|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
Cytat:
|
|
|
#1712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie podziwiam nikogo z tego powodu aczkolwiek myślę, że fajnie jak ktoś pójdzie oddać krew dla konkretnej osoby, żeby pomóc a nie dostać czekolady i zwolnienie ze szkoły/pracy ![]() Jeśli chcesz się zapisać do oddania szpiku to polecam przez internet ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już nie pamiętam, ale chyba we dwóch fundacjach się rejestrowałam.
|
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
naj normalnie jakbyś mnie znała
siostra mnie z kibla ściągała na szczęście zdąrzyłam sobie podciągnąć gacie, otworzyć drzwi i ją zawołać, ale to już wisiałam na kiblu głową w dół, mięśnie moment zwiotczały ![]() Cytat:
|
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja oglądałam kiedyś dzień dobry tvn i prosili właśnie by rejestrować się tylko tutaj http://www.dkms.pl/choose.html Po tygodniu od rejestracji dostałam ten patyczek i wszystko co potrzebne |
|
|
|
|
#1716 |
|
Zadomowienie
|
Bry
![]() Czuje się jakby mnie przejechał co najmniej mercedes w 123. Wczoraj byłam z tż u jego mamy wkurzyła mnie tylko ale o tym jak wrócę bo uczelnia już mnie woła |
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam już z 3 maile od nich czy na pewno dostałam list i czy się nie odmyśliłam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
nie nadrobie was chyba nigdy
![]() jestem od wczoraj w Hanowerze u kolezanki - zaraz jedziemy na zakupy - i ona ma dzidzie taka mala 5-miesieczna - sliczny jest ten maly - takie pogodne dziecko - ciagle sie smieje ![]() a jutro do Jeleniej
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc czekam na wacik
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
HI
Justynaaaa, jestem z Ciebie MEGA DUMNA! A moja magisterka leży, bo nie mam kiedy siąść, a nawet jak bym miała to co najmniej w dwa miesiące bym ją pisała, a nie tydzień. Jesteś MISZCZEM! Karola uwielbiam Twoje posty z rana A "Przestrzeń" mnie rozwaliła Krwi nigdy nie oddawałam i raczej nie oddam, bo mają u mnie problem nawet z pobraniem próbki do badania Zawsze mi się żyły chowają ![]() Coś jeszcze miałam pisać, ale zapomniałam
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
też to właśnie zrobiłam
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet 2 waciki są
ja już po ślinieniu
|
|
|
|
#1725 |
|
Wtajemniczenie
|
helooł
![]() nowości w klubiku ![]() Pati co? fikasz? masz coś do olbrzyma? ![]() Gwizdak Ciebie moge nie ślinić, Mrówa mnie wyręczy ![]() Karola nie zazdroszcze porannych atrakcjiJusia ![]() Njaka oddawanie szpiku boliiiiii ![]() ide na seminarium bleee |
|
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem nie przelece Was dzis
![]() no ja ale byl tylko placz i zgrzytanie zebow a przyklek zrobil ponad pol roku pozniej ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
![]() co do podziwiania ja nie oddaje bo sie boje igiel ale bym chcialai Najeczko podziwiac nie musisz ale krew ratuje życie w wielu przypadkach (z samej krwi rowneiz robi sie preparaty i tylko transfuzje ) wiec ja osobiscie chyle poklony dla ludzi ktorzy te krew oddaja , co do kolezanki z pracy to kretynka
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1727 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
Nie będzie.
Często tak jest. Niektóre poczty się pilnują, ale większość niestety nie
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
a ja lubię oddawac krew tez wolę dla konkretnej osoby czuję ze komus mogę pomóc
a czekolady i tak zawsze tz je więc on ma z tego radochę ja to robię dla samej siebie i nie afiszuję się z tym po prostu ide oddaje i wracam do codziennych czynności przy okazji sie czuję lepiej to tez zaleta szpik tez dałam do rejestru dawców(ale na zbiorce nie przez neta) jakis miedzynarodowy cos tam ale na razie nikt nie potrzebuje dostałam list, że juz jetsem na tej liście i w kazdej chwili mogę dostać telefon ze ktoś mojego szpiku potrzebuje szkoda tylko ze dopiero po roku czy po dwóch można poznać biorcę, bo chciałabym widzieć jak ktoś dochodzi do zdrowia i cieszyć się razem z tym kimś ![]() a na woodstocku oddałam krew i wypiłam browara i miałam taka lutę, ze koniec a hormony w zaden sposób nie przeszkadzaja w oddawaniu ;-)zawsze chciałam tez oddać narządy, ale ostatnio tz mi powiedział, ze jak ma się oswiadczenie a potrzeba narządów to w przypadku smierci cie nie reanimuja tylko do razu pod nóż..
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
nie zapiszę się na razie, najpierw o tym poczytam
oddanie szpiku boli mniej niż śmierć na białaczkę, podejrzewam, więc może jakoś to przeyję ![]() kawa,ja uważam, że to jest potrzebne, trzeba propagować i super, ze sa ludzie, którzy to robia, ale bohaterski czyn to dla mnie nie jest bohaterskie jest dla mnie bycie wolontariuszem w hospicjum na przykład. dziwna jestem, wiem siostra mi mówi, że jestem czasem jak meredith - dark & twisted
|
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie oddawanie krwi stresuje
Na samą myśl robi mi się słabo.Ja raczej nie oddam krwi, bo się boję ![]() A swoją drogą nie ważę 50kg, więc chyba i tak się nie nadaję
|
#1732 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdzie nie mogli o nim informacji znaleźć i musieli zwrócić kasę, ale trochę to nerwów kosztowało.A właśnie lepiej traktowane są paczki wartościowe?
|
|
#1734 |
|
MBZ♥
|
rosomakiem
![]() oddaję krew bo mam ab-, mi kiedyś po operacji podawali krew i wiem, że akurat wtedy ciężko było ją znaleźć igła jest duża ale mnie boli mniej niż ukłucie w palca![]() w dkms-ie jestem długo czekałam na ten zestaw do pobrania bo jakieś 4 miesiące ale wtedy był nawał po apelu Dody![]() Vicky, Zwies dzięki za info ![]() Naj zaraz będę dzwonić na pocztę dla spokojności bo dopiero z kieratu domowego wychodzę ![]() Zuuu
|
|
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z krwią pobiorą mi część hormonów i nie będę chroniona, nie? ![]() ja mam deklarację u nas trzeba reanimować. chyba tylko w przypadku śmierci mózgowej się ”zabija” dla narządów.zu, te obrączki Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2012-03-01 o 10:28 |
|
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
idę się mordować na uczelnię
|
#1737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.A tak w ogóle to wiecie, że ludzie przesyłają pocztą kiełbasę wiejską ?
|
|
|
|
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję ![]() Też nigdy nie oddawałam krwi, chciałabym, ale nie mogę się zebrać
|
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja do Zuzika wysyłałam i szkło i lusterko
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
raczej nie działaja gorzej hormony ja oddawałam krew i jakos nie jestem mamą a brałam
![]() https://wizaz.pl/Babskie-sprawy/Konk...kursu-Pantene2 frezi znowu wygrałas? :P
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.

ja już nie pamiętam, ale chyba we dwóch fundacjach się rejestrowałam.
Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014

A moja magisterka leży, bo nie mam kiedy siąść, a nawet jak bym miała to co najmniej w dwa miesiące bym ją pisała, a nie tydzień. Jesteś MISZCZEM! 

ja to robię dla samej siebie i nie afiszuję się z tym po prostu ide oddaje i wracam do codziennych czynności