Tabletki i preparaty wspomagające odchudzanie, suplementy diety- wątek zbiorczy! - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-04-17, 10:20   #1711
apatryda1
Przyczajenie

Dot.: "tabletki kapuściane" -stosowal ktos?

Witam wszystkich,
stosowałam magic kaps w trakcie odchudzania, ale w połączeniu z dietą i ruchem (3 x w tygodniu spining), schudłam 8 kg w ciągu 2 miesięcy. Chwalę je sobie, nie byłam jakos szczególnie głodna i dawałam radę.
Generalnie polecam jako dodatek do odchudzania.
apatryda1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-18, 15:27   #1712
one456
Przyczajenie

Dot.: Test suplementów odchudzających!!!!

A ja sie zastanawiałam nad SCleanUp, zaczęłam o tym dużo czytać i sama nie wiem... Podobno odchudza poprzez czyszczenie ..hmm...Może mi pomożecie ?
one456 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-18, 15:37   #1713
chudzianka
Przyczajenie

Dot.: Szwedzkie tabletki odchudzające - co to jest?

Cytat:
Napisane przez Monis1992 Pokaż wiadomość
no i jak? stosowal ktoś jeszcze? jakie efekty? zastanawiam się nad kupnem ale jeśli nie dzialają to szkoda zdrowia i pieniędzy...

PS: stosuje dietę (5 małych posiłków, niskokalorycznych) i ćwiczę (200brzuszków i 50przysiadów) a mimo wszystko nie chudne ;/ szukam jakiegoś wspomagacza
Te Twoje ćwiczenia to niestety za mało Nie schudniesz, bo brzuszki to nie trening aerobowy. Polecam Ci jazdę na rowerze, pływanie albo po prostu aerobik. Suplementy też są dobre, ale bez połączenia ich właśnie z dietą i ćwiczeniami możesz niewiele zdziałać.
Stary 2013-04-18, 15:42   #1714
chudzianka
Przyczajenie

Dot.: endermologia a tabletki na odchudzanie

Cytat:
Napisane przez paulina now Pokaż wiadomość
jeśli w trakcie zabiegów endermologii będę jeszcze zażywać jakieś tabletki wspomagające odchudzanie to da to lepszy efekt?

a jakie tabletki byście poleciły?
Jak tabletki wspomagające odchudzanie to albo supresanty albo fat-burnery. Nazw nie chcę Ci polecać, bo nie chcę, żeby moje wypowiedzi zostały potraktowane jako reklama. Testuję różne preapraty i wiem, że nie wszystkie działają. Ale jak chce je połączyć z zabiegami, to raczej nie spodziewaj się większych efektów. No chyba, że bierzesz supresanty, bo one zahamują apetyt. Fat-burnery wymagają treningu.
Stary 2013-04-18, 22:46   #1715
szalona_3
Przyczajenie

Dot.: Najlepsze i najgorsze suplementy diety jakie stosowałyście ;)

nie wiem czy najlepszy ale u mnie jak na razie się sprawdza, w skali 1-10 daję minilini 10 , bo przez miesiąc spadło mi 3 kg dla mnie taki wynik bez ćwiczeń to rewelka....
szalona_3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-19, 15:54   #1716
nosferatku
Zadomowienie

Dot.: Leki,ktore bralyscie podczas odchudzania

Cytat:
Napisane przez chudzianka Pokaż wiadomość
No bez przesady... Przecież są diety, które nakazują dostarczanie zaledwie 500 kcal A tak na poważnie dietę 1000 kcal można stosować tylko przez miesiąc. Przynajmniej takie są zalecenia dietetyków.
Ale to są głupie diety.
1000kcal można stosować przez miesiąc, jeżeli jest się małym dzieckiem, zgoda. Rozumiem, że tak się odchudza chorobliwie otyłych w szpitalach, ale w zaciszu domowym? 1000kcal to kpina.

Cytat:
Napisane przez chudzianka Pokaż wiadomość
Fakt, L-karnityna jest dobra. Ale to trzeba ćwiczyć regularnie, żeby zauważyć efekty. Inaczej to nie ma po co tego łykać.
Owszem. Ja sobie kupiłam w końcu jeden blister na przetestowanie, oczywiście kupię sobie drugi, bo od tygodnia stosowania nie zauważę raczej efektu. Faktycznie, bardziej się pocę na siłowni i czuję się lepiej po treningu. Prawdopodobnie jest to efekt placebo, bo skuteczności L-karnityny jako żywo chyba jeszcze nikt nie udowodnił.
Poza tym-tabletki "therm" na 90% będą zawierać kofeinę, co by tłumaczyło zastrzyk energii.

Efekt suplementów jest delikatny. Mają wspomagać, a nie-zastępować. Nie ma co liczyć, że zacznie się od nich chudnąć.
nosferatku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-24, 08:09   #1717
Lulka456
Przyczajenie

Czy któraś z Was wypróbowała może tabletki Slimback?

Witam, mam pytanie czy któraś z was wypróbowała może tabletki Slimback? Przyznam, że je kup[iłam w zestawie i stosuje już ze 2 tyg. Chciałabym przez wiosne poprawić swoja sylwetkę. Efekty na razie małe, straciłam może z 2 kg, ale zawsze to coś .... może będą lepsze efekty. Czy któras z Was juz używała slimback i może mi napisać co o tym sądzi ? Potrzebuję porady ...

Edytowane przez Lulka456
Czas edycji: 2013-04-24 o 08:29
Lulka456 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-24, 16:45   #1718
cadillac
Przyczajenie

Dot.: Tabletki i koktajle odchudzające, suplementy diety- wątek zbiorczy!

dzisiaj zakupiłam la karnitę w tabletkach....zobaczymy co to będzie, zalezy mi by zrzucić dosłownie parę kilo i wysmuklić sylwetke
cadillac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-25, 10:01   #1719
Kamyla_83
Przyczajenie

Slimette - zanim kupicie przeczytajcie

Koleżanka postanowiła schudnąć i kupiła sobie suplement diety Slimette, ostatnio bardzo reklamowany. W poszukiwaniu opinii na jego temat nie natknęłam się na żadne rzetelne komentarze, jedynie takie po których na pierwszy rzut oka widać, że to reklama, i tylko artykuły sponsorowane na blogach. Ani słowa na żadnych forach. Doszłam do wniosku, że coś musi być nie tak z tym specyfikiem i wystarczyło przeczytać skład, żeby się o tym przekonać.
W składzie są same dobre rzeczy np: jagody Acai, wyciąg z guarany, zielonej herbaty, pieprz cayenne, l-karnityna plus trochę witamin, ale jak człowiek się wczyta to okazuje się, że w jednej kapsułce jest wyciąg z jagody który odpowiada równowartości 0,8 grama owocu - czyli mówiąc wprost mamy jedną jagódkę na kapsułkę. Guarany jest 1,6 grama, zielonej herbaty 2,4 - czyli ok. 2 filiżanki, pieprzu cayenne - 0,1 grama (to nawet szczypta nie jest), a l-karnityny dużo mniej niż innych preparatach o dużo niższej cenie. Zawartość jest oczywiście podawana w miligramach, bo mało komu chce się sprawdzić ile to tak naprawdę jest. 800 mg brzmi imponująco, 0,8 gram już trochę mniej.

Także dziewczyny zastanówcie się dokładnie czy warto wydać 180 złotych na niewiele warty preparat, zwłaszcza, że te składniki można kupić osobno np. za 50 gram jagód acai zapłacimy ok. 12-30 złotych.

Moja koleżanka się nacięła, więc piszę to, bo może kogoś to uchroni przed wyrzuceniem niemałej kasy w błoto.
Kamyla_83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-25, 10:34   #1720
Longlife
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z tabletkami

Hej. Jak wyglądają te tabletki może ktoś wkleić zdjęcie? Orientujecie się czy są jeszcze dostępne na rynku? Trochę czasu już minęło od założenia tego wątku, parę lat.
Longlife jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-25, 22:00   #1721
123gosiama
Przyczajenie

Dot.: Czy któraś z Was wypróbowała może tabletki Slimback?

Hej, ja je kupiłam (koleżanka mi poleciła) przyznam szczerze, że schudłam na razie ok. 7 kg przez miesiąc i jestem zadowolna. Mam zamiar nadal je używać, jestem optymistycznie nastawiona, Ty też bądź. POWODZENIA !
123gosiama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-27, 20:08   #1722
susie95
Raczkowanie

produkty Allevo + tabletki ThermLine - spróbować?

Obecnie ważę 72 kg przy wzroście 171 cm, i przyznam że trochę mi to przeszkadza, więc chcę schudnąć z 10 kg.
Niestety, nie mam zbyt dużo czasu na gotowanie, więc postanowiłam, że do swojej diety wprowadzę reklamowane ostatnio produkty Allevo, jednak stwierdziłam, że taka dieta zbyt drogo by mnie kosztowała, i potem z pewnością nadszedł by efekt jo-jo, więc czy dobrym pomysłem jest zastąpić raz dziennie przekąskę lub obiad taką zupką lub koktajlem z proszku?
Wyglądałoby to tak, że trzy posiłki mam przygotowane przez siebie, a ostatni to właśnie to allevo.
Do tego chciałabym jeszcze wprowadzić tabletki thermline + rower dwa razy w tygodniu po 15 km i zero słodyczy, białego pieczywa itp.
Dodam, że niestety mam niedoczynność tarczycy, i zanim się o tym dowiedziałam, to odwiedziłam dietetyka, z marnym skutkiem, bo nie schudłam ani grama mimo stosowania się do diety, ale teraz mój poziom tsh wg. badań krwi jest w normie, więc chyba waga też zacznie normalnie spadać?
susie95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-01, 12:13   #1723
pudelek50513
Przyczajenie

Dot.: NOVOSLIM - opinie

a czy moze=na kupic go w aptece???? czy tylko i wyłaćznie na allegro lub na stronie producenta?
pudelek50513 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-02, 18:36   #1724
201702090901
Konto usunięte

Które z wymienionych tabletek będzie mieć lepsze działanie ? Patrząc na skład ?
proszę o konkretną odpowiedź

1. Minilinia

Skład
Kompleks roślinny Oxylia zawierający ekstrakt z nasion czarnej fasoli, ekstrakt z owoców oliwki oraz ekstrakt z liści rozmarynu, chrom, celuloza mikrokrystaliczna, sól sodowa karboksymetylocelulozy, otoczka (hydroksypropylometylocel uloza - substancja glazurująca, skrobia, talk - substancja przeciwazbrylająca, hydroksypropyloceluloza - substancja glazurująca, trójglicerydy średniolańcuchowe), dwutlenek krzemu, stearynian magnezu.

2 tabletki zawierają:
Kompleks roślinny Oxylia 500 mg w tym:
ekstrakt z nasion czarnej fasoli 410 mg
ekstrakt z liści oliwki 45 mg
ekstrakt z liści rozmarynu 45 mg
chrom 40 µg (100% zalecanego dziennego spożycia)

2.SIMPLIQ

Skład
Celuloza mikrokrystaliczna (substancja wypełniająca), wyciąg z białej fasoli, ocet jabłkowy, wyciąg z liści ostrokrzewu paragwajskiego, wyciąg z gorzkiej pomarańczy, hydroksypropylometylocelu loza (substancja glazurująca), wyciąg z alg brunatnych i wyciąg z pestek winogron, dwutlenek tytanu (barwnik), stearynian magnezu (substancja glazurująca), dwutlenek krzemu (substancja wypełniająca), hydroksypropyloceluloza (substancja glazurująca), chlorowodorek pirydoksyny), chlorek chromu (III), wosk pszczeli i wosk Carnauba (substancje glazurujące).
Produkt zawiera zboża zawierające gluten, orzeszki ziemne, nasiona soi, mleko, orzechy, seler, gorczycę oraz dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg w przeliczeniu na SO2.

3.OLIMP THERM LINE FORTE

Skład
ekstrakt z owoców cytrusowych, ekstrakt gorzkiej pomarańczy, L-tyrozyna, ekstrakt z zielonej herbaty, ekstrakt guarany, kofeina bezwodna, ekstrakt imbiru, winian L-karnityny, chelat aminokwasowy chromu, ekstrakt pieprzu kajeńskiego, ekstrakt pieprzu czarnego, substancje pomocnicze: celuloza mikrokrystaliczna, stearynian magnezu, żelatyna, barwniki E171, E124, E122, E131.
Informacja żywieniowa 4 kapsułki
SINETROL® XPur opatentowany ekstrakt owoców
czerwonych pomarańczy, grapefruitów i cytrusów
/ 90% polifenoli, 20% flawanonów
w tym:
guarana
900 mg

90 mg
Thermogenic Blend™ 1433 mg Ekstrakt zielonej herbaty (Camelia sinensis) 55% EGCG - galusanu epigallokatechiny 281 mg Ekstrakt gorzkiej pomarańczy (Citrus aurantium) 333 mg Ekstrakt zielonej kawy (Green coffee bean extract) 50% ACG – kwasów chlorogenowych L-tyrozyna Ekstrakt guarany (Paulinia cupana extract) 22% kofeiny 241 mg Ekstrakt imbiru (Zingiber officinale) 5% gingeroli Winian L-karnityny Ekstrakt pieprzu kajeńskiego (Capsium annuum) 8% kapsaicyny Ekstrakt z pieprzu czarnego (Piper nigrum extract) 95% piperyny Chrom 150 µg (375%*) Kofeina (z kofeiny bezwodnej i ekstraktu guarany)
(z Sinetrolu®, ekstraktu guarany i kofeiny bezwodnej)
4.Olimp Therm Line 2

Skład :

Ekstrakt zielonej herbaty, ekstrakt guarany, ekstrakt z gorzkiej pomarańczy, winian l-karnityny, L-tyrozyna, kofeina, celuloza mikrokrystaliczna - substancja wypełniająca, stearynian magnezu- substancja przeciwzbrylająca, żelatyna - otoczka kapsułki.

2 kapsułki:

ekstrakt z zielonej herbaty
300mg ekstrakt z pomarańczy gorzkiej 250mg ekstrakt z guarany 250mg kofeina 70mg L-tyrozyna 100mg L-karnityna 200mg

5.FIGURA EXTRASLIM
Składniki ekstrakt z guarany (19,34%), żelatyna, substancja wypełniająca - celuloza mikrokrystaliczna, ekstrakt z zielonej kawy (9,67%), winian L-karnityny (9,67%), ekstrakt z gorzkiej pomarańczy (7,74%), ekstrakt z zielonej herbaty (7,74%), kofeina bezwodna (7,74%), substancja przeciwzbrylająca - stearynian magnezu, ekstrakt z pieprzu czarnego (0,97%), ekstrakt z pieprzu kajeńskiego (0,97%), substancja przeciwzbrylająca - krzemionka koloidalna, pikolinian chromu, barwniki: dwutlenek tytanu, czerwony tlenek żelaza
Składnik
1 kapsułka (517 mg)
2 kapsułki (1034 mg)
(zalecana dzienna porcja)
Pieprz kajeński (ekstrakt 20:1)
w tym kapsaicyna
100 mg
0,4 mg
200 mg
0,8 mg
Pomarańcza gorzka (ekstrakt 10:1)
w tym synefryna
400 mg
2,4 mg
800 mg
4,8 mg
Guarana (ekstrakt 0,07:1)
7 mg
14 mg
Zielona herbata (ekstrakt 20:1)
800 mg
1600 mg
Pieprz czarny (ekstrakt 10:1)
50 mg
100 mg
Zielona kawa (ekstrakt10:1)
500 mg
1000 mg
Chrom
10 µg (25% RDA*)
20 µg (50% RDA*)
L- karnityna
34 mg
68 mg
Kofeina
59,4 mg
118,8 mg
201702090901 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-02, 18:38   #1725
201702090901
Konto usunięte

Dot.: Odchudzane przez Tabletki

Które z wymienionych tabletek będzie mieć lepsze działanie ? Patrząc na skład ?
proszę o konkretną odpowiedź

1. Minilinia

Skład
Kompleks roślinny Oxylia zawierający ekstrakt z nasion czarnej fasoli, ekstrakt z owoców oliwki oraz ekstrakt z liści rozmarynu, chrom, celuloza mikrokrystaliczna, sól sodowa karboksymetylocelulozy, otoczka (hydroksypropylometylocel uloza - substancja glazurująca, skrobia, talk - substancja przeciwazbrylająca, hydroksypropyloceluloza - substancja glazurująca, trójglicerydy średniolańcuchowe), dwutlenek krzemu, stearynian magnezu.

2 tabletki zawierają:
Kompleks roślinny Oxylia 500 mg w tym:
ekstrakt z nasion czarnej fasoli 410 mg
ekstrakt z liści oliwki 45 mg
ekstrakt z liści rozmarynu 45 mg
chrom 40 µg (100% zalecanego dziennego spożycia)

2.SIMPLIQ

Skład
Celuloza mikrokrystaliczna (substancja wypełniająca), wyciąg z białej fasoli, ocet jabłkowy, wyciąg z liści ostrokrzewu paragwajskiego, wyciąg z gorzkiej pomarańczy, hydroksypropylometylocelu loza (substancja glazurująca), wyciąg z alg brunatnych i wyciąg z pestek winogron, dwutlenek tytanu (barwnik), stearynian magnezu (substancja glazurująca), dwutlenek krzemu (substancja wypełniająca), hydroksypropyloceluloza (substancja glazurująca), chlorowodorek pirydoksyny), chlorek chromu (III), wosk pszczeli i wosk Carnauba (substancje glazurujące).
Produkt zawiera zboża zawierające gluten, orzeszki ziemne, nasiona soi, mleko, orzechy, seler, gorczycę oraz dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg w przeliczeniu na SO2.

3.OLIMP THERM LINE FORTE

Skład
ekstrakt z owoców cytrusowych, ekstrakt gorzkiej pomarańczy, L-tyrozyna, ekstrakt z zielonej herbaty, ekstrakt guarany, kofeina bezwodna, ekstrakt imbiru, winian L-karnityny, chelat aminokwasowy chromu, ekstrakt pieprzu kajeńskiego, ekstrakt pieprzu czarnego, substancje pomocnicze: celuloza mikrokrystaliczna, stearynian magnezu, żelatyna, barwniki E171, E124, E122, E131.
Informacja żywieniowa 4 kapsułki
SINETROL® XPur opatentowany ekstrakt owoców
czerwonych pomarańczy, grapefruitów i cytrusów
/ 90% polifenoli, 20% flawanonów
w tym:
guarana
900 mg

90 mg
Thermogenic Blend™ 1433 mg Ekstrakt zielonej herbaty (Camelia sinensis) 55% EGCG - galusanu epigallokatechiny 281 mg Ekstrakt gorzkiej pomarańczy (Citrus aurantium) 333 mg Ekstrakt zielonej kawy (Green coffee bean extract) 50% ACG – kwasów chlorogenowych L-tyrozyna Ekstrakt guarany (Paulinia cupana extract) 22% kofeiny 241 mg Ekstrakt imbiru (Zingiber officinale) 5% gingeroli Winian L-karnityny Ekstrakt pieprzu kajeńskiego (Capsium annuum) 8% kapsaicyny Ekstrakt z pieprzu czarnego (Piper nigrum extract) 95% piperyny Chrom 150 µg (375%*) Kofeina (z kofeiny bezwodnej i ekstraktu guarany)
(z Sinetrolu®, ekstraktu guarany i kofeiny bezwodnej)
4.Olimp Therm Line 2

Skład :

Ekstrakt zielonej herbaty, ekstrakt guarany, ekstrakt z gorzkiej pomarańczy, winian l-karnityny, L-tyrozyna, kofeina, celuloza mikrokrystaliczna - substancja wypełniająca, stearynian magnezu- substancja przeciwzbrylająca, żelatyna - otoczka kapsułki.

2 kapsułki:

ekstrakt z zielonej herbaty
300mg ekstrakt z pomarańczy gorzkiej 250mg ekstrakt z guarany 250mg kofeina 70mg L-tyrozyna 100mg L-karnityna 200mg

5.FIGURA EXTRASLIM
Składniki ekstrakt z guarany (19,34%), żelatyna, substancja wypełniająca - celuloza mikrokrystaliczna, ekstrakt z zielonej kawy (9,67%), winian L-karnityny (9,67%), ekstrakt z gorzkiej pomarańczy (7,74%), ekstrakt z zielonej herbaty (7,74%), kofeina bezwodna (7,74%), substancja przeciwzbrylająca - stearynian magnezu, ekstrakt z pieprzu czarnego (0,97%), ekstrakt z pieprzu kajeńskiego (0,97%), substancja przeciwzbrylająca - krzemionka koloidalna, pikolinian chromu, barwniki: dwutlenek tytanu, czerwony tlenek żelaza
Składnik
1 kapsułka (517 mg)
2 kapsułki (1034 mg)
(zalecana dzienna porcja)
Pieprz kajeński (ekstrakt 20:1)
w tym kapsaicyna
100 mg
0,4 mg
200 mg
0,8 mg
Pomarańcza gorzka (ekstrakt 10:1)
w tym synefryna
400 mg
2,4 mg
800 mg
4,8 mg
Guarana (ekstrakt 0,07:1)
7 mg
14 mg
Zielona herbata (ekstrakt 20:1)
800 mg
1600 mg
Pieprz czarny (ekstrakt 10:1)
50 mg
100 mg
Zielona kawa (ekstrakt10:1)
500 mg
1000 mg
Chrom
10 µg (25% RDA*)
20 µg (50% RDA*)
L- karnityna
34 mg
68 mg
Kofeina
59,4 mg
118,8 mg
Stary 2013-05-03, 01:13   #1726
Karyvlea
Rozeznanie

GG do Karyvlea Send a message via Skype™ to Karyvlea

Tabletki to są tylko suplementy diety, czyli dodatek. Nie warto się obżerać i faszerować Lineami czy innymi spalaczami tłuszczu, bo tylko się kasę w błoto wywala. Jeżeli już się chce korzystać z takich tabletek, to polecam przejść na jakąś dietę czy ruszyć tyłeczki. Żadna tabletka nie zrzuci za Ciebie x kilogramów.
Pozdrawiam
Karyvlea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-03, 09:14   #1727
201702090901
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Karyvlea Pokaż wiadomość
Tabletki to są tylko suplementy diety, czyli dodatek. Nie warto się obżerać i faszerować Lineami czy innymi spalaczami tłuszczu, bo tylko się kasę w błoto wywala. Jeżeli już się chce korzystać z takich tabletek, to polecam przejść na jakąś dietę czy ruszyć tyłeczki. Żadna tabletka nie zrzuci za Ciebie x kilogramów.
Pozdrawiam
Kochana ja wiem doskonale, że same tabletki mnie nie odchudzą jak będę jeść kilogramami słodycze itp.
Ja jako dodatek chcę
Stary 2013-05-03, 12:51   #1728
Karyvlea
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nati2017 Pokaż wiadomość
Kochana ja wiem doskonale, że same tabletki mnie nie odchudzą jak będę jeść kilogramami słodycze itp.
Ja jako dodatek chcę
Ja stosowałam Linea i żadnej różnicy nie widziałam, a nawet waga oporniej schodziła. Jak odstawiłam to zaczęła ładnie spadać. Więc tego suplementu nie polecam, innych nie stosowałam.
Stary 2013-05-03, 16:49   #1729
crazydreamgirl
Przyczajenie

Dot.: OLIMP CLA z zielona herbata i l-karnityna

Ja też postanowiłam od 1 maja wziąść się za siebie na poważnie wiec też chciałabym się dołączyć. W grupie siła! :P
mój cel: 10 kg mniej!
crazydreamgirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-04, 10:40   #1730
Karyvlea
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Martiniq44 Pokaż wiadomość
Dziołchy każda zna jakieś prochy odchudzające i genialne diety ale czemu w takim razie ten wątek jest tak popularny? Skoro to wszystko działa powinno być po problemie.?

A może zamiast robienia w życiu rewolucji w stylu biorę się za dietę itp zrobić ewolucję. Rewolucje kończą się tak szybko jak zaczynają a ewolucja trwa od mi milionów lat Czyli drobnymi krokami zmienić nawyki.

Jest taki program który na podstawie iluśtam letnich badań naukowych pozwala krok po kroku eliminować różne złe nawyki a rozwijać te które są charakterystyczne dla ludzi sukcesu. Tam jest taki motywacyjny cel żeby dołączyć do klasy ludzi zamożnych ale generalnie w tym programie chodzi o to żeby dać sobie w życiu kopa, odświeżyć myślenie i zacząć żyć inaczej.

Link do polskiej edycji programu http://www.bigplan.pl/index.php/o-big-plan
I co, przyjmą kilka tysięcy wizażystek?
Stary 2013-05-04, 16:39   #1731
xJuleczkax1
Przyczajenie

Dot.: Thermo Speed czy pomaga ?

ja mam pytanie myślę o zakupię Thermo speed-a i jestem ciekawa jakie są efekty i po jakim czasie chce szybko pozbyć się kilogramów bo mam ich aż nadmiar
xJuleczkax1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-05, 07:28   #1732
kitkaa85
Zadomowienie

Dot.: Thermo Speed czy pomaga ?

ja mam bardzo złe doświadczenia z tym specyfikiem. zażywałam go przed treningiem jakiś miesiac czasu , zaznaczam że dość intensywnym bo przynajmniej godzinne bieganie. A efekty, zero kropli potu, nie schudłam nawet grama. Miałam natomiast problemy z zasypianiem, kołatanie serca mimo iż jestem zdrowa, zatrzymanie miesiączki. Tylko zdrowa dieta i sport, szkoda pieniędzy na tabletki!!

kitkaa85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-05, 13:33   #1733
verda
Inkwizytor

Dot.: suplementacja przy tabletkach antykoncepcyjnych

Ciekawy temat, szkoda że umarł.

Ja biorę
- Omega 3 w kaspułkach, dzięki temu ustąpiło uczucie "bólu żyły" które pojawiło się u mnie już przy czwartej tabletce.
- Sok z róży (do kupienia w sklepie zielarskim). Świetne źródło witaminy C, lepiej się przyswaja niż wersja tabletkowa. Warto brać aby wzmocnić naczynka krwionośne
- mam zamiar brać jeszcze magnum forte, w pon lecę do apteki.

Zastanawiam się czy zacząć stosować jakieś maści z kasztanowca. Zauważyłam, że ostatnio moje żyły zrobiły sie bardziej wyraźne i chciałabym to jakoś zniwelować. czy to działa?

wymianka książkowa
verda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-05, 17:56   #1734
wytwornia
Przyczajenie

GG do wytwornia
Exclamation Problem z Tabletkami odchudzającymi

Witam wszystkich Mam taki mały problem, mianowicie zastanawiam się nad wyborem tabletek odchudzających.. Kiedyś dawno temu brałam THERMA LINE mam o nich średnią opinię. Teraz chciałabym uzyskać lepsze efekty łącząc tabletki z dietą i ćwiczeniami, ale jest ich na rynku obecnie tyle że ciężko mi się zdecydować i wolę przed zakupem zapytać o radę. Therma line wybrałam ze względu na cenę i w miarę dobre opinie w internecie. U mnie średnio się sprawdziły. Tak więc jakie polecacie?
wytwornia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-06, 10:36   #1735
magd102
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez verda Pokaż wiadomość
Ciekawy temat, szkoda że umarł.

Ja biorę
- Omega 3 w kaspułkach, dzięki temu ustąpiło uczucie "bólu żyły" które pojawiło się u mnie już przy czwartej tabletce.
- Sok z róży (do kupienia w sklepie zielarskim). Świetne źródło witaminy C, lepiej się przyswaja niż wersja tabletkowa. Warto brać aby wzmocnić naczynka krwionośne
- mam zamiar brać jeszcze magnum forte, w pon lecę do apteki.

Zastanawiam się czy zacząć stosować jakieś maści z kasztanowca. Zauważyłam, że ostatnio moje żyły zrobiły sie bardziej wyraźne i chciałabym to jakoś zniwelować. czy to działa?
Ja biore tabsy również i na uczucie cięzkich nóg,opuchlizny biore diohespan max i z naprawde go polecam.Wzmacnia zyły. Pomógł mi też właśnie na bardziej widoczną zyłe na jednej nodze - wczesniej była widoczna zielona jakbym siniaka miała a teraz trzeba jej szukać żeby znaleźć
Do tego biore magnez i komplet witamin ale widze ze bede musiala to zmienić

„Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterie; to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć.”

magd102 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-06, 10:49   #1736
zuzka95
Przyczajenie

Smile Dot.: Tabletki i koktajle odchudzające, suplementy diety- wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez Karyvlea Pokaż wiadomość
I co, przyjmą kilka tysięcy wizażystek?
Wszytko fajnie i pięknie. BigPlan czy coś podobnego- super. Tylko wiele osób potrzebuje wsparcia w konkretnym problemie- tu odchudzania- od ludzi w podobnej sytuacji. Nie dają sobie rady z nadwagą i już. Zdrowy suplement diety, który ja stosuję MagicKaps to tylko tabletki zawierające naturalne składniki, które wspomagają odchudzanie. Nie są drogie, a mnie pomagają. Nie będę się poddawać praniu mózgu z powodu jednego problemu. Mam swój plan i się go trzymam.
zuzka95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-06, 15:12   #1737
verda
Inkwizytor

[QUOTE=magd102;40661802]Ja biore tabsy również i na uczucie cięzkich nóg,opuchlizny biore diohespan max i z naprawde go polecam.Wzmacnia zyły. Pomógł mi też właśnie na bardziej widoczną zyłe na jednej nodze - wczesniej była widoczna zielona jakbym siniaka miała a teraz trzeba jej szukać żeby znaleźć
Do tego biore magnez i komplet witamin ale widze ze bede musiala to zmienić [/QUOTE]

Dlaczego?

wymianka książkowa
verda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-06, 15:20   #1738
saakdasadadsad
BAN stały

magnezu? serio? to już wiem, skąd moja drgająca powieka
saakdasadadsad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-07, 12:46   #1739
Angelina023
Przyczajenie

Dot.: Test suplementów odchudzających!!!!

Cytat:
Napisane przez one456 Pokaż wiadomość
A ja sie zastanawiałam nad SCleanUp, zaczęłam o tym dużo czytać i sama nie wiem... Podobno odchudza poprzez czyszczenie ..hmm...Może mi pomożecie ?

Słyszałam o tym same pozytywne rzeczy więc myślę,że warto spróbować
Angelina023 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-07, 13:08   #1740
Liptonka13
Przyczajenie

Question Asystor Slim?

Chciałam się wspomóc jakimś preparatem odchudzającym i zastanawiam się nad Asystor Slim.
Stosowała może któraś ten środek odchudzający?Czy daje jakies efekty?
A może poleciły byscie już wypróbowany z efektem?
Liptonka13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości