![]() |
#1711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Cytat:
![]() W sumie to ja jeszcze nie wiem co by do nich pasowało hehe. Do jednego to na pewno 'wytrzeszcz' ![]() Nie mogę się jeszcze do nich przyzwyczaić, moje staruszki były zupełnie inne. Niby ta sama rasa a taka różnica ![]() Idę już pisać, bo miałam zacząć o 14:30 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wytrzeszcz ![]() No masz mały poślizg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Zakorzenienie
|
Joasia
![]() ![]() Iza ![]() ![]() ![]() ![]() Już zmykać do pisania pracy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z tego co zrozumiałam , to trzymasz dżungarki w jednej klatce ? Jeżeli tak to będziesz musiała je rozdzielić , wszystkie chomiki to samotniki [ czasami wyjątek stanowią roborki ] , i prędzej , czy później by się zagryzły. ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Aha , wczoraj wieczorkiem wygłaskałam małą ![]() Nie gryzła , tylko się tak spłaszczała , ale już nie nieruchomiała , tylko potem szła [ bardziej skradała się ![]() ![]() ![]() Tylko coś mało mnie wąchała , ale ... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W sklepie one dwa były w jednym akwarium a reszta oddzielnie, powiedziała że od urodzenia są razem(chyba rodzeństwo) i żeby trzymać je razem. To jak mam zrobić? ![]() ![]() Mam drugą klatkę więc to nie problem. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2011-01-14 o 14:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
Kamila
![]() ![]() A Iza trzymała już 2 dżungarki razem i żyły w zgodzie, więc...widać, ma doświadczenie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Ale trzeba się liczyć z tym, że od reguły są wyjątki i każde chomiki mogą się prędzej czy później pogryźć...w przykładzie moje wstrętne roborki ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Ooo cieszę się, że pomogłam w wyborze imienia dla chomiczka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Idę robić naleśniki z serem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Póki co zostaną razem, jeżeli by się coś działo na pewno je rozdzielę. Ale mam nadzieję że nie będę musiała. No dziękuję, Czesio do niego pasuje idealnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
Wojtas wyszedł z domku
![]() ![]() ![]()
#1719 | |
Zakorzenienie
|
Siemanko
![]() Mi wyszła prawa łydka ![]() ![]() A mojemu mężowi wyszło, że na lewym ramieniu, a ma na prawym ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki za info ![]() Klepsydra88 trzymam kciuki ![]() ![]() ![]() Poszłam dziś spać o 2 w nocy i tak se spałam... do 13.30 ![]() Obejrzałam fajny film "Dziewczyna z Jersy" czy jak to sie tam pisze... bardzo wzruszający film ![]()
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
Jestem na chwilkę, żeby dać znać, że żyję
![]() Niestety komp mi nadal świruje (włączam go, klikam w cokolwiek, po czym wskaźnik myszy zawiesza się tworząc klepsydrę i kręci się w kółko, no i trwa to dopóki nie zrestartuję kompa ![]() Zajrzę do Was za godzinę, bo TŻ idzie do lekarza, więc wlezę na jego kompa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 | |
Zadomowienie
|
Nigdy nie spotkałam się z przypadkiem , żeby 2 dżungarki żyły razem w klatce i się nie zagryzły . No ale jeżeli tak jest , to się ciesz
![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | |
Zakorzenienie
|
Kamilka
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Zakorzenienie
|
Gosia nic dodać nic ująć
![]() Ale wiadomo jak to jest w praktyce - różnie. Póki co żyją w zgodzie ![]() "Osobniki dobrze dobrane śpią zwykle razem, tuląc się do siebie" - to moje chyba są bardzo dobrze dobrane bo śpią jeden na drugim ![]() Prawie dokończyłam rozdział ! ![]() ![]() Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2011-01-14 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- A tak poważnie to ja pracę magisterską pisałam od maja do grudnia, z czego 3 rozdziały w 2 tyg. w listopadzie ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Madziarka ![]() Edytowane przez tikki85 Czas edycji: 2011-01-14 o 16:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |||||
Zakorzenienie
|
uff nadrobiłam
![]() Cytat:
![]() ale w ciąży we śnie to chyba jeszcze nie byłam ![]() Cytat:
![]() ![]() o jak fajnie, kolejna laska podlaska ! Witaj moja ziomalko! ![]() Cytat:
![]() na pewno będzie lepiej ![]() Cytat:
![]() no to ja też trzymam ![]() Cytat:
![]() podoba mi się ![]() dziękuję za pamięć Gosia ![]() odpisałam ale ciutkę później ![]() ja zawsze odpisuję ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Zapraszam wszystkie na naleśniki, bo tyle nasmażyłam, że będę jeść je przez miesiąc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1727 | ||
Zakorzenienie
|
O proszę, wszędzie znajdą się laski podlaskie
![]() ![]() Cytat:
![]() uwielbiam naleśniki ! Gdzie mam wpaść? ![]() Tadam, skończyłam rozdział ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | |
Zakorzenienie
|
Podstaw talerzyk pod gniazdo USB
![]() ![]() Chyba, że osobiście to do Barcelony. Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- No to przesyłam naleśniki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 | ||||
Zakorzenienie
|
jaka dedukcja
![]() ![]() No własnie dlatego, zwróciłam na nią uwagę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nic się nie stało, przestań ![]() Cytat:
![]() Echh ![]() Cytat:
![]() A ja mam prorocze sny ![]() Teraz od poniedziałku mamy zmiany w stawkach OC i AC i jak jeszcze nie mieliśmy info o tym czy pójdzie w górę czy w dół to przyśniło mi się, że zostanie tak jak jest i się sprawdziło ![]() A dziś śniło mi się,że robiłam tatuaż, ale był jakiś dziwny ![]() Dokładnie, najważniejsze, że jest ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja się jeszcze załapię, bo widzę, że już porozdawałaś ![]() W środę jadę do Giża dowiedzieć się o tatuaż ![]() Powiedział o moim pomyśle rodzicom, troszkę się bałam jak zareagują, ale jest spoko ![]() Nie mają nic przeciwko ![]() Choć nawet jakby kręcili nosem to bym zrobiła ![]() ![]() ![]() Brat idzie dziś na nic do kolegi ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
wsadził do bagażnika i wywiózł... dobrze, że nie do lasu
![]() narobić hałasu ![]()
#1736 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
Co do imion to ja zawsze biorę kalendarz i losuję
![]() ![]() I w ogóle, wracam sobie z Cieszyna do domu. Stoję na przystanku i czekam na busa. Za mną siedzi jakieś dziewczę i nagle patrzę a ona koło mnie wyrasta i wystawia rękę z hasłem: "Cześć! Klaudia jestem a ty?" Dałam radę wydukać jak mam na imię i dokąd jadę. Po krótkiej rozmowie w stylu, że się tu uczę i wcale długo nie dojeżdżam, dziewczyna postanowiła zapytać mnie o wiek. Odpowiadam jej, że 20, prawie 21. Na co dziewczyna zrobiła się cała czerwona i odskoczyła ode mnie z okrzykiem: "A to przepraszam panią!" Wszyscy na przystanku leżeli ze śmiechu, a biedna dziewczyna do końca rozmowy mieszała mnie z ty i z panią ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 |
Rozeznanie
|
Tż skończył już zakładanie siatki ochronnej na klatkę. Jest trochę jak w Alkatraz, no ale skoro Roborki takie cwane, że uciekają z klatki, no to trudno.
A pisanie pracy mi nawet nawet idzie. Jestem gdzieś w połowie. Tylko to strasznie nudne. Edytowane przez hooliganka184 Czas edycji: 2011-01-14 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja za niedługo mam urodzinki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.