|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żarty, gadki, plotki oraz rymy to tutaj rozmawiają Parófkowe dziewczyny cz. VII
Cytat:
![]() A u mnie wczoraj w wiadomosciach podawali, ze sie kasa rozsypala na autostradzie i ludzie ja zbierali. Tutaj mozna sobie poczytac o tym, poszukalam po polsku specjalnie dla Parof: http://www.polskieradio.pl/5/3/Artyk...Przez-banknoty
![]() ![]() |
![]() |
#1712 | |||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żarty, gadki, plotki oraz rymy to tutaj rozmawiają Parófkowe dziewczyny cz. VII
Cytat:
![]()
![]() |
#1713 | ||
Zakorzenienie
|
Hahahah
no czesc ludzi byla nagrana - to sie moga zdziwic jak im policja kiedys zapuka do domu - bo kase beda chcieli odzyskac. A trafic bedzie latwo - bo przeciez auta maja rejestracje ![]() Ja znajac siebie bylabym ta jedna osoba ktora oddala kase ![]() A tu monica dla Ciebie jakbys jednak wolala cos bez lodu:
![]() ![]() |
![]() |
#1714 | |||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje dla Lubego!!!!
![]() Mówiłyśmy, że zda ![]() Co do mojego cyrku to wyglądało to tak, że mieliśmy taki plan: - grill na działce i jakieś %%% - występ dody ![]() Ja już jak się obudziłam czułam się fatalnie, bo mnie mdliło, nic nie mogłam zjeść , plecy mnie bolały i w ogóle.. No ale już byliśmy umówieni i wiedziałam, że mój TŻ chciał iśc bardzo to się zebrałam jakoś. Na grillu nic nie zjadłam i nie wypiłam bo normalnie nie mogłam tak mnie mdliło. Oni tam się upili, pojedli i wyruszyliśmy na dode(oczywiście cały czas mnie namawiali żebym coś zjadła i się napiła, zebym nie była sztywniara ![]() Ja już się bardzo źle czułam, ale koncert miał trwać godzinkę to pomyślałam, że wytrzymam. Już po koncercie ja szczęśliwa, ze wracamy a Ci się uparli żeby iść do baru zjeść coś... Ja mówię, że ja nie dam rady, że się źle czuje, ale ci " a weź nie wymyślaj blisko pójdziemy na hamburgera i pojedziemy do domu, dasz rade" no ale to blisko okazało się, że szlismy z 2 km bo wszytskie bary w centrum były zawalone. Ja już tam na miejscu siedziałam nieprzytomna prawie połowie czasu spędziłam w kiblu(nie mogłam znieść zapachów jedzenia) a połowe z twarzą w rękach.. W końcu wracamy do domu i nagle mój głupi TŻ stwierdził, że on MUSI iśc do bankomatu po kase (na taxi).. I się pokłócilismy bo: 1. on zapłacił za pizze i mu kumpel wisiał 10zł (miał je przy sobie) 2. ja też miałam 20zł 3. taxi kosztowałoby nas 15zł na 4 osoby..... No ale oczywiście nie on musi iśc i go to wali czy ja umeiram czy nie, zaczął gadać mi różne bzdury typu że mogłam iść do domu lub zostać, że nikt mnie nie prosił żebym szła, że rzadko wychodzimy ze znajomymi (no w ciagu ostatnich 2 tyg bylismy drugi raz a wczesniej przynajmniej 3 razy w tyg), że ja udaje, zachowuje się jak księżniczka, że ja nigdy za nic nie płace to skąd miał wiedzieć, że ja mam 20zł(powiedziałam mu od razu), że niejestem warta "specjalnego traktowania" (nie wiem co to znaczy) itp ![]() Ale w koncu pogonili nas znajomi i poszlismy na to taxi. (oni szli a my zostalismy z tyłu ale i tak wiedzieli, że się kłócimy) Na postoju taxi okazało się, że..........Nikt nie chce oprócz mnie tym taxi jechać tylko oni będa iść na piechote pół godz szybkim tepem :/ I do mnie: a przejdziesz się a co ci się stanie, szkoda kasy itp..Ja mowie, że jade tak czy siak a oni zaczęli się spierać kto pojedzie ze mną (każdy chciał iść na piechote, jakby cos musielibysmy jechac na 2 taxi) Więc ja już na maxa wku***a powiedziałam: a to jade sama pocałujcie mnie w dupe i wsiadłam do taxi trzaskając drzwiami. I koniec. Wróciłam do domu i męczyło mnie całą noc. Akurat rzyganie to jest dla mnie coś strasznego, wole mieć srake tydzień niż wymiotować, bo jak ja zaczne wymiotować, to już będzie mnie darło z obrzydzenia(ja jestem wrażliwa na wymiociny straasznie). Oczywiście na drugi dzień do mnie TŻ z tekstem czy jestem z siebie zadowolona, że zrobiłam sobie wstyd co o mnie ci znajomi sobie teraz myślą itp... Ja wiem, że przesadziłam, ale już mnie to wkurzyło. Mogłam rzeczywiście nie iść albo po tym grillu wrócić sama, ale troszkę się bałam że zaczne rzygać sama na mieście albo w taxi czy coś..A ja wtedy wpadam w szał zaczynam płakac i w ogóle jak psychiczna ![]() I już nie wiem co mam o tym myśleć, bo wg mojego TŻa powinnam ich (i jego) przeprosić za swoje zahcowanie ![]()
![]() |
#1716 | ||
Zakorzenienie
|
Rozmrozilam lodowke - dalej mi szaleje franca jedna.
Teraz ja co tydzien rozmrazam. A co dzisiaj pichcisz na obiadek???? Ja robie zapiekanke z kalafiora i mieska ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
boże jaka epopeja mi wyszła
![]() Ale no wciąż mnie wkur**nie nie puściło, dodatkowo pms mam ![]() widze, że tutaj parófkowa imrpeza to przynajmniej z wami się odstresuje ![]()
![]() |
#1718 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To kto jego zdaniem jest takiego traktowania wart skoro nie TY????????? Też bym uległa irytacji i pojechała sama taksówką. Zresztą ja kiedyś podobnie zrobiłam. Byliśmy na imprezie ja Luby i znajomi i po niej poszliśmy do baru - oni chcieli jeść ja jechać do domu bo byłam już mega z✂✂✂ana i pijana.... No i się pokłóciliśmy o to - więc ja wyszłam i poszłam na taksi i wróciłam do domu. Jedyne co to koleżanka miała pretensje, że musiała sama za swoją taksi zapłacić a nie na pół - potrafiłam to zrozumieć bo zapłaciła jakoś 50 PLN no i jak na nia to bylo sporo ( na mnie tez ale ja się liczyłam z taką ceną taksówki a ona nie). Ale nikt mi nie zarzucił, że jestem nienormalna - co najwyżej nerwowa ![]() No super, że nie zapytał Cię czy nie zdechłaś podczas nocy. Nadopiekuńczy to on na pewno nie jest. A idąc dalej to co on się ✂✂✂✂a bardziej znajomych opinią przejmuje niż tym co Ty czujesz?? no HALO ![]() Co ja myślę: za holerę jasną bym tych znajomych nie przepraszała - ba to ja bym była urażona i obrażona za to jak mnie olali. Idąc dalej wypiełabym się na ich kolejne wyjście twierdząc, że przecież im bez różnicy czy taka sztywniara z nimi pójdzie czy nie. I ogólnie byłabym zgryźliwa - no ale to JA ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Zakorzenienie
|
o nie ja przyszłam i pożaliłam się i parófki uciekły
![]() A ja mam jeszcze jeden problem bo tak wczoraj rozmyślałam i stwierdziłam, ze nazywanie mojej rpzyjaciółki przyjaciółką to na dzień dzisiejszy jest chyba spora przesada..ale to jest problem na jeża i może jak mi pms przejdzie i dalej będę to podtrzymywac to się was poradzę... ![]()
![]() |
#1720 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do Twojego Tż - to ja bym go ustawiła bo jak dla mnie to jemu się chyba priorytety porypały. I w ogóle to jest zmienny jak chorągiewka na wietrze. ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1721 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dlatego to ja jestem wg wszystkich jestem ta "gorsza" o czym non stop mi przypominają. Doszło do tego że kiedyś pokłóciliśmy się o coś z jego winy (to była jedna z naszych powazniejszych kłótni), ja płakałam podczas tej rozmowy, a on w pewnym momencie wypalił żebym się ogarnęła, bo przyjdzie moja mama zaraz z pracy i co ona sobie o nim pomyśli, ze ja przez niego płaczę ![]() To ja mu powiedziałam, że on powinien się przejąć tym, że ja płaczę, a nie tym, że kotś to zobaczy ![]() ![]() No właśnie ja nie miałam zamairu nikogo przepraszać tylko przejść z tym normalnie do codzienności, ale teraz to już nie wiem co ma o tym myśleć, bo może oni w tej drodze powrotnej coś o mnie gadali, że jakaś głupia/chamska jestem... ![]() Ale ja mam to gdzieś, bo średnio jakoś zdaniem tych osób się nie przejmuje ![]() Na mnie to 15zł też było sporo zważając, że to moje ostatnie 20zł w portfelu ![]() ![]() Mój TŻ nawet nie napisał mi smsa czy dotarłam do domu i czy żyje ![]() A co do tego, że nie jestem czegoś tam warta to nie wiem. Powiedziałam mu, ze go nie słucham bo pierd**i jak zawsze po pijaku to mi powiedział, że on tak myśli na trzeźwo też tylko mi nie może powiedzieć czy coś w tym stylu ![]() Wtedy to wszystko na mnie nie zrobiło wrazenia, bo myślałam tylko o tym żeby się położyć, ale jak sobie tak myślę to to też nienormalne było tym bardziej, ze ostatnio na tym weselu po pijaku tez mi powiedział rózne rzeczy i że na trzeźwo nie może mi tego powiedzieć ![]() Mam go powoli już dość ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- A co do ustawienia TŻa to on był normlany tylko coś mu się stało...Nie wiem już jak mam go 'ustawić' ?? :/ Czy w ogóle to ma sens bo on zfajnego faceta stał się palantem. On mi się zpaytał czy juz go nie lubię, bo sie dziwnie ostatnio zachowuję i chyba ma rację po prostu przetsaje go lubić :/
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | ||||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wsiowa ja teraz zamiast rzygać to wieczorami mam właśnie srakę i jestem zadowolona bo wolę to. A właściwie to już mi przeszło do niedzieli tak miałam. No bardzo chamsko Tż się zachował oskarżając cię o to że ściemniasz. Przecież skoro czułaś się tak jak piszesz to napewno było to widać po twarzy i oczach więc dziwne że nie zauważył. I znajomi nie lepsi. Cytat:
![]()
![]() |
#1723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że nie jestem sama z tym że wole srakę od rzygów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | ||
Zakorzenienie
|
JA bym go przydusiła do rozmowy na trzeźwo - niech Ci powie co szczerze myśli - bo inaczej to bez sensu. Zresztą ja sobie nie wyobrażam być z kimś takim. I sorry - ale jeśli on jest dobry tylko na pokaz (czyli wtedy gdy ludzie patrzą) a potem jest inny - to dla mnie podchodzi pod fałszywość charakteru.
Dziwny jest mega ten Twój facet.
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1726 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() smaczna chociaż ![]() Cytat:
![]() A do Twojego Tż - to ja bym się obraziła i kilka dni nie odzywała - dałabym mu czas na przemyślenie kto i co jest w jego życiu tak na prawdę ważne. A ja byłabym CHORA - skoro Ci nie wierzył to i z tydzień bym chorowała - żeby wiedział jaka świnia bezuczuciowa jest!
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
Właśnie kiedyś był dobry cały czas i ja go bardzo chwaliłam (też do znajomych), moze to mój błąd...
On na trzeźwo mówi np że ja coś źle zrozumiałam, że on nie pamieta co mówił, albo że był pijany... Czyli ogólnie wypiera się tego, że tak myśli (zawsze kiedy cos tam po pijaku robi bo tym razem z nim nie chce mi się gadać po prostu). Szczerze mówiąc tego, że on w ogóle się mną nie przejmie, że się źle czuje, a tym bardziej oskarzy o udawanie nie spowiedziałam się po nim ![]() Zawsze o mnie dbał w miare możliwości, ale widzę, że i to mu chyba przechodzi :/ Nie wiem asik masz jakieś rady jak ustawić faceta?
![]() |
#1728 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | ||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
asik, zaraz szybko wyciągnęłam te pierogi i wsypałam warzywa. ale co tata miał ze mnie ubaw to jego.
wsiowa, straszny tchórz z tego twojego skoro po trzeźwemu nie potrafi ci prosto w oczy powiedzieć to co wykrzykuje po pijaku.
![]() |
#1730 | ||
Zakorzenienie
|
Napisałam już wyżej co ja bym zrobiła po takiej akcji.
Obraza majestatu na co najmniej tydzień. Byłabym obrażona i urażona i na pewno bym to pokazywała (Ty akurat z nim nie mieszkasz - więc możesz go całkowicie zlać na jakiś tydzień) Kazałabym mu do siebie zadzwonić jak już będzie pewny czy jestem ważna w jego życiu, bo tego nie czuję i mam dość narzekania na sytuację - gdy ta się praktycznie nie zmienia, a jeśli się zmienia to na krótko a potem wraca do normy. Bo miłości "na pokaz" bym nie chciała. Musisz mu pokazać że bez niego dajesz sobie super radę - on jest Twoim dodatkiem - jak torebka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj czytałam wątek o tym, że dziewczyna wpadła z facetem i coś tam pisała, że inaczej sobie to wyobrażała, ze jak będzie w ciązy on ją będzie przysłowiowo nosił na rękach... I tak własnie zaczęlabym się zastanawiać co by było u nas.. I wydaje mi się, że też bym się zawiodła, że mój TŻ wcale by się mną nie opiekował jakoś bardziej jakbym była w ciąży, że to tylko ja bym się cieszyła i podniecała a dla niego to by było takie o... ![]() Może się myle, ale nie wiem co mam o nim już mysleć. Piątka!! ![]() Cytat:
No właśnei za późno, bo już się odezwałam do niego ![]() ![]() Następnym razem tak zrobię...Albo powiem mu, że mi się nie chce z nim widzieć kilka dni, ale nie wiem czy to zrobi na nim takie wrazenie jak nie odzywanie się ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1732 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wsiowej chłop rzeczywiście tchórz wielki ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
może możesz to jeszcze odkręcić na nieodzywanie się?? ![]() bo właśnie dlatego, że taka miękka pipa jesteś - to masz potem chłopa jakiego masz. ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- monica się zmyła. wsiowa zamilkła. hmmm to ja idę chyba obiad robić.
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1734 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ach wiem że jestem za miękka ![]() Ja wiem, że nie jestem święta i też jestem trudną partnerką, ale chciałabym to wszytsko naprawić/dograć...Żeby było jak dawniej. Nie wiem czy się da. Raz się do niego nie odzywałam koło dnia to dzownił co 5 minut ![]() ![]() Drugi raz się do niego nie odzywałam też chwilę (ale nie pamietam czy to było dłużej niż dzień). To było wtedy jak zerwaliśmy. Ja mu powiedziałam, że ma się zacząć starac i mi prawić komplementy albo niech wypi***a, bo ja w ogóle wątpie, ze on mnie kocha a on mi wtedy wyjechał, że chyba mam racje i mnie nie kocha. nie odzywałam sie do niego nie odbierałam telefonów ale w koncu doebrałam i też mnie błagał o wybaczenie, że on nie może bezemnie żyć itp i wtedy sie poprawił na jakiś czas. Jak widać jemu albo trzeba dłużej, albo nic na niego nie podziała już. Sorry, że nie odpisywałam, ale mama mi się wbiła do pokoju i żaliła na ojca ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
![]() Połóż się bidulko i odpoczywaj ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- spadam do kościoła po akt chrztu ![]() do wieczora ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1735 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja widzę, że ten Twój to z typa co wstrząsów porządnych potrzebuje, żeby w miarę jako tako chodził!! Dlatego zamiast tyle narzekać i rozmyślać powinnaś mu pokazać, że bez niego też jest ok i że on musi się starać i dbać - bo jak nie to do widzenia. On jak dla mnie czuje się zbyt pewnie w tym związku, cwaniaczek co to po % powie prawdę - bo sorry ale ludzie po alko zawsze mówią prawdę. Czyli to co on ględzi to myśli na serio na trzeźwo ale najwidoczniej boi się powiedzieć Ci to gdy trzeźwy jest. Podejrzewam też, że on od Ciebie też by chciał jakiś zmian i że też Ci o tym nie mówi. Reasumując: trzeba porządnie pogadać i obgadać cały związek od A do Z. monica rzeczywiście jesteś na Parófy skazana ![]() ale z chęcią będę słuchać Twoich ciążowych relacji więc wątek wiosenne mamy możesz olać sama ![]() Kończę właśnie robić obiadek i idę jeść - pojawię się wieczorkiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | ||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Już się za wami stęskniłam Parófki.
Poleżałam chwilkę, ale niedobrze mi i ani leżeć ani chodzić ani nic. Odbija mi się ciągle. Zrobiłam se herbatkę, ale nie chce mi się pić ![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- słonko co tak ciuchutko tam na dole ssiedzisz? Nadrabiasz?
![]() |
#1737 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przekaż jeszcze Lubemu , że i Mary gratuluje ![]() ![]() Dzień Dobry paróweczki ![]() ![]() Wróciłam niedawno od koleżanki z posiadówy ![]() ![]() Ale teraz was chyba nie ma ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaj Mary ![]() Fajnie, że się w końcu z nami połączyłaś ![]() monia jak widać ja też bez parófek długo wytrzymać nie umiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1739 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobry wieczór ![]() Ja wczoraj wolne miałam, ale przeleniuchowałam cały dzień, dzisiaj rano byłam w pracy. Jutro znowu rano, ale za to mam pt, sb i niedzielę wolną i pojadę do rodziców ![]() ![]()
![]() |
#1740 | |||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.