|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Dobry wieczór
![]() Gianka i Ewa.. napracowałyście się kobietki a tu taka nieprzyjemna niespodzianka ![]() Iza fajnie, że spędziliście z małżowiną miły dzień ![]() Kasia ![]() ![]() Lilka.. syna chcieliście wymanewrować z miłego wieczoru ![]() ![]() Ewa.. ja też nie rozumiem, tych pomyj jakie się wylewa na in vitro. Wg mnie próbować trzeba wszystkiego co jest dostępne w dzisiejszej medycynie. Ale siostra na pewno wie, że poza teściówką ma w Was wsparcie ![]() Klusia jak Hanek ? Migocia ![]() ![]() Mysia ![]() ![]() Basia.. dobry pomysł z tym rachunkiem za leki i opiekę, wystaw dla teściowej ![]() a ja zostaję słomianą wdową od jutra aż do stycznia ![]() ![]() K. jedzie na święta do PL, wraca w styczniu.. chce się jeszcze wybrać na narty.. mam nadzieję, że szybko zleci. Prezenty sobie już daliśmy.. ![]() chciałabym, żeby tak już zawsze między nami było jak jest.. eh ![]()
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
O mamo padam
![]() ![]() Madziu współczuję,a nie myślałaś żeby też pojechać?
#1713 |
Zakorzenienie
|
Ewcia myślałam.. ale nie mogę jechać na tak długo jak on jedzie. A poza tym, moja rodzina jest tutaj, on też chce spędzić święta z rodziną, bo był w PL w kwietniu. I nie wiem czy jego mama nie przyjedzie z nim do UK na trochę.
Muszę przeżyć, dam radę zaraz święta to będę mieć zajęcie i myślę, że zleci szybko ![]()
![]() |
#1714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mam nadzieję że Ci szybko zleci,mi do czwartku się ciągnie jak nie wiem ![]()
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
O mamo co za dzień
Nadrobilam ale nie pocytuje..wiecie że Was kocham wszystkie i każda z Was ściskam i cieszę się z Izą z fajnego dnia ![]() pocieszam Madzię że zaraz K wróci ![]() przytulam Mysię ![]() wsciekam się razem z Gianką i Ewcią ![]() ![]() i Kasi też dla poprawienia stosunków ![]() pytam Basię o cycki ![]() życzę Lili jeszcze wielu romantycznych wieczorów ![]() Ziajce życzę zdrowia ![]() Kami udanego wieczoru ![]() Zophiee z mamą fajnie ale z tz najlepiej ![]() Agabi, Yss ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
Ewa.. teraz już będzie leciał czas szybko.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1717 |
Wtajemniczenie
|
Na chwilkę bo zasypiam.
Kluseczko ![]() ![]() Ewcia nie smutaj,szybko minie te kilka dni. A Kosiatego do mnie przyślij, Komandosi razem wyszaleją się! Madzia z nami szybciej czas leci. Migocia ty się.teraz nie przemęczaj lepiej. I sama też wolałabym podglądać co tam się dzieje w środku. Wybaczcie ale już nie myśle. Spokojnej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
Klusia tez Cie kochamy i mocno sciskamy.
Ziajka oj nie wytrzymalabys. Moj jest jak Forest Gump. Non stop w ruchu i gada do tego jak szalony+ Szalony Kubula to sie rowna Twoj pobyt w "sanatorium" czyt.psychiatryku😄 Madzia ja to wiesz cytologia,badanie cyckow-no tak ogolnie. I pierwszy raz na nfz ale lekarz podobno bardzo fajny. No nic. Zmykam poki moj niedobrus spi a wlasnie Izka,Mysia ciesze sie ze fajki poszly w zapomnienie. To dobranoc moje kochane. Wielka lofk dla Was❤
#1719 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym widzieć spotkanie Czarodziejów
![]() dobranoc, lofka soł macz ![]() ![]() dzięęęęęękuję <3
![]() |
#1720 | |||
Wtajemniczenie
|
No to ja ostatnia.
Raczej kasy nie mam na kupowanie. Inna sprawa, że ja to po prostu lubię. Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja szyję i szyję. Dziś skończyłam prezent dla teściowej. Etui na pałki do grania na misach - tak wiem jak to brzmi. Jeszcze tylko szwagrowi ubranko na telefon co go gubi namiętnie i torba na zakupy dla babci. Moja mama chce żebym jej uszyła torbę formatu A4. Szycia i szycia ![]() Dobranoc / Dzień Dobry |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Wtajemniczenie
|
yssmay ja się doczekać nie mogę kiedy Mikołaj mi moją maszynę przyniesie
![]() ![]() PannaMagda oby szybko ten czas Ci zleciał. To jest taki okres że nie obejrzysz się a znów razem będziecie. Trzymaj się! 89migotka i nas też bara buch jest ostatnio jakoś częściej ![]() _Kluska_ faktycznie pozytyw od Ciebie bije ![]() Ha i dziś to ja ostatnia. Jakoś spać nie mogę. Dobranoc Kochane! ![]()
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
spać nie mogłam w nocy. usnelam przed północą o 2 się obudziłam. Teraz wstałam i powoli się do pracy szykuje
![]()
![]() |
#1723 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() My wstalysmy o 7 noc super bez pobudki ![]() ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- Magda bardzo mocno cie sciskam szkoda ze k.na tak dlugo jedzie. Ale ciesze sie ze jests taka szczesliwa ![]() Yss ty rob nam fotki tych twoich prezentow zebysmy mogly podziwiac ![]() Kluska snilas mi sie dzis ![]() ![]() Iza super ze tak latwo ci poszlo z rzuceniem fajek ![]() Ziajka jak katar?nadal meczy? ---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Ewcia Kostello jest cudowny no jak wie co powiedziec zeby mamunia wziela. Wiesz wyobraznia dziecka jest ogromna moze mis go wystraszyl albo minionek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
szkoda ale mam nadzieje ze szybko ci zleci ![]() Cytat:
![]() Dzis na 14:00 do pracy... Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | |||
Zakorzenienie
|
Witam sie i ja
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiki juz nie wymiotuje wstawalam do niej w nocy zeby zobaczyc co i jak , ale na szczescie nie wymiotowala w nocy . Cola pomogla ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
![]() |
#1727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kciuki za szczepienie Arletko kurna ze tacy bezmuzgowcy chodza po tym swiecie . Ewciu Gianna nie lubie jak kolezanki umawiaja sie a pozniej nie przychodza Przepraszam ale wiecej nie pamietam ale ja Was wszystkie kocham i jestem z Wami wszystkimi ps. musze te 3 dni nadrobic bo nadrobilam tylko ostatnia strone przepraszam
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
Basiu dobrze ze juz cycuchy ok. Sciskam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek!
Wreszcie katar znika ![]() ![]() Może wreszcie w południe pójdziemy na spacer ![]() Kubula ostatnio gada po japońsku, nie wiem, nocami na kurs jakiś chodzi czy jak ![]() Ewcia nie doceniasz Czarodziejów ![]() Gianka ale Wam nocki pięknie idą. Kuba ostatnio ma fazę na wstawanie w półśnie i obijanie się o łóżeczko ![]() ![]() Arlerko gówniarze beznadziejni, tyle zniszczeń. Złapali ich ? Yss ty to jesteś złota rączka a raczej złota nitka ![]() Zophiee jak zdrówko? A może Bobri ten zapchany nosek ma przez ogrzewanie? Sama kombinuje coś jużz ręcznikiem na kaloryferze, otwarte drzwi w sypialni, niby lepiej. Mysia ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Iza o to jeszcze pół dnia z Domisiem ![]() Basiu dobrze, że wreszcie u was lepiej ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1730 |
Zakorzenienie
|
Hej
Wiecie co ja mam jakąś korbę na Waszym punkcie ![]() ![]()
![]() |
#1731 |
Wtajemniczenie
|
Witam się!
Spać w nocy nie mogłam, obudziłam się o 2:30 i tak ze dwie godziny się męczyłam. A teraz umieram ! Gianna M ![]() ![]() b a r b a r a no w końcu cycoliny odpuściły ![]() ![]() Ziajka cieszę się, ze i u Ciebie lepiej ![]() ![]() zophiee a co to tak tylko ? co się dzieje ? iza243 to masz trochę czasu z Domim, fajnie. 89migotka widzę wizażowe sny coraz lepsze są ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
Bobri dzisiaj od rana wymaga.
Dyktator jeden! |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Zakorzenienie
|
Hejasia.
Olcia zabkuje znow, ciagle marudzi i chce na rece. A ja mam tyle roboty... Apka mi wczoraj caly dzien szwankowala i temu nie pisalam. Migotko no Ewcia nas wszystkie od zlego obroni ! ![]() Ziajka to swietnie ze jest lepiej. Basiu pewnie mialas kryzys jakis laktacyjny. A powiedz mi ile razy Wania cycoli? U mnie Ola czesto bardzo. Ale sama sie domaga. Wklada glowe w bluzke ![]() Wiecej nie dam rady ale nadrobione wsiystko. Aaaa Ola nauczyla sie robic papa ![]() ![]()
#1734 |
Zakorzenienie
|
![]() Jestem, niby urlop a z motorkiem w pupciod rana ![]() Migotka, oj hormony Ci szaleją ![]() ![]() Mili, ja za to jak dziecko spie. Zasypiam juz o 20. Ide odbiore dzisiaj badania, może zobacze co tam wyszło, może jakaś anemia czy coś.. Gianka, Ruda, no zakupy były spore. Na szczescie już praktycznie wszystko kupiłam. I już raczej takie pojedyczne rzeczy. Dobra lece bo dentysta zaraz a ja nie ubrana ![]()
#1735 |
Zakorzenienie
|
Mysia no pewnie, że sny megasne bo z Wami
![]() Ale motorek ci się włączył od samego rana szaleje ![]() Mili chciałabym bardzo zeby jakaś podróż nas czekała ![]() ![]() Ziajka dobrze, że juz lepiej się czujesz ![]()
![]() |
#1736 |
Zakorzenienie
|
Jestem i ja.
Migicia co za sny. Fajnie. Oby sie spelnily nie liczac mafii😁 Mysiu udaneh wizyty u zebologa Yss o mamo ale sie naszyjesz. Ale cuda pewie wyjda. Basiu fajnie ze cycki funkcjonuja. Ziajka w sumie to byloby nam weslo z tymi Komandosami. Kasiu brawa dla Olasi. Zdolna kobitka. Izka ciesz sie synciem. Mili ,Migocia oby to byly te cykle. Madziu zleci raz,dwa. Mi Swieta zawsze ZA SZYBKO mijaja. Mialam cos jeszcze... COFEE LER AR YOU😢 Byla kumpela co wczoraj zawiodla. Wybaczam bo kocham Arletko ja na wadze 60kg... Pol kg na plusie.
#1737 |
Zakorzenienie
|
Młody pije mleko i mam nadzieję że będzie drzemka. I ja wzorem Mysi włącze turbo dopalacz i ogarnę pranie i lazienki
![]() Kasia twoja Ola jest niesamowita! Bardzo zdolna dziewczynka. Jak trzeba to noś choćby cały dzień! Robota nie jest najważniejsza! ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Mi się dziś śniła ppd- szorowalysmy razem fotelik do samochodu, który był w kupie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Wtajemniczenie
|
kasiab91 no
![]() ![]() ![]() zophiee Dyktator ustawia mamę jak chce ![]() RudaEwcia25 a gdzie Twój humor ? bo jakoś wydaje mi się, czy go nie widzę ? mysia1986 zazdroszczę już wolnego, ja jeszcze cały tydzień a masę roboty mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Zakorzenienie
|
Hej
Gianka ![]() Migotku Ty madz sny! ![]() Yss granie na miskach? Interesujące ![]() Hania juz w zlobku a ja jade na spacrr z kolezanka co adoptowala pieska ze schroniska. Musze go poznac ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Wtajemniczenie
|
Migocia a ja bym tam nie miała nic przeciwko Teneryfie
![]() Ewcia no i dobrze, koleżanka zrehabilitowała się! Mysia ale dopalacz, a ja nie wiem za co się zabrać ![]() Zophiee ![]() ![]() Kasiu Ola zdolniacha ![]() Kluska ale masz teraz czasu na nadrabianie zaległości z koleżankami. Dobrze, nie myślisz tak jak czekając w domu na Hanię. A jak przygotowania do roczku? Planujesz coś? Intensywnie myślę nad Kubuli ale to jeszcze miesiąc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.