Razem schudniemy 20kg! - część VII - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-19, 17:55   #1711
Aiesha
Rozeznanie

Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VII

Cytat:
Napisane przez n_a_t_a_l_i_s Pokaż wiadomość
Aiesha hej! Ja też mam nadzieję, że tym razem się bardziej rozpędzimy i będziemy bardziej efektywne w dietkowaniu .
Co do blendera to ja też mam z lidla za 90zł, jest dla mnie bardzo dobry i wżywam go głównie do gorących zup aby zrobić z nich krem. Nie próbowałam go używać do kostek lodu bo obawiam się że nie da rady, ale ta funkcja nie jest mi niezbędna.
będzie Kochana, będzie efektywniej! DAMY RADĘ!!!
co do blendera... kusicie mnie tymi "marketowymi" bo z kasą to u mnie średnio, ale w sumie na ten cel mam już odłożone...
w eLeclerc widziałam za ok 100zł ale miał silnik300w tylko...

wzrost 176cm
start: 92
kolejne podejście: cel 1: "85"
cel 2: 83
cel 3: 79
do wakacji
cel 4: ...
Aiesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 18:06   #1712
Dotka90
Zakorzenienie

Aiesha, ale po co wydawać kasę, możesz odłożyć na coś innego
Jak wolisz

Aha, dodam, że blender ma 3 lata gwarancji i gwarancja jest bezproblemowa (wymienili nam blender na nowy, bo się coś spitoliło w końcówce do ubijania białek).

Z lajfstajlowo-motywacyjnych obrazków na dziś:

Może będziemy sobie tu wrzucać jakieś motywacjne zdjęcia - teksty, inspiracje, zdjęcia sylwetek, efekty ćwiczeń ? Zawsze to jakoś bardziej motywuje, ja się naoglądałam motywacyjnych fotek i żałuję, że jestem w pracy do 21, bo najchętniej bym teraz się ubrała w dres i poszła cwiczyć
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 18:06   #1713
eliza40
Zakorzenienie

ważę tyle co tydzień temu
chyba pójdę w kąt w wiadomym celu
Stary 2014-02-19, 18:44   #1714
Dotka90
Zakorzenienie

Eliza, spokojnie Nie jesteś przed @? Może to woda (waga waży ile % tłuszczu, wody, mięśni?), może się mięśnie budują, może gorszy czas?

Dlatego ja chodzę raz na m-c, bo raz w tygodniu to często właśnie nie widzę efektów
Może to chwilowy zastój i zaraz Ci spadnie większa ilość
Stary 2014-02-19, 18:55   #1715
Yellow Me
Rozeznanie

Miały być dobre wieści a są koszmarne i złe
Z dobrych: kupiłam suknię ślubną a właściwie zamówiłam, princesskę.
Szczegóły w klubie.
Stary 2014-02-19, 18:58   #1716
Dotka90
Zakorzenienie

A ja nie jestem w klubie nie wiem, kiedy mam się starać?
Można liczyć na fotę na PW?
Stary 2014-02-19, 19:31   #1717
Yellow Me
Rozeznanie

Dotka pewnie

Jeśli mam kogoś w znajomych to też zobaczy
Stary 2014-02-19, 19:37   #1718
eliza40
Zakorzenienie

Dotka nie jestem przed @ ale taka jakaś od rana czułam się ciężka.Nie nażarłam się w kącie (na razie)

Yellow bardzo ładna sukienka.Nie napchane nie wiadomo czego.
Stary 2014-02-19, 19:47   #1719
Yellow Me
Rozeznanie

Eliza dziękuję
Mierzyłam też z "napchanym" (to znaczy były takie koronkowe kwiaty przy gorsecie), ale jakoś ta gładka mnie bardziej przekonuje. Nie widać chyba dobrze ale gorset jest z koronką i trochę błyszczy.
Stary 2014-02-19, 19:49   #1720
Aiesha
Rozeznanie

zagadka...

co to jest:
jak chodzi to semrzy???

mucha w ortalionowym płaszczu...
.
.
.
i ja
zrobiłam sobie "SPA" wysmarowana serum antycell i owinięta w folię spożywczą po raz kolejny doceniłam legginsy... doskonale "trzymają" folię żeby się nigdzie nie poruszyła nim pójdę lulać

wzrost 176cm
do wakacji
Stary 2014-02-19, 22:42   #1721
Pudel123
Wtajemniczenie

Przyszłam sie wyspowiadać dzisiaj weszły dwa kawałki pizzy i alkohol

Wysłane z mojego różowego ajfonu.

89,9->73,2

spinoholiczka

[COLOR="Gray"]thriatlon - finished!
Pudel123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 23:51   #1722
Silvia09
Zadomowienie

Dobry wieczór

Przepraszam, że się nie odzywałam, ale te ostatnie dni były dosyć intensywne i nie miałam kompletnie czasu, żeby do Was zajrzeć

Dzisiaj był abf i bieganie. Jutro idę też na abf i do tego stepy poziom hard
Waga w końcu mi ruszyła w dół Oby tak dalej

Pudel - Witaj Przyda się ktoś z pozytywnym nastawieniem do diety i powodzenia życzę! Btw. pizza i alkohol?! Ładnie zaczynasz z Nami dietę

atramo - No niee jeszcze trochę i znowu 5 zobaczysz Ahh ale zazdraszczam ;p

aiesha - Heej! Fajnie, że do Nas wróciłaś

jmz - Haha rozwaliłaś mnie tym noszeniem ze sobą domestosu Ale masz rację, może im się zacznie głupio robić i też w końcu zaczną sprzątać. Kolega mi kiedyś opowiadał, bo on mieszka z kilkoma dziewczynami w mieszkaniu, a on sam rodzynek, ale ogarnięty bo sprząta i ugotuje, to laski bez przerwy zostawiały nieumyte naczynia, które potrafiły leżeć po kilka dni, to się wkurzył i wyrzucił wszystkie naczynia ze zlewu do śmietnika

sylwoha - Spóźnione życzenia, ale szczere, wszystkiego co najlepsze! Moja imienniczko

szczurku - Ciekawą robotę masz, ale mnie czasami obrzydzenie na takie rzeczy bierze Ale z tym jajnikiem to mnie zaskoczyłaś, trzeba było zdjęcie zrobić

natalis - U Was na rowerach też prawie ciągle z tyłkiem w powietrzu jeździcie? Ja mam na odwrót zazwyczaj po ciężkim treningu chce mi się spać ;p Widocznie Ciebie pobudza ;p

Dotka - Dla mnie pomysł z motywowaniem się wzajemnie za pomocą jakiś obrazków czy motywujących tekstów jest super!

eliza - Nie załamuj się tym, najgorsze co teraz możesz zrobić to iść się nażreć! Chcesz zobaczyć jeszcze więcej?! Też tak mam i jedynym lekarstwem jest anielska cierpliwość.

Jest -> 76,5 kg

Cel: 65 kg

Silvia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 06:52   #1723
thenerdqueen
Wtajemniczenie

Silvia nie mogę, bo to dbanie o prywatność, bo mogłyby się zaczepić jakieś naklejki z danymi i miałabym przerąbane. nawet nie pytałam o to, czy mogę pyknąć, bo nie ma na to czasu
Stary 2014-02-20, 09:06   #1724
Dotka90
Zakorzenienie

Tak się wczoraj zmotywowałam tymi obrazkami, że o 21:30 zaliczyłam skakankę x 1000, mimo że byłam 12h w pracy
Ciężko się skakało, ale zadowolenie jest

Waga leci w dół powolutku, jest motywacja

Plan na teraz: często skakanka + hantelki. Potem od wiosny rower, a później bieganie.

Obrazek na dziś

Stary 2014-02-20, 10:10   #1725
Pudel123
Wtajemniczenie

obrazki świetna sprawa, ale chyba mnie bardziej motywują zdjęcia przed i po

a co do pizzy (2 kawałki, a była wyjątkowo dobra ) i alkoholu - świętowałam zaręczyny przyjaciółki swoją drogą starszne było wczoraj jedzenie:

Śniadanie: 4 łyżki płatków owsianych na szklance (takiej po nutelli) mleka 2% + banan cały + z 5 mrożonych truskawek + garść orzechów nerkowca i odrobina cynamonu
II śniadanie: serek wiejski + cała pomarańcza
Obiad: leczo (cebula czerwona, pieczarki, papryka żółta, zielona, pomidory z puszki + kurczak w przyprawach) i do tego troche makaronu pełnoziarnistego
Przekąska: banan

potem długo długo nic i o 20 dwa kawałki pizzy

i obrazek, żeby siebie jeszcze bardziej zdołować

89,9->73,2

spinoholiczka

Stary 2014-02-20, 10:35   #1726
eliza40
Zakorzenienie

ja dziś wracam do shreda bo jak robię przerwy jeden dzień to potem wychodzi dwa dni i kicha
Stary 2014-02-20, 10:44   #1727
Dotka90
Zakorzenienie

Mnie też motywują zdjęcia przed i po, ale i garść motywacyjnych napisów nie zaszkodzi

Chyba kupię sobie koszulkę z takim napisem:

Będzie mnie motywować do cwiczeń jak się będę znowu pocić na tej skakance przed lustrem

Jeszcze -0.1 i stuknie mi 5kg!

Edytowane przez Dotka90
Czas edycji: 2014-02-20 o 10:48
Stary 2014-02-20, 11:48   #1728
Pudel123
Wtajemniczenie

Dotka no to pewnie już jutro będzie, bo to tak malutko

ja chyba sobie już sama wyznaczyłam cel - jak będzie poniżej 80( czyli od 79.9) to kupuję sobie jakieś piękne kolorowe buty do ćwiczeń - adidasa albo nike albo jakieś inne piękne, a co! :P

89,9->73,2

spinoholiczka

Stary 2014-02-20, 12:27   #1729
jmz
Raczkowanie

Dotka ooo ja też zrobię ostatnio kupowałam. Spróbuję czy będzie dobra

szczurku ja bym ich o☠☠☠☠☠☠☠iła na twoim miejscu . Co do łazienki jak tylko przyjechałam to też stwierdziłam ,że oni
uważają łazienke za jak to powiedziałaś "zło zapomniane"... Tak szczerze to wolę sobie sama sprzątać jak idę na dłuższą kąpiel
, bo jak biorę prysznic to zakładam klapki jak na basenie hahahahahaha i poszedł . Mieszam z 7 osobami . Razem ze mną
8 osób . W kuchni 2 zlewy i 2 kuchenki. Para widzę sprząta, ja z Tżem też , 3 chłopaków nawet pozmywają, ale kuchenek i
mikrofalówek już nie widzą a ostatni to zmywa po sobie raz na 2-3 dni :/... i syfi cholernie . Nawet z szafki nie zetrze.
Gdzie ta baba taki jajnik uchodowała :/ !!!!

malinowa mnie moja mamuśka też wyręczała bo najmłodsza jestem hehe, ale do pewnego momentu. Z resztą sama jak już
byłam starsza to się dopytywałam co i jak zrobić .Chociaż przyznam ,że prania w domu nigdy nie robiłam w automacie haha
tylko we frani, albo ręczne. Ostatnio dzwoniłam do mamy co można w kolorowe pranie rzucić hahaha więc wiesz . Wiesz co
przyjechali wczoraj i wydaje się ,że ta para jest w porządku i widze ,że sprzątają po sobie . Ja nie jestem pedantką
sama potrafię narobić bałaganu i mieć go kilka dni . Ale wiesz kuchnia , łazienka jak są brudne to aż nie przyjemnie...
wydaje mi się ,że każdemu człowiekowi lepiej wziąć prysznic w czystej kabinie , czy zrobić obiad w czystej kuchni gdzie nie śmierdzi
śmiećmi i szafki się nie lepią .

n_a_t_a_l_i_s brawka za rowery ... Ja też po intensywnych ćwiczeniach nie mogę zasnąć . Kiedyś w szkole sor od wfu
powiedział ,że to normalne bo organizm się rozruszał i mięśnie dalej po ćwiczeniach pracują , nawet jak walniesz się
po ćwiczeniach i prysznicu na kanape przed TV to organizm dalej spala przez jakiś czas .

Yellow
ooo w końcu suknie zamówiłaś ?? hehehe no no no kochana trochę czasu ci to zajeło ... Napewno będziesz
pięknie wyglądać :P . Może jakaś foteczka ?? hehe niestety nie należe do klubu a chciałabym zobaczyć co tam nabyłaś .

Aiesha ty mucho w ortalionowym płaszu hahaha .... ja też tak robiłam jak w Polsce byłam, ale zapomniałam wziąć ze sobą
balsamu anty :/ a na razie wolę kupować potrzebniejsze rzeczy do życia codziennego .

Pudel buuu...!! buuu!!! jak mogłaś to zrobić ! a teraz do kąta hehehe żarcik nie dołuj się tylko
weź się w garść i dietuj dalej takie wpadki każdej się zdażają

Silvia ?? intensywne dni ?? a co takiego robiłaś ;p ???? Brawa za ruch i fajnie ,że waga się ruszyła.
HAHA trzeba sobie radzić :P łooooo dziewczyny potrafią być czasami gorsze od facetów ...ale chyba nie odważyłabym się
wyrzucić naczynia komuś . Ja czekam tylko na @ ;p będę chodziła w☠☠☠☠... i biada im oj biada jak zaczną syfić..

Dziewczyny mam poważny problem ... Pisałam na dermatologi, ale cholera nikt nie zaglądną jeszcze do mojego wątku .
Chodzi o to ,że mój Tż od jakiegoś miesiąca ma na twarzy straszny rumień i łuszczy mu się na tym skóra. W sumie to mu się wysusza
i odpadają takie małe kawałki suche . Na głowie zrobiła mu się taka skorupa a myje się codziennie a głowe co 2 lub 3 dzień myje.
Nie może wziąć na razie wolnego w pracy , żeby iść do lekarza. Smaruję mu to 2 razy dziennie rumiankiem i trochę przygasło
ale nie bardzo pomaga . Nowe mu się nie robi, ale wygląda to strasznie nie wiem co robić . On mówi ,że go to nie boli
ani nie swędzi .
jmz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 13:19   #1730
eliza40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jmz Pokaż wiadomość
Tak szczerze to wolę sobie sama sprzątać jak idę na dłuższą kąpiel
, bo jak biorę prysznic to zakładam klapki jak na basenie hahahahahaha i poszedł .
nie wchodź do takiej wanny !
moja córka też mieszka w anglii z kilkoma osobami w tym 4 facetów.Dzwoniła co jakiś czas,że ma jakąś wysypke.Jak się dowiedziałam,że się wyleguje w tej wannie gdzie wszyscy się kąpią to myślałam,że ją zatrzasnę.Mimo tego,ze myła wannę jakimiś antybakteryjnymi płynami to nic nie dało.Teraz bierze tylko prysznic i jest spokój.
Stary 2014-02-20, 14:47   #1731
Aiesha
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jmz Pokaż wiadomość
Aiesha ty mucho w ortalionowym płaszu hahaha .... ja też tak robiłam jak w Polsce byłam, ale zapomniałam wziąć ze sobą
balsamu anty :/ a na razie wolę kupować potrzebniejsze rzeczy do życia codziennego .

Dziewczyny mam poważny problem ... Pisałam na dermatologi, ale cholera nikt nie zaglądną jeszcze do mojego wątku .
Chodzi o to ,że mój Tż od jakiegoś miesiąca ma na twarzy straszny rumień i łuszczy mu się na tym skóra. W sumie to mu się wysusza
i odpadają takie małe kawałki suche . Na głowie zrobiła mu się taka skorupa a myje się codziennie a głowe co 2 lub 3 dzień myje.
Nie może wziąć na razie wolnego w pracy , żeby iść do lekarza. Smaruję mu to 2 razy dziennie rumiankiem i trochę przygasło
ale nie bardzo pomaga . Nowe mu się nie robi, ale wygląda to strasznie nie wiem co robić . On mówi ,że go to nie boli
ani nie swędzi .
wytrzymałam w tym "ortalionie" 2h a później zbierałam się do spania więc ściągnęłam ale skóra fajna... coś czuję, że częściej będę musiała powtarzać sobie taki zabieg

co do problemu... to niestety może być łuszczyca :/
jeśli TŻ nie ma czasu na dermatologa, to kup olejek z drzewa herbacianego i oliwę z oliwek i tym mu to smaruj... z tego co wiem, jest to bardzo dobry specyfik na problemy z nadmiernym łuszczeniem skóry. Ale jeśli nie pomoże to bez wizyty u specjalisty się nie obejdzie...

wzrost 176cm
do wakacji
Stary 2014-02-20, 15:34   #1732
Pudel123
Wtajemniczenie

Aiesha to był 'ortalion' specjalnie założony pod kątem celulitu czy nawilżenia? Bo ja całe szczęście nie mam problemu z cellulitem tylko z mega suchą skórą i bez codziennego balsamowania mi się łuszczy

Zjadłam właśnie przepyszny mrożony jogurt z jabłkiem i brzoskwinią

89,9->73,2

spinoholiczka

Stary 2014-02-20, 16:04   #1733
Aiesha
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pudel123 Pokaż wiadomość
Aiesha to był 'ortalion' specjalnie założony pod kątem celulitu czy nawilżenia? Bo ja całe szczęście nie mam problemu z cellulitem tylko z mega suchą skórą i bez codziennego balsamowania mi się łuszczy
ja niestety cellulit mam w cudowne właściwości kremów/serum/balsamów zbyt nie wierzę, bardziej w to że masaż trochę pomaga... a folia cóż... może i wspomaga balsamowanie, ale przede wszystkim po takim zabiegu skóra jest mega nawilżona i jakby bardziej napięta

dawniej potrafiłam w takim "opakowaniu" nawet iść spać, ale w środku nocy zwykle się budziłam bo mi się folia kajś zwinęła i uwierała tu czy tam

wzrost 176cm
do wakacji

Edytowane przez Aiesha
Czas edycji: 2014-02-20 o 16:06
Stary 2014-02-20, 19:52   #1734
Silvia09
Zadomowienie

Hejka
Dzisiaj wypociłam się jak świnka na abf, stepy nie były aż takie straszne jak na 3 gwiazdki

Szczurku nie no jasne rozumiem, ale i tak chciałabym zobaczyć jak to wygląda w reali, bo.człowiek jak przeczyta to sobie nie może tego wyobrazić

Pudel na tych zdjęciach co dodałaś to kobieta ma strasznie przerośnięte uda w stosunku do swojej talii,.gruszka jak nic :O ja sobie kupiłam do biegania piękne koralowe buty i bardzo mnie motywują nawet jak mi się nie chce iść.

Jmz haha no jak to co? zaczęłam się spotykać z tym policjantem o którym wspominałam spedzam z Nim ostatnio pół dnia ,.dzień w dzień to wiesz :p
Ale on wywalił do takiego kosza w domu, więc mogły sobie wyciągnąć. A co najważniejsze podziałało :p
Co do Twojego problemu. Sama miałam takie drobne czerwone i suche placki tam gdzie pejsy, nad brwiami i pod oczami. Smarowałam olejkami naturalnymi. Nadal nie wiem od czego to było. Radzę się wybrać do dermatologa, albo też możecid kupić witaminę a+e za 3zł, przedziurawić kapsułki o wcierac w te placki.

Aiesha ten patent z owijaniem się folią widziałam w jakimś programie, rzeczywiście ujędrnia ciało. Tylko nie wiem ile razy w.tyg, powinno to się stosować? Bo chyba nie codziennie?

Dzisiaj idę na piwko, ale tylko 1 daawno nie piłam :p

Jest -> 76,5 kg

Cel: 65 kg

Silvia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 20:12   #1735
Pudel123
Wtajemniczenie

Właśnie zapisałem sobie w kalendarzu ze cel to nowe buty dzisiaj jakaś wyjątkowo lajtową miałam Mel B i po raz pierwszy zrobiłam ćwiczenia na płaski brzuch od Ewki Ch. Nawet deskę zrobiłam łącznie minutę!! A zawsze mi sie nie udawało nawet chwili tak wytrzymać!!

Wysłane z mojego różowego ajfonu.

89,9->73,2

spinoholiczka

Stary 2014-02-20, 22:22   #1736
n_a_t_a_l_i_s
Raczkowanie

Witajcie. Melduje, że żyję ale poodpisuję jutro. Dzisiejsze rowery były jeszcze bardziej hardcorowe niż we wtorek a po nich dobiła mnie zumba toning. Prysznic i idę spać ... o ile zasnę ...
Kolorowych snów!
n_a_t_a_l_i_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 22:40   #1737
thenerdqueen
Wtajemniczenie

Silvia: https://medicine.tcd.ie/histopatholo...ian-cancer.jpg coś takiego twarde, po przekrojeniu jednolite w strukturze, beżowe, nie krwawiło w sumie. dopiero przy guzach struktura się zmieniała i robiło się bardziej galaretowate i żółte
Stary 2014-02-21, 09:22   #1738
jmz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Silvia09 Pokaż wiadomość

Jmz haha no jak to co? zaczęłam się spotykać z tym policjantem o którym wspominałam spedzam z Nim ostatnio pół dnia ,.dzień w dzień to wiesz :p
Ale on wywalił do takiego kosza w domu, więc mogły sobie wyciągnąć. A co najważniejsze podziałało :p
Co do Twojego problemu. Sama miałam takie drobne czerwone i suche placki tam gdzie pejsy, nad brwiami i pod oczami. Smarowałam olejkami naturalnymi. Nadal nie wiem od czego to było. Radzę się wybrać do dermatologa, albo też możecid kupić witaminę a+e za 3zł, przedziurawić kapsułki o wcierac w te placki.
AAAAAA no tak widziałam ,że o policjancie była mowa ahhh mundur hahaha zawsze kręcili mnie mundurowi ;p .A ja już chyba wiem co się czepiło mojego Tżta .... ŁOJOTOKOWE ZAPALENIE SKÓRY . I nie bawię się w lekarza hehe przeszłam przez tabun stron internetowych itp i trafiłam najpierw na zdjęcia ludzi z tą choroba a później na opisy itp . Trzeba iść do lekarza to pewne ,ale za nim dostanie wolne to troche minie więc poczytałam ,że można kupic kilka maści na to w tym własnie maść witaminową A +E . Tylko ta maść będzie do pielęgnacji codziennej jako dodatkowa .
jmz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 09:43   #1739
Dotka90
Zakorzenienie

Pudel, pożałowałaś mi tego mojego spadku, bo mi NIE spadło! 85,3 denerwuje mnie, bo to -4.9 noo

ja na wiosnę chcę buty do biegania kupić

JMZ,
daj znać jak tortilla

Mnie w sumie nikt nie wyręczał, jak byłam mała. Jak wracaliśmy z bratem ze szkoły, to mylismy naczynia + odkurzaliśmy co drugi dzień, wytarcie kurzy, wyniesienie śmieci i tyle
w gimnazjum zaczęłam już gotować, robiłam zakupy, sprzątałam więcej itd.

I w sumie bardzo się cieszę, bo jak się wyprowadziłam z domu, to nie miałam żadnego problemu z ogarnięciem własnego domu Kiedyś gadałam z koleżanka i ona była w szoku, że jak się samemu mieszka, to jest TYLE do zrobienia. Typowy przykład kogoś, kto mysli, że pranie robi się samo, mieszkanie sprząta się samo, lodówka się sama zapełnia, a obiad sam wskakuje gotowy do garnka

Silvia, łooo ja piwko to nie pamiętam kiedy piłam Wolę wino

Natalis, ale wycisk, brawo! Spadek będzie ładny na wadze

Ja powiedziałam TŻtowi wczoraj, że na urodziny chcę hantelki piankowe z Decathlona i tę koszulkę 'eat clean, train dirty' albo train hard

Melduję, że wczoraj po 12h pracy wróciłam i zrobiłam skakankę x 1000, rozciąganie i 80 przysiadów ze squat challenge
Stary 2014-02-21, 10:06   #1740
atram00100
Rozeznanie

Sieeeeemanko bąbelki

Jestem chora, umieram, oczywiście wzięłam zmiany od kumpeli, bo ma egzaminy, jak nie osmarkam wszystkich ciast, to będzie sukces

Dotka ale ja lubię czytać Twoje posty, oby ich było jak najwięcej
Zapisuję przepis na tortille, kupię warzywa i jutro wypróbuję

Yellow widze, że u Ciebie z dietką coraz lepiej, czekam na pierwsze spadki

malinowa z @ mam podobnie, chociaż, całe szczęście, coraz rzadziej. W ogóle to trochę chore jest, cały czas cos bym jadła, tak naprawdę sama nie wiem na co konkretnie mam ochotę więc wpierniczam wszystko co mam pod ręką . A później zbijaj nadwyżkę .
Co do 22latków nie potrafiących posprzątać, daj spokój. Mój brat (22lat) za każdym razem jak ma umyć łazienkę, woła mnie, bo nie wie jakie płyny ma wziąć... ręce i cycki opadaja

jmz no nieee, właśnie kupiłam chińską mieszankę , mówisz, że bleee, wsypię do kurczaka i może przeżyję, w sumie mi te grzybki nie przeszkadzają

Szczurze o.O co tej babeczce było, że był taki ogromny??

Pudel no to pięknie , mam nadzieję, że spaliłaś pizzę, hmm??

Silvia i jak ten pan policjant Nadal taki bezpośredni ??

atram00100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości