|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Najlepsze efekty miałam po ćwiczeniach z: | |||
| Ewą Chodakowską |
|
1 | 8,33% |
| Mel B |
|
2 | 16,67% |
| Anną Lewandowską |
|
0 | 0% |
| Inne |
|
9 | 75,00% |
| Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ewa Chodakowska - czy polecacie ćwiczenie z nią? Wasze efekty
Cytat:
Według mnie to najważniejsze abyś Ty sama widziała efekt i czuła się dobrze we własnym ciele. No ale nie ukrywajmy że komplementy potrafią dać ogromnego kopa do dalszego działania A jak było jeszcze ciepło i wskakiwałaś w bikini, to też zdawali się nie zauważać różnicy tych 12kg? |
|
|
|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sensie tyłek tak, bo ja dużo nad pupą pracowałam no właśnie, jakby tak ktoś miłe słówko szepnął że schudłam czy coś to by moja dumka urosła oglądam swoje zdjecie i stwierdzam narcystycznie że są efekty Szkoda, że teraz czasu nie mam ![]() Dzięki
|
|
|
#1713 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnie też będzie ciężko z czasem - zwłaszcza dzisiaj i jutro. A może by tak w sobotę na basen po szkole...
|
|
|
|
|
#1714 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1715 |
|
Rozeznanie
|
Matko.. Dziewczyny, mam takie zakwasy! Wczoraj robiłam Metamorfozę, dziś dzień drugi. Chce dobić do tych 21 dni i zobaczyć obiecane efekty.
![]() Powiem Wam, że po brzuchu widzę, że coś spada, ale nogi? Masakra.. Nie mogę na nie i ten cellulit patrzeć. Czy któraś z Was też ma ten problem i posiada jakieś rady? |
|
|
|
#1716 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na początku lata z przerażeniem zauważyłam, że po wewnętrznej stronie moich ud zaczął się pojawiać cellulit a sama skóra przy chodzeniu w szortach uroczo się trzęsła Odkąd zaczęłam pić ok 2 l wody dziennie, jeść więcej warzyw i w ostatnim czasie troszkę ćwiczyć - cellulit się zmniejszył i jest mniej widoczny ![]() Może i na Ciebie poskutkują te sposoby. |
|
|
|
|
#1717 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Opuszczam Was na weekend. Za godzinę jadę do swojej lepszej połowy i coś wczoraj mówił, że chciałby w sobotę strzelić trening Czarno to widzę Miłego weekendu |
|
|
|
|
#1718 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1719 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko nad jedzeniem popracować ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
A może jakieś ćwiczenia? ![]() Udanego weekendu! Ja też się w końcu dziś z moim widzę i miałam nadzieję na małe conieco, ale mam taaaakie zakwasy, haha.
|
||
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
hejka dziewczyny!
mogę dołączyć? liczę, że z Wami będzie raźniej długo nie mogłam się zmobilizować do ćwiczeń...albo ćwiczyłam bardzo niesystematycznie. Naoglądałam się tyle tych metamorfoz na profilu Ewy Ch., że stwierdziłam, ze skoro inne kobitki mogą, to ja też... więc kupiłam piłkę i postanowiłam najpierw wziąć się za Metamorfozę 21 dni... dzisiaj zaliczyłam trzeci dzień..ale dotarłam tylko do 33 minuty bo przeziębiona jestem i lekko sił brakuje.... chciałabym dotrwać do końca i przez te 21 dni zauważyć jakieś pozytywne zmiany...potem mam zamiar zwiekszyc jeszcze swoją aktywność z innymi ćwiczeniami bo do zrzucenia jakies 10 kg co najmniej...najlepiej 15
|
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od dzisiaj metamorfozę będę robiła tylko piłki nie mam
|
#1722 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też nie mam i to nie szkodzi, są wersje bez piłki pokazywane. No i do większości używam takiej małej, zawsze coś.
|
|
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja za to w ostatnich dniach przechodzę na etap klimatyzowania się do jesiennych warunków. Za nic nie mogę się wyspać, ciągle mi zimno, dzień jakiś za krótki... Jeszcze do tego szkoła i zbliżający się okres |
|
|
|
|
#1725 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem przeziębiona ale się nie poddaję tak sobie myślę za każdym razem, jak będzie wyglądało moje ciało po miesiącu-dwóch ćwiczeń...i np. na sylwestra , o wiośnie nie wspominając ![]() dzisiaj już poćwiczyłąm... wieczorem jeszcze zamierzam na rowerku stacjonarnym pocwczyc
|
|
|
|
|
#1727 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1729 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja duszyczka jednak została ocalona. Co prawda nie było basenu, bo TŻ potrzebował auta, ale za to poskakałam sobie w domowym zaciszu. Najpierw 10min tabaty z nieco irytującą dziewczyną w różowym topie, następnie 10min sprawdzonego Dance Cardio a na sam koniec prawie 30minut z Bipasha Basu. Jestem z siebie dumna, że jednak udało mi się ruszyć. Chociaż nie wiem czy uzyskam jakiś efekt ćwiczeń po tym weekendowym obżarstwie. Ale to i tak lepiej niż jakbym nie zrobiła nic Dobranoc
|
|
|
|
|
#1730 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1731 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wróciłam wczoraj wieczorem. Byłam tak zmęczona, że nawet nie chciało mi się laptopa włączać Jestem właśnie po Skalpelu (wyzwanie) i biegnę zająć się ciałem i włosami Mam pytanie: co zwykle jecie po treningu? |
|
|
|
|
#1732 | |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
Cytat:
![]() Ależ Cię TŻ wymęczył ![]() Wiem, że to chyba niezbyt zdrowo, ale przeważnie nic. Jakoś już nie mam ochoty jeść na noc - ćwiczę ok 19-20 więc zanim skończę i wezmę prysznic to już przychodzi pora na spanie. |
|
|
|
|
#1733 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wymęczył, ale ja go również. Samo gotowanie obiadu dostarcza nam rozrywki - wystarczy że jedno zaczepi drugie i zaczyna się gonitwa po całym mieszkaniu ![]() No tak, jeśli się ćwiczy wieczorem, to pewnie się nie chce.. Przeważnie ćwiczę rano póki mogę. Gdzieś czytałam, że powinno się zjeść węglowodany? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1734 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gdzieś słyszałam że żeby mięśnie lepiej się regenerowały po wysiłku najlepiej jest zjeść coś o wysokim indeksie glikemicznym oraz coś co zawiera białko. Ale ile w tym prawdy to jeszcze nie sprawdzałam...
|
|
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
![]() ja też ćwiczę raczej wieczorami i potem nic nie jem węgle to chyba jak się masę robi na siłce ale pewności nie mam ![]() ja właśnie pół godzinki z mężem w siatkówkę pograłam i zaraz idę robić właściwy trening... czekam tylko aż tz się ogarnie, żeby juniorem się zająć bo inaczej mi młody przeszkadza w ćwiczeniach
|
|
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem po turbo wyzwaniu z Ewą. I tak mnie skręcało z głodu, że musiałam coś zjeść. Niby tylko 30minut ale nieźle daje w kość. Teraz jeszcze tylko popracować trochę i spać |
|
|
|
|
#1738 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z E. Chodakowską dziś ćwiczyć zaczynamy, tłuszczykowi się nie damy :)
O, ooo, w sumie białko ma większy sens
Dzięki dziewczyny, jesteście fantastyczne Muszę powiedzieć, że zakwasy w pośladkach to moje ulubione zakwasy Dzisiaj znowu czeka mnie bieganie po mieście. Coś za często jestem na uczelni jak na wciąż trwające wakacje Turbo wyzwania chyba jeszcze nie przerabiałam. Może jutro się skuszę?
|
|
|
|
#1739 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie Panie
![]() Wczoraj zaczęłam swoją przygodę z Ewą i mam do Was kilka pytań, mam nadzieję, że pomożecie mi choć trochę w wytrwałości Zaczęłam od skalpela, ale na YT znalazłam Skalpel Wyzwanie, ponoć jest jeszcze Skalpel II, czym one się od siebie różnią? Który program wybrać na początek, jeśli wcześniej nie miałam w ogóle styczności z aktywnością fizyczną? Czy efekty wg Was są zadowalające? Kiedy najlepiej ćwiczyć z Ewką?Serdecznie Was pozdrawiam
|
|
|
|
#1740 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnie dzisiaj będzie spokojnie - odpoczywam po wczorajszym więc może tylko leciutkie rozciąganie. Należy mi się, bo do drugiej siedziałam nad tłumaczeniem umowy do pracy Cytat:
Osobiście nie robiłam jeszcze wyzwania ze Skalpelem ale na podstawie turbo spalania/wyzwania mogę powiedzieć że jedno od drugiego różni się sposobem wykonywania ćwiczeń. Wyzwanie jest rozliczane na serie między którymi wykonujemy coś w rodzaju kardio - podskoki etc. Więc myślę, że ze skalpelem może być podobnie A skalpel II z tego co wiem wprowadza ćwiczenia z krzesłem. Sądzę że na początek fajnie sprawdzi się ekstra figura, skalpel, secret - to są takie lżejsze programy. Jak tylko będziesz czuła niedosyt możesz zawsze próbować pójść o kroczek dalej do Killera oraz różnych wersji Turbo. Lepiej powoli a do celu, niż po tygodniu sobie odpuścić. Poradzę Ci również to, co mi poradzono na początku mojej przygody tutaj - nie trzymaj się kurczowo jednego trenera - miksuj zestawy, szukaj nowych ćwiczeń i baw się tym Co do efektów, to po dwóch tygodniach ćwiczeń (średnio 4x w tyg) już odczuwam pewne zmiany. Brzuch stał się nieco bardziej płaski, pośladki troszkę się napięły i przede wszystkim mam więcej energii do wykonywania kolejnych ćwiczeń. Jeśli do treningów dołożysz również zdrowe odżywianie, to pierwsze efekty zaczniesz odczuwać dość szybko, natomiast na te wizualne trzeba poczekać troszkę dłużej. A pora? To zależy od tego jaki masz tryb dnia - mi najbardziej pasuje ćwiczenie wieczorami, przed snem bo wtedy akurat mam chwilę dla siebie po dniu w pracy. Trzymamy kciuki i czekamy na relacje na bieżąco
Edytowane przez StonkaaZiemniaczana Czas edycji: 2015-09-15 o 12:23 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

może tego nie widać, a ubrania się kurczą na tyle w praniu że jednak spadają mimo wszytsko, co jest grane że tego nie widać
Według mnie to najważniejsze abyś Ty sama widziała efekt i czuła się dobrze we własnym ciele. No ale nie ukrywajmy że komplementy potrafią dać ogromnego kopa do dalszego działania 
W sensie tyłek tak, bo ja dużo nad pupą pracowałam
oglądam swoje zdjecie i stwierdzam narcystycznie że są efekty
Szkoda, że teraz czasu nie mam