Na etorebce znowu ruch, nie zasypie nas zimowy puch - etorebka cz.21 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-24, 15:24   #1711
moniuleczka
Zakorzenienie

Dot.: Na etorebce znowu ruch, nie zasypie nas zimowy puch - etorebka cz.21

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
dla mnie mała pei to malizna :P
Dla mnie też

Cytat:
Napisane przez Rinaa Pokaż wiadomość
zdecydowałam się na emilkę, będę odbierała osobiście w czwartek- 30.12 ile przed muszę zrobić zamówienie na stronie ?
na co zwracać uwagę przy zakupie ? ( jak powiem, że coś jest nie tak i proszę o następną to bardzo się plują ? ;p )

i tylko imię i nazwisko mam podać przy odbiorze?
pewnie kilka dni wcześniej trzeba zrobić zamówienie i chyba trzeba do nich napisać albo zadzwonić, i umówić się na ten odbiór osobisty, ale sama nigdy osobiście nie odbierałam, to szczegółów nie znam

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 15:54   #1712
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rinaa Pokaż wiadomość
zdecydowałam się na emilkę, będę odbierała osobiście w czwartek- 30.12 ile przed muszę zrobić zamówienie na stronie ?
na co zwracać uwagę przy zakupie ? ( jak powiem, że coś jest nie tak i proszę o następną to bardzo się plują ? ;p )

i tylko imię i nazwisko mam podać przy odbiorze?
tak, musisz najpierw zrobić zamówienia na stronie potem im wysłać maila, w którym poinformujesz kiedy i o której odbierzesz torebkę (na odbiór można się umawiać od poniedziałku do piątku, miedzy 10-16)
pan na miejscu każe ci obejrzeć torebkę, jeśli coś ci się nie spodoba (będzie za bardzo wygnieciona, zamek będzie źle działał...), to pokazujesz panu daną wadę i prosisz o następną
przy odbiorze, imię i nazwisko wystarczy, pan sam znajdzie resztę w systemie

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu

Edytowane przez CharLizZie
Czas edycji: 2010-12-24 o 15:55
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 16:25   #1713
martini.
Zakorzenienie

Dziewczęta! Szczęścia! Zapomnijcie o troskach i cieszcie się Świętami (i prezentami ).
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 18:35   #1714
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yasia Pokaż wiadomość
Obiecałam że wrzucę moją rodzinkę e-torebkową razem
Przy okazji zrobiłam porządek i sfotografowałam cały mój skromy zbiór torebek.
oj nie jest taki skromny

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
o lol
właśnie czyszczę trochę swój komputer ze śmieci i normalnie rżę jak koń
rzeczywiście, pamiętam to zdjęcie... szukałam kiedyś kwater nad morzem, ale z naciskiem na domki kempingowe. i takie zdjęcie kiedyś znalazłam łazienki

kapujecie - ja się myję, a reszta wokoło wesoło myje sobie rączki
nadal go nie usuwam
su[er łazienka

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
zdecydowalam
kupuje szara flavie i bezowa pei

i zastanawiam sie czy nie kliknac tej innej wersji kryski na all
wprawdzie nie mam kasy teraz na takie rzeczy ale boje sie, ze potem nie bedzie bo na aukcji napisali, ze po wykupieniu tych modeli nie bedzie juz ich ponownie
gratulacje z zakupu

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
Koniec konkursu....
prawidłowe odpowiedzi:

vivien, emilka, alexa z atmo, pudrowa z nitami z tesco, pikowana z wymianki, granatowa z wymianki

ale i tak Wam zaśpiewam:

http://www.youtube.com/watch?v=CyaO9...eature=related

http://www.sadistic.pl/spiewajaca-ryba-fugu-vt38391.htm

ładnie??
super szkoda ze ja nie br4ałam udziału w konkursie chociaz i tak bym nie wygrała

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
Napisane przez bronte Pokaż wiadomość
Cześć, słuchajcie, komu mam wysłać zdjęcia do real katalogu, bo mam archiwalne fotografie sigrid beżowej i solen wiśniowej. Czy może po prostu umieścić tu???? Bo wiem, ze kompletujecie fotki od nowa.Pa
Możesz wklejać tutaj w tym wątku a później farf będzie wiedziała co z nimi zrobić

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Napisane przez tipi Pokaż wiadomość
Witajcie

Nie mam ostatnio czasu, żeby cokolwiek napisać, bo wigilia i całe święta na mojej głowie Na dodatek urodziny synka w drugi dzień Świąt i zwali mi się cała rodzina Teść w szpitalu, teściowa załamana Oj, mówię Wam, że te święta wcale mnie nie cieszą

Ale muszę się pochwalić, że mój starszy syn zdał wczoraj egzamin na prawo jazdy!!! To było drugie podejście, ale egzaminator, podobno najsroższy ze wszystkich, pochwalił go na koniec, że bardzo dobrze jeździ Ale jestem z niego dumna

No i jeszcze jedno...zamówiłam brązową Vivienkę dla siebie i 2 Haddi ( fioletową i szarą) dla siostrzenic pod choinkę Właśnie czekam na kuriera i już siedzę jak na szpilkach z ciekawości Oby tylko były bez wad!

A tymczasem idę wyjąć z piekarnika karkówkę ze śliwkami i dokończyć śledzie pod pierzynką
Przykro mi z powodu teścia mam nadzieję ze wszystko się ułoży i szybko wyjdzie ze szpitala
Gratulacje z syna

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
witam
jestem tu nowa
dzisiaj dostałam swoją pierwszą torebkę z etorebek i jestem zachwycona dlatego dołączam do wątku
witaj a jaką torebke zakupiłaś i czy zdjęcia wstawisz?

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 18:39   #1715
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
odsyłam dzisiaj obydwie Vivienki ....
szara jest krzywa i ma zatrzask w kieszonce wadliwy, a brązowa ma widoczną w świetle dziennym jasną plamę na klapie, jakby ktoś żelazkiem przyprasował, ma też porysowany zamek, ale tego bym się nie czepiała, gdyby to była jedyna wada
oj nie poważni są w tej etorebce
mam nadzieję kochana że następna torebka będzie lepsza

Stary 2010-12-24, 18:39   #1716
_divinity_
Zadomowienie

Dostałam dzisiaj od TŻa szarą Vivien. Na pierwszy rzut oka śliczna, ale im dłużej ją oglądam to tym gorsze wrażenia wszystkie wady praktycznie wiążą się z klamerką, jest strasznie porysowana, bardzo ciężko się zapina, potrzeba do tego naprawdę sporo akrobacji, no i kluczyk nie pasuje poza tym torebka piękną...
Dziewczyny też macie problem z tym zapinaniem? rysy i kluczyk przeżyję, ale jeśli się okaże, że wszystkie tak ciężko się zapina to odeślę i poproszę o zwrot kasy...
_divinity_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 18:50   #1717
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dooo Pokaż wiadomość
a może taka ... na okres poświąteczny

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-24, 18:50   #1718
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

o rany

myślałam że co jak co, ale Vivien będzie ok, bo zazwyczaj nie było z nią problemów tak jak z Emilką. a tu...

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 19:02   #1719
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dooo Pokaż wiadomość
no i świetnie .... właśnie dzwonił TŻ .... facet mu wjechał w d..... na szczęście nic mu się nie stało ... tylko samochód rozwalony ... znikam dziewczyny ....
jadę zaraz z odsieczą
ojej na szczęście nic twojemu Tż nic się nie stało

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
Napisane przez _divinity_ Pokaż wiadomość
Dostałam dzisiaj od TŻa szarą Vivien. Na pierwszy rzut oka śliczna, ale im dłużej ją oglądam to tym gorsze wrażenia wszystkie wady praktycznie wiążą się z klamerką, jest strasznie porysowana, bardzo ciężko się zapina, potrzeba do tego naprawdę sporo akrobacji, no i kluczyk nie pasuje poza tym torebka piękną...
Dziewczyny też macie problem z tym zapinaniem? rysy i kluczyk przeżyję, ale jeśli się okaże, że wszystkie tak ciężko się zapina to odeślę i poproszę o zwrot kasy...
Ja jak dostałam vivi to też miałam porysowana klamerkę ale za bardzo ja pokochałam żeby odsyłać a co do zapięcia to nie wiem ja miałam z tamtej dostawy i wszystko było ok i nadal jest mam nadzieję że się wyrobi te zapięcie

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
moje wszystkie e-torebki

wrzucam bo chyba przez awarie wizazu tamte zdjęcia zniknęły ?
ładna kolekcja

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Napisane przez tipi Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie wiem czy mam śmiać się czy płakać Pisałam Wam rano, że czekam na Vievien i 2 Haddi i wyobraźcie sobie, że przysłali mi Vievien, Haddi fioletową i Kamilę czarną Przecież nie wymienię teraz, bo torebki są na gwiazdkę Trudno, studentka dostanie Kamilę a licealistka Haddi Najwyżej etorebka będzie stratna o 50 złNa szczęście żadna nie jest pogięta ani wadliwa No i bez problemu otworzyłam Vivi i znalazłam kluczyk Ale to dzięki Waszym wcześniejszym wskazówkom

Ale numer im od pakowania torebek już wszystko w głowach się plącze

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Tragedii nie było, ale happy endu też pewnie nie będzie

Chłopak nie jest zły, brzydki też nie jest, ale to chyba jeszcze nie to. Chyba jeszcze nie zaleczyłam serca po rozstaniu z moim poprzednim chłopakiem

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
o kurcze

Stary 2010-12-24, 19:09   #1720
losek78
Zakorzenienie

dor1kaaaa - dzieki - troche mała ale i tak kiedyś miałam 1 lub 2 torebki
w każdym razie zamierzam powiększyć kolekcje

uff nareszcie po kolacji , jakoś dałam radę
Stary 2010-12-24, 19:11   #1721
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Wstawi ktoś zdjęcie Kamili na ramieniu ?

edit.

Coś mnie naszło i zamówiłam czarną Missy i beżową Kamile
coś cię naszło

Stary 2010-12-24, 19:12   #1722
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
strasznie pechowa ta Vivien w tej dostawie, mi pewnie małe rysy by nie przeszkadzały, ale jeśli u Ciebie jest bardzo zarysowana ta klamerka i ciężko się otwiera to faktycznie zastanów się nad reklamacją czy zwrotem...

Stary 2010-12-24, 19:15   #1723
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
hej

przyszly moje torebki
pei jest wielkoscia idealna, lubie takie - ale kolor ciemniejszy niz na stronie, jest prawie taki sam jak w krysce
a flavia pieeeeeeekna ale gromna na maksa jak dla mnie
ale to nic
nie podoba mi sie tylko to, ze dlugi pasek jest przyczepiany po dwoch roznych stronach brzydko to wyglada a dla mnie to wazne bo ja czesto nosze torebke na dlugim pasku
patrzylam, ze mozna tez go zaczepic po bokach torebki - ale wtedy traci ona ksztalt

WESOLYCH SWIAT!!!!!
to czekamy na zdjęcia

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
dor1kaaaa - dzieki - troche mała ale i tak kiedyś miałam 1 lub 2 torebki
w każdym razie zamierzam powiększyć kolekcje

uff nareszcie po kolacji , jakoś dałam radę
ja też chce powiększyć

Stary 2010-12-24, 19:24   #1724
nikiii
Zadomowienie

GG do nikiii

Przede wszystkim to WESOŁYCH ŚWIĄT i niewyczerpanych zapasów gotówki na nowe torebki

Druga rzecz, jestem niemal na 100% (choć kusi mnie Laine, Svena, ale skoro takie flaczkowate są... ) zdecydowana na Julie tę piaskowo-beżową. Tylko nurtuje mnie jedno: Myślicie, że ten kolor jest dość praktyczny czy kojarzy Wam się tylko z ciepłymi dniami? Nie mam za dużo torebek, dlatego to dla mnie istotne.
nikiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 19:32   #1725
Rinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
tak, musisz najpierw zrobić zamówienia na stronie potem im wysłać maila, w którym poinformujesz kiedy i o której odbierzesz torebkę (na odbiór można się umawiać od poniedziałku do piątku, miedzy 10-16)
pan na miejscu każe ci obejrzeć torebkę, jeśli coś ci się nie spodoba (będzie za bardzo wygnieciona, zamek będzie źle działał...), to pokazujesz panu daną wadę i prosisz o następną
przy odbiorze, imię i nazwisko wystarczy, pan sam znajdzie resztę w systemie
dziękuję bardzo
mam nadzieję, że wszystko z nią będzie ok
Rinaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-24, 19:34   #1726
karolag22
Zadomowienie

Kochane, życzę wam wszystkiego co najlepsze w te swieta I jeszcze wiecej torebek

Wesolych świat
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 19:39   #1727
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikiii Pokaż wiadomość
Przede wszystkim to WESOŁYCH ŚWIĄT i niewyczerpanych zapasów gotówki na nowe torebki

Druga rzecz, jestem niemal na 100% (choć kusi mnie Laine, Svena, ale skoro takie flaczkowate są... ) zdecydowana na Julie tę piaskowo-beżową. Tylko nurtuje mnie jedno: Myślicie, że ten kolor jest dość praktyczny czy kojarzy Wam się tylko z ciepłymi dniami? Nie mam za dużo torebek, dlatego to dla mnie istotne.
ja też chcę ją zamówić i uważam że jest praktyczna chodzi o kolorek oczywiście

Stary 2010-12-24, 19:45   #1728
kali765
Zakorzenienie

Jestem wściekła !!!!!!!!!!!!!!!!!

Otworzyłam te torebki
Svena i Laine są ok ale zamiast Laia przysłali mi Alice morską!
Kur** co za barany tam pracują ale im maila wyślę
Stary 2010-12-24, 19:49   #1729
_divinity_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość

Ja jak dostałam vivi to też miałam porysowana klamerkę ale za bardzo ja pokochałam żeby odsyłać a co do zapięcia to nie wiem ja miałam z tamtej dostawy i wszystko było ok i nadal jest mam nadzieję że się wyrobi te zapięcie

też mi sie strasznie podoba, ale to zapięcie masakra buuu a taka śliczna jest... a u Ciebie tez jest kluczyk? mój nie wchodzi cały, tak jakby ma za długi ten dzyndzelek i nie mieści się w tym kółeczku

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
strasznie pechowa ta Vivien w tej dostawie, mi pewnie małe rysy by nie przeszkadzały, ale jeśli u Ciebie jest bardzo zarysowana ta klamerka i ciężko się otwiera to faktycznie zastanów się nad reklamacją czy zwrotem...
te rysy już mogą być, ale jak mam mało zapakowaną torebkę to trudno ją zapiąć... chyba juz wiem czemu, ten sówkowy dziobek jest krzywo w stosunku do klamerki z dziurką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (70,8 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (48,5 KB, 30 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-24, 19:49   #1730
losek78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikiii Pokaż wiadomość

o to jest nas więcej bo ja też sie przymierzam do zakupu Julie , ta piaskowa jest idealna , myślę że będzie pasować do wielu rzeczy
Stary 2010-12-24, 19:51   #1731
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość

Otworzyłam te torebki
bez kitu barany ale nie psuj sobie humoru na swieta nimi

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 19:54   #1732
aluzja
Rozeznanie

GG do aluzja

Cytat:
Nie martw się jeśli moge Cię pocieszyć to ja też vivien odsyłam zapięcie jest jakieś wybrakowane, wyłamane i w ogóle nie można jej zamknąć a te guziczki po bokach w ogóle się nie poruszają...
mam nadzieję, że mi to zareklamują
A teraz:
Życzę Wam wesołych i słodkich Świąt, magicznych i nieprzewidywalnych, takich w trakcie których spełniać się będą Wasze najskrytsze marzenia

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:

Otworzyłam te torebki

z takimi to tylko na stos

Lonely ATGCATG would like to pair up with congenial TACGTAC.
aluzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 19:55   #1733
_divinity_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aluzja Pokaż wiadomość
Nie martw się jeśli moge Cię pocieszyć to ja też vivien odsyłam zapięcie jest jakieś wybrakowane, wyłamane i w ogóle nie można jej zamknąć a te guziczki po bokach w ogóle się nie poruszają...
mam nadzieję, że mi to zareklamują
A teraz:
Życzę Wam wesołych i słodkich Świąt, magicznych i nieprzewidywalnych, takich w trakcie których spełniać się będą Wasze najskrytsze marzenia
Ehhh szkoda, że tak traktują swoich klientów

Ogólnie przejrzałam ten wątek i klika dziewczyn tez miało problemy z Viv, to jest chore co oni wyprawiają... wysyłają po reklamacji znowu niesprawdzony model? wydaje mi się, że moja jest z reklamacji, nie było metki i po klamerce widać że była trochę używana... no przyznać się, która z was ją odesłała

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-24, 19:57   #1734
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:

Otworzyłam te torebki
o jej to już druga taka pomyłka w ciągu ostatnich kilku dni, że im się torebki mylą

Stary 2010-12-24, 20:04   #1735
Danula
Zakorzenienie

Cytat:

Otworzyłam te torebki

Co za porażka Raz to się może zdarzyć ale dwa

Ale się objadłam dziewczyny-ledwo dycham Na szczęście najazd rodziny dopiero jutro i pojutrze więc dziś mogę trawić w spokoju i bajki oglądać Zmykam nie przejadajcie się

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 20:07   #1736
53a79fa446cdfb8869bfead901fb105f1bedb9e1_5f7ba57211d4f
Konto usunięte

I teraz mam przez Was dylemat moje Drogie.
Kupiłam swoja "dziewiczą" etorebke, vivi brązową.
Wygląda na solidną ale nie jestem bardzo zachwycona wykończeniem, nie podoba mi sie przedewszystkim takie nieładnie przycięcie wykończenie w okół górnej lamówki, jakby ktoś zębami odgryzał.
No i drugi problem ze nie do końca mi sie ona ładnie zamyka, tz jest problem zeby wcelować. I teraz sie zastanawiam: to sie jakoś wyrobi / vivienki tak mają czy reklamować?

I jeszcze raz dziękuję za naprowadzenie do miejsca odbioru osobistego.
Własnie - skoro była odbierana osobiście (przez chłopaka) to też moge ją normalnie reklamować?

Ps. Czy Wy też jesteście takie najedzone?
53a79fa446cdfb8869bfead901fb105f1bedb9e1_5f7ba57211d4f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 20:17   #1737
aluzja
Rozeznanie

GG do aluzja

Cytat:
Ehhh szkoda, że tak traktują swoich klientów

Ogólnie przejrzałam ten wątek i klika dziewczyn tez miało problemy z Viv, to jest chore co oni wyprawiają... wysyłają po reklamacji znowu niesprawdzony model? wydaje mi się, że moja jest z reklamacji, nie było metki i po klamerce widać że była trochę używana... no przyznać się, która z was ją odesłała
Ostatnio tak właśnie mają u mnie na dodatek 2 dziurka jest pusta w środku tak jak pierwsza i nie ma w niej tej kropki, no i guziki nie chodzą Wczoraj napisałam maila ale do tej pory nie dostałam odpowiedzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (80,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (50,0 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (49,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (92,6 KB, 18 załadowań)

Lonely ATGCATG would like to pair up with congenial TACGTAC.
aluzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 20:19   #1738
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
też mi sie strasznie podoba, ale to zapięcie masakra buuu a taka śliczna jest... a u Ciebie tez jest kluczyk? mój nie wchodzi cały, tak jakby ma za długi ten dzyndzelek i nie mieści się w tym kółeczku

te rysy już mogą być, ale jak mam mało zapakowaną torebkę to trudno ją zapiąć... chyba juz wiem czemu, ten sówkowy dziobek jest krzywo w stosunku do klamerki z dziurką
w sumie mam podobnie porysowaną klamerkę a co do kluczyka to go mam i ostatnio sprawdzałam i mogę go włożyć i przekręcić

Stary 2010-12-24, 20:19   #1739
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:

Otworzyłam te torebki
ale pechowo, pewnie mają multum zamówień, bo to już druga taka wpadka...
na pewno bez problemu wszystko z nimi załatwisz

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 20:20   #1740
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Otworzyłam te torebki
o kurcze normalnie brak słów na idiotów

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości