Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie oszaleć. - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-12-28, 12:09   #1711
ona1981
Zakorzenienie

Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
Mój to namawia mnie na prawko, bo nie zawsze może sobie wypić jak gdzieś jedziemy

silpe, Marlej
Mój też Ale na wiosnę może się wybiorę na prawko, ale nie dla niego- dla siebie. Mój to jeszcze złośliwy przy tym. Jak Michał pyta czemu coicia ma prawko a mama nie to ten mu tłumaczy, ze Te zaradne maja, te mniej zaradne nie. Niby żarty...

kumkura możesz sama solą fizjologiczną. A najlepiej idzi do lekarza to coś przepisze. My inhalujemy berodualem i solą, ten berodual na długo starcza. Ja teraz Michala sama inhaluje właśnie berodualem, nie bylam u lekarza bo by pewnie i tak to przepisał.

Jutro może też skoczę poszukac promocji, tylko u mnie w miescie często lipa z promocjami, albo niskie, albo przecenione byle co. Ostatnio troche chłopaków obkupiłam w tesco, zwłaszcza Michała. Tam mają fajne spodnie na gumach w pasie, a ja do przedszkola właściwie tylko takie mu kupuję. Szymon dużo ciuszków ma po Michale, ale jednak sporo dokupuje bo te po michale niby fajne ale znudzone już

Edytowane przez ona1981
Czas edycji: 2011-12-28 o 12:13
ona1981 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-28, 12:22   #1712
panna migotka
Rozeznanie

Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz

poświątecznie

zmęczyłam się tymi świętami bo Wiktor tak niegrzeczny nie był nigdy przedtem ( we Wigilię było apogeum )

prezentów Wiktor dostał tyle, że nie daliśmy mu jeszcze puzzli i tych gier planszowych - musi najpierw ochłonąć

ja niestety też dostałam smutną wiadomość - moja chrzestna ma raka piersi - złośliwego przeżywam to bardzo bo jest dla mnie jak druga mama

co do kont z tż-tami to nie dość, że mamy osobne to jeszcze rozdzielność majątkową ale my o pieniądze jeszcze nigdy się nie pokłóciliśmy a bywało różnie (tfu tfu odpukać )

jeśli chodzi o prawo jazdy to ja poproszę o kciuki bo w piątek mam egzamin i strasznie się stresuję, tym bardziej, że u mnie oblewają na potęgę (ale to pewnie jak wszędzie)

wszystkei dzieciaczki na zdjęciach słodziutkie
i pies Silpe również a miała więcej odpoczywać
Stary 2011-12-28, 12:46   #1713
xxNiuniaxx
Raczkowanie

hej, Panna migotka, trzymam kciuki- nie stresuj się, rob wszystko spokojnie, przepisowo, dasz radę
Stary 2011-12-28, 13:31   #1714
Silpe
Zadomowienie

dzieki za zachwyty nad psiakiem i podpowiedzią imion

staneło na imieniu - Benek , Beni chyba tak zostanie raczej , nie jest to może za wyjsciowe imie ale to nie pies na wystawy
jest słodki i widac że teskni jeszcze za rodzicami i rodzenstwem ale juz sie przyzwyczaja , ma swoje legowiska i nawet czasem daje znac że chce wyjśc na siusiu zresztą nie trzymamy go cały czas w domu .
W domu jest tylko troche - przyzwyczajamy go że dom jest dla nas wszystkich on też ma wszedzie wstep kiedy chce ale śpi i załatwia potrzeby na zewnątrz .tzn ma legowisko na zewnątrz przy drzwiach zaraz ale na noc śpi w garażu , a jak mu sie w domu kimnie to też nie problem , tylko pózniej natychmiast na trawke to taki pies do domu i na podwórko
teraz wybiegał sie z nami i padł - Gabi też

A młoda no cóż zachwycona , zazdrosna i sama nie wiem co jeszcze
oczywiscie ona jest nr 1 ale przyzwyczajamy ją do psiaka bo troche sie go boi . Młody chce sie bawic zaczepia ją , podgryza nawet w zaczepkach a ta leci z krzykiem mamima lub tatita
wiec oswajamy ją że pies nie gryzie i jest nasz

po za tym bylismy dzis oddac krew i mocz na badania ogólne i szczegółowe co jej może brakowac w organizmie .
vit D3 podajemy - dziwne trzy lekarki odradzały ku memu zdumieniu , wczorajsza zaleciła ale wczorajsza jest zast,ordynatora oddziału dzieciecego i może ma inne wytyczne
osobiscie ją troche znam i wiem że jest dobrą specjalistką .
nie wiem . wit d podaje a jutro wyniki czy czegoś Gabi brakuje , bo niby ok a jednak za kolano sie łapała bo bolało coś tam..
diete urozmaiconą ma .. obstawiam magnez i moooże żelazo
- jutro sie dowiem.

Ja specjalnie na wyprzedaże nie wybieram sie - Gabi juz ma troche zapasu rzeczy - kiedys trafiłam w tesco na promocje i dokupiłam 3pak bluzek i 2pak dresów.
kasy ze siąt troche sie nazbierało ale raczej przeznacze na zabawki edukacyjne typu np puzle i takie tam.jednoelemen towe opanowane perfekcyjne i dziecko ma niedosyt

ja dostałam kase od ojca i marzy mi sie skórzana konkretna torebka
ciuszków obkupiłam sie przed świetami.
potrzeb wiecej nie posiadam

Silpe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-28, 14:13   #1715
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka

Cytat:
Napisane przez Silpe Pokaż wiadomość

ja dostałam kase od ojca i marzy mi sie skórzana konkretna torebka
ciuszków obkupiłam sie przed świetami.
potrzeb wiecej nie posiadam
Gucci ma teraz przeceny. Torebka ze skóry pytona za jedyne 17000 zł

Czekam na gości - chrzestna Łukasza z rodziną.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png

Luiza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png

Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą?
Z terrorystą można negocjować.
bydgoszczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-28, 14:25   #1716
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panna migotka Pokaż wiadomość

ja niestety też dostałam smutną wiadomość - moja chrzestna ma raka piersi - złośliwego przeżywam to bardzo bo jest dla mnie jak druga mama

jeśli chodzi o prawo jazdy to ja poproszę o kciuki bo w piątek mam egzamin i strasznie się stresuję, tym bardziej, że u mnie oblewają na potęgę (ale to pewnie jak wszędzie)
Moja chrzestna tez miała raka.. Wycieli całą jedną pierś. Ostatnio.. z miesiąc temu.

A kciuki za prawko trzymam

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
Gucci ma teraz przeceny. Torebka ze skóry pytona za jedyne 17000 zł

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-28, 14:49   #1717
margo80
Zakorzenienie

piec działa, gościu nie wziął ani grosza.

Ewula mi padła dopiero po 15, bo małż się zapomniał w zabawie i obiad zaczął jej szykować dopiero o 14, akurat wtedy przyjechał koleś do pieca, a ja kończyłam pracę, więc się wstrzymał z karmieniem do mojego powrotu. po obiadku jeszcze standardowo nocnik i tak nam zeszło. o 17 ją budzę.

ja też potrzebuję torebki, ale żaden wypas. nieduża, tak żeby zwykły zeszyt się zmieścił czy notatnik, czarna z długim paskiem do noszenia przez ramię. dostałam kasę od rodziców i chyba właśnie na to przeznaczę.

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-28, 14:59   #1718
kardashi
Zakorzenienie

Blanka mi też własnie dopiero padła.. śpiąca była a nie mogłam jakoś jej uśpić. Otworzyłam okno i śpi.
Ja też bym chciała torebkę, ale na pewno nie skórzaną ;p
Upatrzyłam sobie jedną w pewnym sklepie mam nadzieje że za tydzień, 1,5 jeszcze będzie

Stary 2011-12-28, 16:29   #1719
annLee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kumkura Pokaż wiadomość
dziękować

dzięki za rady, zalinkowałam i cena bardzo w porządku, chyba się zdecyduję
Tylko jeszcze mam pytanie: czy mogę się inhalować bez wiedzy lekarza? jeśli tak, to czym? słyszałam o solankach i tym podobnych..i za bardzo nie jeszcze nie orientuje się w temacie...
bez recepty i o oporu to tylko soją fizj.do kupienia w aptece w 5ml ampułkach
jak oskrzela grają to warto mieć Berodual i Pulmicort
a jak krtań to Mucosolvan,ale to już jest na receptę wszystko

Tośka dzisiaj jeszcze nie drzemała,spróbuję ją przetrzymać,zobaczymy czy mi wyjdzie
wstałyśmy dopiero o 9.30,więc nie była zmęczona a teraz nie będę jej kładła

Niunia-piękny ten Twój kucyk dawno jej nie pokazywałaś

Marhalczar-Ami jak zwykle czyściutka ,stylowa i piękna

Kardashi-Blaneczka z tą spinką wózek na wiosnę będzie akurat myślisz,że nie zbije tej zastawy z Ikei?nasza poszłaaaa...

Margo-to miło,że za darmo

też się za torebką rozglądam

No2

"tylko nudne kobiety mają
nieskazitelnie czyste domy
"
annLee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-28, 17:13   #1720
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annLee Pokaż wiadomość
b

Kardashi-Blaneczka z tą spinką wózek na wiosnę będzie akurat myślisz,że nie zbije tej zastawy z Ikei?nasza poszłaaaa...
Własnie jednej filiżance odpadło ucho
Ale spadła z rozmachem ze stołu na płytki, i dziwne że tylko ucho odpadło. Zaraz skleje. A tak to bawi się na małym ikeowskim stoliku i jak by co to na panele, to nie aż tak twardo

Stary 2011-12-28, 17:21   #1721
annLee
Zakorzenienie

no my też mamy panele i dywany nawet
ale fakt-zastawa poszła głównie po dołączeniu się Tośki do zabawy więc może sama Blanka nie spsuje

No2

"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-28, 20:10   #1722
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
beze mnie się umawiacie?!

może znó u mnie - dziecka miałyby gdzie pobiegać
ja myślę, że nasze dzieciaczki są już takie duże, że następnym razem możemy się umówić w "małpim gaju", znam jeden fajny w Gliwicach- byłam tam na spotkaniu z wizażankami z wątku Maksia.

Cytat:
Napisane przez marhalczar Pokaż wiadomość
Sylwester bedzie podobny, bo kolacja u tesciów, jedzenie 12 winogron o 0.00 h na przywitanie roku, a potem do domciu.

... a oto moje szalenstwo-malenstwo....
12 winogron? nie słyszalam o tym zwyczaju.
Ami.

Cytat:
Napisane przez ona1981 Pokaż wiadomość
Mój też Ale na wiosnę może się wybiorę na prawko, ale nie dla niego- dla siebie. Mój to jeszcze złośliwy przy tym. Jak Michał pyta czemu coicia ma prawko a mama nie to ten mu tłumaczy, ze Te zaradne maja, te mniej zaradne nie. Niby żarty...
właśnie-dla siebie.
ja to sobie nie wyobrażam bez prawka. jeżdżę już 11 lat.

Cytat:
zaciskam moooocno.

Byłam dziś na zakupach, obskoczyłam dwie galerie, szału nie ma, dla siebie nic nie spasowalam. całą kasę udałam na ciuchy dla Maksia w Reserved i H&M.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-28, 20:39   #1723
ona1981
Zakorzenienie

lea a wątek maksia jeszcze żyje ? Tak z ciekawości pytam Moj michalowy (też majowo-czerwcowy) jeszcze tak, ale mało nas.
Jak promocje w h&m na dziecięcym dziale? Chcialam się jutro wybrac, ale chyba nie wypali

Szymon albo ząbkuje (ślini się po pas), albo choroba go łapie. Dziś wieczorem tak dal czadu, że mamy go dość. W dzień mało spal bo kaszel go wybudzil, teraz tez kaszle. Pewnie ciężka noc przed nami. Jak jutro będzie podobnie to nie ma szans bym go takiego do babci oddała.
Stary 2011-12-28, 20:49   #1724
Konto usunięte

Cytat:
lea a wątek maksia jeszcze żyje ? Tak z ciekawości pytam Moj michalowy (też majowo-czerwcowy) jeszcze tak, ale mało nas.
Jak promocje w h&m na dziecięcym dziale? Chcialam się jutro wybrac, ale chyba nie wypali
w h&m- tradycyjnie- niespecjalnie. bardzo mało przecenionych rzecz, ale jak poszperać w dwóch różnych , to zawsze się coś znajdzie.
ja kupilam Maksiowi- 2 bluzki dł. rękaw z 39zł na 10zl i druga z 49zł na 30zł 2 bluzki krótki rekaw z 39 na 20, i z 39 na 10zl, parasolkę z Myszka Miki z 25 na 10, majtki ze Spidermanem za 5zł, .
Mniejszych rozmiarów było więcej.

tak, wątek Maksiowy żyje jeszcze, przeniosłyśmy sie do klubu, pozostało nas aktywnie udzielających się 12 mamusiek. na wiosnę planujemy spotkanie weekendowe.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-28, 20:54   #1725
ona1981
Zakorzenienie

Nas też jakoś tyle, ale niegdy nie było spotkań, jakoś jesteśmy rozstrzelone po Polsce...
No to troche rzeczy upolowałaś
Stary 2011-12-28, 21:22   #1726
Konto usunięte

Cytat:
Nas też jakoś tyle, ale niegdy nie było spotkań, jakoś jesteśmy rozstrzelone po Polsce...
No to troche rzeczy upolowałaś
my też jestesmy rozstrzelone po Polsce- z Olsztyna, z Krakowa, z Wrocławia, z Rzeszowa, z Torunia, z Poznania, i kilka kobietek ze Śląska, i jedna z Łodzi- i właśnie gdzieś w okolicach Łodzi mamy się spotkac, co by było w centrum, dla każdej tak samo daleko. Ja z innymi mamusiami ze Śląska spotykam się kilka razy w roku.

no, jeszcze w Reserved: kurtka z 149zł na 89zł (z tańszych rozmiaru nie było), koszula, mało przeceniona z 59zł na 39zł, ale jest sliczna , skarpetki różne z 7,9zl na 3,9zł, buty z 79zł na 29zł, i spodnie dresowe z 49zł na 29zl.
Stary 2011-12-28, 21:32   #1727
annLee
Zakorzenienie

Lea-no właśnie,pamiętam,że Was podczytywałam namiętnie
fajnie,że się spotykacie-u nas też kilka tylko dziewczyn zostało.Propozycji spotkań jakoś nie było.Spotykają się te co najbliżej siebie mieszkają,ale ogólno-wątkowego nie było.
Eeee te wyprzedaże w PL to g* nie wyprzedaże

Ona-łączę się w bólu,u nas czwórki nie wyrżnięte jeszcze i znowu gile obie mają.Tośka go odkaszluje,męczy się jak zasypia.Właśnie dałam jej Sinecod-znasz?Bo już od 2h co chwilę się wybudza...

No2

"
Stary 2011-12-28, 21:39   #1728
kardashi
Zakorzenienie

Lea noo to trochę uszczeliłaś
ja czekam po nowym roku na wyprzedaże kiedy to wszystko będzie po 10 zł w zarze

Stary 2011-12-28, 21:49   #1729
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
poświątecznie

zmęczyłam się tymi świętami bo Wiktor tak niegrzeczny nie był nigdy przedtem ( we Wigilię było apogeum )

prezentów Wiktor dostał tyle, że nie daliśmy mu jeszcze puzzli i tych gier planszowych - musi najpierw ochłonąć

co do kont z tż-tami to nie dość, że mamy osobne to jeszcze rozdzielność majątkową ale my o pieniądze jeszcze nigdy się nie pokłóciliśmy a bywało różnie (tfu tfu odpukać )

wszystkei dzieciaczki na zdjęciach słodziutkie
i pies Silpe również a miała więcej odpoczywać

czyzby wiktorek sie bawił w ami dzis mloda zasneła o 22.30 i to musiałam ja na rekach miec i do niech mówic znaczy opowiadałam jej o mojej mamie a jej babci i spokojnie usneła ale od 20.30 usypianie

trzymam kciuki za prawko i prosze sie nie stresowac i pomyslec sobie ze akurat egzaminator ma na sobie majtki w czerwone grochy :P

a do cioci to smutna wiadomosc ale nie do konca rak złosliwy nie zawsze jest takim złosliwym poprostu na raka który daje lub dal przezut mówi sie ze jest zlosliwy ale niekoniecznie musi oznaczac ze twoja ciocia nie da sobie rady z nim
teraz poszukajcie tylko dobrego onkologa który ja poprowadzi i mam nadzieje ze skączy sie tylko na naswietlaniu badz paru chemiach i bedzie ok

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

oj pochorowały sie nasze dzieciaczki ale coz jak taka pogoda za oknem

Ami narazie spokój ale obsliniona po pas sprawdzalismy jej z tz buzie i okazało sie ze hmm lewa górna 5 daje o sobie znać z jedej strony ja widac jest jeszcze nie przebita ale zarys zeba jest nie wiemy jak na dole bo jej 1 zeby wyszły na dole i to potem tak szło parami i stronami
narazie wole odpukac jestesmy zdrowe

ciekawe jak tam szaja z kropka

i co u darianny
i u innych dziewczyn które chyba jeszcze zyja swietami

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-28, 21:57   #1730
kardashi
Zakorzenienie

Jeee łóżeczko te co chciałam Blance kupić jest

Stary 2011-12-28, 22:31   #1731
annLee
Zakorzenienie

Darianna to pewnie w Next buszuje

Kardashi-gdzie znalazłaś?

No2

"
Stary 2011-12-28, 22:42   #1732
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Darianna to pewnie w Next buszuje

Kardashi-gdzie znalazłaś?
W ikei. powróciło
koleżanka mi napisała dziś że na ekspozycji znów jest, weszłam na strone, czarne jest, białego nie ma, ale w drugiej ikei jest

Stary 2011-12-29, 05:03   #1733
margo80
Zakorzenienie

super, że łóżeczko powróciło

co do prawka - małż mnie zawsze namawiał, ja się zapierałam, aż w końcu sytuacja mnie zmusiła, tyłek zmarzł na przystankach i w grudniu 2008 stałam się kierownicą. teraz jeżdżę gdzie i kiedy chcę. wolność.

czy tylko ja musiałam dziś tak wcześnie wstać?

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-29, 06:42   #1734
bratkab
Zadomowienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31254305]A ja właśnie usłyszałam, że powinnam zapłacić za to, że szanowny przyjedzie po mnie i małą do gliwic. Za benzynę znaczy się. I tak się xastanawiam - po kij ja z nim jestem? Nade mną to chyba ręka boska czuwała, gdy nie chciałam wspólnego konta Dziewczyny, dość mam.[/QUOTE]
Teraz jeżdżą tak fajne pociągi na gliwice że olej go. Będziesz miała taniej i spokojniej.
Cytat:
Napisane przez marhalczar Pokaż wiadomość
... a oto moje szalenstwo-malenstwo....
Śliczna U nas już niedługo też trzeba będzie stawiać sztuczne bałwanki bo śniegu brak.

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;31273626]Byłam dziś na zakupach, obskoczyłam dwie galerie, szału nie ma, dla siebie nic nie spasowalam. całą kasę udałam na ciuchy dla Maksia w Reserved i H&M. [/QUOTE]
No właśnie
Cytat:
Eeee te wyprzedaże w PL to g* nie wyprzedaże
Dosadne ale niestety prawdziwe
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;31275962]no, jeszcze w Reserved: kurtka z 149zł na 89zł (z tańszych rozmiaru nie było), koszula, mało przeceniona z 59zł na 39zł, ale jest sliczna , skarpetki różne z 7,9zl na 3,9zł, buty z 79zł na 29zł, i spodnie dresowe z 49zł na 29zl. [/QUOTE]
Jaką tą kurtkę kupiłaś?? Ja poluję na zimówkę r.92 i jakoś nic mi do gustu nie podeszło. Chyba dziś podjadę na Trzy stawy tam są większe sklepy niż w Silesi.
Cytat:
Ja też, z przyzwyczajenia

Bydgoś gdzie kupiłaś Lusi "crocsy"??
Stary 2011-12-29, 09:08   #1735
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Bratko, no olałam w warunkach hamerykańskich jechałam
http://www.dziennikzachodni.pl/artyk...howy,id,t.html

Cieplutko, czyściutko, obsługa super, do tego weszli w komitywę z wydawnictwem Sonia Draga i mają książki do czytania na półkach

Dziewczyny, od stycznia nutramigen nierefundowany!!! Która pije to może ma możliwość zrobienia zapasów?

"Kroksy" można spokojnie w cc kupić
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-29, 09:17   #1736
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
super, że łóżeczko powróciło

co do prawka - małż mnie zawsze namawiał, ja się zapierałam, aż w końcu sytuacja mnie zmusiła, tyłek zmarzł na przystankach i w grudniu 2008 stałam się kierownicą. teraz jeżdżę gdzie i kiedy chcę. wolność.

Ja także musiałam dziś rano wstać
Moje dziecko obudziło się o 6 mimo że zasneło wczoraj po 22!

Ja zrobiłam prawo jazdy jak tylko mogłam. zaraz po 18. 1,5 tyg temu stuknęło 3 lata jak je mam

Stary 2011-12-29, 09:18   #1737
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka

Cytat:
Napisane przez bratkab Pokaż wiadomość

Bydgoś gdzie kupiłaś Lusi "crocsy"??
Dostałam od znajomej.To jedyne kapcie, których nie ściąga

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31281119]Bratko, no olałam w warunkach hamerykańskich jechałam

Cieplutko, czyściutko, obsługa super, do tego weszli w komitywę z wydawnictwem Sonia Draga i mają książki do czytania na półkach

[/QUOTE]

Super.

Luiza wieczorem dostała nagle gorączki - 38 stopni. Rano też miała - 37,7 Pokazuje na buzię i mówi ałaaaa. Oby to były zeby, a nie choroba

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png

Luiza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png

Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą?
Z terrorystą można negocjować.

Edytowane przez bydgoszczanka
Czas edycji: 2011-12-29 o 09:19
bydgoszczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-29, 09:41   #1738
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

A których nie ma jeszcze?

Bebilonu pepti też nie ma na liście!!!
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-29, 09:58   #1739
bratkab
Zadomowienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31281119]Bratko, no olałam w warunkach hamerykańskich jechałam

Dziewczyny, od stycznia nutramigen nierefundowany!!! Która pije to może ma możliwość zrobienia zapasów?

"Kroksy" można spokojnie w cc kupić [/QUOTE]
No właśnie my na Wisłę nim często śmigamy. Bogusiowi to się najbardziej podoba łażenie góra - dół między kołami. I tak z nim latamy tam i nazad.
A co zaczęłaś czytać bo ja Trzeci anioł i się zastanawiałam czy sobie nie pożyczyć i oddać jak przeczytam ale jednak uczciwość zwyciężyła. Najwyżej będę częściej do teściów jeździła.
Poszaleli z tymi lekami. Państwo prorodzinne mamy.
Wczoraj byłam w cc ale nie widziałam. Chyba zajrzę w centrum.
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31281834]Bebilonu pepti też nie ma na liście!!![/QUOTE]
Wariaci.

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Umyłam sobie okno w pokoju, wczoraj w kuchni. Może jeszcze dziś dam radę u młodego umyć tylko będę go musiała położyć spać gdzie indziej. Są jednak jakieś plusy z jego niedyspozycji i większej chęci do spania. Mama ma więcej czasu na działanie.
Stary 2011-12-29, 10:47   #1740
Papierowka1
Raczkowanie

dziecko mi zasnęło to mam chwilę na pisanie

któraś pytała jak na spacer ubieramy: bodziak krótki rękaw, cienka bluzeczka+kamizelka albo sweterek, kurtka; na dół rajtuzy cienkie lub grubsze w zależności od aury, spodnie na podszewce bawełnianej najczęściej, bez śpiwora i osłonki na nóżki. kombinezon zamierzam na śniegi duże, ale takowych brak

wczoraj Tymon odstawił mi numer. rano dałam śniadanie i wsadziłam do łóżeczka, chciałam się jeszcze położyć i widziałam że on też się pokłada. po jakimś czasie słyszę że nadaje, to wstałam, patrzę, a on pajaca ma rozpiętego do pępka i klatą świeci. dobra, myślę, zapnę pościelę łóżko i dopiero go przewinę, przebiorę. zorientowałam się że on pampersa sobie zdjął, zestresowałam się że mogą w nim być nie tylko siki. szukałam i nie mogłam znaleźć. po chwili znalazłam. był w nogawce jego piżamki. na szczęście czysty

dziewczyny co robicie na Sylwestra? my w domu, znajomi przyjeżdżają, koleżanka ma termin porodu na początek marca więc spokojnie będzie

panna kciukasy za prawko, ja robiłam dopiero kiedy były realne szanse na używanie go, w 2007r.teraz sobie życia nie wyobrażam bez niego

piszecie o wyprzedażach , ja też może dzisiaj na zakupy skoczę, piżamę muszę kupić i może cosik jeszcze sobie wynajdę. 9 stycznia jadę do warszawy na kurs na 3 dni to się przyda coś nowego. Tymonowi nic nie kupuję, w szafkach się nie mieszczą jego rzeczy

Edytowane przez Papierowka1
Czas edycji: 2011-12-29 o 10:58
Papierowka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości