Mamy styczniowe 2017 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-20, 10:01   #1711
chupacabra88
Zadomowienie

Dot.: Mamy styczniowe 2017

Dziewczyny kciuki za wizyty, zdajcie później relację!!

Cytat:
Napisane przez wild_girl1 Pokaż wiadomość
U mnie nadal utrzymują sie mdłości, wczoraj wymiotowałam, dzisiaj rano znowu a teraz leże i jest mi bardzo niedobrze pewnie niebawem znów przytulanie z kiblem bedzie:/ także u mnie nie najlepiej a jutro mamy jechać do Zakopca, odpocząć troszke... skończy sie tak że bede rzygać gdzieś pod płotem:P wg Om 11 tydzień ale ciąża o tydzień młodsza i narazie coraz gorzej ze mną
Dziś o 17.30 wizyta, trzymajcie kciuki
A próbowałaś wodę z cytryną na czczo? Mi bardzo pomaga, wypijam mniej więcej pół godziny po lekach na tarczycę. i potem już jem śniadanie, może ich nie zeruje, ale u mnie skutecznie zmniejsza.

Cytat:
Napisane przez furjatka Pokaż wiadomość
Zawroty głowy to właściwie jedyne co mi towarzyszy na co dzień. Jeśli po wstaniu z pozycji leżącej nie posiedzę z minute to mogę przejść najwyżej ze 3 metry i padam na podłogę z mroczkami i swistem w uszach. Chyba się już przyzwyczaiłam.
Ja w swoim życiu zemdlałam raz za dzieciaka i nie znam tego. Czasem jak za szybko wstanę to też mam mroczki, ale przechodzi szybko, a tu zamiast przejść tylko się pogorszyło, dlatego się wystraszyłam.

Modle się żeby zaczęły mi te objawy mijać... Mam dość.

Żona - 27.08.2016 r.
Mama - styczeń 2017 r.
chupacabra88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-20, 10:13   #1712
Karoloo
<3 <3 <3

Hej
Kciuki za wszystkie wizyty

Moja była dokładnie tydzień temu i az wstyd ze nic nie napisałam ale coś średnio u mnie z czasem

W gabinecie byłam dobre 50 min (byłam ostatnia pacjentka) najpierw wywiad pózniej badanie gin i USG ❤️ maluchy miały 4cm a już w czwartek mam badania prenatalne wiec możliwe ze dowiem sie kto we mnie mieszka Image1466413979.473986.jpg

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-20, 10:33   #1713
wild_girl1
Rozeznanie

GG do wild_girl1

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Hej

Moja była dokładnie tydzień temu i az wstyd ze nic nie napisałam ale coś średnio u mnie z czasem

W gabinecie byłam dobre 50 min (byłam ostatnia pacjentka) najpierw wywiad pózniej badanie gin i USG ❤ maluchy miały 4cm a już w czwartek mam badania prenatalne wiec możliwe ze dowiem sie kto we mnie mieszka Załącznik 6493431
Który to tydzień był? 10? Super zdjęcie i w sumie troszke zazdraszczam bliźniaków. Przed ciążą miałam nadzieje że jak w końcu zajdę to, że bliźniaki nie będą a teraz bym w sumie chciała

Chupacabra nie próbowałam w sumie... tak myślałam ostatnio żeby sobie taką lemoniadę zrobić tylko jeszcze mięty dodać... trzeba będzie wypróbować

http://www.suwaczek.pl/cache/a51c7de9d8.png
wild_girl1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-20, 10:56   #1714
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Który to tydzień był? 10? Super zdjęcie i w sumie troszke zazdraszczam bliźniaków. Przed ciążą miałam nadzieje że jak w końcu zajdę to, że bliźniaki nie będą a teraz bym w sumie chciała

Chupacabra nie próbowałam w sumie... tak myślałam ostatnio żeby sobie taką lemoniadę zrobić tylko jeszcze mięty dodać... trzeba będzie wypróbować

To był 10 z groszami
Jak mam być szczera to gdy byłam w pierwszej ciąży bliźniaki brzmiały super natomiast teraz będzie zabawnie z 2 latkiem który nie usiedzi na miejscu i maluchami

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-20, 10:59   #1715
NiEBiE
Zakorzenienie

Polecam plasterek imbiru zalać ciepłą (gorącą ) wodą, do tego listki mięty i malutki plasterek cytryny. Pomaga i jest naprawdę smaczne

Karloo ale piękne zdjęcie

Mi w końcu minął ból głowy (po 2 dniach), ciśnienie też wróciło do normy. Mdłości ciągle mnie męczą. Muszę iść na badania krwi (wizyta 28.06), ale przez te mdłości jakoś nie mogę się zebrać...

Pogoda fatalna - zimno i ciemno. U Was to samo?

NiEBiE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-20, 11:02   #1716
Lidka99
Zadomowienie

Cytat:
Hej

W gabinecie byłam dobre 50 min (byłam ostatnia pacjentka) najpierw wywiad pózniej badanie gin i USG ❤️ maluchy miały 4cm a już w czwartek mam badania prenatalne wiec możliwe ze dowiem sie kto we mnie mieszka Załącznik 6493431
Ale kruszynki cudne
Lidka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-20, 11:03   #1717
furjatka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NiEBiE Pokaż wiadomość

to samo, markotnie, szaro i buro

Karoloo boskie zdjęcie
Stary 2016-06-20, 11:40   #1718
nadia_85
Raczkowanie

A ja wlasnie grzeszę nie mogłam sie powstrzymać kupiłam laysy paprykowe i wcinam !
Normalnie nie jem a teraz ledwo do domu z nimi dojechałam

Ja strasznie chciałam miec bliźniaki jak sobie myśle teraz by tak fajnie mieli takie dwa 3 latki razem do przedszkola raźniej nigdy nie nudno
Wiadomo ze pierwsze miesiące sa trudniejsze ale potem pewnie łatwiej
nadia_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-20, 11:41   #1719
lusiaUk
Raczkowanie

Ja juz dwa dni po wizycie.Dzidzia ma prawie centymetr i bijace serduszko.Cysta na ierwszej wizycie byla 6cm x 3cm teraz juz 6cmx 6cm czyli w zaledwie dwa tyg zdazyla urosnac.Lekarka powiedziala ze poki nie boli to mam sie nie martwic.Kolejna wizyta dopiero za okolo 5 tygodni( 12 tydz).Mdlosci coraz bardziej dokuczliwe a najgorzej wieczorami.Caly czas odczowam glod a ochoty nie mam na nic.Okropienstwo.Jelita zapomnialy chyba jak maja pracowac a slina zrobila mi sie tak ochydnie slodka ze...bleh. Najgorsze jednak sa zapachy. Nie moge przezyc zapachu prania...co najgorsze suszarke mamy w pokoju ( wynajmujemy pokoj poki co wiec tylko tu jest miejsce)pranie mimo zmiany plynu czy proszku smierdzi mi...popstutymi ogorkami(!?!?) Jendo pranie wlasnie rozwiesilam a drugie w pralce jeszcze...niewiem dziewczyny jak ja to przezyje.

Video wspomnienia
lusiaUk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-20, 11:44   #1720
NiEBiE
Zakorzenienie

Oj biedne my z tymi zapachami, mdłosciami, niesmakiem w ustach i przytulaniem z kibelkiem.

Nadia, Dziś w nocy śniło mi się, że wcinam chipsy. zazdroszczę!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Stary 2016-06-20, 12:24   #1721
nadia_85
Raczkowanie

Mi to najbardziej śmierdzi uwaga żel do kąpieli męza ;D i kupiłam mu kolejny i tez mi śmierdzi ;D musze sie chodzić kapac przed nim bo jak ide po nim to mi niedobrze bo mi ten żel śmierdzi w całej łazience ( on go nawet nie czuje)

Niebie no nie wiem czy jest czego zazdrościć w ramach dobrego zjadłam pol koszyka truskawek i czuje ze pęknę ;D a za chwile jade do synka i jedziemy do mamy na obiad to mnie pewnie tak dofutruje ze sie do jutra nie ruszę ;D
nadia_85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-20, 12:37   #1722
camilla21
Rozeznanie

Ja tam nie piłam alkoholu przed ciążą to i teraz mi nie brakuje. Paliłam przed ciążą ale kiedy tylko czułam ze sie udalo, jeszcze przed testem ciążowym rzuciłam, i wcale mnie do tego nie ciagnie, a co więcej- śmierdzi. Zawsze mowilam ze rzuce jak zajde w ciążę
Kawee zawsze uwielbiałam, ale teraz pije baardzo rzadko slaaba kawe rozpuszczalnaa z mlekiem.

Ogolnie jestem osobą, która nie przesadza jakoś nadzwyczajnie.. w sensiee.. i cole wypilam i chipsy zjadlaam na meczu polska niemcy, chociaz za nimi nie przepadam, i slodkiego zjem.

Ale co ddo jednego zgadzam sie z wami. Zero alkoholu, jakoegokolwiek.znam wiele dzieci chorych, i na prawde serce sie kraja na ich widok.. niczemu nie winne..

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Drugie szczęście Tp. 19.05.2019
camilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-20, 12:49   #1723
cicha1990
Rozeznanie

Ej narobilyscie mi ochoty na chipsy paprykowe ale leje mlody katar wiec nie chce mi sie isc do sklepu😂 tz tez nie pojdzie bo mu sie nie chce😂
Stary 2016-06-20, 13:12   #1724
lusiaUk
Raczkowanie

Nadia_85 zapachy lazienkowe...oj tak...mi co prawda zele pachna ale sama lazienka smierdzi mi amoniakiem takze kazda wizyta w kibelku konczy sie mdlosciami.Co najgorsze...tylko ja to czuje.

Video wspomnienia
lusiaUk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-20, 14:11   #1725
KPZ
Raczkowanie

Heej

A mnie standardowo w weekend na forum nie ma
Mieliśmy z TZ bardzo udane dni. Niby nic specjalnego nie robiliśmy ale było bardzo miło. Cały weekend w parku, rolki, slackline itp a w niedzielę zakupy
Wydaliśmy sporo kasy ale raz na jakiś czas można...

Dzisiaj idziemy na obiecaną randkę do kina

Powiedzcie mi czy wy też tak macie ?
Mogłabym spać caaaały czas ! Wstanie do pracy to jakieś tortury w tym momencie, w ciągu dnia musi być też drzemka i ogólnie wszystko kręci się wokół spania !
Mam tego dość, nic nie mogę zrobić bo zasypiam na siedząco.
Dziś planowałam jeszcze dokończyć zakupy ale chyba nie dam rady :/

Poinformowalismy też część rodziny Tz i wszystcy się strasznie cieszą

Czas na moich rodziców

Jeśli chodzi o alkohol to ja naet piwka free nie piję.
Jestem mega piwoszką i jak widzę Tż z piwkiem to się ślinię ... ale nie wypiję ani szklanki !
Raz dosłownie zamoczyłam usta stęksniona tym smakiem i to wszystko.

Jesteśmy wszystkie dorosłe i czy szklanka zaszkodzi czy nie to na wszelki wypadek można sobie odmówić.
Nie takie wyrzeczenia jeszcze przed nami przy dziecku więc od tego można zacząć
KPZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-20, 14:22   #1726
pequenina_
Rozeznanie

Cytat:
Hej

W gabinecie byłam dobre 50 min (byłam ostatnia pacjentka) najpierw wywiad pózniej badanie gin i USG ❤ maluchy miały 4cm a już w czwartek mam badania prenatalne wiec możliwe ze dowiem sie kto we mnie mieszka Załącznik 6493431
Jakie fajne maluszki

Cytat:
Napisane przez nadia_85 Pokaż wiadomość
A ja wlasnie grzeszę nie mogłam sie powstrzymać kupiłam laysy paprykowe i wcinam !

Ja strasznie chciałam miec bliźniaki jak sobie myśle teraz by tak fajnie mieli takie dwa 3 latki razem do przedszkola raźniej nigdy nie nudno
Wiadomo ze pierwsze miesiące sa trudniejsze ale potem pewnie łatwiej
Ale bym jadła takie lejsy... Musiałabym wciągnąć wszystko zanim TŻ wróci, bo inaczej dostałoby mi się po uszach za niezdrowe jedzenie :P Chyba zaraz pójdę :P

Cytat:
Mi to najbardziej śmierdzi uwaga żel do kąpieli męza ;D i kupiłam mu kolejny i tez mi śmierdzi ;D musze sie chodzić kapac przed nim bo jak ide po nim to mi niedobrze bo mi ten żel śmierdzi w całej łazience ( on go nawet nie czuje)

Niebie no nie wiem czy jest czego zazdrościć w ramach dobrego zjadłam pol koszyka truskawek i czuje ze pęknę ;D a za chwile jade do synka i jedziemy do mamy na obiad to mnie pewnie tak dofutruje ze sie do jutra nie ruszę ;D
Haha, mąż śmierdzący po kąpieli żelem - dobre! Na szczęście nie mam takich objawów, bardzo Ci współczuję

Ha, właśnie mi się udało poznać panią która ma klucz do suszarni w bloku. Próbowałam przez gospodynię domu, to powiedziała mi że mam pisać oficjalne pisma do spółdzielni A ja chcę tylko tapczan wnieść na czas remontu... Ale fajnie, coraz lepiej się układają sprawy z remontem. Już sobie wyobrażałam upychanie tapczanu w piwnicy długiej na 1.6 metra

Dziewczyny, znowu pytanie nie na temat - wybieram lampę do "dużego" pokoju. Teraz jest tam babciny żyrandol z 5 żarówkami. Mi się podobają takie na jedną żarówkę. Ale wyobrażam sobie, że te 5 żarówek to nie bez powodu i powinno być 5. Ale nie widziałam spoko lampy na 5 żarówek - albo zwykła listwa, albo kosmiczna konstrukcja, albo babciny żyrandol. Co byście zrobiły na moim miejscu? Jedna żarówka i fajna lampa? Czy szukać dalej czegoś z 5 żarówkami?
pequenina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-20, 14:46   #1727
Konkardia
Wtajemniczenie

chupacabra88 Ja też ostatnio wstaję w nocy na siku Jak nie o 2-giej, to o 4-tej... ehh... Tak mi się nie chce dziś wychodzić, a muszę... Jeszcze teraz burza do nas dotarła, a ja się boję

Cytat:
Dziś o 17.30 wizyta, trzymajcie kciuki
!!!

Cytat:
A ja dziś wolne od pracy.... niestety z powodu pogrzebu..

Karoloo Cudowne zdjęcie! Na pewno sobie poradzisz z trójeczką!

Cytat:
Napisane przez NiEBiE Pokaż wiadomość
To samo u mnie... a było tak ładnie!

Cytat:

Cytat:
Napisane przez camilla21 Pokaż wiadomość
Paliłam przed ciążą ale kiedy tylko czułam ze sie udalo, jeszcze przed testem ciążowym rzuciłam, i wcale mnie do tego nie ciagnie, a co więcej- śmierdzi. Zawsze mowilam ze rzuce jak zajde w ciążę

Cytat:
Napisane przez pequenina_ Pokaż wiadomość
Ale bym jadła takie lejsy... Musiałabym wciągnąć wszystko zanim TŻ wróci, bo inaczej dostałoby mi się po uszach za niezdrowe jedzenie :P Chyba zaraz pójdę :P
Mój też ma manię na punkcie zdrowego żywienia Ostatnio dostałam 1 (słownie: jednego!) cheetosa
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-20, 14:47   #1728
aTough
Przyczajenie

KPZ ja też tak mam teraz już jestem po 3 godzinnej drzemce a dalej mogłabym spać

Mi najbardziej przeszkadza perfum tż-ta i ma zakaz używania go
A co do alkoholu to nawet łyczka bym nie wzięła.. I tak przed tym jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to za dużo tego było, bo na weselu byłam i tam jakieś winko albo na urodzinach... (ale mam nadzieję że wszystko w porządku) A przed ciążą e-papierosa palilam i jak się tylko dowiedziałam to schowalam go i nie wzięłam ani razu, a mój tż kiedyś obiecał mi że jak bym była w ciąży to fajki rzuca, i jest w trakcie bo już te dwa tygodnie nie pali <3
aTough jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-20, 15:17   #1729
furjatka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aTough Pokaż wiadomość
KPZ ja też tak mam teraz już jestem po 3 godzinnej drzemce a dalej mogłabym spać

Mi najbardziej przeszkadza perfum tż-ta i ma zakaz używania go
A co do alkoholu to nawet łyczka bym nie wzięła.. I tak przed tym jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to za dużo tego było, bo na weselu byłam i tam jakieś winko albo na urodzinach... (ale mam nadzieję że wszystko w porządku) A przed ciążą e-papierosa palilam i jak się tylko dowiedziałam to schowalam go i nie wzięłam ani razu, a mój tż kiedyś obiecał mi że jak bym była w ciąży to fajki rzuca, i jest w trakcie bo już te dwa tygodnie nie pali <3
Laysy zielona cebulka omnomnom

Co do zmęczenia ja miałam okrutne w tygodniu w którym się dowiedziałam o ciąży. Teraz wstaje rzeska ale praktycznie nie ma dnia bez drzemki

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-20, 16:54   #1730
Lidka99
Zadomowienie

Ja już po wizycie, wszystko dobrze, dzisiaj nawet słyszałam przez chwilkę serduszko następne usg dopiero za miesiąc nie wiem jak tyle czasu wytrzymam
Stary 2016-06-20, 16:58   #1731
NiEBiE
Zakorzenienie

Lidka świetnie wieści. niczym się nie martw i spokojnie czekaj do kolejnej wizyty. Szybko minie

Stary 2016-06-20, 17:05   #1732
Moniczi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pequenina_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, znowu pytanie nie na temat - wybieram lampę do "dużego" pokoju. Teraz jest tam babciny żyrandol z 5 żarówkami. Mi się podobają takie na jedną żarówkę. Ale wyobrażam sobie, że te 5 żarówek to nie bez powodu i powinno być 5. Ale nie widziałam spoko lampy na 5 żarówek - albo zwykła listwa, albo kosmiczna konstrukcja, albo babciny żyrandol. Co byście zrobiły na moim miejscu? Jedna żarówka i fajna lampa? Czy szukać dalej czegoś z 5 żarówkami?
Ilość żarówek nie ma znaczenia, w środku zawsze są dwa kabelki z kostką i tam podłączasz, ile masz ochotę U nas wcześniej był żyrandol z jedną żarówką, teraz jest z trzema.
Dziewczyny, ja w nocy co 2 godziny wstaję do wc :/ a wcześniej nawet raz nie musiałam. Czuję, że już jestem niewyspana, a co dopiero potem
Moniczi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-20, 17:25   #1733
NiEBiE
Zakorzenienie

Pequenina, na pewno znaczenie ma moc żarówek. Myślę, że kiedyś były żyrandole na 5, bo żarówki dawały mniej światła, niż te nowoczesne.
Ja bym wybrała taki żyrandol na 2 żarówki, żeby regulować moc światła i do tego fajną lampę podłogową.

A propos widziałam ostatnio piękną lampę do pokoju dziecięcego. Taka jakby drewniana w koniki. Tż już zadecydował, że ja kupi.

Moniczi, ja ostatnio w ciągu nocy wstałam 6 razy (!!!), a też nigdy wcześniej nie musiałam wstawać. Dodatkowo ciągle chce mi się pić i mam kwaśny smak w ustach, nie pomaga nawet mycie zębów.

Stary 2016-06-20, 18:17   #1734
wild_girl1
Rozeznanie

GG do wild_girl1

Co do oświetlenia sie nie wypowiem bo sie nie znam, my żyrandol na 2 żarówki kupowaliśmy ostatnio

Co do chipsów to tak bym zjadła ale mój mnie tak pilnuje, że nie ma szans:P

Lidla super wiadomości! Ja też niecierpliwa a wizyta za 3 tyg. teraz.
ja też po wizycie Kropeczka ma 3 cm juz i ztrasznie sie ruszał maluszek... cudowny widok bylam po prostu zachwycona. Mój małżonek obiecał iść na następne usg bo dzisiaj troche sie wystraszył a jak mu naopowiadałam jak maluch sie rusza to widziałam że żałował że nie wszedł.

Stary 2016-06-20, 18:50   #1735
a6594ed1feebe4acee52c55875557823d72aa50e_6074d104093b7
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lidka99 Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie, wszystko dobrze, dzisiaj nawet słyszałam przez chwilkę serduszko następne usg dopiero za miesiąc nie wiem jak tyle czasu wytrzymam
Super! Ja mam za tydzień wizytę, a już nie mogę się doczekać
a6594ed1feebe4acee52c55875557823d72aa50e_6074d104093b7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-20, 19:05   #1736
Lidka99
Zadomowienie

Cytat:
Co do oświetlenia sie nie wypowiem bo sie nie znam, my żyrandol na 2 żarówki kupowaliśmy ostatnio

Co do chipsów to tak bym zjadła ale mój mnie tak pilnuje, że nie ma szans:P

Lidla super wiadomości! Ja też niecierpliwa a wizyta za 3 tyg. teraz.
ja też po wizycie Kropeczka ma 3 cm juz i ztrasznie sie ruszał maluszek... cudowny widok bylam po prostu zachwycona. Mój małżonek obiecał iść na następne usg bo dzisiaj troche sie wystraszył a jak mu naopowiadałam jak maluch sie rusza to widziałam że żałował że nie wszedł.
No więc mój za miesiąc też jedzie bo to będzie prenatalne super że wszystko dobrze

[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;62002576]Super! Ja mam za tydzień wizytę, a już nie mogę się doczekać [/QUOTE]

Tydzień szybko zleci
Stary 2016-06-20, 19:08   #1737
Konkardia
Wtajemniczenie

Lidka99 Super, że wszystko ok!

Cytat:
Niech koniecznie następnym razem z Tobą pójdzie! Niesamowite przeżycia

Ja też jakaś niecierpliwa jestem co do wizyty. Już odliczam dni Miesiąc czekania to zdecydowanie za dużo!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-20, 19:25   #1738
wild_girl1
Rozeznanie

GG do wild_girl1

My prenatalnych nie robimy bo to i tak nic nie zmieni... połówkowe zrobimy

Stary 2016-06-20, 19:44   #1739
pequenina_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
chupacabra88 Ja też ostatnio wstaję w nocy na siku Jak nie o 2-giej, to o 4-tej... ehh... Tak mi się nie chce dziś wychodzić, a muszę... Jeszcze teraz burza do nas dotarła, a ja się boję

!!!

Karoloo Cudowne zdjęcie! Na pewno sobie poradzisz z trójeczką!

To samo u mnie... a było tak ładnie!

Mój też ma manię na punkcie zdrowego żywienia Ostatnio dostałam 1 (słownie: jednego!) cheetosa
1 cheetos! Ja dostałam ich ostatnio jakieś 15, tyle, że przykryło dno małego talerzyka

Cytat:
Laysy zielona cebulka omnomnom

Co do zmęczenia ja miałam okrutne w tygodniu w którym się dowiedziałam o ciąży. Teraz wstaje rzeska ale praktycznie nie ma dnia bez drzemki

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Poszłam po te cipsy parę godzin temu. Tak jest, były to lejsy zielona cebulka Zjadłam całą paczkę, aby przestępstwa nie było widać I wiecie co? Nigdy więcej! Jest mi nadal strasznie niedobrze, spałam chyba 3 godziny po tym. Mam za swoje... :P

Cytat:
Napisane przez Lidka99 Pokaż wiadomość
Super że wszystko ok! Ja też mam prawie miesiąc do wizyty tej planowanej, w ogóle o niej już nie myślę bo to strasznie dużo czasu, po co się umartwiać :P Za to umówiłam się na jutro na wizytę z pakietu, nie mają USG, ale przynajmniej się wyżalę co z tymi plamieniami. Akurat dzisiaj ich nie mam. Ale nie powiem, martwię się. Wyniki dzisiejszych badań dopiero jutro po południu i nie było tam progesteronu W ogóle myślałam, że zemdleję, miałam być na czczo, a dopiero o 9 zrobili mi badania...

Cytat:
Napisane przez Moniczi Pokaż wiadomość
Ilość żarówek nie ma znaczenia, w środku zawsze są dwa kabelki z kostką i tam podłączasz, ile masz ochotę U nas wcześniej był żyrandol z jedną żarówką, teraz jest z trzema.
Dziewczyny, ja w nocy co 2 godziny wstaję do wc :/ a wcześniej nawet raz nie musiałam. Czuję, że już jestem niewyspana, a co dopiero potem
Dzięki za info. Tak poproszę, żeby mi zrobili w trakcie remontu - 2 kostki, ale wykorzystam jedną. Wstawię mocną żarówkę i do tego jakąś podłogową i będzie spoko. Dzięki dziewczyny
pequenina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-20, 19:54   #1740
Konkardia
Wtajemniczenie

Cytat:
My prenatalnych nie robimy bo to i tak nic nie zmieni... połówkowe zrobimy
Na normalną wizytę również go zabierz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości