![]() |
#1712 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Apple
Może w 3mk ? Oni tam mają na różne modele szkła i folie ochronne na ekran.
nabazgrane w notatniku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdałam się na pana w iSpocie przy wyborze zabezpieczenia (powiedziałam, że mam małe dziecko, które może dorwać telefon ![]() Ta folia u mnie wygląda ok, krawędzie nie odstają, żaden brud się nie przyczepia, ale ja mam biało-srebrny telefon i faktycznie może to dlatego. Co do ochrony - przed rysami chroni, przed zbiciem na pewno nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1714 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Watek jest mega dlugi wiec prosze o wyrozumialosc. Planuje na dniach kupic iphona6, cale zycie uzywalam androida i mam juz serdecznie dosyc. Od dluzszego czasu jestem zauroczona iPhone ![]() Gdzie najlepiej kupic obudowe (najlepiej w normalnej cenie...) ? Generalnie czy polecacie czy kupilybyscie jeszcze raz? Bo jedni znajomi goraco polecaja a inny wysmiewaja ze smiesznie droga cena do tego co proponuje Apple i w ogole... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1715 |
Konto usunięte
|
Mam rożne iPhone od 5 lat i nie zamierzam zamienić na żaden inny
![]() Zastrzeżeń nie mam - jedynie taki by odłożyć więcej i kupić większa pamięć jeśli lubisz miec dużo zdjeć lub muzyki bo np w 5s 16gb mi nie wystarczało ![]() Case kupowałam zazwyczaj na eBayu bo lubie miec na zmianę kolorowe a ostatnio kupiłam w iStore z nowym telefonem i jest super wiadomo cena wyższa o wiele ale jakość tez |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1716 |
Raczkowanie
|
O wlasnie! Czy wystarczy mi 16GB? Na pewno zainstaluje kilka appek w stylu Snapchat, instagram, messenger i kilka podobnych. Muzyke mam na swojej wysluzonej mp3, wiec nie slucham muzyki na telefonie jedynie co to uwielbiam robic zdjecia. Generalnie typowy kobiecy telefon.
Wiec zastanawiam sie... Duzo kosztuje dokupienie pamieci? (Chociaz w sumie lepiej dokupic pozniej bo nie wiem czy mi jej zabranie...) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1717 |
Konto usunięte
|
Mi 16gb wystarczało do czasu
![]() Ja np stale zdjęcia robię wiec juz mnie potem zaczęło wkurzać i teraz mam 128gb 6tke - jeśli nie przeszkadza częstsze zgrywanie zdjeć to spoko. Oprogramowanie tez zajmuje trochę miejsca |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1718 |
Zadomowienie
|
Co do muzyki polecam Spotify
![]() ![]()
![]() |
#1719 | ||
PIP.
|
Cytat:
Nie zamieniłabym go na żaden inny. I ok - cena wyjściowa jest spora, zgadzam się. Ale - wszystkie moje używane telefony sprzedawałam i tak - pierwszy iPhone [2007-2011] - poszedł na allegro za 600 zł, 4s [2011-2014] wział mój znajomy za prawie tysiaka -> te telefony strasznie trzymają wartość, nie ma innej marki gdzie za używany trzyletni telefon możesz odzyskać 1/3 jego ceny ![]() Zdecydowanie kupię jeszcze raz - za kilka lat [najpewniej model 7s ![]() Co do pamięci Apple podobno ma optymalizować wielkość oprogramowania itp. Ja obecnie mam 64. W pierwszym miałam 8 - i starczało, w 4s miałam 16 i też starczało ![]() ![]() Różnice cenowe - popatrz u sprzedawców, bo to bardzo różnie bywa - ok 400 zł dopłaty do wersji. A i bardzo ciekawe - sprzedawcy inni niż apple, iSpot, Cortland sobie sami zmieniają ceny modeli i te bardziej popularne mają wyższą cenę ![]() ![]() i jeszcze jedno - 9 września jest konferencja Apple i będzie prezentacja modelu 6s ![]() do sprzedaży w Polsce trafi zapewne w okolicy listopada/grudnia, ale zazwyczaj po prezentacji starsze modele na allegro np spadają o kilkadziesiąt-kilkaset zł [różnie bywa], więc może warto zaczekać kilka dni bo może cena będzie niższa, albo z kolei się okaże, że 6s jest jakiś super mega dla Ciebie i zdecydujesz się poczekać aż trafi do sprzedaży ![]() ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- ps - jeszcze nie wiem czy zauważyłaś Cytat:
![]() W moim otoczeniu wiele osób przeszło na iP [za moją namową ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1720 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zerknij na modele telefonów blackberry. Też własny system do tego jakosc super. I bateria trzymająca 3 dni. Plus fizyczne qwerty. Coś pomiędzy androidem a iPhonem. Włącznie z tym został można używać aplikacji z androida. Sama zagłębiam się w ten temat bo ani iPhone ani android mi ostatnio nie pasują. IPhone 4 mialam miesiąc i nigdy więcej bi potrzebuje multitaskingu i możliwości totalnej zmiany wszystkiego nabazgrane w notatniku ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- Cytat:
Co do trzymania ceny mojego note 2 z końcówki 2012 sprzedałam ostatnio za 700. Więc nie tylko apple trzyma ceny. Apple było spoko w momencie jak android był w wersji np 2.3.6 i telefony na androidzie były słabsze. Teraz maja po 2/3gb ramu i procki jak kompy nabazgrane w notatniku ---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Cytat:
Co do trzymania ceny mojego note 2 z końcówki 2012 sprzedałam ostatnio za 700. Więc nie tylko apple trzyma ceny. Apple było spoko w momencie jak android był w wersji np 2.3.6 i telefony na androidzie były słabsze. Teraz maja po 2/3gb ramu i procki jak kompy nabazgrane w notatniku |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1721 |
zielony stworek
|
Mnie iPhone odradzała jedna osoba, która w ogóle go nie używała i której na niego po prostu nie stać
![]() Co mnie z początku denerwowało to fakt płatnych appów na iphone (np. do zdjęć nocnych) i brak kompatybilności z moim Vaio ![]() Mam 16GB i po prawie 9 miesiącach używania zostało mi już tylko 3... Fakt,muszę zmniejszyć ilość zdjęć i poprzegrywać na laptopa czy dysk przenośny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1722 |
Konto usunięte
|
Mi wszyscy odradzali - co sie nim pobawili 3 minuty i mówili ze szajs
![]() Tż nie lubi iOS ale on jest programista i lubi sobie grzebać a ja właśnie nie wiec zależy co kto woli. Dla mnie iOS jest najbardziej intuicyjny ze wszystkich systemów poki co a jak mam cos zrobic na androidzie to mnie strzela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1723 |
Rozeznanie
|
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;52596973]Mi wszyscy odradzali - co sie nim pobawili 3 minuty i mówili ze szajs
![]() [/QUOTE] mi tak wszyscy odradzali macbooka. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1724 | |
PIP.
|
Cytat:
![]() A co do miernika danych pakietowych - co komu potrzeba. Wszystko mozna sobie pobrac i mi sie osobiscie to podoba - bo ja np mam taki abonament, ze nie musze tych danych pakietowych liczyc i sprawdzac, wiec po co zapychac sobie telefon tym czego nie uzywam i tak ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1725 | |
zielony stworek
|
Cytat:
Jednak za dnia to zdjęcia z jabłuszka są bezkonkurencyjne i mój mąż już zrezygnował na wyjazdach z wyciągania swojego HTC ONE,bo on nie przebije w fotach iPhone (za to dźwięk wg mnie ma lepszy). |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1726 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1727 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nabazgrane w notatniku ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
nabazgrane w notatniku ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
nabazgrane w notatniku ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
nabazgrane w notatniku |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1728 | |
zielony stworek
|
Cytat:
![]() Nie podobają mi się Blackberry ,już jabłkowy tel jest dla mnie wielki, to gdzie dla kobiety taki grzmot jak BlackBerry Passport ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1729 |
Rozeznanie
|
napi projekt.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1730 |
Wtajemniczenie
|
Kaledonia : Porownywalam ostatnio fotki z ip6 i sgs6 oraz lg g4 to g4 najlepsze fotki robił a s6 i ip6 porównywalne tu ważyła ręką robiacego foty. Na moim note 3 wychodzą ok. Chociaż ja i tak wolę cyfrowke. Samsung czasem muli w apdrawerze i podczas wchodzenia w kontakty. Ale to jest kwestia animacji. Poprzedniego androida miałam na cyjanogenie i śmigalo wszystko tylko kawy nie robiło.
Dla mnie blackberry czy iphone starsze niż 6 to są kurduple. Mam ekran 5.7 cala ;p nabazgrane w notatniku Edytowane przez diabliczka66 Czas edycji: 2015-08-31 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1731 |
Konto usunięte
|
Apple
Ja nie wyobrażam sobie używać rysika w telefonie
![]() Tak samo jak nie kazdy chce/lubi miec wielki ekran w telefonie...... Edytowane przez 52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a Czas edycji: 2015-08-31 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1732 |
Wtajemniczenie
|
Jak bym chciała mini ekran to bym sobie kupiła smartwatcha albo zwykły zegarek. A tak mi starcza miband.
Pozatym notatki na zwykłej klawiaturze na szybko to nie to. Zbyt wygodna jestem. Wyjmuje rysik i juz pisać można. Nie kupiła bym serii S od Samsunga bo jest gorsza niż note. A iphone może dziecku do zabawy jako pierwszy telefon. Chociaż nie bo nie ma karty SD a moje dziecko telefonem dużo zdjęć robi. Tu już bym bardziej widziała lumie. nabazgrane w notatniku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1733 |
Raczkowanie
|
Dziekuje dziekuje wszystkim za odpowiedzi
![]() A mozna ze tak powiem co jakis czas oczyszac iPhona z jakis smieci/wirusow? Przepraszam jesli to oczywiste pytanie ale jestem totalnie zielona w temacie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1734 |
PIP.
|
wirusow na iphone nie ma
![]()
![]() |
![]() |
#1735 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1736 | |
PIP.
|
Cytat:
na androidy i windows mobile są pisane wirusy i anty wirusy. na telefony apple nie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1737 |
Wtajemniczenie
|
Antywirus na telefony to totalna ściema marketingowa. Na androida od jakiegoś tam czasu też jest sprawdzane wszystko. Prędzej apka zacznie wysyłać smsy premium niż złapiesz wirusa. Nie zależnie jaki system.
nabazgrane w notatniku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1738 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1739 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1740 |
Raczkowanie
|
Jutro ide po swojego ip
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.