![]() |
#1711 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Bylismy na zakupach, malż kupił sobie jakieś ciuchy, a potem pojechał do kumpla. Będzie wieczorem. Natomiast ja z mała pojechałam na basen kryty. Corcia wyszalala się, przy okazji nieco się ochlodzilysmy. Jedyne co to wejście i wyjście z basenu w pojedynke było bardziej kłopotliwe.
Kupilam w ccc, z firmy nelli blu. Wybrałam takie z pełną piętą i elastyczna podeszwa. Dziewczyny zachwalają butki z firmy elefanten Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
allebazi nie mam pojęcia w temacie bucików, moja M. jeszcze nie jest chodząca na zewnątrz, a w domu to chodzi (przy meblach, ścianach) na bosaka
Mamcia kciuki za szczepienie. Każdą z nas to czeka, niestety.... Karolina zazdroszczę koncertu, dobrze że troszkę się oderwałaś, chociaż przygotowania do wyjścia niełatwe ![]() więcej nie pamiętam... ![]() u nas w porządku, dziecko marudne - bije rekordy ale to chyba ząbki, bo widzę, że się przebijają już prawie górne jedynki (ma dopiero dwie dolne jedynki) Dziwnie ząbkuje, bo nie gryzie niczego i nie ślini się, nie ma też innych objawów ale jednak maruda jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |
Raczkowanie
|
Dziękuję za wszystkie miłe słowa. Jesteście kochane!
![]() Cytat:
![]() ![]() Moja dzidzia po marudnym dniu padła jak susełek. Bez żadnego usypiania, po prostu położył się i zasnął...ahhh ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
hejo
![]() dzień przeleciał szybko, ok 15 poszliśmy do mojej mamy, po drodze zlapala nas burza, ale trzepałam porami, potem poslzismy do jasia kuzyna i tak dzień zleciał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Karolina niezle mieliscie wyjscie na koncert. Nie sadzilam ze tak male dzieci moga juz ze soba rywalizowac. Dobrze ze moja mala jest przyzwyczajona i lubi dzieci.
Super ze sie oderwalas i wybawilas. Jednak koncert na zywo to na zywo! Linko przeoczylam zabki Martynki i bylam zaskoczona czytajac ze jakiekolwiek ma ![]() Allebazi my mamy ecco i sa rewelacyjne. Na jesien tez kupie butki ecco. |
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
Słyszałam tylko że ta szczepionka może uaktywnić autyzm wcześniej, autyzm który już jest ale jeszcze nietaktywniony.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
Mamka dobrze, że tego psa uśpią. Ogólnie nie mam nic przeciwko zwierzakom, ale przeciwko nieodpowiedzialnym właścicielom jak najbardziej. Co rusz na spacerach widzę psy, które nie mają posłuchu u właścicieli. A jak słyszę hasło: on nie gryzie, to mnie aż bierze
![]() KarolinaPW super, że udało Wam się dotrzeć na koncert i dobrze się bawiliście. Niby tak. Ale ile w tym prawdy to nie wiem. Bardzo często pierwsze objawy autyzmu pojawiają się właśnie w okolicach podania tej szczepionki i przez to jest ona często uznawana za winowajczynię choroby. |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
|
![]() ![]() |
![]() |
#1721 | |
Wtajemniczenie
|
mrówka
![]() ![]() ![]() allebazi ja kupiłam elefanten i na pewno kupię tez takie na zimę (na jesień dostaliśmy inne) Karolina nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę! super że się dobrze bawiłaś, należało Ci się ![]() Cytat:
każdy lek który podajemy może wywołać skutki uboczne, nawet nurofen, zdarzają się przypadki 1 na ileśtam że te skutki uboczne są, jeżeli większość przestanie szczepić to wrócimy z chorobami do średniowiecza, Ci co nie szczepią mogą się mądrzyć na temat szkodliwości ale ja jestem zdania że ich dzieci tylko dlatego są względnie bezpieczne, że pozostali rodzice jednak szczepią Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2013-07-29 o 20:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | ||||
Zakorzenienie
|
Mrowka to jesteśmy dwie
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() chociaż ostatni przeczytałam, ze najczęściej martwią się ci rodzice których dzieci późno ząbkują, rodzice dzieci które wcześnie ząbkują sie nie martwią... a powinno być odwrotnie (chodzi o zmineralizowanie zębów i podatność na próchnicę) mamy dwa, a następne dwa się czają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
szczepionka to poważniejsza rzecz niż większość leków (zawartość rtęci, aluminium, no i sama dawka tych wirusów) ale prawdą jest że wszystko może spowodować katastrofalne skutki, ostatnio czytałam o dziewczynce z ogromnymi problemami zdrowotnymi po zwykłym dzieciowym przeciwbólowym, dostała nawet wielkie odszkodowanie (działo się to w Stanach) Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2013-07-29 o 21:04 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Zakorzenienie
|
Hej! Umieram. Mialam bardzo meczacy dzien.. Do tego w mieszkaniu mam ponad 30 stopni, a termometr wskazuje 35.... Ide do lozka
|
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Tez spadam spac, dobranoc
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że koncert taki udany! Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe o której wróci mój małżonek. Pierwotnie planował zostać u kumpla, a w zasadzie przyjaciela na noc (jego żona na wakacjach więc ma wolną chatę). Natomiast żonka nie pozwoliła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
Zakorzenienie
|
Placa dopiero od 4 dni i to nawet nie polowe minimalnej stawki takze porazka....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Wszystkiego najlepszego dla Hani ![]() Ewka za ząbki ![]() Co do ząbków u nas te pierwsze bardzo długo szły, potem następne dostały przyspieszenia i mamy teraz 8, idą następne... Szkoda tylko, że mały nie najlepiej to ząbkowanie przechodzi, choć wiem, że mogło i jeszcze może być gorzej - oby nie ![]() ![]() Dzisiaj też byliśmy nad wodą po południu, Pawełek zaczepiał miesiąc starszą dziewczynkę, fajnie było patrzeć jak się maluchy dogadują, było fajnie ![]() Karolina jestem zaskoczona, że dzieci w tym wieku mogą już ze sobą rywalizować, raczej takie dwulatki się tak zachowują z tego co miałam okazję zaobserwować ![]() ![]() Nel_a u nas ze spaniem było to samo! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
Porządne lanie mu się należy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1734 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
![]() Dobrej nocy ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Linko gratuluję ząbków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Zakorzenienie
|
Heej ! Witam z kawka. Melduje ze nocka minela bez problemów mala ani nie pisnela nie wiem czy to za sprawa farmakologi mysle ze miala w tym swój udział. Ja i tak i tak sie nie wyspalam ehhh pospalo by sie tak do 11..
U nas leje czyli pogoda wrocila do normy. Co do ząbków to my mamy dwa na dole trzy na gorze dopiero co wybite i jeden w drodze. Czyli tez bez szalu. Nie narzekam. Choc jak wyhodzily jej dwie dolne jedynki tez obydwie na raz to nie bylo tyle marudzenia a teraz o luuudzie jest szal. Mialam cos jeszcze. . No nic jak mi sie przypomni to dopisze. Milego dnia paaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() U nas dzisiaj zmiana pogody, jest chłodniej i chyba będzie padać. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Mój małż poszedł do administracji, przy okazji wziął małą w Tuli. Będzie się lansować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Zakorzenienie
|
Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hej! Mlody dzis wstal o 6:30 i juz lata od zabawki do zabawki. A pogoda na spanie, leje o zimno, moczy mi sie pranie na balkonie ale mam to w nosie nie chce mi sie wychodzic:/ wogole to Jas zaczal mnie bic... I nie tylko mnie bo trzyletniego kuzyna wczoraj tez bil po nogach:/ spac mi sie chce
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() dziecko dziś już o 6.30 obudziło Nas radosnym gadaniem z łóżeczka i dłużej spać nie chciał ![]() ![]() Mandi-niedobra Żonka z Ciebie ![]() ja się szczepienia bardzo bałam, ale wszystko poszło dobrze, jednak czeka Nas powtórka we wrześniu-już trzęsę porami, ale staram się nie myśleć o tym ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.