Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz. XII - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: 13! część nadchodzi, a na jej nazwę wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 1 1,92%
Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci 3 5,77%
Dzień za dniem szybciutko leci, już za miesiąc pierwsze dzieci 9 17,31%
Za niecałe dwa miesiące urodzą się pierwsze brzdące 4 7,69%
Sexy foczki - my mamusie, a za miesiąc pierwsze dzidziusie 8 15,38%
Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! 27 51,92%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-09, 20:30   #1711
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
moje dziecko też uparte- po mamuni

Samba przy niedoczynności cholesterol lubi przyświrować
twoj tez swirowal?

Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny. dawno mnie nie było, ale dzisiaj wróciłam ze szpitala.
wykrakałam sobie niestety bóle brzucha i w zeszły wtorek mnie dopadło. w nocy miałam takie kotłowanie w brzuchu i ewidentnie skurcze, nie spałam całą noc. rano myślałam, że może jednak młody mnie pokopał i przejdzie, ale nie przechodziło do południa, więc poszłam do lekarza, który skierował mnie do szpitala dali mi nospę w zastrzyku i dopiero na drugi dzień zeszło to takie uczucie po skurczach. z krwi okazało się, że mam podwyższone crp na 78, gdzie norma to 5, więc dostałam antybiotyk na ten stan zapalny. do tego magnez w kroplówie i tabletkową nospę + potas. miałam wyjść wczoraj, ale nie było wyniku z posiewu. na koniec okazało się, że mam paciorkowca. crp spadło do 12, więc mnie puścili, zwłaszcza, że czuję się dobrze. z dzidziusiem wszystko okej, ale dałam mu szlaban na wychodzenie aż do października.
mam nadzieję, że wszystko będzie już dobrze. tylko zrobiłam się przewrażliwiona na punkcie brzuszka i chyba przekoczuję w domu bez ruchu przez najbliższy tydzień.

a teraz idę wrzucić się w wannę po tym całym tygodniu spróbuję Was coś nadrobić. mam nadzieję, że u Was było lepiej.
odpoczywaj i duzo zdrowka zycze

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
w razie w my dopomożemy
ja chciałam mieć jakąś wiedzę, by nie panikować jak te niektóre rzeczy by się działy. Np. nie wiedziałam że u dziewczynek może w 1 miesiącu pojawić się troszkę krwi, i to zupełnie normalne, i tym podobne wiadomości

ja jakby mam mniej energii teraz. dobrze nazwałaś ten czas - wielkie wypchnięcie heheh

o mniam, już mam zapisane w moich przepisach! dzięki

a tam nie można ;p nie można jak musisz np. stać i ręce mieć ciągle do góry, ale ja np. mam duże parapety i tam sobie to siedziałam, to kucałam i jakoś poszło, w tamtym tyg umyłam po remoncie okna w sypialni i salonie, jeszcze mi ogólnie caała łazienka została do umycia i klatka schodowa, ale no ja mam nakaz oszczędzania się więc dałam spokój, tymbardziej że podłogi jeszcze myłam . A pokój Oli to narazie jest w wielkim nieładzie on zostanie na przyszły rok.

kurcze bidulko, no to trochę przeszłaś ostatnio. pare rzeczy się nawarstwiło, ale jak już wyleczone to będziesz miała spokój i wszystko już będzie dobrze! teraz faktycznie daj sobie trochę czasu na dojście do siebie

ja się boje co będzie w poniedziałek na wizycie jaka diagnoza
troche krwi znaczy sie z pipki?
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 20:31   #1712
Makrela w kapeluszu
Raczkowanie

Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.

fajnie sie Was czyta..
szkoda, ze nie mam czasu nadrobic wszystkiego.
jutro ide na test glukozowy, wczor miałam kolejne usg- mała w 2 tygodnie przytyla o 340g więc super- moje leki nie hamują jej rozwoju.
usciski dla Was!

Haneczka 22/08
Makrela w kapeluszu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 20:35   #1713
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

troche krwi znaczy sie z pipki?

aa no nie napisałam, tak tak, o to mi chodziło
Stary 2013-07-09, 20:42   #1714
shure
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Nie pytaj

Też się obawiam, wolałam moje mniejsze
Dolaczam sie i podpisuje pod tym

Cytat:
wykrakałam sobie niestety bóle brzucha i w zeszły wtorek mnie dopadło. w nocy miałam takie kotłowanie w brzuchu i ewidentnie skurcze, nie spałam całą noc. rano myślałam, że może jednak młody mnie pokopał i przejdzie, ale nie przechodziło do południa, więc poszłam do lekarza, który skierował mnie do szpitala dali mi nospę w zastrzyku i dopiero na drugi dzień zeszło to takie uczucie po skurczach. z krwi okazało się, że mam podwyższone crp na 78, gdzie norma to 5, więc dostałam antybiotyk na ten stan zapalny. do tego magnez w kroplówie i tabletkową nospę + potas. miałam wyjść wczoraj, ale nie było wyniku z posiewu. na koniec okazało się, że mam paciorkowca. crp spadło do 12, więc mnie puścili, zwłaszcza, że czuję się dobrze. z dzidziusiem wszystko okej, ale dałam mu szlaban na wychodzenie aż do października.
mam nadzieję, że wszystko będzie już dobrze. tylko zrobiłam się przewrażliwiona na punkcie brzuszka i chyba przekoczuję w domu bez ruchu przez najbliższy tydzień.

a teraz idę wrzucić się w wannę po tym całym tygodniu spróbuję Was coś nadrobić. mam nadzieję, że u Was było lepiej.
Trzymaj sie mocno i odpoczywaj

[*]
shure jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 20:44   #1715
niebede
Raczkowanie

Cytat:
Ojeju to się przecierpiałaś. Dobrze,że już w domku
Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
ależ ci się przyplątało nieszczęść na raz mam nadzieję że teraz będzie już dobrze.
Cytat:

kurcze bidulko, no to trochę przeszłaś ostatnio. pare rzeczy się nawarstwiło, ale jak już wyleczone to będziesz miała spokój i wszystko już będzie dobrze! teraz faktycznie daj sobie trochę czasu na dojście do siebie

ja się boje co będzie w poniedziałek na wizycie jaka diagnoza
najadłam się strachu zwłaszcza, że w karcie mi napisali diagnozę 'poród przedwczesny zagrażający'. ale na serio to nie było aż tak źle. kilka dni temu przyszła dziewczyna w 28 tygodniu i chyba już tam zostanie do końca na podtrzymanie - musi mieć nogi do góry uniesione non stop, zero wstawania z łóżka, nawet do wc, po 3 kroplówki na początek. szczerze jej współczułam. mnie po 2 dniach już przeszło i mogłam paradować wszędzie.

mam nadzieję, że każda z nas będzie miała wizytację w szpitalu dopiero w terminie.

niebede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 20:56   #1716
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
aa no nie napisałam, tak tak, o to mi chodziło
masakra...zeszlabym na zawal :P to moze lepiej jednak ze dostane pyrtka do obslugi :P chociaz boje sie jak dam rade z takim malym pytonkiem hahah
Stary 2013-07-09, 20:56   #1717
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
najadłam się strachu zwłaszcza, że w karcie mi napisali diagnozę 'poród przedwczesny zagrażający'. ale na serio to nie było aż tak źle. kilka dni temu przyszła dziewczyna w 28 tygodniu i chyba już tam zostanie do końca na podtrzymanie - musi mieć nogi do góry uniesione non stop, zero wstawania z łóżka, nawet do wc, po 3 kroplówki na początek. szczerze jej współczułam. mnie po 2 dniach już przeszło i mogłam paradować wszędzie.

mam nadzieję, że każda z nas będzie miała wizytację w szpitalu dopiero w terminie.
no oni zawsze piszą mniej więcej coś w tym stylu, nie brzmi to jednak optymistycznie...
co do takiego leżenia to właśnie dziś położna na SR powiedziała mi że tak robią z niektórymi pacjentkami, no jak mus to mus
i mam nadzieję że u nas wszystkich, wszystko będzie ok!!!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-09, 20:57   #1718
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013

Cytat:
No ale oni już mają dom, i to nie jeden...

Sama kiedyś chciałam sobie kupić tego Jimmiego, on taki mniejszy jest
Niech mi jeden oddadzą

Jimmy też fajny
Teść jezdzi w teren i miał go służbowego niestety po mieście jest do ja chce się w góry przenieść

Edward .nadal testuje moją cierpliwość. Chyba się okaże, ze mam jej za mało, bo już naprawdę wykorzystał limit na dziś.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 20:59   #1719
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
masakra...zeszlabym na zawal :P to moze lepiej jednak ze dostane pyrtka do obslugi :P chociaz boje sie jak dam rade z takim malym pytonkiem hahah
no a ponoć się to zdarza także żeby nie panikować, bo mówiła że rodzice dzwonią od razu czy na IP jadą niepotrzebnie, bo jak to, dziecko okres w tym wieku? hehe
o chłopcach też mówiła jakieś ciekawostki ale nie wsłuchiwałam się więc nie powtórzę
Stary 2013-07-09, 21:03   #1720
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013

Cytat:
no oni zawsze piszą mniej więcej coś w tym stylu, nie brzmi to jednak optymistycznie...
co do takiego leżenia to właśnie dziś położna na SR powiedziała mi że tak robią z niektórymi pacjentkami, no jak mus to mus
i mam nadzieję że u nas wszystkich, wszystko będzie ok!!!!
Ja na skierowaniu do szpitala też mialam tak napisane.

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-09, 21:08   #1721
Larysa88
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ja na skierowaniu do szpitala też mialam tak napisane.

no dlatego może tak, przez palce trochę akurat na to popatrzeć żeby się nie denerwować!

i Ty też Matalku się nie denerwuj, Edzik jest malutki, ma ten bunt może jeszcze, a za chwilę przyjdzie do Ciebie przytuli się i powie mama kocham

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-09, 21:08   #1722
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Mam pytanie nie związane z tematem forum;D

a mianowicie chce kupić TŻowi lapka, netbooka lub tableta, by mial ze mna kontakt lepszy

i tak: on nie jest przekonany do tabletow, lapki sa dosc drogie, sama mam netbooka i mysalam o nim ale różne sa opinie, siedze ogladam i nie wiem co robic

dodam ze nie jest gadzeciazem i potzebuje tylko do przegladania stron sluchania muzyki i skypa

ma któraś z Was jakieś zdanie na ten temat?
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 21:09   #1723
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja byłam drugim rocznikiem, co szedł, więc wiesz

Motyl JAKA LASKA!! A brzuszek masz faktycznie mały, ale to wygodniej Mnie już męczy

Zrobiłam tak dobre gołąbki, że zjadłam dwa i Edi też zjadł i tylko chodzi i mówi: "mama, mięsko!"
a z jakiegos przepisu w koncu czy tak sama kombinowalas???
podeslij

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
a mi cycki urosły tylko o rozmiar.................. ...
za to brzuchol jak w 9;p

motyl zarąbista miotełka
a mnie cycki nic, a nic nie drgneły... w sumie to sie ciessze, ale boje sie ze jednoczesnie z mlekiem przyjda rozstepy

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Larysa jutro wdepnę do biedy

Mini ja myślę czy nie chcieć mini ale to w przyszłym roku jak coś na ten kolor choruję
http://images01.olx.com/ui/1/55/33/1635233_1.jpg
moja znajoma ma dokladnie takiego...ale nie jest zadowolona... no z koloru jest bardzo, ale z mini już nie

Cytat:
Mi też się takie podobają, ale ja bym nie chciała takiego prowadzić, tylko jako pasażer.

A mąż mnie męczy o jakiegoś starszego Samuraja,żeby mógł go sobie ubłocić w lasach
ohh zamien się mężem
ja jak juz sie wyprowadze w ten beskid a moze to nastapi za rok to koniecznie kupie sobie starą suzuki vitare w kolorze różowym...
albo uaza, gazika, albo aro...
na wranglera mnie nie stac
smiesznie tak zamieniac sie z wmiare nowego auta na taki old school..ale i love it

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 21:10   #1724
ewacia85
Wtajemniczenie

Witam I powiem tylko tyle że jestem uje.....na!!!! Mam serdecznie dość dnia dzisiejszego i każdego kto mi to niby współczuje i widzi że jestem umęczona ale nie za wiele pomaga!!!! Tyle .kropka .
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 21:16   #1725
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:

a mianowicie chce kupić TŻowi lapka, netbooka lub tableta, by mial ze mna kontakt lepszy

i tak: on nie jest przekonany do tabletow, lapki sa dosc drogie, sama mam netbooka i mysalam o nim ale różne sa opinie, siedze ogladam i nie wiem co robic

dodam ze nie jest gadzeciazem i potzebuje tylko do przegladania stron sluchania muzyki i skypa

to może właśnie ten tablet sama przymierzam się do kupienia natomiast nie wiem czym się różni netbook od laptopa

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
Witam I powiem tylko tyle że jestem uje.....na!!!! Mam serdecznie dość dnia dzisiejszego i każdego kto mi to niby współczuje i widzi że jestem umęczona ale nie za wiele pomaga!!!! Tyle .kropka .
Ewciu, Ty chyba jesteś za dobrą osóbką widać to bo zajmujesz się domem, dziećmi i to jeszcze nie swoimi a inni to wykorzystują, musisz mieć czasem czas dla siebie! tymbardziej teraz!
Stary 2013-07-09, 21:20   #1726
tassia
Zakorzenienie

Cytat:

ja uzywam tableta, jestem bardzo zadowolona...juz nie inwestowałabym w netbook'a...bo jednak technika zmierza w strone tabletów, mój ma juz 2,5 roku a nadal sie sprawuje jak nówka...
jest mały bo mam tylko 7cali, ale idealny do torebki i dosc wygodnie sie uzywa
mam tam fb, muzyka, skype, nasze forum, googla, kalendarz, notatki, listy zadan itp rzeczy..oczywiscie jakies gry, ksiazki czytam na tablecie, onet przegladam...i strony tez

polecam... no a jak nie to laptop, ale niestety troche kasy trzeba wywalic

[/RIGHT]
Stary 2013-07-09, 21:20   #1727
bajka1807
Zakorzenienie

Lola ja bym brala netbooka, mam tableta i skaranie boskie z nim denerwuje mnie strasznie.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 21:22   #1728
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Ewciu, Ty chyba jesteś za dobrą osóbką widać to bo zajmujesz się domem, dziećmi i to jeszcze nie swoimi a inni to wykorzystują, musisz mieć czasem czas dla siebie! tymbardziej teraz!
czy to tak oczywiste nawet nie powiedziałam o co kaman a ty wiesz

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

zaraz napisze w "K" o co kaman
Stary 2013-07-09, 21:26   #1729
tassia
Zakorzenienie

bajka wyslij mi swoj adres emilowy zebym ci zalcznik z tym wzorem przesłała

[/RIGHT]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-09, 21:32   #1730
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
bajka wyslij mi swoj adres emilowy zebym ci zalcznik z tym wzorem przesłała
wyslalam pw
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 21:36   #1731
tassia
Zakorzenienie

Dziewuszki,
padam na pysk
I trymestr powrócił...mąż o 3 w nocy jedzie do wawy do pracy... musze mu kanapek naszykowac
ehhhhh
no more strenght

[/RIGHT]
Stary 2013-07-09, 21:37   #1732
teacherka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Kurcze, miałam rano nadrabiać, ale przypomniałam sobie, ze trzeba książkę do biblioteki oddać i jak mnie wywiało, tak teraz dopiero wróciłam

Upolowałam za to:
- tetrę w stateczki dla Młodego (chciałam więcej z Pepco, ale w tym jakoś bida z nędzą była);
- mleczko Loveli w Rossie (znowu nic więcej się nie udało, bo wszystkie przeceny wymiecione dosłownie )
- koszulę z cieniutkiej bawełny i kieckę w lumpku dla mnie (koszulka genialna, zostaje, a nad kiecą się zastanawiam - do jutra mogę oddać)

teacherka, widziałam dzisiaj w Pepco takie małe, dziewczęce torebeczki w sówki
Dzięki. Ostatnio kupiłm tam śliczą ramkę na zdjęcie z sówką a wczoraj w Lidlu teczke na dokumenty...
Twoje łowy też udane

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
właśnie widziałam zapowiedź dokumnetu na TVP2 , na temat królewskich dzieci w UK i uwaga data emisji !!! zaraz jak urodzi Księżna
Każdy chce być pierwszy

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
no właśnie tak też myślę czy nie będę chodzić sama bo jeszcze jak to zajęcia darmowe to tym bardziej lepiej skorzystać
Ja będę na ostatnie zajęcia chodzić sama. Też darmowa SR, przy szpitalu

Cytat:
Odpoczywaj ile sie da!

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Czy któraś z nas nie zawitała chociaż raz w szpitalu? Normalnie masakra z tym wszystkim
Aż się boję zapeszać, ale ja nie byłam...

Cytat:
[/COLOR]A zważywszy, że mam przyrost 1,5 kg tygodniowo ostatnio i 12 tygodni do końca, to jeśli tak zostanie, to czeka mnie +34 kg
Ja też ostatnio mam taki przyrost tygodniowy

Cytat:
Ale koleżanka sobie brykę kupiła
Moje marzenie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Poza tym chodzę do pracy i już mam dość. Od 29 lipca idę na zwolnienie. To i tak będzie już jakiś 34 tydz.
Podziwiam!

Cytat:

biedna

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 21:40   #1733
ewacia85
Wtajemniczenie

Kurcze naprodukowałam sie w K i mi wszystko wykasowało jednym kliknięciem i juz nie mam siły pisać drugi raz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-09, 21:43   #1734
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

zjadlam wlasnie pol kielbasy Bartus chcial ktos tu przed chwila mowil o walce z cholesterolem buahaha
Stary 2013-07-09, 21:43   #1735
teacherka
Zakorzenienie

http://demotywatory.pl/4167110/Zona-zaszla-w-ciaze

Nie wiem - śmiać się czy płakać
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 21:49   #1736
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:

Ja bym wzięła lepszego tableta z klawiaturą, skoro nie potrzebuje dobrego procesora czy karty graficznej

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
a z jakiegos przepisu w koncu czy tak sama kombinowalas???
podeslij
No więc robiłam tak:
sparzyłam kapuchę, w garnku z wrzątkiem ją po prostu potrzymałam aż liście zmiękły
potem wzięłam 1 bułkę, zalałam wrzątkiem, dodałam 1 kg mięsa mielonego wieprzowo-wołowego z Lidla, dodałam 2 torebki ryżu, przyprawy (sól, pieprz, do wieprzowego, do mięsa, do mielonych)
zawinęłam mięsko w liście, na dół do garnka kilka samych liści, na nie te gołąbki, zalałam wodą z połową kostki rosołowej
jak liście były zupełnie miękkie, tak, że widelec wchodził, dodałam krojone pomidorki i sos pomidorowy i voila Pogotowałam 15 minut razem i są pycha

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
zjadlam wlasnie pol kielbasy Bartus chcial ktos tu przed chwila mowil o walce z cholesterolem buahaha
Haha, ja właśnie jem placki ziemniaczane
Miałam iść już spać, ale jak to powiedziałam, to Elena kopnęła, a w brzuchu zaburczało i co miałam zrobić?

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-09, 21:51   #1737
nephelim89
Rozeznanie

Cytat:
czarna ja tez bym wolała sama mieszkać ale niestety znam realia za granica i mówiłas jak wygląda wasza sytuacja itd więc jeżeli szwagier jest ok to czemu nie? przecież nie będziecie sie zażynac rachunkami czy mieszkać w ciasnym mieszkanku, może warto spróbować jak nie znajdziecie nic dla siebie tylko.
Łatwo się mówi, mieszkac samemu gorzej jak juz ktos by był na waszym miejscu,
Popieram to co napisała Lola. My z przyczyn finansowych zamieszkaliśmy z przyjacielem rodziny miesiąc temu ( wprowadził się do nas na pokój). Początkowo nie byłam przekonana jak to będzie bo wiadomo inaczej jak ktoś wpada na weekend a inaczej jak się z nim mieszka 24/7 U nas okazało się to świetnym pomysłem bo zawsze mam któregoś z facetów w domu - TŻ i kumpel pracują w innych godzinach. Zawsze mam z kim skoczyć po zakupy i jestem spokojniejsza że jakby coś zaczęło się dziać to nie jestem sama. Ostatnio też wychodzą na zmianę z psem co dla mnie w te upały jest mega zbawieniem Jeśli po urodzeniu małego będziemy nadal mieli taki fajny kontakt i ani kumplowi ani nam się nie odwidzi to możliwe że zmienimy mieszkanko na domek. Finansowe ustaliliśmy na początku więc nie ma żadnych niesnasek

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
http://demotywatory.pl/4167110/Zona-zaszla-w-ciaze

Nie wiem - śmiać się czy płakać
dobre

Właśnie niedawno wróciliśmy ze spacerku. Pokaże Wam jedno ze zrobionych dziś zdjęć JA+Brzuszek+latający suczydełek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1010555.jpg (179,7 KB, 54 załadowań)
nephelim89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 21:57   #1738
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nephelim89 Pokaż wiadomość
Właśnie niedawno wróciliśmy ze spacerku. Pokaże Wam jedno ze zrobionych dziś zdjęć JA+Brzuszek+latający suczydełek
Rośnie, rośnie

Idę spać, bo mimo apapu nadal boli mnie głowa

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-09, 21:59   #1739
Larysa88
Zakorzenienie

Ewcia ehhh dzisiaj to może nie Twój dzień po prostu, idź się położyć spać a jutro na pewno będzie lepiej

Cytat:
Napisane przez nephelim89 Pokaż wiadomość
Popieram to co napisała Lola. My z przyczyn finansowych zamieszkaliśmy z przyjacielem rodziny miesiąc temu ( wprowadził się do nas na pokój). Początkowo nie byłam przekonana jak to będzie bo wiadomo inaczej jak ktoś wpada na weekend a inaczej jak się z nim mieszka 24/7 U nas okazało się to świetnym pomysłem bo zawsze mam któregoś z facetów w domu - TŻ i kumpel pracują w innych godzinach. Zawsze mam z kim skoczyć po zakupy i jestem spokojniejsza że jakby coś zaczęło się dziać to nie jestem sama. Ostatnio też wychodzą na zmianę z psem co dla mnie w te upały jest mega zbawieniem Jeśli po urodzeniu małego będziemy nadal mieli taki fajny kontakt i ani kumplowi ani nam się nie odwidzi to możliwe że zmienimy mieszkanko na domek. Finansowe ustaliliśmy na początku więc nie ma żadnych niesnasek

dobre

fajna psinka, u mojej babci była 'żaba' tak nazwana bo właśnie potrafiła strasznie wysoko skakać, a to taki kundelek był maleńki, może z 4 kg ważyła
Stary 2013-07-09, 22:01   #1740
nephelim89
Rozeznanie

Cytat:

fajna psinka, u mojej babci była 'żaba' tak nazwana bo właśnie potrafiła strasznie wysoko skakać, a to taki kundelek był maleńki, może z 4 kg ważyła
moja Luśka ma 13 kg prawie tyle co ja na plusie
nephelim89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości