Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-08, 22:00   #1711
poznanianka1990
Zakorzenienie

Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

alloffkowa, przypadkiem się dowiedziałam, bo pytałam kiedy szefowa ma urlop i mi akurat wspomniała o tym dniu.
My jak mamy takie imprezy to dzień przed ustalamy dokładny plan, co będziemy robić. I tak jeszcze na szybko... Po prostu brak słów...

Kasia_k, nie. Idziemy poprzymierzać, zobaczyć w jakim kroju mi dobrze, jakie są ceny. Ale teraz jak z mamą rozmawiałam to mnie namawia na wypożyczenie sukni, bo mojej mamy siostry koleżanki córka (wiem, zawiłe ) bierze w tym roku ślub i za 700zł wypożyczyła od krawcowej podobno śliczną suknię.
Sama nie wiem - wolałabym szyć i potem oddać (koszt 1500zł), ale z drugiej strony połowę kasy miałabym w kieszeni...

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 22:06   #1712
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Ale jestem wściekła...
Należy mi się w pracy premia którą mi zabrali! A ja nic takiego nie zrobiłam, za co mogliby mi ją zabrać :/
Mam dosyć tego miejsca co ja mam zrobić żeby dostać inną pracę, to ja już nie wiem :/ Tak się starałam żeby mieć dobre wyniki, a oni mają to wszystko w dupie. Skasowali mi premię przez jakieś swoje widzimisię wrrr ale jestem zła

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Są tu jeszcze PM-ki które się odchudzają? Czy już wszystkie osiągnęłyście wymarzone wagi? Jeśli można chciałabym dołączyć do Waszego klubu odchudzaniowego, bo od dziś się za siebie biorę
Ja w końcu musze zacząc porzadnie bo mi cos nie idzie ja przez rok przytyłam teraz 12 kg a przez 2,5 roku prawie 30 kg

Cytat:
Napisane przez handzia600 Pokaż wiadomość
w ogóle już wam mówiłam że zrobiliśmy sobie zdjęcie ( te co mówiłam z kartkami jako zapowiedzi i wkładka do zaproszeń) mogłoby wyjść lepiej ale ogólnie idea spełniona -> to zdjęcia próbne więc na razie o te zostawiam (poniżej) ale jeżeli będzie okazja to powtórzymy może będzie lepszy efekt. Więc wstawiam focisze z cenzurą

Załącznik 5318208
Zdjecie samo w sobie fajne, ale nie ogarniam tego welonu

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Ja się odchudzam, ma być 55 kg i już

Dziewczyny ile wy się produkujecie! Ledwo do książek zerknełam i już 2 strony do nadrobienia. Dziękuje Wam bardzo za wsparcie dziś rano Pan policjant był bardzo miły i powiedział, że jest to nękanie i świadome straszenie.

Pysiu To ryzykowne warunki współpracy, nawet jak jesteś mega sprzedawcą. Chwilwo kryzys w końcu. Zastanów się w spokoju, napewno podejmiesz właściwą decyzję.
Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
a mozna wiedziec jaka to firma? albo chociaz z jakiej branzy? Bycie handlowcem to dosc ryzykowny interes...Jesli masz opcje, ze zawsze mozesz odejsc, nie masz jakis dodatkowych zobowiazan to zawsze mozesz szukac czegos nowego na boku, a jak sie trafi cos innego, fajnego to wtedy porzucisz ta robote.

:
ING jasne, ze moge odejsc...ale niestety mam kredyt na glowie 900zł i nie moge sobie pozwolic na przestoj w zarabianiu
Jedyne co mnie kusi w tej pracy to faktycznie mozliwosci duzych zarobkow (u TZta w banku handlowcy zarabiają na prawde duzo to są kwoty z rzędu kilku tysiecy: 3-8tys - a jak sie trafi jeszcze jakis kredyt to sa bardzo dobre prowizje)...
Większość z Was odradza, rozumiem, bo sama nie jestem przekonana, ale L4 mi się kończy, nie wiem czy lekarka mi przedłuży , a i tak umowe mam tylko do konca sierpnia a innych propozycji nie mam, znikad sie nie odzywaja poza tym zastanawiam sie czy mam siły, żeby wracać do centrum hndlowego tutaj przynajmniej jest praca w normalnych godzinach i weekendy wolne co do ZUSu to jest kwota ok 500 zł miesiecznie, wiec przy wiekszych zarobkach to nie bylby problem. TŻ jutro chce jechac do swoich rodzicow i poradzic sie co zrobic (jego tata pracuje w ING)... Naprawde jestem w kropce. Ale boje sie, ze nie podołam. Z drugiej strony gdyby mi sie udało szybciej spłaciłabym mój kredyt i byśmy szybciej na wesele uzbierali
Generalnie mialabym sie zajmowac otwieraniem kont dla firm i oferowc im uslugi bankowe jak karty kredytowe, kredyty, leasing itd
Uwierzcie gdybym miala cos inngo do wyboru nie zastanawiałbym sie nad tym. Z drugiej strony wiem jednak, ze jestem dobrym handlowcem....

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
kroooliczku gratuluję, że TŻ powiedział rodzicom, u Ciebie też pójdzie gładko, przecież zaręczyliście się po to żeby planować wspólne życie

co do podkładu to ja również polecam REVLON colorstay, jest on w 2 wersjach do cery tłustej i mieszanej i do suchej i normalnej, do konsystencji trzeba się przyzwyczaić ale jest trwały i dobrze kryje ja używam już chyba 6 albo 7 opakowanie i to mój numer 1 po wielu wypróbowanych

co do spinek do koszuli to uważam, że są eleganckie a nie szpanerskie jeśli są odpowiednio, delikatnie dobrane mój TŻ pracuje w banku i księga standardów jakości zakłada noszenie spinek ze względu na elegancję i profesjonalizm właśnie, czyli co kto lubi ( jak w większości tematów) ja jeśli są delikatne i ładnie dobrane to jestem jak najbardziej za
Ja też plecam revlon color stay. Puder mam w kamieniu z Max Factora i bardzo sobie chwale
A spinki kojarza mi sie z dojrzalymi facetami tzn starymi

Cytat:
Ja się tego strasznie boję Że nie będzie na mnie ŻADNEJ sukienki [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------
Ja bede sie wczesniejrozgladala za salonami gdzie maja tez wieksze suknie...bo bylam w dwoch salonach i panie mi powiedzialy ze suknie do mierzenia sa przewaznie w rozm 36-38 do 40 max. Wiec po prostu sie zorientuje w ktorych salonach maja jakies kolekcje xl bo przeciez w ciemno nie zamowie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Dziękuję za kciuki Mama jest już po zabiegu. Niestety okazało się, że sprawa jest poważniejsza niż lekarz podejrzewał i musieli mamie coś tam w nodze zszywać. Podobno coś było naderwane/uszkodzone czy jakoś tak i przez to jakiś płyn zaczął się w tej nodze zbierać co powodowało ból i ciągłe opuchnięcie. Szczegółów nie znam bo mama przed zabiegiem dostała jakieś leki i chociaż nie była usypiana, to zbyt wiele z sali operacyjnej nie pamięta, bo zadziałały na nią jak to określiła strasznie ogłupiająco i momentami traciła świadomość co się wokół niej działo. Przez to pamięta tylko urywki z tego co mówił lekarz i jutro rano będzie go jeszcze raz pytać co jej zszywali, co w ogóle działo się z tą nogą i kiedy wyjdzie do domu. Zazwyczaj na drugi dzień po artroskopii wypisują pacjentów do domu, ale przez to że u mamy było coś poważniejszego to jutrzejszy wypis stoi pod wielkim znakiem zapytania. Na szczęście rano będziemy już wszystko wiedzieć.
Bedzie dobrze

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2013-07-08 o 22:11
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 22:09   #1713
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość

świat_katarzyny, jakie pytanie? O nauki? Odpowiedzialam kilka stron wcześniej.
tak, ale dopytałam co dokładnie słyszałaś o naukach na Fredry, ale już nie ważne bo własnie wróciliśmy - było bardzo sympatycznie bardzo szybko zleciał czas a ksiądz był fantastyczny ciągle powtarzał, ze są TEŻ normalni księża

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Czy Wam się też włącza na CAŁĄ STRONĘ reklama depilatora czy tam innego sprzętu? Normalnie, w furię zaraz wpadnę - tak jest podpięta, że nie idzie nic kliknąć, tylko klika się w nią!
dajcie spokój!!!! 5 minut probowałam strone zmienić
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 22:11   #1714
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Doszły kosmetyki! Paleta i pędzelki wrzucam zdjęcia. Jutro będę testować. Pędzelki są miękkie i przyjemne w dotyku, a paleta inspiruje kolorami :-D

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
o kurde to super w takim razie będę się czaiła na coś od nich , a jak z jakością tej palty?

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy tylko ja mam takie dylematy dotyczące sukni..?
Do tej pory oglądałam sukienki i wiele mi się podobało, teraz zrobiłam się wybredna, bo boję się, że może znajdę ładniejszą, w której korzystniej będę wyglądać.. boję sie że podejmę złą decyzję i mam wrażenie że długo będę się wahać
ja miałam dylematy ale ja chciałam używaną chociaż kupiłam z myślą że jak coś to kupię drugą z salonu. Ale nie mam takiej potrzeby i nie przymierzając innych czuję się w tej dobrze i dobrze w niej wyglądam

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Jakiego dj bierzecie?

I jak poszło?
eh co do pracy to nie udało się już pisałam wcześniej a dja... to mamy takiego i dzisiaj podpisaliśmy umowę bardzo sympatyczny koleś
Cytat:
Będziesz się malować sama, że chcesz wszystko kupować?
tak będę się sama malować i dlatego kupuję wszystkie kosmetyki od podstawy akurat malować się umiem dosyć dobrze i nie czuję potrzeby wizażystki tym bardziej że ja też kupię profesjonalne kosmetyki np. dzisiaj zakupiłam bronzer hoola gdzie na co dzień nie kupiłabym go ze względu na cenę
Stary 2013-07-08, 22:11   #1715
poznanianka1990
Zakorzenienie

swiat_katarzyny, przepraszam, musiałam przeoczyć Twoje pytanie Cieszę się, że Wam się podoba. Musiałabym znaleźć wypowiedź z poznańskiego forum ślubnego, bo nie pamiętam na co tam dziewczyny narzekały. No, ale najważniejsze, że jesteście zadowoleni

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-07-08, 22:13   #1716
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

dlaczego? Chce mieć ślubny akcent i pasuje mi to i tak będę poprawiać i ubiore jeszcze tż w koszulę
Stary 2013-07-08, 22:13   #1717
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
żeby wszystko było ok
Cytat:
pozdrowienia dla mamy
Cytat:
Bedzie dobrze
Dziękuję

Ja mam ochotę jeszcze teraz we wakacje wybrać się w poszukiwaniu sukni ślubnej ale nie wiem czy jest sens skoro chcę zrzucić jeszcze 8 kg (do tej pory mam -7 kg i figura mi się nie zmieniła pomijając to, że jest mniej cm w obwodzie )

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 22:17   #1718
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
dlaczego? Chce mieć ślubny akcent i pasuje mi to i tak będę poprawiać i ubiore jeszcze tż w koszulę
No nie wiem. Welon kojarzy mi się tylko z dniem ślubu, a wiadomo, ze na tym zdjeciu jestescie przed jak Wam sie tak podoba ok, ale ja wiem, ze np zrezygnowałabym z welonu bo sam zamysł mi się jak najbardziej podoba

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-07-08, 22:18   #1719
erk
Rozeznanie

Cytat:

Ja też plecam revlon color stay. Puder mam w kamieniu z Max Factora i bardzo sobie chwale
A spinki kojarza mi sie z dojrzalymi facetami tzn starymi
Również polecam Revlon color stay. Ja używam akurat do cery suchej - jest idealny, a do tego szeroka gama odcieni. Do tego mam puder mineralny z Revlonu - super połączenie.

Jednak ja nie mam talentu wizażystki i pójdę na profesjonalny makijaż jak i fryzurę

Jejku tak pędzicie z postami, że nadrobić ciężko

Oliwcia mój Aniołeczek 08.04.2016

1cs

erk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 22:20   #1720
poznanianka1990
Zakorzenienie

Co sądzicie o wypożyczaniu sukni? Po rozmowie z mamą zaczynam brać pod uwagę tą opcję.

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-07-08, 22:24   #1721
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Co sądzicie o wypożyczaniu sukni? Po rozmowie z mamą zaczynam brać pod uwagę tą opcję.
Plusy: wychodzi nie drogo (choc moja kolezanka placila 2tys ale miala suknie z najnowszej kolekcji), nie przejmujesz sie praniem, uszkodzeniami itd bo to wszystko jest wliczone w koszty
Minusy: mniejszy wybór, suknie trzeba stosunkowo szybko po slubie oddac, wiec jakis plener tydzien-dwa po slubie raczej odpada, nie mowiac o jakims hardcorowym plenerze.

Ja bym nie wypozyczala co moja to moja!

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-07-08, 22:30   #1722
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
ja wypożyczam i nie widzę minusów tyle tylko, ze będziemy mieli ok. tydzień żeby zrobić zdjęcia po ślubie bo potem musze suknię oddać
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 22:31   #1723
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
ja wypożyczam i nie widzę minusów tyle tylko, ze będziemy mieli ok. tydzień żeby zrobić zdjęcia po ślubie bo potem musze suknię oddać
To i tak fajnie, moja kolezanka musiala oddac chyba we wtorek albo w srode po slubie

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-07-08, 22:33   #1724
poznanianka1990
Zakorzenienie

Dla mnie plus taki, że nie mam problemu ze sprzedażą. Nie ukrywajmy - sprzedaż sukni wcale taka łatwa nie jest.

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-07-08, 22:37   #1725
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:

tak będę się sama malować i dlatego kupuję wszystkie kosmetyki od podstawy akurat malować się umiem dosyć dobrze i nie czuję potrzeby wizażystki tym bardziej że ja też kupię profesjonalne kosmetyki np. dzisiaj zakupiłam bronzer hoola gdzie na co dzień nie kupiłabym go ze względu na cenę
jak to mówią, każdemu wedle potrzeb
sama też lubię się malować i uważam, że wychodzi mi to całkiem nieźle, ale na ślub wolę się jednak oddać w ręce profesjonalisty - chcę po prostu, żeby ktoś się mną zajął, a ja bede wolna od stresu z tego tytułu.

Cytat:
Biorę tą opcję pod uwagę, chodź jeszcze nie orientowałam się gdzie i za ile w moim mieście mogłabym wypożyczać.
Ogólnie nastawiam się na kupienie sukni wystawowej/z salonowej wyprzedaży/używanej bądź wypożyczenie.
Kupienie nowej z salonu to ostateczność - zwyczajnie szkoda mi wydać 3000zł.

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
oooo fajnie my jako, że mamy krótszą imprezę i bez poprawin, więc w niedzielę odpoczniemy to plener planujemy w poniedziałek, wtedy we wtorek moge już oddawać.
A w środę siup na.. honeymoon.

Cytat:
Dla mnie plus taki, że nie mam problemu ze sprzedażą. Nie ukrywajmy - sprzedaż sukni wcale taka łatwa nie jest.

Moja koleżanka na prawdę bardzo ładną suknię sprzedaje od.. 2,5 roku.
Chętnych jak na lekarstwo, a jak się ktoś pojawi, to suknia nie do końca pasuje.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 22:41   #1726
poznanianka1990
Zakorzenienie

Ja kupienia w salonie nigdy nie brałam pod uwagę. Tzn. ewentualnie na wyprzedaży do 2 tys. Ale nastawiałam się na szycie z wypożyczeniem - czyli, że po ślubie oddałabym jej suknię. Sama już nie wiem... Kupienie używanej na mój wzrost może być trudne...

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-07-08, 22:41   #1727
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
oooo fajnie my jako, że mamy krótszą imprezę i bez poprawin, więc w niedzielę odpoczniemy to plener planujemy w poniedziałek, wtedy we wtorek moge już oddawać.
A w środę siup na.. honeymoon.
nie licząc pogrubionego to ja mam dokładnie taką samą wizje byle by mi tylko dali tyle wolnego w pracy a z tym już może być gorzej
Stary 2013-07-08, 22:43   #1728
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:

mi też właśnie ten welon nie pasuje.
Cytat:
ja nie będę wypozyczać, bałabym się, że się ubrudzę, zniszczę.. w dodatku nie wiem jak u was ale u mnie nie wypożycza się tiulowych bo ciężko z ich czyszczeniem.
trzy jak suknia popularna to co tydzień któraś pmka ma ją na sobie a z taką myślą cięzko byłoby mi ją założyć...
plus jest taki że jest taniej.

Mi save the date podoba się np taki:
http://myinspiredwedding.com/files/2...neradvisor.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-dLnDGsdgQp...e-date-two.jpg
http://bios.weddingbee.com/pics/9943...e_std_0009.jpg

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 22:44   #1729
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Aaaaa zaraz idę gadać z rodzicami

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 22:46   #1730
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Cytat:
My zaufalismy i sie nie zawiedlismy - maja bardzo duży wybór. Także polecam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Podpisuję się pod tym, nam też jeszcze nic się nie stało po kupnie na sztuki na all

Cytat:
kroooliczku gratuluję, że TŻ powiedział rodzicom, u Ciebie też pójdzie gładko, przecież zaręczyliście się po to żeby planować wspólne życie

co do podkładu to ja również polecam REVLON colorstay, jest on w 2 wersjach do cery tłustej i mieszanej i do suchej i normalnej, do konsystencji trzeba się przyzwyczaić ale jest trwały i dobrze kryje ja używam już chyba 6 albo 7 opakowanie i to mój numer 1 po wielu wypróbowanych
A gdzie kolor sobie dobierałaś tego podkładu?

krooliczek za udaną rozmowę

swiat_katarzyny masz fajnego bloga i jesteś śliczna

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 22:48   #1731
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
jak to mówią, każdemu wedle potrzeb
sama też lubię się malować i uważam, że wychodzi mi to całkiem nieźle, ale na ślub wolę się jednak oddać w ręce profesjonalisty - chcę po prostu, żeby ktoś się mną zajął, a ja bede wolna od stresu z tego tytułu.

mam jeszcze do dyspozycji świadkową która bardzo ładne makijaże robi

Cytat:
i tak będę to zdjęcie poprawiać może lepiej wyjdzie albo znajdziemy lepszą inspirację , to taka próba przecież
ładne save the date ale mi nie chodzi o to a o pamiątkę i wkładkę do zaproszeń
Stary 2013-07-08, 22:48   #1732
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:

Stary 2013-07-08, 22:50   #1733
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 22:51   #1734
poznanianka1990
Zakorzenienie

No właśnie mi też jakoś ciężko się przekonać do wypożyczenia jak pomyślę ile dziewczyn miało ją na sobie...

krooliczek89, trzymam kciuki

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-07-08, 23:02   #1735
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie mi też jakoś ciężko się przekonać do wypożyczenia jak pomyślę ile dziewczyn miało ją na sobie...
jesli suknia jest zadbana i w dobrym stanie to co za różnica ?
Stary 2013-07-08, 23:03   #1736
poznanianka1990
Zakorzenienie

Nie wiem, jakoś trudno mi się do tego przekonać... Wiem, dziwna jestem

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-07-08, 23:06   #1737
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wiem, jakoś trudno mi się do tego przekonać... Wiem, dziwna jestem
ja mam to samo... ktoś się w niej pocił, sikał, bleee..

Stary 2013-07-08, 23:09   #1738
KasiaK_080290
Zadomowienie

Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Podpisuję się pod tym, nam też jeszcze nic się nie stało po kupnie na sztuki na all

A gdzie kolor sobie dobierałaś tego podkładu?

krooliczek za udaną rozmowę

swiat_katarzyny masz fajnego bloga i jesteś śliczna
musisz się przejść do drogerii żeby zobaczyć je "na żywo" ewentualnie jak wygooglujesz to też na pewno całą gamę będziesz mogła zobaczyć
dużo jest kolorów do wyboru, ja używam 150 i 180 czasami czyli dosyć jasne

kroooliczek

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 23:09   #1739
moniczka_90
Zakorzenienie

zmienię troche temat ale licze na opinie, w parafii w której chcielibyśmy mieć nauki jest 5 spotkań i niestety mam taki grafik w pracy, ze nie mogę być na 1 spotkaniu, myślicie, ze ksiądz pójdzie na rękę ? Albo, ze to pierwsze spotkanie zrobimy w następnym miesiącu ?
I myślicie zeby jutro zadzwonić i zapytać czy może lepiej jechac osobiście i zapytać ?
Stary 2013-07-08, 23:10   #1740
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

To w second handach też rozumiem w ogóle nie kupujecie, ciuchów od przyjaciółek też nie pożyczałyście w czasach nastoletnich?

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
musisz się przejść do drogerii żeby zobaczyć je "na żywo" ewentualnie jak wygooglujesz to też na pewno całą gamę będziesz mogła zobaczyć
dużo jest kolorów do wyboru, ja używam 150 i 180 czasami czyli dosyć jasne

kroooliczek
Dzięki za wskazówki

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości