Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV ! - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-19, 11:49   #1711
martyna_tina
Bang Bang Bang

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV !

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
Ja się ostatnio mało odzywałam, bo cierpiałam okropne boleści związane z zębem i nie miałam nastroju. Ale wczoraj wróciłam od sadysty i chyba już dziś w końcu mogę normalnie coś zjeść Życie jest piękne
Wiem o czym mówisz - ja ostatnio mało nie zapłakałam się ze szczęścia, kiedy dentysta w końcu wyrwał mi ostatnią, doprowadzającą mnie do czarnej rozpaczy, ósemkę

Cytat:
Napisane przez mikia20 Pokaż wiadomość
Już od jednej osoby słyszałam że nie lubi kotów bo dziwnie się na nią patrzą
Ze mną nie jest tak, że nie lubię kotów Po prostu czuję się w ich towarzystwie trochę niepewnie W każdym razie, według mnie są to piękne i fascynujące zwierzaki
Cytat:
Napisane przez alekziz Pokaż wiadomość
zdjęcia niestety nie oddają tak tego ''uroku''. ale jak przestanie padać, to może uda mi się zrobić inne, bo teraz za bardzo pada.

a ciekawi mnie bardzo czy w Polsce również jest taki szał na ozdoby itp. świąteczne? tutaj norwedzy naprawdę mają na tym punkcie fioła, wszędzie jakieś światełka, nawet w domach wszystko w klimacie świątecznym - firanki czerwone, poduszki, świeczki, w oknach światełka, wszędzie jakieś figurki, ba nawet naczynia. w wątku widzę, że też lubicie takie rzeczy, ale czy aż w takim stopniu?
Powiem Ci tak: gdybym dysponowała wystarczającą kasą, zamieniłabym swoje mieszkanie w świąteczny raj W tym roku poszliśmy "na swoje" i zostaliśmy praktycznie bez ozdób, więc w kompletujemy wszystko od zera. Mamy już choinkę, ozdoby na nią, świąteczną zastawę, kubki i piżamę. Do tego dojdzie jeszcze pewnie jakiś świąteczny obrus, stroik, światełka na okno i wieniec na drzwi

Wymiana zapachowa

Edytowane przez martyna_tina
Czas edycji: 2013-11-19 o 11:51
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 12:17   #1712
8malina8
Raczkowanie

Matko ale zazdroszczę dziewczynie , która wstawiła zdjęcie ze śniegiem I muszę powiedzieć , że też jestem fanką kociaków i mam czarnego rocznego kocurka z białym kołnierzykiem Mój Kinio niestety mieszka z rodzicami odkąd się wyprowadziłam i mieszkam z mężem .Obecnie też nie mamy ani jednej ozdoby świątecznej i w mikołajki zaplanowaliśmy zakupy :
Ostatnio nawet przywieźliśmy sobie z domu męża radio i ustawiliśmy w kuchni bym mogła słuchać świątecznych piosenek podczas pieczenia
Eh ale to odliczanie jest fajne , już tak mało czasu zostało
23.12.2012r - zaręczyny
31.08.2013r - ślub
8malina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 12:29   #1713
kleo111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Remember Pokaż wiadomość
Można dołączyć?
Z braku czasu pewnie rzadko będę się udzielała, ale kto wie....
Podczytywałam ostatnio trochę ten wątek i wystraszyłyście mnie dzisiaj, że wyłożyli w Lidlu bombki Mam upatrzone, bałam się, że wykupią No więc poleciałam do Lidla, ale tych co chce jeszcze chyba nie ma Będę musiała iść w czwartek

Cytat:
Napisane przez mika93 Pokaż wiadomość
A ja skusiłam się na te bombki, cena dobra no i polski producent a nie chiniole

My oboje uczuleni na kota ale naszego Gonza nie oddali byśmy za nic w świecie
Cytat:
Napisane przez Dzikun Pokaż wiadomość
Ja byłam dzisiaj o 9. i już było pozamiatane... Ludzie jak te harpie się rzucali, opakowania tylko fruwały
Już miałam wracać, ale w pokręciłam się jeszcze po sklepie, aż spotkałam panią wyjeżdżającą z magazynu, która wiozła na koszu piżamki, w sensie, dostawa taka Dobrze, że nikt jej nie widział, bo by kobiecinę staranowali. Ja sobie w drodze wybrałam piżamkę. Wiecie, to nie jest taka że cała w renifery. Niestety

A pluszowa bluza jest fajowska, ma dziury na kciuka i tak daleko sięga dzięki temu, milunia
Bardzo fajna!

Cytat:
Napisane przez martyneczkaa3 Pokaż wiadomość
to i ja dodam swojego, a jest podobny
Cytat:
Napisane przez Y a s m i n e Pokaż wiadomość
Ojejuniu co za prześliczne stworzonko!!!!
Przyznaję się bez bicia, że jestem kociarą, nieuleczalną, jestem obezwładniona jak widzę małe kotki,Kot to dla mnie Byt, a nie zwierzę .
Prześliczy jest!!!! Ale nie bój się, jak Ci podrośnie to....

No i, kochane.. miałam napisać co tam pięknego w Paryżu wycudowali...
No i otóż... Jedno Wielkie Nic!! Cholera, to samo co w zeszłym roku - tzn, paskudne obręcze wokół drzew, no i wzdłuż Alei budy świąteczne, że taki niby "jarmark". Ale tam sprzedają wino grzane, kebaby, gadżety, pamiątki, jakieś słodycze, jedzenie, drobiazgi jarmarczne.. jestem rozczarowana.. :/. Zdjęć nawet nie robiłam, bo jeszcze jasno było, i nie pofatygowali się nawet o zapalenie lampek.. Jedyne co widać, to pieruńskie tłumy turystów i ludzi wracających z pracy. Tandeta i tyle...

Ale, im bliżej do świąt, tym więcej fajnych rzeczy robią, więc jak zobaczę coś fajnego, pstrykam fotę . A dziś byłam a galerii- pięknie przystrojona pod czerwień . Wieeelki dział świąteczny w carrefourze, ale nie wchodziłam, bo zdrowy rozsądek zakazał
Za to se kupiłam foremki silikonowe na muffiny i indegrencje (jutro zrobię jak wstanę), świeczkę "drzewkowo- iglastą" z Brise (tutaj Glade). Zaraz odpalam, piję grzane wino i chyba czas na "Grincha"

P.S. to i ja się pochwalę moją dumą domową
Przedstawiam Wam Luśkę!!
Załącznik 5484287
Cytat:
Napisane przez bella719 Pokaż wiadomość
Skoro pokazujecie swoich milusińskich, to ja też się pochwalę
W kolei: Pusia, Korek i Molly Na ostatnim zdjęciu Ragdollek, który mi się marzy
Wszystkie zwiarzaki są moje, ale obecnie tylko Molly mieszka ze mną i brakuje mi jakiegoś mruczka
Jakie słodkie te Wasze zwierzaczki I jak tu nie kochać takich urwisów?

Cytat:
Napisane przez martaw_mw Pokaż wiadomość
34 dni!!!
HURRA

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Śliczne macie kotki! No to ja też się pochwalę moją kocinką

Śliczna

Cytat:
Cześć dziewczyny! Podczytuję Was od dłuższego czasu, bo sama z niecierpliwością czekam na Boże Narodzenie. Dla mnie to najpiękniejszy i najbardziej magiczny czas w roku. Już w połowie listopada zaczełam słuchać świątecznych piosenek, w sklepach już pełno świątecznych rzeczy, reklamy w tv itd... już coraz bliżej. A uświadomił mnie jeszcze bardziej o tym dzisiejszy śnieg za oknem. Budzę się, wyglądam przez okno, a tu biało i cały czas pada. Aż ledwo co widać. Witam się jeszcze raz z Norwegii i mam nadzieje, że mnie przyjmiecie.

A tu taki przedsmak. W rzeczywistości lepiej to wygląda... dodam jeszcze, że jest duża szansa, że i u Was niedługo spadnie śnieg, bo rok temu jak u mnie padał śnieg, to zaraz się pojawiał w Polsce. Oby... bo wyjeżdzam na święta do Polski i liczę na Boże Narodzenie ze śniegiem. inaczej, nie ma tak to swojego klimatu.
O mamo Przyślij nam tą zimową aurę do Polski

Cytat:
Ja się ostatnio mało odzywałam, bo cierpiałam okropne boleści związane z zębem i nie miałam nastroju. Ale wczoraj wróciłam od sadysty i chyba już dziś w końcu mogę normalnie coś zjeść Życie jest piękne
W tv już bardzo dużo reklam świątecznych, aż mi się ciepło na duszy robi jak je oglądam. Nas też czekają zakupy ozdób świątecznych, bo na tą dużą choinkę nam na pewno nie starczą. Już męczę męża, ze można by powoli kupować, ale on uważa, że za wcześnie.
W prognozie pogody pokazują u nas w niedziele ŚNIEG!!! Już się nie mogę doczekać. Jakoś wyjątkowo późna zima w tym roku jest.
A i dowiedziałam się, że u nas na Wigilii jednak będą prezenty. Bardzo się cieszę, bo uwielbiam je kupować tylko żałuję, że tak późno się o tym dowiedziałam. Choć dobrze, że się szwagierka wygadała Teraz muszę coś wymyśleć fajnego dla 4 osób. A największy problem mam z przyszłym mężem siostry męża Co ja mu wykombinuję. Pomocy
Mam nadzieje, że już lepiej?

Instagram
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 12:46   #1714
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość

O mamo Przyślij nam tą zimową aurę do Polski
Już poszła i podobno w Polsce też ma niedługo śnieg padać. Z przyjaciółką rozmawiałam i tak powiedziała, ale nie wiem czy wszędzie

ciekawe jaka zima nas w tym roku czeka, oby nie za długo, jak rok temu

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
Powiem Ci tak: gdybym dysponowała wystarczającą kasą, zamieniłabym swoje mieszkanie w świąteczny raj W tym roku poszliśmy "na swoje" i zostaliśmy praktycznie bez ozdób, więc w kompletujemy wszystko od zera. Mamy już choinkę, ozdoby na nią, świąteczną zastawę, kubki i piżamę. Do tego dojdzie jeszcze pewnie jakiś świąteczny obrus, stroik, światełka na okno i wieniec na drzwi
Wiadomo, że wiele zależy od funduszy Sama też za wiele nie mam, ale chociaż trochę chcę żeby u mnie był ten świąteczny klimat. Zawsze marzyło mi się coś podobnego :

http://www.tapetus.pl/obrazki/n/1513...a-wiatelka.jpg
to dużo i mało i wszystko.
alekziz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 12:49   #1715
Franka En
BAN stały

Ale piękny ten kominek.

Edytowane przez Franka En
Czas edycji: 2013-11-19 o 12:51
Franka En jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 13:17   #1716
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Franka En Pokaż wiadomość
Ale piękny ten kominek.

marzy mi sie taki najlepiej w jakims domku w gorach za oknem sypie snieg i ten kominek
Stary 2013-11-19, 13:17   #1717
kenya_
Raczkowanie

Cytat:
Już poszła i podobno w Polsce też ma niedługo śnieg padać. Z przyjaciółką rozmawiałam i tak powiedziała, ale nie wiem czy wszędzie

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Wiadomo, że wiele zależy od funduszy Sama też za wiele nie mam, ale chociaż trochę chcę żeby u mnie był ten świąteczny klimat. Zawsze marzyło mi się coś podobnego :

A mi do śniegu się nie spieszy, jak dla mnie mógłby być tylko kilka dni na święta i w Sylwestra I na ewentualny wyjazd na narty :P

Ten wystrój klimatyczny, tylko co robią tulipany na stole?
kenya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 13:23   #1718
Emocja20
Zadomowienie

Cytat:
Ja mieszkam w bloku i mam sporego, niemłodego już psa - zwykle wychodzę z nim między 7 a 8, o 5 to jeszcze chrapię w najlepsze Wcześniej, gdy mieszkaliśmy z moimi rodzicami, teoretycznie mogliśmy pomijać poranny spacer, bo z mieszkania wychodziło się bezpośrednio na ogród. Teoretycznie, bo psy - zarówno Axel, który odszedł kilka lat temu, jak i obecny, Nelson - po prostu nie lubiły się na nim załatwiać. Owszem, czasami podlały jakieś drzewko, zdarzały się też biegunki i wtedy było to już silniejsze od nich, ale generalnie w 99% od załatwiania potrzeb jest spacer A inna sprawa, że ja po prostu bardzo lubię to poranne włóczenie się po parku

Przed chwilą dzwonił do mnie szwagier - akurat był w Lidlu, więc zapytałam o ozdoby świąteczne - podobno zostały jakieś resztki
Moi rodzice mają 3 psy - dwa małe i jednego owczarka. Jeden nam się przybłąkał i stąd są aż 3 Ale oni mieszkają na wsi, psy wychodzą kiedy chcą - tak to ja rozumiem, ale nie wiem, czy by mi się chciało zwlec tyłek z ciepłego łóżeczka rano No chyba, że byłby śnieg

Cytat:
Cześć dziewczyny! Podczytuję Was od dłuższego czasu, bo sama z niecierpliwością czekam na Boże Narodzenie. Dla mnie to najpiękniejszy i najbardziej magiczny czas w roku. Już w połowie listopada zaczełam słuchać świątecznych piosenek, w sklepach już pełno świątecznych rzeczy, reklamy w tv itd... już coraz bliżej. A uświadomił mnie jeszcze bardziej o tym dzisiejszy śnieg za oknem. Budzę się, wyglądam przez okno, a tu biało i cały czas pada. Aż ledwo co widać. Witam się jeszcze raz z Norwegii i mam nadzieje, że mnie przyjmiecie.

A tu taki przedsmak. W rzeczywistości lepiej to wygląda... dodam jeszcze, że jest duża szansa, że i u Was niedługo spadnie śnieg, bo rok temu jak u mnie padał śnieg, to zaraz się pojawiał w Polsce. Oby... bo wyjeżdzam na święta do Polski i liczę na Boże Narodzenie ze śniegiem. inaczej, nie ma tak to swojego klimatu.
O nieee, ale zazdroszczę! Też tak chcę, tyle śniegu i to na Wigilię!

Cytat:
W tv już bardzo dużo reklam świątecznych, aż mi się ciepło na duszy robi jak je oglądam. Nas też czekają zakupy ozdób świątecznych, bo na tą dużą choinkę nam na pewno nie starczą. Już męczę męża, ze można by powoli kupować, ale on uważa, że za wcześnie.
W prognozie pogody pokazują u nas w niedziele ŚNIEG!!! Już się nie mogę doczekać. Jakoś wyjątkowo późna zima w tym roku jest.
A i dowiedziałam się, że u nas na Wigilii jednak będą prezenty. Bardzo się cieszę, bo uwielbiam je kupować tylko żałuję, że tak późno się o tym dowiedziałam. Choć dobrze, że się szwagierka wygadała Teraz muszę coś wymyśleć fajnego dla 4 osób. A największy problem mam z przyszłym mężem siostry męża Co ja mu wykombinuję. Pomocy
Lubiłam mieszkać w Lublinie, bo tam zawsze wcześnie był śnieg, aż szkoda, że mnie już tam nie ma

Cytat:

Aż sobie zapiszę i na pulpit ustawię, magia!
Body Express:4
TURBO:16
SzokTrening: 6
Skalpel II: 17
Total Fitness/Total Fitness TCh: 7/2
Biegam od 09.08.2013 - 150 min
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 13:26   #1719
8malina8
Raczkowanie

No kominek bajeczny z mężem tak często sobie marzymy , że jak wygramy w lotka () to sobie postawimy domek z takich drewnianych bali i będzie w nim taki kamienny kominek
23.12.2012r - zaręczyny
31.08.2013r - ślub
8malina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 13:26   #1720
Franka En
BAN stały

Cytat:

marzy mi sie taki najlepiej w jakims domku w gorach za oknem sypie snieg i ten kominek
Mo też. Chyba bym z domu nie wychodziła, jakbym miała taki kominek. Tylko czytać przy nim książki.
Franka En jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 13:38   #1721
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Emocja20 Pokaż wiadomość
Lubiłam mieszkać w Lublinie, bo tam zawsze wcześnie był śnieg, aż szkoda, że mnie już tam nie ma
Ja bardzo lubię to miasto i szczerze nie wyobrażam sobie, że mogłabym mieszkać gdzieś indziej, ale ja to rodowita lublinianka z dziada pradziada W tym roku wydaje mi się jednak, że śnieg będzie o wiele później niż w innych miastach nie czuje się jeszcze zupełnie w powietrzu ochłodzenia
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-19, 13:45   #1722
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kenya_ Pokaż wiadomość
A mi do śniegu się nie spieszy, jak dla mnie mógłby być tylko kilka dni na święta i w Sylwestra I na ewentualny wyjazd na narty :P

Ten wystrój klimatyczny, tylko co robią tulipany na stole?
tez sie nad tym zastanawiam

Cytat:
O nieee, ale zazdroszczę! Też tak chcę, tyle śniegu i to na Wigilię!
jeszcze bedziemy mialy dosc tego sniegu

Cytat:
Mo też. Chyba bym z domu nie wychodziła, jakbym miała taki kominek. Tylko czytać przy nim książki.
oj tak i cos cieplego do picia

wlasnie tak ostatnio czaje sie na grzane piwo lub wino
Stary 2013-11-19, 15:07   #1723
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też.. Kupowałabym bez opamiętania

Cytat:
Ale piękny ten kominek.
Gdybym tak mogła w tej scenerii spędzić choć jeden wieczór

A ja jestem kociarą i przedstawię wam moją łajzę :

(przy okazji znalazłam zdjęcie ciasteczek sprzed paru lat :P )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9aaeb4e8c0278665med.jpg (41,7 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie009.jpg (221,4 KB, 54 załadowań)
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno

Edytowane przez Melka88
Czas edycji: 2013-11-19 o 15:08
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 15:25   #1724
bella719
Rozeznanie

Cytat:
Piękne macie te kociska Ja jestem psiarą, koty mijam właściwie jedynie na osiedlu i głupio mi się przyznać, ale... trochę się ich boję Tzn. chodzi mi o to, że język ciała i ogólne zachowanie w przypadku psów są dla mnie zrozumiałe - kiedy mijam jakiegoś burka wiem mniej więcej, kiedy lepiej się do niego nie zbliżać, kiedy jest przyjaźnie nastawiony, a kiedy po prostu ma mnie gdzieś. Za to kotów nie ogarniam - lampi się to to na mnie i nie wiem, czy właśnie nie planuje jak wydrapać mi oczy Żeby nie było - nic do nich nie mam, ba - bardzo chętnie poznałabym się bliżej z tymi zwierzakami, ale nikt z moich znajomych nie ma kociaka, który pomógłby mi przełamać pierwsze lody

A tak wracając do świątecznych tematów - szwagier był w weekend w galerii i podobno jest już udekorowana światełkami, choinkami itd. Teraz to już nie wiem, jak wysiedzę na tyłku do soboty

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Jam jest psiara! I była... szczurzara?

Ja też wolę psy Mam co prawda jednego cudnego kociaka, ale zachowuje się oba całkiem jak pies Chodzi z psami na spacer (oczywiście bez smyczy), aportuje, a bawi się tylko z psami, za kotami nie przepada Przez to, ze jest z moją Molly (pies) prawie takiego samego wzrostu to biegają i bawia się po całym ogrodzie

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Ale to szybko leci

Superaśny kociak Moja też jest taka czarna

Też kocham psy, ale nie wyobrażam sobie mieć psa w bloku - przeraża mnie wychodzenie o 05:00 na dwór
Dlaczego o 05:00? Moje pieski o tej porze jeszcze chrapią

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Ale to szybko leci

Superaśny kociak Moja też jest taka czarna

Też kocham psy, ale nie wyobrażam sobie mieć psa w bloku - przeraża mnie wychodzenie o 05:00 na dwór
Dlaczego o 05:00? Moje pieski o tej porze jeszcze chrapią
bella719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 15:36   #1725
dorot_qa
Zakorzenienie

Cytat:

Ale super fotka! Zazdrość!

Ja mam pieska i np w niedziele wstaję o 8, ale zanim się zbiorę to wychodzę z nią 8.30 psy też lubią spać...

U mnie dzisiaj 10 stopni, gdzie ta zima?

Są świąteczne emotki!!! Moje ulubione:

razem 31.12.2007
zaręczeni 12.08.2014
ślub 19.09.2015

2015
książki 17
filmy 54

2016
książki 8
filmy 63
dorot_qa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 15:54   #1726
Emocja20
Zadomowienie

Cytat:
Ja bardzo lubię to miasto i szczerze nie wyobrażam sobie, że mogłabym mieszkać gdzieś indziej, ale ja to rodowita lublinianka z dziada pradziada W tym roku wydaje mi się jednak, że śnieg będzie o wiele później niż w innych miastach nie czuje się jeszcze zupełnie w powietrzu ochłodzenia
Też bardzo mi się podoba. Niby jest taki duży, a jednak jest tam spokojnie, można się przejść do parku i odciąć od zgiełku. Faktycznie coś późno ta zima nadchodzi, ale pamiętam jak 4-5(?) lat temu spadł tam śnieg w październiku Nigdy nie zapomnę moich półbutów wypełnionych śniegiem

Cytat:
jeszcze bedziemy mialy dosc tego sniegu

wlasnie tak ostatnio czaje sie na grzane piwo lub wino
Oby, oby Niech pada ile wlezie Też mam ochotę na grzane wino, albo na grzany miód pitny Szkoda, że TŻ nie lubi, a specjalnie tylko dla siebie nie będę kupować

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość

Kotek śliczny, jak wszystkie tutaj na forum Ciasteczka Kurde, że też nie jem słodyczy noooo

Cytat:
Napisane przez bella719 Pokaż wiadomość
Dlaczego o 05:00? Moje pieski o tej porze jeszcze chrapią [COLOR="Silver"]
To pewnie przez to, że dziś obudziłam się o 05:00 i poszłam po szklankę wody do kuchni, a tam jakaś babka wyprowadzała psa

Cytat:
Napisane przez dorot_qa Pokaż wiadomość

Ja mam pieska i np w niedziele wstaję o 8, ale zanim się zbiorę to wychodzę z nią 8.30 psy też lubią spać...

Wiem, że psy też lubią pospać, szczególnie jak pada śnieg - psy moich rodziców to prawdziwe zmarzluchy ciężko je wygonić na dwór jak już jest zimno, ale czasami zdarza się im wstać o 05:00 i domagać się wypuszczenia. Też na nie głosowałam, świetne emotki! I chyba są wszystkie, które chciałam, żeby były
Body Express:4
TURBO:16
SzokTrening: 6
Skalpel II: 17
Total Fitness/Total Fitness TCh: 7/2
Biegam od 09.08.2013 - 150 min
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 15:55   #1727
allmode
Wtajemniczenie

A ja najbardziej lubię
Od dwóch dni robię zdjęcia karteczek na kiermasz, żeby Wam pokazać. I się zebrać nie mogę.

Ja też pokażę swojego koteła. Maniek - 7 kilo mojego kochanego futra - a jak go znalazłam, to się na dłoni mieścił.. Kocha oscypki, zielone oliwki i żelki (te ostatnie to podkradać i wrzucać za meble).
To mój pierwszy kot, bo do tej pory miałam psy. Lubię i jedne, i drugie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1060681.jpg (23,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z1.jpg (31,0 KB, 13 załadowań)
allmode jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 16:02   #1728
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Zawsze marzyło mi się coś podobnego :

CUDOWNIE!

Cytat:

Mamy widzę podobne marzenia
Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość

Super kociak i piękne ciasteczka

Cytat:
Napisane przez dorot_qa Pokaż wiadomość

O właśnie Mój pies jest nauczony, że wychodzi o mniej więcej stałej porze, ale w weekendy, kiedy chcemy dłużej pospać, a on widzi, że budzenie nas nic nie daje - włazi na łóżko i śpi czasami do 9

ikonki!

Wymiana zapachowa
Stary 2013-11-19, 16:03   #1729
dorot_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, że psy też lubią pospać, szczególnie jak pada śnieg - psy moich rodziców to prawdziwe zmarzluchy ciężko je wygonić na dwór jak już jest zimno, ale czasami zdarza się im wstać o 05:00 i domagać się wypuszczenia. Też na nie głosowałam, świetne emotki! I chyba są wszystkie, które chciałam, żeby były
Mi tylko przykro, że nie ma śnieżynki

razem 31.12.2007
zaręczeni 12.08.2014
ślub 19.09.2015

2015
książki 17
filmy 54

2016
książki 8
filmy 63
dorot_qa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-19, 16:10   #1730
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez madziulaczek1991 Pokaż wiadomość
Do świątecznych piosenek dorzuciłabym jeszcze:
Dopisałam

Cytat:
Piękne macie te kociska Ja jestem psiarą, koty mijam właściwie jedynie na osiedlu i głupio mi się przyznać, ale... trochę się ich boję
Nie masz co się bać, jeszcze nie widziałam sytuacji, by dziki/obcy kot rzucił się na przypadkową przychodzącą osobę. Prędzej się schowa albo ucieknie

Cytat:
Napisane przez Malinovva Pokaż wiadomość
Tez jestem psiara! Ale moj pies wg niektorych z Was to nie pies, wiec sie nie wypowiadam - ale kocham go naajbardziej na swiecie <3
Czemu nie pies?

Cytat:
Ja mieszkam w bloku i mam sporego, niemłodego już psa - zwykle wychodzę z nim między 7 a 8, o 5 to jeszcze chrapię w najlepsze
Chciałabym żeby Elmo spał do 8
O ile z Rokim to można wyjść nawet i o 10, o tyle Elmo jest bezlitosny na szczęście TŻ wyprowadza psy rano. Ja tylko wyjątkowo, jak on nie może albo jak chcę dać mu się wyspać w weekend. Idę wtedy z tymi psami półprzytomna, jak jakieś zombie

Są już świąteczne emotki

Też mi brakuje śnieżynki, no ale trudno...

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2013-11-19 o 16:12
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 16:30   #1731
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Nie masz co się bać, jeszcze nie widziałam sytuacji, by dziki/obcy kot rzucił się na przypadkową przychodzącą osobę. Prędzej się schowa albo ucieknie

Są już świąteczne emotki

Też mi brakuje śnieżynki, no ale trudno...
Ja niby też nigdy nie spotkałam się z agresją ze strony tych kotów, ale czasami idę sobie z psem, jestem pewna, że kot na jego widok czmychnie, a ten tylko przystaje jakieś 2 metry ode mnie, cały sztywnieje i wlepia ślepia to we mnie, to w Nelsona Zmywam się wtedy w trybie przyśpieszonym Nie mówiąc już o tym, że jeden z osiedlowych kotów (tzn. łazi po osiedlu, ale opiekuje się nim pewne małżeństwo) kompletnie nie boi się mojego psa i potrafi normalnie do nas podejść Kiedyś siedział sobie pod tują w ogródku, Nelson oczywiście zaczął tkać do niego łeb i chyba robił to zbyt nachalnie, bo dostał szybkiego plaskacza

Wymiana zapachowa
Stary 2013-11-19, 16:34   #1732
bella719
Rozeznanie

Patrzcie co dzisiaj przywieźli na rynek z okazji jarmarku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1454573_656721297681953_692466924_n.jpg (98,3 KB, 54 załadowań)
bella719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 16:44   #1733
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Kto przyjmie do grona elfa?:P

Przez wiele lat nienawidziłam świąt przez "rodzinną" atmosferę w domu. Jak się wyprowadziłam i Tż zaczął mnie oswajać z przyjemnym klimatem bożonarodzeniowym, okazało się, że święta są super

W tym roku marzy mi się zakup ledowych lampek, które mogłabym wpleść w zasłony. Poza tym mieszkanko mamy małe, więc ozdoby są niewielkie, coś na lampach, kule śnieżne i mała choineczka
Zakochałam się w kolekcjach Home&You
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 16:59   #1734
alekziz
Zakorzenienie

mam kolejne zdjęcie dla Was, uwielbiam zimę w połączeniu z świtłami, magicznie to wygląda naet ludziom do okien pozaglądac można

Stary 2013-11-19, 17:04   #1735
Lilly_Lilly
Zakorzenienie

hej dzisiaj robie ciasto na pierniki a jutro pierniki z 4.5 kg robie
Stary 2013-11-19, 17:08   #1736
Y a s m i n e
Rozeznanie

Nicole`_- przepiękny kot!!

Cytat:
Już od jednej osoby słyszałam że nie lubi kotów bo dziwnie się na nią patrzą Ja nie mam problemu z odczytywaniem kocich nastrojów.

Cytat:
Koty to zawsze była domena czarownic, w bajkach koty często są traktowane jako pupilki postaci negatywnych. Cóż... kiedyś byłabym spalona na stosie, teraz mam diagnozę u psychologa
HAHAHA Chyba mam to samo, ale nie jest mi przykro wcale

Cytat:
Sama się potrafię obrazić na kota, ona się obraża na mnie i czasami siedzimy takie obrażone, ja na jednym rogu łóżka, a ona na drugim, ostentacyjnie odwócona do mnie tyłkiem. Dwie baby
No dokładnie, skąąąąd ja to znam Właśnie za tą charakterność uwielbiam koty!
Pokażę Wam jeszcze jedno ujęcie Luśki (Luśka to zdrobnienie od Selen, mówię też na nią zdrobniale Luna, Selu, Cyna, Cynka, Lucyna i na wszystkie reaguje
A propos pazurków, co mi jednak z Was zwróciła uwagę- moja kotka to dzikus nie lubi być nadmiernie dotykana, i nie daje się złapać, przycinanie to istna Mission Imposible - bardziej lubi sobie obgryzać paznokcie sama A jak już jej obcięliśmy- to strzeliła focha i się dupskiem kudłatym okręciła na znak dezaprobaty, mocno urażona
Voila! Mój chudzielec Czarownicy!
-Druga fotka to jak "pomagałs" mi robić ozdoby na choinkę i memlała wszystkie sznureczki
- Trzecia to kradzież tasiemek z prezentu, przememłanie w gębie i zabawa korkiem od szampana

I faktycznie, nie wiem dlaczego, ale koty mają coś świąteczngo w sobie. Noże te ich infantylne zachwycanie się wszystkim co świecące i durne zabawy podczas świąt... Bo przecież ZAWSZE jakaś bombka czy błyskotka z choinki ją chamsko zaczepi i sprowokuje do walki z choinką

A i dorzucam fotki muffinek, które dziś zrobiłam- po raz pierwszy w życiu, za pomocą silikonowych foremek. Ze skórką pomarańczy w środku, nasączoną esencją waniliową i orzechami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Różne 224.jpg (119,1 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zima 041.jpg (139,1 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Prezent 078.jpg (139,1 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Muffiny 009.jpg (92,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Muffiny 013.jpg (157,5 KB, 30 załadowań)
Stary 2013-11-19, 17:11   #1737
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
A i dorzucam fotki muffinek, które dziś zrobiłam- po raz pierwszy w życiu, za pomocą silikonowych foremek. Ze skórką pomarańczy w środku, nasączoną esencją waniliową i orzechami
ale pyszności ślinotoku dostałam, a niestety na diecie jestem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-19, 17:26   #1738
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Nicole`_- przepiękny kot!!

HAHAHA Chyba mam to samo, ale nie jest mi przykro wcale

No dokładnie, skąąąąd ja to znam Właśnie za tą charakterność uwielbiam koty!
Pokażę Wam jeszcze jedno ujęcie Luśki (Luśka to zdrobnienie od Selen, mówię też na nią zdrobniale Luna, Selu, Cyna, Cynka, Lucyna i na wszystkie reaguje
A propos pazurków, co mi jednak z Was zwróciła uwagę- moja kotka to dzikus nie lubi być nadmiernie dotykana, i nie daje się złapać, przycinanie to istna Mission Imposible - bardziej lubi sobie obgryzać paznokcie sama A jak już jej obcięliśmy- to strzeliła focha i się dupskiem kudłatym okręciła na znak dezaprobaty, mocno urażona
-Druga fotka to jak "pomagałs" mi robić ozdoby na choinkę i memlała wszystkie sznureczki
- Trzecia to kradzież tasiemek z prezentu, przememłanie w gębie i zabawa korkiem od szampana

I faktycznie, nie wiem dlaczego, ale koty mają coś świąteczngo w sobie. Noże te ich infantylne zachwycanie się wszystkim co świecące i durne zabawy podczas świąt... Bo przecież ZAWSZE jakaś bombka czy błyskotka z choinki ją chamsko zaczepi i sprowokuje do walki z choinką

Piękne te muffinki...

Cytat:
Napisane przez Lilly_Lilly Pokaż wiadomość
hej dzisiaj robie ciasto na pierniki a jutro pierniki z 4.5 kg robie
A zapytam głupio... to będzie surowe ciasto przechowywane, czy już upieczone? Takie na święta już?
Marzy mi się jakiś piernik w tym roku. W zasadzie dwa - bo i dwie rodziny
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 17:36   #1739
DiamanteNegro
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
mam kolejne zdjęcie dla Was, uwielbiam zimę w połączeniu z świtłami, magicznie to wygląda naet ludziom do okien pozaglądac można

O jaaaa ale pięknie

Fajne macie kociaki, ja osobiście wolę psy ale koty są intrygujące, takie chodzące swoimi ścieżkami indywidualności

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

już niedługo

Szkoda tylko, że nie ma emotki śnieżynki ale nie można meć wszystkiego

DiamanteNegro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 17:41   #1740
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:

Ależ Ci zazdroszczę takich widoków

Cytat:

Ślicznota z niej Muffinki

Wymiana zapachowa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości