![]() |
#1711 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1712 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Planujemy za pół roku razem wracać do Sydney... Ale nie wiem,wizowe sprawy mnie przerażają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1713 |
Wtajemniczenie
|
Ale to fascynujące jest dla mnie i dałabym się zabić za wyjazd do Australii...
![]()
![]() |
#1714 |
Wtajemniczenie
|
Ja tam się boję bo pająków to tam dostatek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1715 |
Konto usunięte
|
lucyohlucy wow, Australia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1716 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oj daj się daj, naprawdę warto ![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1717 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1718 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() On chce, żebyśmy tam zostali na stałe, ja się waham, bo to baaardzo daleko.. ale bardzo mnie tam też ciągnie... zobaczymy ![]() Dziękuję dziewczyny za powitanie i możliwość wygadania się ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1719 |
Przyczajenie
|
dziewczyny poratujcie, włąsnie sie dowiedziałam, ze moj nie wie czy mnie kocha, czy w ogole potrafi kochac i nadaje sie na zwiazek, jak po tym wszystkim mozna tak powiedzieć? przecież był dwa dni temu ze mną? miałam jechać do niego pod koniec stycznia,albo poczatek lutego. mam ciagle do niego jechac,ale co bedzie jak pojade a on mi powie to koniec? ja się zalamałam, płaczę już chyba od godziny....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1720 |
Konto usunięte
|
paula23276 przepraszam za słowo, którego użyję, ale: a to gnojek jeden!! Spędził z Tobą dwa tygodnie i nie miał odwagi powiedzieć Ci prosto w oczy o swoich hmm "wahaniach"? Bo nie uwierzę, że w ciągu dwóch dni nagle dostał objawienia i zaczął się zastanawiać czy Cię kocha... Jesteś pewna, że sobie tam nie "przygruchał" żadnej dziewczyny? Po prostu brak słów, jak mógł tak postąpić...
Nie wiem sama co Ci poradzić, wiem jak takie słowa ranią, wiem, że kiedy się kogoś kocha to sama myśl o rozstaniu jest straszna... Trzymaj się i nie pozwól aby bawił się Twoimi uczuciami, nie pozwól żeby jednego dnia mówił, że kocha, a kolejnego, że nie. Współczuje Ci, bo taka niepewność jest straszna po prostu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1721 |
Przyczajenie
|
tak,powiedział że coś mu nie odpowiada jak był. a teraz co? czy ja mam wypisane na twarzy: baw się uczuciami, można ranic.i co pojade do niego, a on na drugi dzien powie :to koniec. jestem w totalnej rozsypce. ja sobie z tym nie poradzę za bardzo go kocham. jak pozna powiedziec,ze nie wie sie czy sie kocha, ze do konca mnie nie zna, nie nadaje sie chyba na zwiazek. ja juz nawet nie pamietam co mowil, to trwalo ponad godzine. załamałam się totalnie.a gdzie ja w tym wszystkim? gdzie moje uczucia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1722 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1723 |
Wtajemniczenie
|
lucyohlucy
Witamy serdecznie! Australia wow! Zawsze marzyłam aby zwiedzić ten kontynent!!! paula23276 Paula,Słonko weź głęboki oddech,ochłoń trochę. Ja na Twoim miejscu bym teraz zdystansowała się do faceta. Tzn. zniknij mu na trochę z "pola widzenia/kontaktu". Odnośnie wyjazdu to bym jednak pojechała. Jeśli go kochasz to warto zaryzykować . Jak się rozstaniecie to trudno. Głupio zachował się Twój facet,nie mam pojęcia co mu odbiło.
![]() |
![]() |
#1724 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mogę dołączyć
![]() Dziś mój TŻ opuszcza naszą zacną ojczyznę i wyjeżdża do Szkocji ![]() Ryczę jak bóbr od kilku godzin, nie wiem jak sobie z tym poradzić. No nie ogarniam tego... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1726 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1727 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po pierwsze brak tutaj dowodów, są jedynie poszlaki,które można interpretować na dowolny sposób. Po drugie takie "wnioski" sieję niepotrzebny zamęt. Powyższe dotyczy sugestii,że facet Pauli kogoś ma. ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
Współczuję bardzo rozłąki. Pamiętaj jednak,że nakrętki nic nie dadzą. 3 miesiące szybko zlecą. Dacie radę jeśli obydwoje się postaracie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1728 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Frumoasa Domnisoara fajna historia z tym, że Wy z innych krajów spotkaliście się i poznaliście w jeszcze innym ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1729 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlaczego chcecie się spotkać dopiero na Wielkanoc? Swojego czasu bywałam w Edynburgu nawet 3 razy w miesiącu. Przeloty aż takie drogie nie są,leci się krótko itp ![]() Można się wybrać na Weekendzik ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1730 |
Przyczajenie
|
jednego jestem pewna,ze na pewno nikogo nie ma. Nie wiem czy on potrzebuje wolności, panienek pełno na imprezy. nie mam pojęcia. Ciągle płaczę i nie mogę tego powstrzymać. Nocka z głowy. Jak jak mam się zachowywać, jak mu wierzyć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1731 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wycofaj się na trochę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1732 |
Konto usunięte
|
paula23276 ale jak on uzasadnia to nagłe "nie wiem czy Cię kocham"? Skąd mu się to wzięło? Bardzo to dziwne, że tak nagle... Nie wiem czy bym wierzyła w takie gadanie; albo kocha albo nie. Może nie chce już z Tobą być a nie potrafi tego powiedzieć wprost? Wiem, że to okrutne, ale tak może być. A jak długo jesteście razem? Ehh, faceci to dziwne istoty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1733 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Według mnie mimo wszystko świat nie jest "czarno-biały", i czasem to,że wątpliwosci się pojawiają wcale nie oznacza,że to koniec,że się nie kocha itp. Ale wiadomo różnie może być.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1734 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
może Twój facet ma chwilowe wątpliwości. tak czy inaczej, szkoda, że zdobył się na rozmowe dopiero, kiedy był już od Ciebie daleko i szkoda, że zaraz przed tym, jak masz go odwiedzić. pamiętaj tylko o jednym - nie proś go o bycie z Tobą, o wyjaśnienia. głowa do góry, pierś do przodu. niech idzie w świat, skoro 'on nie wie'. pewnego dnia zrozumie i najpewniej dojdzie do wniosków, że był głupi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1735 |
Konto usunięte
|
Mógł mieć, ale spędzili razem 2 tygodnie i nic nie powiedział? Dopiero teraz na odległość zdobył się na odwagę? Jeśli miał jakieś wątpliwości to powinien mieć odwagę porozmawiać o tym kiedy byli razem. Ja już przechodziłam takie: kocham, nie kocham, nie wiem czy kocham - nic dobrego z tego nie wynika, juz drugi raz się w takie coś nie dam wkręcić. Ale oczywiście mówie o swoim doświadczeniu, nie u każdego tak musi być.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1736 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Spróbuj się z nim spotkać wcześniej niż na Wielkanoc. Jest jeszcze skype przez który możecie się widywać nawet codziennie, zawsze to coś. Ja wam powiem że jestem po ponad godzinnej wideorozmowie z tżtem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1739 |
Konto usunięte
|
Mam dziś okropny dzień... Moja tęsknota osiąga chyba dzisiaj jakieś szczyty szczytów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1740 |
Zadomowienie
|
Frumoasa nie dziwię Ci się ale dasz radę, musisz
![]() Mój to znowu chyba w ogóle nie tęskni, takie odnoszę wrażenie że bawi i cieszy go ta cała sytuacja. Mam nadzieję że mężczyznom to po prostu później przychodzi...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.