|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
![]() ale to fakt , troche ruchu nie zaszkodzi ![]() tez tak na poczatku myślałam , ale później stwierdziłam że wole miec wszystko od razu pod ręką więc napakowałam ciuszki najmniejsze z tych jakie miałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
![]() stażem czekania to i tak wygrywam ![]() więc się tu mi nie licytuj:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | ||
Zadomowienie
|
[QUOTE=AgaPlast;41932330]
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
kiss śliczny kącik
![]() W sobote ubiorę łóżeczko i Wam fotki cyknę ![]() Malinka masz baby blues, a z pampersami to ja znam kilka mam nie zadowolonych z dady, ale ogolnie wiekszosc osob je chwali sobie. Ja mam oryginalne Pampersy i najwyżej później będę próbowała z Dadą. |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Zadomowienie
|
Ja tam rodze 14 i tyle ) tak ma byc bo mam swoje plany i dziec nie ma nic do gadania
![]() ![]() Malinka współczuje humorku i dolegliwosci |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
![]() Cytat:
ja tylko zabralam się za kuchnię i od razu 2 telefony. :banghead: no nie dadzą mi się zmęczyć i urodzić:-P tata pyta jaki jest kolejny znak zodiaku po lwie? :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
Kejt no nie rodze, rozeszło sie, nic mnie nie boli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na baby blues nic nie poradzę chyba tylko samozaparcie i wmawianie sobie że jest gites aż się w to uwierzy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1721 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do baby blues myślałam, że wystepuje kilka dni po porodzie, a nie dopiero po miesiącu. No ale ja pewnie jakaś inna jestem i u mnie wszystko z opóźnieniem występuje ![]() A co do szuflady w łóżeczku to ja bardzo polecam. Gdyby nie ona to mielibyśmy cały pokój zawalony rzeczami małej. A tak to wszystkie rzeczy typu kocyki, pieluchy tetrowe, za duże ubranka, kosmetyki małej itp mamy w szufladzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do pieluszek to może kup już Dada 2 są ciut większe i nie będą przepuszczać...doświadcze nia nei mam ale chłonę wiedzę od siostry... Cytat:
![]() Katerine wszystkiego co tylko najlepsze i wymarzone ![]() ![]() Ja dziś byłam sie spotkać z położna i kurde dupa blada, mówi, ze mały jeszcze wysoko siedzi :/ więc na dniach to ja chyba nie urodzę:/ A tak mi włazi w żebra że sił już nie mam...dzis tez jakas jestem podnerwiona... Pierwszy raz mi nogi spuchły od przechadzki do przychodni...skwar na maxa.... Dla poprawy humory zakupiłam sobie maliny,banany, śliwki, kukurydzę!!! Zrobię sobei koktajl, kukurtdzę ugotuję i jak wsio zjem to chyba pęknę!!! Ale w nosie to mam! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpnio
Cytat:
Właśnie też sobie tak wmawiam cały czas ale nie zawsze pomaga |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpnio
ja widzę, że malaczarna Ty masz najwieksze spięcie na bejbe tutaj
![]() musisz się wyluzować chyba i wtedy macica się otworzy, dwa parcia i Fifik będzie z Toba a nie szalec i skakac bo on mysli, ze jestes zajeta i nie chce Ci przerywac, bo ma zabawe ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1726 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak mówiłam ja jestem bede sama zupełnie w zaleznosci kiedy sie małe wykluje ale swojej mamie odmówiłam. Wiem ze by mnie szlag trafił przy niej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Wczoraj mnie nie było, bo miałam na głowie Panów od mebli. Ahh jak się nadenerwowałam... Podrapali mi wyrzynarką blat, wszystko zrobili na odwal się. Ale już mam nowy zlew i zmywarkę. Przyszedł już do mnie kurierem przewijak, jak zrobię zdjęcie to się pochwalę ![]() Nocy nie przesypiam, chciałabym już urodzić, bo wszystko mnie boli, turlam się jak piłeczka. Już mi przeszkadza brzuszek. Nie mam siły na nic. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mnie mdli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
Zakorzenienie
|
Idzia a Tobie opadł już brzuszek?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
wszyscy mi mówią, że troche tak, ale i tak jest dosyc wysoko
![]() Mdli mnie i czysci nadal - tylko mniej troche niz wczoraj.
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-07-24 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze to u Ciebie coś się dzieje...chyba, że coś Ci poszkodziło??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() Dzis bylysmy pierwszy raz na spacerku.. spotkalam Margosie z Piotrusiem ![]() ![]() Widzialam ze ROXI chyba juz urodzila!Gratuluje! ![]() Moze skrobne opis porodu dzis lub jutro narazie musze coś zjesc i ogarnac brwi :P i prasowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Zadomowienie
|
Ogarniam zamówienie i pomału mysle o obiedzie.
Może pstrag? tylko wtedy ziemniaczki z wody pstrag z patelni czy moze pstrag z foli z piekarnika i ziemniaczki tez pieczone? i musze wisni nazrywac bo kompot za mna łazi. A i zupa ze słodkiego groszku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Raczkowanie
|
Drugi poranek jak zauważyłam na papierze coś jakby czop...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Zakorzenienie
|
no już masz bliżej jak dalej
![]() brawa za czopa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Mnie też dziś mdli
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1738 | ||||||
Zadomowienie
|
Wróciłam z wizyty, nic nowego nie wiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stokrotka no to życzę, żeby ta fajna położna akurat dyżurowała, gdy będziesz rodzić ![]() Kiss śliczny kącik ![]() ![]() Magolina tekst Tż z tym, a komu nie jest teraz ciężko mnie powalił ![]() Tysia ja bym obserwowała jak się sytuacja rozwinie ![]() Dzoan faceci nie zrozumieją do końca. Nikt nas nie zrozumie tak dobrze jak kobieta, która była lub jest w ciąży ![]() No i świetny sen z tym odwracaniem Lola ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
GRATULACJE ROXI!!!! WITAJ WERONICZKO!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Zakorzenienie
|
zabralam sie za pisanie opisu .. ale szkrabik cos kombinuje w lozeczku wiec lece
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Roxi gratulacje kochana!!! ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.