![]() |
#1711 |
Konto usunięte
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
Kama- Korsem machniesz w Egipcie to Ci życ nie dają
![]() ![]() Danusia mogę Ci.wsumie Wam dać linka do strony chińskiej -gdzie można kupic każdy ORGINAŁ ![]() ![]() ![]() ![]() Amelia http://allegro.pl/kurtka-pikowana-za...159657672.html Zamówilam koszule Mielczarkowskiego i tuniki na styl Rubik.Gołe jedno ramię.I nasze zakonnice w pastelowych kolorach ,na krótki rękaw.Sobie kupiłam łososiową i błękit ![]() Juka bożesz Ty w takich szpilkach śmigasz jak sarenka ![]() Anyż- nie ma jak dołem poleci ,a górę ostrzykniesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Zakorzenienie
|
no tego to zazdraszczam... tak na maxa bo chciałabym na szpilkach śmigać.... a niestety obcasy są ostatnio bardzo beee....
jedyna dopuszczalna wysokość to 4cm i to tylko w jednych butach, koturny (z resztą zanim je kupiłam to je obejrzałam z milion razy, kilka podejść do nich robiłam...) sobie leżą i się śmieją w szafie.... a ja w nich mało chodzę bo jakoś mi nie leżą... nie wiem czemu, może ciut za wysokie.... w ogóle zapałałam chęcią zakupu sneakersów (czy jak to się piszę) z nike.... spodobały mi się jak nie wiem, muszę chyba pomacać, przymierzyć i wtedy może zakupię.... aaa stronkę do torebek i innych poproszę ![]() ![]() ![]() i w ogóle kto zabrał wiosnę???
#1714 |
Konto usunięte
|
Kama,
bardzo ładna torba ![]() Dokończyłam wczoraj 3 sezon House of cards.Niestety, rozczarowanie, zwłaszcza ostatni odcinek-beznadziejny po prostu. Miał to być ostatni sezon,ale raczej będzie kolejny,nie wiem, po co. Gdyby nie odcinki z rosyjskim prezydentem, nie warto byłoby oglądać całości...Chyba ze dla Robin Wright. Bo Spacey jako prezydent jednak stracił jaja... Brytyjczycy przynajmniej zakończyli swoja wersję z godnosciom osobistom ![]() ![]() Chociaż prawdę mówiąc, i tak ich walka o prezydencką nominację jest znacznie ciekawsza niż trwająca u nas pseudokampania prezydencka.... Tez zabrali mi słońce i parę stopni ![]() Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-03-11 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
U mnie też szaro i buro ...od poniedziałku. No i zimno raczej niż ciepło
![]() Czarne ciężkie chmury na niebie... wiosno przybywaj, czekamy to na ciebie ![]() Oglądałam wczoraj w przelocie powtórkę M jak miłość i Kasię uśmiercili. W szoku jestem ![]() Kamlisa- śliczna torebka na lato ![]() Beata- zakończyłam wczoraj 3 sezon Homeland ![]() ![]() ![]() Miszka- ty nie gadaj tylko o linku a go posyłaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój dobry kolega zamawia z Chin oprawki i zegarki. Wszystko mocno "markowe" i o ile oprawki naprawdę wykonane są dobrze to zegarki są kiepskie. Rolex z kilometra jest nie rolexem. Zresztą kto mając rolexa jeździ autem za 5 000 - tak jak mój kolega ![]() ![]() Nie boli mnie żołądek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś tam(nie wiem czy Wam pisałam?)zadzwonił do mych drzwi,jakiś bezdomny.Poprosił o jedzenie(co mnie rozczuliło,że nie o kasę)Skroiłam chłopu chleba sporo,grubo smarując masłem,obkładając te kanapki wędliną.Dodałam parówki i kiełbase do przygryzienia.Wczoraj mówię do męża,przy kolacji.Patrz bezdomny nie przyszedł więcej..A mój syn wypala-Mamo-pewnie mu Twoje jedzenie nie smakowało
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Ludzie to mają pomysły https://www.youtube.com/watch?v=z3WCymhdBqY Ale kot jest wielki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Zakorzenienie
|
Miszka - dla młodego
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
Miszka dobre
![]() gdzie wystawiłaś te sukienki pastelowe? na all ich nie widzę |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Konto usunięte
|
Mischko
linka chcę, od razu i to już ![]() Okulary też by mi się przydały i buty. Od tygodnia zaczęłam chodzić na naprawdę wysokich obcasach i już jestem ogarnięta wizją nowych cudnych szpilek. Ta stronka italylux jest Twojego sklepu, bo widzę piękną sukienkę, a nie widzę własnego rozmiaru... |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
O rozmiary pytajcie,bo tych mniejszych nie wystawiam na allegro,ale mam na stacjonarnych sklepach
![]() ![]() ![]() Aussie - przemyslałam,a jakże ![]() ![]() Link do strony http://www.aliexpress.com/wholesale?...nel+sunglasses |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1724 |
Zakorzenienie
|
Kawę stawiacie za linka
![]() ![]() Zakonnice wystawione(morelowo-łososiowa i błękitna) .Zdjęcia załączam,chodż nie oddają tego uroku-co w realu.Jest jeszcze kolor fuksji,cytrynowy i pudrowy róż. http://allegro.pl/sukienka-wloska-st...168626573.html Kama gdzie jesteś?ahoj ![]() Dziś poszalałam w kuchni.Zrobiłam polędwiczki w sosie śmietanowo- musztardowym http://www.mniammniam.com/Poledwiczk...o_-14071p.html ,do tego polecaane ziemniaki puree i sałatka z kalafiora.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zadomowienie
|
Miszka jak przeczytalam pierwszego posta o stronie to od razu pomyslalam o chinskim ebay-u czyli aliexpress
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-03-11 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 |
Zakorzenienie
|
Uklika sa rzeczy droższe na tej stronie - np torebki ze skóry.Tak podrobione,że chyba marka górno półkowa -miałaby problem rozpoznać -który to orginał,a która podróbka..Chyba ,że po czipie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
Miszka, Korsa do Egiptu nie biore, ja tam w torbie jedzenie dla kotów przemycam, wiec zwykła szmacianka akurat się nada
![]() A propos - dziś ładna torebke, Korsa, przynajmniej z nazwy widziałam u pacjentki. pochwaliłam szczerze, bo wyglądała z daleka...no, luksusowo. a ona mówi, ze jej siostra z Turcji przywiozła i za 200 sprzedała ![]() poczytałam o tym zabiegu http://www.estetic.pl/venus.html wygląda ciekawie, ale jednak ceny sa za wysokie ![]() Sukienki sliczne, Miszka ![]() ![]() Okulary na szczęście mam - Armani w przyzwoitej cenie. nie wiem, czy z chin, czy oryginały, ale je bardzo lubie, a u optyka sprawdziłam filtry i sa ok ![]() ![]() O, polędwiczki musze sprawdzić...Może jutro będę miałą ciut więcej czasu...? Dzis 20 pacjentów tam. potem przyjęcia w domu. po 18 naprawdę miałam już wszystkiego dość... |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
Kama-jesteś nareszcie
![]() ![]() Mięsko wyborne,więc polecam przepis ![]() Sukienki są dłuższe ,niż te zimowe z długim rękawem. Czuję się w tej morelowej po prostu młodsza o 10 lat ![]() ![]() Liczysz ,że w tym roku będą kociaki? |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1730 |
Zakorzenienie
|
Miszka, jedziemy do Marsa, ale do innego hotelu, przecież nie mogli wszędzie tych biednych kotów wystrzelać!
Cóz, pracy mam więcej to jest mnie mniej ![]() ![]() Głodna jestem, polędwiczki ma narobiły apetytu ![]() ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-03-11 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
Dana wszystkie kiecki- sa opisane już na allegro.Długośc i szer ,zalezy od rozmiaru jaki nosisz
![]() Dziewczyny poczytajcie jaki łebski lekarz.Jestem pod wrażeniem http://www.marekwasiluk.pl/category/...zna-w-pigulce/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Konto usunięte
|
Mischko
przepraszam mało przytomna jestem ostatnio... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Zakorzenienie
|
Helo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1734 |
Konto usunięte
|
Ja we Wrocławiu jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
a ja w Jasnogórogrodzie
![]() i zaraz się zbieram na rozmowę o pracę..... kciuki poproszę ![]()
#1736 | |
Konto usunięte
|
Bardzo przyjemny olejek do włosów
http://www.helfy.pl/wlosy/olejek-do-...y-flame-forest daje taki fajny poślizg i mam wrażenie, że lepiej wygładza niż wygładzające odżywki, które stosuję... Fakt, że po nim używam szampon oczywiście i maskę, wiec moze to wszystko razem, ale podoba mi się... ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Zadomowienie
|
Johasia, a ja myślałam, że Ty na swoim jesteś - tzn. prowadzisz naukę jazdy. Tak czy inaczej - trzymam mocno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Rozeznanie
|
Johasia trzymam mocno.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1739 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Perfect śpiewał kiedyś Torebkowy szał, każdy z nas ich pięćset miał... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Piekłam wczoraj te pączki nie pączki, przepis wizażowy, Kama go kiedyś wrzucała...Z pamięci, bo nie chcialo mi się kompa włączać, nie wiem, czy wszystkie składniki dałam, ale i tak wyszły ![]() ![]() Muszę przestać z tym pieczeniem, bo wyjdę na tym gorzej niż na snikersach czy kinder bueno, których dawno nie jadłam, bo piekę ciastka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Konto usunięte
|
Ja się nad taką zastanawiam, tylko nie wiem, czy filc nie jest zbyt zimowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.