Kosmetyki w Wielkiej Brytanii - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-02, 20:25   #1711
Nastusia85
Raczkowanie

Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

no i tak.. odwiedziłam TBS ale nie kipiłam nic ani z serii Tea tree ani z Seaweed ciągle nie moge sie zdecydowac.. na pocieszenie za to kupiłam masełko migdałowe.. mruu.. i masełko do ust kokosowe..
a czy używała któras z Was kosmetyków anty celulitowych z TBS?
Nastusia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-02, 20:38   #1712
anaiss
Raczkowanie

Witajcie. Mam pytanko, czy punkty ktore sa zbierane na karcie Boots , kiedy sa nie wykorzystane, to przechodza na przyszly rok czy tez sie zeruja. Pozdrawiam

anaiss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-02, 21:04   #1713
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AniaWila Pokaż wiadomość
no hej Hosenko
moja siostra kilka dni temu kupila sobie ten rozswietlacz, wiec zapytam ale obawiam sie, ze ona ma ten ciemniejszy
Aniu , mam nadzieje, ze juz czujesz sie lepiej

Ja polecam bardzo Brush On Buff w perelkach. Kupilam sobie pare dni temu - slicznie rozswietla.

Cytat:
Napisane przez anaiss Pokaż wiadomość
Witajcie. Mam pytanko, czy punkty ktore sa zbierane na karcie Boots , kiedy sa nie wykorzystane, to przechodza na przyszly rok czy tez sie zeruja. Pozdrawiam
Nie zeruja sie. Mozesz wykorzystac kiedy Ci sie zywnie podoba.
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-02, 21:10   #1714
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
no hej Hosenko
moja siostra kilka dni temu kupila sobie ten rozswietlacz, wiec zapytam ale obawiam sie, ze ona ma ten ciemniejszy
Byłabym wdzieczna Podejrzewam, że chociaż testowała ten rózowy

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
Ja polecam bardzo Brush On Buff w perelkach. Kupilam sobie pare dni temu - slicznie rozswietla.
Tez mi się spodobały.
Jaki efekt dają? Tylko rozświetlają? Bo na zdjęciu wygladaja na lekko brązujace. A ja szukam (obecnie ) tylko rozświetlającego efektu (bez koloru)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-02, 21:17   #1715
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Tez mi się spodobały.
Jaki efekt dają? Tylko rozświetlają? Bo na zdjęciu wygladaja na lekko brązujace. A ja szukam (obecnie ) tylko rozświetlającego efektu (bez koloru)
Mocno rozswietlaja i bardzo delikatnie brazuja, chcialoby sie powiedziac "karmeluja" Podejrzewam, ze posiadaczki ciemniejszej cery efektu przyciemnienia nie zaobserwuja, moja jest bardzo jasna.

Co do tego rozswietlacza, ktory Cie interesuje to kiedys 13ryjek napisala mi pare slow o nim (zastanawialam sie wtedy czy nie kupic).

Oto czego sie dowiedzialam apropos różowego zestawu kolorów. Pozwole sobie zacytowac, mam nadzieje ze 13ryjek sie nie obrazi : "Ten róż jest zupełnie inny niż ten w paski , który jest w stałej ofercie. Jest mocno na pigmentowany. Kosmetyk wielofunkcyjny sprawdza sie jako róż, daje na policzkach taka delikatna malinę, rozświetla ale nie nachalnie i fajnie wygląda na powiekach jako cienie ( sprawdziłam fajny efekt) No i ślicznie wyglada w opakowaniu"
Stary 2007-12-02, 21:57   #1716
AniaWila
BAN stały

Cytat:
.
no wlasnie....kurde.....ze nie ja nie wiem...starzeje sie, albo co

buziak Madzia

Hosenko jak tylko bede miala na linii moja Sis to ja przepytam w kwestii tego rozswietlacza
AniaWila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 00:27   #1717
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nastusia85 Pokaż wiadomość
dzięki za odpowiedzi
generalnie to zawsze mam problemy ze zdefiniowaniem mojej cery.. niby jest tłusta ale miejscami przesuszona.. w niektórych miejscach robia mi sie "niespodzianki" ale to zazwyczaj wtedy gdy przeholuje z czekolada
anyway.. wiele dziewczyn tu zachwalało właśnie serie Tea tree.. ale wg mnie Seaweed wydają sie kuszące.. hmm.. chyba po prostu musze wypróbowac sama na sobie jedno i drugie..
a czy Tea tree jest jakąś mocna seria.. tzn czy można go porównac do jakiegoś innego kosmetyku jako punktu odniesienia..
Ja tylko chcialam powiedziec, ze absolutnie nie wierze zeby tonik Tea Tree kogos przesuszyl Zawiera wprawdzie alkohol, ale niewiele. Jest delikatny. Za to do normalnej, mieszanej i tlustej cery sprawdzi sie swietnie. Szczegolnie do takiej, na ktorej pojawiaja sie niespodzianki - rzadziej badz czesciej Sea weed nie zawiera alkoholu. Nigdy sie nie skusilam na ten tonik bo zwyczajnie seria tea tree mnie urzekla.
Co do punktu odniesienia, to moge porownac z moim ukochanym rowniez tonikiem nr 3 Clinique, ktorego w zyciu bym nie polecila cerze innej niz b. tlustej i bardzo malo wrazliwej bo alkoholu ma ok. 50%
W ogole jak dla mnie toniki Clinique nadaja sie tylko do niewrazliwych cer od normalno-tlusto-mieszanych do bardzo tlustych Takze zachecam do toniku Tea Tree. Krzywdy nie zrobi, moze pomoc

Cytat:
no wlasnie....kurde.....ze nie ja nie wiem...starzeje sie, albo co

buziak Madzia
Eee tam sie starzejesz Co ja mam powiedziec, jestem 2 lata starsza...

Buziakow 1000 Aniu! Tesknie, moze jakis shopping?
Stary 2007-12-03, 00:33   #1718
Kaisandra
Wtajemniczenie

Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez Beekeeper Pokaż wiadomość
trevor sorbie
mam od niego plyn do prostowania, uwielbiam go!

a ktory dokladnie toni&guy masz?

co do mikrodermaabrazji Botanics to zdziera ojjj zdziera Przede wszystkim osoby o delikatnej skorze, sklonnej do naczynek powinny o niej zapomniec. To jest mocny, mechaniczny peeling. Grube ziarno, dobrze sie naklada i rozsmarowuje na buzi, konsystencja bardzo dobra, tresciwa. Skora po nim jest gladziutka jak pupcia niemowlecia. Dla mnie super (dermatolog mi zalecila zluszczanie skory, jako ze mam ponoc za gruba wierzchnia warstwe naskorka )

do peelingu dolaczony jest krem z filtrem (tiaaa). Powiem, ze nawet nienajgorszy jest, gesty,tresciwy ale ladnie sie wchlania. Mam swoj mocno nawilzajacy Iwostinu,ktory kocham,ale nie powiem, czasem sie skusze na nalozenie tego od Botanicsa.

o dzieki za opis i dobrze, ze jej nie wzielam dla mnie peelingi mechaniczne sa nie wskazane...

a toni& guy mam ten i naprawde dla mnie lepszy jest niz friedy:
http://www.boots.com/brandtreatment/...tionid=1047564

andrew colling mam w sprayu i powiem, ze gorszy dla mnie jest
minimalnie wiecej psikne i juz wlosy obciazone i takie bleee nie swieze (nie znosze tego efektu)

http://www.boots.com/shop/product_de...tionid=1037298

a trevor czeka na przetestowanie
http://www.boots.com/brandtreatment/...tionid=1035776

nie wiem kiedy ja je wszystkie zuzyje ...ale to szczegol
Stary 2007-12-03, 07:54   #1719
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tylko chcialam powiedziec, ze absolutnie nie wierze zeby tonik Tea Tree kogos przesuszyl Zawiera wprawdzie alkohol, ale niewiele. Jest delikatny. Za to do normalnej, mieszanej i tlustej cery sprawdzi sie swietnie. Szczegolnie do takiej, na ktorej pojawiaja sie niespodzianki - rzadziej badz czesciej Sea weed nie zawiera alkoholu. Nigdy sie nie skusilam na ten tonik bo zwyczajnie seria tea tree mnie urzekla.
Co do punktu odniesienia, to moge porownac z moim ukochanym rowniez tonikiem nr 3 Clinique, ktorego w zyciu bym nie polecila cerze innej niz b. tlustej i bardzo malo wrazliwej bo alkoholu ma ok. 50%
W ogole jak dla mnie toniki Clinique nadaja sie tylko do niewrazliwych cer od normalno-tlusto-mieszanych do bardzo tlustych Takze zachecam do toniku Tea Tree. Krzywdy nie zrobi, moze pomoc
Kurcze zglupieje zaraz Moze faktycznie spróbuje ten tea tree. Mówicie o tym toniku prawda? :
http://www.thebodyshop.co.uk/invt/13...ilyblemishskin
A ma któras z Was to: http://www.thebodyshop.co.uk/invt/13...ilyblemishskin

Napiszcie wogóle co macie z tej serii tea tree i jakie efekty
Stary 2007-12-03, 09:49   #1720
olka_222
Zakorzenienie

No to ja znowu skusze się na ten tonik tee tree. I krem clinique pod oczy. Mam tylko nadzieję że mnie nie uczuli.
Ponawiam pytanie
kuseczka a co to za maseczka błotna? mozesz cos wiecej napisać? czy ona rzeczywiście wyciąga zaskórniki??? bo jakoś nie chce mi się wierzyć

a no i pewnie zeby tą mikrodermabrazje botanics użyć trzeba mieć skórę wolną od ropnych wyprysków czy tak?

Edytowane przez olka_222
Czas edycji: 2007-12-03 o 10:41
olka_222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 11:29   #1721
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Beekeeper jak tam ten Twój kuferek na kosmetyki? Bylam ostatnio w B&Q ale sié rozczarowalam myslalam ze jest troche wiékszy... Co Ty w nim miescisz?
Stary 2007-12-03, 11:46   #1722
AniaWila
BAN stały

Aaliyah a moze sobota?

co do tea tree to ja juz nic nie pisze i nie przekonuje... tylko tyle, ze uparte kozy z Was

co do kuferkow, to ja sobie u siostry zamowilam pod choinke o taki niebieski ---->

http://www.allegro.pl/item274327466_...wart_20zl.html
Stary 2007-12-03, 12:20   #1723
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Aaliyah a moze sobota?
W ta nie moge, juz jestem zabukowana A co powiesz na 15-go?

Cytat:
co do kuferkow, to ja sobie u siostry zamowilam pod choinke o taki niebieski ---->

Sliczny
Stary 2007-12-03, 12:24   #1724
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Aaliyah a moze sobota?

co do tea tree to ja juz nic nie pisze i nie przekonuje... tylko tyle, ze uparte kozy z Was

Uparte owszem ,ale nie kozy
Kuferki sliczne. Ja bym wybrala chyba pomarancz. Ale z tego co widze po wymiarach to taki sam jak w B&Q Jak dla mnie zbyt maly...
Stary 2007-12-03, 13:22   #1725
anaiss
Raczkowanie

Cytat:

Nie zeruja sie. Mozesz wykorzystac kiedy Ci sie zywnie podoba.
dziekuje za odpowiedz. To zbieram dalej

anaiss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 13:52   #1726
olka_222
Zakorzenienie

[QUOTE=AniaWila;5940360]

[/QUOTE=AniaWila;5940360]

no moze i uparte ale jak sie człowiek na biochemii naczyta, że kosmetyki powinny być bez alkoholu w składzie to tak jest :d:
Stary 2007-12-03, 14:22   #1727
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olka_222 Pokaż wiadomość

no moze i uparte ale jak sie człowiek na biochemii naczyta, że kosmetyki powinny być bez alkoholu w składzie to tak jest :d:
Tyle, ze tego alkoholu to w toniku tea tree jest minimalna ilosc. Chyba na piatym czy szostym miejscu w skladzie.
Stary 2007-12-03, 17:54   #1728
Beekeeper
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Beekeeper
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Bee, opisz mi szybciutko jak jej uzywasz. Bo ja tez na poczatku robilam to blednie i rezultaty byly faktycznie srednie Przede wszystkim nie nakladaj cieniusienkiej warstwy, tylko grubsza. I po 15-20minutach scieraj palcami. Maseczka bedzie sie walkowac pod palcami. Meczace to nieco i w niektorych miejscach trzeba mocniej potrzec, co czasami troche boli . Pozniej nie zmywaj buzi woda, tylko wilgotnym recznikiem itp....
ANiu, dzieki za instrukcje. Ja ja nakladalam zgodnie z zaleceniami Clinique... Teraz sprobuje wg Twoich... (choc ogolnie nie rozumiem, czemu Clinique mialby nie wykorzystywac wlasnie tej drugiej metody, skoro jest skuteczniejsza?)

Cytat:
Napisane przez Kaisandra Pokaż wiadomość
o dzieki za opis i dobrze, ze jej nie wzielam dla mnie peelingi mechaniczne sa nie wskazane...

a toni& guy mam ten i naprawde dla mnie lepszy jest niz friedy:
http://www.boots.com/brandtreatment/...tionid=1047564
a trevor czeka na przetestowanie
http://www.boots.com/brandtreatment/...tionid=1035776
hmm...mnie nie tyle interesuje de-frizz co wlasnie samo nablyszczenie, wiec czekam na opinie na temat trevora

Cytat:
Napisane przez Lovely_Girl Pokaż wiadomość
Beekeeper jak tam ten Twój kuferek na kosmetyki? Bylam ostatnio w B&Q ale sié rozczarowalam myslalam ze jest troche wiékszy... Co Ty w nim miescisz?
eee...no wiesz... taki maly to on nie jest hmm...ja bym chciala zobaczyc Twoja kolekcje, ok? Moge Ci podac jego wymiary, wstawilam tez zdjecia z kosmetykami w srodku na Naszych Zbiorach, wiec mozesz zobaczyc. Mi sie miesci wiekszosc moih kosmetykow do makijazu, oprocz tych do ust, pudrow nalbyszczajacych ktore zajmuja zdecydowanie za duzo miesjca, zeby je pomiescic w kufrze i no i pedzli...Nie powiem, zebym miala bardzo duzo kosmetykow, no ale najmniej tez nie mam. Tak posrednio rzec moge. I kufer moim zdaniem jest bardzo pojemny. Nie wiem, jak ja moglam zyc bez niego wczesniej

A powiem Wam tez, ze uwielbiam blyszczyki 2True! Jelsi nie kojarzycie, co to za firma dokaldnie to tlumacze, ze to chyba jedna z najtanszych dostepnych w Superdrugu. Blysczczyk kosztuje Ł2 a ma sliczny zapach, jest gesty (takie preferuje) i dlugo sie trzyma na ustach. Poza tym maja 3 sliczne odcienie brzoskwini...Polecam obadac
Stary 2007-12-03, 23:03   #1729
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez Beekeeper Pokaż wiadomość
eee...no wiesz... taki maly to on nie jest hmm...ja bym chciala zobaczyc Twoja kolekcje, ok? Moge Ci podac jego wymiary, wstawilam tez zdjecia z kosmetykami w srodku na Naszych Zbiorach, wiec mozesz zobaczyc. Mi sie miesci wiekszosc moih kosmetykow do makijazu, oprocz tych do ust, pudrow nalbyszczajacych ktore zajmuja zdecydowanie za duzo miesjca, zeby je pomiescic w kufrze i no i pedzli...Nie powiem, zebym miala bardzo duzo kosmetykow, no ale najmniej tez nie mam. Tak posrednio rzec moge. I kufer moim zdaniem jest bardzo pojemny. Nie wiem, jak ja moglam zyc bez niego wczesniej
Hehe..wlasnie chodzi mi o to zeby tam te pudry i pédzle, cienie do oczu pochowac. Ja nie mam wielkiej kolekcji kosmetyków. W sumie pedzel mam jeden ale planuje kupic zestaw a chcialam miec wszystko w kuferku poukladane. Widzialam go w B&Q..szlam specjalnie po niego ale spodziewalam sie czegos wiekszego..

Edytowane przez Lovely_Girl
Czas edycji: 2007-12-03 o 23:24 Powód: literówka
Lovely_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-04, 16:10   #1730
AniaWila
BAN stały

Cytat:
W ta nie moge, juz jestem zabukowana A co powiesz na 15-go?

a si moze byc

co do tea tree to nie znam bardziej nieinwazyjnego toniku jezeli chodzi o alkohol. I nie znam drugiego takiego ktory ma tak idealniw wywazony sklad. W tym sensie - ze jak dla mnie ta szczypta alkoholu to jest tylko plus! bo ladnie dezynfekuje, dziala na krostki itp....ale, robta co chceta

co do kuferka to jak dla mnie w zupelnosci wystarczy. Maniaczka kolorowki nie jestem, wiec mysle, ze ten niebieski bedzie w sam raz

Bee a jaka to Clinique ma instrukcje obslugi do 15-minute? ja myslalam, ze taka jak ja stosuje nawet nie moge sobie przypomniec bo gdzies mi sie ta karteczka z tylu sloiczka oderwala...
Stary 2007-12-04, 16:26   #1731
Hosenka*
Zakorzenienie

Zachorowałam na wszelkie rozświetlacze Powiedzcie mi czy w UK dostępny jest Pan Stik Shimmer Max Factora? W Pl niestety już go nie ma w sprzedaży

A mozęcie możecie coś polecić fajnego - czukam rozświetlacza który daje tylko błysk (ale nie delikatny bo taki mam), zimny, srebrny (lub biały) błysk bez barwienia skóry

Prawdopodobnie pod koniec grudnia polece do TZ w odwiedziny (ale to nic pewnego) i wiedziałabym za czym się rozgladać

Instagram

Stary 2007-12-04, 16:50   #1732
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
a si moze byc
Swietnie Zgadamy sie na PW

Cytat:
co do tea tree to nie znam bardziej nieinwazyjnego toniku jezeli chodzi o alkohol. I nie znam drugiego takiego ktory ma tak idealniw wywazony sklad. W tym sensie - ze jak dla mnie ta szczypta alkoholu to jest tylko plus! bo ladnie dezynfekuje, dziala na krostki itp....ale, robta co chceta
Tak, tak i jeszcze raz tak. Robta se co chceta
Stary 2007-12-04, 18:16   #1733
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Swietnie Zgadamy sie na PW

Ja sie skusze jak mi sie mój skonczy.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Zachorowałam na wszelkie rozświetlacze Powiedzcie mi czy w UK dostępny jest Pan Stik Shimmer Max Factora? W Pl niestety już go nie ma w sprzedaży

A mozęcie możecie coś polecić fajnego - czukam rozświetlacza który daje tylko błysk (ale nie delikatny bo taki mam), zimny, srebrny (lub biały) błysk bez barwienia skóry

Prawdopodobnie pod koniec grudnia polece do TZ w odwiedziny (ale to nic pewnego) i wiedziałabym za czym się rozgladać
Ja niestety nie jestem obeznana z rozswietlaczach wiéc nie moge niestety pomóc :-( Moze dziewczyny cos doradzá ...
Stary 2007-12-04, 21:41   #1734
olka_222
Zakorzenienie

Cytat:

No to skoro tak ądnie prosicie i namawiacie to na pewno kupię go jak tylko będę koło sklepu The body shop. Taki maly bonus na mikołaja. A co
Stary 2007-12-05, 08:16   #1735
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Do wszystkich Clinique-omaniaczek!!!
Do jakiego wieku przeznaczony jest ten krem??? :

http://www.clinique.co.uk/templates/...T_ID=PROD71148

Pytam z ciekawosci bo Ania polecala mi Lotion a to jest krem i zaryzykowalam. Posmarowalam sié i nic mi sié ze skórá nie dzieje(myslslam ze jak za mocny to bédzie piec lub palic) ale nic sie nie dzieje i cera lepiej wygláda Uzylam ze 3 razy i boje sie ze to krem dla "czterdziestki".
Stary 2007-12-05, 10:18   #1736
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olka_222 Pokaż wiadomość
No to skoro tak ądnie prosicie i namawiacie to na pewno kupię go jak tylko będę koło sklepu The body shop. Taki maly bonus na mikołaja. A co
Ja tez jutro sobie zabonusuje w BS

Cytat:
Napisane przez Lovely_Girl Pokaż wiadomość
Do wszystkich Clinique-omaniaczek!!!
Do jakiego wieku przeznaczony jest ten krem??? :

http://www.clinique.co.uk/templates/...T_ID=PROD71148

Pytam z ciekawosci bo Ania polecala mi Lotion a to jest krem i zaryzykowalam. Posmarowalam sié i nic mi sié ze skórá nie dzieje(myslslam ze jak za mocny to bédzie piec lub palic) ale nic sie nie dzieje i cera lepiej wygláda Uzylam ze 3 razy i boje sie ze to krem dla "czterdziestki".
Oni tak mowia, ze to dla dojrzalej cery, ale repairwear jest super i bardzo mi poprawil cere. Tyle, ze ta wersja, ktorej Ty uzywasz jest jeszcze ujedrniajaca Ale nie martwilabym sie tym. Jak Ci sluzy to uzywaj
Stary 2007-12-05, 16:16   #1737
Beekeeper
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Beekeeper
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Bee a jaka to Clinique ma instrukcje obslugi do 15-minute? ja myslalam, ze taka jak ja stosuje nawet nie moge sobie przypomniec bo gdzies mi sie ta karteczka z tylu sloiczka oderwala...
Aniu, wskazowki jak nakladac sa u nich na stronie

A ja wlasnie nabylam korektor Body Shopa Flawless Skin Protecting Concealer
http://www.thebodyshop.co.uk/bin/ven...ghtnav&bklist=
fajna konsystencja, niezle kryje i ma ochraniac skore. Obaczym
Stary 2007-12-05, 20:15   #1738
satine
Zadomowienie

kupilam dzis tonik tea tree z TBS - zapach ma intensywny i obledny , zobaczymy jak dziala

satine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-05, 20:25   #1739
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez satine Pokaż wiadomość
kupilam dzis tonik tea tree z TBS - zapach ma intensywny i obledny , zobaczymy jak dziala
Ja napiszę, że super usuwa samoopalacz nałożony w za dużej ilości/nałożony nierównomiernie/dający nie taki efekt jakiego oczekiwałyśmy

Uratował mnie po okropnym pomarańczowym samoopalaczu LRP

Instagram

Stary 2007-12-05, 20:32   #1740
olka_222
Zakorzenienie

ja też zakupiłam tonik i sztyft przeciw wypryskom. Czaiłam się jeszcze na pędzelek do cieniowania, ale jakoś zal mi się zrobiło pieniędzy i ciężkiej pracy TZ na nie.

ale spoko krem clinique już wypróbowany, jakoś po nim się inaczej czuje... Tak świeżo pod oczami(???) ciężko to nazwać. Nie szczypie i nie uczula, TZ uswiadomiony co do jego ceny więc chyba jutro po niego polece

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości