Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Najlepszy tytuł do kolejnej części naszego wątku to:
Maj idzie słonko świeci, w brzuszku zdrowo rosną nasze dzieci! 5 8,77%
W połowie drogi jesteśmy, a nasze brzuszki wyskakują jak grzybki po deszczu 0 0%
Będą z nas fajne mamy, bo wciąż frytkami się zajadamy 1 1,75%
Na talerzu wciąż fryteczki, takie z nas mamusiowe kuchareczki 0 0%
inęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki 25 43,86%
Nasze brzuszki rozwijają się jak wiosenne kwiatuszki- mamuśki IX-X 1 1,75%
Puk-puk- kto tam? Już nie anonimowy hipopotam- mamuśki IX-X 6 10,53%
Brzuszek tu, brzuszek tam- wątek wrześniowo- październikowych mam 19 33,33%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-16, 16:42   #1711
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011

lausanne sukienka superancka
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 17:12   #1712
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
Wróciłam z zakupów- lipton nad liptony.. kupiłam szczoteczkę do zębów i lakier do włosów- ale w tym na weselu raczej nie wystąpię

Dziś biegałam po mieście po nołnejmach- jutro uderzę do jedynej galerii w naszym mieście i pierwsze kroki pokieruję do promod
Dziś już byłam zbyt panięta- 3h i na nogach to taki wyczyn

Ten kremik z filterm jest dla mnie super i ma kolorek opalony taki- na dole masz fotkę z maziakami na mojej łapce- TO filtr ciemniejszy, jest tez taki jakby gęściejszy, a TO jaśniejszy. Ciemniejszy lepszy- nie kryje w 100% ale kolorek ładnie wyrównuje

Wiecie co - mnie spienia ludzka obojętność. W życiu nie darowałabym sobie jakby coś się stało,a ja nie zareagowałabym
Oni już ie raz się ostro kłócili- no ale wydawało się,ze to kłótnie- więc tez nie chcieliśmy się "mieszać", ale to co wydarzyło się w nocy to kłótnią już nie można nazwać
Jak wychodziłam na zakupy to widziałam tę dziewczynę jak wracała z tobołami z jakaś babką jeszcze i dzieckiem. mam nadzieje,że takich akcji już nie uskutecznia- chociażby tylko dlatego żeby więcej policja nie przyjeżdżała!

Oj bidulko Nie spuchła Ci ręka??

Ja mam teraz ok 17 tydz- cóż- jeszcze się zdarza. A po południu muli mnie obowiązkowo

3mam kciuki by na podejrzeniu się skończyło. napisz jak będzie miała dokładniejsze badania

A wczoraj te odwiedziny teściowej to które "zależy"
A bo widzisz, ostatnio sie użalalam dziewczynkom na forum, ze moja tesciowa jest za dobra az na "sile", szkoda gadac wczoraj w kazdym razie znowu dostalam caly karton ubranek dla dzidzi, zaznaczam ze ja nie zdazylam jeszcze niczego kupic ale w przyszlym tyg sie zrehabilituje, a co!

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

A w ogole Lech wygral i idem wklejac fotencje bo uwaga-należę juz do klubu
lullaby_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 17:24   #1713
lausanne
Wtajemniczenie

piękna pogoda, mąż na spacerze z małym, a mnie kazali leżeć (tzn małż kazał, bo synek się nie wypowiedział) Wiem, że to dla dobra dzidziusia, ale już mnie trafia Zeby mi wynagrodzić to leżenie malż zrobił mi pysznego dewolaja z serkiem topionym i masełkiem, ale wolałabym wyjśc na zewnątrz niż jeść
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 17:26   #1714
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Witam brzuszki

Dopiero usiadłam przed lapsem. Zaliczenie na studiach poszło nawet nawet. Na pewno zaliczyłam. Poza tym poprawiła sie atmosfera z tż. Przychodzi do mnie i przytula sie do brzuszka mówiąc: przecież do maluszka mogę i się cieszy....
Potem była przygoda z windą - maleńka uczelniana,a my w 7 osób... no i nie wytrzymała. Ja mam klaustrofobie, ale nie chciało mi się iść taki kawał schodami. I miałam za swoje.... Mąż nie odbierał telef, ale kolega nas wyciągął. Potem wszyscy mieli ubaw, że w windzie było 7 osób, 4 facetów i 4 kobiety z czego jedna wyszła z brzuszkiem

potem wizyta u siostry, porządki na cmentarzu u mamy, potem w domu.... ale dałam rade. Mąż troszke pomógł

Cytat:
Napisane przez spa82 Pokaż wiadomość
Aaaa skusiłyscie mnie na te spodnie z Lidla tak każda je zachwyca więc jutro się wybiore o ile będzie jeszcze co kupić
Też wpadłam do lidla - ale kupiłam sobie pasy (jak ciepło w brzusio hmmm) i turkusową bluzke. Śliczny ten kolor

Cytat:
Napisane przez madziulkaa Pokaż wiadomość
Ale wy jesteście ranne ptaszki, gdybym mogła to bym spała do 11 w
hmmm jak do 12

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
na zdjecie wygląda ślicznie
a możesz ją zwrócić w razie gdybyś jednak się rozmyśliła?
http://www.happymum.pl/sklep3/index....a_pom=sukienki
byłam u siostry - oficjalnie cała rodzinka powiedziała, że jest ok i ładnie wyglądam. Więc już nie panikuje Ale gdyby co mogłabym zwrócić

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
ja kupiłam dokładnie taką:
http://allegro.pl/spodnica-ciazowa-o...558877588.html
tylko u innego sprzedającego bo patrzałam i obecnie nie ma tych spdóniczek na aukcjach. Wygralam aukcje za 27 zł z przesyłką wyszło 41 tutaj jest link do rzeczy tego sklepu gdzie ją kupiłam, podejrzewam że te spódniczki niedługo się pojawią znowu:
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=14452400

rzeczywiście bliżej niż dalej, ale za to będzie coraz "ciężej"
fajne te spódnice, ale mi szkoda kasy. Nie pracuje, wiec nie wychodzę często z domu. W sumie to ma sowje zalety i wady. Jak wszystko

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Cześć brzuszki

Tak się zastanawiam, jak długo wymiotowałyście??? Ja mam dziś 16tc1d czyli coś jakby 17 tydzień i jeszcze wymiotowałam w sumie do tej pory jest mi jakoś tak nie za bardzo długo to może trzymać??

ja ostatni raz wymiotowałam w 13tc - ale co zjadłam to zwracałam....
I wcale mi nie brakuje tych mdłosci. Teraz czuje sie jak nowo-narodzona ... no gdyby nie ten kręgosłup

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
Pisałyście znowu o allegro... A mnie kusze znowu te ogrodniczki i sama już nie weim czy kupić czy nie... http://allegro.pl/jedyne-na-allegro-...552114579.html
powiem szczerze, ze mi nie bardzo sie podobają. Poza tym nie wykorzystasz ich za długo - bo latem bedzie na nie za cipeło.

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/ekstra-krotkie-spo...566827969.html oooo te fajne na lato i chyba nawet niedrogie nie? Licytuje używane spodenki z H&M i jak mi się nie uda wygrac to zakupię chyba te Na lato jak znalazł
oo! te są super na lato. Szczególnie te białe i cena fajna. Hmm moze sobie zamówie ???

Cytat:
Napisane przez kiciulec Pokaż wiadomość
A ja Wam powiem coś za co mnie znielubicie

mój mąż zrobi mi dzisiaj pizze a robi najlepszą pizzę jaka tylko istnieje
jaką ja mam ochote na pizze dzisiaj mniam zazdoroszczę

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

a sukienka na wesele może taka? http://www.happymum.pl/sklep3/index....a_pom=sukienki
co myślicie?
ładna i polecam tę firmę. Sama tam zamawiałam. Można zwrócić gdyby co w ciągu 10 dni (z metką musi być zrecz jasna), przesyłka 13 zł.

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 17:39   #1715
gerda
Zadomowienie

Cytat:
caroline ja dziś kupiłam te ogrodniczki bo mam przykre doświadczenia ze spodniami z panelem - nie mam żadnych z poprzedniej ciąży, bo wszystkie sie strasznie rozciągnęły Wygląda to okropnie Więc zdecydowalam się na jakiekolwiek ogrodniczki, żeby mieć inną opcję. Jak przyjdą i okażą się fajne to dam znać i wrzucę fotę. Mnie strasznie kuszą takie spodenki:
http://moda.allegro.pl/estyl-jeansy-...548759385.html
tylko boję się, bo to znów panel.... a nie chcę żeby po miesiącu-dwóch wyglądały jak worek

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

a sukienka na wesele może taka? http://www.happymum.pl/sklep3/index....a_pom=sukienki
co myślicie?
fajowa ta sukienka mam nadzieje, że mój panel przy spodniach się nie rozciągnie..

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 18:01   #1716
SONIA004
Zadomowienie

Witajcie spowrotem... nie wiem czy kiedykolwiek Was nadrobię... Na razie wpadłam się przywitać i podziękować za kciuki. Dziś mnie już wypisali, wszystkie badania wychodziły dobrze i nie było sensu mnie tam dłużej trzymać. Dodatkowo dostałam luteinę dopochwową i zalecenie maksymalnego oszczędzania się.
Mam nadzieję, że spotkania się udały a ja w wolnej chwili wrócę do postów relacjonujących...:brzyda l:
SONIA004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 18:04   #1717
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SONIA004 Pokaż wiadomość
Witajcie spowrotem... nie wiem czy kiedykolwiek Was nadrobię... Na razie wpadłam się przywitać i podziękować za kciuki. Dziś mnie już wypisali, wszystkie badania wychodziły dobrze i nie było sensu mnie tam dłużej trzymać. Dodatkowo dostałam luteinę dopochwową i zalecenie maksymalnego oszczędzania się.
Mam nadzieję, że spotkania się udały a ja w wolnej chwili wrócę do postów relacjonujących...:brzyda l:
super że cie puścili i że wyniki sa dobre, bardzo sie ciesze i mam nadzieje ze juz nie bedziesz musiała iśc na żadną obserwację do końca ciązy

lausane śliczna ta kiecka az szkoda ze na żadne wesele nie ide bo normalnie bym sie skusiła

własnei zapodaliśmy z męzulkiem kubełek kfc bo po dzisiejszym sprzataniu nie chciało mi sie nic gotować później ugotuje sobie mrożoną zieloną fasolkę coby dzidziul jakies witaminki dostał
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 18:06   #1718
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
piękna pogoda, mąż na spacerze z małym, a mnie kazali leżeć (tzn małż kazał, bo synek się nie wypowiedział) Wiem, że to dla dobra dzidziusia, ale już mnie trafia Zeby mi wynagrodzić to leżenie malż zrobił mi pysznego dewolaja z serkiem topionym i masełkiem, ale wolałabym wyjśc na zewnątrz niż jeść
Takie jak robi Pan M. Gesller hihi

Cytat:
Super że wszsytko ok!

Aa2 Trzymam mocno kciuki, musi być dobrze nie ma innej opcji

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 18:15   #1719
mucka21
Rozeznanie

Cytat:
powiem Ci że warto leżeć. ja leżałam ponad 2 miesiące, wstawałam tylko do łazienki. Jak raz robiłam duszoną marchew i na drugi dzień trafiłam do szpitala to miałam wyrzuty sumienia, a teraz po ostatniej wizycie lekarz kazał mi się nadal oszczędzać ale mogę chodzić ale nie przesadzam, chodzę mało tyle ze bez wyrzutów sumienia. Krwiaka nie ma, kosmówka jak się pytałam gina czy się przykleiło to powiedział coś czego nie zrozumiałam że jakby nie do końca czy że to się tak do końca nie przyklei (no nie pamiętam) w każdym razie powiedział że wygląda dobrze.

Na te sutki jak muszę wyjść to do biustonosza wkładam płatki kosmetyczne ale to pomaga w małym stopniu i tylko w razie konieczności.

dzisiaj z tż byliśmy na spacerku nad rzeką, po drodze zobaczyły mnie "moje" dzieci i wzięliśmy je ze sobą, szkraby kochane ale trochę nieznośne chociaż z racji ze "mam dzidziusia w brzuchu" bronią mnie przed wykorzystaniem mnie przez innych i te ich "kocham Cię" jedna siostrzenica weszła mi pod bluzkę (głowę ma na wysokości brzucha jak stoi) i się przytulała do dzidziusia.
Zaraz wychodzimy do znajomych, z koleżanką zamawialiśmy tuniki jak będą fajne to się pochwalę a były nie drogo, szkoda że nie ciążowe ale dopóki brzucho straszny nie urośnie(myślę 7-8-9mies) to pochodzę
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 18:17   #1720
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

W końcu dziś słoneczko u nas wyszło i spędziliśmy prawie cały dzień na dworze - ja jeszcze w międzyczasie ogarnęłam trochę w domu bałagan i umyłam ostatnie okno, teraz odpoczynek

Lausanne fajna kiecka

My idziemy na wesele za 2 tygodnie, no i właśnie nie mam sięw co ubrać, ale chciałabym coś bardziej uniwersalnego chyba Tak, żeby ewentualnie móc to założyć jeszcze po ciąży
Jutro wybieram się na zakupy z bratową, mam nadzieję, że coś znajdę - jakąś sukienkę i buty też muszę kupić

Na obiad dziś robiłam lasagne ze szpinakiem - jak zawsze pyszna była, dobrze, że jeszcze trochę zostało, będzie jak znalazł na wieczór - to pisałam ja, ta co w ciągu 2 godzin pochłonęła na spotkaniu brzuchatek pizzę i deser lodowy z owocami

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 18:34   #1721
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Kurde, powiem wam że byłam pewna że ruchy już czuję a tu nagle 2 dni gdzie praktycznie nic. Możliwe żeby było tak że czułam i nagle nic, czy po prostu wcześniej miałam omamy

W ogóle nie mam natchnienia dzisiaj nic pisać. Walam się po domu jak smród po gaciach. Przede mną leży lista co mam zrobić, ale zupełnie nie działa na mnie motywująco, tylko chodzę i podjadam

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 18:42   #1722
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez OrangeJuice Pokaż wiadomość
Witam mamuśki. Właśnie obejrzałam zdjęcia Waszych pięknych brzuszków w klubie i troche sie zmartwiłam. U mnie 17 tydz. a brzuszek ledwo, ledwo widac... do tego przytyłam niecałe 2 kilo. Do tego cerę mam jak nastolatka w okresie dojrzewania a w maju ślub. Ehh...chyba nie mój dzien dzis. Biore sie za ostre sprzatanie, moze chandra minie. Pozdrawiam Was serdecznie.
OrangeJuice a którego masz ślub,?? na pewno będziesz śliczną panną młodą
MałgosiaM8 mrówkii jak tam walka z nimi??
aa2
kellysss to szczerze współczuję mycia tylu okien

a ja cały czas Was nadrabiampisalyście coś o teściach, ja nie mogę narzekać na swoich, mieszkam razem z nimi na razie, bardzo się cieszyli, że znowu zostaną dziadkami,oni wogóle są tacy milutcymoja teściowa dorabia sobie, będąc nianią, także mam nadzieję, że moje też będzie bawić jak będę musiała wrócić do pracy, ale zobaczymy co to będzie za rok
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 18:43   #1723
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Kurde, powiem wam że byłam pewna że ruchy już czuję a tu nagle 2 dni gdzie praktycznie nic. Możliwe żeby było tak że czułam i nagle nic, czy po prostu wcześniej miałam omamy

W ogóle nie mam natchnienia dzisiaj nic pisać. Walam się po domu jak smród po gaciach. Przede mną leży lista co mam zrobić, ale zupełnie nie działa na mnie motywująco, tylko chodzę i podjadam
Dobrze, dobrze, podjadaj dla dzidzi mozesz czuc ruchy bo to kwestia indywidualna, moze dzidzi sobie lula grzecznie a ruchy byly w nocy jak spalas?
lullaby_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 19:00   #1724
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
cieszę się, że już w domku dziewczyny martwiły się

Cytat:
wiesz - ja np. czuje ruchy małej w nocy, jak się kładę - mała rozrabia, że hoho w dzień tak delikatnie

Pisałyście o zakupach - ja sie nie mogę opanować. Mam dużo rzeczy po siostry dziecku, ale szał zakupowy jest silniejszy. Mam pełno bodziaków, śpiworek, pajacyki, śpioszki, kombinezonik - moze w tyg sie zmotywuje i coś wkleję

Stary 2011-04-16, 19:21   #1725
lausanne
Wtajemniczenie

mucka dziękuję, Twoja historia mnie podtrzymuje na duchu też czekam aż krwiak się wchłonie, zniknie cokolwiek, łożysko nie będzie się dalej odklejać i będę mogła wreszcie spać spokojnie i CHODZIĆ tak jak pisalaś - bez wyrzutów sumienia

aa2 no! wreszcie pozytywne myślenie dzielna dziewczyna
cotynato ja też mam takiego lenia że wstyd mówić. Nie jesteś sama

fajnie że Wam się sukienka podoba. Pomogłyście mi podjąć decyzję Jeszcze tylko czekam do 18-ego na pieniążki od dziadzia Oby rozmiar mi nie uciekł

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

aaaa zapomniałam Ci napisać sonieczka witaj znów Bardzo się cieszę że u Ciebie już dobrze jakoś tak każda z Was jest mi bliska choć króko się znamy
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 19:50   #1726
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
http://www.happymum.pl/sklep3/index....a_pom=sukienki
byłam u siostry - oficjalnie cała rodzinka powiedziała, że jest ok i ładnie wyglądam. Więc już nie panikuje Ale gdyby co mogłabym zwrócić

fajne te spódnice, ale mi szkoda kasy. Nie pracuje, wiec nie wychodzę często z domu. W sumie to ma sowje zalety i wady. Jak wszystko
super że sukienka się podoba
ja wychodze, pracuje także musiałam coś kupić mam jedne jeansy i stwierdziłam że skoro lato sie zbliża to bezsensu kupować drugie a jak ciągle będe w jednych biegać to niedługo nie wytrzymają dlatego wybór padł na spódnice
Cytat:
cieszę się ze wszystko ok odpoczywaj kochana odpoczywaj

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość

dzisiaj z tż byliśmy na spacerku nad rzeką, po drodze zobaczyły mnie "moje" dzieci i wzięliśmy je ze sobą, szkraby kochane ale trochę nieznośne chociaż z racji ze "mam dzidziusia w brzuchu" bronią mnie przed wykorzystaniem mnie przez innych i te ich "kocham Cię" jedna siostrzenica weszła mi pod bluzkę (głowę ma na wysokości brzucha jak stoi) i się przytulała do dzidziusia.
Zaraz wychodzimy do znajomych, z koleżanką zamawialiśmy tuniki jak będą fajne to się pochwalę a były nie drogo, szkoda że nie ciążowe ale dopóki brzucho straszny nie urośnie(myślę 7-8-9mies) to pochodzę
kochane dzieciaczki
mój bratanek na przywitanie mowi ostatnio "Cześć ciocia, cześć dzidziuś"
a potem jeszcze powiedział że jego druga ciocia - Wiola (rodzi w lipcu) nie ma już pępka bo jej pępek poszedł na spacer
Cytat:
na początku te z tak miałam że cos czułam, potem pare dni nic ale zobaczysz - niedługo przyjdzie taka pora że codziennie będzie czuła to cudo
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 19:52   #1727
spa82
Raczkowanie

O ja! Ale miałam masakryczny dzien i czuję się dokładnie tak
Wysprzątałam cały dom w między czasie ugotowałam obiad a jeszcze w między czasie zadzwonił tata powiadomoć mnie że przywiózł świnkę od babci no i przydałoby się żeby KTOŚ czyt. JA się tym mięskiem zajął. A teraz poporostu nie czuję nóg rąk ale za to dosadnie czuję plecy ...jeśli jest tak jak mówią że dzidzia śpi jak mama się rusza to moje dzisiaj przekimało calutki dzień
Idę wziąć prysznic, doprowadze do porządku moje pazury jeśli coś z nich jeszcze da się uratować i zasiądę Was nadgonić.
A tymczasem baj baj
spa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 19:57   #1728
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

DzastaW gratuluję wizyty i super, że dzidzia rośnie
19natka88 fajnie, że dzidzia zdrowa i płeć potwierdzona, a imię już macie na 100% wybrane, bo może przeoczyłam (sorki)
agnieszka0605 jak tam dzisiaj humorek? nadal wszystko na nie?
sonia super, że już jest lepiejuważaj na siebie, a wszystko będzie dobrze

no to w końcu nadrobiłamzaraz idę się wykąpać. a jutro jedziemy na zakupy do ikeiurządzamy sobie kuchnie no i trzeba wszystko kupić, zaczynając od sztućcy, szklanek kończąc na garnkach, ach już się nie mogę doczekać, jeszcze muszę zrobić listę zakupów
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 20:00   #1729
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Właśnie to co czułam przedwczoraj to było tak wyraźne że aż nie wierzę że jelita czy gazy czy coś a teraz tak cichutko a jak rękę przykładam do brzucha to mi mój puls wszystko zakłuca Ale w sumie jak coś już było tak wyraźnie to faktycznie jak usiadłam tak bardziej zgięta to dzisiaj poprowokuje

Wszędzie się już żalę to i wam pomarudze, mogę
Wiecie że mój tż dalej mieszka z kolegą- dalej nie ma w planach wyprowadzki... a jak już to maj, czerwiec... dalej nie kupił pierścionka - śmieszne że to wiem, ale on mi o tym gada, tzn, ostatnio chciał żebym z nim poszła kupiła jak powiedziałam czy też się tam oświadczy to zrozumiał jak mnie to wkurzyło. Poszłam z nim bo chciałam rozmiar dobrać i pokazać mniej więcej co mnie" rusza" a ten teraz uważa że to temat otwarty. A dzisiaj pyta mnie o ulotkę pizzeri. Ja cała zadowolona że mnie zabierze bo taka ładna pogoda a ten pojechał ze wspólokatorem. I kij z tym że byłam głodna i nawet nie spytał czy chcę jechać. Przecież wspólokator ciekawszy. Aż normalnie zacznę myśleć że on ma coś z pedałka haha

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-16, 20:17   #1730
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Spoko ja też tak miałam dziś już mi tam fika równo a jutro może być cisza

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
MałgosiaM8 mrówkii jak tam walka z nimi??
Odpukać w niemalowane, dziś nie było ani jednej, po mojej inwazji może się wyniosły mąż dziś mówi do mnie "tylko nie zapeszaj"

Cytat:
Wiecie że mój tż dalej mieszka z kolegą- dalej nie ma w planach wyprowadzki... a jak już to maj, czerwiec... dalej nie kupił pierścionka - śmieszne że to wiem, ale on mi o tym gada, tzn, ostatnio chciał żebym z nim poszła kupiła jak powiedziałam czy też się tam oświadczy to zrozumiał jak mnie to wkurzyło. Poszłam z nim bo chciałam rozmiar dobrać i pokazać mniej więcej co mnie" rusza" a ten teraz uważa że to temat otwarty. A dzisiaj pyta mnie o ulotkę pizzeri. Ja cała zadowolona że mnie zabierze bo taka ładna pogoda a ten pojechał ze wspólokatorem. I kij z tym że byłam głodna i nawet nie spytał czy chcę jechać. Przecież wspólokator ciekawszy. Aż normalnie zacznę myśleć że on ma coś z pedałka haha
aJ ten twój TŻ, ja bym go w pupkę kopnęła żeby się ruszył, bo mu dama z dzieckiem czeka

Ale miałam dziś dzień, sprzątańsko swoją drogą
Miałam dziś dwie klientki, zajeżdzam do jenej stałej, już z pół roku się nie widziałyśmy wchodzę do niej , my na siebie i w śmiech i pytanie który tydzień ona też w ciązy ale w 23
Potem druga klientka już do mnie przyjechała, okazało się że ma komis dziecięcy w Lublinie hihi pogadałyśmy sobie

a teraz mąż mi karkówkę smaży na grilu ala'on zobaczymy zobaczymy

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami

Edytowane przez MalgosiaM8
Czas edycji: 2011-04-16 o 20:20
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 20:17   #1731
kiciulec
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to kiciulec

Czy ktoś tutaj ma ochotę na pizzę?

jak tak to zapraszam:
https://picasaweb.google.com/1146924...eat=directlink
kiciulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 20:23   #1732
aa2
Zakorzenienie

Cytat:

jak tak to zapraszam:
smakowicie wyglada

a powiedz mi tam na zdjatku jest jesen pies czy dwa bo takie ujęcie że nie wiem czy dobrze widze dwa psiaki??
Stary 2011-04-16, 20:26   #1733
kiciulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
smakowicie wyglada

a powiedz mi tam na zdjatku jest jesen pies czy dwa bo takie ujęcie że nie wiem czy dobrze widze dwa psiaki??
jeden pies Chica zwana Cziką
Stary 2011-04-16, 20:28   #1734
aa2
Zakorzenienie

to ona ma taką ciemna grzywe i jasną mordkę?

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

daj wiecejjej fotek fajna
Stary 2011-04-16, 20:34   #1735
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
agnieszka0605 jak tam dzisiaj humorek? nadal wszystko na nie?
lepiej, dziekuję ale wczoraj była tragedia

na studiach tak jak pisałam poszło mi dobrze, z mężem lepiej no i sukienka okazała sie ok oj te wczorajsze hormony brrrr
dziś pogoda już ciekawsza więc i humor się poparwił, a jak reszta dziewczyn - bo wczoraj też pisały, że miały cieżki dzień?????

Cytat:

no nie zazdroszczę. A rozmawiałaś z nim szczerze? O tym co czujesz? Czego oczekujesz??? Tule

Stary 2011-04-16, 20:35   #1736
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512

Witam wieczorową porą.

Wstawiłam nowe zdjęcie do klubu. Tym razem z buźką, bo jako tako wyglądałam do zdjęcia. Te co martwią się swoja wagą, niech popatrzą na mnie, to się nazywa wielorybek.

Sonia, dobrze, że wróciłaś.
Miłego wieczoru mamusie.

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 20:40   #1737
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Dziękuję, chyba sobie zakupię. Nie uczula? bo ja stale w uczuleniu siedzę na gębie.
Jeśli szukasz sukienek to szersze weselne są też w h&m, nie w ciążowym tylko normalnym, krótkie są naprawdę fajne.

To był taki gość, na którym mi zależało, to raz. A dwa byłam sama, to nie chciałam się rozkładać. A trzy - płeć przeciwna, to już całkiem głupio wyglądałoby. A cztery - wcale mnie nie bolało, jak był. Dopiero jak poszedł.
Tego filtra używam już chyba 3 lata i nie uczulił mnie, ale wiesz- jednemu coś służy innemu nie.
Bywało już u mnie tak, ze coś używałam kilka miesięcy , a potem bach- palenie w twarz :/

O tym kulturalnym olewniu- to nie pisałam na zasadzie ,że goście maja pójść czy coś Po prostu mówię,ze muszę się obniżyć troszkę bo będę się źle czuła- od jakiegoś czasu bezpośrednia sie zrobiłam
Cytat:
a dziekuje dobrze wiele osób przeszło toxo w ciąży i mają zdrowe dzieci i ja wierze ze i u mni etak bedzie w końcu jestem pod opieką lekarzy , bada sie dzidzie pod różnymi kontami wiec chyba musi byc dobrze? no i mam nadzieje ze ta moja toxo była przed ciąza po prostu i spada dlatego jets taka niska mam nadzieje ze nie był to jej początek- zobaczymy jak juz bede miała wszystkie badania -mam nadzieje ze bedzie ok
Wspaniałe nastawienie Tak 3maj Jesteśmy z Wami
Cytat:

co myślicie?
Ładna kienka- tylko ja jakoś nie lubię tej wiskozy :/

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
Witam brzuszki

Dopiero usiadłam przed lapsem. Zaliczenie na studiach poszło nawet nawet. Na pewno zaliczyłam. Poza tym poprawiła sie atmosfera z tż. Przychodzi do mnie i przytula sie do brzuszka mówiąc: przecież do maluszka mogę i się cieszy....
Potem była przygoda z windą - maleńka uczelniana,a my w 7 osób... no i nie wytrzymała. Ja mam klaustrofobie, ale nie chciało mi się iść taki kawał schodami. I miałam za swoje.... Mąż nie odbierał telef, ale kolega nas wyciągął. Potem wszyscy mieli ubaw, że w windzie było 7 osób, 4 facetów i 4 kobiety z czego jedna wyszła z brzuszkiem

byłam u siostry - oficjalnie cała rodzinka powiedziała, że jest ok i ładnie wyglądam. Więc już nie panikuje Ale gdyby co mogłabym zwrócić.
To już mogę puścić kciuki???
No widzisz- nam kiecka też się podobała
Cytat:

Cytat:
Właśnie to co czułam przedwczoraj to było tak wyraźne że aż nie wierzę że jelita czy gazy czy coś a teraz tak cichutko a jak rękę przykładam do brzucha to mi mój puls wszystko zakłuca Ale w sumie jak coś już było tak wyraźnie to faktycznie jak usiadłam tak bardziej zgięta to dzisiaj poprowokuje

Tym facetom to dużymi literami trzeba bo się nawet nie domyślą, ze ciężarówka głodna z nimi źle,ale bez nich jeszcze gorzej
Cytat:

jak tak to zapraszam:
No nieeeeeeeeeeeeee!
Piesek po sterylce?
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-16, 20:48   #1738
mucka21
Rozeznanie

Ja wróciłam od znajomej. Jak byliśmy u niej to wpadł koło niej samochód w rów jednym kołem i jechała policja, zatrzymała się, popatrzyła i pojechała dalej poszliśmy do nich żeby im pomóc, a tam dwóch facetów po % a jeden to się samochodu trzymał, pomogli im chłopaki i ten jeden co się ledwo na nogach trzymał cofał żeby wyjechać i pojechał jak z torpedy nawet nie podziękował i pojechał gdzieś w las, a ten drugi gościu sobie pomału za samochodem poszedł zdziwiło nas to że policja do nich podjechała i widząc ze są nietrzeźwi (nie dało się nie zauważyć) nic nie zrobili tylko odjechała

Odebrałam bluzki, przymierzyłam.... i wyglądam w nich jak dojna krowa! mam tak duże piersi przy swojej figurze że wyglądam strasznie może do usztywnianego biustonosza będą wyglądać lepiej

tż znajomej jak tylko weszłam do domu patrzył na mój brzuch i pyta się który miesiąc, powiedziałam a ona na to że wyglądam bo widać brzuszek i zrobiło mi się smutno i czułam się jak grubas bo wiem ze to nie ciążowy brzuch, zanim zrobiłam siku był dwa razy większy, a rano będzie płaski, on był "duży" po obiedzie. a przecież ciążowy brzuch jest nie zależnie czy się coś zje i niezależnie od pory dnia

cotynato współczuję tż, jakby mój taki był to by tak tego żałował, ale ja nie lubię jak tż mnie olewa
kiciulec jaka sesja zdjęciowa tej pizzy narobiłaś mi smaka, miałam nadzieję że ze znajomymi gdzieś pojedziemy (zawsze jeździliśmy) a dzisiaj nic...
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

Edytowane przez mucka21
Czas edycji: 2011-04-16 o 20:51
mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 20:48   #1739
kiciulec
Zakorzenienie

Cytat:
to ona ma taką ciemna grzywe i jasną mordkę?

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

daj wiecejjej fotek fajna
kolor tak zwany czarny podpalany

I tak kilka dni temu miała sterylizację
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1841.jpg (56,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1854.jpg (84,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2549.jpg (78,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0129.jpg (73,0 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez kiciulec
Czas edycji: 2011-04-16 o 20:55
Stary 2011-04-16, 20:51   #1740
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
kolor tak zwany czarny podpalany
śliczna
a w ogóle to ona miała nma tamtym zdjęciu ucho na mordce a ja myslalam ze to jakas grzywa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości