Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-29, 09:01   #1711
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Wczoraj odebrałam wyniki cytologii i oczywiście nie mogło być dobrze
Jak zwykle mam II grupę - normalnie jak odkąd pamiętam nigdy nie miałam I. A moja siostra po 2porodach zawsze ma pierwszą gr. Czy Wy macie I gr?
I oczywiście do kompletu mam stan zapalny, grzybka i zero flory bakteryjnej Zostałam zaopatrzona w stosowne leki i po @ muszę powtórzyć cytologię. I oczywiście o staraniach póki co zapominam
Ja widziałam, że tak będzie.. cały rok czekania, planowania, odliczania i jak już jest ten czas na który czekałam to oczywiście nie mogę się strać o dziecko.. Jest mi tak smutno i przykro wczoraj się aż po ryczałam jak wracałam od gina..
Dziewczyny jak to jest z tą grzybicą ? Ja nie mam żadnych dolegliwości, nic mnie nie boli, nie piecze, nie mam upławów a jednak mam to świństwo
Macie jakieś rady jak z tym walczyć?
Ja raczej zawsze mam I gr.
Co do grzybicy, to myślę, że powinnaś się zaopatrzyć w probiotyki One odbudowują florę bakteryjną. Ale nie należy się tą grzybicą przejmować, myślę, że większość kobiet miała grzybicę! To się w miarę szybko leczy, więc uszy do góry Aaaa..no i co ważne!! Koniecznie namów TŻ na jakąś maść, bo inaczej będziecie się nawzajem zarażać

A wiesz, czym mogłaś tak wyjałowić organizm? Brałaś antybiotyki, jakieś mocne leki?

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
ale Wy zdolne jesteście....podziwiam za cierpliwość do igły

Tz-et mi wczoraj mówił, że szwagier naprawił nam te nieszczęsną "nianię"
przyda się latem na czas wieczornych grillowań

Wiesz, ja ogólnie nie jestem cierpliwa, ale lubię takie dzióbanie. Tylko zawsze muszę mieć jakiś cel, dla kogoś muszę robić. I dlatego mam problem z sówkami, bo one miały być dla maluszka naszego...chyba dam je swojej siostrzenicy, która była zachwycona nimi...

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2013-05-29 o 09:02
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 09:04   #1712
zebrawpaski
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

u nas dzisiaj 2 lata od drugiej straty....czas pędzi niesamowicie rany się bliźnią ale nie goją

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 09:05   #1713
Luna0
Zakorzenienie

Anitka ja walczylam pare lat z grzybica... najlepsze jest picie kefirow i maslanek, clotrimazokum masc bez recepty tez warto miec. Na mnie bardzo dobrze dzialaly globulki clotrimazolum, bo po mocniejszych lekach mialam ciagle nawroty.
No i tez mialam 2 grupe a po # juz mialam 1 wiec nic sie nie stresuj!

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 09:08   #1714
zebrawpaski
Zakorzenienie

grzybki często pojawiają sie po leczeniu antybiotykami- tak mi mówiła położna zalecając aby z osłoną na żołądek brać też osłonę na "dół" (lactovaginal np)

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 09:17   #1715
anitaxas
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny za wsparcie
Ja właśnie nie wiem o co chodzi.. bo przez prawie dwa tygodnie przed zrobieniem cytologii brałam Lacibios Femina a i tak wyszło że brak flory
Lekarz kazał żeby tż się smarował clotrimazol - ja zresztą mam to zawsze w domu i czasami używam - tak profilaktycznie.
Od gina dostałam Ginoxin - globulka + lactovaginal. Nie wiem czy to mi pomoże..
Mam jeszcze receptę z kiedyś tam na Gynalgin więc może wykupię teraz i też zapodam? Myślicie że tak można?

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:
grzybki często pojawiają sie po leczeniu antybiotykami- tak mi mówiła położna zalecając aby z osłoną na żołądek brać też osłonę na "dół" (lactovaginal np)
Ostatni antybiotyk brałam rok temu po #..

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
u nas dzisiaj 2 lata od drugiej straty....czas pędzi niesamowicie rany się bliźnią ale nie goją
Zeberko tak mocno Cię przytulam..
Tak jak piszesz - rany się bliźnią. Blizna jak to blizna z czasem staje się mniej widoczna, ale my zawsze wiemy że ją mamy.. i wiemy dlaczego ją mamy..
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 09:25   #1716
iza243
Zakorzenienie

Witam.Natalia wszystkiego najlepszego Measia zdolna jesteś.Anitaxas ja zawsze miałam 2 grupe.Jak długo potrwa leczenie?Zeberko

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 09:27   #1717
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny za wsparcie
Ja właśnie nie wiem o co chodzi.. bo przez prawie dwa tygodnie przed zrobieniem cytologii brałam Lacibios Femina a i tak wyszło że brak flory
Lekarz kazał żeby tż się smarował clotrimazol - ja zresztą mam to zawsze w domu i czasami używam - tak profilaktycznie.
Od gina dostałam Ginoxin - globulka + lactovaginal. Nie wiem czy to mi pomoże..
Mam jeszcze receptę z kiedyś tam na Gynalgin więc może wykupię teraz i też zapodam? Myślicie że tak można?
..
Ja też mam II i spoko oko

Trzeba się poleczyć i będzie ok. Zreszta ja bym i tak się starała

Bierz te leki co wypisał lekarz i pij litrami jogurty, kefiry itp. Dużo kwaśnego i mało słodyczy

Natalia- sto lat!

Kochane u mnie sypialnia i pokój Pierniczka pomalowane

Czekam na kuriera z mebelkami i na pracownika o 14 ma przyjść kłaść panele

Oczywiście boje się jak cholercia...ale musze pozytywnie myśleć toż to już polowa 8 miesiąca- nie w kij dmuchać

Marcello pozdrawia ciotki i wypycha (główkę?) koło żebra.. chyba chce wyjść Czyje, że mebelki jada i chce zobaczyć

Od rana głupaawka...to chyba od ilości zjedzonych warzyw przez ostatnie tygodnie

Na piątek, sobotę, niedziele robię kapustkę młodą

Jutro za to grill i mięsko... seseses

Oj mam świra od rana

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 09:29   #1718
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Cytat:
Jak zwykle mam II grupę - normalnie jak odkąd pamiętam nigdy nie miałam I. A moja siostra po 2porodach zawsze ma pierwszą gr. Czy Wy macie I gr?
I oczywiście do kompletu mam stan zapalny, grzybka i zero flory bakteryjnej Zostałam zaopatrzona w stosowne leki i po @ muszę powtórzyć cytologię. I oczywiście o staraniach póki co zapominam
Ja widziałam, że tak będzie.. cały rok czekania, planowania, odliczania i jak już jest ten czas na który czekałam to oczywiście nie mogę się strać o dziecko.. Jest mi tak smutno i przykro wczoraj się aż po ryczałam jak wracałam od gina..
Dziewczyny jak to jest z tą grzybicą ? Ja nie mam żadnych dolegliwości, nic mnie nie boli, nie piecze, nie mam upławów a jednak mam to świństwo
Hmm mi wyszła w zeszłym roku I grupa, a w tym - oczywiście w ciąży - jakieś zapalenie :O Wymaz wychodzi czysty, a tu zapalenie :/ Brałam jakieś paskudne globulki na to (wielkie i nie rozpuszczające się :/).
A sam grzybek to bardzo częsta przypadłość, w ciąży i poza nią. Wiem, że to marne pocieszenie, ale - dobrze, że Ci to wyszło teraz, zaleczysz i będziesz spokojna, że o to zadbałaś. Ja mam w lodówce jakieś tam pigułki z florą bakteryjną, gin kazał brać od czasu do czasu, ale ja tego nie robię zbyt często, bo wiadomo, upławy=schiz.

Cytat:
Przytulam Zeberko...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 09:40   #1719
Maga83
Zakorzenienie

Natalka wszystkiego najlepszego

Chciałam nadrobić ale dzieć wzywa, więc lecę

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 10:35   #1720
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

Natalia - wszystkiego naj

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Fajnie
Ja ostatnio wyszywałam, jak byłam na L4 w ciąży... wyszyłam sówki, do których miałam dorobić kocyk dla maluszka na szydełku...sówki leżą razem z tamborkiem i muliną w koszyku

Daleko mi do Ciebie, ale też się 'pochwalę'
slicznosci

Zeberka tule mocno
u mnie 15 lat od pierwszej straty

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
a czym??

śliczne! Od razu mi się z Paniczka skojarzyło

Natalia wszystkiego najlepszego Kochana!!
anitaxas sie lepiej domyslila

Edytowane przez measia
Czas edycji: 2013-05-29 o 10:39
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 10:39   #1721
Mmedeah88
Wtajemniczenie

Dzień dobry!

Anitko, tak mi przykro... Tak sobie właśnie myślałam wczoraj o Twoich starankach, a tu takie coś...
Rozumiem, że posiew był robiony?
Ja (odpukać) od 2 lat mam spokój. Myję się codziennie Lactacydem +, a co kilka dni aplikuję sobie Lactovaginal.

Natalko, najlepszości!

Agatko, mi prawie zawsze udaje się wywołać @ winkiem... Także może wreszcie dziś franca przyjdzie do Ciebie!
Mmedeah88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 10:40   #1722
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Pani jak minęła noc? Michałek spał potem spokojniej?
moj zajaczek chyba tak ma

Cytat:
Moja Kasia po roku czasu ma tylko kilka nowych ubrań, które kupiłam.
no ja kupilam tylko 2 x bodziaki w Biedzie. i jeszcze sie okazalo, ze kiepskie...

Cytat:
Jak zwykle mam II grupę - normalnie jak odkąd pamiętam nigdy nie miałam I.
tyz nigdy nie mialam. i nie mialam tez nigdy zadnej infekcji, wiec to nie zawsze idzie w parze...
Mam nadzieje, ze szybko pozbedziesz sie cholerstwa

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Kochane u mnie sypialnia i pokój Pierniczka pomalowane

zadowolona z efektu??

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 10:43   #1723
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

Natalia wszystkiego najlepszego

Agatko za @ co do butów zdecydowanie te pierwsze mogą być jaśniutkie.

Anitaxas nie przejmuj się może niektóre tak mają. Ja robiłam pierwszą cytologię jak byłam w ciąży i też mi wyszła II i teraz w drugiej to samo. Nie wiem, czy to dobrze, czy źle. W drugiej powiedział, że mam nadżerkę a po # na wizycie kontrolnej już nie było. Ja się nie znam, ale tak wnioskuję, że po wszystkim to się chyba oczyściło. Podzielam zdanie poprzedniczek, że to się szybko da zaleczyć i można działać. A stany zapalne, takie sprawy często się zdarzają w ciąży. Lepiej, że wiesz wcześniej. Ja złapałam stan zapalny w pierwszej ciąży na początku i jakoś urodziłam zdrowe dziecko a w drugiej wszystko było ok i niestety...

Dziewczyny dziękuję za wszystkie słowa otuchy . Nawet nie wiecie ile one znaczą dla mnie. Przepraszam, że się tak rozczulam nad sobą. Niestety nie jestem tak silna psychicznie jak co niektóre z was. Ostatnio mam jakieś gorsze dni. Zrobiłam jednak postęp od wczoraj- rozmawiałam tak szczerze z Tż. I doszliśmy do pewnego kompromisu.

Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego....
edytte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 10:44   #1724
kooocur
Zakorzenienie

Pani- kolorki ładne, bom sama wybierała

Zadowolą będę jak w tym obłędnym pokoiku położę mojego, zdrowego i całego syneczka w Lipcu

I mam dla Ciebie prezent

oo popatrz:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-05-27 09 40 43.jpg (74,7 KB, 41 załadowań)

Synuś
Stary 2013-05-29, 10:47   #1725
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
I mam dla Ciebie prezent

oo popatrz:
wow! duzeee! i jakie maja piekne drabinki!
nasze malo dopieszczone w tym roku ale tez sa

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 10:51   #1726
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

Cytat:
Ja chyba nie mam takiego daru jak Ty, aby tak pięknie ująć w słowach swoje myśli, ale przesyłam szczere

Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego....
edytte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 10:56   #1727
fiolusiek
Zakorzenienie

Natalia spelnienia marzeń

Wy tak mówicie o @, a ja zdałam sobie sprawę, że nie miałam w tym miesiącu jeszcze
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 11:16   #1728
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Anitaxas ja zawsze miałam 2 grupe.Jak długo potrwa leczenie?
Izunia mam nadzieję że po @ już się okaże wszystko ok. A jak nie to chyba se w łeb .
A jak Ty się dzisiaj czujesz? jak samopoczucie?

