Rozstanie z facetem XXXI - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-22, 16:38   #1711
Katka20
Rozeznanie

GG do Katka20
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI

Cytat:
Napisane przez malibuuu92 Pokaż wiadomość
Też tak sądzę... koleś dziś się rano odezwał i przywiózł mi rzeczy z jego domu których się nazbierało przez 4 lata.... był zimny jak lód i takie chamstwo z oczu mu patrzyło....
tylko cześć, cześć... jak chcialam mu powiedzieć ze mam zamiar przyjeżdzać z przyszłym chłopakiem którego może sobie znajdę... do naszych wspólnych, bliskich znajomych to podniósł głos, uznał że mam robić co ze chce i ze go to nie obchodzi i na tym się urwało. dodam ze od 2 lat jest w policji a od roku w drogówce chlopak patrzy na swoich kolegów którzy są po rozwodach albo w związku zdradzają żony.
eh...
ehh a na kim ma się wzorować? Na udanych związkach? Po co? Kto go poprze? Prędzej samotny albo rozwiedziony kumpel............. Zimny jak lód- skądś to znam..................... .

Keith- jak polecasz to też go już sobie ściągam...będzie seansik..
Katka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 16:46   #1712
malibuuu92
Przyczajenie

masz rację pewnie uchodzil za frajera bo przecież..."nawet kot przy jednej dziurze zdechnie"
malibuuu92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 17:45   #1713
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Katka20 Pokaż wiadomość
ehh a na kim ma się wzorować? Na udanych związkach? Po co? Kto go poprze? Prędzej samotny albo rozwiedziony kumpel............. Zimny jak lód- skądś to znam..................... .

Keith- jak polecasz to też go już sobie ściągam...będzie seansik..
Nie musisz ściągać, tu jest online:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠/film,keith-keith-2008,5108.html

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Na youtubie też powinien być

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=lT2v0G85gpU
Tatty Teddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 18:15   #1714
dziubecek16
Rozeznanie

GG do dziubecek16

Katka20 "Coś we mnie pękło" Też to słyszałam.. Kuźwa, naprawdę każdy facet się tym musi tłumaczyć ? Czy oni nie mogą szczerze powiedzieć o co chodzi tylko taki głupi tekst ? Pękło, to kur** moje serce.. A jemu co najwyżej, pękła w mózgu część odpowiedzialna za zdrowy rozsądek..
dziubecek16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 18:28   #1715
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez dziubecek16 Pokaż wiadomość
Katka20 "Coś we mnie pękło" Też to słyszałam.. Kuźwa, naprawdę każdy facet się tym musi tłumaczyć ? Czy oni nie mogą szczerze powiedzieć o co chodzi tylko taki głupi tekst ? Pękło, to kur** moje serce.. A jemu co najwyżej, pękła w mózgu część odpowiedzialna za zdrowy rozsądek..
A co Ty byś powiedziała, gdybyś przestała kogoś kochać i chcieć z nim być, a on by Cię zapytał "dlaczego"?
Stary 2014-06-22, 18:39   #1716
dziubecek16
Rozeznanie

GG do dziubecek16

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
A co Ty byś powiedziała, gdybyś przestała kogoś kochać i chcieć z nim być, a on by Cię zapytał "dlaczego"?
Szczerze ? Nie wiem, nie miałam takiej sytuacji jeszcze. Ale wiem na pewno, że nie powiedziałabym, że coś we mnie pękło. Prędzej bym usiadła z tą osobą i przeprowadziła szczerą rozmowę, w której bym powiedziała, że nie czuję już tego samego co kiedyś, że jest dla mnie ważną osobą bo jednak spędziliśmy jakiś czas ze sobą i wgl ale nie mogę już powiedzieć, że kocham. Ale to takie domysły, bo tak jak mówię, nie miałam takiej sytuacji i nawet nie bardzo się potrafię postawić w tym.

No bo moim zdaniem, pęc coś może, jeśli byśmy się np dużo kłócili czy coś i by się te negatywne uczucia w nim kumulowały, i nagle by wybuchł i stwierdził, że to jednak nie to, że jest mu źle i takie tam.. Ale nie wtedy, gdy wszystko jest okej, jednego dnia mówi, że kocha bardzo a następnego, że "coś pękło" i woli być sam.
Stary 2014-06-22, 19:09   #1717
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Prędzej bym usiadła z tą osobą i przeprowadziła szczerą rozmowę, w której bym powiedziała, że nie czuję już tego samego co kiedyś, że jest dla mnie ważną osobą bo jednak spędziliśmy jakiś czas ze sobą i wgl ale nie mogę już powiedzieć, że kocham.
Czym się różni "coś we mnie pękło i nie czuję już tego co wcześniej" od "nie czuję już tego samego co kiedyś i nie mogę powiedzieć, że kocham"?
Nasuwającą się drugiej stronie w obu przypadkach odpowiedzią jest "jak to możliwe, że tak nagle, przecież było dobrze?".

Wygasanie uczucia jest długotrwałym procesem, kiedyś jednak człowiek sobie uświadamia, że zniknęło. Często jest to określane właśnie jako pęknięcie - moment podjęcia decyzji.
Cytat:
Ale to takie domysły, bo tak jak mówię, nie miałam takiej sytuacji i nawet nie bardzo się potrafię postawić w tym.
I obyś nie miała. To trudne i łatwo się zamotać w tłumaczeniach. Ciężko wytłumaczyć fajnej osobie, że się jej nie kocha, bo czego się nie powie, to się ją zrani Jeśli do tego były partner płacze, histeryzuje, domaga się tłumaczeń, to opcja szczerej rozmowy kompletnie się nie sprawdzi.
Cytat:
No bo moim zdaniem, pęc coś może, jeśli byśmy się np dużo kłócili czy coś i by się te negatywne uczucia w nim kumulowały, i nagle by wybuchł i stwierdził, że to jednak nie to, że jest mu źle i takie tam.. Ale nie wtedy, gdy wszystko jest okej, jednego dnia mówi, że kocha bardzo a następnego, że "coś pękło" i woli być sam.
Nie mam wytłumaczenia dla ludzi, którzy rzucają wyznania miłości na wiatr. Jest to chamskie i nie powinno mieć miejsca. No ale ludzie tak robią i nic na to nie poradzimy, możemy się tylko cieszyć, że to już przeszłość, bo kłamstwo dobrze nie wróży.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2014-06-22 o 19:11
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-22, 19:30   #1718
malibuuu92
Przyczajenie

"coś we mne pękło"hahahahahaha kazdy z jednej gliny lepiony... Powiedzmy ze im się wyczerpują uczucia nagle ;d jakoś tylko facetom... bo nam to tylko pękają serca jak to któraś wczesniej powiedziala
malibuuu92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 19:33   #1719
dziubecek16
Rozeznanie

GG do dziubecek16

Cytat:
Czym się różni "coś we mnie pękło i nie czuję już tego co wcześniej" od "nie czuję już tego samego co kiedyś i nie mogę powiedzieć, że kocham"?
Nasuwającą się drugiej stronie w obu przypadkach odpowiedzią jest "jak to możliwe, że tak nagle, przecież było dobrze?".

Wygasanie uczucia jest długotrwałym procesem, kiedyś jednak człowiek sobie uświadamia, że zniknęło. Często jest to określane właśnie jako pęknięcie - moment podjęcia decyzji.
W sumie nie wiem, czym się różni :/ ale jakoś to drugie bardziej by do mnie przemówiło niż kurcze ten głupi tekst, że coś pękło..

Cytat:
I obyś nie miała. To trudne i łatwo się zamotać w tłumaczeniach. Ciężko wytłumaczyć fajnej osobie, że się jej nie kocha, bo czego się nie powie, to się ją zrani Jeśli do tego były partner płacze, histeryzuje, domaga się tłumaczeń, to opcja szczerej rozmowy kompletnie się nie sprawdzi.
O tak, to z płaczem jest strasznie głupie w moim przypadku.. Czasem mam tak, że rozmawiamy z chłopakiem i mi nic nie jest, dopóki on nie powie "tylko nie płacz" i wtedy dopiero mi łzy lecą. I chociaż bardzo chcę, to nie potrafię się powstrzymać, a on mi nie dawno powiedział, że jak widzi moje łzy to się mu robi strasznie.. Ale z dnia na dzień, pomimo tego, że tak źle między nami nie jest, bo rozmawiamy czasem i jest taka normalna w miare rozmowa, owszem, nie to samo co kiedyś, ale też nie ma kłótni czy coś, zaczynam godzić się z tym, że za pewien czas nie będzie już "nas". Czekam na tą szczerą rozmowę z nim na żywo i mam nadzieję, że się nie rozpłaczę wtedy. Nawet sobie wyobrażam, jak on mówi, że już nie chce, żeby się z tym oswoić w razie w.

Cytat:
Nie mam wytłumaczenia dla ludzi, którzy rzucają wyznania miłości na wiatr. Jest to chamskie i nie powinno mieć miejsca. No ale ludzie tak robią i nic na to nie poradzimy, możemy się tylko cieszyć, że to już przeszłość, bo kłamstwo dobrze nie wróży.
Ehh, dokładnie. Wolę najgorszą prawdę, niż najpiękniejsze kłamstwo.
Stary 2014-06-22, 20:02   #1720
Tatty Teddy
Rozeznanie

Dobra, dajcie spokój, dosyć smętów
Stary 2014-06-22, 21:55   #1721
k_aterina567
Raczkowanie

Szkoda, że nie widzą co pęka w nas jak tak nas traktują!! Mi np pęka mózg od ciągłego myślenia o nim..;/ i nic z tym nie moge zrobić.. Jest niby trochę lepiej ale i tak jeszcze tęsknie i chciałabym sie odezwać... ale juz nie mam po co...
k_aterina567 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-22, 22:03   #1722
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez k_aterina567 Pokaż wiadomość
Szkoda, że nie widzą co pęka w nas jak tak nas traktują!! Mi np pęka mózg od ciągłego myślenia o nim..;/ i nic z tym nie moge zrobić.. Jest niby trochę lepiej ale i tak jeszcze tęsknie i chciałabym sie odezwać... ale juz nie mam po co...
W sumie niektóre dziewczyny nie są wcale lepsze... Tylko że dla równowagi jakoś tak się to układa, że fajne kobitki trafiają na drani a fajni faceci na ku*wy. Amen
Stary 2014-06-22, 22:12   #1723
k_aterina567
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tatty Teddy Pokaż wiadomość
W sumie niektóre dziewczyny nie są wcale lepsze... Tylko że dla równowagi jakoś tak się to układa, że fajne kobitki trafiają na drani a fajni faceci na ku*wy. Amen
hahah coś w tym jest
ja to dzisiaj nawet podczas moich rozmyśleń zaczęłam sobie wmawiać, że może to wszystko moja wina, że powinnam bardziej sie starac itd... ale NIE!! szybko wybiłam sobie to z głowy
Miejmy nadzieję, że nasz limit "drani" sie wyczerpał:P

Edytowane przez k_aterina567
Czas edycji: 2014-06-22 o 22:36
Stary 2014-06-23, 06:56   #1724
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez k_aterina567 Pokaż wiadomość
hahah coś w tym jest
ja to dzisiaj nawet podczas moich rozmyśleń zaczęłam sobie wmawiać, że może to wszystko moja wina, że powinnam bardziej sie starac itd... ale NIE!! szybko wybiłam sobie to z głowy
Miejmy nadzieję, że nasz limit "drani" sie wyczerpał:P
To naprawdę są dranie, nie masz co przemyślać swoich win Nawet jakby takowe były to prawdziwy facet sobie z nimi poradzi
Stary 2014-06-23, 07:54   #1725
Katka20
Rozeznanie

GG do Katka20

Cytat:
Miałam taką sytuację z dwa czy trzy razy, rozmowa ze nie jest tak dobrze jak powinno byc i że się nie układa od dłuższego czasu i się źle Czuje. Ja akurat zwykle gdy miałam taki okres kiepski mówiłam o tym. I co innego gdy ktoś mówi ze się źle Czuje a co innego gdy milczy. Ja miałam mnóstwo zapewnień o miłości i nagle: pękło. Nie daje się sprzecznych komunikatów.. A pytałam czy wszystko ok i jedno co się dowiedziałam ze w ostatni dzień gdy się poklocilsmy usłyszał za dużo odmow, jak chciał mnie ciągnąć po sklepach jak walczyłam z chorobą cały czas to raczej nie był mój egoizm ze nie chciałam tego robić. Tamten dzień był rzeczywiście okropny.. A wystarczyło przeczekać.. wbijam do głowy sobie ze to koniec i nic nie zrobię ale ciężko..... Obudziłam sie po 6... Czuje ze chce mi się iść ale z drugiej strony po co? Nie chce mi się nawet z łóżka wstać...............
Stary 2014-06-23, 08:25   #1726
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Miałam taką sytuację z dwa czy trzy razy, rozmowa ze nie jest tak dobrze jak powinno byc i że się nie układa od dłuższego czasu i się źle Czuje. Ja akurat zwykle gdy miałam taki okres kiepski mówiłam o tym. I co innego gdy ktoś mówi ze się źle Czuje a co innego gdy milczy. Ja miałam mnóstwo zapewnień o miłości i nagle: pękło. Nie daje się sprzecznych komunikatów.. A pytałam czy wszystko ok i jedno co się dowiedziałam ze w ostatni dzień gdy się poklocilsmy usłyszał za dużo odmow, jak chciał mnie ciągnąć po sklepach jak walczyłam z chorobą cały czas to raczej nie był mój egoizm ze nie chciałam tego robić. Tamten dzień był rzeczywiście okropny.. A wystarczyło przeczekać.. wbijam do głowy sobie ze to koniec i nic nie zrobię ale ciężko..... Obudziłam sie po 6... Czuje ze chce mi się iść ale z drugiej strony po co? Nie chce mi się nawet z łóżka wstać...............
A może znajdź sobie jakąś pasję, jakieś nowe hobby?
Stary 2014-06-23, 08:50   #1727
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Miałam taką sytuację z dwa czy trzy razy, rozmowa ze nie jest tak dobrze jak powinno byc i że się nie układa od dłuższego czasu i się źle Czuje. Ja akurat zwykle gdy miałam taki okres kiepski mówiłam o tym. I co innego gdy ktoś mówi ze się źle Czuje a co innego gdy milczy.
Fajnie być z Tobą w związku

Z tego co widać po tym wątku, często wcale nie układało się źle od jakiegoś czasu i rozstanie było nagłe - albo dziewczyny nie widziały bądź nie chciały widzieć, że jest źle.

Faceci niestety często milczą, próbują sami poradzić sobie z problemem i potem już nie wytrzymują.
Cytat:
Ja miałam mnóstwo zapewnień o miłości i nagle: pękło. Nie daje się sprzecznych komunikatów.. A pytałam czy wszystko ok
Na szczęście na świecie jest jeszcze wielu szczerych facetów, którzy nie zamiatają problemów pod dywan i takiego Ci życzę.

A póki co musisz wziąć sprawy w swoje ręce i poukładać na nowo swoje życie. Masz w sobie wielką wartość, której on nie docenił i to nie jest Twoja wina. Za jakiś czas będzie Ci wstyd, że płakałaś tyle za gościem, który nie był tego kompletnie wart
Dobrze jest po rozstaniu wypełniać sobie maksymalnie czas i myśli czymś innym, bo CZAS czyni cuda. Jak sobie nie radzisz, warto skorzystać z usług psychologa (nie psychiatry). W tej chwili ważne jest, abyś zadbała o swoją pewność siebie i samozadowolenie, bo życie masz jedno i nie jesteś niemowlakiem, który nie poradzi sobie bez mamy, tylko dorosłą kobietą, przed którą świat stoi otworem
Stary 2014-06-23, 08:51   #1728
szakal165
Zakorzenienie

byłam na weekend na imprezie tzn biwaku i dopiero wróciłam o 19. Spałam chyba 3 godziny
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 09:44   #1729
kawa_o
Zadomowienie

Ja się dziś czuje jakąś chora, do tego znowu schudłam 3kg:/ czyli to co przez pół roku przybralam zlecialo w tydzień.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kawa_o jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-23, 10:31   #1730
eN90
Raczkowanie

Od wczoraj ciągle myślę o eks, na niczym skupić się nie mogę, egzamin mam jutro, a ja zamiast o nauce to myślami tylko, co mogłabym zrobić żeby mnie jednak nie rzucił, że na pewno mogłam dawać z siebie więcej i więcej i to, że mnie nie szanował, to na pewno moja wina...
eN90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 10:52   #1731
Just2
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Puchatkowa Dama Pokaż wiadomość
Witajcie Trochę Was ostatnio podczytywałam i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie pod swoje skrzydła

Niecałe 2 tygodnie temu zakończyłam prawie 1,5 roczny związek z chłopakiem. Dlaczego to zrobiłam ? Dlatego, że już nie widziałam dalszego sensu aby to ciągnąć; dlatego, że nie było w tym związku szacunku ( z jego strony, co przejawiało się agresją w moim kierunku- wyzwiskami, przekleństwami), zaufania. Za to było olewanie ( nieodbieranie telefonów, odwoływanie spotkań albo w ogóle brak jakiejkolwiek chęci na nie), zwalanie winy na mnie ( "bo Ty mnie zdenerwowałaś, jakbyś siedziała cicho to bym się uspokoił"), robienie na złość, mszczenie się i celowe wywoływanie zazdrości ( a jeżeli okazałam wtedy złość to automatycznie on się denerwował i była moja wina bo przecież to tylko żarty- i tak zataczało się błędne koło). Było oczywiście zabranianie kontaktów z facetami ( a przyjaciół płci męskiej miałam kilku) i zerwałam z Nimi kontakty. Na szczęście, teraz po rozstaniu, Oni wrócili i są przy mnie, za co jestem Im cholernie wdzięczna. Było też zabranianie wyjazdów szkolnych ( bo przecież jak Ty się zachowujesz/zachowasz).... Poza tym, on uważał, że już taki ma charakter, że się nie zmieni a jak coś mi nie pasuje to mogę znaleźć sobie kogoś innego.
Wiem, że ja też nie jestem święta ale on też zrobił mi w życiu wiele złego a ja to wybaczałam i z tym żyłam. Najgorsze było to, że dałam sobie wejść na głowę; że facet wiedział, że go tak kocham, że go nie zostawię.

Teraz, po rozstaniu, mimo, że wiem, że to była dobra decyzja, jest mi ciężko. Momentami żałuję, że podjęłam taką decyzję. Moja psychika wypiera złe momenty,zmniejszając ich wagę a wypełnia przestrzeń dobrymi chwilami. Wspomnienia mnie przytłaczają. Na samym początku po rozstaniu byłam w miarę spokojna, teraz zdarzają mi się napady płaczu, wspomnień. A to wszystko tak bardzo boli. A eks wyjątkowo jeszcze robi mi na złość...

Ależ się rozpisałam...Nawet teraz mam łzy w oczach. Mam nadzieję, że komuś zechce się przeczytać te wypociny i coś poradzić

Pozdrawiam Was, Wizażanki
Jak sobie Ciebie przeczytałam to sobie przypomniałam o moim.
Kontrolowanie, zwalanie winy za wszystko na mnie, szantarze emocjonalne, masakra...
Odszedł ode mnie, wrócił po 2 tygodniach, wszystko mu nie pasowało, że się nie starałam na tyle na ile chciał on wiec to ja psułam związek, po 2 tygodniach się przespał z inną co było moją winą bo był na mnie wkurzony. Zerwałam kontakt, unikałam a on ryczał, błagał, przepraszał, że w życiu takiego błędu nie popełnił i że siebie nienawidzi, i że nic nie je od kilku dni bo się karze za to... Po tygodniu mu powiedziałam, że możemy być znajomymi. Pojechaliśmy nad morze, tak po prostu się wychillować, pogadać, a on próbował nadrobić wszystko, wkońcu chciał mnie pocałować, ja nie dałam rady bo czuję obrzydzenie to znowu szantarz emocjonalny, że ja się go brzydzę i on nie chce już żyć i że jest najgorszym człowiekiem na świecie i nie powinien istnieć....
Minęło kilka dni a on dalej mi w głowie miesza. Staram się być twarda. Pomimo, że kocham. A on mi ciągle wypisuje, że skrzywdził najlepszą na świecie osobę, że siebie nienawidzi, że nie je bla bla bla... Gdyby nie to, że kontrolował mnie w ten sposób dzień w dzień i obwiniał za wszystko to dałabym mu szansę ale...

Narcyz. Myślę, że Twój ma dużo wspólnego.
Jak łapiesz angielski przeczytaj to http://www.healthyplace.com/personal...cissist-intro/
Z boku masz mnóstwo artykułów. 75% przypadków to faceci. W większym lub mniejszym stopniu się to objawia.
Mój jest przypadkiem ekstremalnym i 100% wszystko się zgadza. Ale prawda taka, że tego nie da się wyleczyć...

Edytowane przez Just2
Czas edycji: 2014-06-23 o 10:54
Just2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 12:29   #1732
Nela83
Raczkowanie

Witam i ja :/

Wczoraj po raz milion piecset dwa dziewiecset skonczylismy zwiazek. Skonczylismy bo doszlo do rekoczynow szkoda gadac boli mnie szyja plecy i glowa tak mna walnal o ziemie :/ bo stwierdzilam ze nie chce z nim byc. Od kilku dni mowilam ze cs jest z nim nie tak byl dziwny nieobecny mniej czuly w sobote pojechalismy do Pragi na caly dzien wycieczka krotko mowiac byla taka se. Nie umialam juz ukryc rozczarowania nim jego zachowaniem. Zeby dobrze zrozumiec dlaczego tak przezywam ta jego zmiane musze sie cofnac do grudnia zeszlego roku. Bylismy dwa i pol roku razem raz lepiej raz gorzej. I w grudniu czara sie przelala najpierw glupi tekst na temat zony kolegi (zostawila go) i moj fantastyczny facet w rozmowie z innym kolega powiedzial ze gdyby wiedzial ze Dominika taka latwa to by ja "uklul" wscieklam sie on stwierdzil ze to taki zarcik ze niepotrzebnie sie cisnieniuje. Na drugi dzien ogladalismy tv i on nagle mowi ale dupa za☠☠☠ista (na jakas babke na ekranie) i wtedy cos peklo wstalam spakowalam sie i wyszlam. Obiecalam sobie ze nie wroce to bylo 13 grudnia. Po kilku dniach zalozylam konto na sympatii i poznalam Dawida kilka razy wymienilismy wiadomosci i sie spotkalismy. W praniu juz okazalo sie ze jest ze Stanow i tu przyjechal tylko na urlop. Wiedzialam ze to "romans" z sata waznosci ale potzrebowalam tego jak cholera. To trwalo 3 tygodnie. Przez te 3 tyg moj eks przechodzil sany od euforii blagania mnie zebym wrocila do ponizania wyzwania mnie od najgorszych ale nie wiedzial ze z kims sie spotykam.
W styczniu Dawid wyjechal i jakos tydzien pozniej moj eks sie dowiedzial przez przypadek po prostu mial telefon po mnie i wszedl na hangouta w google + i tam byly moje rozmowy z Dawidem jak juz wrocil do siebie.
Chyba nie musze mowic co bylo. Szal wscieklosc rozpacz grozby ze sie zabije. Blagal o spotkanie a potem wyzywal w koncu po tygodniu sie spotkalismy zeby rozliczyc sie z rzeczy. i tak zaczelismy sie spotykac. tzn on proponowal ja sie zagadzalam. Zmienil sie nie do poznania obiecywal zlote gory kochal mnie jak nigdy strasznie cierpial latal na nasennych lekach chyba z poltora miesiaca nie spal nie dojadal byl wrakiem czlowieka. Nie raz jak bylam na noc u niego nie kochalismy sie przez 3 miesiace od stycznia widizalam jak wstawal w nocy siedzial w kuchni odpalal papierosa od papierosa i plakal...
w koncu pokochalam go znow bo musze sie przyznac ze sie odkochalam. Odzyskal mnie. tak jak chcial. I nagle wszytskie obietnice zaczely topniec jak snieg na wiosne mieszkanie razem , kredyt na mieszkanie, slub.
Zaczely sie klotnie najpierw stonowane wywazone pelen argumentow az doszlo do wczoraj. Do regularnej bijatyki szarpal mna jak sciera ja nie pozostalam mu dluzna oddawalam raz za razem. a ze chodze na silownie wiec slaba nie jestem. Wykrzykiwal ze jestem zerem ze wszystko co mam to dzieki niemu ze wydal na mnie tysiace zlotych ze gdyby nie on to lumpem bym byla i w lumpeksach sie ubierala ze mam oddac te wszytskie pieniadze ze jestem mu winna. Koszmar do dziisaj to mi wszytsko dzwoni w uszach. Nie wiem kiedy to sie stalo kiedy on tak si zmienil ale wybaczy sobie nie moge ze do niego wrocilam ze uwierzylam. Kazdy sie stukal w glowe jak wracalam bo naprawd ebylam dosc zaleczona z niego.
Dodatkowo zaczal znow popijac co zawsze mnie wkurzalo i doszedl hazard..
wciaz wierze ze sie jakos naprawi a zdrugiej strony to nie chce go znac.
Ale tak ciezko wymazac 3 lata
przpraszam za chaotyczny wpis z dupy
Monika
Nela83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 12:34   #1733
Tatty Teddy
Rozeznanie

Puchatkowa Dama doleciała do Chorwacji, właśnie dostałam smsa Też bym chciała tak leczyć smutki, szczęściara

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-23, 13:55   #1734
justyna_0000
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez change Pokaż wiadomość
Nie mam siły... Są takie dni, ze chcialabym polozyc sie i juz wiecej nie obudzic... Moja egzystencja jest totalnie bezsensu... Ja nie umiem być totalnie sama, potrzebuje kogokolwiek w poblizu, rozmow, przebywania z kimś... wrażenia, że kogoś obchodzę i mam za kim tęsknić...
Teraz znajomy z ktorym sie kolegowalam i staralam sie otworzyc teraz kiedy sie staralam bardziej mnie olal...
Byly od roku ma dziewczyne... I mimo, ze nie mam go na fejsie nadal z nia radosnie jest... Ja tego nie ogarniam, ze ktos tak latwo mnie zastapil... i nagle gdzie są jego wszystkie wady? Czy laska ich nie widzi, czy moze przy niej sie stara i nie zdradza jej rozmowami z innymi i ogladaniem sie, fochami...
Nie wiem nic. Mimo wspolnych znajomych moge sie tylko domyslac, wystarczy wiedza ze nia sie publicznie pochwalil... Co z tego ze tlumacze sobie, ze spotyka sie z kims przecietnym i sam sie taki stal... Najwyrazniej on przynajmniej jest szczesliwy... a ja nie potrafie... Mimo, ze to on powinien cierpiec, cierpie ja... Nienawidze go tak bardzo za to wszystko Jestem beznadziejnym przypadkiem nikt mnie nigdy nie pokocha...

Mam dzisiaj podly dzien....

Jejku jak dobrze Cie rozumiem... Jestem w identycznej sytuacji.. Tyle, że pół roku po rozstaniu, a były od pół roku szczęśliwy z inną. Również nie mam go na fejsie, wystarczy, że słyszę od znajomych, że znowu dodał nowe zdjęcie. Minęło tyle czasu a ja się nie mogę z tym pogodzić, nie umiem zaufać żadnemu facetowi.. próbuję się spotykać ale to bez sensu. On jest kawałem gnoja i to on powinien cierpieć. Nie wiem czy kiedyś będę szczęśliwa... czy to kiedyś minie..
justyna_0000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 13:58   #1735
Nela83
Raczkowanie

Ale się tego boje. ... boje się ze on tez pierwszy będzie kogoś miał... i że będzie szczęśliwy.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Zdezaktywowalam fb wole nie wiedzieć. Za tydzień jedzie na wesele na które ja miałam jechać z nim. .. wole nie myśleć czy kogoś zabierze.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Nela83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 14:15   #1736
k_aterina567
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justyna_0000 Pokaż wiadomość
Jejku jak dobrze Cie rozumiem... Jestem w identycznej sytuacji.. Tyle, że pół roku po rozstaniu, a były od pół roku szczęśliwy z inną. Również nie mam go na fejsie, wystarczy, że słyszę od znajomych, że znowu dodał nowe zdjęcie. Minęło tyle czasu a ja się nie mogę z tym pogodzić, nie umiem zaufać żadnemu facetowi.. próbuję się spotykać ale to bez sensu. On jest kawałem gnoja i to on powinien cierpieć. Nie wiem czy kiedyś będę szczęśliwa... czy to kiedyś minie..
Ja mam to samo.. ponad 5 miesiecy po rozstaniu a dzisiaj znów płacze... bo strasznie tęsknie... a on pewnie nawet nie pomyśli, że taki ktos jak ja był... to tak cholernie boli... i w dodatku ciągłe te moje domysły, że na pewno kogoś ma ( on ciągle mówi, że nie mi i naszym wspólnym znajomym..ale ja w to nie wierze). Wyobrażam sobie ciągle jak jest szczęśliwy z kimś innym a mi jeszcze pare dni przed rozstaniem mówił jak bardzo chce mieć ze mna dziecko.... chyba ciągle mam nadzieję.. tylko każdego dnia uświadamiam sobie, że to coraz mniej prawdopodobne....
Stary 2014-06-23, 14:25   #1737
Katka20
Rozeznanie

GG do Katka20

Cytat:
Napisane przez Tatty Teddy Pokaż wiadomość
A może znajdź sobie jakąś pasję, jakieś nowe hobby?
Ehh wszędzie piszą znajdź pasję, hobby, rozwiń zainteresowania itd........może za jakiś czas...... jeszcze jestem w tej żałobie....wstałam, umyłam się, poszłam po coś do jedzenia, wlazłam do łóżka, zasnęłam, obiad, znów łóżko..... za 2 godz szybka wizyta u psychiatry, ma sprawdzić czy to co biorę mogę brać jeszcze czy już koniec.

Wyłączyłabym także fb ale na nim piszę z moimi przyjaciółkami za granicą....

Tak wiadomo, że nic nie pęka tak po prostu, że się zbiera...ale o tym się mówi do cholery no! A to że ja mówiłam to też nie było zbyt dobre, tzn sposób jak to się kończyło a kończyło się kłótniami, polecam książkę o kobietach które kochają za bardzo...to były moje błędy, jakaś mała rzecz stawała się problemem i trzeba było to przedyskutować, od słowa do słowa i kłótnia ale dobrze się zawsze kończyło. A on.... on wolał tak jak któraś z Was pisała-zamieść problemy pod dywan. Cham bo cham, ale i tak kocham i tak tęsknię....
A skoro czuł się źle wcześniej- to dlaczego mówił do ostatnich dni że mnie kocha??
A jak spytałam dlaczego nie mogę dostać szansy to usłyszałam, że już miałam ich 7 czy jakoś tak, w sensie że te parę razy po kłótni pojechał do rodziców na noc i wracał albo rano albo po dwóch godzinach...
Chciałabym umieć to zamknąć za sobą ale bardzo ciężko
Chciałabym też wylecieć do chorwacji albo gdziekolwiek byle odpocząć i nie myśleć....

jak zrobić cytowanie większej ilości osób?
Stary 2014-06-23, 14:37   #1738
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Ehh wszędzie piszą znajdź pasję, hobby, rozwiń zainteresowania itd........może za jakiś czas...... jeszcze jestem w tej żałobie....wstałam, umyłam się, poszłam po coś do jedzenia, wlazłam do łóżka, zasnęłam, obiad, znów łóżko.....
Ale wiesz, że takim postępowaniem przedłużasz agonię?
Stary 2014-06-23, 17:03   #1739
leonela
Raczkowanie

Nie było mnie tu trochę i wiecie co o ile akceptuje ,że mąż mnie olał i zostawił dla młodszej o tyle nie potrafię zaakceptować tej ogromnej samotności która mnie otacza przez niego zrezygnowałam ze wszystkich znajomych nie mam nawet z kimś wyjść na kawę tak zwyczajnie pogadać.
Dom, praca i tak latami bo ci niefajni , bo tam ci za głośmi ,zero życia towarzyskiego wszystko podporządkowane szarej egzystencji wiem deprecha jak nic wylewa się ze mnie. Strasznie trudno poznać dziewczyny w moim wieku przed 40 a ja tak potrzebuje bliskości ludzi Teraz tylko albo widzę szczęśliwe rodzinki albo zakochanych.Uwielbiam rower,fitness, góry a jestem samotna wśród ludzi to takie smutne. Szkoda ,że żadna z was nie mieszka w moim rejonie i pal licho wiek. Macie jakieś pomysły jak poznać zwyczajnych nowych ludzi bo ja nie mam już pomysłu? Skorki za takie wywnętrznienie ale już nie daję rady samotność jest straszna
leonela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 17:07   #1740
Malla
Nie depcze krokusów

A co z tymi wszystkimi znajomymi, których miałaś wcześniej? Odnawiałaś kontakt?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości