|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
Miałam na obiadek gazpacho
<troche wg Zosi od Kasi Tusk, tylko jeszcze z ogórkiem > i pieczone młode ziemniaczki ![]() Dokończyłam streszczenei (Aniś i Szona mają wiadomości ) i zabieram sie za zakończenie...i za przejrzenie juz w samej treści co mi jeszcze pozaznaczała. Chciałabym dziś własnie te pozaznaczane fragmenty przerobić i na jutro już tylko takie wykończeniowe rzeczy, spis tabel, schematów jakichś itp.
|
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
hejka
my niedawno z Ziel.Gory wrocilismy, superasto bylo, w Palmiarni bylismy na koktajlu kawce, po drodze widzialam olbrzymiego Jezusa, ale tez kroliki, swinke gruba, osla i kozy, bo przy stacji mieli takie w zagrodzie ![]() perfumu nie bylo, bo trza zamowic, ale jdnak 75, pomylke mieli na stronie, to z W-wy mi sie bardziej oplaca ![]() a teraz na FC leca hity lat 80 ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- o a jaki
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2011-06-18 o 18:15 |
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
a ja troszku pospałam, pogadałam z moim jeleniem bo on dzisiaj w pracy byłam u mamy bo znowu ktoś coś psu rzucił i się zatruł.
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
Kama nie wkleila snu
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Kama nie poszła jeszcze spać
![]() Zrobiłam spis tabel i uporządkowałam bibliografię Miałam to zrobić jutro, ale resztę pracy przejrzałam dziś po łebkach, więc tak nadprogramowo A jutro jeszcze przejrzę prace ![]() ![]() A sen teraz wkleję, bo pójdę się umyć i chyba kimnę chwilę i wstanę na mecz...dawno nie oglądałam meczu po nocach...brakuje mi tego Pamiętam kiedyś jak często grali w nocy w Lidze Światowej to opędzlowałam zawsze paczkę stixów o 3 w nocy ![]() Sen na dziś 578.jpg <✂✂✂✂✂✂✂ąca głupoty Kama wróci po wtorku...chce to wreszcie oddać, będzie spokój >
|
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kfa umre z tym kompem
![]() cały dzień spędziłam nad nim.. a i tak dżófno. chyba ram do wymiany
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
Wstalam
Na meczol O w usa leci polski hymn i wszyscy spiewaja, nie ma to jak polonia. A przy usa cicho ![]() ---------- Dopisano o 02:45 ---------- Poprzedni post napisano o 02:08 ---------- Czuje sie jak Grochu warzacy zupe po nocach, chociaz w sumie nie wiem jak czuje sie Grochu warzacy zupe po nocach
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
No to wstałam, a Wy dalej śpicie
|
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam kfa.
Śnił mi się D i Britney Spears ![]() D zgubiłam gdzieś, A Britney pokazywała mi swoje pajączki na nogach
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi sie śniło, że szukałam w Rossmanie w Sopocie pasty do zębów, ale nie było :/ a miałam pół h do pociągu i nie wiem czy na niego zdążyłam, bo mam przyszła mnie obudzić ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- A wcześniej mi się śniło, że miałam zebrać 8 różnych pieczątek, czy znaczków z czegośi znalazłam już 2 i się cieszyłam, że może wygram |
|
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
ja pertole.
obczajcie co nam się musi we łbach dziać żeby takie podżepane sny mieć
|
#1724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie chłopaki byli wpół do 2, mieli akcje, zakończoną w szpitalu
|
#1726 |
|
Konto usunięte
|
Siamooł
![]() Wczoraj byłam na koncercie u mnie w Wol, grali Smokie, znacie? (http://www.youtube.com/watch?v=HdXPQiukoYE) powiem Wam, że to muzyka lat 70 i 80tych a wiara się super bawiła, i starzy i młodzi, ewrybady
|
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chciała podochodzić
![]() kfa. chyba bez okulisty się nie obejdzie. Wczoraj na wieczór tak mi oczy łzawić zaczeły i mnie boleć. dzisiaj od rana też ![]() do dupy ![]() to po kroplach... i nadwrażliwość na światło. a jak myślę o tym, że mam spędzić dobrych parę godzin dzisiaj nad książką to mi się płakać chce w ogóle to w chuj nie powinnam przed kompem siedzieć! ja pertole! tylko miałąm interview na skajpie. a miałam tam zdjęcie mendża tak w ogóle jako profilowe bo sobie jaja z jego forty robiłam.a kobieta do mnie dzwoni... i mówi, że myślała, że się źle dodzwoniła ![]() ale wtopa
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia uważaj na te wszystkie krople bo część z nich jest strasznie rakotwórcza, jak będziesz brała te leki może pij coś na oczyszczenie organizmu, tak z troski mówię, mam jakąś rakową manię ostatnio ajm sorry
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiaku...i co nie otworzyłaś mojego pliczku
tam jeden jest zapisany w tym starym wordzie A to Twoja Tosia biedna tak zipie ledwo
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
a może wetknij jej kabelki w każde usb może się podnieci i zacznie działać
![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- powiem Wam, że właśnie dlatego nie lubię tosiek, mój wysłużony acer ma już 7 lat a śmiga jak błyskawica, a matki Tośka (max 2 lata) wyłącza się co chwile i szlag ją trafia... a dba się o nią, chucha, dmucha a mój... weteran jeszcze pociągnie z kilka lat i aż mi szkoda kupować nowego serio
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
no co trzeba wszystkiego próbować
|
#1732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
ej dlaczego odpisując na kamy wpis jestem nad nią?
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
Bo Tośka ma to do siebie,że bardzo lubi się kurzyć w środku i często ją trzeba odkurzyć
czyli rozkręcić i wyciągnąć te paprochy. Inne też tego potrzebują ale Tośki szczególnie ![]() Dzień dobry
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Ze mna jest tak ostatnio często
|
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
ej znacie jakieś sposoby na psie zatrucie, znaczy nic poważnego, sraczka no
|
#1737 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kochana, na starym kompie offica nie mam, a tutaj też już nie bo przeinstalowywałam system ![]() Staram się własnie zdobyć płytkę za tym dżófnem. ![]() A na kiedy Ci to trzeba? Cytat:
ale to moja wina z tą Tosią tym razem ![]() Cytat:
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
Kasieńko,a ile ma lat Twoja Tośka ?
![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Co do Office'a to jest w internecie darmowy program nazywa się Open Office i też jest coś takiego jak Word, z tym, że nazywa się to Open Office Writer ![]() Chcecie linka do tego programu ?
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
2, 5
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

<troche wg Zosi od Kasi Tusk, tylko jeszcze z ogórkiem
> i pieczone młode ziemniaczki 
) i zabieram sie za zakończenie...i za przejrzenie juz w samej treści co mi jeszcze pozaznaczała. Chciałabym dziś własnie te pozaznaczane fragmenty przerobić i na jutro już tylko takie wykończeniowe rzeczy, spis tabel, schematów jakichś itp.