|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
hej porannie
![]() masakra, jaka ja dzis nie do zycia bede ![]() ![]() elunka a uzywaj, uzywaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zadomowienie
|
Hejka babki!
Ja tylko na szybko, bo zaraz idę se włosy zewsząd wyrywać ![]() Ja jestem psiara, kotki może toleruje... sama nie wiem. Zraziłam się do kotów przez takiego jednego czarnego gizda od mojego ojca, który na złość nasikał mojemu synusiowi do łóżeczka. W rezultacie mój syn alergik i astmatyk trafił do szpitala z dusznością...Miał wtedy 6 mcy. Wtedy, gdybym dorwała to czarne coś to bym na żywca ze skóry obdarła. Teraz już mi trochę przeszło ale z połówkiem zgodnie ustaliliśmy, że kotów u nas w domu nie będzie! (połówek w rodzinnym domu miał kota) Santom cieszę się, że przesyłka doszła, już zaczynałam się martwić, bo niby to priorytet a jakby nie doszło to znów byś miała zawód na kimś, kto kotów nie lubi ![]() Moja @ trwała zabójcze 2 dni i już jej nie ma... lece, sija ![]()
#1713 |
Zakorzenienie
|
dzwonilam do lekarza po wyniki. wymaz czysty!!!
![]() ![]() ![]() tylko jak nie urok to sraczka, siurki nie dobre wyszly. i mam zadzwonic kolo 11, co by z lekarzem pogadac. |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 | |
Zakorzenienie
|
![]() No koniecznie.. teraz przestań odpisywać na moje posty ![]() Cytat:
Zazdraszczam ![]() Kochane u mnie sypialnia i pokój Pierniczka pomalowane ![]() Czekam na kuriera z mebelkami i na pracownika o 14 ma przyjść kłaść panele ![]() Oczywiście boje się jak cholercia...ale musze pozytywnie myśleć toż to już polowa 8 miesiąca- nie w kij dmuchac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no i koniecznie musisz sie pochwalic jak juz wszystko bedzie na miejscu!!! aaaaa!!!! juz sie doczekac nie moge efektu!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
Witam.Elunka co za babsko
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zadomowienie
|
Hello!
Ja z kotów toleruję jedynie kota w butach ze Shreka i kota Garfilda ![]() Brrr, ja to psiara, choć psa obecnie niet, ale w przyszłości marze o piesku ![]() Santom super, ze wymaz ok, a z resztą mam nadzieję, ze się ustabilizuje ![]() Kocurku teraz to już z górki, Marcel już niebawem sprawdzi jak mu mamuśka wyszykowała lokum ![]() Elunka wiem jak klienci mogą zpierdzielić nastrój... ja to już czasami jestem taka bezczelna dla nich, że potem mam wyrzuty sumienia ![]() Pozdrawiam i buziakuje ![]()
#1718 |
Zakorzenienie
|
Mój ostatni post się nie wyświetlił
![]() Obiecuje pyknąć fotki jak będzie wszystko gotowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymamy za słowo! ![]()
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Elunka co za sucz z tej kobiety inaczej tego opisac nie mogę Kejthx wszytskiego naj z okazji 2 rocznicy ślubu Santom super że wymaz ok A mój małż leci dziś na badanie nasionek wynik będzie dopiero we wtorek z racji długiego weekendu a ja już się nie mogę doczekać wyniku ![]() Nie wiem coś głupiego dzieje się z moim oragnizmem pierwszy raz tak mam no więc już piszę o co kaman. 23 maja zauważyłam u siebie śluz płodny ( glutek pojawił się jedenego dniana drugi juz go nie było) Wczoraj ja patrzę a tu znowu glutek płodny i dziś z rana idę siusiu patrzę i to samo. Czy zdarzyło się Wam kiedys takie coś bo ja pierwszy raz u siebie to obserwuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Zakorzenienie
|
Kejthx wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
Co myślicie o takim prezencie na 6 urodziny chrześniaka?
http://www.podwodnyrower.pl/podwodne-ksiazki.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczynki!
![]() Kocur bardzo fajny prezent ![]()
#1725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | ||
Zadomowienie
|
Witam, witam.
Cieplej dziś i dobrze. Muszę wygrzać swoje stare kości. Spacer zaliczony, potem jeszcze popołudniu pójdę. Trzeba korzystać póki jest 21 st. Cytat:
A biała armia męża , no brawo, jaka poprawa ![]() Cytat:
Kocham Cię, uwielbiam książki. Mój mąż już patrzeć nie może na książki, bo ja jak tylko mam czas to zaraz za książkę. Zawsze coś czytam. W kąpieli, podczas karmienia, jak się da, przed snem, choć nie zawsze. Kocurku - super prezent. Fajny pomysł. I koniecznie prosimy o foto pokoiku. Kejthx - pomyślności i najlepszego ![]() Monini - kiedy jedziesz do "mojej" babci? Ucałuj ją i wyściskaj też za mnie. I nie wiem co z glutkiem, bo ja tak nie miałam ![]() Kwicia - jak to zewsząd włosy wyrywasz??? Zostaw se trochę na głowie. Dziś robiłam porządek w ciuchach małej i się już pogubiłam. Mam popakowane w workach próżniowych na późniejsze lata. Koleżanka mi trochę doniosła ale takie na 2-3 lata, teraz przywiozłam trochę od mamy, po mojej siostrzenicy i mam bajzel. Tak zajrzałam i się nie mogę połapać co jest na jaki rozmiar. Będzie trzeba kiedyś jeszcze raz sie za to wziąć i chyba opiszę rozmiarówki na worku, żeby pamiętać. Mam 3 ale to już za mało, muszę dokupić jeszcze z 2 małe i z 3 większe.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1727 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluję wyników ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() witam się w 15 tc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zadomowienie
|
dzien dobry... ja to jak zwykle falami tu bywam..eh..
isia pytalas o stanik z lidla 0 jak pojechalam ok 16-17 to w obu lidlach jakie mamy u siebie zastalam dwa staniki 85b jeden biay jeden rozowy.. w koncu nie kupilam. za to nabylam ostatnio kocyki dwa ![]() ![]() ![]() zeby nie myslec o moich twardnieniach zaczelam uczyc sie szydelkowania. poki co koncze robic czapke...ale wicej nie umiem ![]() nadrabiam Was codziennie ale jak zwu=ykle nie pocytowalam... ogladaismy osttanio z mezem wozki.. i zastanawiam sie nad babyactive elipso albo tako laret... podoba mi sie oczywiscie tez xlander... nie wiem na kr=tory sie zdecydujemy.. a ktpras z Waspytala o sluz plodny... z tego co kojarze to organizm moze robic ze dwa podejscia do owulki,,, moze tak wlasnie bywa? |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, nie spodziewalam sie ze tyle ludzi mnie kocha;D
![]() ![]() isiu, ja tez uwiwlbiam czytac;D z tym, ze musze sie przyznac, ze zaniedbalam czytanie troche ostatnio;( ale mam zamiar nad tym pracowac tak samo jak zamiast narzekac, ze samotna mam zamiar porzadnie przysiasc nad norweskiem. kupuje ksiazki do nauki a one tylko kurz lapia, WIEC TAK BYC NIE MOZE!!! przepraszam za bledy ale z komory pisze i nie bardzo widze, bo mi sie poprzestawialo wsio. no i przez to sie nie odnosze:p |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1730 |
Zakorzenienie
|
No to się cieszę, ze podzielacie moje zdanie na temat książki na prezent. Inne zabawki dostanie pewnie od innych , a ja chciałam pamiątkę i do tego akurat już praktycznie młody czyta wiec będzie ćwiczył
![]() Ja kiedyś czytałam masę książek teraz mi trochę trudniej bo bardzo dużo czasu spędzam przed komputerem... Wieczorem sobie czytam, ale przeważnie szybko zasypiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
Hej baBECZki
![]() Ja też lubię czytać, jakiś czas wydawało mi się, że nie mam czasu, skąd książki brać itp, ale odkąd dostałam tablet to czytam gdzie mogę ![]() ![]() Tyle, że ja raczej nie czytam "poważnych" książek, uwielbiam fantasy ![]() ![]() ![]()
#1732 |
Zakorzenienie
|
Santom,
![]() Kocyku, no właśnie z nasieniem jest tak, że wystarczy, że dzień wcześniej wypił piwo albo np za mało wody - i już wyjdzie źle. albo stres. a jak się facet ma nie stresować, jak trzeba sobie zrobić dobrze w niefajnych okolicznościach ![]() wynik piękny, nic tylko do roboty ![]() Kocurku, cudny pomysł! szkoda, że mój chrześniak jakieś 2 lata temu się obraził na książki i już nie chce ich dostawać w prezencie... UWAGA: tylko bez okazji ![]() ![]() ![]() Marudeux, też kocham czytać ![]() ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Zakorzenienie
|
Lilith już 15 tydzień:bravo:Santom mam nadzieje że wynik moczu się poprawi.Ja teraz czytam to co mama przyniosła takie romanse fantasy.Tylko sceny seksu nie są dla mnie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
Isia jadę dopiero po niedzieli ale ucałuję
![]() A u nas znowu pada i nawet burzą była ale się pogoda ładna nabyła no nie Co do książek to też uwielbiam czytać na prawdę jak tylko mam chwilę to książka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zadomowienie
|
hej hej
ale fajnie że u was wszytsko ok ![]() ![]() u nas tak z kredytem póki co LIPA, musimy najpierw gotówkowy spłacić :/ więc jeszcze jakieś 3 lata.... ale spoko dalej sobie będziemy sobie wynajmować i już ![]() poza tym chyba powinnam chyba uśmiechnąć się do Izy o zmianę cyklu na pierwszej stronie i to chyba ze dwa do przodu, bo się zagapiłam, w sumie to już sama nie wiem .... hehheh ogólnie u nas bez zmian praca dom - dom praca zaczynam w sumie się martwić czy na pewno z nami wszystko ok bo chyba sama regularna @ to nie wystarczający dowód na to że wszystko dobrze ![]() a skąd mamy wiedzieć skoro się jeszcze nie badaliśmy,mi kiedyś ginka powiedziała że mamy wrócić za rok jak nic z tego nie wyjdzie, ale że to też nie jest powód do zmartwień... teraz ide do gin 14.06 akurat mniej więcej wedy kiedy powinna byc owulka więc może coś podpowie rodzina też się zaczyna dopytywać póki co 24 dc więc czekamy na @ superancko się was czyta ![]() i cieszy każda chwila z maluchem lub jeszcze z brzuchem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Rozeznanie
|
stanie przy garach ciąg dalszy
![]() ![]() nadrobię chyba po weekendzie, buziaki ! ![]()
#1737 |
Zakorzenienie
|
Spinka szkoda że z kredytem nie wyszło.Cykle ci zmienie ale dopiero jak bede mogła siąść do kompa na telefonie nie dam rady.Jestem uziemiona w łóżku ,może w przyszłym tygodniu pozwole sobie na krótką chwile siąść do kompa.Ruda co gotujesz?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Zakorzenienie
|
Sophia to wyślij swój nr na priv do mnie
![]() Santi super, że wymaz czysty ![]() Kocurku czekamy na efekty końcowe ![]() ![]() I tyle się odniosę, bo po dzisiejszym dniu mam dość...
#1740 |
Zakorzenienie
|
Przyszlam sie pochwalić, że mój Luby jest już w domku, więc najpewniej zniknę na kilka dni
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.