|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Ewcia no niestety.
Matkooo u nas dalej wieje ze malo okien z chalupy nie wydrze :/ |
|
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
jak byliśmy teraz na prywatnej wizycie to był chłopiec który od 3 miesięcy non stop kaszlał, lekarka wykryła krztusiec
|
|
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
Passion, zawstydzasz mnie
ja nic, ale ja ostatnie dni mam zawalone robotą.. (tak sobie tłumacze)Kurcze, Dziewzyny, przepraszam, że więcej nie napisze, ale mam galarete zamiast mózgu i nie pamiętam co przed chwilą przeczytałam
|
|
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Joasia gratulacje roczku, fajnie ze mąż pamiętał
Ewka a ty coś dostałaś od męża za poród ? Ewka chyba by Cie siostry przetracily jakbys obca osobe wzięła za chrzestna Zapisałam się na wyjazd do Tunezji, zobaczymy czy się załapie, trzymac kciuki
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2015-01-09 o 20:15 |
|
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Badzia cwicz pamiec
Ale wiesz... Mam to samo :P Byle do wiosny ![]() Passion Bogu dzieki ze w ogole wykryla lekarka! Krztusiec wraca... Niestety. Ech moj Menzus spi... Skroilabym sobie material na maskotki ale nie chce Go zbudzic No nic poleze i popacze w TV choc nic nie ma :/
|
|
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
co do tych szczepionek 3 w jednym to nie sa dobre, sis kolezanka kupiła w aptece taka szczepionke i teraz synek jst chory tylko nie pamiętam na co ale poważne, cos tam z rozwojem jest nie tak jego
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczko wlasnie wiele jest takich przypadkow. Nie zawsze musi sie stac cos zlego no ale.
Swoja droga jak moga walic w dziecko takie szczepionki ktore sa po prostu podejrzane i niewiarygodne. W glowie sie nie miesci! Aaaale bym pomelo zjadla
|
|
|
|
|
#1718 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja szczepie zwykłymi. Spotkalam się z różnymi opiniami ale wole std rozwiązanie. Żadnemu z moich dzieci nic nie dolega.
|
|
|
|
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie mam 3 siostry 2 w ciazy Chcialam najmlodsza ale ona w list byla 0chrzestna a tamte nie maja jeszcze chrzesnikow A tamte mi nie "pasuja"
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ewka mała nie dała dzisiaj pospać, że tak wczesnie dziś ? Chyba musisz mężowi delikatnie podsunąć taką informację, może on nie wie. Co do chrzestnej to sie niem przejmuj, bierz kogo uważasz.
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia ja gdzies slyszalam przesad ze kobiety w ciazy nie moga trzymac do chrztu... Ale co i jak-nie wiem. Tyle ze przesady to hmmm...
Trzeba na nie patrzec przez palce A Ty mkze delikatnie podpytaj najmlodsza czy by Jej nie przeszkadzalo jakby znowu byla chrzestna ![]() U nas ja chce swoja Siostre a P swoja. Z tym ze ja nie chce od P bo Ona za granica :/ Co mi z takiej chrzestnej. A moja Sis na miejscu. No ale wtedy P nie mialby kogo za chrzestnego wziac i o tak. Musialaby byc dwojka ode mnie. Kuleczko Tunezjaaaa... Aaa wez nie gadaj Ja rok temu planowalam swoja Grecje Ile taki wyjazd i kiedy? A i dziekuje za gratki
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chce zadnych prezentow a tym bardziej z laski mam juz swoj prezent spi mi na rekach Asiu pytalam ostatnio ksiedza jak chodzil po koledzie o to to mnie wysmial ![]() Mowi przeciez to stan blogoslawiony wiec jak najbardziej A sis by sie napewno zgodzila juz sama nie wiem... Kuleczka super z ta wycieczka
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też pokutuje ten zabobon
|
|
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Ewus heh nooo ksieza w zabobony nie wierza
Ja w sumie to tak roznie Aaaa kupiłam ostatnio portaski dla Toska mojego Sa takie slodkie
|
|
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
Ksiadz bardzo fajny
Zmienil nam sie w tamtym roku Wczesniejsi byli "sluzbistami" np nie ma slubu to dziecka nie ochrzci a ten bardzo fajny nie ma problemu z niczym ![]() Asia pokaz portaski
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
np zabobon z nieobcinaniem wlosów do roczku
![]() koleżanka taka zabobonna, że jej syn miał do chrztu kitki bo takie długie włosy
|
|
|
|
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak sasiadka mamy zobaczyla ze w ciazy zafarbowalam wlosy "co ty ro Bisz zobaczysz bedziesz miec rude dziecko" ![]() A narazie to maly czarnuszek
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe to o farbowaniu w ciazy przeczytalam gdzies niedawno
Swoja droga-ciekawe jakby to mialo zadzialac. A jak dziewczynka ruda-to by byly faaajne wloski Chlopak juz gorzej :P A o obcinaniu nie slyszalam Ewcia do co chrztu to ja sie iuz pytalam czy mi ochrzcza... Ale mam takiego znajomgo ksiedza i nawet chcial nam na szybko slub dac Ale mowil ze nie ma z tym problemu bo tu chodzi o dobro dziecka. Portaski juz foce.A dzis do nas maja przyjść znajomi z dwojka dzieci. Szczerze-jestem przerazona... Bo wiem jak ta mala piszczy a moja mama jest na to uczulona :/ Jakos wolalam sie do nich wybrać. No ale. Poza tym meble mamy w rozsypce szuflada z majtkami przykryta poduszkami bo jest w reklamacji jednego frontu nie ma bo tez zle zrobili i tak wszystko rozpierdzielone! Ze az zla jestem na te odwiedziny. |
|
|
|
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedz ze sie zle czujesz ![]() zabobonow jest cala masa jak by czlowiek chcial w nie wierzyc to by oszalal ![]() mi sie zawsze marzyly rude wlosy ![]() teraz moze jak bede farbowac to cos w rudy wpadajacego delikatnie ![]() mam tyle roboty a moja krolewna ani mysli spac
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
Passion Twoja M ma gęste włoski teraz tak ich dużo
O obcinaniu i farbowaniu nie słyszałam hehe Ewka no jasne to jest najpiękniejszy prezent Mnie to wkurza że nie ochrzczą dziecka, a co to wogóle ma wspólnego przecież dziecko nie odpowiada za rodziców Takie przymuszenia Joasia a nie dużo, ale jest trochę zwiedzania hoteli bo to taki szkoleniowy wyjazd przyjemne z pożytecznym. Wyjazd pod koniec kwietnia. Narazie wysłałam zgłoszenie, muszę czekać do 24 czy się załapię czy nie. No to nie fajnie jak masz odwiedziny i nie czujesz komfortu. Do nas dzisiaj przychodzi koleżanka na film ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Jak się załapiemy to Tż musi paszport zrobić i to szybko
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no nie będę odwoływać, bo się wybieramy już do siebie ze 2 miesiące. A tak prawdę mówiąc to my mieliśmy iść do Nich... No ale nie wiem co to się odmieniło. Oj będzie co ma być. Nie dam rady nic upiec. Ani sałatki zrobić z moimi rękami. Poza tym trzeba chwilę stanąć, a nie mam na to sił. Zawsze mi P pomagał. A że dziś w pracy i późno wróci to będą jakie ciastka paluszki itd
![]() Kuleczko trzymam kciuki żeby się udało Faaajnie A paszport może niech już wyrabia![]() Ewcia może jaką kołysankę zaśpiewaj ![]() Aaa a propo moich rąk-pomogłam mamie chociaż ziemniaczki ostrugać. No i strugam strugam i przy którymś patrzę co ja mam takiego czerwonego na palcu. A to krew Nawet nie czuję jak się kaleczę
Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2015-01-10 o 12:26 |
|
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
Passion brawa dla M
Kuleczka pokarz półkę to Ci powiem bo tak z wymiarów dziwnie brzmi ![]() Przepraszam że się nie udzielam jakoś ogarniam ale juz na wizaż czasu nie starcza, od przyszłego pn jestem już sama z dzieciakami...
|
|
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
I_K ale wszystko ok? Zdrowe towarzystwo?
K rośnie? Buziaki ![]() Passion ależ ta M Wasza to normalnie... Iskierka Te oczy... Przecudne ma |
|
|
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
K 4430 ważył w środę wiec ładnie przybiera
![]() wszyscy zdrowi ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- mam to konto na zus i można sobie podejrzeć kiedy będę miała wypłaty i ile ale fajna sprawa w tym zusie nigdy nic nie wiadomo za co i ile wypłacają a tu wszystko jasne
|
|
|
|
|
#1735 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie Alex nie ma jeszcze chrztu ale będzie ojcem brat mój i znów kozynka M a brat jest teraz chrzestnymm 3 ki dzieci od naszego brata. Haha śmiesznie to brzmi i pogubic się można
---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Kuleczka trzy mam kciuki IK super, brawa dla K a jak braciszek? Jaka jest różnica wieku?Ja poprosilam mamę aby wszystkie dzieci mi na 2 godz wzięła: ) ze tez nie pomyslalam o tym jak TŻ był!!!! |
|
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
I_K coś takiego tylko że inne wymiary http://allegro.pl/polka-wiszaca-maks...955502812.html
Ładnie przybiera na wadze Qsloncu, dziewczynkę chcieliście poćwiczyć
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
I_K a to można jakoś samemu założyć?
|
|
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
Joasia można tylko do zusu trzeba chyba podjeść bo podpis elektroniczny chyba musi być
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Asia tak jak pisze Kuleczka, ja podpisem to zakładałam
![]() już do końca zasiłku mam zaplanowane wypłaty Kuleczka taka by ładniej wyglądała ![]() http://s206.photobucket.com/user/now.../zmmz.jpg.html |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.

ja nic, ale ja ostatnie dni mam zawalone robotą.. (tak sobie tłumacze)
No nic poleze i popacze w TV choc nic nie ma :/

Takie przymuszenia