|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Elminio, ale fart taki termin u KP zalapac. No ale bylas wytrwala i konsekwentna dzwoniąc codziennie
Saba, ale wyglada dumnie ten moderator a nie jakies "raczkowanie" a i jakies miejsce na reklame się wyswietla pod Twoim postem... Olivko, przyjelam zaproszenie. I wiecie co, bylam z tymi szwami - bliznami-nie-do-konca u mojego lekarza dzis. Mialam isc w przyszlym tygodniu, bo wowczas mineloby 6 tyg, ale juz co za roznica, a troche sie martwilam Daleko go nie mam I lekarz powiedzial, ze wszystko jest OK, wszystko dobrze, jemu sie podoba, ze juz pasa nie musze nosic i faktycznie przy okazji potwierdził mi to, co ktoras z Was pisala, aby zszywac stanik zeby zblizyc piersi. Troche mnie to zaskoczylo, ze tak mozna to na luzaku, zeby to codziennie tak nosic, myslalam ze nie mozna tak sobie szalec z tymi cyckami i tak je "przesuwac" Kazal mi tez robic masaz. Powiedzial mi, ze moje cycki sa zbyt sztywne jak na ponad miesiac (tak stosunkowo, porownujac). No ma racje niestety, sa nieruchome całkowicie. No i teraz te masaze. Jak wygladały Wasze masaze i jak czesto je wykonywalyscie. Mowilam doktorowi, ze myslalam, ze piersi same z czasem miekną, a on, ze absolutne nie. Szkoda kurde. Pamietam np Jusi ktora po miesiacu juz mogła robic "gnieciucha", wiele z Was pisalo, ze juz miekkie ruchome macie piersi po 3 miesiacach - to jak wiec to u Was bylo z tymi masazami? Buziaki
|
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam nowe fotki...szkoda,że nie są takie jak na nich
|
#1713 |
|
Raczkowanie
|
Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Tysiaczek piekne cycuchy!
Jeste ich fanką ![]() Mam pytanie do dziewczyn po - jak długi do siebie dochodzilyscie? Mam na myśli powrót do normalnego funkcjonowania. Kiedy przestalyscie odczuwac bol? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie szybko doszłam do siebie,jakoś tydzień z kawałkiem zaczęłam jeździć sama autkiem Małego zaczęłam podnosić powoli po jakimś 1,5 miesiąca![]() P.S.Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Miłej nocki do juterka,zmykam na Bitwę o dom
|
|
#1715 |
|
Raczkowanie
|
Ile waży twój maly? Ja chyba będę zmuszona po 3 tyg podnosić mojego 7 kg malucha ... Ale tylko na chwilke . Mam nadzieje, ze nic sie nie przydazy... Ogólnie czuje sie już dobrze. Sama robię bardzo dużo. Dziś zaliczylam spacer 1,5 km :-D
Tylko biorę jeszcze tabletki, bo cycuszki bolą :-( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1716 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Sandy jak samopoczucie
ja sobie odpoczywam jak nigdy, nawet po porodzie czy cesarce takiej laby nie mialam. Wstaje juz sama ale pewnie po nocy zaczne dzien od solpadeine. Siedze sobie i sie nudze. Raz zle sie podparlam i juz wiem o czym mowa z tym ciagnieciem szczypaniem
|
|
|
|
#1717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te odczucia bólowe to jak widze indywidualna bardzo kwestia 1,5 km spacer? super !
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-09-25 o 21:35 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1718 |
|
Raczkowanie
|
U mnie to właśnie tak jest Star :-D chciałabym po 10min być już w pełni sprawna :-D doktor przy wypisie prosił, żebym sie powstrzymala przed myciem okien
![]() Rozmawiałam z tz przez skypa. Patrzy taki zdziwiony i pyta : A TY PRZYPADKIEM NIE MIAŁAS BYĆ PIERWSZY TYDZIEN JAK INWALIDA? :-D Amorcio czuje sie swietnie, tabletki pomagają, wstaje sama choć implanty troche ciągną . U Ciebie widzę, ze tez ok? Ja mam ogromna pomoc w rodzicach. Opiekują sie maluchem, podadzą jedzonko, herbatke :-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1719 |
|
Wtajemniczenie
|
Sandy uwazaj, dbaj o siebie, super,ze dobrze sie czujesz ale jestes po powaznej operacji, o infekcje teraz bardzo latwo. Sproboj sie zasmiac to zobaczysz jaki to bol a co dopiero kaszel lub kichanie. Nasza dwulatka takie cuda robi zeby nas rozsmieszac, ze ja juz wiem o czym dziewczyny pisaly zima kiedy na forum sam smiech byl, no i czkawke dostalam w klinice
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Super,że tak dobrze się czujesz!
Mam nadzieję,że też tak będę dobrze się czuć
|
#1721 | |
|
Raczkowanie
|
Gdy sie śmieje nie jest zle, ale mam alergie na roztocza... Kichnelam dziś kilka razy...MASAKRA...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję,zobaczymy za 14 dni Selenko wpisz Elminio do wyliczanki na 5 listopada jak bedziesz
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-09-25 o 21:50 |
|
|
|
|
#1723 |
|
Wtajemniczenie
|
Masz czas, nastaw sie mocno, ze jest dobrze (nie ze bedzie a jest) poczuj sie ze wszystko latwo przechodzisz, ze juz masz implanty i czujesz sie dobrze, bol szybko mija. My z Sandy nastawialysmy sie bardzo pozytywnie, przed operacja anestezjolog powiedzial mi, ze odczuwanie bolu po operacji zalezy od tego jaki balagan lub porzadek zrobimy sobie w glowie....i chyba to jakos dziala
|
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem naprawdę mega dobrze nastawiona bólu nie boję się dam radę ! no może ta narkoza jeszcze mnie męczy troche ale myślę pozytywnie,wierze w to,że będę w stanie założyć sobie majtki na tylek sama
|
#1725 | |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie, Amorcio ma racje, bardzo dużo zależy od nastawienia. Ja cały czas myślałam, ze ten bol będzie niczym w porównaniu do porodu
i tak jest Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
a narkozą sie nie przejmuj. Ja sie jej okropnie bałam. Niepotrzebnie. Było śmiesznie :-D lekarz zapytał " Chyba Ci już dobrze , co? " wtedy zaczęłam sie śmiać jak opętana i zasnelam :-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1726 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Sandy24;42963515]Dziekuje, dziekuje!
Przed sama op Doktor mnie pomierzyl jeszcze Raz. Implant okrągły mentor 11,9 cm x 4,9, 350ml cc Ponoć po op krzyknelam DAJCIE LUSTRO ;-D a jak dali to tak bardzo optymistycznie zawolalam : ALE DUŻE ! Fajne ! :-D Nie pamietam tego :-D Czuje sie lekko zmęczona i słaba, ale wstaje sama. Wszystko robię sama : Ja również przyłączam się do gratulacji .Też mam Mentor 350 wys.profil ale pewnie miałaś trochę swojej wyjściówki,więc przypuszczam,że będą większe.Ale naskrobałyście.Od wczoraj do nadrobienia 7 str. Poprawiam się:10
*pierwszy raz: wrzesień 1996r 200ml *drugi raz: 11.12.2012 Mentor HP 350 okrągłe dr J.S.wcześniej Polanica,obecnie Kobylniki k/Poznania *nowy nos 16.12.2014 dr J.S Kobylniki Edytowane przez weteranka16 Czas edycji: 2013-09-25 o 23:17 |
|
|
|
#1727 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=weteranka16;4299356 8]
Cytat:
Zobaczymy jak sie troche podgoja. Już teraz wydają mi sie spore. Faktycznie, mialam kawalek piersi. nie duzy, ale zawsze cos ;-) Możesz zetknąć w moim albumie na wyjsciowke i fotki 1 dnia po operacji Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha to fajny doktorek,lubie takich ludzi co znają się na żartach a nie zachowują się jakby ktoś im kij w dupę włożył i nawet uśmiechnąć się nie potrafiąjestem pozytywnie nastawiona,jutro jeszcze badnka,ciekawe ile na wyniki się czeka z tych hcv hiv jonogramy itp. bo wiem ze morfologia juz na nastepny dzien, krzepliwość krwi tez a reszta nie mam pojęcia
|
|
#1729 |
|
Raczkowanie
|
Star, doktor rewelacja.
Jeszcze na sali zakładał maseczke i śmiał sie, ze musi ja mieć , zeby nie oblizywac skalpela :-D A potem zerwał ze mnie ta cieniuska szpitalna koszuline i mówił, ze to jego ulubiony moment. Ubawilam sie aż do zasniecia ) ja wyniki miałam wszystkie tego samego dnia, ale robiłam je w DE, Może tam jest inaczej. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1730 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nosiłam push up przez kilkanaście lat CODZIENNIE i nic im nie zaszkodziłam.Wcale się nie zmieniły.Ponoć tak dobrze wyglądały,że dwóch lekarzy odwiodło mnie na jakiś czas od wymiany implantów ,dopiero po trzeciej konsultacji przekonałam lekarza do operacji.Nie wiem,czy jest to regułą,czy tylko ja tak miałam.
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Sandy jutro rano bede robiła to zapytam pielęgniarki kiedy wyniki wszystkie będą zeby pięć razy nie jeździć odbierać
![]() fajnie,że trafiłas na takiego dr
|
#1732 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Olivkaa200;42969752]Dziekuje
![]() ![]() Dostalam PW wiadomosc z pytaniem czy bym nie chciala zostac moderatorka tego dzialu zadalam kilka pytan i zgodzilam sie Mati nie ma za co ![]() Oliwko gratulacje ![]() Pewnie się teraz wygłupię,ale na czym konkretnie wygląda Twoja rola?Domyślam się,ale w tej kwestii jetrem kompletnym laikiem,żeby nie powiedzieć ignorantem.
|
#1733 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sandy moja corcia 12kg wazy i za 1,5tyg maz do pracy wraca wiec juz sama bede musiala sobie radzic. Auto mam wysokie i ona sama sie nie wdrapie. nawet gdyby to caly brud by wycierala kurteczka i jeszczcze do fotelika wlozyc to bedzie gimnastyka
|
|
|
|
|
#1734 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
kejterin odpisuje tutaj
jezeli chodzi o moje piersi nie sa takie duze takie zdjecia z bliska roche sa przereklamowane sa takie hmm sredniaki moim zdaniem jezeli chodzi o moje spostrzeżenia to ciesze sie ze poddalam sie operacji w takim wieku i zenie czekaam wiecej do miekkosci bardzo im daleko ale akurat to mi nie przeszkadza lubie jk sa takie troszke twardsze nie bylo nic tylko sutki jezeli cos pominelam pytaj odpowiem ![]() Tysiaczku sliczne piersi ![]() weteranko dziekuje moim głównym zdaniem jest pilnowanie tego zeby na forum nie bylo wyzwisk, zeby w watku byl pozadek a dokladniej zeby kzdy watek byl prowadzony na temat o ktorym zostal zalozony, musze tez pilnowac zeby nie powstawaly takie same watki o takiej samej tematyce i jezeli juz takie sa laczyc je ze soba i mam wiele wiecej "mocy" niz nie moderatorzy )
|
#1736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak cos to tz-za wyslesz :-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1738 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro wszystkiego się dowiem
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

Saba, ale wyglada dumnie ten moderator a nie jakies "raczkowanie"
a i jakies miejsce na reklame się wyswietla pod Twoim postem... 
/25.06.2013r.

ja sobie odpoczywam jak nigdy, nawet po porodzie czy cesarce takiej laby nie mialam. Wstaje juz sama ale pewnie po nocy zaczne dzien od solpadeine. Siedze sobie i sie nudze. Raz zle sie podparlam i juz wiem o czym mowa z tym ciagnieciem szczypaniem

.Też mam Mentor 350 wys.profil ale pewnie miałaś trochę swojej wyjściówki,więc przypuszczam,że będą większe.

sa takie hmm sredniaki moim zdaniem