|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.4
Cytat:
![]()
![]() |
#1712 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za odpowiedz, jakoś bardzo się tego boje chociaż jeszcze doktor nic nie mówił konkretnie kiedy, chciałabym spróbować jeszcze jednego AIH ale zobaczymy co czas pokaże.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Chal żadnych złych i pesymistycznych myśli! Bądź silna!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Raczkowanie
|
Witam niedzielnie. Ja tez dziś pójde na bete bo dłużej nie wytrzymam z nerwów cała noc nie spałam, w ogóle nie mogę się na niczym skupić. Brzuch boli jak na okres
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Wtajemniczenie
|
Kciuki Kochana :-*
#1716 |
Rozeznanie
|
Julka spokojnie, my Kobietki nie mozemy się poddawać!!! również 3mam kciuki za Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny 17 d po IUI jedna kreska....
starania od 2010 ![]() ![]() nieudane AID, oba jajowody drożne,02 2016 pierwsze AID, 21 02 2016 jedna kreska Edytowane przez Mala218 Czas edycji: 2016-02-21 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Rozeznanie
|
Mala, musimy być twarde i nie mozemy dać się złamać włąśnie w takich chwilach! Liczę na to, ze przy kolejnym podejściu się uda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Raczkowanie
|
Justyś mocno trzymam kciuki, wszystko bedzie dobrze! myslami jestem cały czas z Tobą!!!
Julka wspieram z całego serducha, napewno bedzie dobrze. Mala kochana, musimu być twarde i walczyć dalej. mocno ściskam ... Edytowane przez lalosia88 Czas edycji: 2016-02-21 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
nadzieja umiera ostatnia
|
witam w niedziele ,justynka trzymam kciuki ,chal mam nadzieje ze bedzie dobrze i dzis beta bedzie dobra, mala wiem jak porazka boli tez przez to przechodzilam ,julka trzymam kciuki bedzie dobrze musi byc dobrze .
P.S.cos mi sie podzialo z wizazem wczoraj nie moglam prawie caly dzien wejsc nie wiem miala tak ktoras ? Edytowane przez ania0208 Czas edycji: 2016-02-21 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Rozeznanie
|
dziewczynki zrobiłam bete o 13 mam dzownić niby na cito ale trochę trzeba poczekać . A progresteron będzie dopiero w srodę
![]() Julka trzymam kciuki - będzie dobrze ![]() Mala bardzo mi przykro trzymaj się dziewczyno i zbieraj siłę na kolejny cykl Ja tez wczoraj miałam problem z wizaz - był problem z serwerem Justynka czekamy na wieści od Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Raczkowanie
|
Ja też nie mogłam wejść wczoraj na forum po południu. Ja byłam na monitoringu mam 4 pęcherzyki - jeden na lewym (operowanym, dawno się ten jajnik nie odzywał, chyba w sierpniu ostatni raz na naturalnym cyklu) a trzy na prawym, były jeszcze małe po 14 - 15 mm, więc będę musiała jechać jeszcze raz na monitoring w przyszłym tygodniu. I zobaczę czy inseminacja czy normalne starania. Mnie Dr powiedział, że jak zaczęłam plamić przed terminem zrobienia testu to musiało mi odrzucić... I mówił, że in vitro... ale tak się zastanawiam, jak odrzuca mi teraz mimo zażywania encortonu luteiny i duphastonu, to jaką mam gwarancję, że nie odrzuci mi organizm podanych komórek podczas in vitro? muszę z Dr pogadać, umówiłam się na wizytę, wtedy będę pytać o wszystko...
Kciuki za Justynę i Chal...
#1723 |
Rozeznanie
|
Tak Dziewczynki, wczoraj był problem z serwerem... albo był przeciażony albo miały miejsce jakieś zmiany konserwatorskie na stronie wizażu.
Kochane, musimy się trzymać i nie poddawać! wiem, ze jest to trudne, bo sprawa również i mnie dotyczy ale nie jesteśmy same! Mamy siebie i na wzajem się wspieramy w trudnych chwilach oraz cieszymy w tych pięknych ![]() Głowy do góry i jedziemy do przodu! w końcu doczekamy sie naszej szczęśliwej chwili ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Dziewczynki, a zdarzyło sie którejś z was, ze po podaniu Ovitrelle nie pękł pęcherzyk?[/QUOTE] dziewczyny trzymam mocno kciuki za wszystkie!!! anessca mi niestety pierwszy raz teraz po podaniu ovitrelle nie pękły pęcherzyki to było przed inseminacją, która z tego powodu się nie odbyła. Pojawiły się dwa torbiele niestety!!!Ale będzie dobrze trzymam kciuki!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- betta 9.8 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1726 |
Rozeznanie
|
Chal rośnie ta Twoja Beta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napisz co dr powie, ale pewnie to samo :-* Szkoda, że ten wynik progesteronu tak pozno :-( bo może masz go za mało... Łykaj magnez, 3 x2 Chela mag 6, ja tak miałam zlecone od dr P.zapobiega skurczom macicy i zarodek ładnie się zagnieżdża no i odpoczywaj i nie stresuj się :-* myśl pozytywnie :-*
![]() |
#1729 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Vella wybierasz się dziś -jak tam to jak się umawiamy ??? - zank rozpoznawczy ?? ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ------- Edytowane przez chal Czas edycji: 2016-02-21 o 13:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
Raczkowanie
|
Chal ja już jestem, siedzę w zielonym audi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, testować mam 24 ale jutro będę w diagnostyce i zastanawiam się czy robić bete?? Czy to nie bedzie za wcześnie - 12 dzień będzie coś widać???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Konto usunięte
|
Pati rób jutro, 12 dpo to już dobry czas. Ja chyba tez jutro zrobię, choć sikaniec o czułości 10 nic nie pokazał, ani śladu cienia, ale zrobię dla pewności.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chal, maleństwo rośnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Raczkowanie
|
No niestety znowu porażka popłakałam trochę a teraz zbieram siły na monitoring. Jak tam dziewczyny sytuacja dziś wygląda?? otworzyli już??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Raczkowanie
|
Justynka trzymam kciuki
![]() Dziewczyny mam prośbę, możecie napisać mi jaki magnez zażywacie , teraz wyczytałam że magnez pomaga by nie było skurczów macicy a mi lekarz nic nie zalecił z Mg dzisiaj jestem 2dpt (od dziś zarodeczek powinien się wgryzać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Marzenia się spełniają :)
|
Dziewczynki, my już w domku
![]() ![]() Po 45 minutach opóźnienia córeczka jest już w brzusiu u mamusi ![]() ![]() ![]() ![]() chal, twój przyrost jest jak najbardziej w normie - zobacz na kalkulatorze ![]() Chal, Vella - dobrze, że pojechałyście wcześniej, bo dr wyszedł z kliniki ok 14:00, także powinien dzisiaj zacząć wcześniej ![]() gingerbre, było mi bardzo miło Cię poznać ![]() ![]()
Trojaczki urodzone 24.10.2016 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez justyna183 Czas edycji: 2016-02-21 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Rozeznanie
|
No to Justynka teraz ananasy w ruch
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Konto usunięte
|
Justyna odliczamy w takim razie dni do ładnej bety
![]() ![]() Patrycja z tym bólem to nigdy nie trafisz, ciężko powiedzieć czy to dobry objaw czy zły, ile ludzi tyle opinii. |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=justyna183;56097638]Dziewczynki, my już w domku
![]() ![]() Po 45 minutach opóźnienia córeczka jest już w brzusiu u mamusi ![]() ![]() ![]() ![]() cudownie ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Asmag Forte albo Asparginian (potas+magnez) i ceny przystepne
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.