|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Zakorzenienie
|
Oglądam prody wlasnie. Ale jedna laska szaleje ojacie
![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz o ile są z mleka pasteryzowanego- te z Turka przecież często są ![]() A co do oscypków to niestety, tu już ciężko o sprawdzone źródło i sama obywam się smakiem. A ja najbardziej lubię te białe, niewędzone ![]()
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
W ogóle przyszła mi kurtka z h&m. Lekko za luźna ale zostawię bo w zimie przyda sie jakis gruby sweter pod spod.
Apropos - Widzialyscie hdzies jakis fajny gruby sweter? Najlepiej rozpinany - nie musi byc ciążowy ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Kresowej pod diagnostyką jest parking na 3 samochody, ale można spokojnie na ulicy wcześniej zostawić (po jednej stronie jest zakaz, a po drugiej można stawać) nie pamiętam jej nazwy, ale z niej się w Kresową skręca. A widziałaś skoszony fotoradar przy Dworcu? Czytałam, że pomoc drogowa się nie zmieściła w zakręcie i go skosiła. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio kupiłam taki gruby wełniany i jest fajny, z tym,że to typu narzutka, więc nie jest zapinany:/
![]() |
#1718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty dalej chora? Ostatnio pisałaś, że już troszkę lepiej. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie widziałam, ja rzadko ostatnio jeżdżę w tamtą stronę, a do Zusu to mi mama jeździ ![]()
![]() |
#1720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam jak w poprzedniej ciąży przeżyłam katusze, bo w pracy dostałyśmy od klienta pełno francuskich serów pleśniowych, camemberty itp, a uwielbiam. Tyle,że niestety- z mleka niepasteryzowanego. Nawet sobie tłumaczyłam w googlach francuskie słowa,żeby mieć pewność, ale niestety... nie skosztowałam. Bo panikara to moje czwarte imię ![]()
![]() |
#1723 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
![]() Ja sie ewakuuje. Ide pod prysznic i lece w kime. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Auchan jest takie wielkie, że muszę mieć ochotę, żeby po nim tyle łazić. A do Carrefoura zaczęliśmy dopiero w tym roku jeździć, jakoś nie lubiłam tego sklepu sama nie wiem czemu, raz weszłam z musu i jakoś się przekonałam, że nie jest źle. A tak to w SS tylko do Krakowskiego Kredensu wchodziliśmy, chociaż tutaj też trzeba uważać co się kupuje, z wędlin to dosłownie może 2 są bez tych wszystkich EEE i innych syfów, z kiełbas tak samo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
Łojezu jak późnio się zrobiło ! cały dzien przy kompie pracowałam masakra.. kregosłup mi siada a trochę ćwiczyłam by to zlgaodzić. chyba czas się kłaść pod kołderke
![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- co myślicie o tych leginsach? dziś po raz pierwszy założyłam swoje z lumpa z mothercare i kurcze..ale super sprawa! http://allegro.pl/30-spodnie-bryczes...428368554.html http://allegro.pl/spodnie-leginsy-ci...689631685.html
#1726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
By the way...
natknęłam się na bardziej naukową nazwę naszych kalafiorów i innych budyni... ![]() ![]() https://parenting.pl/portal/co-to-jest-pregnezja http://dzieci.pl/kat,1033563,title,P...uticaid=615db0
#1728 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() marciar7 wizualnie te pierwsze lepsze ![]() ![]() ![]() piszecie o badaniach na glukozę ... ja muszę iść za dwa tygodnie i już mam pietra ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
Marciar nie widze dokładnie na telefonie ale wydaje mi sie ze te pierwsze fajniejsze. Ciekawe jak z jakością bo cena spoko. Jak sie zdecydujesz to daj znac jaka jakość
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Basieku nie pękaj będziemy razem sie kloc za 2 tyg ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Dobra serio ide spac.. Dobranoc! Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1730 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mam w domu książke w której jest wykres kiedy mniej więcej przypadają te gorsze okresy, niestety na dwulatku się nie kończą ![]() Cytat:
![]() Obejrzałam raptem film a tu 3 strony do nadrobienia ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:44 ---------- Wszystkie śpią? A ja nie mogę, bo jestem skopana.... a łobuz śpi to nie zapoda kodem :p |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zadomowienie
|
A ja jeszcze nie śpię czuwa nad mama chyba coś jej zaszkodziło i od 21 wymiotuje biedna nawet woda a jeszcze ta ręką zlamana no tak mi jej szkoda. Oby to nie wirus bo nie chciałabym się zarazić ale nie zostawię jej przecież samej. Dzień się zaczął tak miło a potem już tylko gorzej. Mam nadzieje ze uda się jej zasnąć to poczuje się lepiej. Dobranoc wszystkim mamusiom i miłego weekendu
![]()
#1733 |
Zakorzenienie
|
Wykalacka nie ma sie czym przerażać. To nie jest takie straszne. Dla mnie te zdjęcia są cudowne i prawdę mówiąc chciałabym mieć takie swoje...mimo ze moje porody nie nalezaly do latwych i szybkich to mam bardzo mile wspomnienia. Cieszę się że M byl ze mną, ze mnie wspieral...a jak juz główka wyjdzie to jest praktycznie po wszystkim...a jak Ci Dzidziusia na klatę dadzą to nowa energia wstępuje 😊
|
![]() ![]() |
![]() |
#1734 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1735 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba 17. Ale ja nie oglądam po kolei tylko jak mi sie włączy ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
Dokładnie tak ![]() ![]() ![]() Ale takiego zdjęcia nie chciałbym miec ![]() Mam foty z momentu na 30sek po wyjściu z brzucha jak młoda jest na klacie i sa boskie ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Dzien dobry. Przeklinam zmianę czasu. Moje dziecko wstaje o 6 a nawet 5:30 z tej okazji.. I chory facet w domu - to nie sprzyja zdrowiu psychicznemu ![]() W krk szaro buro i ponuro ale ponoc ma sie rozpogodzic pozniej. Oby bo chciałam wreszcie wyjsć na spacer po tygodniu w domu.. Sent from my iPhone using Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |||||
Zakorzenienie
|
Na mnie te zdjęcia wrażenia nie robią, oglądałam "Położne" jak jeszcze leciało na TVN Style i tam czasem też były takie obrazki
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Tylko przygotuj się,że będą się szybko mechacić:/ Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja naprawdę nie wiem co się z nią dzieje,ale jak zawsze chodziłyśmy na zajęcia i uwielbiała (a chodzimy już ponad 1,5 roku) tak po przerwie wakacyjnej lubi jakby mniej. A wczoraj to mi robiła histerię i nie chciała tam być...a przecież wszystkich zna już doskonale. I tak raz beczała, potem uczestniczyła w zabawach i sie śmiała. A potem znowu ryczała. A jak przyszłyśmy to najpierw mówiła,że wracamy do domku, a potem nagle zaczęła do wszystkich podchodzić i się witać... Cóż za zmienność nastrojów... Albo chce iść na plac zabaw, a jak tam jest to nagle już nie chce tam być ![]() ![]()
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
Ja 😊 u mnie się wypogadza wiec pewnie idzie w kierunku krk 😊
|
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oł em dżi moja wstała dopiero godzinkę temu.
![]() |
#1739 |
Zakorzenienie
|
Moje po 4 gadaly a jak zasnęły to wstaly o 6...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja już po śniadanku, dzisiaj wyjątkowo mam apetyt ![]() Pospaliśmy tylko do 8, bo nasza mała ciągle wołała nas, żebyśmy wstawali, bo jej smutno samej, śmieszyło mnie to: mamo,bądź taka dobra i już wstań, i w końcu powstawaliśmy ![]() Jeszcze chwilka relaksu, mąż posprząta samochód i wyjeżdżamy do moich rodziców i na groby bliskich z mojej rodziny, przenocujemy a jutro przy powrocie pojedziemy na groby zmarłych ze str. męża. Może to trochę nie bardzo, ale cieszę się na ten wyjazd, bo do moich rodziców zjeżdża się cała rodzina, którą mam okazję widywać tylko przy takich okazjach. ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
![]() Powiem Ci, że jak szły jej jedynki, to szóstki już dawno miała, a i tak na początku te jedynki wyszły strasznie krzywo ( może też dlatego, ze jeszcze jedynki mleczaki siedziały), teraz wszystko samo się równa, ale liczymy się z tym, że może będzie nosiła aparat ( u nas w rodzinie możemy pochwalić się ładnymi zębami, dentysta mówi, że mam piękne, mąż już nie bardzo), najważniejsze, aby potem było wszystko dobrze. Fajne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.