Kraków i okolice:) ->koleżanka:) - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-06-29, 19:20   #1711
susse
Zakorzenienie

Dot.: Kraków i okolice:) ->koleżanka:)

henne gratulacje

Charmain dziękuję, że pamiętałaś jutro rozejrzę się za tym balsamem
susse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-29, 20:28   #1712
nocletnia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hellyeah0 Pokaż wiadomość
I tak każdej z Was nie uda mi się przebadać, bo średnio przypada 25min/osobę. Ale jakoś to ogarniemy ;- ) Piątek 6-tego byłby dla mnie najlepszy, bo w ciągu tygodnia wstaje na rano na praktyki, a w przyszłą sobotę mam na weekend gości - przyjaciółka z chłopakiem (hindusem ^^) wpada. Chyba, że bardzo chcecie w tygodniu, to jakoś się to ogarnie ;> teraz pewnie jesteście w szale przygotowań do Maratonu, więc podniosę temat na dniach :- )

Miłej nocy (filmowej)! ;*
Dla mnie piatek jak najbardziej, tylko że pewnie dopiero kolo 21 bym byla, padnieta ale chetna na reanimacje jakimiś procentami.

Strasznie się ciesze, udało mi się znaleźc super współlokatorke, koleżanka z lekarskiego sie do mnie odezwała. Choc tyle z glowy, ale teraz regeneruje siły przed masakrycznym tygodniem, od 7 do 21 na nogach, praktyki+prawko. Ale jak przetrwam to będzie już z górki, i zapraszam Was wtedy serdecznie do mnie, wstępnie tak sobie wymarzyłam piątek 13-ego, potem zawsze możemy wyskoczyć do klubu lub robimy babski wieczór. W innych dniach tez będę mogła, cały lipiec w Krakowie. ))

Mam nadzieje że Wam się super uda wieczór w kinie, ja tymczasem kłade maluszki do snu, bo bawię się w nianie dzisiaj.
nocletnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-30, 10:09   #1713
hellyeah0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nocletnia Pokaż wiadomość
Dla mnie piatek jak najbardziej, tylko że pewnie dopiero kolo 21 bym byla, padnieta ale chetna na reanimacje jakimiś procentami.

Strasznie się ciesze, udało mi się znaleźc super współlokatorke, koleżanka z lekarskiego sie do mnie odezwała. Choc tyle z glowy, ale teraz regeneruje siły przed masakrycznym tygodniem, od 7 do 21 na nogach, praktyki+prawko. Ale jak przetrwam to będzie już z górki, i zapraszam Was wtedy serdecznie do mnie, wstępnie tak sobie wymarzyłam piątek 13-ego, potem zawsze możemy wyskoczyć do klubu lub robimy babski wieczór. W innych dniach tez będę mogła, cały lipiec w Krakowie. ))

Mam nadzieje że Wam się super uda wieczór w kinie, ja tymczasem kłade maluszki do snu, bo bawię się w nianie dzisiaj.
Spoko, czyli rezerwujcie najbliższe piątki na domóweczki ;> chociaż ja jeszcze zobaczę jak będzie z 13-tym, bo w sobotę 14-tego się wyprowadzam i nie wiem czy nie będę wracać samochodem, więc musiałabym ograniczyć napoje wyskokowe i w ogóle wszystko wczesniej ogarnąć (tyyyle sprzątania...) ;- )

Jak się udał maraton? Na czym w końcu byłyście? My sobie wczoraj na kompie zapuściliśmy "Nietykalnych", faktycznie przyjemny film : )
hellyeah0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-30, 10:10   #1714
WeWlasnejOsobie
Zakorzenienie

GG do WeWlasnejOsobie

ja też witam i czekam na relacje
Stary 2012-06-30, 10:35   #1715
khloe92
Przyczajenie

dołączam się do grona krakowianek kiedy planujecie jakieś spotkanie?
khloe92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-30, 10:45   #1716
hellyeah0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez khloe92 Pokaż wiadomość
dołączam się do grona krakowianek kiedy planujecie jakieś spotkanie?
I jesteś... ;- ) co studiujesz?
Najbliższe opcje to babski wieczór czy też domóweczka, ale dopiero się organizujemy. I dziewczyny właśnie w większości odsypiają wczorajszą noc filmową ; )
Stary 2012-06-30, 10:55   #1717
khloe92
Przyczajenie

noc filmową domówka, babski wieczór chociaż nigdy nie brałam udziału w spotkaniach z osobami poznanymi w internecie, pooodoba mi się
a jestę socjologię - już prawie można powiedzieć II roku

Edytowane przez khloe92
Czas edycji: 2012-06-30 o 10:58

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-30, 11:24   #1718
Charmain
Zakorzenienie

Cześć!

khloe, czytałam Twój założony wątek i chyba spełniamy kryteria
O też miałam epizod z socjologią, dobrze że mi przeszło

Jeśli komuś mało kina to ja pewnie będę chodziła do Baranów czy Arsu, Agrafki na taras na te wakacyjne seanse więc kompani mile widziani
Charmain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-30, 11:55   #1719
khloe92
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Charmain Pokaż wiadomość
Cześć!

khloe, czytałam Twój założony wątek i chyba spełniamy kryteria
O też miałam epizod z socjologią, dobrze że mi przeszło

Jeśli komuś mało kina to ja pewnie będę chodziła do Baranów czy Arsu, Agrafki na taras na te wakacyjne seanse więc kompani mile widziani
Oj tak wpasowałyście się jak nikt w kryteria szkoda, że nie wiedziałam o tym wątku wcześniej Co do kina - już masz jedną chętną kompankę
A co do socjologii - to bolesny dla mnie temat, wolę o tym nie mówic

Edytowane przez khloe92
Czas edycji: 2012-06-30 o 11:57
Stary 2012-06-30, 12:36   #1720
anekania
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Ja się dostosuję do wszystkiego i do wszystkich

A wczoraj było bardzo fajnie! Najpierw poszłyśmy na "Człowieka na krawędzi" - zjadłam na nim całe paznokcie, rewelacyjny film , potem "Odrobina nieba" - lekko przy długi i "Nietykalni" na końcu ale połowa sali chyba już spała (gość koło mnie chrapał) i trzeci film tzreba wiedzieć zawsze, że to jest taka męczarnia, więc mogłyśmy zamienić kolejność Ale bardzo pozytywnie!
Na pewno się jeszcze wybierzemy!
Stary 2012-06-30, 12:59   #1721
susse
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Ja się dostosuję do wszystkiego i do wszystkich

A wczoraj było bardzo fajnie! Najpierw poszłyśmy na "Człowieka na krawędzi" - zjadłam na nim całe paznokcie, rewelacyjny film , potem "Odrobina nieba" - lekko przy długi i "Nietykalni" na końcu ale połowa sali chyba już spała (gość koło mnie chrapał) i trzeci film tzreba wiedzieć zawsze, że to jest taka męczarnia, więc mogłyśmy zamienić kolejność Ale bardzo pozytywnie!
Na pewno się jeszcze wybierzemy!
potwierdzam prawdziwość powyższych informacji
susse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-30, 14:47   #1722
AshleyPeace
Raczkowanie

Cześć dziewczyny! Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, pisałam tutaj z dwa tygodnie temu. Przepraszam za nie udzielanie się, ale musialam przyzwyczaic się do toku, ze od rana pracuje i mimo, iż w domu jestesm już o 16:00 to po prostu nie mialam sily siasc do kompa i pisac z Wami (na dodatek katuję się i wracam z pracy 4 km na piechotę w taki upał ;D). Ale teraz siadlam i w godzine nadrobilam z 15 stron no i jestem na biezaco. ;D

Pisalyscie o przygodach ze wspollokatorami. Wczoraj kolezanka i kolega wyprowadzili się ode mnie i na szczescie już nigdy nie wracaja. To co się dzialo u nich w pokoju, kuchni i łazience – masakra! Kupe workow na smieci stojacych kilka tygodni, to samo brudne naczynia, powystawiana w lazience brudna bielizna, zuzyte(!!!) podpaski... W liceum byliśmy najlepszymi przyjaciolmi, wiec potwierdzam – czasem takie mieszkanie ze soba niszczy przyjazn. Doszlo do tego, ze mijali mnie w korytarzu i nie powiedzieli ‘czesc’, albo nie widzielismy się po 2 tygodnie, bo oni siedzieli w swoim pokoju zamknieci i dopiero jak ja np. poszlam do lazienki to sobie szybko szli robic obiad – dziwne, jakby się mnie wstydzili, bali, żeby tylko mnie nie spotkac. Co się stalo, ze od najlepszych przyjaciol przeszlismy do ludzi, którzy siebie nienawidza – nie wiem.

Jeśli organizujecie jakies spotkanie i będę mogla w nim uczestniczyc to bardzo chetnie! Czytam Was i uwazam, ze jestescie swietne, a ja w ogole nie mam z kim się spotykac, wychodzic, w pracy ludzie sami po 30stce i kilku chlopakow troszeczke starszych ode mnie, a ja potrzebuje towarzystwa dziewczyn.

Pisalam, ze poprawiam mature rozszerzona z angielskiego, wiec poprawilam ja o 3% ;DDD, dobre i tyle tym bardziej, że w tym roku była trudniejsza i spodziewalam się nizszego wyniku. Sa tu jakies tegoroczne maturzystki? Jeśli tak, to jak Wam poszla matura?

Książki na wymianę i nie tylko:

rolki 37-39 z ochraniaczami

buty górskie, trekkingowe 39

Edytowane przez AshleyPeace
Czas edycji: 2012-06-30 o 14:49
AshleyPeace jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-30, 15:15   #1723
nocletnia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AshleyPeace Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, pisałam tutaj z dwa tygodnie temu. Przepraszam za nie udzielanie się, ale musialam przyzwyczaic się do toku, ze od rana pracuje i mimo, iż w domu jestesm już o 16:00 to po prostu nie mialam sily siasc do kompa i pisac z Wami (na dodatek katuję się i wracam z pracy 4 km na piechotę w taki upał ;D). Ale teraz siadlam i w godzine nadrobilam z 15 stron no i jestem na biezaco. ;D

Pisalyscie o przygodach ze wspollokatorami. Wczoraj kolezanka i kolega wyprowadzili się ode mnie i na szczescie już nigdy nie wracaja. To co się dzialo u nich w pokoju, kuchni i łazience – masakra! Kupe workow na smieci stojacych kilka tygodni, to samo brudne naczynia, powystawiana w lazience brudna bielizna, zuzyte(!!!) podpaski... W liceum byliśmy najlepszymi przyjaciolmi, wiec potwierdzam – czasem takie mieszkanie ze soba niszczy przyjazn. Doszlo do tego, ze mijali mnie w korytarzu i nie powiedzieli ‘czesc’, albo nie widzielismy się po 2 tygodnie, bo oni siedzieli w swoim pokoju zamknieci i dopiero jak ja np. poszlam do lazienki to sobie szybko szli robic obiad – dziwne, jakby się mnie wstydzili, bali, żeby tylko mnie nie spotkac. Co się stalo, ze od najlepszych przyjaciol przeszlismy do ludzi, którzy siebie nienawidza – nie wiem.

Jeśli organizujecie jakies spotkanie i będę mogla w nim uczestniczyc to bardzo chetnie! Czytam Was i uwazam, ze jestescie swietne, a ja w ogole nie mam z kim się spotykac, wychodzic, w pracy ludzie sami po 30stce i kilku chlopakow troszeczke starszych ode mnie, a ja potrzebuje towarzystwa dziewczyn.

Hej! Na pewno na lipiec przewidujemy pare grubszych i chudszych spotkań.
Jeśli miałabym dodac coś o współlokatorkach, to w sumie miałyśmy trochę podobne sytuacje, bo odetchnęłam z ulga kiedy z dniem dzisiejszym moja koleżanka wyprowadziła się. W sumie troche sie juz znałysmy wczesniej zanim zdecydowałysmy sie zamieszkac razem i bardzo dobrze sie dogadywałysy. No ale własnie, ja lubie jak jest czysto, nie do przesady oczywiscie ale zawsze fajniej sie mieszka. Moja wspolokatorka jak sie okazalo nie popisala sie za bardzo, myslalam ze chwilami mnie cos trafi jak wystprzatalam kuchnie (NIGY jej nie posprzatala, choc mialysmy dyzury co tydzien), a ona robiac obiad zostawiala taki balagan ze sie nie dalo wejsc. Kiedyś nawet zdenerwowałam się i nie zmywałam po niej, ani jej nie przypomniałam, to talerze leżały w zlewie 3 tygodnie... Potem wyszła z niej jeszcze straszna kłamczucha ale nie ma co rozdmuchiwać sprawy, było i mineło.
nocletnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-30, 17:17   #1724
khloe92
Przyczajenie

Tak z innej beczki - niech ktoś powie, że nie jestem sama i też zamiast korzystać z uroków wakacji, słońca, walczy cały przyszły tydzień z sesją Zostałam sama na mieszkaniu, koleżanki już po, a ja siedze nad ksiązkami i naprawde już NIE MOGE Czy tylko ja jestem w tak beznadziejnej sytuacji!?
przestaje palić!
wychodze do ludzi
pracuję, zarabiam
uśmiecham się
nie uciekam od problemów - stawiam im czoła
jestem lepiej zorganizowana
+robie wszystko na co mam ochote, ale z GŁOWĄ
Stary 2012-06-30, 17:23   #1725
Charmain
Zakorzenienie

Będę walczyła z obroną i a od poniedziałku biuro przez 3 miesiące wakacji, nie jesteś sama

A będziesz w Krakowie przez całe lato?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-30, 17:30   #1726
khloe92
Przyczajenie

Jeśli mnie samotność nie zabije, to tak Nie uśmiecha mi się wracac do domu i siedzieć przed tv, poza tym mam umowe na wakacje na mieszkanie... Bede szukała od przyszłego tygodnia tutaj pracy - i zobaczymy Ale jak na chwile obecną zostaje w Krk.. wykupiłam karnet na siłownie! Nie może się zmarnować
przestaje palić!
wychodze do ludzi
pracuję, zarabiam
uśmiecham się
Stary 2012-06-30, 17:42   #1727
hellyeah0
Zadomowienie

Ashley, jasne że pamiętamy!

Sesja w lipcu, khloe?Na jakiej uczelni studiujesz? ;>

Ale upał! Byliśmy z chłopakiem w galerii Kazimierz skorzystać z uroków wyprzedazy, ale niestety rozczarowałam się i stwierdziłam, że nie ma sensu kupować na siłę, tak więc z zakupów wróciłam z lakierem do paznokci i kompletem kolorowych majtek, dobre i to - pragmatyczne potem omnomnom obiad na rynku, spacer i ostatni, pożegnalny wieczór w Krakowie przed nami :'<
Stary 2012-06-30, 17:50   #1728
khloe92
Przyczajenie

Cytat:
Ashley, jasne że pamiętamy!

Sesja w lipcu, khloe?Na jakiej uczelni studiujesz? ;>

Ale upał! Byliśmy z chłopakiem w galerii Kazimierz skorzystać z uroków wyprzedazy, ale niestety rozczarowałam się i stwierdziłam, że nie ma sensu kupować na siłę, tak więc z zakupów wróciłam z lakierem do paznokci i kompletem kolorowych majtek, dobre i to - pragmatyczne potem omnomnom obiad na rynku, spacer i ostatni, pożegnalny wieczór w Krakowie przed nami :'<
AGH. Wyjeżdżasz z Krk na wakacje? Czy ktoś tu w ogóle zostaje?!?!
przestaje palić!
wychodze do ludzi
pracuję, zarabiam
uśmiecham się
Stary 2012-06-30, 17:51   #1729
pluszysko
Zadomowienie

Hej! Co do nocy filmów - anekania wszystko opisała już, mówiąc króko: było baardzo fajnie (tylko w czasie 2 filmu myślałam, że mnie szlag trafi, bo obok mnie siedzieli rozwydrzeni nastolatkowie, którzy utrudniali oglądanie filmu), na pewno pójdziemy jeszcze nie raz i nie dwa ale co najważ niejsze - dolewka coli gratis haha i bezcenny moment - kiedy budzisz się o godzinie 16!

Co do domówek: ja nie wiem, czy dam radę w piątek w ten, dam znać na dniach

AshleyPeace noo wpadaj na nasze najbliższe spotkania z tymi współlokatorami to niestety ciężko nie raz jest. Ja np mam kilka bliskich osób, ale z przyjaciółkami bym mieszkać na pewno nie chciała. Wiem, że nasza znajomość by się posypała;/

khloe92, witaj nie tylko Twoja sytuacja jest beznadziejna, wierz mi btw, zauważyłam Twoje postanowienia w podpisie - życzę wytrwałości też mam mniejsze i większe wish, chyba muszę je ogarnąć i twardo zacząć wypełniać.

jak mija dzień? ja zwątpiłam, kiedy już wstałam i zobaczyłam 36 stopni na termometrze o godzinie 16 i coś ciśnienie chyba spada, bo łeb mi nawala

Koty, psy i inne zwierzaki

Pomóż nakarmić zwierzęta ze schroniska - wystarczy kliknąć ----> http://www.pmiska.pl

Nakarm psiaka i roześlij link dalej! http://www.karmimypsiaki.pl
pluszysko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-30, 18:00   #1730
riave
Zadomowienie

Cytat:
Pisalam, ze poprawiam mature rozszerzona z angielskiego, wiec poprawilam ja o 3% ;DDD, dobre i tyle tym bardziej, że w tym roku była trudniejsza i spodziewalam się nizszego wyniku. Sa tu jakies tegoroczne maturzystki? Jeśli tak, to jak Wam poszla matura?
Ja zdawałam dwa dodatkowe przedmioty, ale nie poszły mi tak dobrze jak bym chciała.

Cytat:
Ja jestem cały czas. Może nie w samym Krakowie, ale blisko
I też planuje znaleźć jakąś pracę.

Ktoś mówił o Kinie pod baranami, letnimi promocjami itp. Jest już program? Jakoś teraz to się miało zaczynać. Ja chodzę co roku. Można fajne filmy obejrzeć za grosze, zarówno jakieś klasyki coś nowego czy niszowego

(A. Sapkowski)

Edytowane przez riave
Czas edycji: 2012-06-30 o 18:03
riave jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-30, 18:36   #1731
hellyeah0
Zadomowienie

Cytat:
To nie ja wyjeżdżam (ja jestem do połowy lipca), tylko mój chłopak i już nie będzie "Szybko minie, widzimy się w październiku w Krakowie" :'<

Pluszak, duże było obłożenie ogólnie wczoraj?
Stary 2012-06-30, 18:47   #1732
Charmain
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli mnie samotność nie zabije, to tak Nie uśmiecha mi się wracac do domu i siedzieć przed tv, poza tym mam umowe na wakacje na mieszkanie... Bede szukała od przyszłego tygodnia tutaj pracy - i zobaczymy Ale jak na chwile obecną zostaje w Krk.. wykupiłam karnet na siłownie! Nie może się zmarnować
W jakich okolicach chodzisz na siłownię bo ja myślałam nad tym żeby się zapisać, ale zawsze mam argument- samej to głupio

Cytat:
Napisane przez riave Pokaż wiadomość

Ktoś mówił o Kinie pod baranami, letnimi promocjami itp. Jest już program? Jakoś teraz to się miało zaczynać. Ja chodzę co roku. Można fajne filmy obejrzeć za grosze, zarówno jakieś klasyki coś nowego czy niszowego
Jest, wg mnie całkiem fajny i da się nadrobić zaległości
Stary 2012-06-30, 19:04   #1733
khloe92
Przyczajenie

Perfect Gym na ulicy Zakopiańskiej 62 (http://www.perfect-gym.pl/) - byłam tam raz na darmowej wejściówce - ŚWIETNIE! Nowiutka siłownia, można korzystac z wszytskich zajęć(a jest ich naprawde sporo), jacuzzi, sauny, najnowszy sprzęt (np. biegniesz sobie na bieżni, wlączasz wiatraczek, biegniesz - wiatr we włosach, oglądasz telewizor ktory jest do kazdej praktycznie maszyny dołaczony) full wypas) do tego dostałam bonusy na solarium i 1h z osobistym trenerem. Troche daleko to jest faktycznie mankament. Ale polecam
przestaje palić!
wychodze do ludzi
pracuję, zarabiam
uśmiecham się

Edytowane przez khloe92
Czas edycji: 2012-06-30 o 19:05

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-30, 21:12   #1734
pluszysko
Zadomowienie

Cytat:
To nie ja wyjeżdżam (ja jestem do połowy lipca), tylko mój chłopak i już nie będzie "Szybko minie, widzimy się w październiku w Krakowie" :'<

Pluszak, duże było obłożenie ogólnie wczoraj?
no wlasnie wszystko byli fajnie, tylko te tlumy ludzi... trzeba bylo sie kitrac i szybko sie ryc do przodu, zeby znalezc 3 miejsca obok siebie w miare dogodnym miejscu. ale udalo sie ogolnie to bardzo duzo ludzi bylo. ci, co nie poszli sie od razu ryc (tak jak my), musieli potem siedziec na schodach

na dlugo Twoj facet wyjezdza?

propozycja charmain z tym kinem wydaje sie byc spoko jesli by sie dalo isc w 2 tyg lipca to poszla bym chetnie

Koty, psy i inne zwierzaki

Pomóż nakarmić zwierzęta ze schroniska - wystarczy kliknąć ----> http://www.pmiska.pl

Nakarm psiaka i roześlij link dalej! http://www.karmimypsiaki.pl

Edytowane przez pluszysko
Czas edycji: 2012-06-30 o 21:14
pluszysko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-30, 21:12   #1735
anekania
Zakorzenienie

Ja zostaje w Krakowie, bo ja jestem z Krakowa

A co do Arsu już widziałam, że jest repertuar filmów za 6zł na miesiąc
Więc idziemy!

A w ogóle Cinem City co miesiąc organizuje ladies night też by się można przejść.

helloł obłożenie było full ale jakoś tak ludzie się rozkładali umiejętnie po salach i schodach nikt nie narzekał
Stary 2012-06-30, 21:39   #1736
Charmain
Zakorzenienie

Cytat:
Perfect Gym na ulicy Zakopiańskiej 62 (http://www.perfect-gym.pl/) - byłam tam raz na darmowej wejściówce - ŚWIETNIE! Nowiutka siłownia, można korzystac z wszytskich zajęć(a jest ich naprawde sporo), jacuzzi, sauny, najnowszy sprzęt (np. biegniesz sobie na bieżni, wlączasz wiatraczek, biegniesz - wiatr we włosach, oglądasz telewizor ktory jest do kazdej praktycznie maszyny dołaczony) full wypas) do tego dostałam bonusy na solarium i 1h z osobistym trenerem. Troche daleko to jest faktycznie mankament. Ale polecam
Oj, trochę mi jednak nie po drodze

Widzę sporo chętnych na kino więc jak coś wpadnie Wam w oko to dawajcie znać
Barany http://www.kinopodbaranami.pl/wydarz...p?evnt_id=1454
Ars http://www.dokina.pl/szostka.php
Agrafka http://www.podrozefilmowe.pl/

Edytowane przez Charmain
Czas edycji: 2012-06-30 o 21:42
Stary 2012-06-30, 23:42   #1737
moniqe3333
Raczkowanie

Cytat:
Najbliższe opcje to babski wieczór czy też domóweczka, ale dopiero się organizujemy. I dziewczyny właśnie w większości odsypiają wczorajszą noc filmową ; )
apel do WAS !! ja mam grafiki od wt do pon i do środy wpisuje prosby do nastepnego grafiku.... czyli info o domówce z tygodziwoym wyprzedzeniem!!!

a przeprowadziłam się i mam pokój 30 m2 to oże parapetowa u mnie ???

Edytowane przez moniqe3333
Czas edycji: 2012-06-30 o 23:50
moniqe3333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-01, 06:59   #1738
AshleyPeace
Raczkowanie

Cytat:
W jakich okolicach chodzisz na siłownię bo ja myślałam nad tym żeby się zapisać, ale zawsze mam argument- samej to głupio
ja myślałam albo nad fitnessem albo nad siłownią i mam ten sam argument - samej to głupio.

Książki na wymianę i nie tylko:

rolki 37-39 z ochraniaczami

buty górskie, trekkingowe 39
AshleyPeace jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-01, 09:01   #1739
anekania
Zakorzenienie

Cytat:

Widzę sporo chętnych na kino więc jak coś wpadnie Wam w oko to dawajcie znać
Barany http://www.kinopodbaranami.pl/wydarz...p?evnt_id=1454
Ars http://www.dokina.pl/szostka.php
Agrafka http://www.podrozefilmowe.pl/
Bardzo fajne filmy są pod Baranami Ja w lipcu mam cały wolny, a w sierpniu mnie nie ma więc wykorzystajmy ten miesiąc maksymalnie, szczególnie , że większość dziewczyn jest w lipcu albo do któregoś lipca a potem go home

Cytat:
Napisane przez moniqe3333 Pokaż wiadomość

a przeprowadziłam się i mam pokój 30 m2 to oże parapetowa u mnie ???
A gdzie teraz mieszkasz?
I jak randka z tym chłopakiem z neta? Poszliście na browarka?

Cytat:
ja myślałam albo nad fitnessem albo nad siłownią i mam ten sam argument - samej to głupio.
E fitness czy siłownia jeszcze ujdzie ja chodziłam sama w zimie i nie czułam się głupio
Stary 2012-07-01, 09:06   #1740
khloe92
Przyczajenie

Cytat:
e tam, takie gadanie zawsze można tam kogoś poznać chociażby jakiegoś umięśnionego, wyciskającego na klate Bóg wie ile, młodego faceta
przestaje palić!
wychodze do ludzi
pracuję, zarabiam
uśmiecham się
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości