|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Cytat:
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1713 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- nio
|
|
#1714 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ tu dzisiaj spokój
No tak ładna pogoda to wszyscy na dworze siedzą![]() Dupkę sobie spaliłam ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Patrzcie na to: http://allegro.pl/avon-advance-techn...764985409.html
|
#1716 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://kociolcenowy.pl/6-diamond?p=4---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- kurczę fajne są ciuchy na tej stronce z tymi aukcjami co tu był link podawany ale tam jest 56 str a nie ma opcji wybierania czy sortowania a ja chciałabym oglądać ciuchy tylko w swoim rozmiarze, jak wpisuję samo L lub XL to pokazuje, że za krótkie słowo macie jakiś pomysł na to?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra! Ale jak ktoś ma taką możliwość, to niech sprzedaje. Mnie macocha D. powiedziała dzisiaj, że kupiła zapach z avonu na allegro -bo taniej i wcale nie pachnie, jak ten co kiedyś miała. Patrzy na datę produkcji a tam już prawie 4 lata mijają
![]() I już zapowiedziała, że teraz będzie tylko u mnie kupować
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy uczy się na błędach ![]() myślę, że powinni podać datę produkcji
|
|
|
|
|
#1720 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to zniechęciłam się do nich, bo ubrania niby w niskich cenach, ale przesyłka - 14,50 ( a list polecony koszt.5 zł), a jeszcze za każdym dodatkowym ciuszkiem kwota przesyłki wzrasta (chociaż tak naprawdę u kuriera nie wzrasta przy tych 10 dkg) - kolo wyraźnie zarabia sobie na przesyłce, i wtedy ubrania te nie mają już takiej atrakcyjnej ceny - jak na niemarkowe ubrania.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-08-21 o 20:57 |
|
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo spodnie możesz kupić za 20-30 zł, gdzie w sklepie - zwykłym butiku płaciłam za identyczne 80 (różniły się metką), więc różnica jest. 1,50 do sztuki to mało, inni sprzedawcy biorą 4-5zł więc wtedy można powiedzieć, że drogo.---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
Edytowane przez loveve Czas edycji: 2011-08-21 o 21:11 |
||
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
udało mi się dorwać do stacjonarnego kompa więc wrzucę dzisiaj fotki ciuszków
bluzka jest różowa, ciemne i jasne paski tylko na fotce taka czerwonawa i gacie super leżą na tyłku |
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
Ale chyba w aukcji nie podali
Dobrze chociaż, że kobietka się nie zraziła
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1728 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z powrotem Dziewuszki
|
#1729 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
ten z liposomami który uwielbiam,bo u nas już nie był dostępny od kilku miesiecy...i nie wiedziałam czy dziewczyna ma stary czy nie,poprosiłam o datę produkcji to zrobiła mi zdjęcie daty na opakowaniu,uczciwie
|
||
|
|
|
#1730 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Nareszcie nadrobiłam Byliśmy dzisiaj w tym wrocławskim zoo Ludzi peeełno.Wczoraj dostałam paczkę. Etui na klucze,kosmetyczka i torba na zakupy z logo fajne ![]() Bransoletka, taka nowa, niebieskie kółka (zapomniałam nazwy) idzie do zwrotu bo nie jest warta swojej ceny. Pierścinek Clear o którym musso pisała,że nie będę żałowała, faktycznie super ![]() Reszta to nic nowego. Uciekam bo zmęczona już dzisiaj jestem. Miłej nocki !!!
|
|
|
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
Wizażanki - mamy, co robicie z ciuszkami po Waszych pociechach, jeśli nie macie w rodzinie komu oddać? Na jakich forach/portalach sprzedajecie, macie jakieś sprawdzone metody, sposoby robienia zdjęć? Przed przeprowadzką muszę się z tym sprężyć a w przeszłości wychodziło różne :/
|
|
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.tvfilmy.pl/ |
|
|
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo fajnie
|
|
|
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cena przesyłki czasem jest źródłem zarobku... kiedyś dla koleżanki kupowałam taką maszynę http://allegro.pl/abrocket-ab-rocket...775187339.html na tej aukcji koszt przesyłki też straszny, ale pamietam że ja za sam ten przyrząd rok temu płaciłam 20zł a przesyłka była 70zł .. ale chyba za to wziął się US , bo wiadomo że sklepy rozliczają się z wartości sprzedanego towaru a nie usługi pocztowej w której ukryli koszty pakowania jako nieopodatkowane, w ten sposób osiągnęli zapewne wartość zakupu urządzenia od Chińczyka, więc sprzedając w cenie zakupu nie zarobili wg przepisów nic to i nie zapłacili podatku. W zeszłym roku naprawdę pełno było takich aukcji , teraz już mniej |
|
|
|
|
#1737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pudło, Kochanie Na dobre, bo wcześniej miałam 2 pobudki: najpierw jakiś głupi bąk chciał się wydostać z domu na zewnątrz i tak walił w szybę, że obudził mnie mimo, że miałam stopery w uszach Chciałam go zabić, ale po 3 trzaśnięciu go odpuściłam, bo jeszcze głośniej bzykał A potem o 9 złapał mnie taki skurcz łydki, że chciało mi się płakać... Oczywiście B. mnie ratował (spał u nas na dostawianym łóżku).Wcale nie Jak już pisałam wesele trochę nie halo Ale B. jest przyzwyczajony, że chodzi wcześnie spać (21-22) i zawsze wstaje wcześnie (5.45 -> basen). Ja od kilku dni chodzę niewyspana, więc o 2.00 zmyliśmy się spać do samochodu. Benek usnął, a ja kimałam w półśnie. Przed 3 Rodzice i Młoda też odpadli i pojechaliśmy do domu![]() A Mój Głupek już o 6 się obudził, ale grzecznie leżał w łóżku i nawet nie przekręcał się na bok, żeby mnie nie obudzić Teściu miał przyjechać po niego koło 12, ale był dopiero koło 14.30 (sędziował na zawodach wędkarskich)![]() Cytat:
Ja miałam nasz "avonowy" aparat - nie spisał się, więc zdjęć mam bardzo mało i są do Dziś były poprawiny. Zaprosili tylko rodziców (Panna Młoda), co zdziwiło nie tylko nas, ale też Starszą (siostra Panny Młodej), jej rodziców i kolesia, który u nich mieszka. Mówi się trudno Starszej to trochę nie było w smak, bo wczoraj jakoś koło 22 przyszłą do nas ze swoim Tadzikiem i odpierdalaliśmy Śmiesznie było![]() Cześć! |
||
|
|
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierścionek Clear spodobał się mojej Ciotce, a Ona głównie gustuje w złocie Dziś byłyśmy w knajpce na starówce - ale ludu! Jadłam pyszną ciabattę na gorąco z serem, boczkiem, bazylią i wieloma innymi Dziś testowałam stanik, który ostatnio zamówiłam na all i jestem złą! Koronka strasznie drapie
|
|
|
|
|
#1739 |
|
Wtajemniczenie
|
Marzenia się spełniają
Na razie spełniło mi się jedno bardzo bardzo bardzo malutkie, ale za to błyskawicznie. A mianowicie jechałam sobie autobusem na rodzinny zjazd. Pazurki miałam pomalowane lakierem, który miał być złoty, a w praktyce miał dużą domieszkę srebrnego. Patrzę na te pazurki i patrzę, i myślę, że jak wrócę do domu, to kupię taki naprawdę złoty lakier. Przy pożegnaniu żona kuzyna dała mi malutką torebeczkę, a tam ... złoty lakier! Teraz czekam, aż zaczną spełniać się też te większe marzenia
|
#1740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

przypomnijcie 

że w nią nie wejdziesz

No tak ładna pogoda to wszyscy na dworze siedzą

macie jakiś pomysł na to?

bo spodnie możesz kupić za 20-30 zł, gdzie w sklepie - zwykłym butiku płaciłam za identyczne 80 (różniły się metką), więc różnica jest. 1,50 do sztuki to mało, inni sprzedawcy biorą 4-5zł więc wtedy można powiedzieć, że drogo.

no chyba powinna powiadomić jak wiedziała, tymbardziej że powiedziała siostrze tża, która mieszka w Szkocji
swoją drogą to mi się przykro zrobiło, że nie pożegnaliśmy jego wuja
ale jeszcze jej powiem jak się spotkamy
Ale B. jest przyzwyczajony, że chodzi wcześnie spać (21-22) i zawsze wstaje wcześnie (5.45 -> basen). Ja od kilku dni chodzę niewyspana, więc o 2.00 zmyliśmy się spać do samochodu. Benek usnął, a ja kimałam w półśnie. Przed 3 Rodzice i Młoda też odpadli i pojechaliśmy do domu