![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków i okolice:) ->koleżanka:)
henne gratulacje
![]() Charmain dziękuję, że pamiętałaś jutro rozejrzę się za tym balsamem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1712 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Strasznie się ciesze, udało mi się znaleźc super współlokatorke, koleżanka z lekarskiego sie do mnie odezwała. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje że Wam się super uda wieczór w kinie, ja tymczasem kłade maluszki do snu, bo bawię się w nianie dzisiaj. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1713 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak się udał maraton? Na czym w końcu byłyście? My sobie wczoraj na kompie zapuściliśmy "Nietykalnych", faktycznie przyjemny film : ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
ja też witam i czekam na relacje
![]()
![]() |
#1715 |
Przyczajenie
|
dołączam się do grona krakowianek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1716 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1717 |
Przyczajenie
|
noc filmową
![]() ![]() ![]() a jestę socjologię ![]() Edytowane przez khloe92 Czas edycji: 2012-06-30 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
![]() khloe, czytałam Twój założony wątek i chyba spełniamy kryteria ![]() O też miałam epizod z socjologią, dobrze że mi przeszło ![]() Jeśli komuś mało kina to ja pewnie będę chodziła do Baranów czy Arsu, Agrafki na taras na te wakacyjne seanse więc kompani mile widziani ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1719 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do socjologii - to bolesny dla mnie temat, wolę o tym nie mówic ![]() ![]() Edytowane przez khloe92 Czas edycji: 2012-06-30 o 11:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja się dostosuję do wszystkiego i do wszystkich ![]() A wczoraj było bardzo fajnie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na pewno się jeszcze wybierzemy! ![]()
![]() |
#1721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1722 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, pisałam tutaj z dwa tygodnie temu. Przepraszam za nie udzielanie się, ale musialam przyzwyczaic się do toku, ze od rana pracuje i mimo, iż w domu jestesm już o 16:00 to po prostu nie mialam sily siasc do kompa i pisac z Wami (na dodatek katuję się i wracam z pracy 4 km na piechotę w taki upał ;D). Ale teraz siadlam i w godzine nadrobilam z 15 stron no i jestem na biezaco. ;D
Pisalyscie o przygodach ze wspollokatorami. Wczoraj kolezanka i kolega wyprowadzili się ode mnie i na szczescie już nigdy nie wracaja. To co się dzialo u nich w pokoju, kuchni i łazience – masakra! Kupe workow na smieci stojacych kilka tygodni, to samo brudne naczynia, powystawiana w lazience brudna bielizna, zuzyte(!!!) podpaski... W liceum byliśmy najlepszymi przyjaciolmi, wiec potwierdzam – czasem takie mieszkanie ze soba niszczy przyjazn. Doszlo do tego, ze mijali mnie w korytarzu i nie powiedzieli ‘czesc’, albo nie widzielismy się po 2 tygodnie, bo oni siedzieli w swoim pokoju zamknieci i dopiero jak ja np. poszlam do lazienki to sobie szybko szli robic obiad – dziwne, jakby się mnie wstydzili, bali, żeby tylko mnie nie spotkac. Co się stalo, ze od najlepszych przyjaciol przeszlismy do ludzi, którzy siebie nienawidza – nie wiem. Jeśli organizujecie jakies spotkanie i będę mogla w nim uczestniczyc to bardzo chetnie! Czytam Was i uwazam, ze jestescie swietne, a ja w ogole nie mam z kim się spotykac, wychodzic, w pracy ludzie sami po 30stce i kilku chlopakow troszeczke starszych ode mnie, a ja potrzebuje towarzystwa dziewczyn. ![]() Pisalam, ze poprawiam mature rozszerzona z angielskiego, wiec poprawilam ja o 3% ;DDD, dobre i tyle tym bardziej, że w tym roku była trudniejsza i spodziewalam się nizszego wyniku. Sa tu jakies tegoroczne maturzystki? Jeśli tak, to jak Wam poszla matura? ![]()
Ubrania Książki na wymianę i nie tylko: rolki 37-39 z ochraniaczami buty górskie, trekkingowe 39 Edytowane przez AshleyPeace Czas edycji: 2012-06-30 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1723 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeśli miałabym dodac coś o współlokatorkach, to w sumie miałyśmy trochę podobne sytuacje, bo odetchnęłam z ulga kiedy z dniem dzisiejszym moja koleżanka wyprowadziła się. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1724 |
Przyczajenie
|
Tak z innej beczki - niech ktoś powie, że nie jestem sama i też zamiast korzystać z uroków wakacji, słońca, walczy cały przyszły tydzień z sesją
![]() ![]() ![]() ![]()
01.07.2012r: chodzę na siłownie przechodze na diete przestaje palić! wychodze do ludzi pracuję, zarabiam uśmiecham się ![]() nie uciekam od problemów - stawiam im czoła ![]() jestem lepiej zorganizowana +robie wszystko na co mam ochote, ale z GŁOWĄ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
Będę walczyła z obroną i a od poniedziałku biuro przez 3 miesiące wakacji, nie jesteś sama
![]() A będziesz w Krakowie przez całe lato? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1726 |
Przyczajenie
|
Jeśli mnie samotność nie zabije, to tak
![]() ![]() ![]() ![]()
01.07.2012r: chodzę na siłownie przechodze na diete przestaje palić! wychodze do ludzi pracuję, zarabiam uśmiecham się ![]() nie uciekam od problemów - stawiam im czoła ![]() jestem lepiej zorganizowana +robie wszystko na co mam ochote, ale z GŁOWĄ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1727 |
Zadomowienie
|
Ashley, jasne że pamiętamy!
Sesja w lipcu, khloe?Na jakiej uczelni studiujesz? ;> Ale upał! Byliśmy z chłopakiem w galerii Kazimierz skorzystać z uroków wyprzedazy, ale niestety rozczarowałam się i stwierdziłam, że nie ma sensu kupować na siłę, tak więc z zakupów wróciłam z lakierem do paznokci i kompletem kolorowych majtek, dobre i to - pragmatyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1728 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1729 |
Zadomowienie
|
Hej! Co do nocy filmów - anekania wszystko opisała już, mówiąc króko: było baardzo fajnie (tylko w czasie 2 filmu myślałam, że mnie szlag trafi, bo obok mnie siedzieli rozwydrzeni nastolatkowie, którzy utrudniali oglądanie filmu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do domówek: ja nie wiem, czy dam radę w piątek w ten, dam znać na dniach ![]() AshleyPeace noo wpadaj na nasze najbliższe spotkania ![]() khloe92, witaj ![]() ![]() ![]() jak mija dzień? ja zwątpiłam, kiedy już wstałam i zobaczyłam 36 stopni na termometrze o godzinie 16 ![]() ![]()
Mów mi pluszak ! ![]() ![]() Koty, psy i inne zwierzaki ![]() Pomóż nakarmić zwierzęta ze schroniska - wystarczy kliknąć ![]() ![]() ![]() ![]() Nakarm psiaka i roześlij link dalej! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1730 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jestem cały czas. Może nie w samym Krakowie, ale blisko I też planuje znaleźć jakąś pracę. Ktoś mówił o Kinie pod baranami, letnimi promocjami itp. Jest już program? Jakoś teraz to się miało zaczynać. Ja chodzę co roku. Można fajne filmy obejrzeć za grosze, zarówno jakieś klasyki coś nowego czy niszowego
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje (A. Sapkowski) Edytowane przez riave Czas edycji: 2012-06-30 o 18:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1731 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1732 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1733 |
Przyczajenie
|
Perfect Gym na ulicy Zakopiańskiej 62 (http://www.perfect-gym.pl/) - byłam tam raz na darmowej wejściówce - ŚWIETNIE! Nowiutka siłownia, można korzystac z wszytskich zajęć(a jest ich naprawde sporo), jacuzzi, sauny, najnowszy sprzęt (np. biegniesz sobie na bieżni, wlączasz wiatraczek, biegniesz - wiatr we włosach
![]() ![]() ![]()
01.07.2012r: chodzę na siłownie przechodze na diete przestaje palić! wychodze do ludzi pracuję, zarabiam uśmiecham się ![]() nie uciekam od problemów - stawiam im czoła ![]() jestem lepiej zorganizowana +robie wszystko na co mam ochote, ale z GŁOWĄ ![]() Edytowane przez khloe92 Czas edycji: 2012-06-30 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1734 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() na dlugo Twoj facet wyjezdza? propozycja charmain z tym kinem wydaje sie byc spoko ![]() ![]()
Mów mi pluszak ! ![]() ![]() Koty, psy i inne zwierzaki ![]() Pomóż nakarmić zwierzęta ze schroniska - wystarczy kliknąć ![]() ![]() ![]() ![]() Nakarm psiaka i roześlij link dalej! ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez pluszysko Czas edycji: 2012-06-30 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
Ja zostaje w Krakowie, bo ja jestem z Krakowa
![]() A co do Arsu już widziałam, że jest repertuar filmów za 6zł na miesiąc ![]() Więc idziemy! ![]() A w ogóle Cinem City co miesiąc organizuje ladies night ![]() helloł obłożenie było full ale jakoś tak ludzie się rozkładali umiejętnie po salach i schodach ![]() ![]()
![]() |
#1736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę sporo chętnych na kino więc jak coś wpadnie Wam w oko to dawajcie znać ![]() Barany http://www.kinopodbaranami.pl/wydarz...p?evnt_id=1454 Ars http://www.dokina.pl/szostka.php Agrafka http://www.podrozefilmowe.pl/ Edytowane przez Charmain Czas edycji: 2012-06-30 o 21:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1737 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a przeprowadziłam się i mam pokój 30 m2 to oże parapetowa u mnie ![]() Edytowane przez moniqe3333 Czas edycji: 2012-06-30 o 23:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1738 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1739 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I jak randka z tym chłopakiem z neta? Poszliście na browarka? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1740 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.