Brak orgazmu, problemy z orgazmem - wątek zbiorczy - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-01-05, 09:46   #1711
Aredhel125
Zadomowienie

Dot.: Brak orgazmu, problemy z orgazmem - wątek zbiorczy

A ja nikogo nie mam i muszę sobie radzić sama W zasadzie to sobie radzę, tylko nie chce mi się za każdym razem siadać na czymś. Muszę spróbować na łóżku i usiąść na poduszce takiej piankowej, może to coś poprawi, bo do tej pory najlepiej jak siadałam na czymś twardym, że się tak wyrażę Może jak stopniowo będę coś zmieniać to to coś da.
Aredhel125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-05, 09:56   #1712
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aredhel125 Pokaż wiadomość
A ja nikogo nie mam i muszę sobie radzić sama W zasadzie to sobie radzę, tylko nie chce mi się za każdym razem siadać na czymś. Muszę spróbować na łóżku i usiąść na poduszce takiej piankowej, może to coś poprawi, bo do tej pory najlepiej jak siadałam na czymś twardym, że się tak wyrażę Może jak stopniowo będę coś zmieniać to to coś da.
Pomogła bym Ci haha -_-

No właśnie stopniowo zmieniaj na coś miękkiego i może to coś da w sumie nie wiem nigdy o takim przypadku nie słyszalam :P

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-05, 13:08   #1713
Vaanessaa
Zadomowienie

Dot.: mam problem z osiągnieciem orgazmu...

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Oj kurde nie pomogę ja z kolei orgazmu z TŻ nie miałam a jestem z nim 4 lata(mija w czerwcu o ile minie xd) za to sama jak się bawię(masażem do lechtaczki) to czasem dojdę aż do wytrysku
Ah ciężko z tym orgazmem.. Z Tż współżyje od roku i nigdy nie miałam orgazmu ale było bardzo przyjemnie mimo to. Za to ostatnio coś się ruszyło i to jest prawie TO Także kochane próbujcie, próbujcie, praktyka!
Vaanessaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-05, 13:17   #1714
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vaanessaa Pokaż wiadomość
Ah ciężko z tym orgazmem.. Z Tż współżyje od roku i nigdy nie miałam orgazmu ale było bardzo przyjemnie mimo to. Za to ostatnio coś się ruszyło i to jest prawie TO Także kochane próbujcie, próbujcie, praktyka!
Przyjdzie i na mnie pora wreszcie

Owszem jest przyjemnie jest, ale właśnie to jeszcze nie TO :p

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-05, 13:33   #1715
Vaanessaa
Zadomowienie

Cytat:
Przyjdzie i na mnie pora wreszcie

Owszem jest przyjemnie jest, ale właśnie to jeszcze nie TO :p
Na pewno w końcu przyjdzie, ja też nadal czekam na to całkowite "uniesienie" i mam nadzieję że czas oczekiwania nie będzie zbyt długi
Vaanessaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-05, 20:06   #1716
Aredhel125
Zadomowienie

Cytat:
Pomogła bym Ci haha -_-

No właśnie stopniowo zmieniaj na coś miękkiego i może to coś da w sumie nie wiem nigdy o takim przypadku nie słyszalam :P
Ja kiedyś tu na wizazu przeczytałam, że jednej dziewczynie udawało się tylko wtedy jak leżała na boku i ocierała o pościel, nic więcej. Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje, dla mnie to trochę dziwne.
Stary 2016-01-05, 20:17   #1717
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kiedyś tu na wizazu przeczytałam, że jednej dziewczynie udawało się tylko wtedy jak leżała na boku i ocierała o pościel, nic więcej. Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje, dla mnie to trochę dziwne.
Ja mam tak jak Ty. Kiedy się masturbowałam musiałam mieć silny ucisk na łechtaczkę. Inaczej nie sprawiało mi to przyjemności
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-06, 21:24   #1718
Disnejova
Wtajemniczenie

A ja nadal nie mam zastanawiam się że to tkwi w psychice od cały orgazm.... bo czy tż pobudza łechtaczkę wszystko nadal co? sucho jak Sahara , myślę teraz nad czymś jak mnie rozgrzać zimny lód jestem hahah . Ale załamana jestem bo kłócimy sie przez to , rzecz jasna seks jest dla mnie bardzo ważny. Co moge zrobić ? jakie pozycje techniczki wykorzystujecie? . Czuje dyskomfort bo zawsze jestem lekko nawilżona tylko tyle , nawet w trakcie wspołżycia jakbym nie czuła go w środku zmieniam pozycje kombinacje , ostrzej nic... co jest nie tak?
„Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja.
Disnejova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-06, 22:17   #1719
kagje
Przyczajenie

hej, dla mnie prawdziwa przyjemność zaczyna się w momencie, kiedy mój partner stymuluje palcami moją łechtaczkę i ociera główką penisa wejście do pochwy, a kiedy jestem już prawie przy wielkim O -wsuwa penisa do środka i zostaje wyściskany wewnątrz
dzięki temu szybciej dochodzę i jest dużo przyjemniej, może jest to jakaś taktyka dla królowej lodu?
kagje jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-06, 22:28   #1720
Aredhel125
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Frezja__ Pokaż wiadomość
Ja mam tak jak Ty. Kiedy się masturbowałam musiałam mieć silny ucisk na łechtaczkę. Inaczej nie sprawiało mi to przyjemności
Mnie to zaczyna trochę frustrować szczerze mówiąc. Ale też musiałaś siedzieć, czy jakoś inaczej Ci się udawało?
Stary 2016-01-06, 23:09   #1721
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie to zaczyna trochę frustrować szczerze mówiąc. Ale też musiałaś siedzieć, czy jakoś inaczej Ci się udawało?
Leżałam na brzuchu i wnętrze dłoni na łechtaczce (ale nie udawało, bo i tak nie dochodziłam xD)
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-07, 08:35   #1722
Aredhel125
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Frezja__ Pokaż wiadomość
Leżałam na brzuchu i wnętrze dłoni na łechtaczce (ale nie udawało, bo i tak nie dochodziłam xD)
O to ja sobie też wypróbuję taki sposób. A nóż sie uda
Stary 2016-01-08, 19:56   #1723
allisonn
Przyczajenie

Dziewczyny, jestem 5 lat w związku z moim mężczyzną. Niestety nigdy nie miałam orgazmu. Ja już sama nie wiem chyba coś ze mną jest nie tak. Zaspokajam się sama bo już po prostu przestałam wierzyć w to, że kiedykolwiek osiągnę orgazm z moim narzeczonym. Wcześniej nie uważałam tego za jakiś wielki problem, nigdy, ponieważ układa nam się naprawdę dobrze, bardzo mi się podoba, jest przystojny, inteligentny jednak jeśli chodzi o łóżko to muszę to napisać... kompletna klapa. Seks jest mechaniczny, nie ma gry wstępnej, on tego nie lubi... może ja go do tego przyzwyczaiłam? Nie wiem sama, jednak dopiero teraz gdy mam 28 lat naprawdę czuję, że potrzebuję czegoś więcej, namiętności. Rozmawiam z moim partnerem o tym. On nie widzi problemu, zawsze jest zaspokojony i uważa, że to ze mną coś jest nie tak. Wcześniejsze partnerki dochodziły bez problemu. Jest moim narzeczonym tak jak wspominałam i mamy w planach ślub obawiam się tego, ponieważ zaczyna być po prostu sfrustrowana... A najgorsze w tym wszystkim jest to, że zaczynam fantazjować o innych mężczyznach. Tak bardzo brakuje mi adoracji...komplementów na temat wyglądu od mojego partnera już nie słyszę, sama muszę wypytywać czy mu się podobam...
allisonn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-08, 20:06   #1724
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez allisonn Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jestem 5 lat w związku z moim mężczyzną. Niestety nigdy nie miałam orgazmu. Ja już sama nie wiem chyba coś ze mną jest nie tak. Zaspokajam się sama bo już po prostu przestałam wierzyć w to, że kiedykolwiek osiągnę orgazm z moim narzeczonym. Wcześniej nie uważałam tego za jakiś wielki problem, nigdy, ponieważ układa nam się naprawdę dobrze, bardzo mi się podoba, jest przystojny, inteligentny jednak jeśli chodzi o łóżko to muszę to napisać... kompletna klapa. Seks jest mechaniczny, nie ma gry wstępnej, on tego nie lubi... może ja go do tego przyzwyczaiłam? Nie wiem sama, jednak dopiero teraz gdy mam 28 lat naprawdę czuję, że potrzebuję czegoś więcej, namiętności. Rozmawiam z moim partnerem o tym. On nie widzi problemu, zawsze jest zaspokojony i uważa, że to ze mną coś jest nie tak. Wcześniejsze partnerki dochodziły bez problemu. Jest moim narzeczonym tak jak wspominałam i mamy w planach ślub obawiam się tego, ponieważ zaczyna być po prostu sfrustrowana... A najgorsze w tym wszystkim jest to, że zaczynam fantazjować o innych mężczyznach. Tak bardzo brakuje mi adoracji...komplementów na temat wyglądu od mojego partnera już nie słyszę, sama muszę wypytywać czy mu się podobam...
Zmiana faceta.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-08, 20:16   #1725
allisonn
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Zmiana faceta.
Myślę, że problem może tkwić we mnie nie w nim... Jestem osobą zamkniętą w sobie a jednocześnie kochającą seks.
Stary 2016-01-08, 20:22   #1726
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Myślę, że problem może tkwić we mnie nie w nim... Jestem osobą zamkniętą w sobie a jednocześnie kochającą seks.
Przeczytaj to, co o nim napisałaś
Stary 2016-01-08, 20:38   #1727
aKatia
Zadomowienie

Cytat:
Nie ma gry wstępnej, nie masz orgazmu i facet nie widzi problemu w tym że jesteś niezaspokojona i coraz bardziej sfrustrowana. Jedyny problem z tobą jest taki, że to znosisz i co gorsze masz zamiar wpakować się w małżeństwo z tym gościem. Jeżeli chcesz już do końca życia mieć kiepski seks z samolubnym facetem to my cię nie powstrzymamy.
aKatia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-08, 20:39   #1728
allisonn
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Przeczytaj to, co o nim napisałaś

Napisałam, że nie lubi gry wstępnej bo tak się składa, że jak mnie pieścił to nie sprawiało mi to przyjemności. On to widział i za każdym razem po prostu odpuszczał....jestem dziwna ale nie lubię tego. Nie wie, czy to kwestia partnera czy może coś ze mną nie tak. Nie lubię jak mnie tam nawet dotyka. Mówię poważnie. W ogóle nie sprawia mi to przyjemności a nawet mnie drażni i czasami boli...
Stary 2016-01-08, 20:40   #1729
aKatia
Zadomowienie

Cytat:
Napisałam, że nie lubi gry wstępnej bo tak się składa, że jak mnie pieścił to nie sprawiało mi to przyjemności. On to widział i za każdym razem po prostu odpuszczał....jestem dziwna ale nie lubię tego. Nie wie, czy to kwestia partnera czy może coś ze mną nie tak. Nie lubię jak mnie tam nawet dotyka. Mówię poważnie. W ogóle nie sprawia mi to przyjemności a nawet mnie drażni i czasami boli...
Gra wstepna to nie tylko smyranie łechtaczki do bólu. Serio.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-08, 20:53   #1730
allisonn
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aKatia Pokaż wiadomość
Gra wstepna to nie tylko smyranie łechtaczki do bólu. Serio.

No właśnie a u nas w łóżku tak to wygląda. Moj partner nie potrafi mnie inaczej rozgrzać. Kończy się to zwykle tak samo, mojego zadowolenia zero. Seks jest słaby ale mieszkamy razem, żyje nam się dobrze ze sobą ale po tych 5 latach odczuwam po prostu niedosyt, na prawdę nie wiem co to znaczy dojść z mężczyzną. Mając 22 lata poznałam go i było to mój pierwszy poważny związek. Cały czas siebie za to obwiniam ponieważ wydaje mi się, że wszystko siedzi w mojej głowie.. nie potrafię się oddać tej chwili i całkiem odpłynąć...

Edytowane przez allisonn
Czas edycji: 2016-01-08 o 20:58
Stary 2016-01-08, 21:27   #1731
Dalien
Przyczajenie

Cytat:
Kochana kobietko zastanów się czy Ty na pewno chcesz związać się na stałe z mężczyzną, który nie interesuje się Tobą i Twoimi potrzebami i jeszcze uważa, że to coś z Tobą jest nie tak... uwierz to nie jest dobry pomysł, przerabiałam już coś takiego. Oczywiście nie chce Ci na siłę powiedzieć "rzuć go, znajdź innego" bo to Ty sama musisz tego chcieć. Ale nie może być tak , że Ty czujesz się sfrustrowana tym wszystkim a on obarcza winą tylko Ciebie. Ale skoro chcesz jeszcze próbować to porozmawiaj z nim np. żeby spróbował Cię w ramach gry wstępnej rozgrzać ustami? Stwórzcie miły nastrój i spróbujcie (oboje) oddać się chwili.
Dalien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-08, 21:46   #1732
aKatia
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie a u nas w łóżku tak to wygląda. Moj partner nie potrafi mnie inaczej rozgrzać. Kończy się to zwykle tak samo, mojego zadowolenia zero. Seks jest słaby ale mieszkamy razem, żyje nam się dobrze ze sobą ale po tych 5 latach odczuwam po prostu niedosyt, na prawdę nie wiem co to znaczy dojść z mężczyzną. Mając 22 lata poznałam go i było to mój pierwszy poważny związek. Cały czas siebie za to obwiniam ponieważ wydaje mi się, że wszystko siedzi w mojej głowie.. nie potrafię się oddać tej chwili i całkiem odpłynąć...
Mogę tylko szczerze powiedzieć że bardzo mi ciebie szkoda. Tak nie powinna wyglądać gra wstępna, tak nie powinien wyglądać seks. Nic dziwnego że nie lubisz gry wstępnej ani nie sprawia ci przyjemności jeżeli pierwszą rzeczą która on robi jest wkładanie ci rąk w majtki. Dotykanie łechtaczki kiedy kobieta nie jest podniecona może być bolesne. Jeżeli rozmawiacie i on nie widzi problemu to jest strasznym kutasem. Normalnemu człowiekowi zależy na przyjemności partnera, a nie tylko swojej. Rzuć go teraz póki jeszcze nie było ślubu i będzie ci łatwiej. Na pewno znajdziesz fajnego faceta dla którego twoje potrzeby będą ważne.
Stary 2016-01-25, 05:45   #1733
trams
BAN stały

Też mam problem z facetem. Bardzo się kochamy, ale żar namiętności jakby wysechł w ostatnich czasach. Polega to na tym, że seks uprawiamy sporadycznie, a jak już coś się dzieje, to szybko i raczej na odwal. U mnie głód na seks utrzymuje się raczej na stałym poziomie, problem jest chyba w nim. Nie wiem z czego to wynika?
trams jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-27, 01:50   #1734
krissojka
Przyczajenie

Pogadajcie. po prostu powiedz mu o co chodzi, zobacz jak zareaguje, czy przyniesie to zmiany.
krissojka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-28, 21:44   #1735
Marika989
Przyczajenie

Cytat:
Oj kurde nie pomogę ja z kolei orgazmu z TŻ nie miałam a jestem z nim 4 lata(mija w czerwcu o ile minie xd) za to sama jak się bawię(masażem do lechtaczki) to czasem dojdę aż do wytrysku
Mi z moim mija 4 lata w maju i miałam z nim orgazm 1-2 razy. Co nie zmienia faktu że jest bardzo przyjemnie i lubię go z nim uprawiać. Miłość
Marika989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-29, 07:43   #1736
ramona28
BAN stały

Cytat:
Napisane przez trams Pokaż wiadomość
Też mam problem z facetem. Bardzo się kochamy, ale żar namiętności jakby wysechł w ostatnich czasach. Polega to na tym, że seks uprawiamy sporadycznie, a jak już coś się dzieje, to szybko i raczej na odwal. U mnie głód na seks utrzymuje się raczej na stałym poziomie, problem jest chyba w nim. Nie wiem z czego to wynika?
Może jest zestresowany? Albo nieodpowiednio się odżywia czy też nie uprawia sportu? U facetów z wiekiem ochota na seks się zmniejsza ale jeśli facet jest jeszcze młody to nie jest to normalne ;/ MOże powinien zacząc przyjmwać jakieś witaminy ? Jest wiele srodków. Cum on, potency therapy... rozmawiałaś z nim o tym?
ramona28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-29, 14:24   #1737
BettyBooSekspertka
BAN stały

Wiele kobiet potrzebuje dodatkowej stymulacji łechtaczki, by osiągnąć orgazm. Tak już jest : ) dlatego powstało też tyle rozwiązań, mających ułatwić nam szczytowanie. Na pewno nie jesteśmy z tym same i bez wyjścia Najłatwiej pokazać mężczyźnie, jak powinien pieścić łechtaczkę, bo każda z nas ma własne preferencje. Jeżeli sobie z tym nie radzi, a także, kiedy zwyczajnie mamy ochotę na pieszczotę naprawdę dobrą, warto zastanowić się nad kupnem masażera łechtaczkowego. Taki mały gadżet możemy stosować także w trakcie stosunku.

Aby ułatwić kochankom wspólną grę powstały też wibratory dla par, które stymulują punkt G, łechtaczkę i penisa jednocześnie. Taki gadżet po prostu umieszcza się w środku i nie zajmuje się nim w trakcie seksu - wystarczy sterować pilotem lub aplikacją w telefonie.

xxxx

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2016-01-29 o 15:42 Powód: reklama
BettyBooSekspertka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-01, 18:46   #1738
werka90r
Przyczajenie

Macie orgazm podczas samej penetracji???

Kobitki powiedzcie mi jak to jest u Was? Bo ja jeśli kocham sie z moim chłopakiem i nie stymuluje dodatkowo łechtaczki nie mam orgazmu! Czy Wam wystarcza sama penetracja???

Edytowane przez werka90r
Czas edycji: 2016-03-03 o 12:45
werka90r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-01, 18:53   #1739
margarynka76
Raczkowanie

Dot.: Macie orgazm podczas samej penetracji???

Z tobą wszystko wporzadku. Spruboj skupić się na partnerze podczas stosunku.

Samsung galaxy A3
margarynka76 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-01, 18:55   #1740
201607040946
Konto usunięte

Dot.: Macie orgazm podczas samej penetracji???

Gdzie ankieta?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości