Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-22, 18:47   #1711
ilonkaczapela
Zakorzenienie

Dot.: Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015

Madzia, prosimy o dokładniejszy opis powodów promyczka

Emilko, to lecenie to tak metaforycznie

A czuję się dobrze, koleżanka u mnie jest, teraz poszła zapalić, więc wlazłam i piszę do was

O, już wraca, pa na razie
ilonkaczapela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 18:49   #1712
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Zabcia, Ilonka oj tak. W k. opisałam

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 18:52   #1713
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Kurcze, dziewczyny, co za zła passa Wczoraj wieczorem byłam na izbie przyjęć z przyszłą szwagierka, bo rozcięła sobie palec. Dzisiaj rano do weta z psem, bo też sobie rozciął...palec ma szwy założone, musze mu zmieniać opatrunki i oczywiście dostał "głupiego jasia" więc teraz chodzi przymulony A to taka ciela przeszło 40kg, to z TŻem w kocu go wynosiliśmy... potem siedziałam z nim na dworze i łzy mi leciały jak grochy patrząc na niego taki bezwładny, nawet język mu wisiał, ale jak tylko mnie zobaczył to merdał ogonem teraz śpi sobie u TŻa w bagażniku (mamy kombi i uwielbia tam leżeć, to jego królewstwo ale tak mi go żal, że aż mi teraz łzy lecą jak to piszę
przytulam kochana pewnie jutro piesek dojdzie już do siebie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

Jakos tak pusto tu dzis ...
no strasznie pusto, jak tak to nie można nadrobić a jak ja mam chwilę to pusto

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Generalnie w serduszku mam znowu promyczek słonka i
to super, mam nadzieję, że wszystko jest już dobrze

a ja właśnie zepsułam światełka halogenowe w kuchni zrobiliśmy sobie takie 3 światła w rigipsie ale nie zapalają się na kontakt tylko na łańcuszek, no i go pociągnęłam, coś szczeniło i już się nie chcą zgasić wszystko jest zabudowane więc nie mam jak tam się dostać. Na razie wyjęłam żarówki bo szkoda prądu a jak tz wróci to chyba trzeba będzie dziurę robić w rigipsie

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 19:14   #1714
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Madzia czymże sobie zasłużyłam

Będę się chwalić - dostałam dzis wiosenno - jesienny trencz ciążowy z h&m czarny, ale prześliczny, jakby szyty na mnie tylko brzuszka mi brakuje - ale to się pomału zmienia już mi tak bardzo nie wystają kości miednicy
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 19:25   #1715
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

jestem już Perełki moje
biorę się za nadrabianie siedząc wygodnie w mojej nowej poduszce imieniem "żyrafka"
Stary 2012-03-22, 19:31   #1716
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość

Będę się chwalić - dostałam dzis wiosenno - jesienny trencz ciążowy z h&m czarny, ale prześliczny, jakby szyty na mnie tylko brzuszka mi brakuje - ale to się pomału zmienia już mi tak bardzo nie wystają kości miednicy
Pokaz

Jakas znuzona dzis jestem

A jutro ide z Seba na pierwszy przeglad do dentysty
Oj ciekawa jestem bardzo
Stary 2012-03-22, 19:49   #1717
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Bika, gratuluję tego trencza, ale ja nie wiem co to jest że to jest ten pas?

Amani, rozumiem co czujesz, nasz Boogie jak był po kastracji, to chodził dwa dni taki smutny, ani ogonek mu nie stał jak na Beagle przystało, i płakać mi się chciało jak widziałam jaką mu krzywdę wyrządziliśmy bo myślałam że ta zmiana to wina kastracji, a nie znieczulenia. Ale dwa dni i wszystko wróciło do normy szczęśliwy jak był, ogonek stoi wszystko gra...ale wierze co przeżywasz. Ukochaj pieska ode mnie

Stokrotka, no to jak trzeba będzie ten regips ściągać to lipnie. Ale chyba nie ma innej opcji skoro się to w środku popsuło no nie To jest taka płyta kartonowo gipsowa ta?

Ilonka, normalnie miłość do wizażu koleżanka na chwile wyszła a ona już do nas, no uzaleznienieeee

Madzia, u nas też były rekolekcje pon-śro. ale Tylko w poniedziałek byłam na nauce stanowej dla kobiet a we wto zrobił jakieś dla chorych a śr. dla mężczyzn i w sumie nic więcej nie mieliśmy a żałuje bo fajnie rekolekcjonista mówił.
Dziękuję Wam bardzo za odpowiedź, TŻ pojechał do OBI po rurki więc tydzień może dwa i szklarnia stanie Bardzo dziękuję

Gocha, jaki trip no szła, zazdroszczę oj zazdroszczę ale niech Ci tam dobrze będzie

XKasia, jak już będziesz na tym śląsku, możesz mnie odwiedzić ja zapraszam. No i super że się na zakupy wybieracie czas wyprawkowy zacząć

Gold, ja też tam mam apropo intymnych problemów, i wkładki i zapaszki, identycznie ale nie mówiłam o tym gin jeszcze, bo nie doskwiera mi to jakoś, ale może wspomnę
A z tego co tu piszesz zalatuje mi zachciankami ciążowymi

Aaby, kochana, moje dobre życzenia się na nic zdały ale co do Renualtów to wiem z przypadku teściowej, że mają problem nie dość że z ciągle się czymś psującym to jeszcze nie ma gdzie naprawić a części to za 200% ceny sprowadzają z serwisu. Przykro mi Kochana

Emilia, Twój lekarza po oczach widzi, że wszystko dobrze ale ma facet wprawę no no no...

My od rana z TŻ , w samochodzie. U babci, dostaliśmy pozwolenie na zmiany w ogrodzie przy nowym domku , postanowiliśmy jaka i gdzie będzie moja szklarnia Dostaliśmy już swój własny klucz do nowego domku, bo teraz coraz to częściej tam zaglądamy. Byliśmy też w sklepie z podłogami i zdecydowaliśmy się na wykładzinę jednolitą shaggy, ale to tylko wybraliśmy. Kupujemy wykładzinę bo remont nam szkody górnicze zrobią albo w połowie 2013 albo w ogóle dom wypłacą i nie chcemy dam dużo remontować i wkładać pieniędzy bo nie wiadomo jak długo tam będziemy bo jak wypłacą to 2 latka i będziemy nowy dom stawiać. No ale odświeżyć trzeba bo tam stare wykładziny, więc kupimy nowe i pomalujemy tylko Wróciliśmy, zjedliśmy obiad, nacieszyłam się przesyłką bo przyszła poduszka, pieluszki, grzebyczek i nożyczki i czapeczkę gratis dali a potem jechaliśmy do leroy, wybrać kwiatki ale nic nie kupiłam, pojadę na targowisko i tam zobaczę co mają. Bratki mi się marzą. No i to chyba wszystko z mojego dnia dzisiejszego

Edytowane przez strongwomen
Czas edycji: 2012-03-22 o 19:58
strongwomen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 20:02   #1718
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
O takie Kolorystycznie pasuja idealnie
Śliczne

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
cześć

ja byłam po zwolnienie u mojego kochanego lekarza
Patrzy na kartę ciąży i mówi ciśnienie miała Pani mierzonea ja -TAK, A nie jest wpisane , a ja 120 na ileś tam...bo połozna nie dokończyła zdania jak mierzyła-odpowiedziałam grzecznie , a on wziął długopis i wpisał 120/80 kuźwa mać co to za lekarz
ruchy Pani odczuwa TAK przy tętnie w karcie ''+ '' zanotował sobie

kolejna wizyta 12 kwiecień UF

ja nie wiem co Ci lekarze wyrabiają. Moja gin też co wizytę gada zupełnie co innego i ja już przynajmniej zgłupiałam totalnie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
pasują do pokoju
musze właśnie zakupić kolejne opakowanie wkładek no i dzisiaj mnie strasznie kłują piersi i nie mam ochoty jeść tradycyjnych obiadów a tż się wczoraj wściekł bo zamiast zdrowego jedzenia zjadłam galaretkę i pół litra lodów straciatella
Przez te Wasze pisanie na biało to wciąż "zakreślam" myszką wasze posty bo już nie wiem kiedy zaś przegapię jakieś zdanie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

a ja powoli powracam do żywych, żołądek jeszcze mnie trochę ćmi ale dzisiaj ugotowałam sobie zupę pomidorowa i już wcinam 2 talerz a wczoraj prawie nic nie jadłam. Do tego doszło dzisiaj lekkie rozwolnienie więc chyba to grypa żołądkowa.

Ale mam nauki na weekend a tak mi się nie chce
To dobrze, że już lepiej się czujesz!
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 20:03   #1719
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurcze, dziewczyny, co za zła passa Wczoraj wieczorem byłam na izbie przyjęć z przyszłą szwagierka, bo rozcięła sobie palec. Dzisiaj rano do weta z psem, bo też sobie rozciął...palec ma szwy założone, musze mu zmieniać opatrunki i oczywiście dostał "głupiego jasia" więc teraz chodzi przymulony A to taka ciela przeszło 40kg, to z TŻem w kocu go wynosiliśmy... potem siedziałam z nim na dworze i łzy mi leciały jak grochy patrząc na niego taki bezwładny, nawet język mu wisiał, ale jak tylko mnie zobaczył to merdał ogonem teraz śpi sobie u TŻa w bagażniku (mamy kombi i uwielbia tam leżeć, to jego królewstwo ale tak mi go żal, że aż mi teraz łzy lecą jak to piszę
Oj przykro mi. Ale przynajmniej jak dostał głupiego jasia to mniej cierpiał. Na pewno będzie wszystko ok.
Cytat:

Pierwsza dobra wiadomość dzisiejszego dnia
Super bo od kilku dni myślałam o Waszej sytuacji..
Cieszę się że wszystko ok

Cytat:
No to czekamy na fotki..

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Bika, gratuluję tego trencza, ale ja nie wiem co to jest że to jest ten pas?

Ilonka, normalnie miłość do wizażu koleżanka na chwile wyszła a ona już do nas, no uzaleznienieeee
1. trencz to płaszcz
2. ja już nawet nie wspomnę o uzależnieniu.. rano wizaż, w pracy wizaż, wieczorem, wizaż;p Nawet dziś obiad sobie pokroiłam wcześniej jak dziecku żeby łatwiej mi było jeść i pisać :brzyda l:

Pierwszy raz miałam tak, że zablokował mi wizaż posta bo miałam za dużo emotikonek;p
Stary 2012-03-22, 20:05   #1720
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:
MI tak samo. I właśnie niby fajnie, mała będzie na swiecie, ale ja bym w ciąży mogła chodzić całe życie.
ja tez uwielbiam byc w ciazy, szkoda tylko, ze porod nieprzyjemny (w moim wypadku czas po porodzie ). Zycze Wam kochane szybkiego porodu, bo na brak bolu raczej nie ma co liczyc (nawet przy cc gdy trzeba dojsc do siebie jest bol okropny...). No i wysypiajcie sie, bo pozniej jest ciezko moja mała ma juz prawie 10 miesiecy kiedy to minelo? pozdrawiam Was serdecznie

Teraz czekamy na Karolinkę - 27/40
JanuszAgnieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 20:21   #1721
tomalinka
Wtajemniczenie

Ale tu cicho..
Stary 2012-03-22, 20:28   #1722
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

bika aaa tak po prostu Pokaż trencz. Ja tez sobie kupiłam (fioletowy) bo się w nic nie mieściłam już hehe.

Strong cieszę się, że mogłam pomóc, a raczej mój mąż. A jak poduszka??

tomalinko

JanuszAgnieszka witaj Pamiętam cię z pierwszej części

Stary 2012-03-22, 20:29   #1723
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
My od rana z TŻ , w samochodzie. U babci, dostaliśmy pozwolenie na zmiany w ogrodzie przy nowym domku , postanowiliśmy jaka i gdzie będzie moja szklarnia Dostaliśmy już swój własny klucz do nowego domku, bo teraz coraz to częściej tam zaglądamy. Byliśmy też w sklepie z podłogami i zdecydowaliśmy się na wykładzinę jednolitą shaggy, ale to tylko wybraliśmy. Kupujemy wykładzinę bo remont nam szkody górnicze zrobią albo w połowie 2013 albo w ogóle dom wypłacą i nie chcemy dam dużo remontować i wkładać pieniędzy bo nie wiadomo jak długo tam będziemy bo jak wypłacą to 2 latka i będziemy nowy dom stawiać. No ale odświeżyć trzeba bo tam stare wykładziny, więc kupimy nowe i pomalujemy tylko Wróciliśmy, zjedliśmy obiad, nacieszyłam się przesyłką bo przyszła poduszka, pieluszki, grzebyczek i nożyczki i czapeczkę gratis dali a potem jechaliśmy do leroy, wybrać kwiatki ale nic nie kupiłam, pojadę na targowisko i tam zobaczę co mają. Bratki mi się marzą. No i to chyba wszystko z mojego dnia dzisiejszego
no pewnie że odświezyć trzeba
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 20:45   #1724
ilonkaczapela
Zakorzenienie

Amani, przejdzie znieczulenie i będzie dobrze
Strong, jaki dokładny opis dnia Widzę, że starasz się pisać tak ładnie jak aaby

Madziu, kupiłam poduszkę z linka, który podawałaś W owieczki.

Mąż już szczęśliwszy niż wcześniej, przestał mieć stresy takie w pracy, więc jakoś mi łatwiej w łóżku leżeć Zresztą cały czas mi mówi, jak to fajnie wyglądam taka łóżkowa, domowa, potargana i że taką mnie najbardziej kocha

Oj dużo lepiej mi dzisiaj

Ale ciąża mi daje po głowie, cały czas zapominam co miałam wam pisać
Stary 2012-03-22, 20:49   #1725
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ilonka super Poduszka rządzi No i miło usłyszeć od męża taki komplement

Stary 2012-03-22, 20:52   #1726
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
Napisane przez ilonkaczapela Pokaż wiadomość
madzia, prosimy o dokładniejszy opis powodów promyczka

emilko, to lecenie to tak metaforycznie

a czuję się dobrze, koleżanka u mnie jest, teraz poszła zapalić, więc wlazłam i piszę do was

o, już wraca, pa na razie:d
:d

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 20:53   #1727
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
przytulam kochana pewnie jutro piesek dojdzie już do siebie

a ja właśnie zepsułam światełka halogenowe w kuchni zrobiliśmy sobie takie 3 światła w rigipsie ale nie zapalają się na kontakt tylko na łańcuszek, no i go pociągnęłam, coś szczeniło i już się nie chcą zgasić wszystko jest zabudowane więc nie mam jak tam się dostać. Na razie wyjęłam żarówki bo szkoda prądu a jak tz wróci to chyba trzeba będzie dziurę robić w rigipsie
Dzięki
A co do światełek, to złośliwość rzeczy martwych niestety może jak się wszystko wyciągnie przez ten otwór to uniknie się rozwalania sufitu...

Strong - dzięki... Twój Boogie też się wycierpiał widze, ale ostatecznie wyjdzie im to na zdrowie. Pieska ukocham na pewno z dedykacją od Ciebie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Oj przykro mi. Ale przynajmniej jak dostał głupiego jasia to mniej cierpiał. Na pewno będzie wszystko ok.
Dzięki dopiero się rozbudził do porządku, cały dzień go trzymało...

Cytat:
2. ja już nawet nie wspomnę o uzależnieniu.. rano wizaż, w pracy wizaż, wieczorem, wizaż;p Nawet dziś obiad sobie pokroiłam wcześniej jak dziecku żeby łatwiej mi było jeść i pisać :brzyda l:

Ilonka - dzięki słodki Ci powiedział męzulek, wie jak na Ciebie pozytywnie wpłynąć

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 21:04   #1728
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Amani, mi nie chcieliśmy go kastrować i bardzo późno (za późno) się na to zdecydowaliśmy, ale musieliśmy próbować bo Boogie pokazał myśliwski charakter i zrobił się z niego mały agresor, no ale kastracja w drugim roku życia niestety tylko w 50% przynosi zyski, u nas było za późno i jak idziemy gdzieś dalej to bez kagańca ani rusz. A tak to miły kochany, i o dziwo potulny pies.

Ilonko po pierwsze: gdzie mi do aaby, nawet jakbym się starała to mi nie wyjdzie, nie umiem tak starannie odpisywać, nie używam przejrzystych wielocytów, nie pisze pięknie sformułowanych zdań, ani też nie zdarza mi się nawet zawsze, wszystkim odpisać, bo chociażbym chciała to zapominam. A że kolorów użyłam , Ilonko ja ich zawsze używam
Po drugie apropo poduszki : z polecenia Madzi też ją sobie kupiłam i dziś dostałam ale ja mam żyrafki
Po trzecie : Super mężu Ci powiedział, wyobraziłam sobie teraz Ciebie (chociaż wiem tylko jak wygląda Twój brzuszek) w wałkach na głowie i różowych kapciach ale tak pozytywnie Ilonko

Madzia, myślałam że będzie trochę miękciejsza, ale zadowolona jestem póki co się nie rozstajemy rano Ci napiszę jak mi się super spało
Zrobiłam już listę zakupów na przyszły miesiąc no chyba że wózek kupimy to na później Kupowałaś coś od r_p77? Bo nie pamiętam.

Gocha, no a mam nadzieję że się tylko odświeży a że potem wypłacą no a jak nie to będziemy remontowac tak żeby było pięknie jak w nowykm mamy parę pomysłów na renowacje
ale narazie się ciesze, że mamy gdzie mieszkać no i że na swoim

Kurdę, popatrzałam na mojego posta poprzedniego i tego teraz, i wniosek jest jednak jak i w życiu tak i na forum straszna ze mnie gaduła. Nie bez powodu aaby napisała dziś, że mam wrócić bo jakoś cicho ;p ale chyba nie przeszkadza Wam mój szczegółowy opis dnia no nie?

Edytowane przez strongwomen
Czas edycji: 2012-03-22 o 21:07
strongwomen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 21:13   #1729
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
A co do światełek, to złośliwość rzeczy martwych niestety może jak się wszystko wyciągnie przez ten otwór to uniknie się rozwalania sufitu...
na szczęście to nie w suficie się zepsuło tylko w małej ściance ale chyba nie da się tego zrobić bo nie ma jak tam ręki włożyć. Załączam zdjęcie (jeszcze z remontu) żeby pokazać w którym to miejscu

Cytat:

To dobrze, że już lepiej się czujesz!
dzięki kochana chociaz lepiej to się czułam po południu z teraz znowu mnie muli i żołądek boli

Cytat:

Stokrotka, no to jak trzeba będzie ten regips ściągać to lipnie. Ale chyba nie ma innej opcji skoro się to w środku popsuło no nie To jest taka płyta kartonowo gipsowa ta?

no właśnie nie ma opcji bo nie da się tam ręki włożyć. Poczekam na tz i niech on kombinuje. A jak nie to za tydzień i tak mamy remont przedpokoju to przy okazji jakoś się zrobi.
Fajne takie zakupki dla dzidziusia, małe rzeczy a cieszą

Cytat:
Madzia czymże sobie zasłużyłam

pokaż koniecznie płaszczyk
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC07390.jpg (55,0 KB, 35 załadowań)

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 21:29   #1730
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

Pierwszy raz miałam tak, że zablokował mi wizaż posta bo miałam za dużo emotikonek;p
tez tak mam
W sumie lap u mnie caly dzien właczony a ja z doskoku

Ja czasem dziele posta na pół, bo nie przechodzi
Stary 2012-03-22, 21:34   #1731
ilonkaczapela
Zakorzenienie

Strong, to się nieźle pomyliłaś Bo ja mam bardzo króciutkie włosy, nie posiadam niczego w kolorze różowym i leżę w koszulce i bokserkach męża

A ja wiem, czemu się cicho w wątku robi. Bo ja mam dużo czasu Zawsze kiedy mam, to nie ma co nadrabiać. Jak zniknę na kilka dni to się posypie milion wiadomości
Stary 2012-03-22, 21:56   #1732
xxKasiax
Wtajemniczenie

Hej
Ja po dentyscie Bede musiala koronke zrobic na tego zeba, bo caly jest pokruszony i moze sie rozleciec, ale to dopiero po porodzie mam sie zglosic. Szkoda, nigdy nie mialam problemow z zebami, ale to podobno od tego, ze ten zab byl leczony kanalowo i potem juz byl bardzo slaby.

Ale za to dobra wiadomosc, to ze kuzynka tez nam nazbierala ubranek, poscieli i nawet kolderke dla maluszka

A wlasnie musze cos pozamawiac na all. to do mojego wyjazdu juz przyjdzie to sobie zabiore
Stary 2012-03-22, 21:57   #1733
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Po drugie apropo poduszki : z polecen
Gocha, no a mam nadzieję że się tylko odświeży a że potem wypłacą no a jak nie to będziemy remontowac tak żeby było pięknie jak w nowykm mamy parę pomysłów na renowacje
ale narazie się ciesze, że mamy gdzie mieszkać no i że na swoim

Kurdę, popatrzałam na mojego posta poprzedniego i tego teraz, i wniosek jest jednak jak i w życiu tak i na forum straszna ze mnie gaduła. Nie bez powodu aaby napisała dziś, że mam wrócić bo jakoś cicho ;p ale chyba nie przeszkadza Wam mój szczegółowy opis dnia no nie?
o tak! najważniejsze że na swoim!!! ja się już wyprowadzki doczekać nie mogę

opisuj choćby minuta po minucie
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 22:02   #1734
Malensstfo
Zakorzenienie

Hej

Wypad całkiem udany!

Ja trencz też sobie w tym roku kupiłam Tylko beżowy
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 22:06   #1735
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Hej
Ja po dentyscie Bede musiala koronke zrobic na tego zeba, bo caly jest pokruszony i moze sie rozleciec, ale to dopiero po porodzie mam sie zglosic. Szkoda, nigdy nie mialam problemow z zebami, ale to podobno od tego, ze ten zab byl leczony kanalowo i potem juz byl bardzo slaby.

Ale za to dobra wiadomosc, to ze kuzynka tez nam nazbierala ubranek, poscieli i nawet kolderke dla maluszka
ja tez musze korone zrobicale czekam z wyjazdem do Pl, bo tu 3 razy tyle chca

za rzeczy dla maluszka

W glowie mi sie nie miesci co oni zrobili z biedna Madzia
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/nowe...77,w.html#play

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2012-03-22 o 22:20
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 22:49   #1736
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Amani, mi nie chcieliśmy go kastrować i bardzo późno (za późno) się na to zdecydowaliśmy, ale musieliśmy próbować bo Boogie pokazał myśliwski charakter i zrobił się z niego mały agresor, no ale kastracja w drugim roku życia niestety tylko w 50% przynosi zyski, u nas było za późno i jak idziemy gdzieś dalej to bez kagańca ani rusz. A tak to miły kochany, i o dziwo potulny pies.
No niestety czasem kastracja to jedyne albo najlepsze wyjście...

Cytat:
na szczęście to nie w suficie się zepsuło tylko w małej ściance ale chyba nie da się tego zrobić bo nie ma jak tam ręki włożyć. Załączam zdjęcie (jeszcze z remontu) żeby pokazać w którym to miejscu
O kurczę, to faktycznie jak pociągnęłaś za ten łańcuszek to nie ma dojścia innego

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

ja też jestem w szoku nawet w ostatnich wywiadach w ogóle nie patrzyli do kamery, a ona mówiła dokładnie tak samo jak wtedy, gdy kłamała o uprowadzeniu. Chorzy psychicznie ludzie, dziwię się, że są na wolności!

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 22:50   #1737
Ana***
Zakorzenienie

Dobranoc
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 23:09   #1738
xxKasiax
Wtajemniczenie

Dobranoc
mialyscie moze w ciazy takie kolatanie serca?Ja od kilku dni w nocy sie przebudzam bo to czuje i przed chwila tez mialam.Czytalam,ze to niby normalne bo przeplywa wiecej krwi i serce szybciej pracuje.
Stary 2012-03-22, 23:19   #1739
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
łzy mi lecą jak to czytam ;( biedna Madziulka
Stary 2012-03-23, 06:53   #1740
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Kasiu, no to Twoje wydatki już maleją troszkę a ząbek, no trudno, biedna
co do kołatań mi się zdarzyło 3 razy, i ostatnio było to tak mocne i długie, że wołałam TŻ, że chyba mam zawał, a najlepsze jest to, że nie wiem co się wtedy robi. Leżeć ? Chodzić? czy przeczekać?
a na all. sobie zamów poduszkę

Strippi, masz racje biedna mała. I jestem zła na tych co odpowiadali za ukaranie ich, za to że tak szybko ją wypuścili, nawet jeśli mieli podejrzenia że jest niewinna, bo przecież ona nawet nie chciała wzywać pomocy, za to sama pogrzebała swoje dziecko.
Porażka.

Gosia, a ja teraz nie pamiętam jak to z Tobą jest... Wy macie działkę i będziecie budować ?

Ilonka, nie psuj mi mojej wizji I tak dla mnie teraz będziesz w tych kapciuszkach, nawet nie wiesz jak uroczo wyglądasz

Dziewczynki, życzę miłego dnia
zabieram się do pracy, pranie pościeli, wycieranie... no ogółem sobotę odprawię bo jutro może nie być na to czasu, pozatym może się okazać że mam szkołę jutro
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości