|
|
#1711 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;44926047]ja moge byc tym bębnem
ciekawe, czy gdyby ściągnęły majtki zdołałby się skupić na grze ![]() Ryczę z bólu i śmiechu no i dobrze mi tak, zasłużyłam. Bo przeholowałam - na filmie, który znacie były tanie "szampany" z plastykowymi korkami. A myśmy kupiły porządne wino musujące z naturalnym korkiem, pewnie kilka razy cięższym. No i jest różnica. Będzie krwiak jak ta lala. Dobrze, że tylko jeden - kilkanaście takich i byłaby miazga zamiast dupy. No, ale to przecież sama przyjemność
|
|
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
korek ciezka rzecz.. No ale skoro przyjemność U nas dzisiaj wanilia. PIERWSZA w calym związku.. Nigdy nie wyjdę ze zdumienia nad Samcami, którzy potrafią byc czulsi niż nie jeden 'zwykły' facet.. Perfekcyjnie Dostaje swira na jego punkcie.. Zapach, dotyk, każdy szept.. Czuje się jak uzależniona, kazdy klaps w przelocie, kazde jego polozenie dloni na policzku... Reka we wlosach.. Na codzien to zwykle gesty a w glowie masa wspomnien gdy zmieniam się w jego zabawke, ktorej zadaniem jest dac mu przyjemnosc.. Najgorzej ze z dnia na dzień chce go mocniej, bardziej, intensywniej.. Przenigdy nie bylam tak zakochana i podniecona non stop jedna osoba.. Nie lubię byc az tak zalezna od drugiej osoby.. Hm.. Co teraz? Zarżnąć czy zerżnąć oto jest pytanie... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1714 |
|
Zadomowienie
|
Axella ja tez sie tak czuje .. I nie wiem czy to dobre uczucie
aneszna ja tez chcialabym byc bębnem! ![]() Pati, jak będzie krwiak na dupce to obowiązkowo musisz sie nam nim pochwalic
|
#1715 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wg mnie dobre ale jak niezależna osoba nie dam się nigdy tak zniewolić, dla mnie to zabawa nic więcej. Cytat:
szacun.Ja z rana na francuskim byłam, Pan w łożku śpi jeszcze |
||
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;44936971]jak niezależna osoba nie dam się nigdy tak zniewolić, dla mnie to zabawa nic więcej[/QUOTE]
i tak trzymać! axella, też popieram zdanie aneszny [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;44936971]Ja z rana na francuskim byłam, Pan w łożku śpi jeszcze Poranny francuski zabrzmiał mi dwuznacznie
|
|
|
|
#1717 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie tez poranny francuski zabrzmial dwuznacznie... Albo nawet dopiero po chwili dotarło do mnie ze chodzilo o lekcje języka?
|
#1718 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tak mam od samego początku wąchałam swoje ubrania po spotkaniach nawet.Dla mnie to fajne akurat z każdym dniem kochać mocniej.[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;44936971]widze ze Ci się szampanik spodobał wg mnie dobre ale jak niezależna osoba nie dam się nigdy tak zniewolić, dla mnie to zabawa nic więcej. szacun.Ja z rana na francuskim byłam, Pan w łożku śpi jeszcze Dla Ciebie zabawa dla mnie całe życie Cytat:
Wczoraj po ponad tygodniowej przerwie zerżnął mnie tak cudnie kocham anal.Zamoczyłam Mu łóżko jak dochodziłam po raz kolejny tak się lało ze mnie.
|
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Codziennie kochac mocniej. Mocniej pozadac. Mocniej uzalezniac sie fizycznie i psychicznie.. Nie spoko nie placze jak go noe ma albo gdy trzeba pogadac zamiast sie miziac.. Tak bardzo mi się to podoba Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
Ale tez i trzeba miec wlasne zycie. Wszystko nie moze sie krecic wokol partnera bo potem przychodza pretensje ze osiadl na laurach i juz sie nie stara . Trzeba miec tez troche wlasnego zycia
|
|
#1721 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Im więcej mam stresów i nauki, tym bardziej muszę się wyładować w łóżku ![]() patiasym możesz podesłać w pw ten filmik z szampanem?
|
|
|
|
|
#1722 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
"całe życie" jako po prostu miłość,przyjaźń i chęć spędzenia go razem.Cytat:
Kiedy T. się wkurza na coś to wyciągam Jego sprzęt i pytam "i co już lepiej?" potem mi dziękuje,że odciągnęłam Jego myśli od czegoś.
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Kikunga no ok ale wiesz ja kocham mojego meza calym sercem i jesli musialabym za nim skoczyc do ognia bym skoczyla ale gdybysmy spedzali 24h wspolnie predzej czy pozniej poprostu przestalibysmy doceniac ten wspolny cenny czas.
![]() Enviado desde mi iPhone :-*
|
#1724 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie radzę tu wklejać. |
|
|
|
|
#1725 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedno mnie tylko czasem martwi,że tyle się uczę i niemal Go ignoruję siedząc w jednym pokoju a potem tylko się przymilam by zabawiać się/uprawiać seks.No ale staram się uczyć razem,rozmawiać w trakcie i tak spędzamy tygodnie ![]() Lubię to gdy już oboje zmęczeni zaczynamy się dotykać i nakręcać,ten ogień między Nami chciałabym tylko częściej się kochać ale nie umiemy tak spokojnie,powoli itd. także jak jest po pracy to wiem,że to już duży wysiłek.
|
|
#1726 |
|
Zadomowienie
|
ja to jestem zła jak osa ... i chyba długo będę
|
#1727 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1728 |
|
Zadomowienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;44950053]what?[/QUOTE]
szkoda klawiature męczyć Aneszna, brakuje mi pewnych elementów bdsm w łóżku, ale z lenistwem osoby która powinna być górą chyba nie wygram ... już nawet nie o bdsm chodzi a o głupią minetkę nawet której niesamowicie pragnę, a w tym roku miałam jedną, która trwała może 3 minuty i nawet nie sprawiła mi przyjemności takiej jakbym chciała, choćbym prosiła gadała to nic .. już nie mówię o kolejnej niespełnionej obietnicy .. ale olewam to już chyba
|
#1729 |
|
Konto usunięte
|
Heloł!
![]() Widzę, że debatujecie o relacjach między Wami, a "drugimi połówkami" ![]() U nas chyba podstawą jest mega przyjaźń, miłość i wzajemna fascynacja - tak, że na pierwszym spotkaniu dałam się skuć kajdankami Do dziś sama nie wiem co to było - bo albo bardzo durna odwaga, albo takie zaufanie, z jakim nie miałam wcześniej do czynienia. |
|
|
|
#1730 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Przerażające.
|
|
#1731 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja często dochodzę do wniosku, że mam w życiu o wiele więcej szczęścia niż rozumu i czasami boję się co się wydarzy jak się szczęście skończy. Bo wszystkie zasady poznawania w internecie itd są świetne.... do czasu aż nie pragnie się tak bardzo, że zapomina się o nich wszystkich. Chociaż nie jest to tak naprawdę do naśladowania ![]() Ale super, że się tak świetnie układa w oparciu o przyjaźń i zaufanie. |
|
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
Tak. Zdecydowanie.
Ale nam to pasuje. Nie zastanawiam się tylko czerpie pełnymi garściami Jestem w trakcie opakowania tabsow anty i krwawie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1733 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Ja tylko wyraziłam swoją subiektywną opinię.
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie
![]() Enviado desde mi iPhone :-*
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1737 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1738 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
|
|
#1739 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ty jesteś w stanie spelnic WSZYSTKIE jego rozkazy. Właściwie to ma ten Pan wygodnie (pod ''namiotem''BDSM ma posłuszną chetną suczkę zakochaną po uszy). Ale prawdziwy Pan z ktorym tworzy sie do tego związek, ma na uwadze jej potrzeby, prośby. A tak to tylko wygodny układ (dla 1 strony). Cytat:
![]() mi też. Cytat:
|
|||
|
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki.. na razie nic mnie nie boli, mam tylko temperature
aneszna, o ile się nie mylę Twoje fetysze z większą liczbą masterów świadczą o Twojej prawdziwej nature. I ja, która już pogodziłam się z swoim poliamoryzmem mówię Tobie: w układzie 1 na 1 nie wytrzymasz. U mnie w pewnym momencie sprawa stała się prosta: otwieram związek, albo go kończę. Co nie oznacza, że nie mogę przeżywać ogromnej romantycznej miłości (w której tkwię obecnie po uszy), ale nie wykluczam też relacji erotycznych z innymi. Przyjaźń, serdeczne kumpelstwo i cytując klasyka "atmosfera wzajemnego zaufania" to chyba to, na czym głównie powinno nam zależeć. A miłość jest oczywiście najważniejsza, ale w moim wypadku nie może być zachłanna. Mam się czuć kochana i sama kochać, ale bez uzależnienia. Od takich osób i sytuacji uciekam gdzie pieprz rośnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

wręcz uwielbiam! nie wiem jak mogłam kiedyś tego nie lubić (ale to było z ex a z nim nic nie było fajnie
)

ja tez chcialabym byc bębnem! 
szacun.