|
|
#1711 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VII
Cytat:
DAMY RADĘ!!! ![]() co do blendera... kusicie mnie tymi "marketowymi" bo z kasą to u mnie średnio, ale w sumie na ten cel mam już odłożone... ![]() w eLeclerc widziałam za ok 100zł ale miał silnik300w tylko...
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Aiesha, ale po co wydawać kasę, możesz odłożyć na coś innego
![]() Jak wolisz ![]() Aha, dodam, że blender ma 3 lata gwarancji i gwarancja jest bezproblemowa (wymienili nam blender na nowy, bo się coś spitoliło w końcówce do ubijania białek). Z lajfstajlowo-motywacyjnych obrazków na dziś: ![]() ![]() Może będziemy sobie tu wrzucać jakieś motywacjne zdjęcia - teksty, inspiracje, zdjęcia sylwetek, efekty ćwiczeń ? Zawsze to jakoś bardziej motywuje, ja się naoglądałam motywacyjnych fotek i żałuję, że jestem w pracy do 21, bo najchętniej bym teraz się ubrała w dres i poszła cwiczyć
|
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
ważę tyle co tydzień temu
![]() chyba pójdę w kąt w wiadomym celu
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Eliza, spokojnie
Dlatego ja chodzę raz na m-c, bo raz w tygodniu to często właśnie nie widzę efektów ![]() Może to chwilowy zastój i zaraz Ci spadnie większa ilość
|
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie jestem w klubie
Można liczyć na fotę na PW? |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka nie jestem przed @ ale taka jakaś od rana czułam się ciężka.Nie nażarłam się w kącie (na razie)
Yellow bardzo ładna sukienka.Nie napchane nie wiadomo czego.
|
#1719 |
|
Rozeznanie
|
Eliza dziękuję
Mierzyłam też z "napchanym" (to znaczy były takie koronkowe kwiaty przy gorsecie), ale jakoś ta gładka mnie bardziej przekonuje. Nie widać chyba dobrze ale gorset jest z koronką i trochę błyszczy.
|
#1720 |
|
Rozeznanie
|
zagadka...
co to jest: jak chodzi to semrzy??? mucha w ortalionowym płaszczu... . . . i ja ![]() zrobiłam sobie "SPA" wysmarowana serum antycell i owinięta w folię spożywczą po raz kolejny doceniłam legginsy... doskonale "trzymają" folię żeby się nigdzie nie poruszyła nim pójdę lulać
|
#1721 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyszłam sie wyspowiadać dzisiaj weszły dwa kawałki pizzy i alkohol
![]() Wysłane z mojego różowego ajfonu.
|
#1722 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() Przepraszam, że się nie odzywałam, ale te ostatnie dni były dosyć intensywne i nie miałam kompletnie czasu, żeby do Was zajrzeć ![]() Dzisiaj był abf i bieganie. Jutro idę też na abf i do tego stepy poziom hard ![]() Waga w końcu mi ruszyła w dół ![]() Pudel - Witaj i powodzenia życzę! Btw. pizza i alkohol?! Ładnie zaczynasz z Nami dietę atramo - No niee jeszcze trochę i znowu 5 zobaczysz Ahh ale zazdraszczam ;paiesha - Heej! ![]() jmz - Haha rozwaliłaś mnie tym noszeniem ze sobą domestosu ![]() sylwoha - Spóźnione życzenia, ale szczere, wszystkiego co najlepsze! Moja imienniczko ![]() szczurku - Ciekawą robotę masz, ale mnie czasami obrzydzenie na takie rzeczy bierze Ale z tym jajnikiem to mnie zaskoczyłaś, trzeba było zdjęcie zrobić ![]() natalis - U Was na rowerach też prawie ciągle z tyłkiem w powietrzu jeździcie? Ja mam na odwrót zazwyczaj po ciężkim treningu chce mi się spać ;p Widocznie Ciebie pobudza ;pDotka - Dla mnie pomysł z motywowaniem się wzajemnie za pomocą jakiś obrazków czy motywujących tekstów jest super! ![]() eliza - Nie załamuj się tym, najgorsze co teraz możesz zrobić to iść się nażreć! Chcesz zobaczyć jeszcze więcej?! Też tak mam i jedynym lekarstwem jest anielska cierpliwość.
|
#1723 |
|
Wtajemniczenie
|
Silvia nie mogę, bo to dbanie o prywatność, bo mogłyby się zaczepić jakieś naklejki z danymi i miałabym przerąbane. nawet nie pytałam o to, czy mogę pyknąć, bo nie ma na to czasu
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Tak się wczoraj zmotywowałam tymi obrazkami, że o 21:30 zaliczyłam skakankę x 1000, mimo że byłam 12h w pracy
![]() Ciężko się skakało, ale zadowolenie jest ![]() Waga leci w dół powolutku, jest motywacja ![]() Plan na teraz: często skakanka + hantelki. Potem od wiosny rower, a później bieganie. Obrazek na dziś ![]()
|
|
|
|
#1725 |
|
Wtajemniczenie
|
obrazki świetna sprawa, ale chyba mnie bardziej motywują zdjęcia przed i po
![]() a co do pizzy (2 kawałki, a była wyjątkowo dobra swoją drogą starszne było wczoraj jedzenie: Śniadanie: 4 łyżki płatków owsianych na szklance (takiej po nutelli) mleka 2% + banan cały + z 5 mrożonych truskawek + garść orzechów nerkowca i odrobina cynamonu II śniadanie: serek wiejski + cała pomarańcza Obiad: leczo (cebula czerwona, pieczarki, papryka żółta, zielona, pomidory z puszki + kurczak w przyprawach) i do tego troche makaronu pełnoziarnistego Przekąska: banan potem długo długo nic i o 20 dwa kawałki pizzy ![]() i obrazek, żeby siebie jeszcze bardziej zdołować ![]()
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś wracam do shreda bo jak robię przerwy jeden dzień to potem wychodzi dwa dni i kicha
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też motywują zdjęcia przed i po, ale i garść motywacyjnych napisów nie zaszkodzi
![]() Chyba kupię sobie koszulkę z takim napisem: ![]() Będzie mnie motywować do cwiczeń jak się będę znowu pocić na tej skakance przed lustrem ![]() Jeszcze -0.1 i stuknie mi 5kg! Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2014-02-20 o 10:48 |
|
|
|
#1728 |
|
Wtajemniczenie
|
Dotka no to pewnie już jutro będzie, bo to tak malutko
![]() ja chyba sobie już sama wyznaczyłam cel - jak będzie poniżej 80( czyli od 79.9 ) to kupuję sobie jakieś piękne kolorowe buty do ćwiczeń - adidasa albo nike albo jakieś inne piękne, a co! :P
|
#1729 |
|
Raczkowanie
|
Dotka
ooo ja też zrobię ostatnio kupowałam. Spróbuję czy będzie dobra szczurku ja bym ich o☠☠☠☠☠☠☠iła na twoim miejscu . Co do łazienki jak tylko przyjechałam to też stwierdziłam ,że oniuważają łazienke za jak to powiedziałaś "zło zapomniane"... Tak szczerze to wolę sobie sama sprzątać jak idę na dłuższą kąpiel , bo jak biorę prysznic to zakładam klapki jak na basenie hahahahahaha i poszedł . Mieszam z 7 osobami . Razem ze mną 8 osób . W kuchni 2 zlewy i 2 kuchenki. Para widzę sprząta, ja z Tżem też , 3 chłopaków nawet pozmywają, ale kuchenek i mikrofalówek już nie widzą a ostatni to zmywa po sobie raz na 2-3 dni :/... i syfi cholernie . Nawet z szafki nie zetrze. Gdzie ta baba taki jajnik uchodowała :/ !!!! malinowa mnie moja mamuśka też wyręczała bo najmłodsza jestem hehe, ale do pewnego momentu. Z resztą sama jak już byłam starsza to się dopytywałam co i jak zrobić .Chociaż przyznam ,że prania w domu nigdy nie robiłam w automacie haha tylko we frani, albo ręczne. Ostatnio dzwoniłam do mamy co można w kolorowe pranie rzucić hahaha więc wiesz . Wiesz coprzyjechali wczoraj i wydaje się ,że ta para jest w porządku i widze ,że sprzątają po sobie . Ja nie jestem pedantką sama potrafię narobić bałaganu i mieć go kilka dni . Ale wiesz kuchnia , łazienka jak są brudne to aż nie przyjemnie... wydaje mi się ,że każdemu człowiekowi lepiej wziąć prysznic w czystej kabinie , czy zrobić obiad w czystej kuchni gdzie nie śmierdzi śmiećmi i szafki się nie lepią . n_a_t_a_l_i_s brawka za rowery ... Ja też po intensywnych ćwiczeniach nie mogę zasnąć . Kiedyś w szkole sor od wfupowiedział ,że to normalne bo organizm się rozruszał i mięśnie dalej po ćwiczeniach pracują , nawet jak walniesz się po ćwiczeniach i prysznicu na kanape przed TV to organizm dalej spala przez jakiś czas .Yellow ooo w końcu suknie zamówiłaś ?? hehehe no no no kochana trochę czasu ci to zajeło ... Napewno będzieszpięknie wyglądać :P . Może jakaś foteczka ?? hehe niestety nie należe do klubu a chciałabym zobaczyć co tam nabyłaś .Aiesha ty mucho w ortalionowym płaszu hahaha .... ja też tak robiłam jak w Polsce byłam, ale zapomniałam wziąć ze sobą balsamu anty :/ a na razie wolę kupować potrzebniejsze rzeczy do życia codziennego . Pudel buuu...!! buuu!!! jak mogłaś to zrobić ! a teraz do kąta hehehe żarcik nie dołuj się tylkoweź się w garść i dietuj dalej takie wpadki każdej się zdażają Silvia ?? intensywne dni ?? a co takiego robiłaś ;p ???? Brawa za ruch i fajnie ,że waga się ruszyła.HAHA trzeba sobie radzić :P łooooo dziewczyny potrafią być czasami gorsze od facetów ...ale chyba nie odważyłabym się wyrzucić naczynia komuś . Ja czekam tylko na @ ;p będę chodziła w☠☠☠☠... i biada im oj biada jak zaczną syfić.. Dziewczyny mam poważny problem ... Pisałam na dermatologi, ale cholera nikt nie zaglądną jeszcze do mojego wątku . Chodzi o to ,że mój Tż od jakiegoś miesiąca ma na twarzy straszny rumień i łuszczy mu się na tym skóra. W sumie to mu się wysusza i odpadają takie małe kawałki suche . Na głowie zrobiła mu się taka skorupa a myje się codziennie a głowe co 2 lub 3 dzień myje. Nie może wziąć na razie wolnego w pracy , żeby iść do lekarza. Smaruję mu to 2 razy dziennie rumiankiem i trochę przygasło ale nie bardzo pomaga . Nowe mu się nie robi, ale wygląda to strasznie nie wiem co robić . On mówi ,że go to nie boliani nie swędzi . |
|
|
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja córka też mieszka w anglii z kilkoma osobami w tym 4 facetów.Dzwoniła co jakiś czas,że ma jakąś wysypke.Jak się dowiedziałam,że się wyleguje w tej wannie gdzie wszyscy się kąpią to myślałam,że ją zatrzasnę.Mimo tego,ze myła wannę jakimiś antybakteryjnymi płynami to nic nie dało.Teraz bierze tylko prysznic i jest spokój.
|
|
#1731 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale skóra fajna... coś czuję, że częściej będę musiała powtarzać sobie taki zabieg ![]() co do problemu... to niestety może być łuszczyca :/ jeśli TŻ nie ma czasu na dermatologa, to kup olejek z drzewa herbacianego i oliwę z oliwek i tym mu to smaruj... z tego co wiem, jest to bardzo dobry specyfik na problemy z nadmiernym łuszczeniem skóry. Ale jeśli nie pomoże to bez wizyty u specjalisty się nie obejdzie...
|
|
#1732 |
|
Wtajemniczenie
|
Aiesha to był 'ortalion' specjalnie założony pod kątem celulitu czy nawilżenia? Bo ja całe szczęście nie mam problemu z cellulitem tylko z mega suchą skórą i bez codziennego balsamowania mi się łuszczy
![]() Zjadłam właśnie przepyszny mrożony jogurt z jabłkiem i brzoskwinią
|
#1733 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dawniej potrafiłam w takim "opakowaniu" nawet iść spać, ale w środku nocy zwykle się budziłam bo mi się folia kajś zwinęła i uwierała tu czy tam
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...fce24df1d1.png wzrost 176cm start: 92 kolejne podejście: cel 1: "85" cel 2: 83 cel 3: 79 do wakacji cel 4: ... Edytowane przez Aiesha Czas edycji: 2014-02-20 o 16:06 |
|
|
|
|
#1734 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Dzisiaj wypociłam się jak świnka na abf, stepy nie były aż takie straszne jak na 3 gwiazdki ![]() Szczurku nie no jasne rozumiem, ale i tak chciałabym zobaczyć jak to wygląda w reali, bo.człowiek jak przeczyta to sobie nie może tego wyobrazić ![]() Pudel na tych zdjęciach co dodałaś to kobieta ma strasznie przerośnięte uda w stosunku do swojej talii,.gruszka jak nic :O ja sobie kupiłam do biegania piękne koralowe buty i bardzo mnie motywują nawet jak mi się nie chce iść. Jmz haha no jak to co? zaczęłam się spotykać z tym policjantem o którym wspominałam spedzam z Nim ostatnio pół dnia ,.dzień w dzień to wiesz :pAle on wywalił do takiego kosza w domu, więc mogły sobie wyciągnąć. A co najważniejsze podziałało :p Co do Twojego problemu. Sama miałam takie drobne czerwone i suche placki tam gdzie pejsy, nad brwiami i pod oczami. Smarowałam olejkami naturalnymi. Nadal nie wiem od czego to było. Radzę się wybrać do dermatologa, albo też możecid kupić witaminę a+e za 3zł, przedziurawić kapsułki o wcierac w te placki. Aiesha ten patent z owijaniem się folią widziałam w jakimś programie, rzeczywiście ujędrnia ciało. Tylko nie wiem ile razy w.tyg, powinno to się stosować? Bo chyba nie codziennie? Dzisiaj idę na piwko, ale tylko 1 daawno nie piłam :p
|
#1735 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie zapisałem sobie w kalendarzu ze cel to nowe buty
dzisiaj jakaś wyjątkowo lajtową miałam Mel B i po raz pierwszy zrobiłam ćwiczenia na płaski brzuch od Ewki Ch. Nawet deskę zrobiłam łącznie minutę!! A zawsze mi sie nie udawało nawet chwili tak wytrzymać!!Wysłane z mojego różowego ajfonu.
|
#1736 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie. Melduje, że żyję ale poodpisuję jutro. Dzisiejsze rowery były jeszcze bardziej hardcorowe niż we wtorek a po nich dobiła mnie zumba toning. Prysznic i idę spać ... o ile zasnę ...
Kolorowych snów! |
|
|
|
#1737 |
|
Wtajemniczenie
|
Silvia: https://medicine.tcd.ie/histopatholo...ian-cancer.jpg coś takiego
twarde, po przekrojeniu jednolite w strukturze, beżowe, nie krwawiło w sumie. dopiero przy guzach struktura się zmieniała i robiło się bardziej galaretowate i żółte
|
|
#1738 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ahhh mundur |
|
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
Pudel, pożałowałaś mi tego mojego spadku, bo mi NIE spadło!
![]() ja na wiosnę chcę buty do biegania kupić ![]() JMZ, daj znać jak tortilla ![]() Mnie w sumie nikt nie wyręczał, jak byłam mała. Jak wracaliśmy z bratem ze szkoły, to mylismy naczynia + odkurzaliśmy co drugi dzień, wytarcie kurzy, wyniesienie śmieci i tyle ![]() w gimnazjum zaczęłam już gotować, robiłam zakupy, sprzątałam więcej itd. I w sumie bardzo się cieszę, bo jak się wyprowadziłam z domu, to nie miałam żadnego problemu z ogarnięciem własnego domu Kiedyś gadałam z koleżanka i ona była w szoku, że jak się samemu mieszka, to jest TYLE do zrobienia. Typowy przykład kogoś, kto mysli, że pranie robi się samo, mieszkanie sprząta się samo, lodówka się sama zapełnia, a obiad sam wskakuje gotowy do garnka ![]() Silvia, łooo ja piwko to nie pamiętam kiedy piłam Wolę wino Natalis, ale wycisk, brawo! Spadek będzie ładny na wadze ![]() Ja powiedziałam TŻtowi wczoraj, że na urodziny chcę hantelki piankowe z Decathlona i tę koszulkę 'eat clean, train dirty' albo train hard ![]() Melduję, że wczoraj po 12h pracy wróciłam i zrobiłam skakankę x 1000, rozciąganie i 80 przysiadów ze squat challenge
|
|
|
|
#1740 |
|
Rozeznanie
|
Sieeeeemanko bąbelki
Jestem chora, umieram, oczywiście wzięłam zmiany od kumpeli, bo ma egzaminy, jak nie osmarkam wszystkich ciast, to będzie sukces ![]() Dotka ale ja lubię czytać Twoje posty, oby ich było jak najwięcej Zapisuję przepis na tortille, kupię warzywa i jutro wypróbuję Yellow widze, że u Ciebie z dietką coraz lepiej, czekam na pierwsze spadki ![]() malinowa z @ mam podobnie, chociaż, całe szczęście, coraz rzadziej. W ogóle to trochę chore jest, cały czas cos bym jadła, tak naprawdę sama nie wiem na co konkretnie mam ochotę więc wpierniczam wszystko co mam pod ręką . A później zbijaj nadwyżkę .Co do 22latków nie potrafiących posprzątać, daj spokój. Mój brat (22lat) za każdym razem jak ma umyć łazienkę, woła mnie, bo nie wie jakie płyny ma wziąć... ręce i cycki opadaja ![]() jmz no nieee, właśnie kupiłam chińską mieszankę ![]() Szczurze o.O co tej babeczce było, że był taki ogromny?? Pudel no to pięknie , mam nadzieję, że spaliłaś pizzę, hmm?? ![]() Silvia i jak ten pan policjant Nadal taki bezpośredni ??
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.

.
DAMY RADĘ!!!

Moja imienniczko