Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-19, 11:26   #1711
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez sunshine_92 Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie Trec cla z zieloną herbatą wzięłam już 3 tabletki jestem ciekawa efektów ! Waga na stałym poziomie 63 ;x trochę słabo... Na fitness w tym tygodniu będę chodzic częściej

Buty przyszły, są obłędnie wysokie! Ale świetne! Cudowne! Wrzucę Wam dzisiaj kilka zdjęc

Nie mogę doczekac się świąt pierogi, uszka <3 mniam! Ale mam problem z prezentami.. tzn dla mamy mam upatrzony portfel, z czerwonej skórki, dla taty torba na ramię na książki, sprawdziany,laptopa, dla chrześnicy tż kupię albo baśnie albo zestaw z kubeczkami,talerzykami i czajniczkiem ale nie wiem co lepsze... a jeśli chodzi o Tż nie mam pojęcia ;( myślałam o klawiaturze takiej specjalnej do grania, o bluzie z fc barceloną, no sama nie wiem za bardzo

Monia, pewnie już szaleje za koteczkiem ! Czekamy kochana na zdjęcia

Fajnie, że kupiłaś CLa. Ja efekty widziałam tak po miesiącu a nawet 1,5. Tylko bierz je regularnie i nie zapominaj o nich.
Co do prezentów to myślę że chrześnica bardziej ucieszy się z filiżanek Ja też muszę chrześniakom prezenty jeszcze kupić.... ale to jak mąż przyjedzie to razem pójdziemy do sklepu po zabawki.
Z kotkiem nie poszałam bo on jeszcze troche przestraszony musi się zaklimatyzować ale jest coraz lepiej więc nie długo będę z nim szaleć Zdjęcia dziś zrobie jakieś i Wam wkleje

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość

monika01011986 ale super ze juz kotka odbierasz koniecznie wstawiaj foteczki
do sprztania to CI sie nie dziwie przy dwójce dzieciaczków nie ma sensu bo i tak w ciagu tyg zrobi sie bałagan przed samymi swietami najlepiej

Ja i wczoraj i dzisiaj na zakupach byłam, wczoraj dla siebie sukienke kupiłam kurteczke i kosmetyki w koncu włoski zafarbuje i henne zrobie
a dzisiaj po prezenty byłam mamie babci i cioci kupiłam kosmetyki tacie perfumy, dla dziadka kapcie i krzyzówki no a słodycze dokupie do prezentów juz w tygodniu zmeczona jestem , pełno ludzi wszedzie przejsc spokojnie nie mozna ale norma przed swietami
Zamówiłam tez w avonie dla siebie mus waniliowy do ciała, kocham zapach wanilii juz nie moge sie doczekac az odbiore

No dokładnie! Wczoraj w sumie z nudów wysprzątałam wszystko na błysk i dziś znowu bałagan
Ale ładne prezenty pokupowałaś Też muszę farbe do włosów kupić i się farbnąć Zapach wanilii też lubię w kremach czy balsamach. Mam kremik waniliowy taki uniwersalny do ciała z Oriflame - pięknie pachnie smaruje nim sobie usta bo szybko mi wysychają

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość

Ciekawe jak Tam Nasza Monia i jej Kotek !! az nie moge sie zdjęc doczekac
dziś wrzucę więcej zdjęć tylko kotek musi wyjść z wersalki bo schował się tam przed moim synkiem

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

Ja zamówiłam sobie swoje wymarzone koturny w końcu dorwałam 37 Mój św Mikołaj obiecał mi taką sukienkę, będę w środę we Wrocku to muszę kupić
ładna sukienka taka delikatna buty do rurek czy legginsów świetnie będą wyglądały

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 11:28   #1712
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Heh dokładnie tylko ja już mam problem jak z obrazka
Świetny ten obrazek! A się uśmiałam

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-19, 11:35   #1713
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

napewno niee ! pokaaaż nowa fryzurkeee

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

też bym dodała zdjecie ale kurdeeeeeeeeee wszystkie tu takie ładneeeee i wogole to jeszcze sie krepuje
Aj tam, nie ma sie czego krempowac
Ja tez na tle dziewczyn wypadam slabiutko

Cholera nie moge na forum dodac zdjec, nie wiem niechca sie zaladowac, wiec dodalam do albumu zerknijcie sobie

Edytowane przez bialaczekoladka
Czas edycji: 2011-12-19 o 11:40
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 11:55   #1714
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Miałam dziś nieciekawy dzień...na wadze53.6...znowu więcej, nie wiem co jest grane , czemu nie mogę zejść poniżej tych 53?? Pokłóciłam się o to z mężem bo wypalił do mnie-,,Bardzo dobrze ,że nie możesz schudnąć!Nie jest Ci to potrzebne, widocznie organizm nie chce niższej wagi i na pewno nie schudniesz."Jest mi przykro, staram się jak mogę a tu nic.
Kupiłam sobie ocet jabłkowy, będę piła rano szklankę wody +łyżeczka tego octu
Kochana niestety ale mąż ma rację. Organizm walczy abyś nie schudła więcej. Ja mam tak samo gdy chcę zjechać poniżej 57. Choćbym nie wiem co to nie udaje mi się! Na wiosne robię ostatnie podejście aby zgubic te niecałe 3 kilo ale wiem, że nie będzie łatwo.....

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Mariposa3 Pokaż wiadomość
Monika- napisz jak tam z kotkiem! Czekam na relację

A u mnie... nie będę pisać, bo nie chcę tutaj wprowadzać smętnej atmosfery. Ale mam plan, od jutra umiar, podczas Świąt luz, a później znowu umiar aż będę w pełni zadowolona.
Miłego wieczoru.
Kotek jest cudowny Przytula się do mnie, mruczy, cały czas chce się bawić. Troche jeszcze widać ,że się chwilami boi ale jest coraz lepiej
Dziś wkleje Wam nowe fotki
Trzymam kciuki za Twój plan aby Ci sie udało go zrealizować

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
Ciszymy się razem z Toba Na początku będzie miałczał, bo to nowe miejsce otoczenie ale przyzwyczai się
Miałczy i miałczy..... w nocy ładnie spał ale gdy tylko się budzi to miałczy. Jedynie gdy go na ręcę biorę i się z nim bawię to jest radosny. Mam nadzieję że szybko sie przyzwyczai.

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia super, że masz już kotka pokaż nam zdjęcia jak jakieś zrobisz

A ja już pofarbowałam włosy, wyszły fajnie zadowolona jestem wielkiej różnicy nie ma, tyle że odrostu nie widać
Wieczorem wkleje jakies nowe fotki
Cieszę się że farbowanie zakonczyło się sukcesem A tak się bałaś, że będziesz musiała w czapce chodzić hehe Wrzuć nam fotkę

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez kselijka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Czy mogłabym do Was dołączyć? U was tak milo, fajnie i wgl A mnie potrzeba wsparcia ku motywacji, razem z wami - większej mobilizacji i możliwości "dietkowego" i nie tylko wygadania się
Witamy rzeczywiście u nas fajnie Postaramy się Ci pomóc

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Monia kotek jest cudowny
dzięki też tak myślę

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Monika- super! Zazdroszczę Ci tego kotka!
Dziewczyny- ubrałam z mamą choinkę i włączyłam świąteczne piosenki
Koniecznie musisz kupić sobie kotka
A ja Ci zazdroszczę choinki.. ja muszę czekać na męża az przyjedzie w czwartek rano. Nasza choinka stoi w piwnicy i jest duża i cięzka. Sama jej nie przyniosę. No i te Świąteczne piosenki.... uwielbiam taki nastrój

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-19, 12:09   #1715
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
Monia, on może tak płakać, może nawet przez kilka dni być złośliwy z frustracji, ale jestem pewna, ze wkrótce poczuje się jak w niebie u Ciebie Nie karaj go za mocno, młode kotki szybko się uczą reagować na konsekwentny ton głosu, KOCHAM TWOJEGO KOTA, chcę go zobaczyć jak najprędzej, Pa.
Właśnie się zorientowałam, co ja za bzduru wypisuję, przecież masz dwójkę małych dzieci, więc tym bardziej nie będziesz się denerwować na kociaka w razie czego, przepraszam, i jeszcze raz PaPa
On złośliwy w ogóle nie jest. Jest kochany i grzeczny tylko, że miałczy ciągle bo tęskni za mamą. Pewnie za kilka dni będzie tak jak piszesz - że poczuje się u mnie jak w niebie
Nie muszę go za nic karać bo nic nie robi złego załatwia się pięknie do kuwety! zrobił już kupke i siusiu Nie niszczy nic choć ubrania z suszarki mi zrzucił bo chciał się pobawić i skakał na nie
Kot póki co jest milion razy grzeczniejszy od moich dzieci i pewnie nie wymysli nic co niewymysliły do tej pory moje dzieci
No a skoro kochasz mojego kotka to musisz jak najszybciej przyjechać do mnie i nas odwiedzić

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Cześc Dziewuszki jaaa dziś cały dzien zalatana ! byłam zapisac sie do dentysty a tu kurde dopiero na 20 stycznia prywatnie ! norlamnie szok ze tak długo trzeba czekac a niewiem czy wtedy bede przyjade do Polski !! . Potem poszłam do galeerii pogladac co ciekawego , ale tyle tych ciuchów teraz jest ze wszystko sie podoba i nie wiadomo co kupic ! Jedynie kupiłam bratu dresy bo mu sie spodobały a oprzec sie nie mogłam mu
Trzebaa wkońcu zabrac sie za sprzatanie mieszkanie ! i pomóc mamie w czymś wkoncu kucharka jestem hahaha
Wkurzam sie bo mi tej głupi facebook nie chodzi !!! Wam tez tak zacina chodzi , nie chodzi ! ;/
DO dentysty to teraz na prawdę ciężko. Mnie mama umawiała prywatnie 30 listopada jak była na wizycie i ja dopiero mam wizyte na 5 stycznia! Niby udało mi się pójść do innego dentysty prywatnie ale nie dziwie się że do niego kolejek nie było skoro on za samo obejrzenie zębów wziął ode mnie 40 zł!
Mi facebook normalnie chodzi pewnie to od internetu u ciebie szwankuje.

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Moniaaaa jakI TO KOTEK ? Pokazalam go mamie i powiedziała ze jest Piekny ! chyba go takiego jej sprawie 1-szy raz widzialam zeby sie jej tak Kotek spodobał bo faktycznie Pieknego masz !
No to koniecznie kup mamie! Tylko zacznij juz szukać bo do Świąt mało czasu zostało

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-19, 12:12   #1716
zelka9o
Zadomowienie

Moniaa hehehe Mama powiedziała ze może go dostac nawet po nowym roku ! także dziś popatrze na necie gdzie sa jakies fajne Kotki moze akurat gdzieś w pobliżu bedzie taki jak Ty masz masz .
A co do dentysty to babka mi powiedziała ze jak mi nie pasuje to moge sobie jeszcze dłużej poczekac ;// taaaa tylko ze z bólem zęba powinni przyjac od razu ! ale nie bo po co niech sie mecza ludzie na świeta .. ;/
Napewno bo ja mam z neto neta w domu także zapewne coś u nich
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 12:13   #1717
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eliza40 Pokaż wiadomość
kotek może nie jeść i nie sikac nawet ze 2 dni.Przejdzie mu wszystko i zaraz bedzie z niego pieszczoch.
No na szczęscie wczoraj zrobił siusiu a dziś juz kupkę.
Tylko że ja nie wiedziałam, że koty zakopują to w żwirku Fajnie, że z tego żwirku robią się te bryłki to łatwo mozna je łopatką wyciągnąć A suchej karmy nie chce jeść tylko saszetki wcina. Pieszczoch to on jest straszny tylko, że boi się mojego synka i ciągle się chowa przed nim

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-19, 12:14   #1718
zelka9o
Zadomowienie

białaczekolada no powiem Ci ze dośc fajnie to wyszło !
Stary 2011-12-19, 12:16   #1719
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monika- na pewno się przyzwyczai, daj mu czas ale masz fajnie teraz w domku!
No czas mu dam na pewno sie przyzwyczai w koncu
W domku to mam bardzo fajnie tylko jeszcze kotek boi sie i mało wychodzi gdy synek jest w pobliżu

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-19, 12:16   #1720
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No na szczęscie wczoraj zrobił siusiu a dziś juz kupkę.
Tylko że ja nie wiedziałam, że koty zakopują to w żwirku Fajnie, że z tego żwirku robią się te bryłki to łatwo mozna je łopatką wyciągnąć A suchej karmy nie chce jeść tylko saszetki wcina. Pieszczoch to on jest straszny tylko, że boi się mojego synka i ciągle się chowa przed nim

Monia a kupujesz mu zapachowy żwirek ? ja jak sie opiekowałam Kotem sasiadki a ma perskiego to widziałam jak kupke i siku robił i własnie Koty zakopuja swoje kupy i skiku i faktycznie łatwo to potem wybrac łopatka a jesczze ten Perski sasiadki kot to oprózniał sie zawsze rano wtedy co ja ! heheh
Stary 2011-12-19, 12:21   #1721
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
białaczekolada no powiem Ci ze dośc fajnie to wyszło !
Wyszlo rudo mialo byc troszke bardziej brazowe ale to nic nastepnym razem zrobie za kilka miesiecy troche inaczej
I tak jestem mega zadowolona

Lece na zakupy swiateczne, takze do wieczora kochane

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-19, 12:23   #1722
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Wyszlo rudo mialo byc troszke bardziej brazowe ale to nic nastepnym razem zrobie za kilka miesiecy troche inaczej
I tak jestem mega zadowolona

Lece na zakupy swiateczne, takze do wieczora kochane

odważżżnie odważżżnie jak jesteś zazdowolona to dobrze bo to o to chodzi by Sobie sie podobało !
to w takim razie udanych zakupów !
Stary 2011-12-19, 12:37   #1723
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Hej kochane

Jestem juz po fryzjerze bardzoooooo zadowolona, podcielam tez wloski super wyszlo wstawie Wam fotki ale odrazu ostrzegam ze nie sa przezemnie ulozone ani poprostowane. No i wrzucam foty mojej tragicznej figury CHWILA PRAWDY
Utwierdze Was w przekonaniu ze dobrze ze jestem na tym watku hahaha Oczywiscie zdjecia srednio wyszly, takze mam nadzieje ze niepospadacie z krzesel
Jak zobaczyłam Twoje zdjęcia to przez chwilę zwątpiłam kogo ja oglądam. Przyznam się szczerze z ręką na sercu że wyobrażałam sobie Ciebie grubszą, a tu taki szok! Ty wyglądasz bardzo ładnie! Fakt, że pupe i brzuszek masz troszeczkę wystający ale na prawdę wyglądasz fajnie. Troszkę jeszcze zgubisz i będziesz jak modelka
Co do włosów średnio mi się ten kolor podoba ale może jak je wyprostujesz i ułożysz ładnie to będzie fajny efekt

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Moniaaaa porozgladam sie za takim ! bo Mojemu Bratu też sie spodobał ! a jednak mama praktycznie po pracy całym dniami siedzi z Bratem w domu to by im Kotek dotrzymywał towarzystwa i Młody by miał kogo głaskać

też bym dodała zdjecie ale kurdeeeeeeeeee wszystkie tu takie ładneeeee i wogole to jeszcze sie krepuje
W takim razie kotek na pewno im sie przyda
A Ty wklejaj fotki i się nawet nie zastanawiaj! Chętnie obejrzymy

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Moniaa hehehe Mama powiedziała ze może go dostac nawet po nowym roku ! także dziś popatrze na necie gdzie sa jakies fajne Kotki moze akurat gdzieś w pobliżu bedzie taki jak Ty masz masz .
A co do dentysty to babka mi powiedziała ze jak mi nie pasuje to moge sobie jeszcze dłużej poczekac ;// taaaa tylko ze z bólem zęba powinni przyjac od razu ! ale nie bo po co niech sie mecza ludzie na świeta .. ;/
Napewno bo ja mam z neto neta w domu także zapewne coś u nich
Na allegro poszukaj i na tablica.pl
Dentyści to mają wywalone na to czy kogoś boli czy nie niestety

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Monia a kupujesz mu zapachowy żwirek ? ja jak sie opiekowałam Kotem sasiadki a ma perskiego to widziałam jak kupke i siku robił i własnie Koty zakopuja swoje kupy i skiku i faktycznie łatwo to potem wybrac łopatka a jesczze ten Perski sasiadki kot to oprózniał sie zawsze rano wtedy co ja ! heheh
Tak, mam lawendowy żwirek Benek. Łatwo się z niego wszystko wybiera, ładnie pachnie i nie jest drogi
No to ciekawie to wyglądało jak Ty szłaś do ubikacji a kot do kuwety

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-19, 13:00   #1724
meeedzik
Zakorzenienie

Monia zdjęcia dodam jak będę miała jakieś ładne, bo na razie nie mam żadnych nowych na włosach różnicy nie widać tyle, że odrostu nie ma
A co do kotka to super, że się już przyzwyczaił
Czekoladko zgadzam się z tym co Monia napisała masz fajną figurkę i jak zgubisz troszkę brzuszek to będzie ekstra a Twój tyłeczek mi się podoba taki odstający, ja to mam plaski
Stary 2011-12-19, 13:26   #1725
zelka9o
Zadomowienie

Moniaa zdjecia napewno dodam ! póki co musze sie jakoś przełamac by dodac zdjecia na takim forum może dlatego ze nigdy tak nie dodwałam zdjec jedynie co mam to na fb i to galerie zablokowana pewnie jak mnie zobaczysz to pomyslisz ze głupia ze nie ma czego sie wstydzyc i wogole ale ja taka jestem ewentualnie moge Ci wysłac na priv zdjecie Ty mi doradzisz czy jest godne by tu dac czy mam sie czego wstydzic i wogole
aaaaa Kotek to zapewne Jego Pani go tak nauczyła! bo zawsze powtarzała ze rano sie wypróżnia wtedy co i Ona a jego kuweta tez stała w łazience to wypróżniali sie razem . Alee pewnie Twoi Synkowie maja radoche ! ze maja Kotka w domu

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Moniaaaa dodałam zdjecia do albumu prywatnego także jeśli bedziesz miec czas zajrzyyj
Stary 2011-12-19, 14:44   #1726
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

zelka90 nie ma sie czego wstydzić wszystkie tu zdjęcia wrzucamy czekamy i na Twoje

białaczekoladka ładnie wyszły te włoski ja chciałam ombre brąz wchodzący w blond ale chyba bez rozjaśniacza się nie obejdzie bo ostatnio zwykły blond mi nie złapał i chyba podziękuje

Monia kotek jest cudowny
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 14:59   #1727
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
zelka90 nie ma sie czego wstydzić wszystkie tu zdjęcia wrzucamy czekamy i na Twoje

białaczekoladka ładnie wyszły te włoski ja chciałam ombre brąz wchodzący w blond ale chyba bez rozjaśniacza się nie obejdzie bo ostatnio zwykły blond mi nie złapał i chyba podziękuje

Monia kotek jest cudowny

Napewno niedługo tu dam ! narazie jako tylko do albumu prywatnego . Hmmmm przyznam sie troszke jestem wstydliwa ale tylko troszke
Stary 2011-12-19, 15:02   #1728
kselijka
Raczkowanie

Cześć! Dziękuję Kochane za przyjęcie mnie do waszego grona
Ważę 59kg chciałabym stracić raz na zawsze 9kg i też taki mam cel na najbliższe tygodnie ( do 14 lutego 2012 - 50,0 kg ). Postaram się jutro rani wrzucić swoje zdjęcie.

U mnie dziś był chudy twaróg, 2 żelki, 2 małe cukierki pudrowe + kostka gorzkiej czekolady następnie marchewka z groszkiem, kawałek chudego twarogu i jajko. Co będzie dalej zobaczymy

Ćwiczonka: 150 brzuszków, 80 przysiadów, A6W, rozciąganie. Mam zamiar, wieczorkiem poćwiczyć więcej

Też mam młodego kota w domu - szaleje urwis niesłychanie, ale za to ile radości z takiego szalonego, kudłatego szczęścia

Chudniemy! ... 6-5-4-3-2-1-0

kselijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 15:03   #1729
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia zdjęcia dodam jak będę miała jakieś ładne, bo na razie nie mam żadnych nowych na włosach różnicy nie widać tyle, że odrostu nie ma
A co do kotka to super, że się już przyzwyczaił
No ok, to jak będziesz miała nowe to wrzuć koniecznie
Jutro chyba wyjdę do miasta i też kupię sobie farbe. Miałam iśc na solarium..... Normalnie na nic czasu nie mam, a z domu w ogóle nie chce mi się wychodzić w taką pogode. Pójdę w środę na solarium i w piątek i będzie ok.
Kotek już zdecydowanie dziś lepiej się czuję. Rano miałczał jeszcze bardzo ale teraz już więcej śpi Chętniej chodzi po domu i chce się bawić Myślę, że pojutrze już w ogóle będzie się czuł jak u siebie

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Moniaa zdjecia napewno dodam ! póki co musze sie jakoś przełamac by dodac zdjecia na takim forum może dlatego ze nigdy tak nie dodwałam zdjec jedynie co mam to na fb i to galerie zablokowana pewnie jak mnie zobaczysz to pomyslisz ze głupia ze nie ma czego sie wstydzyc i wogole ale ja taka jestem ewentualnie moge Ci wysłac na priv zdjecie Ty mi doradzisz czy jest godne by tu dac czy mam sie czego wstydzic i wogole
aaaaa Kotek to zapewne Jego Pani go tak nauczyła! bo zawsze powtarzała ze rano sie wypróżnia wtedy co i Ona a jego kuweta tez stała w łazience to wypróżniali sie razem . Alee pewnie Twoi Synkowie maja radoche ! ze maja Kotka w domu

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Moniaaaa dodałam zdjecia do albumu prywatnego także jeśli bedziesz miec czas zajrzyyj
Ja nie wiem czego Ty się wstydzisz!!!! Taka ładna dziewczyna!!!! Jeju śliczna jesteś!!! Wstawiaj tu fotki dziewczynom niech sobie zobaczą!! A jaka Ty szczuplutka!!! Z czego Ty się odchudzasz? Śliczne fotki

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
Monia kotek jest cudowny
Dziękuję w imieniu kotka też tak uważam jak Ty

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-19, 15:08   #1730
zelka9o
Zadomowienie

Moniaa ja tylko ćwicze sobie bo Moja Mama tez była taka jak ja w Moim wieku a potem nagle przytyła dlatego ja Was podczytuje co jecie i sama stosuje także mi wystarczy by miec wage taka jaka mam . I byle nie tyc a Mamie wprowadzam powoli ta diete bo chce schudnac .
Dziekuje za miłe słowa Moniaaa chodz taka sie nie uwarzam dodaaam jak bede miec lepsze i ładnijesze zdjecia tu na forum Wam byście mnie oceniły heeeh
Stary 2011-12-19, 15:14   #1731
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
dodaaam jak bede miec lepsze i ładnijesze zdjecia tu na forum Wam byście mnie oceniły heeeh
my nie oceniamy tylko doceniamy
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 15:25   #1732
samara_86
Raczkowanie

Witam... Próbowałam się dołączyć do wątku pt."Dieta 500-600kcal" ale jak obliczyłam moje menu to wyszło więcej... Od dziś nie jem słodyczy,jest to dla mnie bardzo duże wyrzeczenie,bo jeste uzalezniona od słodyczy.Mogłabym przeżyć tydzień jedząc same słodycze-jak nie dłużej [/B][LEFT]Brak słodyczy odbija się na moim samopoczuciu,denerwuje mnie to,chodze zmierzła... [LEFT]Mam za sobą przygodę z anoreksją i bulimią[ czego bardzo żałuję bo to niestety zostawiło lukę w mojej psychice jeśli chodzi o odżywianie.
Biodra-92cm.
BĘDZIE
pas-71cm.może zostać...
Biodra-88cm.

Edytowane przez samara_86
Czas edycji: 2011-12-19 o 15:29
samara_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 15:36   #1733
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez samara_86 Pokaż wiadomość
Witam... Próbowałam się dołączyć do wątku pt."Dieta 500-600kcal" ale jak obliczyłam moje menu to wyszło więcej... Od dziś nie jem słodyczy,jest to dla mnie bardzo duże wyrzeczenie,bo jeste uzalezniona od słodyczy.Mogłabym przeżyć tydzień jedząc same słodycze-jak nie dłużej [/B][LEFT]Brak słodyczy odbija się na moim samopoczuciu,denerwuje mnie to,chodze zmierzła... [LEFT]Mam za sobą przygodę z anoreksją i bulimią[ czego bardzo żałuję bo to niestety zostawiło lukę w mojej psychice jeśli chodzi o odżywianie.
Witamy mówisz o słodyczach znam ten problem bo też je lubie tylko stanowczo jem ich dużo mniej teraz !

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-19, 15:50   #1734
samara_86
Raczkowanie

Znacznie mniej?Tzn.?Ja mam tak,że jak zacznę jeść,to nie mogę przestać.Więc wolę nie zaczynać,ale nie wiem jak długo wytrwam bo tak jak wcześniej wspominałam jadłam je na okrągło.Chce schudnąć ok.3-4 kg.ale wiem,że jak nie zrezygnuje z słodyczy to nic z tego ...? Jem ok.800 kcal dziennie (nie licząc) słodyczy więc powinnam schudnąć,tak?Więc wina leży po stronie słodyczy???Poprawcie mnie jak się myle...
Biodra-92cm.
BĘDZIE
pas-71cm.może zostać...
Biodra-88cm.
Stary 2011-12-19, 16:10   #1735
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Jak zobaczyłam Twoje zdjęcia to przez chwilę zwątpiłam kogo ja oglądam. Przyznam się szczerze z ręką na sercu że wyobrażałam sobie Ciebie grubszą, a tu taki szok! Ty wyglądasz bardzo ładnie! Fakt, że pupe i brzuszek masz troszeczkę wystający ale na prawdę wyglądasz fajnie. Troszkę jeszcze zgubisz i będziesz jak modelka
Co do włosów średnio mi się ten kolor podoba ale może jak je wyprostujesz i ułożysz ładnie to będzie fajny efekt
Haha milo to slyszec, faktycznie wszyscy mowia ze nie wygladam na swoja wage a jak komus powiem to sie dziwia gdzie to mam. Niemniej jednak mam i to dosc sporo tluszyczku wszedzie, takze ewidentnie trzeba nad tym pracowac, ja uwazam ze minimum 15kg na poczatek.
Do tego najgrubsza jestem u gory, tzn rece, barki, kark i brzuch, ale naszczescie jak chudne to wlasnie stamtad mi ubywa.
Tyłek zawsze mialam odstajacy, bo nogi i pupe mam dosc umiesnione takie twarde i zbite, natomiast brzuch to tragediaa
Mam nadzieje ze niedlugo bede sie mogla pochwalic jakimis osiagnieciami

Aaa i co do Twojego kotka bo tak sie juz od wczoraj zbieram napisac ze jest taki cudowny ze szok normalnie
Teraz mi samej po glowie caly czas chodzi KOT

Ale nie mam warunkow i szkoda mi zwierzecia meczyc, wiec niestety zostaje mi sie cieszyc Twoim szczesciem i z ogromna przyjemnoscia ogladam zdjecia ktore wrzucasz, jest boski taki malutki jeszcze, slodziak jak nic!
Cytat:
Czekoladko zgadzam się z tym co Monia napisała masz fajną figurkę i jak zgubisz troszkę brzuszek to będzie ekstra a Twój tyłeczek mi się podoba taki odstający, ja to mam plaski
Wiesz co na tylek swietny jest stepperek takze jak masz mozliwosc to polecam
I bardzo dziekuje za komplement Spodziewalam sie ostrzejszej krytyki
Ja osobiscie uwielbiam odstajace pupy, uwazam ze JLO ma swietna pupe
Ale z nia nie mam sie co rownac

Cytat:

Monia kotek jest cudowny
Dziekujeee
Zaszalalam a co!

Ja juz wrocilam z zakupow jakos szybko sie z mamita uwinelam z tym wszytskim, czesc spozywki i prezentow mamy juz z glowy!
Buty musimy jeszcze kupic i kilka drobiazgow ale to juz jutro pewnie, jest ogromnie duzo ludzi i ceny niektorych rzeczy powalaja mnie z nog

Niedlugo bede jechala do kolezanki pewnie wpadnie jakies piwko ale tak jak mowie luzuje do swiat bo niechce sie ciesnieniowac w swieta
Stary 2011-12-19, 16:12   #1736
Kamikadze1706
Raczkowanie

Dzień Dobry dziewczynki
Ja dziś nie zdążyłam się zważyć, zrobię to jutro.Wiecie co zamierzam pożyczyć od teściowej rowerek stacjonarny-już się zgodziła
Samara nasza dieta ma zawierać minimum 1000 kcal.Uważam, że 800 kcal to stanowczo za mało.Jedząc tak mało kalorycznie tylko zwolni Ci się matabolizm...i odniesiesz odwrotny skutek niż zamierzałaś
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 16:15   #1737
samara_86
Raczkowanie

[QUOTE=meeedzik;31128484]Hej laseczki u mnie waga nadal dobrze, bo dziś 47,9 kg oby ciągle tyle pokazywała, albo nawet mniej to się nie obrażę
ale Ci zazdroszczę tej wagi... napisz jak długo "starałaś się" aby uzyskać taki efekt??? moze jakieś rady?Będe wdzięczna
Biodra-92cm.
BĘDZIE
pas-71cm.może zostać...
Biodra-88cm.
Stary 2011-12-19, 16:24   #1738
Kamikadze1706
Raczkowanie

białaczekoladko ja już też jestem po zakupach świątecznych ,ale nie mam jeszcze wszystkiego.Mój mąż mówi,że kobieta powinna mieć okrągłą pupę,żeby mieć za co złapać
Ja idę piec babeczki na święta-dostałam super przepis od koleżanki, nawet foremki mi pożyczyła.Masę robi się z masła,snickersa, płatków kukurydzianych i żurawiny.Te babeczki schowam do puszki i spokojnie mogą czekać do świąt(mam nadzieję,że ich nie zeżre )
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 17:43   #1739
meeedzik
Zakorzenienie

A ja przed chwilką wróciłam z jazdy dziś tylko plac i ruszanie z ręcznego instruktor mnie pochwalił i plac robię już bezbłędnie w piątek opole

Zelka o mamo ! Jaka Ty jesteś śliczna!!! Mówię to szczerze! Ja to przy Tobie brzydal jestem Kochana wrzucaj zdjęcie na forum niech dziewczyny zobaczą jaką jesteś śliczną laseczką no i jaką szczuplutką powiedz ile ważysz i masz wzrostu bo jakoś mi to umknęło

Monia zobaczysz, że kotek z dnia na dzień będzie coraz lepiej się u Ciebie czuł

samara_86 dziękuję no i witam na forum wiesz co, mi to zajęło trochę czasu w lutym startowałam z wagą 53kg i wagę 47kg udało mi się osiągnąć w czerwcu No i minimum jadłam 1000 kalorii dziennie ale przeważnie było więcej. Słodyczy tez sobie nie odmawiałam, codziennie nieraz co drugi dzień wpadło coś słodkiego, oczywiście w małych ilościach No i trochę ćwiczyłam, robiłam brzuszki, przysiady, jeździłam na rowerku stacjonarnym i kręciłam hula hop myślę, że ćwiczenia dużo mi pomogły w osiągnięciu tej wagi
Kochana a Tobie radzę zwiększyć ilość kalorii, bo na prawdę możesz sobie rozregulować metabolizm i będzie jeszcze trudniej schudnąć. Jedz to co do tej pory tylko w mniejszych ilościach Trzymam kciuki, żeby Ci się udało
Stary 2011-12-19, 17:52   #1740
samara_86
Raczkowanie

No jakbym słyszała mojego męża "mówił,że najpierw zakochał sie w moim tyłku,a później we mnie..." Dla mnie mój tyłek jest troszkę problematyczny,ale chyba będę musiała go "pokochać" bo już na tym głodzie-słodyczowym nie wyrabiam... Jestem bardzo szczupła do bioder,tyłek mam "zawieszony" dość wysoko i mega wystający.Mam problem z doborem garderoby jak noszę dzinsy,lub obcisłe spodnie to mam "szparę" między udami... Jak znowu założe spódnice to mój mąż mówi,że strasznie kręce tyłkiem (mam taki chód) i potem się spieramy chość mnie to bawi... ale nie mam zamiaru chodzić w dłuższych tunikach do końca życia.Więc moze jak schudne z pupy to proporcje się wyrównają??? Choć pewnie będzie ciężko-bo jak chudnę to wszędzie,aż mi obojczyki wystają,a pupsko jest nie do ruszenia
Biodra-92cm.
BĘDZIE
pas-71cm.może zostać...
Biodra-88cm.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości