O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-23, 18:19   #1711
arletka1313
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Arletka,Iza wiem,ze to moze byc przyczyna. Jestem zla,ze wczesniej moj poprzedni gin nie dal mi,skierowania na prolaktyne.
Magnez biore
bo lekarze twierdzą ze starania do roku czasu to norma i nie ma przyczyny i problemu, niestety u wiekszosci dziewczyn jakies problemy są, mniejsze czy wieksze, a skierowanie na badania przeciez do cholery nic nie kosztuje,a kobiety mogą przecież wczesniej wykryc problem i wczesniej zaczac działać i leczyć jeśłi trzeba.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 19:37   #1712
mysia1986
Zakorzenienie

Ostro sie wkur..łam! Poryczłam sie przez telefon tzowi jak mu opowiadałam o badaniach. Szłam srodkiem miasta i ludzie jak na debilke na mnie patrzyli
Już mi lepiej troche. Postanowiłam wypic drinka i sie wyluzowac. I tak nie mam wpływu na to. Poczekam na wizytę i zaczne leczyc tą prolaktyne, bo leki napewno dostane przy takim wyniku
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 19:38   #1713
tasia02
Raczkowanie

Arletko tak to jest z tymi lekarzami. Jak moja siostra poszła z guzkiem na piersi po skierowanie na mamografie to kazał jej isc do poradni psychiatrycznej bo przeciez za młoda jest na raka... brak słow czasami.
Poczekam jeszcze troche teraz po # mogło coś sie rozregulować bo zawsze miałam @ po 28 dniach jak w szwajcarskim zegarku a teraz narazie brak. Zobaczymy.

Mysia to teraz tylko jakies leczenie i bedziesz wiedziała juz wszytko, oby tym razem sie udało
tasia02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 19:40   #1714
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Basiu chyba piszesz ze słownikiem bo nie wiem o co chodzi z tymi pieluszkami

Mysiu ja na podwyższoną prolaktynę miałam przepisany Bromergon,brałam go przez3miesiące i jeszcze bardziej urosła ale zaraz zaszłam w ciążę.Lekarz mi powiedział że prolaktyna nawet od stresu skacze

Gianna widzę że jak jeden raz nie napisałam co u Synka czegoś Ci brakujeKostuś dzisiaj pierwszy raz z plecków na brzuszek się przekręcił i się cieszył jakby złoto zdobył-mamusia oczywiście się wzruszyła

Arletko ugłaskaj małego Bandziorka może się nad Tobą zlituje

Izka ale mi smaka tymi surówkami narobiłaś

Tasia póki nie ma @jest nadzieja.Ile latek Synuś kończy?wszystkiego najlepszego dla Skarba

Lila 6dni zleci raz dwa

Kluseczko jak z mężem?

Ja dzisiaj nie ćwiczyłam-zrobiłam sobie wolne,jutro dam czadu,5dzień bez słodyczy za mną Synuś śpi,zmęczony dzisiaj był bo skakał i non stop stop się ruszałGłowa mnie coś boli
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 19:44   #1715
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Ostro sie wkur..łam! Poryczłam sie przez telefon tzowi jak mu opowiadałam o badaniach. Szłam srodkiem miasta i ludzie jak na debilke na mnie patrzyli
Już mi lepiej troche. Postanowiłam wypic drinka i sie wyluzowac. I tak nie mam wpływu na to. Poczekam na wizytę i zaczne leczyc tą prolaktyne, bo leki napewno dostane przy takim wyniku
biedulko moja rozumiem jak ci cieżko,zobaczysz ze wszystko sie ułoży,pojdziesz do lekarza z wynikami i napewno zaradzi i niedługo będziesz sie nam chwaliła pozytywnym testem

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez tasia02 Pokaż wiadomość
Arletko tak to jest z tymi lekarzami. Jak moja siostra poszła z guzkiem na piersi po skierowanie na mamografie to kazał jej isc do poradni psychiatrycznej bo przeciez za młoda jest na raka... brak słow czasami.
Poczekam jeszcze troche teraz po # mogło coś sie rozregulować bo zawsze miałam @ po 28 dniach jak w szwajcarskim zegarku a teraz narazie brak. Zobaczymy.

Mysia to teraz tylko jakies leczenie i bedziesz wiedziała juz wszytko, oby tym razem sie udało
chyba przeoczyłam,jakie miałas poronienie? i kiedy?w poprzednim cyklu?
Hania 6.09.2016

Stary 2013-08-23, 19:49   #1716
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
biedulko moja rozumiem jak ci cieżko,zobaczysz ze wszystko sie ułoży,pojdziesz do lekarza z wynikami i napewno zaradzi i niedługo będziesz sie nam chwaliła pozytywnym testem
juz od rana miaam ch..owy humor, chyba gdzieś wewnetrznie przeczuwałam... zreszta pisałam Wam, ze sie boje tej prolaktyny, no i wykrakałam Fakt, jestem nerwowa, zawsze byłam, ale zeby od tego odrazu dwa razy normę prawie przekroczy
Marcel <3

Stary 2013-08-23, 19:53   #1717
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Basiu chyba piszesz ze słownikiem bo nie wiem o co chodzi z tymi pieluszkami

Mysiu ja na podwyższoną prolaktynę miałam przepisany Bromergon,brałam go przez3miesiące i jeszcze bardziej urosła ale zaraz zaszłam w ciążę.Lekarz mi powiedział że prolaktyna nawet od stresu skacze

Gianna widzę że jak jeden raz nie napisałam co u Synka czegoś Ci brakujeKostuś dzisiaj pierwszy raz z plecków na brzuszek się przekręcił i się cieszył jakby złoto zdobył-mamusia oczywiście się wzruszyła

Arletko ugłaskaj małego Bandziorka może się nad Tobą zlituje

Izka ale mi smaka tymi surówkami narobiłaś

Tasia póki nie ma @jest nadzieja.Ile latek Synuś kończy?wszystkiego najlepszego dla Skarba

Lila 6dni zleci raz dwa

Kluseczko jak z mężem?

Ja dzisiaj nie ćwiczyłam-zrobiłam sobie wolne,jutro dam czadu,5dzień bez słodyczy za mną Synuś śpi,zmęczony dzisiaj był bo skakał i non stop stop się ruszałGłowa mnie coś boli
ja jestem chyba uzależniona od twoich postów o godz 20 no normalnie to pewnie by mnie juz nie było ale nie, no bo wiem ze po 20 wchodzi ruda i cos nam napisze o Kostusiu, no uzależnienei normalnie
fajnie ze mały robi takie postepy, nasza Julka wczoraj zaczeła raczkować, jak te dzieciaki rosnał.
a z moim maluchem to tż był tak zachwycony jak mu powiedziałąm ze dzidzołek go posłuchał i daje mamie popalić ze chodził i sie cieszył a ja byłam zła ze mnie tak meczy. ale idać do pracy powiedział do brzunia zeby "synek odpuscił mamusi" uczepił sie z synkiem i nie odpuszcza. wogóle widze że jest zakochany w brzuchu normalnie,ja głaskam on tez musi, cos tam do niego mówi,całuje, taki to miłe

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
juz od rana miaam ch..owy humor, chyba gdzieś wewnetrznie przeczuwałam... zreszta pisałam Wam, ze sie boje tej prolaktyny, no i wykrakałam Fakt, jestem nerwowa, zawsze byłam, ale zeby od tego odrazu dwa razy normę prawie przekroczy
stres swoje ale i na pewno cos sie dzieje ze jest tak wysoka.
Hania 6.09.2016

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-23, 19:55   #1718
tasia02
Raczkowanie

Arletko poronienie było zatrzymane w 12 tyg a było to 20 czerwca. Pierwszą @ po# dostałam 26 lipca to z moich obliczen wynika ze powinna byc dzis a nie ma test negatywny.

Ewa mój synuś ma dziś 2 latka. A mówi ze ma 3 pokozując dwa paluszki. Rozkoszne. Tak tak mamusia musi być dumna ze synuś taki silny. A ile jeszcze tych wspaniałych chwil przed Tobą jak powie mama albo pierwsze kroczki mmm to dopiero radocha
Stary 2013-08-23, 19:59   #1719
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Arletko poronienie było zatrzymane w 12 tyg a było to 20 czerwca. Pierwszą @ po# dostałam 26 lipca to z moich obliczen wynika ze powinna byc dzis a nie ma test negatywny.

Ewa mój synuś ma dziś 2 latka. A mówi ze ma 3 pokozując dwa paluszki. Rozkoszne. Tak tak mamusia musi być dumna ze synuś taki silny. A ile jeszcze tych wspaniałych chwil przed Tobą jak powie mama albo pierwsze kroczki mmm to dopiero radocha
a mogę zapytac jaka była przyczyna? tak mi przykro:-(
i lekarz pozwolił już sie starać bo rozumiem ze w takiej sytuacji miałaś zabieg.
Hania 6.09.2016

Stary 2013-08-23, 20:02   #1720
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Mysiu najlepiej się wypłakać,nie ma co dusić w sobie negatywnych emocji bo jak się to wszystko skumuluje to później jest rzeźnia przykro mi z Twojego powodu ale tak jak mówi Arletka,lekarz dobierze Ci leki i powinno się wszystko unormować

Arletko to Julcia już raczkuje?ale super-naprawdę ten czas szybko leci,już się doczekać nie mogę raczkującego KostellaA Twój Dzidziolek już komitywę z Tatusiem trzyma-oj chyba będzie chłopczyk

Wiecie co dzisiaj na obiad zrobiłam?Piersi z kurczaka opanierowałam w pogniecionych płatkach śniadaniowych i wiecie co? cudo
Run bitch!Ruuun!
Stary 2013-08-23, 20:04   #1721
tasia02
Raczkowanie

Arletko pisałam juz o tym kiedyś. Serduszko przestało bić w 8 tyg do 12 tyg nic sie nie działo poszłam na wizyte i tam dowiedziałam sie ze serduszko przestało bić. Tak miałam robiony zabieg. Lekarz powiedział ze po @ mozemy zaczac starania.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-23, 20:12   #1722
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Mysiu najlepiej się wypłakać,nie ma co dusić w sobie negatywnych emocji bo jak się to wszystko skumuluje to później jest rzeźnia przykro mi z Twojego powodu ale tak jak mówi Arletka,lekarz dobierze Ci leki i powinno się wszystko unormować

Arletko to Julcia już raczkuje?ale super-naprawdę ten czas szybko leci,już się doczekać nie mogę raczkującego KostellaA Twój Dzidziolek już komitywę z Tatusiem trzyma-oj chyba będzie chłopczyk

Wiecie co dzisiaj na obiad zrobiłam?Piersi z kurczaka opanierowałam w pogniecionych płatkach śniadaniowych i wiecie co? cudo
no spiskują przeciwko mnie!!!a to łobuzy! choc mi sie i tak wydaje że będzie dziewczynka bo z tego co dziewczyny mówią to mam podobne "objawy" na dziewczynke, przede wszystkim mam brzydka buzie,skóra sucha, zaden krem nie działą, mnóstwo krost,włosy strasznie mi isę przetłuszczają, krosty mi wychodzą na dekolcie i placach, a jak to mówią dziewczynka mamie urode odbiera.
też kiedyś jadłam takiego cycuszka, dobre
a dzis zrobiłam kluski knedle i śliwki wyszły strasznie kwaśne, wiec wieczorem zrobiłam mysi zupe-krem z cukinii,marchewki,pietrus zki-mniam, i zjadłam 3 talerze czyli wszystko
nim sie obejrzysz i twój skarbek będzie raczkował

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Arletko pisałam juz o tym kiedyś. Serduszko przestało bić w 8 tyg do 12 tyg nic sie nie działo poszłam na wizyte i tam dowiedziałam sie ze serduszko przestało bić. Tak miałam robiony zabieg. Lekarz powiedział ze po @ mozemy zaczac starania.
wybacz ale musiałam przeoczyć wpisy,nie pamiętam. ale wiesz ze teraz wszystko możliwe po #.ja isę juz nie doczekałąm @ po#, wiec dalej trzymamy kciuki.
Hania 6.09.2016

Stary 2013-08-23, 20:19   #1723
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Arletko ja wczoraj robiła tą cukinię ale mi coś ch*jowa wyszła,zjadłam jeden talerz i reszta w klozecie wylądowała a knedle bym chętnie zjadła mogłaś polać je śmietaną i posypać cukrem-Jezu już mi się jeść chce a o tej porze jeść mi nie wolno Może i racja że będzie dziewczynka-ja z Kostellem wyglądałam cudnie,wszyscy mówili że pięknie wyglądam a teraz...ach kiedy to było
Run bitch!Ruuun!
Stary 2013-08-23, 20:24   #1724
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Arletko ja wczoraj robiła tą cukinię ale mi coś ch*jowa wyszła,zjadłam jeden talerz i reszta w klozecie wylądowała a knedle bym chętnie zjadła mogłaś polać je śmietaną i posypać cukrem-Jezu już mi się jeść chce a o tej porze jeść mi nie wolno Może i racja że będzie dziewczynka-ja z Kostellem wyglądałam cudnie,wszyscy mówili że pięknie wyglądam a teraz...ach kiedy to było
hmm..co mogłas nie tak zrobić? ja dałam jeszcze rosołek, sól i pieprz i przepyszna wyszła.
a knedle byłi i ze śmietaną i cukrem a i tak ledwo można było przełknąć.
kilku dziewczynom właśnie to sie sprawdziło z cerą wiec i ja tak mówię ale tylko wam, nikomu innemu nie mówiłam o swoich podejrzeniach. niech sie mąż cieszy póki może
dobra uciekam do łóżka, moze zasne albo bedec zekała na tż do 2-3 w nocy.
Hania 6.09.2016

Stary 2013-08-23, 20:29   #1725
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Ja zrobiłam tylko na jarzynce-bez warzyw ale ze mnie blondi,do sklepu mi się iść nie chciało ja też zmykam do wyra bo mnie głowa boli

Stosunkowo udanego wieczorku i nocki laski

Mysiu cycki do góry-musi być dobrze
Run bitch!Ruuun!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-23, 20:38   #1726
mysia1986
Zakorzenienie

Widze, ze moja zupa Was zafascynowala Arletko ciesze sie ze smakowala, ja bardzo czesto tak kombinuje z warszywami, gotuje potem blender i pychotka! A jakie zdrowe.
Ruda, trzeba bylo sobie po swojemu doprawic.
Sprobojcie krem z zielonego groszku albo samej marchewki Do marchewkowj podsmazamy z tz wedzonego kurczaka z rozmarynem i pestkami slonecznika i posypujemy troszkecnw zupe! No cudooo!!!
Pije drinka i jem malniki.
Milego wieczoru
Marcel <3

Stary 2013-08-23, 22:17   #1727
_Kluska_
Zakorzenienie

Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Mysiu, no rzeczywiście wysoka ta prolaktyna - ale patrząc z drugiej strony już wiadomo co robić! A bromek szybko ją obniża z tego co czytałam na forum zwróciłam jeszcze uwagę na to tsh - niektórzy lekarze mówią że wczasie starań optymalne jest 1. Tylko jak ja miałam 2,8 to jednak z tym nic nie robili, nawet endokrynolog więc nie wiem w sumie miej na uwadze w każdym razie, żeby i o to lekarza zmolestować mi tsh ładnie spadło jak zaczęłam brać witaminy z jodem.

Tasiu, każda z nas tutaj zna to uczucie gdy zamiast 2 jest 1 kreska jednak mimo wszystko prędzej czy później przychodzi słońce. Dużo radości życzę Twojemu synkowi

Arletko, zrobiłaś te knedle? Ja w końcu nie wyszłam po składniki

Ewciu, Basia ostatnio często pisze ze słownikiem, lubię te łamigłówki pytałaś jak z tż- jak zwykle lepiej. Ja czekam aż kilka tygodni będzie ok, nie kilka dni..
A Kostuś już dobrze, tak? Pokaaaa fotkeeeee

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Ach Mysiu. Przypomniało mi się, jak mi dr powiedział, że nie ma owulacji, że jednak pco mocniejsze niż sądził. I że będziemy stymulować 3 cykle a potem bla bla bla. Już nie słyszałam co dalej. Wyszłam, stanęłam na chmielnej i zalałam się łzami. Wyciągnęłam mamę z pracy i po raz pierwszy opowiedziałam jej wsztystko. Płakałam jak na koniec świata.
A 2 tygodnie potem nie dostałam @

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 08:01   #1728
iza243
Zakorzenienie

Witam
Cytat:

Cytat:
no spiskują przeciwko mnie!!!a to łobuzy! choc mi sie i tak wydaje że będzie dziewczynka bo z tego co dziewczyny mówią to mam podobne "objawy" na dziewczynke, przede wszystkim mam brzydka buzie,skóra sucha, zaden krem nie działą, mnóstwo krost,włosy strasznie mi isę przetłuszczają, krosty mi wychodzą na dekolcie i placach, a jak to mówią dziewczynka mamie urode odbiera.
też kiedyś jadłam takiego cycuszka, dobre
a dzis zrobiłam kluski knedle i śliwki wyszły strasznie kwaśne, wiec wieczorem zrobiłam mysi zupe-krem z cukinii,marchewki,pietrus zki-mniam, i zjadłam 3 talerze czyli wszystko
nim sie obejrzysz i twój skarbek będzie raczkował[COLOR="Silver"]
U mnie się to nie sprawdziłoWygląd ałam zle,pełni syfów a jest synek

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 08:35   #1729
_Kluska_
Zakorzenienie

Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cześć w ten piękny dzień
Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
U mnie się to nie sprawdziłoWygląd ałam zle,pełni syfów a jest synek
Dajesz mi nadzieję
U nas moze to papierochy przez skórę wychodziły.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-24, 09:09   #1730
Gianna M
Zakorzenienie

Hej

Wpadlam szybko przed fryzjerem

Mysia dobrze ze zrobilas badania teraz zaczniesz przynajmniej leki brac n apewno cos ci dobierze.Głowa do gory nie smutaj juz tylko trzeba obrac strategie dzialania a i po miesiacu poziom spadnie jak nic po braniu lekow,nie martw sie Dobrze ze masz lekarza ktory w ogole sie tym zainteresowal wiekszosc to konowaly.

Ewcia strasznie lubie czytac o twoim synusiu a on z dnia na dzien takie cuda odstawiai wlasnie pokaaa fotke malenstwa

Arletko ja na poczatku bylam strasznie zsypana,teraz ogol nie cera gladka ale co nie zaloze nie wiem jak sie umaluje i co nie zrobie to nie jestem soba widze to i niestyty ktos mi podkrada chyba troszke

Kluska jak Batman?

Tasia
brawo dla bobaska dwa latka to juz jest powazny czlowiek i testuj jeszcze jak nie bedzie @

Wczoraj z TŻ zobaczylismy ze cos nie tak z nasza fionka mala,uszka ma bardzo brudne zawsze jej czyscimy,wyrywamy wlosy i jest ok a wczoraj bylo to juz bardzo nieciekawe i na dodatek nieprzyjemnie pachnie...wrocimy do domu i trzeba bedzie weta odwiedzic,oby to bylo tylko jakies zapalenie.

Dobra zmykam do fryzjera moze cos mi zrobi z tymi wlosami na to wesele

Udanego weekendu

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 09:11   #1731
Kamildiana
Zadomowienie

Hej jestem juz w domku Warszawa zwiedzona ja wykonczona ale fajnie bylo. Jestem prze szczesliwa bo odczowam juz kopniaczki malenstwa :-D
żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie
Kamildiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 09:18   #1732
arletka1313
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

czesć
iza nie odbieraj mi nadziei nie no żartuje, oczywiscie czy to będzie syn czy córa to mi wszystko jedno,ale jednak na córe tak bardziej mam parcie, można stroić w spódniczki, sukieneczki, wstazeczki,spinaeczki,kok ardki,,,ach!

ja dzis obudziała sie przed 7 na luteine i patrze a tu taka mgła, myśle no jak byk jesień już przyszła!!!ja jeszcze na wsi mieszkam już wszystkie pola łyse,zaraz bedzie orka i po lecie, tak brzydko to wyglada...

kluska zrobiłam knedle ale śliwki strasznie kwaśne wyszły,nie wiem czemu,jak się je surowe to są slodkie.

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

gianna no ja z malowaniem mam to samo, jakbym sie nie umalowałą to jakieś brzydkie skórki mi odstaja i wogóle wygladam brzydko.
no leć do fryzjera i potem pokaz fryz.
Hania 6.09.2016

Stary 2013-08-24, 09:39   #1733
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Cześć w ten piękny dzień

Dajesz mi nadzieję
U nas moze to papierochy przez skórę wychodziły.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Możliwe
Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość

Dobra zmykam do fryzjera moze cos mi zrobi z tymi wlosami na to wesele

Udanego weekendu
Cytat:
Napisane przez Kamildiana Pokaż wiadomość
Hej jestem juz w domku Warszawa zwiedzona ja wykonczona ale fajnie bylo. Jestem prze szczesliwa bo odczowam juz kopniaczki malenstwa :-D
Pokaż fryzure

REKLAMA
Stary 2013-08-24, 18:09   #1734
arletka1313
Zakorzenienie

a co tu tak cichutko???
Hania 6.09.2016

Stary 2013-08-24, 18:31   #1735
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Kluska jak Batman?
już ok nie porusza się co prawda w ogóle i tylko karze się nosić, ale jak na chwilę zdjęliśmy mu kubrak to nagle był sobą. wniosek? foch na ciucha stale robi oczy kota ze shreka więc wieczorem mu poluzowałam troczki. w efekcie o 4 w nocy mnie tż obudził, że Batman jest nagi - wyglądał niesamowicie, cały tłusty brzuch jest ogolony a on siedział i mył go jak zakładaliśmy mu kubrak to wył jakbyśmy go ze skóry obdzierali.

pokaa co miałaś na wesele na głowie
my dostaliśmy zaproszenie na 14 września, ale odmówiliśmy. niestety, ale nie mamy kasy przez ten remont a to i trzeba dać w kopertę i jakoś ten mój bebech ubrać. poza tym to jednak cały dzień na nogach, podróż 60km za warszawę i powrót nocą - ja na to nie mam siły szkoda trochę, bo ja generalnie uwielbiam wesela, ale cóż. nie jest to ktoś szczególnie bliski a i tż coś gadał, że niefajnie do rodziców się pan młody zachował (mój teść nie ma pracy od kilku miesięcy a ten pan młody powiedział, że może go zatrudnić na 2 lata jeśli sprzedamy mu za bezcen najlepszą działkę żeby mógł z niej zrobić parking - przecież nikt potem od nas nie kupi działki obok parkingu dla autobusów..niezły biznes co)

Cytat:
Napisane przez Kamildiana Pokaż wiadomość
cieszę się, że się podobało pokaż fotkę z brzuszkiem

Cytat:
a co tu tak cichutko???
ładna pogoda to i cichutko my dziś rano trochę posiedzieliśmy i pogadaliśmy a potem to co oboje lubimy najbardziej a ostatnio zaniedbaliśmy - mega długi spacer no, może przesadzam, kiedyś potrafiliśmy zacząć łazić po warszawie o 20 a wrócić o 4 w nocy, to były spacery dziś 'tylko' 2 godzinki, potem postój w pierogarni na obiadek i następne 2 godzinki. jestem cudownie padnięta

a co do śliwek, to masz rację, coś z nimi nie tak. z lenistwa nie poszłam po ziemniaki i w końcu zrobiłam placek ze śliwką. te, co mi się nie zmieściły w cieście był super słodkie a w cieście kwaśne nie wiem dlaczego, zwykle przecież jest odwrotnie.

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2013-08-24 o 18:39
Stary 2013-08-24, 19:55   #1736
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
już ok nie porusza się co prawda w ogóle i karze się nosić, ale jak na chwilę zdjęliśmy mu kubrak to nagle był sobą. wniosek? foch na ciucha stale robi oczy kota ze shreka więc wieczorem mu poluzowałam troczki. w efekcie o 4 w nocy mnie tż obudził, że Batman jest nagi - wyglądał niesamowicie, cały tłusty brzuch jest ogolony a o siedział i mył go jak zakładaliśmy mu kubrak to wył jakbyśmy go ze skóry obierali.

ładna pogoda to i cichutko my dziś rano trochę posiedzieliśmy i pogadaliśmy a potem to co oboje lubimy najbardziej a ostatnio zaniedbaliśmy - mega długi spacer no, może przesadzam, kiedyś potrafiliśmy zacząć łazić po warszawie o 20 a wrócić o 4 w nocy, to były spacery dziś 'tylko' 2 godzinki, potem postój w pierogarni na obiadek i następne 2 godzinki. jestem cudownie padnięta

a co do śliwek, to masz rację, coś z nimi nie tak. z lenistwa nie poszłam po ziemniaki i w końcu zrobiłam placek ze śliwką. te, co mi się nie zmieściły w cieście był super słodkie a w cieście kwaśne nie wiem dlaczego, zwykle przecież jest odwrotnie.
zazdroszcze ładnej pogody,u mnie tak trochę pochmurnie i chłodno,niby słonko wygladało ale ja marzne dziś i w domu,jeszcze troche i trzeba bedzie w piecu palić.

zazdroszcze też spaceru, mój niezbyt chętny na spacery a na takie długie to juz wogóle, ale jutro niedziela to na pewno na krótki pojdziemy.
dziś mój dzieciolek dał mamie odpoczać od mdłosci, i niech jutro też da bo mam msze za babcie i jaos boje sie jechać zeby z koscioła nie uciekać.

no widzisz cos z tymi śliwkami nie tak

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

a co to jeszcze rudej nie ma? ej, ja czekam...
dzis ostatnią noc śpie w salonie, tż sie kończą nocki na szczescie, i 2 tyg zasypianie w sypialni przy mężu...ach.
Hania 6.09.2016

Stary 2013-08-24, 22:49   #1737
_Kluska_
Zakorzenienie

Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:
a co to jeszcze rudej nie ma? ej, ja czekam...
dzis ostatnią noc śpie w salonie, tż sie kończą nocki na szczescie, i 2 tyg zasypianie w sypialni przy mężu...ach.
Hmmm no dziś nas olała

Arletko kiedy teraz masz wizytę?

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

REKLAMA
Stary 2013-08-25, 08:18   #1738
iza243
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
już ok nie porusza się co prawda w ogóle i tylko karze się nosić, ale jak na chwilę zdjęliśmy mu kubrak to nagle był sobą. wniosek? foch na ciucha stale robi oczy kota ze shreka więc wieczorem mu poluzowałam troczki. w efekcie o 4 w nocy mnie tż obudził, że Batman jest nagi - wyglądał niesamowicie, cały tłusty brzuch jest ogolony a on siedział i mył go jak zakładaliśmy mu kubrak to wył jakbyśmy go ze skóry obdzierali.

pokaa co miałaś na wesele na głowie
my dostaliśmy zaproszenie na 14 września, ale odmówiliśmy. niestety, ale nie mamy kasy przez ten remont a to i trzeba dać w kopertę i jakoś ten mój bebech ubrać. poza tym to jednak cały dzień na nogach, podróż 60km za warszawę i powrót nocą - ja na to nie mam siły szkoda trochę, bo ja generalnie uwielbiam wesela, ale cóż. nie jest to ktoś szczególnie bliski a i tż coś gadał, że niefajnie do rodziców się pan młody zachował (mój teść nie ma pracy od kilku miesięcy a ten pan młody powiedział, że może go zatrudnić na 2 lata jeśli sprzedamy mu za bezcen najlepszą działkę żeby mógł z niej zrobić parking - przecież nikt potem od nas nie kupi działki obok parkingu dla autobusów..niezły biznes co)

Bardzo się ciesze że z Batmanem lepiej

Pan młody rzeczyiście się zachował nie ładnie

Zazdroszcze spacerów

Stary 2013-08-25, 09:59   #1739
arletka1313
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:
Hmmm no dziś nas olała

Arletko kiedy teraz masz wizytę?
wizyte mam 3 wrzesia a usg 12.
czesc
Hania 6.09.2016

Stary 2013-08-25, 10:13   #1740
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
wizyte mam 3 wrzesia a usg 12.
czesc
Hej

Gin nie ma usg w gabinecie?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości