|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X
Mu
![]() Witaj Mikołaju Są wieści od Arletki? Mysiu a nie kolo wedla byłam tam bym o zmierzchu nie poszła z Hanią, mimo że w sumie tu bezpiecznie. Ale jednak.. mam tu drugi taki mały park a raczej skwer- dobrze oświetlony, z ochroną i zamykany na noc.Ewciu kapanie jest o 21, o 22 butka i ok 232.30 zaczynam lulanie. Ostatnio już o 23 Hanulka śpi
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie sie też strasznie nie podoba sytuacja Lilki.. napiszcie jej proszę ze mocno ja wspieramy i jestesmy z nią.
U mnie nic nowego w tym tygodniu bylam na dwóch delegacjach. W przyszłym tygodniu jadę na 3 dni. A poza tym strasznie się ekscytuje bo w sb jadę do mojej chrzesnicy i M. Ogladac ma te mieszkania moja mama przeszczesliwa ze tam jadę.
|
|
#1713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Idę wziąć prysznic i troszkę dopadnę TŻ
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Klusiu mi wczoraj pisała że czuje się dobrze,że TŻ był z nią przy porodzie i ze Lencia ciągle śpi
![]() Panna Magda to masz bardzo aktywny czas Mysiu następny twój @zamawiam dla siebie i zapraszam go serdecznie Migocia zazdroszczę TŻta obok Spadam zrobić skalpel póki rwa kulszowa odpuściła Dobranoc Laski
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziwiam, urodziłaś na prawdę dużego chłopca! Jesteś moją bohaterką! ![]() Krzysio wczoraj skończył 5 tygodni i nie jestem pewna, czy waży 4kg ![]() Mam nadzieje, że tak bo widzę już po ubrankach, że wyrasta mi z rozmiaru 50, muszę się już na 56 przerzucić. Na kontrolę mieliśmy iść po 3 tygodniach, ale nie mieliśmy czasu. Za chwilę czeka nas szczepienie, także za dwa tygodnie mój Krzyś zostanie porządnie zważony ![]() Zmykam karmić tego mojego głodomorka i do łóżka czas, dobranoc dziewczynki
|
|
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
Ewciu, dziękuję za info
PannaMagda, też nie lubiłam za często mieć spotkań/wyjazdów. Jak jedno za drugim to męczące masz już plan co robić tam po wyjeździe?Mysti jak miło Cię widzieć widzę, że rozwiały się obawy o karmienie ![]() Iza, mam nadzieję, że ten wieczór i ta noc będą już znacznie lepsze ![]() Napisałam do Lili, przekazałam, że wszystkie jesteśmy z nią myślami i trzymamy kciuki ![]() Hania dziś poszła spać o godzinie 22giej zrobiłam sobie więc 1,5h sesję home spa co ciekawe okazało się, że poprzednio obcięłam paznokcie tylko u jednej stopy Z kosmetyków mogę polecić yoskine szafirowy peeling przeciwzmarszczkowy. Nie jestem fanką firmy Dax ale ten produkt jest naprawdę super! Nie grubo i nie drobnoziarnisty, ja bym go nazwała mikroziarnistym. Delikatny dla naczynek. Wysusza trochę ale jak od razu nakładam bogatą maseczkę to jest ok. Ale ja mam wrażliwą dość skórę, moja mama nie ma tego uczucia wysuszenia po użyciu.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
Ja powoli zbieram się do pracy Kluska.. mam świadomość że tam nie będę pracować jako specjalista czy nie będę kierownikiem biura jak tu w PL. Ale ważne żeby być z tżtem w pracy było ciepło i żebym mogła sie utrzymać. Ja z wykształcenia jestem pedagogiem wiec może coś w tym kierunku? Nie byłoby problemu gdybym perfecto znała angielski. Ale tu muszę jeszcze popracować.
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Mysti Kluska, jaki to ten olejek mango?? Uwielbiam oleje ![]() Kumpel chce mnie dzisiaj do włoskiej knajpy wyciągnąć na makaron i wino, generalnie nie pogardziłabym ale nie wiem czy przez tą @ się nadaje Czuje się opuchnięta, pierwszy raz miałam problem ze zdjęciem obrączki rano, niedobrze mi jakoś i w ogóle jestem jak z krzyża zdjęta
|
#1719 |
|
Raczkowanie
|
Mu Gratulacje
Duży chłopczyk
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.Lila oby w końcu coś zrobili
mu gratulacje kawał chłopa
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mysiu mam taki olejek z body shopu - raczej olejek o zapachu mango niż olejek mango nie jest jakiś super, fajniejsza mam skórę po czystym arganowym. Ale zapach Kupiłam odżywkę do rzęs regenerum
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-03-14 o 10:19 |
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1723 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
12mu05 - gratulacje! kolejna mamuśka z maluszkiem Mysia - a ja myślałam, że się udało ![]() Migotka - trzymam za Ciebie kciuki ![]() Agabi - ja już bym chciała mieć maluszka koło siebie, ale wiem, że trzeba czekać, jeszcze 20 tygodni! ![]() Ewcia - Kostuś fryz ma podobny jak tatuś ![]() Katar i lekkie przeziębienie mnie męczy, nawet wit. C i niczego innego nie mogę wziąć, zjadłam już 2 ząbki czosnku z miodem, oby pomogło. Pogoda cudownie wiosenna. |
|
|
|
#1724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Herbatka malinowa, taka prawdziwa z Herbapolu. Albo taki prawdziwy sok z malin, moja teściowa sama robi Katar może wodą morską potraktuj to Ci się lżej zrobi Zdrówka!
|
|
#1725 |
|
Zadomowienie
|
Mysia dzięki, coś jeszcze wypróbuję, muszę się wykurować. Jak tak sobie pomyślę, to nie wiem czy miałabym do teraz siły walczyć z tymi cyklami, gdyby się nie udało, chyba bym poległa
|
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie walczę. Zdałam się na lekarza i na to o będzie.
|
#1727 |
|
Zadomowienie
|
Mysia, Ty nie walczysz, ale ja pewnie tak bym miała. Będzie dobrze.
|
|
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bedzie
|
|
#1729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
U nas troche lepiej.W nocy odłaczyli go od aparatury monitorującej i nie potrzebuje juz tlenu.Ale znowy wymiotuje i nie chce jesc
U tżta był gościu po robaka.Pyta czy chcemy załawić sprawe polubownie np.dwa kartony mrożonek czy chcemy coś więcej.Tż pow że chcemy mrożonki do końca roku:-D
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1731 |
|
Wtajemniczenie
|
Też mnie martwią te wiadomości od Lili, masakra jakaś. Nie pojęte to dla mnie, że przecież jest żywe dziecko i się rusza a do tego takie cyrki. Ja strasznie się boję takich sytuacji tutaj na Islandii, bo tu nie ma takiej opieki jak u was w Polsce. Tzn. na tym moim wygwizdowie nie ma.
12mu05 - Gratulacje!!! Ale duży chłopak! Nic wczoraj nie pisałam, bo nie mam o czym. Taka sielanka, fajne foty robiłam, miły dzień. Potem utknęłam w internecie na stronie japońskiego sklepu. Chcę kupić kolejną książę z wzorami bloków do patchworku, kosztuje 32$ a od 39$ mają darmową wysyłkę. No i szukałam jakieś pierdułki, żeby dobić do tych 39$. Matko co oni tam nie mają, wybrałam w końcu zakładkę silikonową do książki .A dziś pierwszy zastrzyk na pęcherzyki, pączkuję sobie. Jutro weekend, jedziemy z mężem na wycieczkę z jego zakładu pracy. Będziemy zwiedzać taką ogromną elektrownie, turbiny napędzane są wodą spadającą z ogromnej wysokości i to wszystko odbywa się pod ziemią w górze. Czad normalnie . Bo ja z wykształcenia jestem inżynierem też. A potem będzie wyżerka w takim fajnym starym domu, pycha jedzonko domowej roboty. Zapiekanki, sałatki, ciasta i inne cuda. Najlepsze jedzenie w okolicy .
|
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
Yss ale fajnie
mam wrażenie, że tam życie płynie inaczej. Czas na szycie, wycieczki z pracy nie korpory tylko z rodzinami w ogóle jak piszesz to jakoś tak spokojnie. Jakbyś miała spokojne zycie ![]() Trzymam kciuki za jajeczka ![]() My właśnie jedziemy do pediatry na kontrol wagową. No zobaczymy jakie daję mleko oby można było zostać na kp ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzisiaj spokojnie na wizażu, ja trochę powojowałam w kuchni i lecę na obiadek. Smacznego!
|
|
|
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
Jest ok
Popisała się- raz za razem cmokała do pana doktora, no z 10 razy normalnie teraz oficjalnie mogę powiedzieć, że wygrałam walkę o kp
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Kluseczko bardzo się ciesze
|
|
|
#1736 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() a Hana kokietuje już facetów, a to cwaniara mała ![]() Coffee zdrowiej. Wygrzej się, żeby Cię nie rozłożyło. Iza dobrze, że lepiej z Domisiem. Tylko te wymioty go umęczą, całe szczęście, że jesteście w szpitalu bo w domu mógłby się odwodnić.Niech szybko zdrowieje. Jaja jak berety z tumi mrożonkami ![]() Yss ale fajnie tam macie, wycieczka z pracy mnie to w roli opiekuna nawet nie proponowali pączkuj kochana !!!Mysia jak Cię dr teraz weźmie w obroty to jeszcze bliźniaki z tż zmajstrujecie ![]() Po wczorajszym spacerze Kuba pięknie spał, z przerwami do 8 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Ziajka Czas edycji: 2014-03-14 o 16:08 |
|
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuję Dziewczyny
Jak u Was Iza? Lepiej? Domiś je? Strasznie tu cicho dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
![]() Kiedy się szczepicie?
|
|
|
|
#1738 |
|
Wtajemniczenie
|
Grzeczny, tylko takie chwile to rzadkość. Chociaż mam nadzieję, że będzie ich coraz więcej
![]() Już szczepiliśmy się w poniedziałek. 3 standardowymi, tylko lekarka nam je rozdzieliła na 2 szczepionki i w ten poniedziałek mamy mieć tą brakującą trzecią, żeby zbytnio nie obciążać organizmu. Jutro jedziemi na kontrolne usg bioderek, więc jeśli będzie nasza lekarka to podejdę i może doszczepimy jutro. Znowu w weekend psuje się pogoda, akurat tylko wtedy jak tż ma wolne i grilla nie rozpoczniemy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Pisałam popołudniu do Arletki, jeszcze są w szpitalu bo mała nie przybierała na wadze. Dokarmili ja i jest lepiej. Jak będzie ok jutro wyjdą do domku. Arletka czuje się bardzo dobrze Ziajka, zawsze marzyłam o bliźniakach ![]() Kluska, no zuch mamuśka z Ciebie Hania jak ładnie rośnieŹle się odżywiam , stanowczo
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
O ja pierdziu... ale tu dzisiaj cisza
![]() Cześć Kochane,mój Syn ma traumę-nie może patrzeć na moje siostry które mu włoski obcinały,płacze na ich widok i nie chce do n ich na ręce W ogóle dzisiaj cały czas na nóżkach ćwiczy-kuca,wstaje zapomina się i stoi bez trzymania się o cokolwiek mój odważny Kochany Skarb,non stop podstawia czółko do całowania,udaje rybkę,konika i pokazuje "gdzie koksia dziobała jagiełki" w ogóle od kilku dni mam kryzys jeśli chodzi o ćwiczeniaYss od Ciebie bije taki spokój że ja to mam ADHD przy Tobie Izka Klusia no wierzyłam że Ci się uda ![]() ![]() kl aski:dla Ciebie i twoich cycusiów mała czarodziejka już facetów czaruje![]() Mysiu kurde to wcześniej nie miałaś takich objawów w trakcie @? Ziajka to Kubula kochany Coffe po tym czosnku przynajmniej Ci nic nie grozi Ale mnie nogi bolą
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.

tam bym o zmierzchu nie poszła z Hanią, mimo że w sumie tu bezpiecznie. Ale jednak..
mam tu drugi taki mały park a raczej skwer- dobrze oświetlony, z ochroną i zamykany na noc.

ja na chwile,

masz już plan co robić tam po wyjeździe?

zrobiłam sobie więc 1,5h sesję home spa

.
kl aski:dla Ciebie i twoich cycusiów