|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1711 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 289
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Cytat:
![]() jutro ide do lekarza ma³a zbadac czy oprocz kataru i kaszelku nic nie ma to w razie czego wjade do sklepu...
|
|
|
|
|
|
#1712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz Ci maila na pv podama ja dzisiaj jugurt nat z bananem i otrêbami jab³ko roso³ek (ale malutko) pulpecik gotowany, ogórki kiszone ![]() i sa³atka z tuñczyka i grzech-radlerek ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
ja swojego znów zaczê³am faszerowaæ tranem i wit c ![]() ca³± zesz³± jesieñ, zimê i wiosnê tez tak robi³am zaczê³am jak mia³ 7 miesiêcy ![]() polecam ![]() tran mollersa mu dajê teraz akurat owocowy i juvit c |
||
|
|
|
|
#1713 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a dziêkuje, mam nadzieje ze Lence przejdzie, odci±gam jej katar takim ¶wietnym aspiratorem nazywa sie chyba katarek, podlacza sie do odkurzacza, poczatkowo mnie to przerazalo ale bardzo milo sie rozczarowalam moja niunka nienawidzi gruchy itp. a to cudenko ulatwilo zycie![]() podziwiam Cie neska za Twoje dietowanie, ja sie cos poddaje ostatnio... a w ogole gdzie dziewczyny wszystkie?? forum sie nam rozpada |
|
|
|
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wiêcej cwiczen ale jest jak jest
|
|
|
|
|
|
#1715 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
Cytat:
![]() Ania miala non stop katar.Miesiacami sie meczyla,ale zamowilam na necie i ufff zaraz lepiej.Jak zassa³o,to gluty wyciagnelo.Mozgu nie wysysa,bo przetestowalam na sobie:P dawajta te meile to wam diete wysle---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Paulinka sprawdz w spamie,bo mi sie tam tez zapisuja.3 tyg temu wyslalam ci bo sprawdzi³am |
|
|
|
|
|
#1716 |
|
Rozeznanie
|
dzieñ dobry,standardowo koncze i zaczynam dzieñ.Wracac dezerterki
|
|
|
|
|
#1717 |
|
Raczkowanie
|
Dzieñ dobry
gdzie jestescie dziewczyny??? :c onfused:ja dzi¶ tak: 2 kromki razowca z mas³em 2 berlinki ³yzka musztardy herbata zielona nie mam w ogóle pomys³u na obiad...jakies podpowiedzi? zgubi³am gdzie¶ centymetr i nie mam jak sie zmierzyc...zwa¿e siê u siorki jak pojde jej podlac kwiatki bo moja waga fiksuje ![]() milego dnia i wracac mi tu!!! |
|
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Laski..... Czesc
![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
|
|
#1719 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 395
|
Cze¶æ dziewczyny
Czy mogê do Was wróciæ ![]() ![]() :pro si:Tylko moje odchudzanie szlag trafi³ w tamtym tygodniu Znów potrzebuje wsparcia |
|
|
|
|
#1720 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
MUSISZ DO NAS WRÓCIÆ KOCHANA wa¿ne ¿eby¶ od dzi¶ zaczê³a siê staraæ, ja te¿ w zesz³ym tyg odpu¶ci³am ale od dzi¶ wracam na dobre tory![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- hej kochana dziewczyny, kurna z³a na siebie jestem;/ robi³am porz±dki w lodówce i tyle jedzenia wyrzucilam ze szok ![]() wszystko albo zepsute albo po terminie. jak wiecie ca³ymi tygodniami jestem sama, no i wiadomo ze nie zjem duzo, czasami jak otworez szynke to bywa ze jem ja caly tydz, ale i tak robie zapasy jakbym sklepu nie miala od dzisiaj jem to co mam w lodówce i nic nie dokupuje, ewentualnie jak zabraknie mi czegos do obiadu bo az zal patzrec jak tyle jedzenia l±duje w koszu...wstyd mi strasznie za sama siebie...cz³owiek chomikuje jakby wojna miala byc a przeciez codziennie jestem prawie w sklepie...ehhh poprawa!!---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- i po obiadku ![]() zjad³am jeszcze ma³± gruszkê kawa z mlekiem a na obiad 15 gotowanych brukselek i 2 jajka sadzone ze szczypiorkiem ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- <iframe src="http://www.ilewazy.pl/dziennik/lista/dcdcaf" style="border-style:none;" width="498 " height="648"> ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- <iframe src="http://www.ilewazy.pl/dziennik/lista/dcdcaf" style="border-style:none;" width="498 " height="648"> |
|
|
|
|
|
#1721 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
cze¶æ zo³zo
![]() gdzie zes by³a,jak cie nie bylo?:P---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Waga 63,100 ![]() ramie 26? reszta bez zmian jako takich
|
|
|
|
|
|
#1722 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
|
|
|
|
|
#1723 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 132
|
Witam laseczki
Rocznica udana... M±¿ zaprosi³ mnie na kolacjê, kupi³ kwiaty i ogólnie by³o mi³o. U rodziców na rocznicy nie by³o ob¿arstwa, maleñki kawa³ek sernika na zimno (w³a¶ciwie dokoñczy³am to co zostawi³y mi dzieci), na kolacjê lekka warzywna sa³ateczka tak¿e jestem z siebie dumna ![]() ALI tak trzymaj ![]() KASIU wracaj i to szybciutko... Razem mo¿na zdzia³aæ wiêcej ni¿ w pojedynkê STRONG je¶li w tym tygodniu s³abo bêdziesz z nami pisaæ to ja ciê kochana rozgrzeszam, bo pamiêtam ¿e wkrótce twój wielki dzieñ i bêdziesz mia³a sporo na g³owie ![]() PAULINKO zdrówka dla maluszka ![]() Jak siê zwa¿ê i zmierzê to zajrzê do was znowu. Wiem ¿e od ostatnich pomiarów waga i wymiary nieznacznie wzros³y i z tego powodu wstyd mi najbardziej
|
|
|
|
|
#1724 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Przysz³y bluzeczki moje.Sa ¶liczne!!!podam wam linka do tego sklepu.Jestem mega zadowolona,tylko z towaru,bo dowoz pora¿ka.Poczta by szybciej doszlo niz kurierem:P nastepnym razem zamowie poczta www.wmb24.pl odzie¿ damska,bluzki d³ugi rekaw i od 5 strony sie zaczna te bluzki za 10 zl ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- nie ¶miejcie siê ale pare bluzek kupi³±m sobie bardziej dopasowanych,zeby mi przypomina³y,ze mam schudnac jeszcze.Moje rece i ramiona jeszcze sa grube.W nadgarstku 1 cm mi uby³ dopiero |
|
|
|
|
|
#1725 |
|
Raczkowanie
|
Ali a jaki rozmiar zamowilas? moge wiedziec ktore bluzeczki bo nie wiem ktore warto a musze przyznac ze za ta cene naperawde warto
|
|
|
|
|
#1726 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 899
|
Cze¶æ dziewczyny, wpadam i wypadam
![]() Dzi¶ æwiczenia: uda,pupa i nogi z Fitness Blender (38minut) 10 minut brzuch z Fitness Blender 10 minut z Mel na brzuch
|
|
|
|
|
#1727 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za rocznice, zazdroszcze bo mój t¿ nie nale¿y do romantycznych i nigdy sam niczego romantycznego nie zaplanowal...;/ podziwiam, ¿e przestrzega³as diety na rodzinnej imprezce bo to naprawde nie lada wyczyn |
|
|
|
|
|
#1728 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.wmb24.pl/bluzka_model_:_2022_-p625.html-ta w kolorze ¿ó³tym M/L http://www.wmb24.pl/bluzka_model_:_b6006-p618.html ta czarna rozmL/XL http://www.wmb24.pl/bluzka_model_:_b6002-p617.html ta rózowa jak na fotce L/XL http://www.wmb24.pl/bluzka_model_:_cbd6041-p673.html ta taka jak na fotce tez L/XL byly jeszcze 2 ale widze,ze juz nie ma w ofercie bardzo fajne
Edytowane przez Lady Ali Czas edycji: 2013-09-16 o 17:59 |
|
|
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
to ja podajê nowe wymiary
![]() waga nowa ale nie wzros³a tak na prawde bo okazuje, ze ze moja poprzednia oszukiwa³a.... ;/ fuck no i wa¿ê 63,800 schu¶æ schud³am bo wa¿y³am jak j± kupi³am 1,5 tyg temu 65,300 ![]() i ju¿...reszta wymiarów tak nieznacznie zmala³a ze nie ma siê czym chwaliæ.... LENIK !!!!!???????????????????? ?? wracaæ mi tu! |
|
|
|
|
#1730 |
|
Raczkowanie
|
Dzieñ dobry moje kochane
wczoraj wci±gne³am jeszcze jajecznice z 2 jajek ze szczypiorkiem, pó³ kefiru 0%, 2 kromki razowca a dzi¶ zjad³am: 2 kromki razwoca z szynk± szwarcwaldzk± twaro¿ek wiejski light ze szczypiorkiem a teraz popijam herbatke zielona cytrnowa Ali kupi³am sobie te ¿ bluzki z tego sklepu, 3 sztuki- mam nadzieje ze tez bede zadowolona przez t± pogodê nawet na spacer wyj¶æ nie mo¿na...nudze siê strasznie w domu...siorka na wakacjach w Hiszpanii, te¶ciówka w pracy w Niemczech i moja mama te¿ pracuje...kole¿anki jak nie w pracy to nadrabiaj± zaleg³o¶ci w domu a ja sama sie nudze ![]() ![]() mi³ego dnia
|
|
|
|
|
#1731 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja zmieniam oficjalnie pory posi³kow.Zaczynam je¶æ od 9,bo zwyczajnie nie wyrabiam z posi³kami.Wczoraj zjadlam sniadanie,obiad i kolacje tylko.A dzis rano myslalam,ze umre!Musze miec przekaske jedna.moje menu na dzisiaj: Sniadanie: 2 skibki chleba razowego z 1 jajkiem gotowanym, sa³at±, ogórkiem rzodkiewka przek±ska: 2 skibki chleba razowego z serkiem kanapkowym niskot³uszczowym (1 ³y¿ka), sa³at± ogórkiem kiszonym i pomidorem obiad: Makaron po meksykañsku Makaron po meksykañsku - kukurydza konserwowa – 2 ³y¿ki - groszek konserwowy – 2 ³y¿ki - papryka czerwona- 1/2 szt - ogórek konserwowy – 2 szt - Polêdwica lub szynka z piersi kurczaka- plaster 100g - jogurt naturalny – 2 ³y¿ki - makaron br±zowy – 3/4 szklanki suchego - 50 g suchej masy Sposób przygotowania: Makaron ugotowaæ na pó³twardo. Szynkê, ogórka i paprykê pokroiæ, wszystkie sk³adniki wymieszaæ z jogurtem naturalnym. Posypaæ ulubionymi zio³ami. Kolacja: Sa³atka 2 szt wafli ry¿owych SLIM!!! (np. firmy Kupiec- 1 szt ma 19 kcal) Szklanka soku wielowarzywnego typu Fit(200 ml) Sa³atka - pomidor- 1 sztuka - ogórek konserwowy- 1 szt - sa³ata - 4 li¶cie - rzodkiewka- 3 kulki - jogurt naturalny- 2 ³y¿ki - szczypiorek do smaku (mo¿e byæ suszony), - zio³a np. bazylia suszona do smaku Wszystkie sk³adniki sa³atki pokroiæ. Polaæ jogurtem naturalnym. Doprawiæ ulubionymi zio³ami ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- ide æwiczyc Mi³ego dnia![]()
|
||
|
|
|
|
#1732 |
|
Rozeznanie
|
zapisujê siê na si³kê od 1 pa¼dziernika, ma³o tego ¿e æwiczê w domu to jeszcze chcê aby kto¶ mnie pokierowa³ z tymi æwiczeniami na nogi i ten paskudny brzuch, który wygl±da jak bym by³a w 4 m-cu ci±¿y
|
|
|
#1733 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trzymam kciuki.Ja mialam tez ogromny brzuch.Teraz jest p³aski,ale trzeba skore ujedrnic.Mam wrazenie,ze ca³e sadlo mi tylko z brzucha zeszlo,ukazujac w koncu talie:PPocwiczylam poki co 15 minutek |
|
|
|
|
|
#1734 |
|
Rozeznanie
|
Dziêkujê Lady Ali - za s³owa
Mogê wiedzieæ ile ty ju¿ æwiczysz?
|
|
|
#1735 |
|
Rozeznanie
|
Odk±d zacze³am siê odchudzac czyli 26 stycznia.Moje postanowienie poniek±d noworoczne
![]() Dzisiaj wesz³am w siostry spodnie.Jakis czas temu je przymierza³am i wesz³y,ale ciutke ciasne.A dzis wesz³am w nie bez problemu i w zadnym miejscu mnie nie uciska!Baa kupe luzu mam ![]() A chcialam je zalozyc,bo dietetyk pisal,zeby nosic ciasne rzeczy,zeby one przypomina³y nam o odchudzaniu a tu d...
|
|
|
|
|
#1736 |
|
Rozeznanie
|
E to ³adnie jak siê wcisnê³a¶ w sis spodnie. Ja mam fajn± kiece raptem dwa razy ja mia³am na sobie raz jak kupowa³am to przymierzy³am drugi raz to ja za³o¿y³am jak mia³am mieæ go¶ci bo przyjechali prosiæ na wesele to by³o xxx czau temu teraz ta biedaczka le¿y na dnie szafy i jej ju¿ nie za³o¿ê dopóki nie schudnê
a j± bardzo lubiê bo mi j± kupi³ mój T¯
|
|
|
#1737 |
|
Rozeznanie
|
Boze!jaka ja mam ochote zezreæ cokolwiek zakazanego!!!!!
---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- pomocy!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#1738 |
|
Rozeznanie
|
zjedz jabluszko moze pomoze ci
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 879
|
Cze¶æ Dziewczyny, czuje sie juz du¿o lepiej, ale wci±¿ jest mi czasem niedobrze. Od dzisiaj postanowi³am wróciæ do dietetycznego jedzenia. Niestety, najgorzej siê czujê, gdy mam zje¶æ w³a¶nie co¶ z mojego dietetycznego menu
Na si³ê zjad³am owsiankê, obiad akurat mi smakowa³, ale na podwieczorek nie mog³am siê nawet przekonaæ, ¿eby wyci±gn±æ jogurt naturalny z lodówki. Ostatecznie zjad³am trochê czekolady i kanapkê Waga równie¿ wróci³a. nie wiem, co bêdzie dalej, je¿eli jest mi niedobrze na sam± my¶l o owsiance, jogurcie, jajku czy bia³ym serze. Co proponujecie bia³kowego na kolacjê, zeby mnie nie zemdli³o???
|
|
#1740 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 899
|
Dzisiaj 2x10 minut ABS z Fitness Blender.
Wczoraj przesadzi³am z æwiczeniami i nie czujê ud i ty³ka... |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.

zaraz Ci maila na pv podam

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

klask i: