Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-26, 10:50   #1711
apiaQ
Rozeznanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV

Zmalowana ma problem z wymówieniem nazwy youtuberki dressedinmint. Kurde co w tym wyrazie trudnego? Zwłaszcza ze wypowiadziec "cinderella" jakoś potrafi. Ignoracja czy co? 3:42 https://www.youtube.com/watch?v=85YooobejIc
apiaQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-26, 10:52   #1712
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Jeszcze w temacie rozświetlaczy: Hean właśnie wypuścił swój, kosztuje tylko 15 zł. https://www.facebook.com/heankosmety...type=1&theater Ciekawa jestem, jakie będą o nim opinie.
Taaa wczoraj byłam u siebie w dwóch Rossmannach to rozświetlacze z Wibo wywiało tak działa reklama RLM
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-26, 10:59   #1713
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Dziewczyny planujące kupić bb
Cytat:
Napisane przez Pakipsi Pokaż wiadomość
dni VIP w Sephorze od 26.03 do 04.04.2015 r. rabat -20% na cały asortyment
w sklepie online kod: 35BE
Stary 2015-03-26, 11:00   #1714
kiziamizia91
Koteł

https://instagram.com/p/0rngHdtIOx/
ciacho jest taka drobna, ma jeszcze mloda buzie, moglaby spokojnie na 20 lat wygladac, a tymi strojami i tapirem sie tak postarza
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-26, 11:02   #1715
apiaQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kiziamizia91 Pokaż wiadomość
https://instagram.com/p/0rngHdtIOx/
ciacho jest taka drobna, ma jeszcze mloda buzie, moglaby spokojnie na 20 lat wygladac, a tymi strojami i tapirem sie tak postarza
Moim zdaniem tutaj nie wyglada źle. Taki ma styl. Jakos nie widzę jej inaczej. Jak twoim zdaniem powinna się ubierać?
Stary 2015-03-26, 11:10   #1716
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kaludia91 Pokaż wiadomość

Kod, który wczoraj podała Popcorn19 działa i też jest na 20 %.

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2015-03-26 o 13:33 Powód: szarość
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-26, 11:11   #1717
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
Napisane przez apiaQ Pokaż wiadomość
Moim zdaniem tutaj nie wyglada źle. Taki ma styl. Jakos nie widzę jej inaczej. Jak twoim zdaniem powinna się ubierać?
szczerze mowiac to nie wiem w czym ja widze. moze powinna czasami postawic na prostote. lzejszy makijaz, jakies proste ciuchy
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-03-26, 11:18   #1718
apiaQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kiziamizia91 Pokaż wiadomość
szczerze mowiac to nie wiem w czym ja widze. moze powinna czasami postawic na prostote. lzejszy makijaz, jakies proste ciuchy
Obawiam sie ze to juz wtedy nie byłaby ta sama Kasia. Wszytsko to kwestia gust, wiadomo. Nie da się każdego ubrać w prostotę, byłoby nudno.
Stary 2015-03-26, 11:28   #1719
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Obawiam sie ze to juz wtedy nie byłaby ta sama Kasia. Wszytsko to kwestia gust, wiadomo. Nie da się każdego ubrać w prostotę, byłoby nudno.
Fajne podsumowanie. Tez często przyglądam się pewnym dziwacznym strojom z niedowierzaniem... Jednak faktycznie nudno by było, gdyby każdy wyglądał poprawnie. Dobrym przykładem jest Sarunia. jestem jej totalnym przeciwieństwem, a i tak miło na nią spojrzeć
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-26, 11:46   #1720
apiaQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Fajne podsumowanie. Tez często przyglądam się pewnym dziwacznym strojom z niedowierzaniem... Jednak faktycznie nudno by było, gdyby każdy wyglądał poprawnie. Dobrym przykładem jest Sarunia. jestem jej totalnym przeciwieństwem, a i tak miło na nią spojrzeć
Myślę tak samo. Dlatego daleka jestem od oceniania ubioru.
Stary 2015-03-26, 11:47   #1721
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaludia91 Pokaż wiadomość
Ta sephorowa promocja to chyba najlepszy moment, żeby zdjąć ciężar z pleców i sprawdzić - taki genialny ten BB, czy nie Według mnie efekt po aplikacji podkładu jest nie do podrobienia przez żaden pędzel.
Ale, ale! Jestem po pierwszym użyciu tego chińskiego towaru. Gąbeczka jest zbita, dość twarda i nie rośnie pod wodą, jak BB - przyjemność z okładania się tym po twarzy jest średnia (BB to sam relaks). Za to nie widzę wielkiej różnicy w efekcie "po" - jest niemal identycznie jak z BB i o wiele lepiej, niż z użyciem pędzla. Genialnie nakłada się nią róż w kremie - gdzie BB wypija sporo produktu i trzeba reaplikowac.
Cieszę się, że poznałam genialność BB, ale jeśli ta chińska gąbeczka nie umrze po kilku dniach, zamówię większe ilości i bez żalu będę wymieniać po miesiącu. (Schiza bakteriowa, w połączeniu z ceną Bjuti Blendera, mnie mocno odstrasza).
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-26, 12:02   #1722
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
mam, irytuje mnie niemiłosiernie xD
wkurza mnie ten pasek, jakby nie mógł stać spokojnie na górze, nie, musi latać jak przewijam ;-;

Mnie też irytuje ten pasek, nienawidzę takich rozwiązań, kojarzą mi się z okienkami z regulaminami/błędami, które trzeba kliknąć, żeby zniknęły - a tu się chyba nie da kliknąć

W ogóle mam raz normalne barwy, a raz tylko czerń i biel, mam nadzieję że to przejściowe.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-26, 12:10   #1723
dispersi
Rozeznanie

A były już może wyniki bitwy na pędzle? Bom ciekawa, która wygrała
Stary 2015-03-26, 12:13   #1724
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Zmalowana ma problem z wymówieniem nazwy youtuberki dressedinmint. Kurde co w tym wyrazie trudnego? Zwłaszcza ze wypowiadziec "cinderella" jakoś potrafi. Ignoracja czy co? 3:42 https://www.youtube.com/watch?v=85YooobejIc
Ona ma problemy z wymawianiem czegokolwiek, w jakimkolwiek języku, od polskiego zaczynając na obcych kończąc. Żadna fonetyczna profanacja mnie już u niej nie zdziwi
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-26, 12:27   #1725
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mamdwaoka
Co do oryginalnego BB. Mam, lubię, efekt łał. Ale ostatnio mijając Yves Rocher przypomniało mi się, że ktoś polecał gąbeczkę stamtąd. Kupiłam (do tego przy założeniu karty kupiłam ją za jakieś 15 złotych, w cenie regularnej- 23 z groszem). I spisuje się super! Moim zdaniem tylko nieznacznie odbiega od BB. Jest mniej mięciutka (dla mnie to plus, bo nie boję się, że zaraz zrobi się w niej dziura), ale łatwiej i szybciej się dopiera (co też jest plusem, bo nienawidzę sladów po podkładzie na gąbkach. Nawet jeżeli myję ją od razu po użyciu to i tak po jakimś czasie się odbarwiają). Do tego nie boję się jej używać Przy BB było mi szkoda tych 80/90 złotych i nie chciałam jej od razu zniszczyć.

ja pisałam jakiś czas temu. Dalej używam, jestem bardzo zadowolona
lilianna_vivianna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-26, 12:31   #1726
apiaQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Ona ma problemy z wymawianiem czegokolwiek, w jakimkolwiek języku, od polskiego zaczynając na obcych kończąc. Żadna fonetyczna profanacja mnie już u niej nie zdziwi
no w sumie racja.. ale czasem jej wychodzi i nei wiem czy część słów potrafi się nauczyć a resztę chce "dowyglądać" czy jak.

Nowe pazuryzmalowanej, na szczeście kosmetyczka nie poszalała. Ale i tak mi sie wydaje ze za wcześnie się ten kształ migdała zwęża . Nie pasuje to do jej kształtu palców. jak sie myle to mnie uświadomcie:P https://instagram.com/p/0sGCbXQ73q/?taken-by=zmalowana
Stary 2015-03-26, 12:33   #1727
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Szusz wstawia vloga z soboty(wtf?), hmm. No cudów sie nie spodziewam, ale nudy nudy nudy..https://www.youtube.com/watch?v=lrlLOZBJE9Q

Ogladam dalej i co.. Promocja Magdy Gessler trwa

Nudy, ale zauważyłam, że stara się być coraz bardziej taka kontrowersyjna, niemiła, nie wiem jak to nazwać. Myślę, że będzie szła w tym kierunku. Po przeczytaniu książki Trishy zaczerpnie trochę inspiracji Ale wcześniej przed codziennym vlogowaniem jej filmiki nie wyróżniały się niczym specjalnym. Same kosmetyki sponsorowane, tak samo ubrania.
lilianna_vivianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-26, 12:34   #1728
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Ta sephorowa promocja to chyba najlepszy moment, żeby zdjąć ciężar z pleców i sprawdzić - taki genialny ten BB, czy nie Według mnie efekt po aplikacji podkładu jest nie do podrobienia przez żaden pędzel.
Ale, ale! Jestem po pierwszym użyciu tego chińskiego towaru. Gąbeczka jest zbita, dość twarda i nie rośnie pod wodą, jak BB - przyjemność z okładania się tym po twarzy jest średnia (BB to sam relaks). Za to nie widzę wielkiej różnicy w efekcie "po" - jest niemal identycznie jak z BB i o wiele lepiej, niż z użyciem pędzla. Genialnie nakłada się nią róż w kremie - gdzie BB wypija sporo produktu i trzeba reaplikowac.
Cieszę się, że poznałam genialność BB, ale jeśli ta chińska gąbeczka nie umrze po kilku dniach, zamówię większe ilości i bez żalu będę wymieniać po miesiącu. (Schiza bakteriowa, w połączeniu z ceną Bjuti Blendera, mnie mocno odstrasza).

Nie mam już zaufania do tych cudów... Wydaje się być podobna do Najgorszej I Najtwardszej Gąbki Jaką Miałam I Kupiłam Ją Przez Salix...

Dobrze, że potem poleciła stronę z orzeszkami...

Zobaczymy, czy pokocham BB.

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2015-03-26 o 13:32 Powód: szarość
Stary 2015-03-26, 12:35   #1729
2011607111034
Konto usunięte

Wybaczcie mi, że nie odniosę się do konkretnych komentarzy, ale używam Mozilli i mam problem z wielocytowaniem.
Tak jak niektóre z Was pisały dziwi mnie praca w sklepie po skończeniu prawa. Mniej więcej tak samo dziwiłby mnie absolwent medycyny pracujący jako listonosz. Może to moje wąskie horyzonty myślowe, bardzo możliwe. I nie chodzi mi o to, że Kornela nie zaczyna aplikacji, ale że nie robi absolutnie niczego związanego z prawem, a możliwości ma co najmniej kilka. Wiem, że to może brzmieć jakby mnie to bolało w głębi duszy, ale ja po prostu głośno się zastanawiam. W każdym razie dzięki za komentarze.

A co do makijażu Maxi, to bardzo mi się on podoba, uważam, że ta biała kreska jest genialna. Może nie do końca jest kompatybilny z jej kształtem oka, ale to zawsze coś nowego i ciekawego. No ale #wizazankomniedogodzisz

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2015-03-26 o 12:41
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-26, 12:35   #1730
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
no w sumie racja.. ale czasem jej wychodzi i nei wiem czy część słów potrafi się nauczyć a resztę chce "dowyglądać" czy jak.

Nowe pazuryzmalowanej, na szczeście kosmetyczka nie poszalała. Ale i tak mi sie wydaje ze za wcześnie się ten kształ migdała zwęża . Nie pasuje to do jej kształtu palców. jak sie myle to mnie uświadomcie:P https://instagram.com/p/0sGCbXQ73q/?taken-by=zmalowana
Jaki kciukas... One są aż tak grube? :O
Stary 2015-03-26, 12:36   #1731
2011607111034
Konto usunięte

Kurde, jak zedytowałam to mi wcześniejszą wypowiedź wcięło.

Napisałam, że mogliby to dograć z Mozillą i że tego się czytać nie da, kompletnie nieczytelna czcionka.
~
O, już lepiej.

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2015-03-26 o 12:39
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-26, 12:39   #1732
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Nie mam już zaufania do tych cudów... Wydaje się być podobna do Najgorszej I Najtwardszej Gąbki Jaką Miałam I Kupiłam Ją Przez Salix...

phi, ja tam ją lubię (różową, mam różową) Wiem, że jest dość twarda, ale efekt na twarzy daje bardzo ładny. Mięciutką gąbkę za grosze (chyba 10-12 zł) wypuściło też jakiś czas temu Oriflame, ona dość mocno pije wodę, też ładnie rozprowadza podkład.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-26, 12:51   #1733
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

Haha, a to niedobra

BB zapewne pokochasz, ale to nie sztuka zakochać się w czymś, co może złamać serce (przez serce mam na myśli portfel.

Co do mojej gąbki - za cenę $1, to ja miałam zerowe oczekiwania. Najwyżej koty by miały zabawkę. Ale jest bardzo, bardzo dobrze. No, oprócz tego walenia się po twarzy, jak piłeczką (ale tylko dupka jest twarda, boki są okay). Nie dla mnie towary, z którymi trzeba spędzać nadmiernie czas, pielęgnować, modlić się o ich dobre samopoczucie (księżne-glamkozy i BB, który też delikatny i wrażliwy).

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2015-03-26 o 12:53
Stary 2015-03-26, 12:55   #1734
apiaQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lilianna_vivianna Pokaż wiadomość
Nudy, ale zauważyłam, że stara się być coraz bardziej taka kontrowersyjna, niemiła, nie wiem jak to nazwać. Myślę, że będzie szła w tym kierunku. Po przeczytaniu książki Trishy zaczerpnie trochę inspiracji Ale wcześniej przed codziennym vlogowaniem jej filmiki nie wyróżniały się niczym specjalnym. Same kosmetyki sponsorowane, tak samo ubrania.
Na każdym kroku stara się podkreślać, że ma wszystko w d*.
Dzięki temu koematrze szaleją, ludzie o tym mówią - fejm rośnie.
Dla mnie nudy totalne. Nie ma nic ciekawego do powiedzienia.
Stary 2015-03-26, 12:56   #1735
Trivedi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Wybaczcie mi, że nie odniosę się do konkretnych komentarzy, ale używam Mozilli i mam problem z wielocytowaniem.
Tak jak niektóre z Was pisały dziwi mnie praca w sklepie po skończeniu prawa. Mniej więcej tak samo dziwiłby mnie absolwent medycyny pracujący jako listonosz. Może to moje wąskie horyzonty myślowe, bardzo możliwe. I nie chodzi mi o to, że Kornela nie zaczyna aplikacji, ale że nie robi absolutnie niczego związanego z prawem, a możliwości ma co najmniej kilka. Wiem, że to może brzmieć jakby mnie to bolało w głębi duszy, ale ja po prostu głośno się zastanawiam. W każdym razie dzięki za komentarze.

A co do makijażu Maxi, to bardzo mi się on podoba, uważam, że ta biała kreska jest genialna. Może nie do końca jest kompatybilny z jej kształtem oka, ale to zawsze coś nowego i ciekawego. No ale #wizazankomniedogodzisz
Nie za bardzo ma możliwości po polskim prawie. Moja kumpela po prawie e Polsce tez w UK w restauracji pracuje. Kornela nie ma możliwości praktykowania po tej uczelni, mimo, że EWSPA reklamuje, ze takie możliwości są. Sama mały włos nie poszłam na tę uczelnię, ale co się o niej nasłuchałam od polskich prawników (profesorow i praktyków mających własne kancelarie) to cieszę się, że wybili mi ten pomysl z głowy.
Stary 2015-03-26, 13:03   #1736
apiaQ
Rozeznanie

Kolejna XS-ka
https://instagram.com/p/0sR1bEDYE6/?taken-by=stylizacje
Stary 2015-03-26, 13:09   #1737
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Tego, to akurat nikt nie wie. Chyba, że powiedziała kiedyś wprost - nie robię absolutnie nic związanego z prawem. Powiedziała?

Wybacz, ale chyba jednak wąskie te horyzonty Twoje Studia to jedno, pasja i zaiteresowania to drugie, praca i wybory życiowe to trzecie. Życie może mieć wiele ścieżek, nie zawsze - na szczęście - decyzja raz podjęta, musi wyznaczać cały los

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-26, 13:10   #1738
Selfish Girl
Life is a drink ...

ciekawe co tam Czarna robi po prawie
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-26, 13:15   #1739
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:
Komentarze... Czasem współczuję tym popularnym youtuberkom, że dostają ich tyle od dzieciarni i gimbazy.
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-26, 13:46   #1740
Yoooko
Zadomowienie

Z Szusz ma relację love/hate ale zaczyna mnie powoli irytować i rozważam usunięcie z subów. Dzisiejszy wywód na temat klasy mnie rozwalił. Sorry, ale dla mnie nie jest klasą słownictwo jak z budki z piwem, rzucanie k****mi itd. a tak zachowuje się Pani Magda w programie. Wulgarność na pokaz, dla mnie nie ma to nic wspólnego z silną osobowością. Mnie zdarza się przeklnąć, ale nie robię tego wśród ludzi i przed kamerami. Człowieka z klasą odróżnia od prostaka to, że wie co wypada, a co nie, a nie to czy pije piwo i pali papierosa! Weronika plecie już takie farmazony, że nawet przy myciu zębów nie jestem w stanie tego słuchać. Szusz i jej pseudokontrowersja, nie tędy droga...
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości