Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-06, 14:58   #1711
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX

Ej tam, 200 zł to tania torba :P patrzcie: http://allegro.pl/torba-do-wozka-fir...913393109.html
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 15:02   #1712
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny, witam się z pełnym brzucholem bo miałam pyszny obiadek - kluski śląskie z pieczenią , Mały chyba też pojadł bo tak mi skacze po brzuchu że się cały rusza

Pytanie do dziewczyn z Krakowa : Polecicie mi jakieś fajne miejsce/hurtownię z wózkami w Krakowie czy pod Krakowem , oprócz hurtownia Kubuś? wybieram sie jutro za wózkiem i tam pojadę ale myślałam gdzieś jeszcze żeby porównać ceny itd
Stary 2015-01-06, 15:04   #1713
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
ehheeeee
Jak tak to mozesz mi oddac troche, ja od zawsze wąskie biodra, pupa plaska i myslalam ze w ciazy troche podskoczy a tu :dupa: i powoli zaczynam naprawde dziwnie wygladać, z przodu wielkie cycki, wielki brzuch, z tylu plasko WIEC SIE CIESZ ZE MASZ NA CZYM SIEDZIEC ! tez bym chciala hehe
fakt- lubie moje pupe z przed ciazy ale teraz troche przegiela :P

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 15:08   #1714
madzixx88
Zakorzenienie

Sylwia-super brzuś

Natik-wysłałam PW

byłam na spacerku i Fresh był otwarty, kupiłam sobie 3 bounty moja nowa zajawka
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 15:08   #1715
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość

byłam na spacerku i Fresh był otwarty, kupiłam sobie 3 bounty moja nowa zajawka
Knopersiki sie znudzily?

JAŚ

Stary 2015-01-06, 15:08   #1716
Nati_kk
Zakorzenienie

My dzisiaj z TŻ-tem zaszaleliśmy i do 10.30 w łóżku, ale poszliśmy późno spać, ja pół nocy nie spałam, a jeszcze rano bestia nas zaczepiała i nie dała pospać, więc pora była odespać

A teraz walczę z wyprawką, bo znowu wyprzedaże w Smyku, domówiłam te bodziaki brakujące i już z ciuszków mam wszystko

No i chcę w końcu dokończyć zamówienie na Gemini, dlatego pytanie do tych doświadczonych mamusiek:

1. Jakie smoczki Małemu zamówić na początek? Chodzi mi o konkretne modele bo dla mnie to czarna magia
2. Zamawiać jakieś butelki czy sobie odpuścić i w razie czego w szpitalu wysyłać TŻ-ta?

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 15:12   #1717
nancy822
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, witam się z pełnym brzucholem bo miałam pyszny obiadek - kluski śląskie z pieczenią , Mały chyba też pojadł bo tak mi skacze po brzuchu że się cały rusza

Pytanie do dziewczyn z Krakowa : Polecicie mi jakieś fajne miejsce/hurtownię z wózkami w Krakowie czy pod Krakowem , oprócz hurtownia Kubuś? wybieram sie jutro za wózkiem i tam pojadę ale myślałam gdzieś jeszcze żeby porównać ceny itd
My wózki oglądaliśmy tylko w Smyku i Entliczku (tu znaleźliśmy nasz wózek). Nie mam pojęcia czy jest w Krk jakaś hurtownia z dziecięcymi rzeczami Wydaje mi się, że warto przejechać się do tego Kubusia w Bochni bo wygląda na to, ze maja baaardzo duży wybór
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 15:13   #1718
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Knopersiki sie znudzily?
tak ile można
pojadłam też orzeszków ziemnych, płynnie przechodze ze słonego w słodkie

u Ciebie już 29 tydzień, szok..kiedy to zleciało
Stary 2015-01-06, 15:17   #1719
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
tak ile można
pojadłam też orzeszków ziemnych, płynnie przechodze ze słonego w słodkie

u Ciebie już 29 tydzień, szok..kiedy to zleciało
a ja bym dzis lody wciagnela

wlasnie nie wiem kiedy zlecialo.. czas pedzi nieublaganie a tu tyle do zrobienia jeszcze. nie mowiac o tym, ze przyzwyczailam sie troche do tego blogiego lenistwa a za chwile nastapi obrot o 180 stopni. bbr..

JAŚ

Stary 2015-01-06, 15:20   #1720
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Ja sie zastrzelę... Nie mogę znaleźć żadnego fajnego łóżka w sensownej cenie. Jedyne moje wymagania to szuflada i opuszczany bok. I nie mogę takiego znaleźć Tzn. są ale z kompletem poscieli a ja chcę bez...

A jakie Wy macie lub planujecie kupić?
My kupujemy 2w1 lozeczko z materacem wyjdzie ok 400 zł ale łóżko już na parę dobrych lat
Mała wejde na kompa to zobaczę
Pierogi polepione wyszło ok 40 i wypchane do granic możliwości dziś na kolację sprobujemy bo na obiad zeberka się pieką i czekam aż ziemniaki dojdą i idzieny jeść jestem padnięta po tych pierogach....

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 15:20   #1721
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
I cena taka przystępna :P

Też ją oglądałam Ale sama nie wiem....

Taka to rzeczywiście wyjściowa Ale dla TŻeta nie wiem, czy będzie pasowac :P

Mi ta sie podoba http://allegro.pl/delti-x-lander-uni...942983492.html ale jak ona działa? Ma zwisać z tego wózka? Bez sensu
Ja wlasnie wzielam z zatrzaskami. Wiszacej nie chcialam:/

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki!
Tak się wtrącę do rozmowy bo piszecie na temat toreb. Ja do wózka dostałam oryginalną ale ona mi się w ogóle nie podoba i wydaje mi się, że jest mało praktyczna chociaż duża. Ja lubię jak ma dużo kieszonek, żeby wszystko ładnie pochować a ta ma tylko dużą komorę i jedną kieszonkę z tyłu na zamek :/ Myślicie, że warto kupić nową? Czy po prostu przyzwyczaić się do tej co mam?

I witam się w 25w0d

o jak czas leci
Narazie sprobuj ta co masz

Cytat:
idę się przejść na spacer, bo pogoda cudna

do później
buzki;*
My tez zaraz obiad i spacer

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Hej!

Wyrazy współczucia...

No to powinno być dobrze

No to która jeszcze nie ma wanienki?

Fajna torba

Ta pierwsza mi się bardziej podoba, ale jak z granaten bardziej do wózka pasuje to bierz tą

My kupiliśmy najwyklejsze

dzieki

Cytat:
dawno sie nie pokazywalismy, a wiec to my w
28t 1d

slicznosci:;

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Nie wyglądają źle

Ja mam jedną z biedronki i jedną piżamę, ale jedną na pewno jeszcze dokupię, więc poproszę o linki, zwłaszcza że szlafrok też muszę kupić

Sonia - sorry, że zapytam - ale chyba zdawaliście sobie sprawę z tego że tak może być jak decydowaliście się na dziecko? A jeżeli to dla Ciebie taki problem to może porozmawiajcie z TŻ-tem i niech na razie nie startuje do tej policji?

Poza tym - znam mnóstwo kobiet, których mężowie pracują np. za granicą i są w domu tylko na weekendy albo raz na 2-3 tygodnie i dają sobie świetnie radę, więc czemu i nie Ty?

bede musiala..ale bedsie mega ciezko.
Aco do tego to zycie zweryfikowalo. Mial isc na szkolke wczesniej ogolem..ale jakos inna praca byla i b.dobrze platna.
Ogolem jego prace itd to zycie poki co weryfikuje

Cytat:
Ej tam, 200 zł to tania torba :P patrzcie: http://allegro.pl/torba-do-wozka-fir...913393109.html
haaha

Ogladalismy film.

Teraz obiad i potem spacer
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 15:24   #1722
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
a ja bym dzis lody wciagnela

wlasnie nie wiem kiedy zlecialo.. czas pedzi nieublaganie a tu tyle do zrobienia jeszcze. nie mowiac o tym, ze przyzwyczailam sie troche do tego blogiego lenistwa a za chwile nastapi obrot o 180 stopni. bbr..
o lody ja też mcflurry ze snickersem np

ja nie chcę nawet myśleć jaki będzie kołowrotek oby mała się wrodziła we mnie za czasów bobaskowych i lubiła tak samo spać
swoją drogą śmieszne to jest, że taki maluch-teraz bezproblemowy w brzuszku po urodzeniu potrafi ustawić całą rodzinkę do pionu
Stary 2015-01-06, 15:26   #1723
kar0ola
Rozeznanie

Cytat:
Dlatego ja postanowiłam, że skoro ja głównie z tym wózkiem będę śmigać i dziecięce rzeczy targać to kupię taką, żeby mi pasowała i szarpnęłam się na Babymel Ruby Rucksak (tylko muszę te paski z plecaka odciąć bo mnie denerwują jednak) Ale upolowałam ją za 190zł nówkę na allegro

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

My mamy Klupś Bartek II Zajączek rozmiar 140x70 z szufladą

Sylwia - ale krąglutki, super
A co do termometru to mnie to samo właśnie przekonało

karoola - torby skip hop czasem są w promocji w TK Maxx w dobrej cenie albo w Smyku itp
O te Babymel tez bardzo ładne !!!

Dzieki za info, nie mialam pojecia to teraz bede polować ! I podoba mi się Twoje podejscie, w koncu to my bedziemy te rzeczy targac, to czemu by sie nie szarpnac hehe
kar0ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 15:28   #1724
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
o lody ja też mcflurry ze snickersem np

ja nie chcę nawet myśleć jaki będzie kołowrotek oby mała się wrodziła we mnie za czasów bobaskowych i lubiła tak samo spać
swoją drogą śmieszne to jest, że taki maluch-teraz bezproblemowy w brzuszku po urodzeniu potrafi ustawić całą rodzinkę do pionu
Hehe dlamnie ze snickersem za slodkk byl.
Ale samego snikersa mam
Stary 2015-01-06, 15:32   #1725
kordelka85
BAN stały

Dziewczyny jak chcecie bywam dziecko ladnie spalo od poczatku je uczcie samozasypiania, nie na rekach, nie bujajac, nie na sobie, najlepiej nie przy cycu. Bo inaczej po kazdym przebudzeniu bedzie sie tego domagalo(gdzie normalnie by moze przewrocilo sie na drugi bok i zasnelo).
Mnie tak rodzice usypiali i do dzisiaj mam problem z ponownym zasnieciem jak sie w nocy przebudze.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 15:34   #1726
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Wyrazy wspolczucia kochana, mi juz niestety zaden nie został ostatni zmarl w sierpniu, pogrzeb to byla masakra dla mnie i jeszcze biedna dzidzia w srodku musiala czuć wszystko co ja

Ja tez przegladalam dziś torby i te tez mi sie spodobały ! I oczywiscie musiala mi się rzucić w oczy jeszcze jedna, najdrozsza, bo za 260 zl .. Czarna od firmy 'Skip Hop', pierwszy raz slyszalam o tej firmie ale torba wyglada naprawde fajnie, wrzucam zdjecie

Co do wozka kochane, ja sie zdecydowalam na osobny wozek z gondolą i osobny spacerowy. W czwartek jade obejrzec uzywany wózek gleboki ROAN MARITA szary! tak mi sie podoba, mam nadzieje, ze bedzie w dobrym stanie to wezme go bez zastanowienia

I chcialam jechac dzisiaj do tesco na łupy, a tu świeto zapowiada się dzień lenia i wymarzone placki ziemniaczane
świetna ta torba

Cytat:
o, a to nie działa tak, ze jak dziecko jest malutkie to jak normalnie łóżko, a jak samo już chodzi to zamiast wyjmować szczebelki opuszcza się bok? Myślałam, że to dobre rozwiazanie, dobrze zapytać

no właśnie ja też chyba kupię takie po prostu: http://allegro.pl/lozeczko-sosnowe-z...937048291.html i już, bo będę myśleć milion lat nad wyborem i dziecko będzie spać z nami do 15 roku życia
takie łóżeczko bardzo ładne, już nie wyszukuj innych

Cytat:
28t 1d
heeej

Cytat:
a mi szkoda na nową torebkę TH dla siebie

Cytat:
My dzisiaj z TŻ-tem zaszaleliśmy i do 10.30 w łóżku, ale poszliśmy późno spać, ja pół nocy nie spałam, a jeszcze rano bestia nas zaczepiała i nie dała pospać, więc pora była odespać

A teraz walczę z wyprawką, bo znowu wyprzedaże w Smyku, domówiłam te bodziaki brakujące i już z ciuszków mam wszystko

No i chcę w końcu dokończyć zamówienie na Gemini, dlatego pytanie do tych doświadczonych mamusiek:

1. Jakie smoczki Małemu zamówić na początek? Chodzi mi o konkretne modele bo dla mnie to czarna magia
2. Zamawiać jakieś butelki czy sobie odpuścić i w razie czego w szpitalu wysyłać TŻ-ta?
ja zamówiłam te smoki Lovi i butelkę póki co jedną Avene natural najmniejszą, nie będę przesadzać bo nie wiadomo jak to będzie czy smok się spodoba, czy butelka itd

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Hehe dlamnie ze snickersem za slodkk byl.
Ale samego snikersa mam
dla mnie miał za dużo orzeszków wolę kit kata
kamilove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 15:42   #1727
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

[QUOTE=madzixx88;49622489
swoją drogą śmieszne to jest, że taki maluch-teraz bezproblemowy w brzuszku po urodzeniu potrafi ustawić całą rodzinkę do pionu [/QUOTE]
i to chyba wlasnie jest caly urok