Cytat:
Napisane przez Mmedeah88 Pokaż wiadomość

Anitko, tak mi przykro... Tak sobie właśnie myślałam wczoraj o Twoich starankach, a tu takie coś...
Rozumiem, że posiew był robiony?
Ja (odpukać) od 2 lat mam spokój. Myję się codziennie Lactacydem +, a co kilka dni aplikuję sobie Lactovaginal.
Medi szczerze to mnie jest cholernie przykro.. niby to nic takiego a jednak.. Bo nie wiem czy w czerwcu będę mogła się strać czy nie

Cytat:
Napisane przez edytte Pokaż wiadomość

Dziewczyny dziękuję za wszystkie słowa otuchy . Nawet nie wiecie ile one znaczą dla mnie. Przepraszam, że się tak rozczulam nad sobą. Niestety nie jestem tak silna psychicznie jak co niektóre z was. Ostatnio mam jakieś gorsze dni. Zrobiłam jednak postęp od wczoraj- rozmawiałam tak szczerze z Tż. I doszliśmy do pewnego kompromisu.
Edyyta to nie jest rozczulanie się,to jest po prostu Twoje przeżywanie żałoby po poronieniu..
Jakiego??? jeśli oczywiście chcesz nam powiedzieć

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość

Wy tak mówicie o @, a ja zdałam sobie sprawę, że nie miałam w tym miesiącu jeszcze
ulala a może być jakiś powód tego opóźnienia
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 11:16   #1729
iza243
Zakorzenienie

Edytte dobrze że porozmawialiścieFio lusiek może @ nie będzie

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 11:28   #1730
Wika28
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41048917]

A tętno to ja mam czasami poniżej 60 :/ Nie ogarniam tego tematu w ogóle, to jest nieprzewidywalne... Ja już po prostu chcę urodzić..
[/QUOTE]
Perse, to już tak niedługo
Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
skonczone, oprawione i gotowe do wydania
Cytat:
Fajnie
Ja ostatnio wyszywałam, jak byłam na L4 w ciąży... wyszyłam sówki, do których miałam dorobić kocyk dla maluszka na szydełku...sówki leżą razem z tamborkiem i muliną w koszyku

Daleko mi do Ciebie, ale też się 'pochwalę'
Piękne rzeczy robicie, Dziewczyny Ja też kiedyś sobie dłubałam, taka dłubanina niezwykle uspokaja - a teraz nie ma ani chwili czasu a przydałoby się

Cytat:
anitko, tak jak dziewczyny piszą to chyba nie idzie w parze - znaczy I grupa i brak jakichkolwiek stanów zapalnych. Ja też ciągle mam jakieś zapalenia, grzybki itp. A gdy robię cytologię, zawsze mam I gr aż trudno uwierzyć. A rzadko kiedy jakiś leków nie biorę

Cytat:

Od rana głupaawka...to chyba od ilości zjedzonych warzyw przez ostatnie tygodnie

Na piątek, sobotę, niedziele robię kapustkę młodą

Jutro za to grill i mięsko... seseses

Oj mam świra od rana
lepsza głupawka niż jakieś zamartwianie

Cytat:

Będziemy mieć kolejnego dzidziusia na wątku?
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 11:32   #1731
ButterBear
Zakorzenienie

Edytte, cieszę się, że pogadałaś z mężem. Takie rozmowy są trudne, ale niestety, trzeba przez nie przebrnąć

Fiolusek...a kiedy @ miała być?

Hania

Stary 2013-05-29, 11:34   #1732
kooocur
Zakorzenienie

Dziewczyny co myślicie o takim prezencie na 6 urodziny dla chłopaka?
http://www.podwodnyrower.pl/podwodne-ksiazki.html

Synuś
Stary 2013-05-29, 11:50   #1733
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

Cytat:
Dziewczyny co myślicie o takim prezencie na 6 urodziny dla chłopaka?
http://www.podwodnyrower.pl/podwodne-ksiazki.html
mne sie podoba
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 12:22   #1734
natalia_23
Zakorzenienie

witam

dziękuję za wszystkie życzenia

ciacho w lodówce, za chwilę będzie można się częstować

perse za niedługo będziesz tulić Arturka

fiol kiedy miał być okres?

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 12:28   #1735
fiolusiek
Zakorzenienie

Moja @ po porodzie szaleje.. Cykle mam długie, jakieś krwawienia pomiędzy coś kojarzę, że miałam znowu jakieś plamienie 10.V. i od tego czasu cisza. Gdyby to była owu to miesiączka już powinna być.
Zapisałam się do gina na NFZ, termin mam pod koniec czerwca Pójdę do tego samego który twierdził, że w ciąży nie jestem Ale teraz mi chodzi bardziej o zapytanie go o te moje cykle
Stary 2013-05-29, 12:37   #1736
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Moja @ po porodzie szaleje.. Cykle mam długie, jakieś krwawienia pomiędzy coś kojarzę, że miałam znowu jakieś plamienie 10.V. i od tego czasu cisza. Gdyby to była owu to miesiączka już powinna być.
Zapisałam się do gina na NFZ, termin mam pod koniec czerwca Pójdę do tego samego który twierdził, że w ciąży nie jestem Ale teraz mi chodzi bardziej o zapytanie go o te moje cykle
Jak to twierdził, że nie jesteś w ciąży? Chyba mnie tu nie było wtedy...

A nie chcesz zrobić testu?

Hania

Stary 2013-05-29, 12:50   #1737
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

Moja mama mi nie raz opowiadała, jak to będąc ze mną w ciąży, w bardzo wczesnej, jeszcze przed spodziewanym okresem trafiła do szpitala, bo bardzo krwawiła. Uparcie twierdziła, że jest w ciąży. Bada jeden lekarz - nie ma ciąży, drugi lekarz - nie ma ciąży, dopiero któryś tam z kolei potwierdził, że jest Nie miała żadnych ciążowych objawów, po prostu wiedziała.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 12:52   #1738
Kubek29
Zadomowienie

Czy możliwe ze czuje ruchy w 14-15 tygodniu?
Tak mnie od rana cos smyra i sie obija miedzy miedzy pepkiem a spojeniem.

W ogole jaki dzisiaj piękny ciepły dzień. Niech juz tak zostanie!
Te ciagle deszcze ostatnio były tak depresyjne...

Edytowane przez Kubek29
Czas edycji: 2013-05-29 o 12:54
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 13:02   #1739
wieka22
Rozeznanie

Perse rozumiem Cię dobrzejuż niedługo lipiecjesteś teraz pod szczególną opieką lekarza, będzie dobrze

co do ciuszków to my też rzadko kupujemy...większość mam od sióstr męża i z sh lub z allegro, nówki mamy praktycznie tylko z prezentów
Monia ja też głównie szperam w dni po 1zł, nowy towar jest dla mnie za drogi

Anitaxas ja I gr w cytologii miałam tylko jak byłam jeszcze dziewicą
teraz ciągle II, ale to przecież jest ok

ktoś mi kiedyś na florę kazał zakładać na noc tampon nasączony dobrym jogurtem naturalnym, sama nie sprawdziłam tego ale ponoć działa

Luna i lekarz nic nie mówił na taki puls? Może to przez to że więcej krwi mam teraz?

Zeberka ,tulę dziś mocno

u mnie też się zbliża rocznica...pierwsza...

coming soon lipiec'2016
wieka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 13:10   #1740
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:

Wg niego na usg nic nie było. Na następny dzień poszłam do swojego i od razu pęcherzyk zobaczył
Poczekam jeszcze pare dni z testem, bo i tak im nie ufam

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
Czy możliwe ze czuje ruchy w 14-15 tygodniu?
Tak mnie od rana cos smyra i sie obija miedzy miedzy pepkiem a spojeniem.

W ogole jaki dzisiaj piękny ciepły dzień. Niech juz tak zostanie!
Te ciagle deszcze ostatnio były tak depresyjne...
Możliwe Ja też tak wcześnie czulam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości