![]() |
#1711 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: ~ Miranda Kerr ~ Część III
Jakie żebra! Gdy tylko widzę takie zdjęcia aż mi się słabo robi. Nie lubię takiej sylwetki
![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
#1713 |
Zakorzenienie
|
James Packer swoją urodą przypomina mi ojca Mirandy, taki " czerstwy look" australijskiego farmera. Chociaż po przejrzeniu jego zdjęć z przeszłości mogę napisać, że był okres w którym można go było uznać za przystojnego mężczyznę. Jest dość wrażliwym człowiekiem, przywiązanym do rodziny i tradycji ale widać, że mimo oszałamiającego sukcesu nie zaznał szczęścia w życiu osobistym ( chociaż w wywiadzie dla australijskiej telewizji nie powiedział złego słowa o swoich partnerkach ). Odniosłam wrażenie, że kobiety wiązały się z nim dla pieniędzy natomiast w momentach kryzysowych kiedy najbardziej potrzebował wsparcia - był sam. Min. z tego powodu w krótkim czasie znacznie się postarzał, sporo przytył i zaniedbał się ( różnice widać w załącznikach ). Przedtem prowadził zdrowy tryb życia, można go było zobaczyć jak uprawia jogging z ochroniarzem. Podobno z Mirandą znają się już od lat, doradzał jej w sprawach finansowych, związanych z Kora Organics.
Na razie żadna ze stron nie zaprzeczyła plotkom. Jako pierwszy informację o rzekomym romansie podał magazyn Woman's Day, który kiedyś należał do imperium Packerów. Internauci już ochrzcili nową parę jako Pac-Kerr.
#1714 |
Zakorzenienie
|
Ps. Jak mu Miranda narzuci organiczną i bezglutenową dietę to mu się odechce.
#1715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie w całym mieście pełno plakatów i bilbordów z Mirandą z Mango, wisi chyba na każdym przystanku ![]()
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
Ewciak jutro wyprzedaż Kaminomoto, 25zł taniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Przyczajenie
|
Ewciak78 jak spisał się u Ciebie krem nawilżający z Kory?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1719 |
Zakorzenienie
|
W 2014 rok Miranda wkracza z nową okładką - Harper's Bazaar Australia
#1720 |
Zakorzenienie
|
Fajny był ten krem. Nie mam problemów z nawilżeniem, kosmetyki kupiłam raczej z ciekawości. Moje pochodziły z 2009 roku, być może coś się zmieniło w składzie ponieważ panie zachwalają teraz zapach a dla mnie był on podobny do Amolu. Krem był nie za gęsty ale też nie za rzadki. Bardzo wydajny, przynajmniej ja mam takie odczucie. Na początku eksperymentowałam z aplikacją, nałożony w zbyt dużej ilości nie wchłaniał się do końca i świeciłam się jak księżyc ( kiepska wchłanialność produktów to niestety moja zmora). Dlatego stosowałam go tylko raz dziennie. Kilka razy mi coś wyskoczyło na twarzy, być może to zasługa kremu. Miało to być niby oznaką oczyszczania się skóry. Krem używałam jeszcze długo po przekroczeniu daty przydatności. Skóra była mięciutka, promienna. W którejś części wątku dotyczącego Mirandy napisałam chyba recenzję kosmetyków Kora Organics. Na pewno nie było jakiegoś spektakularnego efektu ponieważ nie miałam większych problemów z cerą. Nie miałam niestety okazji aby przetestować jakiś zestaw, w którym produkty się uzupełniają. Np. krem/pianka do mycia, na to jakaś mgiełka a potem krem nawilżający.
Teraz kosmetyki Kora Organics są podzielone adekwatnie do rodzaju cery, być może krem który akurat wtedy miałam był przeznaczony dla skóry suchej dlatego się tak świeciłam. Kremu bym już nie kupiła ponieważ przerzuciłam się na kosmetyki azjatyckie. Ale jeśli będę mieć okazję to chętnie wypróbuję peeling oraz maski. http://www.youtube.com/watch?v=YXqdN563r1w
#1721 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio odkryłam kosmetyki Evree: http://www.evree.eu/home.html Mają fajne składy, bez parabenów, barwników itd. Na początek kupiłam krem do rąk, a że się świetnie sprawdził, to dziś zaopatrzyłam się jeszcze w balsam do ciała. Ceny całkiem przyjemne dla portfela. Peeling z Organique, o którym wcześniej wspominałam, świetnie się sprawuje, teraz zastanawiam się nad ich nowym kremem do twarzy z dyni: http://www.organiquecosmetics.pl/pl/...ine/product871 Może któraś z Was stosowała, z podzieli się wrażeniami? A używałyście jakieś produkty z serii AA Eco? Warto?
![]() |
#1723 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1724 |
Zakorzenienie
|
Mikołaj tak mnie " ogołocił ", że nie wiem jak się nazywam
![]()
#1725 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1726 |
Zakorzenienie
|
Ewciak no niestety mnie też
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
Archiwalny polaroid Mirandy.
#1728 |
Zakorzenienie
|
Glam, Grudzień 2013 ( magazyn wydawany w Katarze ).
Dzisiaj pojawiły się informacje, że Miranda nie ma romansu z Packerem za to Orlando Bloom randkuje z Liv Tyler.
#1729 |
Zakorzenienie
|
Wygląda na to, że podobnie jak poprzednia książka tak i Empower Yourself została podzielona na dwie części. W pierwszej Miranda umieściła min. zdjęcia Orando i Flynna. W drugiej zapewne znajdują się tylko afirmacje.
A maska Kora Organics pojawi się w limitowanej edycji amerykańskiego Glossy Box.
![]() |
#1730 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy gdyby nadal byli razem to czy zabrałby Mirandę na premierę Hobbita? W kilku wywiadach tłumaczył się, że oboje byli zapracowani i ma do siebie pretensje, że tak mało czasu spędzał z rodziną
![]()
#1732 |
Zakorzenienie
|
"Mądry Polak po szkodzie"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Zakorzenienie
|
Ekipa z Australii przesłała Mirandzie nową maskę CLEAR.
#1734 |
Zakorzenienie
|
Mirandę zobaczymy także na styczniowej okładce chińskiego ELLE.
Szczerze powiedziawszy nie przypadła mi ona do gustu ( zwłaszcza kiedy porówna się ją z poprzednimi okładkami jakie chińska edycja miała w 2013 roku ), no ale zawsze to kolejna okładka w karierze. Może sesja będzie bardziej interesująca. Wydanie grudniowe miało dwie okładki, zapewne jedna dla subskrybentów. Może Mirandzie też się poszczęści.
#1735 |
Zakorzenienie
|
Sesję dla australijskiego Harper's Bazaar wykonał Terry Richardson
![]() Nie wiem czy zacząć się już bać ? Przeczytałam dzisiaj opinię, że niemal w każdym magazynie Miranda jest stylizowana na jedną modłę i całkowicie się z tym zgadzam. Patrząc na wiele jej sesji można odnieść wrażenie, że wszystko to już gdzieś widzieliśmy.
#1736 |
Zakorzenienie
|
Mamy już obie okładki chińskiego ELLE.
Moim zdaniem druga prezentuje się o niebo lepiej.
#1737 |
Zakorzenienie
|
To zdjęcie zostało zrobione podczas promowania przez Mirandę marki CLEAR. Dziennikarka napisała potem, że przeprowadzając wywiad z Mirandą śmiała się z jej dowcipów jak szalona.
#1738 |
Zakorzenienie
|
Najnowsze plotki na temat Mirandy głoszą, że nagrała dwie piosenki razem z Bobbym Foxem, które mają się ukazać na jego pierwszym solowym albumie. Premiera już wkrótce.
#1739 |
Rozeznanie
|
O tak, druga zdecydowanie lepiej, od razu przykuwa uwagę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
Jak to mówią nie śmiej się dziadku z cudzego wypadku. Australijscy dziennikarze szydzili z Mirandy po tym jak została wyrzucona przez Davida Jonesa. Nie przewidzieli jednak, że tuż po pokazie na nową Ambasadorkę czyli Jessicę Gomes spadnie fala krytyki min. związana z jej wyglądem fizycznym.
Kilka tygodni temu australijskie portale ekscytowały się udziałem swojej rodaczki Jessiki Hart w tegorocznym pokazie Victoria's Secret, podkreślając, że Miranda rozstała się z firmą bieliźniarską w niejasnych okolicznościach. Kiedy okazało się, że Miranda ostatecznie nie wystąpi w VS Fashion Show 2014 przytykom nie było końca. Karma nie kazała długo nie siebie czekać - Jessica niby w żartach powiedziała po pokazie, że Taylor Swift nie pasowała do modelek ( Jessica nie wystąpiła w segmencie w którym śpiewała Swift ). Mimo, że Ed Razek łagodzi sprawę jak może krążą plotki, że VS nie zaprosi już Hart do współpracy. "Klątwa" Mirandy trwa ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.