|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015
Madzia, prosimy o dokładniejszy opis powodów promyczka
Emilko, to lecenie to tak metaforycznie ![]() A czuję się dobrze, koleżanka u mnie jest, teraz poszła zapalić, więc wlazłam i piszę do was O, już wraca, pa na razie
|
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia, Ilonka oj tak. W k. opisałam
|
|
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no strasznie pusto, jak tak to nie można nadrobić a jak ja mam chwilę to pusto to super, mam nadzieję, że wszystko jest już dobrze a ja właśnie zepsułam światełka halogenowe w kuchni
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia czymże sobie zasłużyłam
![]() Będę się chwalić - dostałam dzis wiosenno - jesienny trencz ciążowy z h&m czarny, ale prześliczny, jakby szyty na mnie tylko brzuszka mi brakuje - ale to się pomału zmienia
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
jestem już Perełki moje
biorę się za nadrabianie siedząc wygodnie w mojej nowej poduszce imieniem "żyrafka"
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Pokaz![]() Jakas znuzona dzis jestem A jutro ide z Seba na pierwszy przeglad do dentysty ![]() Oj ciekawa jestem bardzo
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Bika, gratuluję tego trencza, ale ja nie wiem co to jest
Amani, rozumiem co czujesz, nasz Boogie jak był po kastracji, to chodził dwa dni taki smutny, ani ogonek mu nie stał jak na Beagle przystało, i płakać mi się chciało jak widziałam jaką mu krzywdę wyrządziliśmy bo myślałam że ta zmiana to wina kastracji, a nie znieczulenia. Ale dwa dni i wszystko wróciło do normy szczęśliwy jak był, ogonek stoi wszystko gra...ale wierze co przeżywasz. Ukochaj pieska ode mnie ![]() Stokrotka, no to jak trzeba będzie ten regips ściągać to lipnie. Ale chyba nie ma innej opcji skoro się to w środku popsuło no nie To jest taka płyta kartonowo gipsowa ta?Ilonka, normalnie miłość do wizażu koleżanka na chwile wyszła a ona już do nas, no uzaleznienieeee Madzia, u nas też były rekolekcje pon-śro. ale Tylko w poniedziałek byłam na nauce stanowej dla kobiet a we wto zrobił jakieś dla chorych a śr. dla mężczyzn i w sumie nic więcej nie mieliśmy a żałuje bo fajnie rekolekcjonista mówił. Dziękuję Wam bardzo za odpowiedź, TŻ pojechał do OBI po rurki więc tydzień może dwa i szklarnia stanie Bardzo dziękuję ![]() Gocha, jaki trip no szła, zazdroszczę oj zazdroszczę ale niech Ci tam dobrze będzie ![]() XKasia, jak już będziesz na tym śląsku, możesz mnie odwiedzić ja zapraszam. No i super że się na zakupy wybieracie czas wyprawkowy zacząć ![]() Gold, ja też tam mam apropo intymnych problemów, i wkładki i zapaszki, identycznie ale nie mówiłam o tym gin jeszcze, bo nie doskwiera mi to jakoś, ale może wspomnę ![]() A z tego co tu piszesz zalatuje mi zachciankami ciążowymi ![]() Aaby, kochana, moje dobre życzenia się na nic zdały ale co do Renualtów to wiem z przypadku teściowej, że mają problem nie dość że z ciągle się czymś psującym to jeszcze nie ma gdzie naprawić a części to za 200% ceny sprowadzają z serwisu. Przykro mi Kochana Emilia, Twój lekarza po oczach widzi, że wszystko dobrze ale ma facet wprawę no no no...My od rana z TŻ , w samochodzie. U babci, dostaliśmy pozwolenie na zmiany w ogrodzie przy nowym domku , postanowiliśmy jaka i gdzie będzie moja szklarnia Dostaliśmy już swój własny klucz do nowego domku, bo teraz coraz to częściej tam zaglądamy. Byliśmy też w sklepie z podłogami i zdecydowaliśmy się na wykładzinę jednolitą shaggy, ale to tylko wybraliśmy. Kupujemy wykładzinę bo remont nam szkody górnicze zrobią albo w połowie 2013 albo w ogóle dom wypłacą i nie chcemy dam dużo remontować i wkładać pieniędzy bo nie wiadomo jak długo tam będziemy bo jak wypłacą to 2 latka i będziemy nowy dom stawiać. No ale odświeżyć trzeba bo tam stare wykładziny, więc kupimy nowe i pomalujemy tylko Wróciliśmy, zjedliśmy obiad, nacieszyłam się przesyłką bo przyszła poduszka, pieluszki, grzebyczek i nożyczki i czapeczkę gratis dali a potem jechaliśmy do leroy, wybrać kwiatki ale nic nie kupiłam, pojadę na targowisko i tam zobaczę co mają. Bratki mi się marzą. No i to chyba wszystko z mojego dnia dzisiejszego
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. Edytowane przez strongwomen Czas edycji: 2012-03-22 o 19:58 |
|
|
|
#1718 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Śliczne
Cytat:
ja nie wiem co Ci lekarze wyrabiają. Moja gin też co wizytę gada zupełnie co innego i ja już przynajmniej zgłupiałam totalnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1719 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pierwsza dobra wiadomość dzisiejszego dnia ![]() Super bo od kilku dni myślałam o Waszej sytuacji.. Cieszę się że wszystko ok ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ja już nawet nie wspomnę o uzależnieniu.. rano wizaż, w pracy wizaż, wieczorem, wizaż;p Nawet dziś obiad sobie pokroiłam wcześniej jak dziecku żeby łatwiej mi było jeść i pisać ![]() :brzyda l:Pierwszy raz miałam tak, że zablokował mi wizaż posta bo miałam za dużo emotikonek;p |
|||
|
|
|
#1720 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uwielbiam byc w ciazy, szkoda tylko, ze porod nieprzyjemny (w moim wypadku czas po porodzie ). Zycze Wam kochane szybkiego porodu, bo na brak bolu raczej nie ma co liczyc (nawet przy cc gdy trzeba dojsc do siebie jest bol okropny...). No i wysypiajcie sie, bo pozniej jest ciezko moja mała ma juz prawie 10 miesiecy kiedy to minelo? pozdrawiam Was serdecznie
|
|
#1721 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale tu cicho..
|
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
bika aaa tak po prostu
Pokaż trencz. Ja tez sobie kupiłam (fioletowy) bo się w nic nie mieściłam już hehe. Strong cieszę się, że mogłam pomóc, a raczej mój mąż. A jak poduszka?? tomalinko ![]() JanuszAgnieszka witaj Pamiętam cię z pierwszej części
|
|
|
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Amani, przejdzie znieczulenie i będzie dobrze
![]() Strong, jaki dokładny opis dnia Widzę, że starasz się pisać tak ładnie jak aaby ![]() Madziu, kupiłam poduszkę z linka, który podawałaś W owieczki. Mąż już szczęśliwszy niż wcześniej, przestał mieć stresy takie w pracy, więc jakoś mi łatwiej w łóżku leżeć Zresztą cały czas mi mówi, jak to fajnie wyglądam taka łóżkowa, domowa, potargana i że taką mnie najbardziej kocha Oj dużo lepiej mi dzisiaj ![]() Ale ciąża mi daje po głowie, cały czas zapominam co miałam wam pisać
|
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
Ilonka super
Poduszka rządzi No i miło usłyszeć od męża taki komplement |
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
|
|
|
#1727 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do światełek, to złośliwość rzeczy martwych niestety może jak się wszystko wyciągnie przez ten otwór to uniknie się rozwalania sufitu... Strong - dzięki... Twój Boogie też się wycierpiał widze, ale ostatecznie wyjdzie im to na zdrowie. Pieska ukocham na pewno z dedykacją od Ciebie Cytat:
dopiero się rozbudził do porządku, cały dzień go trzymało...Cytat:
Ilonka - dzięki słodki Ci powiedział męzulek, wie jak na Ciebie pozytywnie wpłynąć
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
Amani, mi nie chcieliśmy go kastrować i bardzo późno (za późno) się na to zdecydowaliśmy, ale musieliśmy próbować bo Boogie pokazał myśliwski charakter i zrobił się z niego mały agresor, no ale kastracja w drugim roku życia niestety tylko w 50% przynosi zyski, u nas było za późno i jak idziemy gdzieś dalej to bez kagańca ani rusz. A tak to miły kochany, i o dziwo potulny pies.
Ilonko po pierwsze: gdzie mi do aaby, nawet jakbym się starała to mi nie wyjdzie, nie umiem tak starannie odpisywać, nie używam przejrzystych wielocytów, nie pisze pięknie sformułowanych zdań, ani też nie zdarza mi się nawet zawsze, wszystkim odpisać, bo chociażbym chciała to zapominam. A że kolorów użyłam , Ilonko ja ich zawsze używam ![]() Po drugie apropo poduszki : z polecenia Madzi też ją sobie kupiłam i dziś dostałam ale ja mam żyrafki ![]() Po trzecie : Super mężu Ci powiedział, wyobraziłam sobie teraz Ciebie (chociaż wiem tylko jak wygląda Twój brzuszek) w wałkach na głowie i różowych kapciach ale tak pozytywnie Ilonko ![]() Madzia, myślałam że będzie trochę miękciejsza, ale zadowolona jestem póki co się nie rozstajemy rano Ci napiszę jak mi się super spało ![]() Zrobiłam już listę zakupów na przyszły miesiąc no chyba że wózek kupimy to na później Kupowałaś coś od r_p77? Bo nie pamiętam.Gocha, no a mam nadzieję że się tylko odświeży a że potem wypłacą no a jak nie to będziemy remontowac tak żeby było pięknie jak w nowykm mamy parę pomysłów na renowacje ![]() ale narazie się ciesze, że mamy gdzie mieszkać no i że na swoim ![]() Kurdę, popatrzałam na mojego posta poprzedniego i tego teraz, i wniosek jest jednak jak i w życiu tak i na forum straszna ze mnie gaduła. Nie bez powodu aaby napisała dziś, że mam wrócić bo jakoś cicho ;p ale chyba nie przeszkadza Wam mój szczegółowy opis dnia no nie?
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. Edytowane przez strongwomen Czas edycji: 2012-03-22 o 21:07 |
|
|
|
#1729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki kochana ![]() Cytat:
Fajne takie zakupki dla dzidziusia, małe rzeczy a cieszą pokaż koniecznie płaszczyk
|
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie lap u mnie caly dzien właczony a ja z doskoku Ja czasem dziele posta na pół, bo nie przechodzi
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Strong, to się nieźle pomyliłaś
Bo ja mam bardzo króciutkie włosy, nie posiadam niczego w kolorze różowym i leżę w koszulce i bokserkach męża ![]() A ja wiem, czemu się cicho w wątku robi. Bo ja mam dużo czasu Zawsze kiedy mam, to nie ma co nadrabiać. Jak zniknę na kilka dni to się posypie milion wiadomości
|
|
|
|
#1732 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Ja po dentyscie Bede musiala koronke zrobic na tego zeba, bo caly jest pokruszony i moze sie rozleciec, ale to dopiero po porodzie mam sie zglosic. Szkoda, nigdy nie mialam problemow z zebami, ale to podobno od tego, ze ten zab byl leczony kanalowo i potem juz byl bardzo slaby.Ale za to dobra wiadomosc, to ze kuzynka tez nam nazbierala ubranek, poscieli i nawet kolderke dla maluszka ![]() A wlasnie musze cos pozamawiac na all. to do mojego wyjazdu juz przyjdzie to sobie zabiore
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opisuj choćby minuta po minucie ![]()
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wypad całkiem udany! ![]() Ja trencz też sobie w tym roku kupiłam Tylko beżowy
|
|
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za rzeczy dla maluszka![]() W glowie mi sie nie miesci co oni zrobili z biedna Madzia ![]() http://wiadomosci.onet.pl/wideo/nowe...77,w.html#play
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-03-22 o 22:20 |
|
|
|
|
#1736 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nawet w ostatnich wywiadach w ogóle nie patrzyli do kamery, a ona mówiła dokładnie tak samo jak wtedy, gdy kłamała o uprowadzeniu. Chorzy psychicznie ludzie, dziwię się, że są na wolności!
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#1738 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc
![]() mialyscie moze w ciazy takie kolatanie serca?Ja od kilku dni w nocy sie przebudzam bo to czuje i przed chwila tez mialam.Czytalam,ze to niby normalne bo przeplywa wiecej krwi i serce szybciej pracuje.
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, no to Twoje wydatki już maleją troszkę
a ząbek, no trudno, biedna co do kołatań mi się zdarzyło 3 razy, i ostatnio było to tak mocne i długie, że wołałam TŻ, że chyba mam zawał, a najlepsze jest to, że nie wiem co się wtedy robi. Leżeć ? Chodzić? czy przeczekać? a na all. sobie zamów poduszkę ![]() Strippi, masz racje biedna mała. I jestem zła na tych co odpowiadali za ukaranie ich, za to że tak szybko ją wypuścili, nawet jeśli mieli podejrzenia że jest niewinna, bo przecież ona nawet nie chciała wzywać pomocy, za to sama pogrzebała swoje dziecko. Porażka. Gosia, a ja teraz nie pamiętam jak to z Tobą jest... Wy macie działkę i będziecie budować ? Ilonka, nie psuj mi mojej wizji I tak dla mnie teraz będziesz w tych kapciuszkach, nawet nie wiesz jak uroczo wyglądasz ![]() Dziewczynki, życzę miłego dnia ![]() zabieram się do pracy, pranie pościeli, wycieranie... no ogółem sobotę odprawię bo jutro może nie być na to czasu, pozatym może się okazać że mam szkołę jutro
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

Wczoraj wieczorem byłam na izbie przyjęć z przyszłą szwagierka, bo rozcięła sobie palec. Dzisiaj rano do weta z psem, bo też sobie rozciął...palec ma szwy założone, musze mu zmieniać opatrunki i oczywiście dostał "głupiego jasia" więc teraz chodzi przymulony A to taka ciela przeszło 40kg, to z TŻem w kocu go wynosiliśmy... potem siedziałam z nim na dworze i łzy mi leciały jak grochy patrząc na niego
taki bezwładny, nawet język mu wisiał, ale jak tylko mnie zobaczył to merdał ogonem teraz śpi sobie u TŻa w bagażniku (mamy kombi i uwielbia tam leżeć, to jego królewstwo ale tak mi go żal, że aż mi teraz łzy lecą jak to piszę

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

To jest taka płyta kartonowo gipsowa ta?