|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Cytat:
![]() W sumie to ja jeszcze nie wiem co by do nich pasowało hehe. Do jednego to na pewno 'wytrzeszcz' Nie mogę się jeszcze do nich przyzwyczaić, moje staruszki były zupełnie inne. Niby ta sama rasa a taka różnica ![]() Idę już pisać, bo miałam zacząć o 14:30
|
|
|
|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wytrzeszcz No masz mały poślizg
|
|
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
Joasia
![]() Iza Może Wytrzeszcz -> Trzeszcz -> Czesio . Już zmykać do pisania pracy . Jako seniorka rodu (pod nieobecność Madziarki ) muszę pilnować dyscypliny
|
|
|
|
#1714 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z tego co zrozumiałam , to trzymasz dżungarki w jednej klatce ? Jeżeli tak to będziesz musiała je rozdzielić , wszystkie chomiki to samotniki [ czasami wyjątek stanowią roborki ] , i prędzej , czy później by się zagryzły. ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Aha , wczoraj wieczorkiem wygłaskałam małą ![]() Nie gryzła , tylko się tak spłaszczała , ale już nie nieruchomiała , tylko potem szła [ bardziej skradała się ] dalej Także to chyba postępy ![]() Tylko coś mało mnie wąchała , ale ...
|
||
|
|
|
#1715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W sklepie one dwa były w jednym akwarium a reszta oddzielnie, powiedziała że od urodzenia są razem(chyba rodzeństwo) i żeby trzymać je razem. To jak mam zrobić? Póki co maluchy też nie przejawiają żadnych objawów agresji ani nic z tych rzeczy. Śpią sobie razem ![]() Mam drugą klatkę więc to nie problem. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2011-01-14 o 15:53 |
||
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila
. Nie tylko roborki - wszystkie karłowate, więc dżungarki też .A Iza trzymała już 2 dżungarki razem i żyły w zgodzie, więc...widać, ma doświadczenie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Ale trzeba się liczyć z tym, że od reguły są wyjątki i każde chomiki mogą się prędzej czy później pogryźć...w przykładzie moje wstrętne roborki ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Ooo cieszę się, że pomogłam w wyborze imienia dla chomiczka ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Idę robić naleśniki z serem
|
|
|
|
#1717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co zostaną razem, jeżeli by się coś działo na pewno je rozdzielę. Ale mam nadzieję że nie będę musiała. No dziękuję, Czesio do niego pasuje idealnie ![]() |
|
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Wojtas wyszedł z domku
nic nie miał w misce więc zaczął jak szalony biegać po klatce w końcu dopadł rożka i go wcina
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Siemanko
Mi wyszła prawa łydka na moje 2 imię, a na pierwsze ( w papierach) na... szyi A mojemu mężowi wyszło, że na lewym ramieniu, a ma na prawym ![]() Cytat:
Dzięki za info Klepsydra88 trzymam kciuki ![]() Poszłam dziś spać o 2 w nocy i tak se spałam... do 13.30 ![]() Obejrzałam fajny film "Dziewczyna z Jersy" czy jak to sie tam pisze... bardzo wzruszający film
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem na chwilkę, żeby dać znać, że żyję
![]() Niestety komp mi nadal świruje (włączam go, klikam w cokolwiek, po czym wskaźnik myszy zawiesza się tworząc klepsydrę i kręci się w kółko, no i trwa to dopóki nie zrestartuję kompa Zajrzę do Was za godzinę, bo TŻ idzie do lekarza, więc wlezę na jego kompa |
|
|
|
#1721 | |
|
Zadomowienie
|
Nigdy nie spotkałam się z przypadkiem , żeby 2 dżungarki żyły razem w klatce i się nie zagryzły . No ale jeżeli tak jest , to się ciesz
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia nic dodać nic ująć
![]() Ale wiadomo jak to jest w praktyce - różnie. Póki co żyją w zgodzie "Osobniki dobrze dobrane śpią zwykle razem, tuląc się do siebie" - to moje chyba są bardzo dobrze dobrane bo śpią jeden na drugim ![]() Prawie dokończyłam rozdział ! Grzebałam w internecie w poszukiwaniu jakichś fajnych informacji i niechcący mi się wizaż wpisał to zajrzałam
Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2011-01-14 o 17:12 |
|
|
|
#1724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Musieliśmy od razu kupować nową klatkę , żeby nie doszło do czegoś gorszego (akcji rodem z horrorów) .Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- A tak poważnie to ja pracę magisterską pisałam od maja do grudnia, z czego 3 rozdziały w 2 tyg. w listopadzie ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Madziarka
Edytowane przez tikki85 Czas edycji: 2011-01-14 o 17:46 |
||
|
|
|
#1725 | |||||
|
Zakorzenienie
|
uff nadrobiłam
![]() Cytat:
ale w ciąży we śnie to chyba jeszcze nie byłam ![]() Cytat:
za konkret podwyżkęo jak fajnie, kolejna laska podlaska ! Witaj moja ziomalko! ![]() Cytat:
na pewno będzie lepiej Cytat:
no to ja też trzymam za tego mojego wrednego kompa Cytat:
podoba mi się dziękuję za pamięć Gosia odpisałam ale ciutkę później ja zawsze odpisuję |
|||||
|
|
|
#1726 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
. Ja miałam dziś jakieś 4 dziwne sny, ale już nie pamiętam. A jak M. poszedł do pracy i zasypiałam na nowo to jeszcze pamiętałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak tak . Odpisałaś..i to jak obszernie ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Zapraszam wszystkie na naleśniki, bo tyle nasmażyłam, że będę jeść je przez miesiąc
|
|||
|
|
|
#1727 | ||
|
Zakorzenienie
|
O proszę, wszędzie znajdą się laski podlaskie
może też z Białego?Cytat:
![]() uwielbiam naleśniki ! Gdzie mam wpaść? ![]() Tadam, skończyłam rozdział ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
bu!
|
||
|
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Podstaw talerzyk pod gniazdo USB
. Chyba, że osobiście to do Barcelony. Cytat:
|
|
|
|
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osobiście chętnie bym wpadła ale trochę mi nie po drodze, a szkoda !
|
|
|
|
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Później przeprowadziłam się do Hiszpanii...i tak obroniłam się dopiero pod koniec stycznia ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- No to przesyłam naleśniki ![]()
|
|
|
|
|
#1732 | ||||
|
Zakorzenienie
|
jaka dedukcja
![]() No własnie dlatego, zwróciłam na nią uwagę ![]() za postępy Amy, oby tak dalej ![]() Cytat:
![]() Nic się nie stało, przestań Cytat:
![]() Echh ![]() Cytat:
A ja mam prorocze sny Teraz od poniedziałku mamy zmiany w stawkach OC i AC i jak jeszcze nie mieliśmy info o tym czy pójdzie w górę czy w dół to przyśniło mi się, że zostanie tak jak jest i się sprawdziło A dziś śniło mi się,że robiłam tatuaż, ale był jakiś dziwny ![]() Dokładnie, najważniejsze, że jest Cytat:
![]() A ja się jeszcze załapię, bo widzę, że już porozdawałaś ![]() W środę jadę do Giża dowiedzieć się o tatuaż Powiedział o moim pomyśle rodzicom, troszkę się bałam jak zareagują, ale jest spoko Nie mają nic przeciwko Choć nawet jakby kręcili nosem to bym zrobiła Ale fajne jest wiedzieć, że nie potępiają tego Brat idzie dziś na nic do kolegi
|
||||
|
|
|
#1733 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Podstaw talerzyk ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------
|
|||
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
wsadził do bagażnika i wywiózł... dobrze, że nie do lasu
narobić hałasu
|
#1736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.
|
||
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
Co do imion to ja zawsze biorę kalendarz i losuję
Albo pytam znajomych w koło i najdziwniejsze imię, albo najbardziej sympatyczne u mnie zostaje ![]() I w ogóle, wracam sobie z Cieszyna do domu. Stoję na przystanku i czekam na busa. Za mną siedzi jakieś dziewczę i nagle patrzę a ona koło mnie wyrasta i wystawia rękę z hasłem: "Cześć! Klaudia jestem a ty?" Dałam radę wydukać jak mam na imię i dokąd jadę. Po krótkiej rozmowie w stylu, że się tu uczę i wcale długo nie dojeżdżam, dziewczyna postanowiła zapytać mnie o wiek. Odpowiadam jej, że 20, prawie 21. Na co dziewczyna zrobiła się cała czerwona i odskoczyła ode mnie z okrzykiem: "A to przepraszam panią!" Wszyscy na przystanku leżeli ze śmiechu, a biedna dziewczyna do końca rozmowy mieszała mnie z ty i z panią |
|
|
|
#1738 |
|
Rozeznanie
|
Tż skończył już zakładanie siatki ochronnej na klatkę. Jest trochę jak w Alkatraz, no ale skoro Roborki takie cwane, że uciekają z klatki, no to trudno.
A pisanie pracy mi nawet nawet idzie. Jestem gdzieś w połowie. Tylko to strasznie nudne. Edytowane przez hooliganka184 Czas edycji: 2011-01-14 o 19:30 |
|
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za niedługo mam urodzinki
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.

w takim razie powodzenia! 

. Jako seniorka rodu (pod nieobecność Madziarki
) muszę pilnować dyscypliny

nic nie miał w misce więc zaczął jak szalony biegać po klatce