Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;) - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-06, 10:55   #1711
szatanica1989
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Cześć Laski

Wypiłam wczoraj 5 drinków Ale było fajnie
A teraz chłopaki mi spaghetti robią, a ja sobie siedzę i czekam. Mogłabym przywyknąć

Sweet, mam jeszcze trochę Malibu, reflektujesz z sokiem żurawinowym i grejpfrutowym?
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 11:04   #1712
evelineau
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Hmm... brzmi zachęcająco....

Używałam tego z Biosilk.. Mam mieszane uczucia.
tez go mialam i raczej mi nic nie robil

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Cocuś...

Na zniszczone końcówki jedwab?
Tyś chyba oszalała

Najlepsze jest serum lub maseczki. To, że zostawisz na całą noc rzeczywiście moze tylko pogorszyć sprawę.. Nigdy nie próbowałam, ale nie mam zamiaru. Obawiam sie, ze przetłusciłabyś sobie tylko włosy. Pewna fryzjerka w MKS mówiła, iż wystarczy wklepac w połowie długości włosa odżywkę, a ona i tak zadziałą od nasady włosów. Wyobraź sobie wiec jak wygladałyby twoje włosy po przebudzeniu. Strach pomyslec.
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Szatan, gadzino ty....
nie podzielisz sie ?

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Coca

Jeszcze jedno.
Kiedyś juz polecałam tu serię z Dove do włosów poddawanych wysokim temperaturom. Próbowałaś?
wyobraz sobie jak ja czasem wygladam rano gdy nakladam odzywke na cala noc lub oliwe lub henne na to folia i czapka bo w nocy leje mi sie na twarz, choc teraz oliwe nakladam tylko 30min przed myciem wlosow bo to na noc jest meczace

a moj brat wlasnie spi przyszedl do nas rano obrzygany wczoraj tak samo koledzy meza dzwonili do nas zebysmy przestawili im auto na bezplatny parking bo maja zamiar pic do rana(na tym co byli byl platny od 8) i podobno ze wszystkich tylko my nie pilismy wsrod znajomych jestesmy odlutkami chyba
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 11:26   #1713
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Czesc baby, ja znowu z telefonu bo mi nie dali na kompie posiedziec, nawet na swojej farmie nic nie zrobilam a tak sobie siedze z notatkami i patrze na nie, ale w sumie to czekam bo moje perelki przyjada na 14 wiec bede miala zajecie :-D

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 12:18   #1714
tobiaszowa
Zadomowienie

Co do jedwabiu z Joanny-też byłam zachwycona,na początku to taka radość,że szok włosy mięciutkie te sprawy...teraz jak używam też tak jest ale praktycznie już tego nie robię(nie nakładam na włosy) bo naprawdę je wysuszają...owszem po prostowaniu włosy są fajniejsze ale im bardziej naturalne,czyli nieprostowane itp tym gorsze są po jedwabiu...
Fryzjerki też raczej odradzają

Ale czasem wiadomo używam,zwłaszcza przed jakąś imprezą
tobiaszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 12:44   #1715
hoppipolla
Zakorzenienie

ja używam jedwabiu z Waxa, używam go praktycznie codziennie przed wyjściem, dobrze działa mi na włosy i co najważniejsze, jest baaardzo wydajny.

jakie plany na długi weekend?

Edytowane przez hoppipolla
Czas edycji: 2011-01-06 o 13:16
hoppipolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 13:19   #1716
Honey_Girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hoppipolla Pokaż wiadomość

jakie plany na długi weekend?
U mnie nauka, nauka, nauka.

Honey_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 14:00   #1717
nafiyqa
Zakorzenienie

Ja dzis leniuchuje z TZ, ktory ma wielkiego kaca
Jutro zabieram sie za notatki i tak do niedzieli...

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2011-01-06 o 15:36
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-06, 15:14   #1718
Myszunia19
Zakorzenienie

ja tez dzis siedze u TZa potem jedziemy na chwile posiedzieć do moich rodziców.
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 15:39   #1719
nafiyqa
Zakorzenienie

O, hoppi, stary av

Stary 2011-01-06, 19:05   #1720
tobiaszowa
Zadomowienie

Dobry wieczór
Za parę minut mam zamiar obejrzeć "czekając na sobotę" bo tak o tym rozmawiałyście to aż sprawdzę co to
Stary 2011-01-06, 19:22   #1721
nafiyqa
Zakorzenienie

Ja tez przez Was obejrzalam z TZ ten film...
Jednym slowem - tragedia... Tancerka powalila mnie na kolana swoja glupota.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-06, 19:47   #1722
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ja tez przez Was obejrzalam z TZ ten film...
Jednym slowem - tragedia... Tancerka powalila mnie na kolana swoja glupota.

Ja jestem po pierwszej części,bo oglądam na YT ,czyli obejrzałam około 15 minut,czekam aż 2 część się zbuforuje
Ja nie wierzę,że gdzieś w Polsce dzieje się takie coś

Ja nie powiem,bo wiele osób ma takie coś,że czeka na sobotę czy piątek żeby się napić wybawić ale kurde to jest jakaś katastrofa :O
Ciekawe ile za ten film dostali. Bo to jest realne tak?

Jak pokazali dyskotekę to leciała pierwsza piosenka "tak kochanie moje słonko,patrzyłaś na mnie,uśmiechałaś się słodko"
Pamiętam jak byłam mała i nie przepadałam za disco polo a ta piosenka mi wpadła w ucho haha

Nie no jestem po drugiej części
Ta striptizerka...szkoda słów. Daję się dotykać i wsadzać palce wiecie gdzie:/ masakra...jak w ogóle można żyć tak,że nie interesuje Cię nic poza jakaś wiejską imprezą,gdzie będzie się działo dokładnie to co tydzień temu?
Ta jedna laska jak się bulwersuje o kościół
Może nie jest taka odrealniona,bo jak widać dużo wie o wranglerze czy lee (sorry,wiem,że nie ma w gruncie rzeczy w tym filmie nic zabawnego,ale jednak...)

Edytowane przez tobiaszowa
Czas edycji: 2011-01-06 o 20:09
Stary 2011-01-06, 20:10   #1723
szatanica1989
Zakorzenienie

Z jedwabiem to jest tak, że mocno włosy obciąża i trzeba go ostrożnie dawkować. Zresztą, jak wszystkie specyfiki

Co do tego dokumentu - Czekając na sobotę, to w sumie to żaden fenomen, na takich biednych popegeerowskich wioskach życie tak właśnie wygląda, mniej więcej. Ludzie żyją z zasiłków (a co ja pani, za pińcet złoty będę robił, jak mi zasiłku więcej dajom!), wykształcenia brak, dzieci (liczne i nieplanowane, rodzone hurtowo, rok po roku) to samo - zaliczenie gimnazjum staje się abstrakcją, zasilają szeregi bezrobotnych. Jedyną radością staje się picie i impreza w lokalnej dyskotece.
Niedaleko mojej miejscowości rodzinnej jest taka właśnie wioska, w sumie nawet dwie - szarzyzna, bieda, bezrobocie, rodziny wielodzietne, bez wykształcenia, kursujące do sklepu po wino i fajki. Chodziłam do szkoły z dzieciakami z takich wiosek, 90% zakończyło edukację na gimnazjum... Tyle ode mnie.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 20:25   #1724
Janis_
Zadomowienie

Hej, Wam
Ja staram się pisać pracę licencjacką, ale dziś WYJĄTKOWO nie mogę się skupić
Napisałam coś w klubie, może mnie uspokoicie choć trochę, bo po każdej wiadomości od H. dostaję coraz większego szału
z zimna drżę
Janis_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 20:42   #1725
tobiaszowa
Zadomowienie

Pewnie wiele takich osób jest koło mnie ale oni stwarzają pozory całkiem "normalnych" ,bo mają kasę dzięki rodzicom,zadbani,ciuchy a robią w sobotę dokładnie to samo:P

Zresztą każdy ma swoje "priorytety" ja też czekam na sobotę ale po to aby odpocząć od szkoły i spędzić masę czasu z TŻ

Wydaje mi się,że to nie są źli ludzie,tylko po prostu nikt im najwidoczniej innego życia nie pokazał,bo jak widać dla każdego na tej wiosce ich tryb życia jest całkiem normalny

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

A tak pomijając film to powiem Wam,że ta dziewczyna,która ma dziecko,którą mąż bił,że żebra ją bolały i walczyć nie mogła jak na to,że urodziła dziecko to ma figurę niezłą...
Wręcz cudownie będzie jak dziecko dorośnie i pewnego razu zobaczy ten film jak mamusia wywija gołym dupskiem przy jakiś obcych facetach. Eh

Czas edycji: 2011-01-06 o 20:45
Stary 2011-01-06, 21:22   #1726
Parvanti
Zadomowienie

Niech sobie każdy żyje tak jak lubi. Jeśli wszyscy chcieliby skończyć studia i zostać dyrektorami to by miejsc zabrakło a nie byłoby komu wykonywać prostych, fizycznych prac.

Ja czasem zazdroszczę takim ludziom beztroski. Nie zdają sobie z wielu rzeczy spraw, żyją sobie na spokojnie, nie gonią ich terminy, nie mają jakichś egzystencjalnych rozterek-zazwyczaj wszystko jest dla nich albo czarne albo białe. Są prości, ale czy pod każdym względem gorsi? Póki nie krzywdzą nikogo niech przeżyją swoje życie jak chcą. Jedynie socjale bym im obcięła, żeby się do jakieś prostej roboty wzięli.

Zresztą, pisałam już, że dokument jest mocno przekoloryzowany http://www.filmweb.pl/film/Czekaj%C4...ura!!!,1478410

Edytowane przez Parvanti
Czas edycji: 2011-01-06 o 21:24
Parvanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 21:41   #1727
Cocaine essence
Zakorzenienie

Trawniki są jakieś 30 km od Lublina.
I to nie jest wieś zabita dechami.
Przejrzyjcie sobie chociażby zdjęcia w Wikipedii.
Tam są bloki , domki jednorodzinne, a nie tylko bieda i bieda.

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 21:47   #1728
oh Mandy
Zakorzenienie

Witam Was Dziewczyny! Nie mam czasu nadrobić
Stary 2011-01-06, 21:52   #1729
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Witam Was Dziewczyny! Nie mam czasu nadrobić
Opowiadaj co u Ciebie , bo będzie lanie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-06, 21:59   #1730
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Opowiadaj co u Ciebie , bo będzie lanie
Głupio mi tak, bo nawet nie wiem, co u was, ale jak nadrobię, to będę wiedziała.

Z TŻtem w miarę ok, jutro idziemy na próbę poloneza. Mieliśmy się dziś spotkać, ale go wystawiłam i jest na mnie zły.
Święta spędziliśmy razem, Sylwestra też. Chociaż na Sylwestrze było mnóstwo nerwów, ale to już inna sprawa.
Stary 2011-01-06, 22:17   #1731
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Parvanti Pokaż wiadomość
Niech sobie każdy żyje tak jak lubi. Jeśli wszyscy chcieliby skończyć studia i zostać dyrektorami to by miejsc zabrakło a nie byłoby komu wykonywać prostych, fizycznych prac.

Ja czasem zazdroszczę takim ludziom beztroski. Nie zdają sobie z wielu rzeczy spraw, żyją sobie na spokojnie, nie gonią ich terminy, nie mają jakichś egzystencjalnych rozterek-zazwyczaj wszystko jest dla nich albo czarne albo białe. Są prości, ale czy pod każdym względem gorsi? Póki nie krzywdzą nikogo niech przeżyją swoje życie jak chcą. Jedynie socjale bym im obcięła, żeby się do jakieś prostej roboty wzięli.

Zresztą, pisałam już, że dokument jest mocno przekoloryzowany http://www.filmweb.pl/film/Czekaj%C4%85c+na+sobot%C4 %99-2010-598657/discussion/ten+dokument+to+bzdura!!! ,1478410
Na pewno masz dużo racji,ale podejrzewam,że to życie jeśli wyglądałoby naprawdę tak jak w tym dokumencie nie jest wcale takie beztroskie. Pod koniec ta rodzina siedzi i chłopak mówi,że rzadko kiedy każdy jest tak szczęśliwy jak teraz,bo nie ma pieniędzy itp...Skoro oni zrobili z wypadku ojca jakieś tam szczęście dlatego,że mają dzięki temu pieniądze to sama wiesz...
W sumie jakoś ten film mnie też tak bardzo nie zszokował,wiadomo telewizja manipuluje ludźmi. Nie są jacyś "inni" teoretycznie,no ale mi od razu przed oczyma pokazuje się dziecko,które ogląda ten film i patrzy na swoją matkę porozbieraną,dającą się macać,nie wiem czemu

A tak mówiąc szczerze to ciekawe czy chociaż 15% tego dokumentu to prawda. I ile ludzie dostali za to kasy skoro jest to kit

Parvanti przeczytałam teraz to co znajduje się w linku ,który podałaś.No nieźle. Ale cóż można było się tego spodziewać.
Że też ludzie z siebie na własne życzenie robią takich dziadów.

Ale zastanawia mnie to,że ten nokaut to wstyd a przecież mnóstwo osób tam jest w tym filmie,prawie cała wieś. I ta młodzież też na najmądrzejszą nie wygląda

PS: Ciekawe czemu tego klubu już niema skoro przychodziło tam niby tyle ludzi i każdy żył tylko tym 8)

Czas edycji: 2011-01-06 o 22:27
Stary 2011-01-06, 22:29   #1732
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tobiaszowa Pokaż wiadomość
Na pewno masz dużo racji,ale podejrzewam,że to życie jeśli wyglądałoby naprawdę tak jak w tym dokumencie nie jest wcale takie beztroskie. Pod koniec ta rodzina siedzi i chłopak mówi,że rzadko kiedy każdy jest tak szczęśliwy jak teraz,bo nie ma pieniędzy itp...Skoro oni zrobili z wypadku ojca jakieś tam szczęście dlatego,że mają dzięki temu pieniądze to sama wiesz...
W sumie jakoś ten film mnie też tak bardzo nie zszokował,wiadomo telewizja manipuluje ludźmi. Nie są jacyś "inni" teoretycznie,no ale mi od razu przed oczyma pokazuje się dziecko,które ogląda ten film i patrzy na swoją matkę porozbieraną,dającą się macać,nie wiem czemu

A tak mówiąc szczerze to ciekawe czy chociaż 15% tego dokumentu to prawda. I ile ludzie dostali za to kasy skoro jest to kit
Dla mnie szczytem był moment kiedy chłopak mówi , że to za dużo szczęścia na raz, bo kupili świnie i będą mieli co jeść. Było mi go tak żal, że oddałabym mu całą swoją lodówkę.
Nawet jeżeli ten film jest ustawiany i nawet jeżeli tym ludziom płacono to takie rzeczy się zdarzają. Nawet gorsze.
Więc trzeba doceniać to co się ma.
Gdybyśmy były 12 dzieckiem do tej jedenastki, to też byłoby to dla nas normalne i cieszyłybyśmy się , że jedzenie będzie.

Ja jestem z Lublina , w mieście które startuje do Europejskiej Stolicy Kultury na 2016 rok są takie miejsca , że gdy na nie patrzę, dziękuje w myślach , że nie muszę tam mieszkać. Że mam normalną rodzinę, ciepły dom, że nie łazienka w domu to dla mnie norma.

Stary 2011-01-06, 22:34   #1733
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Dla mnie szczytem był moment kiedy chłopak mówi , że to za dużo szczęścia na raz, bo kupili świnie i będą mieli co jeść. Było mi go tak żal, że oddałabym mu całą swoją lodówkę.
Nawet jeżeli ten film jest ustawiany i nawet jeżeli tym ludziom płacono to takie rzeczy się zdarzają. Nawet gorsze.
Więc trzeba doceniać to co się ma.
Gdybyśmy były 12 dzieckiem do tej jedenastki, to też byłoby to dla nas normalne i cieszyłybyśmy się , że jedzenie będzie.

Ja jestem z Lublina , w mieście które startuje do Europejskiej Stolicy Kultury na 2016 rok są takie miejsca , że gdy na nie patrzę, dziękuje w myślach , że nie muszę tam mieszkać. Że mam normalną rodzinę, ciepły dom, że nie łazienka w domu to dla mnie norma.
Właśnie o to mi chodzi
Albo jak mówi,że dla niego szczęście to,to kiedy mama się uśmiecha.
Człowiek widząc takie coś docenia jeszcze bardziej to co ma sam
Stary 2011-01-06, 22:56   #1734
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tobiaszowa Pokaż wiadomość
Właśnie o to mi chodzi
Albo jak mówi,że dla niego szczęście to,to kiedy mama się uśmiecha.
Człowiek widząc takie coś docenia jeszcze bardziej to co ma sam
Ja jestem wyczulona, bo znam takie rodziny, takich ludzi.
Miałam koleżankę w moim wieku na wsi, 10 km od Lbn, ja miałam tam działkę wakacyjną, postawiony piętrowy domek, zawsze skoszoną trawę, miejsce relaksu bo daleko od ulicy , łazienkę w domu , prysznic, prąd, internet itd , mój raj na ziemi.
Ona tam mieszkała.
Miała 2 siostry. Młodszą i starszą o rok. Mieszkały z rodzicami w domku takim po dziadkach jeszcze, bez bieżącej wody, bez toalety, bez gazu, z 1 pokojem i kuchnią z łóżkiem dla którejś.
Dopiero 2 lata temu zaczeli budować nowy dom , bo sprzedali ziemię. Jak ona opowiadała o swoim nowym pokoju z zapałem w oczach to było coś dla mnie niepojętego.
Budowy nie skończyli do dziś. Stoi dom w stanie surowym. Nie mają za co go wykończyć.
Jedna wieś a tak duży kontrast między mieszkańcami. Tymi ,,od zawsze" i tymi ,,przyjezdnymi".
Ja jechałam tam z uśmiechem, ona nie lubiła tego miejsca gdzie główną atrakcją jest kosz do koszykówki na końcu drogi.
Wstydziła się przyprowadzać znajomych do domu.
Mnie też, bo kiedy robiliśmy remont oddaliśmy jej rodzinie meble, łóżka, pewnie było jej głupio.
Współczuje jej do dzisiaj. Że musiała chodzić z mamą na zbieranie wiśni żeby mieć na używane książki.

Ale jest i druga strona medalu.
Miała chłopaka, boskiego, serio, ten chłopak był moim kolegą, miał skuter ( lans) , wychowanie, markowe ciuchy, wypasioną chatę i wszystko.
Ona przed nim grała lepszą niż była. Malowała się, ubierała w ciuchy od koleżanek i szła na randkę jako wielka diva tamtejszych stron. W szpilkach, w gorąc szła tą asfaltówką pod ten kosz i czekała aż przyjedzie. I chyba wtedy jak ją widzieli z nim to czuła się kimś.

Związek się rozpadł , on sobie znalazł inną, brzydszą i chorą, ale mniej sztuczną.
Są ze sobą już długo.

Stary 2011-01-06, 23:08   #1735
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Ja jestem wyczulona, bo znam takie rodziny, takich ludzi.
Miałam koleżankę w moim wieku na wsi, 10 km od Lbn, ja miałam tam działkę wakacyjną, postawiony piętrowy domek, zawsze skoszoną trawę, miejsce relaksu bo daleko od ulicy , łazienkę w domu , prysznic, prąd, internet itd , mój raj na ziemi.
Ona tam mieszkała.
Miała 2 siostry. Młodszą i starszą o rok. Mieszkały z rodzicami w domku takim po dziadkach jeszcze, bez bieżącej wody, bez toalety, bez gazu, z 1 pokojem i kuchnią z łóżkiem dla którejś.
Dopiero 2 lata temu zaczeli budować nowy dom , bo sprzedali ziemię. Jak ona opowiadała o swoim nowym pokoju z zapałem w oczach to było coś dla mnie niepojętego.
Budowy nie skończyli do dziś. Stoi dom w stanie surowym. Nie mają za co go wykończyć.
Jedna wieś a tak duży kontrast między mieszkańcami. Tymi ,,od zawsze" i tymi ,,przyjezdnymi".
Ja jechałam tam z uśmiechem, ona nie lubiła tego miejsca gdzie główną atrakcją jest kosz do koszykówki na końcu drogi.
Wstydziła się przyprowadzać znajomych do domu.
Mnie też, bo kiedy robiliśmy remont oddaliśmy jej rodzinie meble, łóżka, pewnie było jej głupio.
Współczuje jej do dzisiaj. Że musiała chodzić z mamą na zbieranie wiśni żeby mieć na używane książki.

Ale jest i druga strona medalu.
Miała chłopaka, boskiego, serio, ten chłopak był moim kolegą, miał skuter ( lans) , wychowanie, markowe ciuchy, wypasioną chatę i wszystko.
Ona przed nim grała lepszą niż była. Malowała się, ubierała w ciuchy od koleżanek i szła na randkę jako wielka diva tamtejszych stron. W szpilkach, w gorąc szła tą asfaltówką pod ten kosz i czekała aż przyjedzie. I chyba wtedy jak ją widzieli z nim to czuła się kimś.

Związek się rozpadł , on sobie znalazł inną, brzydszą i chorą, ale mniej sztuczną.
Są ze sobą już długo.
A na co chorą?
Eh,smutna w sumie historia.
Ciekawe czy gdyby nie grala kogoś innego,byliby razem...
Współczuje jej,bo pewnie zawsze czuła się gorsza,chciała mu zaimponować ale jej się nie udalo
Jednak bieda robi z ludzmi przykre rzeczy

Czas edycji: 2011-01-06 o 23:10
Stary 2011-01-07, 08:31   #1736
Honey_Girl
Zakorzenienie

Witajcie.

Dziewczyny trzymajcie za mnie proszę kciuki o 13
Bardzo mi się przydadzą.

Honey_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 08:42   #1737
PorannaMgla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Honey_Girl Pokaż wiadomość
Witajcie.

Dziewczyny trzymajcie za mnie proszę kciuki o 13
Bardzo mi się przydadzą.
Będziemy trzymać
PorannaMgla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 09:19   #1738
Parvanti
Zadomowienie

Ja wybywam na zakupy z TŻ, muszę się odstresować przed egzaminami

Honey powodzenia
Parvanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 12:23   #1739
Myszunia19
Zakorzenienie

hej dziewczyny
ja dziś nareszcie wolne nawet do szkoły ide dopiero jutro popołudniu robie właśnie obiadek i mam nadzieje ściągnąć na chwile TZa z pracy o domku na obiad
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 12:57   #1740
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

O 15 ksiądz zaczyna łazić po mojej ulicy od numeru 1 ja mam 6 więc mam nadzieję, że szybko przyjdzie, a jeszcze szybciej sobie pójdzie!

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości