|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX
Ej tam, 200 zł to tania torba :P patrzcie: http://allegro.pl/torba-do-wozka-fir...913393109.html
|
|
|
|
#1712 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny, witam się z pełnym brzucholem bo miałam pyszny obiadek - kluski śląskie z pieczenią , Mały chyba też pojadł bo tak mi skacze po brzuchu że się cały rusza
![]() Pytanie do dziewczyn z Krakowa : Polecicie mi jakieś fajne miejsce/hurtownię z wózkami w Krakowie czy pod Krakowem , oprócz hurtownia Kubuś? wybieram sie jutro za wózkiem i tam pojadę ale myślałam gdzieś jeszcze żeby porównać ceny itd ![]()
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz troche przegiela :P
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia-super brzuś
Natik-wysłałam PW byłam na spacerku i Fresh był otwarty, kupiłam sobie 3 bounty moja nowa zajawka
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
My dzisiaj z TŻ-tem zaszaleliśmy i do 10.30 w łóżku, ale poszliśmy późno spać, ja pół nocy nie spałam, a jeszcze rano bestia nas zaczepiała i nie dała pospać, więc pora była odespać
![]() A teraz walczę z wyprawką, bo znowu wyprzedaże w Smyku, domówiłam te bodziaki brakujące i już z ciuszków mam wszystko No i chcę w końcu dokończyć zamówienie na Gemini, dlatego pytanie do tych doświadczonych mamusiek: 1. Jakie smoczki Małemu zamówić na początek? Chodzi mi o konkretne modele bo dla mnie to czarna magia 2. Zamawiać jakieś butelki czy sobie odpuścić i w razie czego w szpitalu wysyłać TŻ-ta?
|
#1717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że warto przejechać się do tego Kubusia w Bochni bo wygląda na to, ze maja baaardzo duży wybór
|
|
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
tak
ile można ![]() pojadłam też orzeszków ziemnych, płynnie przechodze ze słonego w słodkie ![]() u Ciebie już 29 tydzień, szok..kiedy to zleciało
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie nie wiem kiedy zlecialo.. czas pedzi nieublaganie a tu tyle do zrobienia jeszcze. nie mowiac o tym, ze przyzwyczailam sie troche do tego blogiego lenistwa a za chwile nastapi obrot o 180 stopni. bbr..
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z materacem wyjdzie ok 400 zł ale łóżko już na parę dobrych lat ![]() Mała wejde na kompa to zobaczę ![]() Pierogi polepione wyszło ok 40 i wypchane do granic możliwości dziś na kolację sprobujemy bo na obiad zeberka się pieką i czekam aż ziemniaki dojdą i idzieny jeść jestem padnięta po tych pierogach....
|
|
|
|
|
#1721 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o jak czas leci ![]() Narazie sprobuj ta co masz ![]() buzki;* My tez zaraz obiad i spacer Cytat:
dzieki ![]() ![]() slicznosci:; Cytat:
bede musiala..ale bedsie mega ciezko. Aco do tego to zycie zweryfikowalo. Mial isc na szkolke wczesniej ogolem..ale jakos inna praca byla i b.dobrze platna. Ogolem jego prace itd to zycie poki co weryfikuje Cytat:
![]() Ogladalismy film. Teraz obiad i potem spacer |
|||||
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie chcę nawet myśleć jaki będzie kołowrotek oby mała się wrodziła we mnie za czasów bobaskowych i lubiła tak samo spać![]() swoją drogą śmieszne to jest, że taki maluch-teraz bezproblemowy w brzuszku po urodzeniu potrafi ustawić całą rodzinkę do pionu
|
|
#1723 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzieki za info, nie mialam pojecia to teraz bede polować ! I podoba mi się Twoje podejscie, w koncu to my bedziemy te rzeczy targac, to czemu by sie nie szarpnac hehe
|
|
|
|
|
#1724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale samego snikersa mam |
|
|
|
|
#1725 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny jak chcecie bywam dziecko ladnie spalo od poczatku je uczcie samozasypiania, nie na rekach, nie bujajac, nie na sobie, najlepiej nie przy cycu. Bo inaczej po kazdym przebudzeniu bedzie sie tego domagalo(gdzie normalnie by moze przewrocilo sie na drugi bok i zasnelo).
Mnie tak rodzice usypiali i do dzisiaj mam problem z ponownym zasnieciem jak sie w nocy przebudze. |
|
|
|
#1726 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() heeej ![]() Cytat:
a mi szkoda na nową torebkę TH dla siebie ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- dla mnie miał za dużo orzeszków wolę kit kata |
||||
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=madzixx88;49622489
swoją drogą śmieszne to jest, że taki maluch-teraz bezproblemowy w brzuszku po urodzeniu potrafi ustawić całą rodzinkę do pionu [/QUOTE]i to chyba wlasnie jest caly urok
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam coś napisać i zapomniałam ;P co za kalafior :P
W każdym razie z innej beczki - użyłam tego peelingu z Bieledny w saszetce i szczotki - buzia gładka, nie uczulił, zaskórniki niewzruszone :P ale może następnym razem pójdzie lepiej Ale najważniejsze, że nie jestem cała w czerwone placki a działanie czuć Kupiłam sobie cyckonosz 70 C i jest za mały... Tak mi się wydawał w sklepie podejrzanie nieduży, pewnie źle metkę przyszyli, dobrze, że to za 7 zł z pepco :P |
|
|
|
#1729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() super ze peeling nie uczula
|
||
|
|
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz, nie ma co żałować :P Też mam smoki Lovi i butlę Avent najmniejszą i wzięłam na wszelki wielki trochę większą, ale to tylko dlatego, że tania była Przyda się na wodę, herbatkę jak już dziecko będzie piło. Tak myślę ![]() A ja wolę Marsa i chyba nawet mam schowanego
|
|
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!co do smoczków, to nie ma reguły- każdemu dziecku co innego pasuje wiec warto miec jeden rodzaj tzn jednej firmy, a w razie W to bedziecie kombinować.jak miał sie moj najstarszy urodzić kupiłam Tommee T., Bo wszyscy zachwalali , dwie butle i smoczki i sie okazało ze nie pasowały
dopiero Lovi były ok.mlodszemu natomiast pasował Avent Naturals
|
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
NATIK smoki do ciamkania to najmniejsze 0+ ja kupilam avent, a butelki tez kupilam i tez avent te 125ml maja smoki 0 , a wieksze 260ml kupilam z jedynka.
MALA oj tam pupa przegiela no co ty jestes sexi zjedz cos slodkiego ![]() ROSI ja wstepnie tez tak planowalam z tym lozeczkiem ale z racji ze planowalam dziecko jedno po drugim to dalam sobie spokoj bo bym musiala kolejne kupowac a tak w pietrowe poszlam od razu. KORDELKA moje i na cycu zasypialy i odkladalam i nie maja problemu ze spaniem.. wiadomo ze bujanie czy noszenie na rekach to nie pomaga ogolem bo dziecko potem sie tego domaga. Maz zrobil makaron z kurczakiem w sosie ziolowym :p pekam z przejedzenia Dzis zaczelam 28 tydzien A jutro na glukoze..
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jakie zaskoczenie, wcale nie jest duży ![]() Cytat:
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
SONIA pewno ze dobrze ja sie gluko nie boje
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratki a ja na glukoze za tydzień bleeee kciuki ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- ej ej nie jest duży bardzo chyba zwolnił Ci z rośnięcem ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- chce mi się po dzisiejszym ślęczeniu nad kuchnią spać... ide na drzemkę
|
|
|
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Klikam to zamówienie, bo w głowie mi się kręci od nadmiaru wrażeń ![]() Póki co smoki zamówiłam z NUK - jeden lateksowy, jeden silikonowy, bo nie wiem który Młodemu podpasuje
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam jeszcze jeden rozstęp - gigant na tym samym pośladku
Ale z tymi torbami do wózków - mi też co wpadnie w oko to 200 zł
|
|
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Pewka
![]() Dasz rade ![]() Cytat:
![]() A i dobrzr bo wstaje jutro o 5 i musze isc wczesniej spac
|
|
|
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Ja leze i polozne ogladam..
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

moja nowa zajawka

Wydaje mi się, że warto przejechać się do tego Kubusia w Bochni bo wygląda na to, ze maja baaardzo duży wybór 

dzieki 

a mi szkoda na nową torebkę TH dla siebie