|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
jestem po zebraniu u Pata ale to jest po tej drugiej stronie nudne
![]() ![]() jestem w trojce klasowej - po znajomosci mnie wcisneli.. z pewnym tata musze wykonac projekt.. a racej bede go wykonywac przez caly rok szkolny no ale... przeszlismy na ty co mnie mniej cieszy ale no przeicez jestem teraz rodzicem nie bede sobie z nimi paniować... i tak ma juz moj nr telefonu. goraco sie zrobilo
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem po przewspanialym spotkaniu
![]() i obwieszczam że albo Ktosia się tu przeprowadxi albo ja do niej!!! Kupuję ich wszystkich. Marcelinka jest genialna! Ale przede wszystkim Ktosia, ciepła, wesoła, potrafiaca słuchać i gadac - no kocham Cię!!!! Dziękuję za wszystko, na prawdę... Thx
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
Żałuję że nie mogłam dołączyć ale zgadzam sie całkowicie oni są cudowni! Przefantastyczni!
Zostawiam pata do końca tygodnia niech posiedzi ten jego kaszel jest nie fajny.
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
zdrowia dla Pata!
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrowia dla Pata. Mam nadzieję że kaszel mu szybko przejdzie.
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
kolejna nie przespana noc, kolejny atak, kolejne duszenie się...
tylko wystawienie go w okno pomogło... potem szpital, zastrzyk... i powrót do domu.. teraz jest super.. pomijając że nie spałam.. moja mama z nim jest ja jestem na telefonie.. gdyby nie to ze mam dziś to kurewskie zebranie w dupie bym miała to przedszkole.. jeszcze nigdy się tak nie dusił nawet przy pierwszym ataku.. ale nasza miejska opieka medyczna jest straszna... nie dośc że nie ma już ani jednego oddzialy dziecięcego.. drugi szputal też zamykaja to przyjmował nas lekarz który miał z 80 lat z 20 minut wypisywał 2 linijki na komputerze.. i sie zastanawiał po co my w czasie ataku dajemy bu pulmicort i berodual (arelgolog nam kazała) bo on by dawał jakąś floxotide czy coś... lekarz tragiczny.. za to pielęgniarki super.. wyć mi się chce... jutro ide z nim tu do nas do przychodni... byle do jutra.. aczkolwiek jak cos sie bedzie dzialo to jade z pracy.. jeszcze sie mnie lekarz pytal jaka dawke tego dexavenu ma mu dac.. i przepisal zupelnie inne leki ktorych nigdy nie barlismy i nie wiem ☠☠☠☠a nawet na co sa..
|
|
#1717 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie mi przykro. Mam nadzieje, że dzisiaj będzie już lepiej. Co do lekarza i braku oddziału - współczuję. Trzymaj się tam dzielnie! Mam nadzieje, że dzisiaj będzie już spokojnie! Dużo siły!
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
marta wspolczuje
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Marta zdrówka dla Pata.
moje dziecie jeszcze śpi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kliwuś twoje rady się chyba przydały ![]()
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
anika super ze sie udalo!!!!!
|
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
nie do końca w 100% się udało ale z dnia na dzień coraz lepiej...
byłam na zabiegach laserem na kręgosłup, poprawy jakby nie ma ale to dopiero drugi raz.... może przestanie boleć łepetyna
|
|
#1723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a o służbie zdrowia to lepiej nie mówić.... Cytat:
a my dziś na szczepieniu z juniorem byliśmy no i szopka była przy badaniu... nie chciał się ani połozyc ani na wage ani zmierzyć...ani osłuchać ani grdła pokazac.................. .... ![]() no i mamy jak się okazało nowa pediatrę... całkiem miła.. milsza niż poprzednia... |
||
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje..
przed nami na bank "wesola" noc.. ehs.. nic mi sie nie chce, chociaz tyle ze zebranie z rodzicami bardzo fajnie.. mam super rodzicow chetnych do wspolpracy i dawno mi sie tak dobrze zebrania nie prowadzilo jak teraz.. zupelnie jak z moja Iwi wymienialysmy sie uzupelnialysmy tak wsyztsko poszlo plynnie
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha, Ktosia, Gucia oo jaki tu spontaniczne spotkania
fajnie, ze udane ![]() heeej ale mnie ten tydzień zmęczył wracam do domu padniętaaaa... wczoraj zostałam w pracy, bo obgadywałyśmy dzienniki i papiery... dzisiaj zostawałam, bo przestawiałam sobie jeszcze meble, bo w jednym miejscu mi nie grały Ogólnie jestem wypompowana W sobotę mamy wesele, tak mi się nie chce, ze szok, tym bardziej że mam trochę papierów do zrobienia, a po pracy nie mam siły ![]() A no i dzisiaj już była akcja, bo dziecko mi 3 razy zwymiotowało i wzywałam pielęgniarkę. Nie mamy pojęcia od czego bo brzuch nie bolal, gorączki nie miał zwymiotował i szedł się bawić ![]() I jestem zła, bo już czekam 2 tydzień na kuriera dwa razy dzwoniliśmy i podobno jeszcze jednej książki im brakuje i chyba dopiero w poniedziałek dotrą
|
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wam powiem na dobranoc że jestem w mega szoku po obserwacji klasy przez te 3 dni...
tu był opis...ale przeniosłam do klubu
|
|
#1727 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam!!!!
![]() Choć w sumie to mogłabym tam zostać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Guciolku jeszcze raz powtórzę - jesteś rewelacyjna! Fantastycznie mądra życiowo, ciepła, bezpośrednia!Cytat:
Cytat:
Biedny Patryk! Ręce opadają jak czytam o opiece medycznej, porażka na całej linii! Mocno Was tulę!!!
|
||||
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() martucha - zdrowka dla Pata! Gucia - super ze spotkanie się udało! Powinnas w tylek dostać za to ze ze mna się nie spotkalas!!! ![]() My wlasnie wrocilismy z parku
|
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Guciu Kraków nas nie chciał wypuścić ze swoich objęć dzisiaj Panna Nawigacja cudem uratowana przed wyrzuceniem przez okno Nie mogła się połapać, chyba ma alergię na tramwaje! Przeznaczenie?
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2013-09-05 o 23:48 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
No bo my lubimy tak noca sie bujac po parku
|
|
#1731 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się, że zebranie udane! Super, że się tak uzupełniacie! Cytat:
dziękuję. bardzo! A co do głosu, to z Tobą nie da się konkurować. Kupiłaś mnie tym zupełnie! Glos, tonacja, sposób w jaki mówisz - mogłabym Cię słuchać i słuchać! A do tego mądrze gadasz! To lubię! ![]() ![]() Cytat:
![]() a tak poważnie, to ja też strasznie żałuje. Ale wiesz jak jest... mam nadzieje, że jeszcze będzie okazja! Cytat:
![]() Przeznaczenie! Mięliście tu po prostu zostać! Dzień dobry PIĄTEK!!! coś mnie głowa boli. I jakaś taka niedociumana dzisiaj jestem. Mamy dzisiaj gości. Przez ostatnie dni ułożyłam sobie już całe menu, żeby mój mąż wczoraj stwierdził, że on w sumie wolałby coś innego no i tym samym plan zmienił się o 180 stopni.Oby do 16:00! choć mam chytry plan zmyć się o 14:00. Na wolne się nie zgodzili, to może chociaż tyle uda mi się osiągnąć
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2013-09-06 o 09:01 |
||||
|
|
|
#1732 | |
|
Zakorzenienie
|
To wiele wyjaśnia
![]() Cytat:
![]() Co do głosu, to nawet się wczoraj męża pytałam, jaki mam głos, bo wg mnie skrzeczący, ale o dziwo potwierdził, że miły Zaskoczyłaś mnie totalnie! Co dobrego dzisiaj przygotowujesz? |
|
|
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czego ja dzisiaj nie przygotowuje ![]() Miała być lazania. Miałam wielką ochotę, ale mąż pokręcił nosem, że za ciężka na wieczór... niech mu będzie! zrobię makaron z sosem kremowym z łososiem, pieczarkami i brokułem, do tego tarta z cukinią, deska serów, kilka dipów i jak posiedzą dłużej to parówki w cieście francuskim, może sałatka z szynką parmeńską, ale tego ostatniego nie jestem pewna. Generalnie ma być wszystkiego nie dużo, a różnorodnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Witam całe wieki mnie tu nie bylo nawet nie bede udawac ze nadrobie
pozdrawiam Was PM2009
|
|
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co u Ciebie??
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek piątkowo!!!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Dzisiaj mam zamiar wyrwać męża na zakupy, ale... dla "moich" dzieci lubię kompletować takie rzeczy, wiec się cieszę jak wrócimy to idę lulu, bo jutro chciałabym wcześniej wstać, ogarnąć chociaż co nieco dokumentację (to wesele mi teraz nie na rękę ) i o 12 do fryzjera - i zabawa
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2013-09-06 o 14:38 |
|
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Bylismy z mlodym u pani pediatry naszej nowej, tzn 2 raz u niej i jestem nadal zadowolona.. odluchala malego powiedziala ze dobrze ze ni kupowalismy tych lekow co przepisal zostajemy przy pulmi i opcjonalnie berodual plus te alergiczne. pulmi jeszcze 2 dni, osluchowo czysty klasyczny atak. dostal zaswiadczenie ze jest zdrowy ale tez ze jest krtaniowcem i moze kaszlec - do przedszkola jakby jakis rodzic pyta zeby nauczyciele przedstawili. super!! a co najwazniejsze przepisala nam pulmi ze znizka.. zaplacilam za cale opakowanie 20 kilka zlotych. bosko!! powiedziala ze mimo ze alergolog powiedziala ze znizki nie da to samo to ze sie leczy u arelgologa i ataki ma czesto dla niej wystarczy i znizka nam sie nalezy
jestem spokojniejsza ![]() bedziem zyc![]() a za niedlugo ide na grila, laski z pracy mnie zaprosily - mamy sie integrowac i opic mianowanie jednej z dziewczyn. milo bardzo milo ![]() ale wyskakuje tylko od 17 do 20 bo i tak wieczorem przychodza przyjaciele, a ja jeszcze wole miec oko na Pata.. wiecie ze dzis bylabym juz w kosciele na slubie tych moich jełopow
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.

W sobotę mamy wesele, tak mi się nie chce, ze szok, tym bardziej że mam trochę papierów do zrobienia, a po pracy nie mam siły 
dwa razy dzwoniliśmy i podobno jeszcze jednej książki im brakuje i chyba dopiero w poniedziałek dotrą
) i o 12 do fryzjera - i zabawa