|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
Cytat:
![]() Teraz w czwartek przeprowadzka ![]() No i fajnie, że grupa Ci się udała ![]() ![]() Dziewczyny i jak tam, która zgarnęła 5o milionów? ![]()
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle wyjątkowo mi ostatnimi czasy blisko do Was na wątku... Zaczyna mnie dopadać jesienna melancholia, a tak dobrze się czułam przechodząc II fazę...
No i naprawdę zaglądając do Was przypominam sobie "dobre czasy" i przypominam o najważniejszych aspektach diety, która tak wiele dobrego w moim przypadku w życiu przyniosła. Chyba jestem tym przypadkiem, co na dukanie nie tylko czwartkami pozostanie do końca życia....a wierzcie mi, zaczynając Dukana, nigdy bym siebie o taką konsekwencję i wytrwałość nie podejrzewała....Może to z wiekiem przychodzi..... ![]()
#1713 |
Zakorzenienie
|
jestem w trakcie robienia zakupow
i na allegro chce kupic maizene i slodzik co mi sie jeszcze przyda :P? adjuu ja nie zgarnelam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
Mnie na II fazie brakowało aromatów orzechowych, typu nugat.....i tego szukałam w necie a maizenę, słodzik bez problemu dostawałam u siebie w sklepie. Na allegro cenowo atrakcyjnie?
#1715 | |
404 Not Found
|
Cytat:
Dlaczego gruszka chce być jak pietruszka? ![]() Cytuję Rodzynka: "ja nie wiem, skąd ona to bierze". ![]() ![]() Buuuuuuuuuuu, nie wygrałam w totka... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widzialam maizene w carefourze za 21.99 a TU jest tania mam nadzieje, ze ta dobra a slodzik to przy okazji a czym sie rozni slodzik od xylitolu ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
Słodzik-sama chemia,
ksylitol-naturalny cukier brzozowy ![]() LyraBea ![]() W takim razie lepiej nie zaryzykuję ![]() ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2011-09-27 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
404 Not Found
|
W telegraficznym skrócie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dużo można wyczytać wpisując w wujka ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez LyraBea Czas edycji: 2011-09-27 o 22:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Zakorzenienie
|
Adjuu
Tobie też się uda ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2011-09-27 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | |||
Zadomowienie
|
Witam Kochane
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1723 |
Wtajemniczenie
|
#1724 |
Zakorzenienie
|
zgłupiałam... widziałam wczoraj jogurty na syropie z cukru brzozowego... nie interesowałam sie wczesniej ksylitolem więc cukier znaczyło dla mnie jednoznacznie. czy to znaczy, że... MOŻNA takie jogurty (zakładając, ze cała reszta ok?)?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry Dziewczynki
![]() Dziś kolejny dzień jakiejś porażki w pracy się szykuje... czuję to w kościach. Więc jest duże prawdopodobieństwo, że od dziś będę bezrobotny, bo jakoś nie mam zamiaru cicho siedzieć i podwijać ogon pod siebie ![]() Ecchhhh... jak to te kilka godzin w obozie potrafi rozwalić człowiekowi cały nastrój ![]() No nic, nie spamuję więcej. Buziaczki dla Was ![]() ![]() ![]() ![]() No i oczywiście kilka dla Di ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mialam kiedys tez juz ten avatar, a moze ktos jeszcze ![]() ja sie pomarszczylam ![]() łuuuuuuu ja nie ![]() Cytat:
![]() ![]() a dla mnie jesien to najpiekniejsza pora roku ![]() ![]() a co do wieku ja tez młodka nie jestem ![]() ![]() ksylitol tez nazywamy slodzikiem ale tylko dlatego, ze to slodka substancja - kazda slodka substancja jest slodzikiem, natomiast jest naturalnie pozyskiwany i chocby przez to zdrowszy, ale tez ma pelno innych dobrych wlasciwosci - zajrzyj w google ![]() wazne tez, ze odkwasza organizm, ktory przy dukanie mocno zakwaszamy miechem... ![]() slodziki syntetyczne to chemia w najgorszej postaci, szkodliwe w nadmiarze...rakotworcze.. itd Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- magd_alena - ja robie kanapki na wynos z chlebka z opiekacza ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2011-09-28 o 06:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
404 Not Found
|
Ale ja mam normalnie mega mózg! Tak coś mi się kojarzyło: boczuś, borczuś i znalazłam! borczus88 ma taki sam awatar! Ale ze mnie detektyw, no!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
404 Not Found
|
Oj boczuś boczuś... A potem płacz, że poszedł w boczki.
![]() Dziś przy śniadanku (jaja na twardo), jakoś tak miałam lekki odruch zwrotny przez ułamek sekundy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
Zadomowienie
|
witam, moge poprosic o przepis na dukanowe bułeczki na parze bo tego przepisu jeszcze nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj zmywałam talerze, i doszedł do mnie zapach białego sera z rzodkiewką i szczypiorkiem - normalnie mnie zemdliło
![]()
#1733 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie no żeby nie było, że już się do piachu szykuję, czuję się świetnie we własnej skórze, i na pewno na miej niż mam, ale nie zmienia to faktu, że dół zaczyna mnie łapać jak każdego roku o tej porze.... A jeszcze za kilka dni kolejny rok stuknie ![]() A tak w ogóle to dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]() |
#1734 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry Słoneczka!
U mnie dziś jakiś taki podły nastrój i ogólnie nic mi się nie chce.... Wypiłam już 3 kawy i dalej śpię. Myślę co zrobić z własnym życiem.... LyraBea jesteś niemożliwa! Nie możesz mi przesłać tych papryczek? ![]() moose trzymaj się i nie daj się nerwom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczynki i chłopaki
![]() w końcu jest spadek....juz myślalam, że depresji sie nabawię ![]() jeszcze z tydzień i będzie 7 z przodu!!! pozdrawiam Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do dietki to fajnie mi z nią. Boję się zważyć, ale czuję że jest lepiej. Spodnie jakby luźniejsze i w biodrach ubyło 2 cm a w udzie 1 cm. Chciałabym zobaczyć 8 z przodu... tak, to będzie mój CEL nr 1 ![]() ![]()
muszę schudnąć.. ![]() 2012 nieudana dieta Dukana( - 10 kg, + 15 kg ) ![]() 2013 dieta OXY - niekonsekwencja z mojej strony... WIELKI POWRÓT 16.02.2015 START !!! waga 107 kg ![]() 23.02 I tydz 105,4 kg, czyli -1,6 kg 09.02 II tydz 105,0 kg czyli - 0,4 kg WRACAM NA I.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Może już znacie ale na wszelki wypadek napisze ![]() Znalazłam dzisiaj w sklepie serek naturalny z Bakomy. Parametry: B 8,6g W 4,2g T 0g Składniki: twaróg odtłuszczony. Wyprodukowany z mleka pasteryzowanego. Czyli można powiedzieć, że na dukana w sam raz ![]() W smaku przypomina mi trochę jogurty nat., taki kwaskowaty ale za to jest gęsty. Serek homo z Lidla wycofali więc ten będzie w sam raz na zastępstwo ![]() Mój kubeczek ma akurat 330g ale były też mniejsze. To są takie kubeczki jak te z jogurtami. Znajdę zdjęcie to Wam wkleję ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Raczkowanie
|
Hej.
![]() Trochę rzadko do Was zaglądam, ale to wszystko wina pracy. Muszę trochę nadgodzin nadrobić i jak wracam to nawet nie mam siły laptopa otworzyć. Dzisiaj się ważyłam i kolejny kilogram w dół. Tylko cały czas zachcianka na lody Algidy za mną łazi. ![]() Ale dzisiaj mam zamiar trochę zaspokoić swoje zachciewajki i mam zamiar zrobić proteinowy serniczek z polewą z nutelli. Chociaż nie wiem co z tego wyjdzie bo kucharz ze mnie żaden. ![]() Zatem lecę na zakupy. Mam nadzieję, że dostanę to co mi potrzebne. Ps. LyraBea uwielbiam Twojego bloga. Jesteś czystym przykładem, że jak się chce to można. ![]() Pozdrawiam. ![]()
#1739 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny mogę do Was dołączyć??
Jutro zaczynam Dukana dziś zakupiłam zioła, serki, kurczaka i startujemy. Moja faza uderzeniowa ma trwać 6 dni ![]() Jest ktoś tu z podobną wagą 103 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki jest Twój cel i ile masz wzrostu ? Ja startowałam z klika kg większej wagi ale to było 8 miesięcy temu ![]() ![]() I pamiętaj o badaniach, najlepiej zrób je już teraz, a później w trakcie dukania powtórz je żeby zobaczyć czy wszystko jest okej ![]() Powodzenia ! ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.