|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 12
Młodej mi nie przynoszą. Czyli ładnie śpi.
TZ dziś przyjedzie i zostaje z nami. :-D
|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
Izunia. Lacze sie w bolu moja moze nie lrzyczy jakos przerazliwie ale od tej 3.20 jeszcze nie poszlysmy spac a mnie zab strasznie boli musze sie zapisac.do dwntysty
|
|
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Izunia, czemu nie śpi? Coś z brzuszkiem?
Pozwolili mi iść pod prysznic :-D
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Witam spod dojarki
![]() Moja księżniczka dziś mnie zadziwia. Poszłam z nią do sypialni jakoś o 22.30, chwilkę jeszcze spała po czym obudził się glomodor. Zrobiłam mlesio, nakarmiłam, trochę mi marudzila i się prezylaAle położyłam ją na sobie i tak zasnela. Spała do 2.30 ładnie, zjadła mlesio i od razu zasnela i teraz dalej śpi s mnie obudziły cycki. Wydoiłam się więc teraz ja przebiore tym samym obudze i nakarmie i pewnie dalej nyny ![]() Jeszcze chwilkę muszę wytrzymać z tym ściąganiem pokarmu. Jutro wieczorem mogę już ją karmic q końcu!! Mam tylko nadzieję że będzie chciała cyca mlaskac po tych kilku dniach z butelka.
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
Nici z prysznica. Zemdlalam. :-(
A leje się ze mnie niesamowicie.
|
|
#1717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:09 ---------- Poprzedni post napisano o 06:07 ---------- Gardło mnie boli
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Dołączam się -.-
Spałam w sumie z 2,5h.
|
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A lekarze co na to?
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Baset w końcu się doczekalas!! Gratuluje!! Zgłoś to koniecznie, że mnie się tak nie lało. Żeby to jakiś krwotok nie był!!
Rusia- a Ciebie dalej męczą barany?? Na co czekają? Bez sensu ![]() My zjadlysmy i wpatrujemy się sobie w oczy <3
|
|
#1721 |
|
Rozeznanie
|
Moja mała też nie przesypia 20h- kazdy bobas jest inny
Na szczescie nie ma tragedii-daje mamie troche pospac.
|
|
|
|
|
#1722 |
|
Zadomowienie
|
A moj poszedl spac na cale 1,5 godz.. Jestem zla bogdyby nie ten pkacz przy baczkach i kupkach to by spal dalej
Do tego mleko przestalo mi leciec! Odciagam tylko 50 z obu piersi dlaczego?!
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Myszka, nie dali jej mm.
Właśnie ja nakarmilam. Teraz śpi <3 Drugie podejście do prysznica. Kasiu, ja miałam jakiś krwiak w macicy :-/ Położne zmieniaja podkłady to widzą, jak się leje.
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Kryzys laktacyjny?
|
|
#1725 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
U Mimi tez to było nagle
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
Ruska nawet nie chcę wiedzieć co czujesz
, ci lekarze są niepoważni, że tak długo cie trzymają Ja mam czekać max do tygodnia po terminie i wtedy zadecydują czy wywołanie czy cc, czyli czekam do poniedziałku. ![]() Santi a u ciebie jak? Scotasia pytałaś o szpital, tak jestem na J. Kinga a ty gdzie idziesz na szpital? Hej Już się oswoiłam ze szpitalem i jest nawet nieźle. Dzisiaj kolejny dzień uskuteczniam wypędzanie bąbla na świat. Oby to coś pomogło, bo już się nie mogę doczekać mojego bąbelka
|
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak odciagalam to tez miałam coraz mniej... dlatego z "chore j" piersi podaje w kapturku. Laktacja wrocika do normy.. Moze powinni Ci jak truskawce krew przytoczyć?
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Co do tych suchych noskow to ja bym zakropila i później na brzuszek albo bok położyła ale nie odciagala by nie podrażniac śluzówki U mnie w nocy znów cisza, kiedy ja urodze?
|
|
#1730 |
|
Wtajemniczenie
|
Biedna
zebys szybko wrocila do pelni sil! No i gratuluje córci Za nami super nocka, Liwia zjadla i poszla spac po 21, wstala o 3 zjadla i spala do 7
|
|
|
|
|
#1731 |
|
Wtajemniczenie
|
Lily - po białej malej nic nie bylo, teraz jadłam bąbolade białą oblaną czarną z milki
za pare dni spróbuj klasyczna milkę ![]() Strzalka - piona! Moja tez tak ładnie spala, juz 3 noc z rzędu
|
|
#1732 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Wybaczcie nie nadrobię. Przeczytałam że baset urodziła gratulacje. Tż poszedł do pracy i w sumie dobrze bo w domu też pracował i tracił urlop. Mały jest cudny i już myśle jak Olimpia o trzecim . Jakoś przy dwójce jestem bardziej zorganizowana ale fakt wysypiam się. Moje dziecko przesypia 6 godzin i budzi się na cyca przy którym mama śpi więc jestem wyspana ale nie chwale dnia.....Dziś mi trochę przykro bo mała ma przedstawienie dla mam a ja nie mogę iść Mój opis porodu: Jak wiecie w poniedziałek miałam ten masaż szyjki i nic on nie dał nawet małego rozwarcia pozatym, które było dlatego w środe postanowili wywołać poród. A jeszcze w poniedziałek proponowali mi cesarkę ale się nie zgodziłam. O 7:00 byłam gotowa do przejścia na porodówkę. Przyszła położna i kazała iść do pokoju przedporodowego przygotowawczego na lewatywę. Spisali resztę dokumentów i kazali przejść na porodówkę. Tam welflon i antybiotyk na GBS i czekanie pod KTG ok. 8:00 podpięcie oksy i przysypiałam na skurczach więc wiedziałam, że to jeszcze nie teraz tak leżałam bo oksy spływała a ja nadal pod KTG. Mąż był o 8:00 ale odesłali go do domu mówiąc, ze to może potrwać. O 10:30 przyszła położna i pytała czy coś czuję mówię, ze jak na okres ale da się wytrzymać. O 10:40 zaczęły się skurcze co 2 min po 40 sek. więc postanowiły mnie zbadać o 11:00 ale już wtedy bolało. Stwierdziły, ze jest zmiana w rozwarciu i coś tam jeszcze i idę na salę porodów rodzinnych i mam zadzwonić po męża. Zadzwoniłam był za 5 min. ja już siedziałam na krześle porodowym trzymając się wieszaka na kroplówki i cierpiąc. Siedział przy mnie podawał wodę, podtrzymywał. Przyszła połozna i zaproponowała zastrzyk przeciwbólowy i czopki ale się nie zgodziłam bo nie chciałam wstrzymać porodu więc wskoczyłam do wanny mąż polewał prysznicem na skurczu i trochę ulżyło ale nie na tyle, żebym się nie spinała. Po kąpieli połozna zaproponowała gaz więc zapytałam, co on daje, ona mi mówi jednym daje to, że się rozluźniają innym nic a mówie dobrze spróbuje. Podpisałam karteczkę i przywieźli mi cudoooooo czułam się jak po piwku boało ale między skurczami przysypiałam i tak się wyluzowałam, że odeszły mi wody i rozwarcie na 9 cm. Zrobił się ruch połozna ubrała się w kaftan i mówi zaraz rodzimy, zbiegło się trzech lekarzy mój był przerażony bo słyszałam jak połozna do niego mówi ale Pan ma wielkie oczy a tu przecież wszystko dobrze może przeraził się tym, ze mu między skurczami powiedziałam, ze ma przerąbane na co połozna chyba Pani ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, od 5 rano mam nieregularne skurcze takze prosze o kciuki!
|
|
|
|
|
#1734 |
|
Wtajemniczenie
|
Fistaszek dziekujemy za opis
Moja mala tez coraz mniej najada sie cycusiem :-(
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki!
|
|
#1736 |
|
Zadomowienie
|
Kciuki !
Baset - a robili ci morfo po porodzie i w kolejnej dobie ? Może też potrzebujesz krwi. Moja kruszyna przebrana ogarnięta wcina. Ale ma jakiś niespokojny poranek.
|
|
#1737 |
|
404 Not Found
|
Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 12
O ile dobrze odczytujemy wyniki to mam gronkowca, coli i coś trzeciego. Przyjechałam własnie do szpitala po zmianę antybiotyku. Oby szybko poszło. ![]() Do tego mała miała wczoraj jakieś maleńkie strupki koło pępka i pewnie będziemy dziś jechać do chirurga. Czy tylko ja mam takie przeboje że WSZYSTKO mamy pod górkę?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
Truskawka, hemoglobiny mam 7. Nie wiem jaka jest norma.
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1740 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas też noce piękne, ale w dzień i już nad ranem spać nie chce. A jak nawet to przez chwilę, no i na spacerze tez śpi![]() Żeby się rozwinęło!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.

a teraz sie karmimy i mloda ma razie nie wykazuje checi zeby dalejj spac
i dziewczyny malo pisza

od wczoraj
, ci lekarze są niepoważni, że tak długo cie trzymają

za pare dni spróbuj klasyczna milkę
. Jakoś przy dwójce jestem bardziej zorganizowana ale fakt wysypiam się. Moje dziecko przesypia 6 godzin i budzi się na cyca przy którym mama śpi więc jestem wyspana ale nie chwale dnia.....
boało ale między skurczami przysypiałam i tak się wyluzowałam, że odeszły mi wody i rozwarcie na 9 cm. Zrobił się ruch połozna ubrała się w kaftan i mówi zaraz rodzimy, zbiegło się trzech lekarzy mój był przerażony bo słyszałam jak połozna do niego mówi ale Pan ma wielkie oczy a tu przecież wszystko dobrze może przeraził się tym, ze mu między skurczami powiedziałam, ze ma przerąbane na co połozna chyba Pani
Żeby się rozwinęło!