Moda, która Cię "rozwala" cz.V - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-26, 08:44   #1711
owieczkaa
Zakorzenienie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V

Cytat:
Napisane przez Cinderella5x Pokaż wiadomość
A tego to juz nie wiadomo, moze i tak jest komus przykro, nawet, gdy czyta to napisane anonimowo? Moze i nie robimy tej przykrosci bezposrednio, ale co taka osoba czuje czytajac taka "krytyke", tego juz nie wiemy.
Albo neutralnosc, wlasnie przez ich brak. Po prostu wyrazilam swoje zdanie, jesli gdzies widzisz nienawisc i jad, prosze, pokaz gdzie konkretnie.
O jejciu no to może niech nie wchodzi na ten wątek skoro od samego czytania o "jakiejś dziewczynie" i podejrzeniu "a może to ja" wpada w depresję. Bez przesady, może komuś jest przykro i chce mu się płakać jak widzi KFC bo biedne kurczacki, ale co z tego?
A co do tego jadu i nienawiści chciałam pokazać że każdy z zestawu emotek może wywnioskować co innego.
Stary 2012-04-26, 12:56   #1712
biibi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RiverOfDirt Pokaż wiadomość
Rozwalacze z wczoraj:
- dziewczyna w kozakach (mi wczoraj w skórzanych czółenkach było gorąco)
- dziewczyna w czarnych antygwałtach. Dość niska, więc podejrzewam, że miały pełnić funkcję zakolanówek, bo pod kolanem były trochę zrolowane.
O, jak już wspomniałam tę uroczą część garderoby, to muszę dopisać jeszcze jeden rozwalacz. Parę miesięcy temu chodziłam na fitness, grupa była dość młoda wiekowo (z racji tego, że lokalizacja i ceny w tym lubelskim przybytku bardzo korzystne dla studentów), ale chodziła jedna pani w wieku ok. 50 lat, która do T-Shirtu i jakichś tam getrów zakładała wspomniane właśnie podkolanówki. Jednak wisienką na torcie było obuwie, w jakim ćwiczyła (załącznik). Bardzo trafny wybór na fitness...
Padłam !
biibi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 13:30   #1713
beeets
Zakorzenienie

mój dzisiejszy rozwalacz zdobył nominację do 'najlepszy rozwalacz roku'

Po 8 już u mnie mocno świeciło słońce. Idę ulica, a słońce świeci mi prosto w oczy. Ale na horyzoncie widzę jakiś silniejszy błysk, plama światła zbliża się powoli do mnie.
Gdy jest bliżej, widzę dziewczynę ubraną w leginsy całe w złote cekiny i obcisłą czarno-złotą bluskę zdobioną też złotymi cekinami.
Widok niesamowity i dziewczyna nie miała lat 13-15, ale była dobrze po 25.
nie muszę dodawać chyba, że leginsy robiły jako spodnie, ale cekiny zasłaniały tylnią część ciała

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL

Edytowane przez beeets
Czas edycji: 2012-04-26 o 13:36
beeets jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 13:40   #1714
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Ja dzisiaj się znowu naoglądałam kobitek w kurtkach puchowych i balerinach na gołe stopy . Nie czaję tego, szczególnie, że mrozów już nie ma, ale za to nie jest na tyle gorąco, żeby biegać w baletkach na boso
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 14:02   #1715
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj się znowu naoglądałam kobitek w kurtkach puchowych i balerinach na gołe stopy . Nie czaję tego, szczególnie, że mrozów już nie ma, ale za to nie jest na tyle gorąco, żeby biegać w baletkach na boso
W Krk jest tak gorąco, że ja jutro robię premierę sandałów Ale już nauczyłam się nie robić takiej: miny na widok np. dwóch koleżanek, z których jedna jest w puchowej kurtce i butach typu emu, a druga w cienkim sweterku i balerinkach.
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 14:07   #1716
Marciamartyna
Raczkowanie

Ja dzisiaj byłam na boso bo w Warszawie jest tsrasznie gorąco a widziałam strasznie duzo babek w skórzanych kozakach,napewno więcej niż 21 stopni
Ale ludzie tak mają,że jak jest ciepło to ubierają się grubo a jak zimno sie robi to każdy lato czuje.
Zapuszczam włosy
Marciamartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 15:18   #1717
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marciamartyna Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj byłam na boso bo w Warszawie jest tsrasznie gorąco a widziałam strasznie duzo babek w skórzanych kozakach,napewno więcej niż 21 stopni
Ale ludzie tak mają,że jak jest ciepło to ubierają się grubo a jak zimno sie robi to każdy lato czuje.
No właśnie ja mam wrażenie, że ludzie W OGÓLE nie zwracają uwagi na temperaturę za oknem. Wcale. Niby termometr okienny kosztuje grosze, a pogodę można obczaić w internecie w każdej sekundzie, a jednak chyba NIKT na to nie patrzy i ubiera się zupełnie przypadkowo albo wg kalendarza (choć i w to trudno mi uwierzyć).

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-26, 15:42   #1718
Cinderella5x
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
O jejciu no to może niech nie wchodzi na ten wątek skoro od samego czytania o "jakiejś dziewczynie" i podejrzeniu "a może to ja" wpada w depresję. Bez przesady, może komuś jest przykro i chce mu się płakać jak widzi KFC bo biedne kurczacki, ale co z tego?
A co do tego jadu i nienawiści chciałam pokazać że każdy z zestawu emotek może wywnioskować co innego.
Zgadzam sie, moze, dlatego po pierwsze, nie dodawalam (i przewaznie nie dodaje) do swoich wypowiedzi zadnych emotek, po drugie napisalam, ze to ja tak a nie inaczej odebralam wypowiedz i emotke. Caly czas to podkreslam, i nikt sie ze mna zgadzac nie musi, to byly moje odczucia na temat pewnej wypowiedzi, i tyle.

"But what is truth, Not easy to define,
We both have truths, Are yours the same as mine?"
Cinderella5x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 15:47   #1719
klaustynka
Zadomowienie

Rozwalają mnie niektóre kolaże w konkursie Reebok'a: Sporo wizażanek łączy eleganckie sukienki z adidasami
Stary 2012-04-26, 17:34   #1720
cocer
Raczkowanie

Witam, świetny wątek.

Mnie dzisiaj rozwaliły kalosze na kilkucentymetrowym obcasie . Szkoda, że zdjęcia nie mogłam zrobić.

Swoją drogą Kamila też ma fajne buty fajnie muszą dawać po oczach, gdy słońce świeci.
cocer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 17:39   #1721
evvelinek
Zakorzenienie

Ktoś tu niedawno poruszał temat dziewczyn - przyjaciółek, które ubierają się identycznie. Po wejściu na bloga Charlize idzie stwierdzić, że podobnie dzieje się w parach damsko - męskich. Zakładam, że to zbieg okoliczności ( mam nadzieje przynajmniej), ale Charlize i jej chłopak wyglądają jak dorosłe bliźniaki Nie będę nazbyt czepialska co do innych kwestii, powiem tylko, że facet wygląda tragicznie od pasa w dół

Kamila w peruce?

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2012-04-26 o 17:41
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-26, 17:39   #1722
poldzia89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cocer Pokaż wiadomość
Witam, świetny wątek.

Mnie dzisiaj rozwaliły kalosze na kilkucentymetrowym obcasie . Szkoda, że zdjęcia nie mogłam zrobić.

Swoją drogą Kamila też ma fajne buty fajnie muszą dawać po oczach, gdy słońce świeci.
tylko te buty ma fajne

poldzia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 17:48   #1723
klaustynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
Kamila w peruce?
Wygląda strasznie. Jak facet z lat 70.
Kamilo, jeżeli to czytasz: Nie noś tej peruki! Albo nie noś jej w połączeniu z tymi okularami...
Stary 2012-04-26, 17:54   #1724
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Ktoś tu niedawno poruszał temat dziewczyn - przyjaciółek, które ubierają się identycznie. Po wejściu na bloga Charlize idzie stwierdzić, że podobnie dzieje się w parach damsko - męskich. Zakładam, że to zbieg okoliczności ( mam nadzieje przynajmniej), ale Charlize i jej chłopak wyglądają jak dorosłe bliźniaki Nie będę nazbyt czepialska co do innych kwestii, powiem tylko, że facet wygląda tragicznie od pasa w dół

Kamila w peruce?
Chyba tak - normalnie ma zupełnie inne włosy. Albo obczaiła jakąś cudowną kurację, albo niestety peruka.
I mówcie sobie co chcecie, ale IMHO Charlize ma za małe buty, a w każdym razie strasznie wystaje jej paluch poza podeszwę - masakrator Na zbliżeniu butów chyba cofnęła stopę, ale na innych zdjęciach widać, jak to wygląda normalnie: tutaj na przykład.

Co do zbiegu okoliczności (ostatnio lubię mówić "zbiega okoliczności", od razu mam przed oczami Don Pedra z Krainy Deszczowców chyba coś ze mną nie tak) - jakkolwiek strasznie to brzmi, ja i mój facet mamy prawie identyczne buty Tzn. po jednej parze, nie że wszystkie. W sumie identyczny mają tylko materiał i wysokość, bo moje są oczywiście dużo mniejsze, mają inny kształt czubka i przede wszystkim 8-cm obcas, ale parę osób już nam zwróciło uwagę. Po prostu wyglądają jak męska i damska wersja tych samych butów... (firma oczywiście inna, czas i miejsce zakupu takoż). Jak byłam z nim po jego, to nie wpadliśmy na to, że mam podobne

......................... ......................... ......................... ......

TO mnie rozwaliło dzisiaj. Rozumiem podkolanówki-antygwałty... No nie wiem, jako wspomaganie leczenia żylaków czy coś tam, pod spodnie, żeby brońcie bogowie nie było tego widać... Ale PO CO robić z tego wzgardzonego elementu odzieży coś ozdobnego? Po co? Czy naprawdę jakakolwiek kobieta włoży z własnej woli coś takiego np. do krótkiej spódnicy?

Edytowane przez szarri
Czas edycji: 2012-04-26 o 17:58
Stary 2012-04-26, 18:25   #1725
Magdallen
Zakorzenienie

Charlize i jej chłopak mnie totalnie rozwalili Jak może się chłopak ubrać identycznie, jak dziewczyna? Gdybym na ulicy spotkała taką parę, to bym pomyślała, że to jakaś akcja promocyjna, rozdają ulotki czy coś. Rozumiem jeszcze ubranie w podobnej kolorystyce. Ale identyczne zestawy w wersji damskiej i męskiej to przegięcie Do tego facet w pastelach jakoś tak nie za bardzo mi się podoba. Wydaje mi się taki jakiś mniej męski
Ostatnio rozwaliło mnie też, jak widziałam na uczelni dwie dziewczyny ubrane tak samo - w czerwone rurki i czarne marynarki. To chyba na prawdę się robi modne

A Kamila w tej peruce... Wybaczcie, ale skojarzyło mi się z transwestytą Chociaż szczerze mówiąc Kamili ostatnio zdażyło się kilka zestawów, które w ostateczności mogłabym założyć
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 18:43   #1726
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
Charlize i jej chłopak mnie totalnie rozwalili Jak może się chłopak ubrać identycznie, jak dziewczyna? Gdybym na ulicy spotkała taką parę, to bym pomyślała, że to jakaś akcja promocyjna, rozdają ulotki czy coś. Rozumiem jeszcze ubranie w podobnej kolorystyce. Ale identyczne zestawy w wersji damskiej i męskiej to przegięcie Do tego facet w pastelach jakoś tak nie za bardzo mi się podoba. Wydaje mi się taki jakiś mniej męski
Ojejujku, jak dzieciaczki Przypominają mi mnie i mojego brata, jak byliśmy mali, gdy dziecięce ubrania w sklepach były w dość mocno ograniczonej liczbie kolorów, przez co zazwyczaj chodziliśmy w podobnych ubrankach No przesłodko, poprawiły mi te zdjęcia humor
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 18:47   #1727
RiverOfDirt
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez klaustynka Pokaż wiadomość
Wygląda strasznie. Jak facet z lat 70.
Kamilo, jeżeli to czytasz: Nie noś tej peruki! Albo nie noś jej w połączeniu z tymi okularami...
Miałam IDENTYCZNE skojarzenia!

No rest is worth anything except the rest that is earned.

(Aparatka od 28.02.2013 )
RiverOfDirt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 19:00   #1728
Melanchton
Zakorzenienie

Cytat:

Kamila w peruce?
Mnie też przypomina to jakąś "parę na promocji" np. pasty do zębów. To, co mnie rozwala u Charlize to nieumiejętność dobrania stroju do figury... Nie wiem, może ludzie myślą, że taka rzecz dotyczy tylko grubszych dziewczyn, ale to przecież nieprawda! Szczupłe dziewczyny też mają pewne mankamenty urody, które można zatuszować strojem...! Takie jak potwornie chude nogi, które - szczególnie widziane z tyłu - przyprawiają o gęsią skórkę....
Stary 2012-04-26, 19:01   #1729
rickybobby
Wtajemniczenie

Łydki charlize mnie przerażają,szczupłość szczupłoscią ale jej łydki są proste bez zadnej wypukłosci,jakby nie uzywała ich nawet do chodzenia.
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-26, 19:27   #1730
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:

Kamila w peruce?
moim zdaniem swietnie wyglada polskim facetom potrzeba DUZO WIECEJ KOLORU nie badzmy okrutne oni tez chca miety, limonki, brzoskwini sprobowac
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 19:59   #1731
minthema
Zakorzenienie

według mnie Charlize w ostatnim poście wygląda źle. Wydaje mi się że przez ten ałtfit strasznie sobie zaburzyła proporcje, może to tylko ja ale myślę że jej takie fasony nie pasują
Za to facet wygląda bardzo ok, prosto bez udziwnień, nie rażą mnie miętowe spodnie u mężczyzny ; ) Kolorowe ok - byle nie różowe

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 20:07   #1732
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
moim zdaniem swietnie wyglada polskim facetom potrzeba DUZO WIECEJ KOLORU nie badzmy okrutne oni tez chca miety, limonki, brzoskwini sprobowac
mi się ta mięta nie widzi jakoś, jeszcze te buty( może jakieś jasniejsze by poprawiły sytuacje) i zdaje się czarne skarpety jak już pisałam, jestem na tak od pasa w górę
a co do Charlize, też myślę, że powinna inaczej dobierać niektóre stroje, bo jak widać dla wielu osób nie wygląda zbyt apetycznie, gdy wyeksponuje nogi. mnie osobiście też dreszcz przebiega po plecach na widok chudych odnóży na ulicy ponadto jak już jesteśmy przy dobiorze ubrań do sylwetki: do takiej spódnicy to chyba bardziej pasowała by przylegająca góra szczególnie z tyłu wygląda to trochę kwadratowo, mnie by to wkurzało

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Napisane przez szarri Pokaż wiadomość
TO mnie rozwaliło dzisiaj. Rozumiem podkolanówki-antygwałty... No nie wiem, jako wspomaganie leczenia żylaków czy coś tam, pod spodnie, żeby brońcie bogowie nie było tego widać... Ale PO CO robić z tego wzgardzonego elementu odzieży coś ozdobnego? Po co? Czy naprawdę jakakolwiek kobieta włoży z własnej woli coś takiego np. do krótkiej spódnicy?
takie podkolanka (oczywiście bez takich wzorków) na zewnątrz to mi się kojarzą tylko z małymi dziewczynkami w wieku przedszkolnym - chociaż też nie za pięknie to wygląda - taki kościółkowy look a te co wkleiłaś to się nadadzą na drobną osobę, naciągnie do pół uda i będą modne zakolanówki
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 20:21   #1733
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szarri Pokaż wiadomość
W Krk jest tak gorąco, że ja jutro robię premierę sandałów Ale już nauczyłam się nie robić takiej: miny na widok np. dwóch koleżanek, z których jedna jest w puchowej kurtce i butach typu emu, a druga w cienkim sweterku i balerinkach.
Mogłam zostać źle zrozumiana: tutaj niektóre kobiety noszą jednocześnie puchowe kurtki i baleriny na gołe stopy
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 20:21   #1734
catlady
Raczkowanie

O mój dobry Boże... Ta peruka miażdży system - skojarzenia z transwestytą, albo z osobami zapraszanymi do Rozmów w Toku.
catlady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 20:41   #1735
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez catlady Pokaż wiadomość
O mój dobry Boże... Ta peruka miażdży system - skojarzenia z transwestytą, albo z osobami zapraszanymi do Rozmów w Toku.
o właśnie kiedyś się zastawiałam, czy im te przebrania w rozmowach w toku w ogóle coś dadzą, bo mam wrażenie, że jak się kogoś zna to i tak się rozpozna, może któraś coś wie na ten temat i zaspokoi moją ciekawość :P

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 20:42   #1736
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez catlady Pokaż wiadomość
tez mi sie skojarzyla z rozmowami w toku. a z tymi okularami ( niezbyt pasuja Kamili do ksztaltu twarzy i kolor nie taki) to jak terrorystka wyglada
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 20:53   #1737
aiwlys88
Raczkowanie

Kim jest Kamila?

aiwlys88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 21:06   #1738
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aiwlys88 Pokaż wiadomość
Kim jest Kamila?
Tadam tadam http://newlifewithfashion.blogspot.com/
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 21:06   #1739
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4
Konto usunięte

tez mam dołek w brodzie i może nie kompleks ale wkurza mnie okrutnie bo mam wrazenie ze idiotycznie to wyglada

sama sie dzis rozwalilam bo musialam kupic sobie baletki (ktorych niecierpie) bo zniszczylam obcas na warszawskiej kostce chodnikowej i caly dzien nie moglam przezyc jak nagle moja stopa paskudnie wyglada... taka splaszczona
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 21:08   #1740
agneshelene
Raczkowanie

Cytat:
a co do Charlize, też myślę, że powinna inaczej dobierać niektóre stroje, bo jak widać dla wielu osób nie wygląda zbyt apetycznie, gdy wyeksponuje nogi. mnie osobiście też dreszcz przebiega po plecach na widok chudych odnóży na ulicy
To jako niewiasta chcąc nie chcąc szczupła spytam - co nosić latem, skoro w takim razie nie wolno nam, chudzielcom odsłaniać nóg? Nie żebym hasała w majtkoszortach ledwo zakrywających pośladki, ale kisić się podczas upału w długich spodniach? Zgodzę się, że ta bluzka jej nie pasuje, bo robi jej coś dziwnego z górnymi kończynami, ale jeśli ktoś ma szczupłe nogi i chce je pokazać, to jak dla mnie spoko

Edit:
Chyba nie chciałam oglądać zdjęcia Kamili z tą peruką...zalatuje mi jakimś programem ochrony świadków albo "Rozmowami w toku". Jeśli to prezent od jakiejś firmy, która zapragnęła z nią współpracować, to ja bym taką współpracę czym prędzej zakończyła. I pomyśleć, że w czasach młodości mojej mamy peruki były modne...

Edytowane przez agneshelene
Czas edycji: 2012-04-26 o 21:19
agneshelene jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości