|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Najlepszy tytuł do kolejnej części naszego wątku to: | |||
Maj idzie słonko świeci, w brzuszku zdrowo rosną nasze dzieci! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 8,77% |
W połowie drogi jesteśmy, a nasze brzuszki wyskakują jak grzybki po deszczu |
0 | 0% |
Będą z nas fajne mamy, bo wciąż frytkami się zajadamy |
1 | 1,75% |
Na talerzu wciąż fryteczki, takie z nas mamusiowe kuchareczki |
0 | 0% |
inęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki |
25 | 43,86% |
Nasze brzuszki rozwijają się jak wiosenne kwiatuszki- mamuśki IX-X |
1 | 1,75% |
Puk-puk- kto tam? Już nie anonimowy hipopotam- mamuśki IX-X |
6 | 10,53% |
Brzuszek tu, brzuszek tam- wątek wrześniowo- październikowych mam |
19 | 33,33% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011
lausanne sukienka superancka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- A w ogole Lech wygral ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Wtajemniczenie
|
piękna pogoda, mąż na spacerze z małym, a mnie kazali leżeć
![]() ![]() |
![]() |
#1714 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Witam brzuszki
![]() Dopiero usiadłam przed lapsem. Zaliczenie na studiach poszło nawet nawet. Na pewno zaliczyłam. Poza tym poprawiła sie atmosfera z tż. Przychodzi do mnie i przytula sie do brzuszka mówiąc: przecież do maluszka mogę ![]() Potem była przygoda z windą - maleńka uczelniana,a my w 7 osób... no i nie wytrzymała. Ja mam klaustrofobie, ale nie chciało mi się iść taki kawał schodami. I miałam za swoje.... Mąż nie odbierał telef, ale kolega nas wyciągął. Potem wszyscy mieli ubaw, że w windzie było 7 osób, 4 facetów i 4 kobiety z czego jedna wyszła z brzuszkiem ![]() potem wizyta u siostry, porządki na cmentarzu u mamy, potem w domu.... ale dałam rade. Mąż troszke pomógł ![]() Cytat:
![]() hmmm jak do 12 ![]() Cytat:
byłam u siostry - oficjalnie cała rodzinka powiedziała, że jest ok i ładnie wyglądam. Więc już nie panikuje ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ja ostatni raz wymiotowałam w 13tc - ale co zjadłam to zwracałam.... I wcale mi nie brakuje tych mdłosci. Teraz czuje sie jak nowo-narodzona ... no gdyby nie ten kręgosłup ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zadomowienie
|
Witajcie spowrotem
![]() ![]() Mam nadzieję, że spotkania się udały a ja w wolnej chwili wrócę do postów relacjonujących...:brzyda l: |
![]() ![]() |
![]() |
#1717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lausane śliczna ta kiecka az szkoda ze na żadne wesele nie ide bo normalnie bym sie skusiła własnei zapodaliśmy z męzulkiem kubełek kfc bo po dzisiejszym sprzataniu nie chciało mi sie nic gotować ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1718 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Aa2 Trzymam mocno kciuki, musi być dobrze nie ma innej opcji ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na te sutki jak muszę wyjść to do biustonosza wkładam płatki kosmetyczne ale to pomaga w małym stopniu i tylko w razie konieczności. dzisiaj z tż byliśmy na spacerku nad rzeką, po drodze zobaczyły mnie "moje" dzieci i wzięliśmy je ze sobą, szkraby kochane ale trochę nieznośne ![]() ![]() ![]() Zaraz wychodzimy do znajomych, z koleżanką zamawialiśmy tuniki jak będą fajne to się pochwalę a były nie drogo, szkoda że nie ciążowe ale dopóki brzucho straszny nie urośnie(myślę 7-8-9mies) to pochodzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
W końcu dziś słoneczko u nas wyszło i spędziliśmy prawie cały dzień na dworze - ja jeszcze w międzyczasie ogarnęłam trochę w domu bałagan i umyłam ostatnie okno, teraz odpoczynek
![]() Lausanne fajna kiecka ![]() My idziemy na wesele za 2 tygodnie, no i właśnie nie mam sięw co ubrać, ale chciałabym coś bardziej uniwersalnego chyba ![]() ![]() Jutro wybieram się na zakupy z bratową, mam nadzieję, że coś znajdę - jakąś sukienkę i buty też muszę kupić ![]() Na obiad dziś robiłam lasagne ze szpinakiem ![]() ![]() ![]() ![]()
#1721 |
Zakorzenienie
|
Kurde, powiem wam że byłam pewna że ruchy już czuję a tu nagle 2 dni gdzie praktycznie nic. Możliwe żeby było tak że czułam i nagle nic, czy po prostu wcześniej miałam omamy
![]() W ogóle nie mam natchnienia dzisiaj nic pisać. Walam się po domu jak smród po gaciach. Przede mną leży lista co mam zrobić, ale zupełnie nie działa na mnie motywująco, tylko chodzę i podjadam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() MałgosiaM8 mrówki ![]() aa2 ![]() kellysss to szczerze współczuję mycia tylu okien ![]() a ja cały czas Was nadrabiam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pisałyście o zakupach - ja sie nie mogę opanować. Mam dużo rzeczy po siostry dziecku, ale szał zakupowy jest silniejszy. Mam pełno bodziaków, śpiworek, pajacyki, śpioszki, kombinezonik - moze w tyg sie zmotywuje i coś wkleję |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Wtajemniczenie
|
mucka dziękuję, Twoja historia mnie podtrzymuje na duchu
![]() ![]() aa2 no! wreszcie pozytywne myślenie ![]() ![]() cotynato ja też mam takiego lenia że wstyd mówić. Nie jesteś sama ![]() fajnie że Wam się sukienka podoba. Pomogłyście mi podjąć decyzję ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- aaaa zapomniałam Ci napisać sonieczka witaj znów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wychodze, pracuje także musiałam coś kupić ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mój bratanek na przywitanie mowi ostatnio "Cześć ciocia, cześć dzidziuś" ![]() a potem jeszcze powiedział że jego druga ciocia - Wiola (rodzi w lipcu) nie ma już pępka bo jej pępek poszedł na spacer ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Raczkowanie
|
O ja! Ale miałam masakryczny dzien i czuję się dokładnie tak
![]() Wysprzątałam cały dom w między czasie ugotowałam obiad a jeszcze w między czasie zadzwonił tata powiadomoć mnie że przywiózł świnkę od babci no i przydałoby się żeby KTOŚ czyt. JA ![]() ![]() ![]() Idę wziąć prysznic, doprowadze do porządku moje pazury jeśli coś z nich jeszcze da się uratować i zasiądę Was nadgonić. A tymczasem baj baj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Wtajemniczenie
|
DzastaW gratuluję wizyty i super, że dzidzia rośnie
19natka88 fajnie, że dzidzia zdrowa i płeć potwierdzona, a imię już macie na 100% wybrane, bo może przeoczyłam (sorki) agnieszka0605 jak tam dzisiaj humorek? nadal wszystko na nie? ![]() sonia super, że już jest lepiej ![]() ![]() no to w końcu nadrobiłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
Właśnie to co czułam przedwczoraj to było tak wyraźne że aż nie wierzę że jelita czy gazy czy coś a teraz tak cichutko a jak rękę przykładam do brzucha to mi mój puls wszystko zakłuca
![]() ![]() Wszędzie się już żalę to i wam pomarudze, mogę ![]() Wiecie że mój tż dalej mieszka z kolegą- dalej nie ma w planach wyprowadzki... a jak już to maj, czerwiec... dalej nie kupił pierścionka - śmieszne że to wiem, ale on mi o tym gada, tzn, ostatnio chciał żebym z nim poszła kupiła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1730 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Odpukać w niemalowane, dziś nie było ani jednej, po mojej inwazji może się wyniosły ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale miałam dziś dzień, sprzątańsko swoją drogą ![]() Miałam dziś dwie klientki, zajeżdzam do jenej stałej, już z pół roku się nie widziałyśmy ![]() ![]() ![]() ![]() Potem druga klientka już do mnie przyjechała, okazało się że ma komis dziecięcy w Lublinie ![]() ![]() a teraz mąż mi karkówkę smaży na grilu ala'on zobaczymy zobaczymy ![]()
![]() Edytowane przez MalgosiaM8 Czas edycji: 2011-04-16 o 20:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś tutaj ma ochotę na pizzę?
jak tak to zapraszam: https://picasaweb.google.com/1146924...eat=directlink ![]()
#1732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a powiedz mi tam na zdjatku jest jesen pies czy dwa bo takie ujęcie że nie wiem czy dobrze widze dwa psiaki?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
to ona ma taką ciemna grzywe i jasną mordkę?
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- daj wiecejjej fotek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 | |
Zakorzenienie
|
lepiej, dziekuję
![]() na studiach tak jak pisałam poszło mi dobrze, z mężem lepiej no i sukienka okazała sie ok ![]() dziś pogoda już ciekawsza więc i humor się poparwił, a jak reszta dziewczyn - bo wczoraj też pisały, że miały cieżki dzień????? Cytat:
no nie zazdroszczę. A rozmawiałaś z nim szczerze? O tym co czujesz? Czego oczekujesz??? Tule ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Zadomowienie
|
Witam wieczorową porą.
Wstawiłam nowe zdjęcie do klubu. Tym razem z buźką, bo jako tako wyglądałam do zdjęcia. Te co martwią się swoja wagą, niech popatrzą na mnie, to się nazywa wielorybek. Sonia, dobrze, że wróciłaś. ![]() Miłego wieczoru mamusie.
#1737 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bywało już u mnie tak, ze coś używałam kilka miesięcy , a potem bach- palenie w twarz :/ O tym kulturalnym olewniu- to nie pisałam na zasadzie ,że goście maja pójść czy coś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
No widzisz- nam kiecka też się podobała ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Piesek po sterylce? |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 |
Rozeznanie
|
Ja wróciłam od znajomej. Jak byliśmy u niej to wpadł koło niej samochód w rów jednym kołem i jechała policja, zatrzymała się, popatrzyła i pojechała dalej
![]() ![]() ![]() Odebrałam bluzki, przymierzyłam.... i wyglądam w nich jak dojna krowa! mam tak duże piersi przy swojej figurze że wyglądam strasznie ![]() ![]() tż znajomej jak tylko weszłam do domu patrzył na mój brzuch i pyta się który miesiąc, powiedziałam a ona na to że wyglądam bo widać brzuszek i zrobiło mi się smutno i czułam się jak grubas bo wiem ze to nie ciążowy brzuch, zanim zrobiłam siku był dwa razy większy, a rano będzie płaski, on był "duży" po obiedzie. a przecież ciążowy brzuch jest nie zależnie czy się coś zje i niezależnie od pory dnia ![]() cotynato współczuję tż, jakby mój taki był to by tak tego żałował, ale ja nie lubię jak tż mnie olewa kiciulec jaka sesja zdjęciowa tej pizzy ![]()
Edytowane przez mucka21 Czas edycji: 2011-04-16 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak kilka dni temu miała sterylizację ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3vfxm9jst8o15.png Edytowane przez kiciulec Czas edycji: 2011-04-16 o 20:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.