JAŚ

Stary 2015-01-06, 15:45   #1728
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Chciałam coś napisać i zapomniałam ;P co za kalafior :P

W każdym razie z innej beczki - użyłam tego peelingu z Bieledny w saszetce i szczotki - buzia gładka, nie uczulił, zaskórniki niewzruszone :P ale może następnym razem pójdzie lepiej Ale najważniejsze, że nie jestem cała w czerwone placki a działanie czuć

Kupiłam sobie cyckonosz 70 C i jest za mały... Tak mi się wydawał w sklepie podejrzanie nieduży, pewnie źle metkę przyszyli, dobrze, że to za 7 zł z pepco :P
Stary 2015-01-06, 15:52   #1729
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
świetna ta torba

heeej

ja zamówiłam te smoki Lovi i butelkę póki co jedną Avene natural najmniejszą, nie będę przesadzać bo nie wiadomo jak to będzie czy smok się spodoba, czy butelka itd

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

a dla mnie za duzo karmelu. za slodki ;(

Cytat:
Chciałam coś napisać i zapomniałam ;P co za kalafior :P

W każdym razie z innej beczki - użyłam tego peelingu z Bieledny w saszetce i szczotki - buzia gładka, nie uczulił, zaskórniki niewzruszone :P ale może następnym razem pójdzie lepiej Ale najważniejsze, że nie jestem cała w czerwone placki a działanie czuć

Kupiłam sobie cyckonosz 70 C i jest za mały... Tak mi się wydawał w sklepie podejrzanie nieduży, pewnie źle metkę przyszyli, dobrze, że to za 7 zł z pepco :P
hehe no co do stanikow to ja tez takie rozmiary przymierzam a potem sie okazuje ze za male hah
super ze peeling nie uczula
Stary 2015-01-06, 15:53   #1730
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość

heeej

Widzisz, nie ma co żałować :P

Też mam smoki Lovi i butlę Avent najmniejszą i wzięłam na wszelki wielki trochę większą, ale to tylko dlatego, że tania była Przyda się na wodę, herbatkę jak już dziecko będzie piło. Tak myślę

A ja wolę Marsa i chyba nawet mam schowanego
Stary 2015-01-06, 15:57   #1731
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Hej!co do smoczków, to nie ma reguły- każdemu dziecku co innego pasuje wiec warto miec jeden rodzaj tzn jednej firmy, a w razie W to bedziecie kombinować.jak miał sie moj najstarszy urodzić kupiłam Tommee T., Bo wszyscy zachwalali , dwie butle i smoczki i sie okazało ze nie pasowały dopiero Lovi były ok.mlodszemu natomiast pasował Avent Naturals
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 15:58   #1732
gosiak0512
Zakorzenienie

NATIK smoki do ciamkania to najmniejsze 0+ ja kupilam avent, a butelki tez kupilam i tez avent te 125ml maja smoki 0 , a wieksze 260ml kupilam z jedynka.

MALA oj tam pupa przegiela no co ty jestes sexi zjedz cos slodkiego

ROSI ja wstepnie tez tak planowalam z tym lozeczkiem ale z racji ze planowalam dziecko jedno po drugim to dalam sobie spokoj bo bym musiala kolejne kupowac a tak w pietrowe poszlam od razu.

KORDELKA moje i na cycu zasypialy i odkladalam i nie maja problemu ze spaniem.. wiadomo ze bujanie czy noszenie na rekach to nie pomaga ogolem bo dziecko potem sie tego domaga.

Maz zrobil makaron z kurczakiem w sosie ziolowym :p pekam z przejedzenia

Dzis zaczelam 28 tydzien

A jutro na glukoze..

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 15:59   #1733
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
NATIK smoki do ciamkania to najmniejsze 0+ ja kupilam avent, a butelki tez kupilam i tez avent te 125ml maja smoki 0 , a wieksze 260ml kupilam z jedynka.

MALA oj tam pupa przegiela no co ty jestes sexi zjedz cos slodkiego

ROSI ja wstepnie tez tak planowalam z tym lozeczkiem ale z racji ze planowalam dziecko jedno po drugim to dalam sobie spokoj bo bym musiala kolejne kupowac a tak w pietrowe poszlam od razu.

KORDELKA moje i na cycu zasypialy i odkladalam i nie maja problemu ze spaniem.. wiadomo ze bujanie czy noszenie na rekach to nie pomaga ogolem bo dziecko potem sie tego domaga.

Maz zrobil makaron z kurczakiem w sosie ziolowym :p pekam z przejedzenia

Dzis zaczelam 28 tydzien

A jutro na glukoze..
bedzie dorbze... a my jutro mamy ta trase do pokonania, a na 17:30 usg 3d..
Stary 2015-01-06, 16:00   #1734
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Wyrazy wspolczucia kochana, mi juz niestety zaden nie został ostatni zmarl w sierpniu, pogrzeb to byla masakra dla mnie i jeszcze biedna dzidzia w srodku musiala czuć wszystko co ja

Ja tez przegladalam dziś torby i te tez mi sie spodobały ! I oczywiscie musiala mi się rzucić w oczy jeszcze jedna, najdrozsza, bo za 260 zl .. Czarna od firmy 'Skip Hop', pierwszy raz slyszalam o tej firmie ale torba wyglada naprawde fajnie, wrzucam zdjecie

Co do wozka kochane, ja sie zdecydowalam na osobny wozek z gondolą i osobny spacerowy. W czwartek jade obejrzec uzywany wózek gleboki ROAN MARITA szary! tak mi sie podoba, mam nadzieje, ze bedzie w dobrym stanie to wezme go bez zastanowienia

I chcialam jechac dzisiaj do tesco na łupy, a tu świeto zapowiada się dzień lenia i wymarzone placki ziemniaczane
Ta torba to i mi się podoba...

Cytat:
28t 1d
I jakie zaskoczenie, wcale nie jest duży

Cytat:
Dlatego ja postanowiłam, że skoro ja głównie z tym wózkiem będę śmigać i dziecięce rzeczy targać to kupię taką, żeby mi pasowała i szarpnęłam się na Babymel Ruby Rucksak (tylko muszę te paski z plecaka odciąć bo mnie denerwują jednak) Ale upolowałam ją za 190zł nówkę na allegro

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

My mamy Klupś Bartek II Zajączek rozmiar 140x70 z szufladą

Sylwia - ale krąglutki, super
A co do termometru to mnie to samo właśnie przekonało

karoola - torby skip hop czasem są w promocji w TK Maxx w dobrej cenie albo w Smyku itp
Zarąbista torba! Tego typu mi własnie pasują ale to 250zł wzwyż i narazie szukam
Stary 2015-01-06, 16:01   #1735
gosiak0512
Zakorzenienie

SONIA pewno ze dobrze ja sie gluko nie boje

Stary 2015-01-06, 16:07   #1736
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:

Dzis zaczelam 28 tydzien

A jutro na glukoze..
następne to planuję jak ały będzie miał 3/4 lata więc się przyda
gratki
a ja na glukoze za tydzień bleeee kciuki

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
28t 1d
ej ej nie jest duży bardzo chyba zwolnił Ci z rośnięcem

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

chce mi się po dzisiejszym ślęczeniu nad kuchnią spać... ide na drzemkę mam nadzieję godzinną a nie jak zwykle dwu lub dwu i pół godzinną

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 16:15   #1737
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ta torba to i mi się podoba...

I jakie zaskoczenie, wcale nie jest duży

Zarąbista torba! Tego typu mi własnie pasują ale to 250zł wzwyż i narazie szukam
Musisz szukać, ja dorwałam za 190zł na allegro już z przesyłką

Klikam to zamówienie, bo w głowie mi się kręci od nadmiaru wrażeń

Póki co smoki zamówiłam z NUK - jeden lateksowy, jeden silikonowy, bo nie wiem który Młodemu podpasuje

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 16:16   #1738
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

znalazłam jeszcze jeden rozstęp - gigant na tym samym pośladku Wyglądam, jakby rekin próbował odgryźć mi tyłek. Kupiłam Elancyl - przynajmniej psychicznie mi pomoże...

Ale z tymi torbami do wózków - mi też co wpadnie w oko to 200 zł
Stary 2015-01-06, 16:16   #1739
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
SONIA pewno ze dobrze ja sie gluko nie boje
Pewka
Dasz rade

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
następne to planuję jak ały będzie miał 3/4 lata więc się przyda
gratki
a ja na glukoze za tydzień bleeee kciuki

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

ej ej nie jest duży bardzo chyba zwolnił Ci z rośnięcem

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

chce mi się po dzisiejszym ślęczeniu nad kuchnią spać... ide na drzemkę mam nadzieję godzinną a nie jak zwykle dwu lub dwu i pół godzinną
hehe ja dzis bez kawy i bez drzemki
A i dobrzr bo wstaje jutro o 5 i musze isc wczesniej spac
Stary 2015-01-06, 16:27   #1740
gosiak0512
Zakorzenienie

Ja leze i polozne ogladam..

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości