|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI
Luna czkeja cierpliwie pojawi sie @ Swoja drogą dziwne to czeka sie na @
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
No kiedyś przyjdzie..
Kefi tak wogole to co u Ciebie? Nic nie opowiadasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wiesz może co z tą dziewczyna co miała krwawienia? Jejku dlaczego tak się dzieje? Skąd to się bierze? Ja teraz udzielam się też w wątku mamusiowym i tam też co chwilę któraś dziewczyna dostaje plamień, albo krwawi. Jedna z wątku już odeszła bo poroniła...z dwie nie wiadomo co dalej... ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1714 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A u mnie było troszke zamieszania na chwile ale juz jest spokojniej. No u mnie trwa 13 cykl starań. Za coś mniej wiecej tydzień powinna pojawić sie @, jak się pojawi to odkładamy staranka i na badania najpierw maz potem ja na monitaring prawdopodobnie no i reszta badań. Ale kiedyś jak bylam u swojej ginki przed owulką była to mówiła że mam ładne endometrium i mamy sie strać. Potem robiłam progesteron i wyszło że owulka była więc jest oki. Ale monitoring nie zaszkodzi będe wiedziec przyjamniej kiedy peka i kiedy mam męza nie wypuszczać z łóżka. Tyle chyba u mnie. Ja was nie opuscilam podczytuje was cały czas. Bylam na tym forum co Ty ale nie mogłam se tam jakoś wbić i zostałam tutaj z wami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
Hej
Ja już po pracy i obiadku ![]() Dzis dalej mam takie lekkie krwawienie ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 | |
Zakorzenienie
|
mój mąż już taki jest ze jak sie czasem obrazi to nie powie o co.a wczoraj byliśmy u takiego kolegi który będzie nam kuchnie robił i wypili po 3 piwa, tż już był w humorze i mu się chciało przytulanek a ja mu stop, mam @, było wczoraj się nie obrażac, i poszedł spac biedny
![]() ![]() a mi jakoś niedobrze, mam nadzieje że przejdzie. a co do meczu to ja sie ciesze że 1:1, ważne ze nie przegraliśmy, a wiecie że ja już drugi mecz obstawiłam i wygrałam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- siedze sobie i patrze jak jaskółka buduje sobie gniazdo na moim oknie, musze jej przerwać ale szkoda mi jej ![]() kurcze kolejna burza idzie, 3 chyba dzisiaj, zaraz spadam z kompa.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wam dziewczyny mam nadzieje ze 2 lub 3 @ sie nie pojawi . Zycze wszystkim starajacym sie zeby @ nie przyszła.
Wczoraj bylam u lekarza i powiedzial zeby bylo najlepiej jak bym jeszcze miesiac odczekala bo jeszcze mam brac luteine przez ten i nastepny cykl . Ale ja juz nie chce czekac. By bylo fajnie jak bym teraz zafasolkowala bo by maz sie moze dowiedzial w swoje urodzinki lub pare dni po ![]()
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2012-06-14 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
BAN stały
|
Cześć dziewczyny
![]() dzisiaj mam swoją pierwszą wizytę u gina. Ale mam stresa. Boję się, że nic nie zobaczę, że nie będzie widać jeszcze zarodka...albo no nie wiem...sama nie wiem czym się stresuję ![]() ![]() A tak poza tym to przeszły mi objawy ciążowe ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1722 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nic sie nie martw, wrócą ze zdwojoną siłą ![]()
![]() |
#1723 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Hej dziewuszki ![]() Czytam praktycznie na bieżąco, pomimo, że nie zawsze się udzielam. Jestem w połowie cyklu, ale nic nie mierzę ani nic nie testuję. Spontan - może mi pomoże ![]() A tak, to jestem już teoretycznie po sesji, jeszcze dwa wpisy i koniec! ![]() Byleby tylko pogoda sie poprawiła, bo trzyma deszcz już drugi tydzień. Kocurku - powodzenia i dużo szczęścia, w ten weekend ma być gorrrąco ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Zakorzenienie
|
No kochane 3majcie kciuki, zebyw szytsko było dobrze.
Ja straciłam dzis głos iz astosowałam antybiotyk bo ledwo żyje.. Pogoda musi bcy piekna bo nie mam bolerka ani nic. Ide dzis do ginekologa na wizyte kontrolna....aaaaa i co najważniejsze skonczyło sie plamienie brazowe..zaczeło białe.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć piękne
![]() Mi zostały jeszcze 3 egzaminy ale takie które mnie nie stresują takze bardzo mi ulzylo.. Wyczytałam że na odbudowanie endometrium bardzo dobre jest kieliszek czerwonego wina codziennie, wiec od wczoraj pije chociaz z całego serca nienawidze smaku wina.. po kazdym lyku pluje i mam dreszcze heh ![]() Wieczorem spotykam się z jedyną przyjaciólką ktorą mam od lat, taką od serca do zalenia i plakania. Nie widziałysmy sie od początku maja, nie chciałam jej mowic o ciazy bo chcialam zeby mogla sie cieszyc ta wiadomoscia z innymi.. Dlatego dzis musze jej powiedzieć że wogole bylam w ciąży.. ona wie ze u mnie bardzo niedobrze ale ja potrzebowalam czasu dlatego dopiero teraz sie spotkamy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Głosu też nie mam, taki czas chyba na chorubska bo kazdego łapią.. Pisz jak tam po wizycie, wiesz to smieszne że teraz cieszy nas biały śluz i nie mozemy sie doczekać @ no ale co zrobić ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Ps. nie ta dziewczyna o ktorej pisałam, ale za to inna we wtorek miała zabieg i nie ma już dzidziusia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aaaaa to już w tą sobotę ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
kocurku super ze przeszło
![]() a prawdopodobnie w sobotę ma być upalnie więc bedzie pieknie ![]() kurcze mam dziwny okres, pierwszy dzień i noc normalny, wczoraj to nie był a krew tylko coś pomarańczowego i bardzo mało, w nocy nic, dzis tez jakas takas pomarańczowa wydzielina i mało tego, ma tak być? ale brzydka pogoda!!! ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- ilkas czekamy na relacje!
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
Spokojnie jeszcze wrócą...
U mnie 17 tydzień, a objawy dalej pełną parą... ![]() Nie chcij żeby wracały ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja w poniedziałek lub wtorek ide na kolejną kontrole, aby mi dał jeszcze zwolnienie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi po # nie chciał dać wiecej niż 2 tygodnie ![]() U mnie tak sobie,dalej mam to krwawienie ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-06-14 o 18:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
Kochane moje,
nie mam za duzo czasu, ale byłam u ginekologa. Wszystko jest idealnie..i jajniki i macica i cytologia... Wszystko książkowo... Teraz trzeba uważać przez dwa miesiace a pod koniec sierpnia możemy sie starac. Lekarz mnie zdziwił bo wiedział wszystko, że byłam na pogotowiu gadał z dwoma lekarzami którzy mnie badali... Ok lece odpoczac bo krew mi z nosa leci... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
BAN stały
|
Dziewczyny, niby nie mam powodu, ale czuję się podłamana. Zobaczyłam tylko sam pęcherzyk. Ma 6,5 mm. I lekarz powiedział coś tam, że nie ma póki co w środku ciałka żółtego. Niby zaraz powiedział, że nie ma się co martwić bo to po prostu widocznie jeszcze za wcześnie..ale jakoś podłamała mnie ta wizyta. Myślałam, że chociaż zobaczę tam w środku malutką kropeczkę...a tu nic..pusto
![]() ![]() a wiecie co najlepsze...że po chwili lekarz znalazł drugi pęcherzyk...ale już taki bardzo malutki...na obrazie był jak 1/3 tego dużego. I powiedział, że to albo kawałek kosmówki albo...ciąża bliźniacza ![]() jestem mega rozbita. najpierw zobaczyłam pecherzyk - no dobra ciąza jest, dobrze umiejscowiona, potem się dowiaduje ze zarodka nie ma, a za chwilę, że jest jakieś tam prawdopodobienstwo, że może będą bliźniaki. masakra!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1734 | |||
Wtajemniczenie
|
Nie no będę grzeczna i dotrzymam słowa
Cytat:
Cytat:
Fajnie że palmienia ustały będziesz szaleć na calego i lecz to gardło bo jak powiesz przysiięgę Dużo szczęscia na nowej drodze życia we dwoje i oby jak najszybciej II kreseczki Cytat:
a jak będa bliżniaki to bedzieszz je kochać tak samo jak jedno nie ma się co załamywać ciesz się że ejsteś w ciazy i nie myśl o najgorszym wszytko będzie oki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1735 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() lekarz powiedział, że najlepiej przyjść za 2 tygodnie. i co..teraz 2 tygodnie w zawieszeniu? bez sensu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Przyjaciólka była wczoraj bardzo zaskoczona, ale mi ulzylo pogadałam sobie o tym i wogole.. Jej mama urodziła nieżyjącego dzidziusia masakra ![]() zaraz ide na cytologie i wymaz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() pogoda w weekend ma być piękna ![]() Cytat:
![]() Który to tc? Dwa tygodnie to nie tak znowu długo.. i pomyśl że za dwa tyg będzie już zarodek, nie myśl że to bedzie wyrok, tylko że zarodek. Tobie NIE WOLNO myśleć negatywnie bo chyba właśnie tak to działa. Nie wiem wmów sobie że wszystko jest ok i nie myśl o tym.. bo to jest naprawde najgorsze. Wiem, że się zawiodłaś ale to dlatego ze nie posłuchalas mojej rady ![]() Ja się zawiodłam bo zarodek był za mały a to już moze być problem, u Ciebie naparwde nie ma sie czym martwic ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
BAN stały
|
Luna0 tak, wiem miałaś ogromną rację
![]() ![]() ![]() dzięki kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1739 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ty masz myśleć pozytywnie 2 tygodnie to nie koneic swiata Trzymaj sie i prosze nie mysle ze cos pojdzie nie tak bo wszytko bedzie oki moze troszke pozniej mialam owulacje niz myslałaś albo zarodek pózno sie zagniezdził w macicy Za 2 tygodnie wszytko zaobaczysz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.