|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16
Właśnie
i relacjonować przygotowania ![]() Też zmykam spać - jutro o 6 pobudka dobranoc
|
#1712 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiadomo, że jesteście tam dla siebie, dla wspólnej przyszłości, teraz tyle dobrego, że mieszkacie razem, a nie każdej jest to dane, później będzie już tylko lepiej! a szef, no cóż, przez tyle czasu to znasz go na wskroś, te jego humory, a najlepszym lekarstwem jest mega olewka już Ty cos o tym wiesz ![]() Cytat:
no ja prędzej zostawię TŻ niż się powieszę tak czy siak dzięki, to jednak komplement ![]() Cytat:
ale wiesz, na złość pewnie powiedziałabym 'ok, no to idę, nara!' ale to ja a Twój TŻ albo jest zbyt dobrze wychowany, żeby tak powiedzieć mamie, albo jest mega maminsynkiem jak stąd za horyzont bo do jasnej cholery dorosły chłop powienien mieć swoje zdanie, w szczególności, że zarabia na siebie i może być samodzielny... mnie bardziej martwi to, jak będzie po ślubie... co, mama kiwnie palcem i będzie leciał zostawiając żonę (może jeszcze z dziećmi) nie podoba mi się to... pępowina powinna być brutalnie przegryziona poza tym tak jak któraś napisała; On chciał wesela to będzie je miał, a Ty też masz potrzeby na które TŻ nie może być ślepy! eh, kiniuś... jedyne co mogę, to wpierać Cię na wizażu i trzymać za Was kciuki głowa do góry ![]() adela ehh... ja jednak uważam, że TŻ powienien być z Toba w Sylwka... ale ok, Wasza decyzja, dla mnie to trochę dziwne relacje... Promyk bardzo współczuję bolącego zęba trzymaj sie!Ala buahaha ależ fantastyczne sylwestrowe sąsiedztwo ![]() Fari gratuluję czasu nieokreślonego w umowie TŻta oraz poinformowania rodziców, teraz zrobiło się mega poważnie skoro data ujrzała światło dzienne (nota bene moja wymarzona ![]() aQ ja przeżyłam katorgę z rzęsami, ale w końcu udało się je założyć potem nieźle trzymały się... żałuję tylko że nie było ich widać zza moich, więc efekt był słaby ;/ iii... gratsy, że TŻ ma pierścień ![]() Isabelle również wszystkiego najlepszego w Nowym Roku gratuluję zaręczyn i wspaniałych planów oby wszystko szło po Waszej myślisylvi teściowa do Ciebie zadzwoniła, kurde, niesamowite cieszę się że macie dobre relacje gratuluję wszystkim udanego Sylwestra chociaż bezpierścionkowego ![]() Dziewczyny, miałam wpaść wcześniej i nie wyszło... dlatego dziś składam spóźnione życzenia:zdrowia, powodzenia w życiu i spełnienia najskrytszych marzeń! ja jestem jutro pierwszy dzień w pracy i mam lekki stresik ![]() dobranoc
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2012-01-02 o 01:02 |
|||
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Moniq trzymam kciuki za Twoją pracę daj znać potem jak poszło |
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia serce ty nasze, a jakbys mu powiedziala, ze albo bierzecie w niedlugim czasie cywilny albo koniec z wami? Wiadomo, ze nie rozstalibyscie sie, ale facet zestresowany trzezwiej mysli
albo druga opcja (tylko bys jego dowodu potrzebowala) - idz ty do USC i zalatw slub
|
#1715 |
|
Zadomowienie
|
Witam
już jestem w pracy, mam taki smalec na głowie, że hej, miałam wstać o 7:30, wstałam o 8:30 i musiałam w 20 min się wyrobić, więc nie zdążyłam umyć włosów... ale udało się chociaż sprysznicować ciało hehe ale sił nie mam, zabrałam ze sobą wiadro wody i będę pić cały dzień kinia - czemu nie możecie wziąć cywilnego? my teraz podjęliśmy decyzję, że weźmiemy cywilny, bo rozwiąże wszystkie nasze kwestie organizacyjne, a ślub kościelny (być może z weselem) zrobimy za jakiś czas i nie jest powiedziane, że zdążymy w 2012 roku. I tego ślubu cywilnego nie traktujemy jako mega ważnej sprawy, tylko rejestrację związku. Stwierdziliśmy że to najlepsza opcja - bo w sumie sami nie wiemy czy chcemy wesela czy też nie, od jakiegoś czasu sama się wahałam. Ale jakkolwiek nie będzie to będziemy mieć czas na to, żeby się przygotować i zrobić wszystko jak należy - pomyślcie o czymś takim. |
|
|
|
#1716 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oby miło zleciał dzień w pracy.
|
|
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
aQu no to super że TŻ ma pierścień będzie klękał ![]() Moniq udanegto 1 dnia ![]() A ja dziś zaczynam naukę |
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry w Nowym Roku ![]() Ala to się nazywa fart mieć Jolę za sąsiadkę. Ale żeby tak kopać w drzwi pół godziny? ![]() My byliśmy na tej potańcówce i powiem Wam młodych ludzi po 20 to maks 10 osób a tak wszyscy po 40 Za rok serio wolę iść na domówkę albo spędzić Sylwka we dwoje gdzieś poza domem
|
|
#1719 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z racji tego ze wesela nie robimy ![]() Monia a no poważnie sie zrobiło, faktycznie W domu już dziś zaczęły się pytania Ale powiedziałam że na takie ustalenia jest jeszcze czas i że najpierw z Łukaszem chcę takie rzeczy ustalić jak mi się tak będą wtrącać we wszystko to dostanę pier.dol.caCytat:
miałamm problemy z poseksowym zapaleniem pęcherza często, później znalazłam info że po każdym razie powinnam iść do toalety się wysiusiać, no i wszystko fajnie, przez ponad 2 lata spokój miałam, a w noc sylwestrową zapomniałam iść bo szybko zasnęłam i się boję żebym znowu nie miała zapalenia |A co do Kinii to podzielam Wasze zdanie, TŻ chce wesele? ok, ale Ty chcesz wcześniej wziąć ślub w USC - kompromis musi być, a nie tak że wszystko po jego myśli
|
||
|
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale raz pamiętam było rrr, zasnęłam, 12h minęło, wróciłam do odmu i dopiero sobie przypomniałam że miałam iść siusiu się już tam pewnie chłopaki zaczynały rozgaszczać A co do Sylwka jeszcze: piliśmy żurawinową wódkę w drineczkach ale to mnie najbardziej smakowała i tak nic mi nie było, rozpędziłam się w ilości drinków, przyszła północ wypiłam na to szampana i jak mnie po godzince, po tańczeniu siekło przy stoliku to myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok Szampan najlepszy utrwalacz Ojjj rano było ciężżżżżżżko
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-01-02 o 12:22 |
|
|
|
|
#1721 |
|
Konto usunięte
|
Fari miałam ten zam problem z zapaleniami. Też dużo piję na co dzień, a po zawsze staram się iść do wc. Pomaga i póki co rok spokoju.
Chociaż czasami się nie zastosuję, ale nic się nie dzieje, wiec bez obaw.
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś nauka pełną parą muszę się też zacząć brać za pracę licencjacką
|
|
|
|
#1723 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
póki co ładuję w siebie litry herbaty bo zwykłej wody z czajnika nie wypiję <bleeee>Ja alkoholu nie piłam, więc kieliszek szampana mi nie zaszkodził raz tylko się tak upiłam na weselu kuzyna (2,5 roku temu) że na drugi dzień cały czas mnie kibelek wzywał do siebie ale od tego czasu jeśli już coś piję to tylko symbolicznie więc nie mam po czym chorować
|
|
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
co do alko my z C w sylwka kultularnie tylko winko i łyczek szampana do dziś pamiętam jego urodziny w lipcu i jak się czułam na drugi dzień
|
|
|
|
#1725 |
|
Konto usunięte
|
My na Sylwestrze byliśmy ze znajomymi na sali. Wypilismy pare kieliszków, ale ostatni alkohol to szampan o północy był.
Zresztą impreza zaczęła się o 19, także wszystko wytańczyliśmy i w ogóle nie czułam że piłam. |
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
hej Lachony
![]() Piona wszystkim za problemy z pecherzem ![]() matulo, jak mi sie spac chce dzis!! |
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
No a ja drinki z wódką i na to szampan. Stąd chyba problem.Nie mogę mieszać :/
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stąd to wirowanie jak siedziałam Ale z drugiej strony nie wypić szampana o północy? ![]() No ja połowę Nowego roku spędziłam mając miskę w pokoju bo u TŻ jedna toaleta a nie chciałam jej blokować swoją osobą, nieumiejącą pić
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-01-02 o 13:05 |
|
|
|
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja po urodzinach C w domu miałam nos w toalecie:/ |
|
|
|
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to nigdy nie zapomnę mojej wątroby gdy pomieszałam białe wino z czerwonym, tak mnie napieprzała i plucie żółcią ![]() Zmieńmy temat na coś przyjemniejszego Planuje iść do kina 6 stycznia, o ile będzie otwarte. Grają teraz coś wartego uwagi? Była któraś niedawno? hmm 6 kino koło mnie zamknięte hmm
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-01-02 o 13:23 |
|
|
|
|
#1732 |
|
Zadomowienie
|
No Promyk wszyscy ludzie chcą mieć w końcu wolne, wiesz co to znaczy dla osób które pracują od poniedziałku do niedzieli? jeden wolny dzień świąteczny to wybawienie... jak ja się nacieszyłam tym Sylwkiem i Nowym Rokiem w końcu
żeby nie było, że się czepiam, ale jestem po prostu jedną z tak pracujących w kieracie osób ![]() sieciówki niestety bywają otwarte więc poszukaj tam seansu
|
|
|
|
#1733 |
|
Wtajemniczenie
|
ale mi ten dzień w robocie szybko zleciał.Nowego Roku nie czuję w żaden sposób... wrr aq1 facet normalnie się z tobą droczy...Ale jestem ciekawa czy jakby zostawić faceta na lodzie, to poszedłby po rozum do głowy.No wiecie taka kuracja szokowa...i nie koniecznie piszę o sobie,tak wogóle....
|
|
|
|
#1734 |
|
Zadomowienie
|
ja pracuję jeszcze 7h i goł do domku, jutro znów 12tka, ale potem 3 dni laby
|
|
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1736 |
|
Zadomowienie
|
nieee
w telekomunikacji ale nie polskiej |
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaa zdałam to koło co byłam pewna, ze nie zdalam
przedmiot i tak tylko na zalke ale radocha jest ![]() A ja pecherz moze z raz w zyciu mialam chory
|
#1738 |
|
Konto usunięte
|
Praca dziś była ksozmarem, a dokładniej to wstawanie rano.
![]() Wolałabym dziś wolne niż w piątek, no ale. Clood współczuję. Chociaż ja w każdy weekend mam zjazdy, więc w sumie niewielka różnica.
|
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dobrze, ze ten tydzien ma tylko 4 dni
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2012-01-02 o 16:43 |
|
|
|
#1740 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.

dobranoc

wiadomo, że jesteście tam dla siebie, dla wspólnej przyszłości, teraz tyle dobrego, że mieszkacie razem, a nie każdej jest to dane, później będzie już tylko lepiej! a szef, no cóż, przez tyle czasu to znasz go na wskroś, te jego humory, a najlepszym lekarstwem jest mega olewka
już Ty cos o tym wiesz 
bo do jasnej cholery dorosły chłop powienien mieć swoje zdanie, w szczególności, że zarabia na siebie i może być samodzielny... mnie bardziej martwi to, jak będzie po ślubie... co, mama kiwnie palcem i będzie leciał zostawiając żonę (może jeszcze z dziećmi)
nie podoba mi się to... pępowina powinna być brutalnie przegryziona
poza tym tak jak któraś napisała; On chciał wesela to będzie je miał, a Ty też masz potrzeby na które TŻ nie może być ślepy! eh, kiniuś... jedyne co mogę, to wpierać Cię na wizażu i trzymać za Was kciuki 
potem nieźle trzymały się... żałuję tylko że nie było ich widać zza moich, więc efekt był słaby ;/ iii... gratsy, że TŻ ma pierścień
daj znać potem jak poszło