|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Cytat:
Co do grzybicy, to myślę, że powinnaś się zaopatrzyć w probiotyki A wiesz, czym mogłaś tak wyjałowić organizm? Brałaś antybiotyki, jakieś mocne leki? Cytat:
Wiesz, ja ogólnie nie jestem cierpliwa, ale lubię takie dzióbanie. Tylko zawsze muszę mieć jakiś cel, dla kogoś muszę robić. I dlatego mam problem z sówkami, bo one miały być dla maluszka naszego...chyba dam je swojej siostrzenicy, która była zachwycona nimi... Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2013-05-29 o 09:02 |
||
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
u nas dzisiaj 2 lata od drugiej straty....czas pędzi niesamowicie rany się bliźnią ale nie goją
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
Anitka ja walczylam pare lat z grzybica... najlepsze jest picie kefirow i maslanek, clotrimazokum masc bez recepty tez warto miec. Na mnie bardzo dobrze dzialaly globulki clotrimazolum, bo po mocniejszych lekach mialam ciagle nawroty.
No i tez mialam 2 grupe |
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
grzybki często pojawiają sie po leczeniu antybiotykami- tak mi mówiła położna zalecając aby z osłoną na żołądek brać też osłonę na "dół" (lactovaginal np)
|
#1715 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie
Ja właśnie nie wiem o co chodzi.. bo przez prawie dwa tygodnie przed zrobieniem cytologii brałam Lacibios Femina a i tak wyszło że brak flory Lekarz kazał żeby tż się smarował clotrimazol - ja zresztą mam to zawsze w domu i czasami używam - tak profilaktycznie. Od gina dostałam Ginoxin - globulka + lactovaginal. Nie wiem czy to mi pomoże.. Mam jeszcze receptę z kiedyś tam na Gynalgin więc może wykupię teraz i też zapodam? Myślicie że tak można?---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
![]() Tak jak piszesz - rany się bliźnią. Blizna jak to blizna z czasem staje się mniej widoczna, ale my zawsze wiemy że ją mamy.. i wiemy dlaczego ją mamy.. |
||
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.Natalia wszystkiego najlepszego
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzeba się poleczyć i będzie ok. Zreszta ja bym i tak się starała ![]() Bierz te leki co wypisał lekarz i pij litrami jogurty, kefiry itp. Dużo kwaśnego i mało słodyczy Natalia- sto lat! Kochane u mnie sypialnia i pokój Pierniczka pomalowane Czekam na kuriera z mebelkami i na pracownika o 14 ma przyjść kłaść panele Oczywiście boje się jak cholercia...ale musze pozytywnie myśleć toż to już polowa 8 miesiąca- nie w kij dmuchać ![]() Marcello pozdrawia ciotki i wypycha (główkę?) koło żebra.. chyba chce wyjść Czyje, że mebelki jada i chce zobaczyćOd rana głupaawka...to chyba od ilości zjedzonych warzyw przez ostatnie tygodnie Na piątek, sobotę, niedziele robię kapustkę młodą Jutro za to grill i mięsko... seseses Oj mam świra od rana ![]() |
|
|
|
|
#1718 | ||
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
A sam grzybek to bardzo częsta przypadłość, w ciąży i poza nią. Wiem, że to marne pocieszenie, ale - dobrze, że Ci to wyszło teraz, zaleczysz i będziesz spokojna, że o to zadbałaś. Ja mam w lodówce jakieś tam pigułki z florą bakteryjną, gin kazał brać od czasu do czasu, ale ja tego nie robię zbyt często, bo wiadomo, upławy=schiz. Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
Natalka wszystkiego najlepszego
Chciałam nadrobić ale dzieć wzywa, więc lecę
|
#1720 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Natalia - wszystkiego naj
Cytat:
![]() Zeberka tule mocno u mnie 15 lat od pierwszej straty ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png Edytowane przez measia Czas edycji: 2013-05-29 o 10:39 |
||
|
|
|
#1721 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Anitko, tak mi przykro... Tak sobie właśnie myślałam wczoraj o Twoich starankach, a tu takie coś... Rozumiem, że posiew był robiony? Ja (odpukać) od 2 lat mam spokój. Myję się codziennie Lactacydem +, a co kilka dni aplikuję sobie Lactovaginal. Natalko, najlepszości! ![]() Agatko, mi prawie zawsze udaje się wywołać @ winkiem... Także może wreszcie dziś franca przyjdzie do Ciebie! |
|
|
|
#1722 | ||
|
Zakorzenienie
|
moj zajaczek chyba tak ma
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieje, ze szybko pozbedziesz sie cholerstwa ![]() ![]() zadowolona z efektu??
|
|
|
#1723 |
|
Zadomowienie
|
Natalia wszystkiego najlepszego
Agatko za @ co do butów zdecydowanie te pierwsze mogą być jaśniutkie. Anitaxas nie przejmuj się może niektóre tak mają. Ja robiłam pierwszą cytologię jak byłam w ciąży i też mi wyszła II i teraz w drugiej to samo. Nie wiem, czy to dobrze, czy źle. W drugiej powiedział, że mam nadżerkę a po # na wizycie kontrolnej już nie było. Ja się nie znam, ale tak wnioskuję, że po wszystkim to się chyba oczyściło. Podzielam zdanie poprzedniczek, że to się szybko da zaleczyć i można działać. A stany zapalne, takie sprawy często się zdarzają w ciąży. Lepiej, że wiesz wcześniej. Ja złapałam stan zapalny w pierwszej ciąży na początku i jakoś urodziłam zdrowe dziecko a w drugiej wszystko było ok i niestety... Dziewczyny dziękuję za wszystkie słowa otuchy
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Pani- kolorki ładne, bom sama wybierała
![]() Zadowolą będę jak w tym obłędnym pokoiku położę mojego, zdrowego i całego syneczka w Lipcu I mam dla Ciebie prezent oo popatrz: |
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
wow! duzeee! i jakie maja piekne drabinki!
nasze malo dopieszczone w tym roku ale tez sa
|
|
#1726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
Natalia spelnienia marzeń
Wy tak mówicie o @, a ja zdałam sobie sprawę, że nie miałam w tym miesiącu jeszcze |
|
|
|
#1728 | |||
|
Zadomowienie
|
Izunia mam nadzieję że po @ już się okaże wszystko ok. A jak nie to chyba se w łeb
A jak Ty się dzisiaj czujesz? jak samopoczucie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakiego??? jeśli oczywiście chcesz nam powiedzieć Cytat:
a może być jakiś powód tego opóźnienia
|
|||
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
Edytte dobrze że porozmawialiście
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1730 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41048917]
A tętno to ja mam czasami poniżej 60 :/ Nie ogarniam tego tematu w ogóle, to jest nieprzewidywalne... Ja już po prostu chcę urodzić.. [/QUOTE] Perse, to już tak niedługo Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||||
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Edytte, cieszę się, że pogadałaś z mężem. Takie rozmowy są trudne, ale niestety, trzeba przez nie przebrnąć
Fiolusek...a kiedy @ miała być? |
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co myślicie o takim prezencie na 6 urodziny dla chłopaka?
http://www.podwodnyrower.pl/podwodne-ksiazki.html |
|
|
|
#1733 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
witam
dziękuję za wszystkie życzenia ciacho w lodówce, za chwilę będzie można się częstować ![]() ![]() perse za niedługo będziesz tulić Arturka fiol kiedy miał być okres?
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Moja @ po porodzie szaleje.. Cykle mam długie, jakieś krwawienia pomiędzy coś kojarzę, że miałam znowu jakieś plamienie 10.V. i od tego czasu cisza. Gdyby to była owu to miesiączka już powinna być.
Zapisałam się do gina na NFZ, termin mam pod koniec czerwca Pójdę do tego samego który twierdził, że w ciąży nie jestem Ale teraz mi chodzi bardziej o zapytanie go o te moje cykle
|
|
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie chcesz zrobić testu?
|
|
|
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie miała żadnych ciążowych objawów, po prostu wiedziała.
|
|
#1738 |
|
Zadomowienie
|
Czy możliwe ze czuje ruchy w 14-15 tygodniu?
Tak mnie od rana cos smyra i sie obija miedzy miedzy pepkiem a spojeniem. W ogole jaki dzisiaj piękny ciepły dzień. Niech juz tak zostanie! Te ciagle deszcze ostatnio były tak depresyjne... Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2013-05-29 o 12:54 |
|
|
|
#1739 |
|
Rozeznanie
|
Perse rozumiem Cię dobrze
co do ciuszków to my też rzadko kupujemy...większość mam od sióstr męża i z sh lub z allegro, nówki mamy praktycznie tylko z prezentów Monia ja też głównie szperam w dni po 1zł, nowy towar jest dla mnie za drogi ![]() Anitaxas ja I gr w cytologii miałam tylko jak byłam jeszcze dziewicą ![]() teraz ciągle II, ale to przecież jest ok ktoś mi kiedyś na florę kazał zakładać na noc tampon nasączony dobrym jogurtem naturalnym, sama nie sprawdziłam tego ale ponoć działa Luna i lekarz nic nie mówił na taki puls? Może to przez to że więcej krwi mam teraz? Zeberka , u mnie też się zbliża rocznica...pierwsza...
|
|
#1740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczekam jeszcze pare dni z testem, bo i tak im nie ufam Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

Czyje, że mebelki jada i chce zobaczyć

za @ co do butów zdecydowanie te pierwsze mogą być jaśniutkie.