|
|
#1711 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
|
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Kama- Korsem machniesz w Egipcie to Ci życ nie dają
Torba fajna ![]() Danusia mogę Ci.wsumie Wam dać linka do strony chińskiej -gdzie można kupic każdy ORGINAŁ w ludzkiej cenie.Kors,Chanel,Armani, Gucci itd,itd..Wszystkie marki. Cały asortyment -od butów po okulary.. Tyle tam tego,że można oc...ć![]() Amelia http://allegro.pl/kurtka-pikowana-za...159657672.html Zamówilam koszule Mielczarkowskiego i tuniki na styl Rubik.Gołe jedno ramię.I nasze zakonnice w pastelowych kolorach ,na krótki rękaw.Sobie kupiłam łososiową i błękit Juka bożesz Ty w takich szpilkach śmigasz jak sarenka ![]() Anyż- nie ma jak dołem poleci ,a górę ostrzykniesz |
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
no tego to zazdraszczam... tak na maxa bo chciałabym na szpilkach śmigać.... a niestety obcasy są ostatnio bardzo beee....
jedyna dopuszczalna wysokość to 4cm i to tylko w jednych butach, koturny (z resztą zanim je kupiłam to je obejrzałam z milion razy, kilka podejść do nich robiłam...) sobie leżą i się śmieją w szafie.... a ja w nich mało chodzę bo jakoś mi nie leżą... nie wiem czemu, może ciut za wysokie.... w ogóle zapałałam chęcią zakupu sneakersów (czy jak to się piszę) z nike.... spodobały mi się jak nie wiem, muszę chyba pomacać, przymierzyć i wtedy może zakupię.... aaa stronkę do torebek i innych poproszę może nie oci...ję tak od razu ale chodzi za mną nowa torebka... w moje niestety za dużo się mieści i wczoraj doszłam do wniosku ze za dużo wazy.... znaczy potrzebna mniejsza ![]() i w ogóle kto zabrał wiosnę???
|
#1714 |
|
Konto usunięte
|
Kama,
bardzo ładna torba ![]() Dokończyłam wczoraj 3 sezon House of cards.Niestety, rozczarowanie, zwłaszcza ostatni odcinek-beznadziejny po prostu. Miał to być ostatni sezon,ale raczej będzie kolejny,nie wiem, po co. Gdyby nie odcinki z rosyjskim prezydentem, nie warto byłoby oglądać całości...Chyba ze dla Robin Wright. Bo Spacey jako prezydent jednak stracił jaja... Brytyjczycy przynajmniej zakończyli swoja wersję z godnosciom osobistom , acz ich wersja jest trudniejsza do oglądania, czasem nudniejsza, ale mimo wszystko wciągająca![]() Chociaż prawdę mówiąc, i tak ich walka o prezydencką nominację jest znacznie ciekawsza niż trwająca u nas pseudokampania prezydencka.... Tez zabrali mi słońce i parę stopni Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-03-11 o 09:55 |
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też szaro i buro ...od poniedziałku. No i zimno raczej niż ciepło
Czarne ciężkie chmury na niebie... wiosno przybywaj, czekamy to na ciebie Oglądałam wczoraj w przelocie powtórkę M jak miłość i Kasię uśmiercili. W szoku jestem ![]() Kamlisa- śliczna torebka na lato ![]() Beata- zakończyłam wczoraj 3 sezon Homeland Miszka- ty nie gadaj tylko o linku a go posyłaj |
|
|
|
#1716 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój dobry kolega zamawia z Chin oprawki i zegarki. Wszystko mocno "markowe" i o ile oprawki naprawdę wykonane są dobrze to zegarki są kiepskie. Rolex z kilometra jest nie rolexem. Zresztą kto mając rolexa jeździ autem za 5 000 - tak jak mój kolega Powiedziałam mu to i po chwili namysłu stwierdził, że dysonans jest spory i musi to przemyśleć ![]() Nie boli mnie żołądek |
|
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś tam(nie wiem czy Wam pisałam?)zadzwonił do mych drzwi,jakiś bezdomny.Poprosił o jedzenie(co mnie rozczuliło,że nie o kasę)Skroiłam chłopu chleba sporo,grubo smarując masłem,obkładając te kanapki wędliną.Dodałam parówki i kiełbase do przygryzienia.Wczoraj mówię do męża,przy kolacji.Patrz bezdomny nie przyszedł więcej..A mój syn wypala-Mamo-pewnie mu Twoje jedzenie nie smakowało
![]() No pewnie nie![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Ludzie to mają pomysły https://www.youtube.com/watch?v=z3WCymhdBqY Ale kot jest wielki
|
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka - dla młodego
dawno się tak nie uśmiałam, ale przemyśl czy on nie chciał ci w ten sposób przekazać |
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka dobre
![]() gdzie wystawiłaś te sukienki pastelowe? na all ich nie widzę |
|
|
|
#1721 |
|
Konto usunięte
|
Mischko
linka chcę, od razu i to już ![]() Okulary też by mi się przydały i buty. Od tygodnia zaczęłam chodzić na naprawdę wysokich obcasach i już jestem ogarnięta wizją nowych cudnych szpilek. Ta stronka italylux jest Twojego sklepu, bo widzę piękną sukienkę, a nie widzę własnego rozmiaru... |
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
O rozmiary pytajcie,bo tych mniejszych nie wystawiam na allegro,ale mam na stacjonarnych sklepach
Zakonnicę dziś wystawię.Cudo <3 Aussie - przemyslałam,a jakże ![]() ![]() Link do strony http://www.aliexpress.com/wholesale?...nel+sunglasses |
|
|
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Kawę stawiacie za linka
Teraz wszystkie przepadną![]() Zakonnice wystawione(morelowo-łososiowa i błękitna) .Zdjęcia załączam,chodż nie oddają tego uroku-co w realu.Jest jeszcze kolor fuksji,cytrynowy i pudrowy róż. http://allegro.pl/sukienka-wloska-st...168626573.html Kama gdzie jesteś?ahoj Dziś poszalałam w kuchni.Zrobiłam polędwiczki w sosie śmietanowo- musztardowym http://www.mniammniam.com/Poledwiczk...o_-14071p.html ,do tego polecaane ziemniaki puree i sałatka z kalafiora.. |
|
|
|
#1725 |
|
Zadomowienie
|
Miszka jak przeczytalam pierwszego posta o stronie to od razu pomyslalam o chinskim ebay-u czyli aliexpress
Wiesz, ze czesto tam te oryginaly to np. zegarki, ktore sa niby Michael Kors, ale nie dzialaja, Pandora, ktora kolo Pandory nie lezala itp. Oczywiscie nie mowie, ze wszystko to podroby, ale duzo sie zdarza Historie jakie tu kraza o ludziach, ktorzy uwierzyli i sie nacieli Niektorzy sprzedawcy na ebay-u oszukuja w ten sposob, ze wystawiaja cos, Ty kupujesz, a oni zamawiaja na aliexpress i podaja Twoj adres Ja sie sama tak nacielam, niby kupilam na ebay-u z Portugali, a tu zamowione bylo z Chin. Na szczescie w pore sie zorientowalam, zglosilam ebay-owi i zablokowali sprzedawce, a pieniadze mi zwrocili. Osoba, ktora probowala mi sprzedac zaplacila okolo $7 a sprzedac probowala za 30 funtow. Mialam wyslany tracking number i po nim sie zorientowalam. Przesylka do mnie nie dotarla, wiec nie wiem c sie z nia stalo, czy nigdy nie zostala wyslana, czy tez byla przechwycona gdzies w trakcie.
Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-03-11 o 20:45 |
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
Uklika sa rzeczy droższe na tej stronie - np torebki ze skóry.Tak podrobione,że chyba marka górno półkowa -miałaby problem rozpoznać -który to orginał,a która podróbka..Chyba ,że po czipie
Nie mówimy tu o rzeczach za 2 dolary,bo to sa z reguły g...a..Ale można tam nabyć fajny towar ,za jakąś ludzką cenę...Z tego co mąż mi mówił,patrzy sie na komentarze i jakieś gwiazdki sprzeda jącego..
|
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka, Korsa do Egiptu nie biore, ja tam w torbie jedzenie dla kotów przemycam, wiec zwykła szmacianka akurat się nada
![]() A propos - dziś ładna torebke, Korsa, przynajmniej z nazwy widziałam u pacjentki. pochwaliłam szczerze, bo wyglądała z daleka...no, luksusowo. a ona mówi, ze jej siostra z Turcji przywiozła i za 200 sprzedała ![]() poczytałam o tym zabiegu http://www.estetic.pl/venus.html wygląda ciekawie, ale jednak ceny sa za wysokie Dla kogo oni to robia...?Sukienki sliczne, Miszka Ale jednak moje nogi wole trochę dłuższe ![]() Okulary na szczęście mam - Armani w przyzwoitej cenie. nie wiem, czy z chin, czy oryginały, ale je bardzo lubie, a u optyka sprawdziłam filtry i sa ok Ja na stronie nie przepadnę ![]() O, polędwiczki musze sprawdzić...Może jutro będę miałą ciut więcej czasu...? Dzis 20 pacjentów tam. potem przyjęcia w domu. po 18 naprawdę miałam już wszystkiego dość... |
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
Kama-jesteś nareszcie
![]() Mięsko wyborne,więc polecam przepis ![]() Sukienki są dłuższe ,niż te zimowe z długim rękawem. Czuję się w tej morelowej po prostu młodsza o 10 lat Liczysz ,że w tym roku będą kociaki? |
|
|
|
#1729 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka, jedziemy do Marsa, ale do innego hotelu, przecież nie mogli wszędzie tych biednych kotów wystrzelać!
Cóz, pracy mam więcej to jest mnie mniej Rozne rzeczy musze inaczej planować. wcześniej na ogół wszystkie piatki miałam wolne - na lekarzy, wizyty w estetycznej itp. A teraz - musze planować z wyprzedzeniem, by mi nie umawiano pacjentów...Inaczej jak pracujesz dla siebie i u siebie, a inaczej u kogos...Głodna jestem, polędwiczki ma narobiły apetytu Postaram się jutro zrobić zakupy... Tak gdzies miedzy praca, siłownia a praca
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-03-11 o 22:04 |
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Dana wszystkie kiecki- sa opisane już na allegro.Długośc i szer ,zalezy od rozmiaru jaki nosisz
Od 36 do 42 są wystawione.Dziewczyny poczytajcie jaki łebski lekarz.Jestem pod wrażeniem http://www.marekwasiluk.pl/category/...zna-w-pigulce/ |
|
|
|
#1732 |
|
Konto usunięte
|
Mischko
przepraszam mało przytomna jestem ostatnio... |
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
Helo
a gdzie wy się wszystkie podziałyście ?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1734 |
|
Konto usunięte
|
Ja we Wrocławiu jestem
|
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
a ja w Jasnogórogrodzie
![]() i zaraz się zbieram na rozmowę o pracę..... kciuki poproszę
|
#1736 | |
|
Konto usunięte
|
Bardzo przyjemny olejek do włosów
http://www.helfy.pl/wlosy/olejek-do-...y-flame-forest daje taki fajny poślizg i mam wrażenie, że lepiej wygładza niż wygładzające odżywki, które stosuję... Fakt, że po nim używam szampon oczywiście i maskę, wiec moze to wszystko razem, ale podoba mi się... ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
Ale potrzymam
|
|
|
|
|
#1737 |
|
Zadomowienie
|
Johasia, a ja myślałam, że Ty na swoim jesteś - tzn. prowadzisz naukę jazdy. Tak czy inaczej - trzymam mocno
|
|
|
|
#1738 |
|
Rozeznanie
|
Johasia trzymam mocno.
|
|
|
|
#1739 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Perfect śpiewał kiedyś Torebkowy szał, każdy z nas ich pięćset miał... ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Piekłam wczoraj te pączki nie pączki, przepis wizażowy, Kama go kiedyś wrzucała...Z pamięci, bo nie chcialo mi się kompa włączać, nie wiem, czy wszystkie składniki dałam, ale i tak wyszły Muszę przestać z tym pieczeniem, bo wyjdę na tym gorzej niż na snikersach czy kinder bueno, których dawno nie jadłam, bo piekę ciastka Trochę zamrażam na później, ale część zjadam...
|
|
|
|
|
#1740 |
|
Konto usunięte
|
Ja się nad taką zastanawiam, tylko nie wiem, czy filc nie jest zbyt zimowy
Zwłaszcza z tą czarną ekoskórą
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

Na lato akurat...
Szukam mocnej czarnej skórzanej, znowu. Sieciówkowe mi się rozwalają po pół roku, w Tkmaxie nic, myslałam nad szmaciakiem Longchampa, tyle że to taka luksusówka na codzienne zakupy, a nie dobra torba skórzana...

Torba fajna 

może nie oci...ję tak od razu