|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Meridia
Hello
![]() dziś meridia nie dziala na mnie pobudzająco, siedzę teraz przed komputerem w pracy i głowa mi leci ![]() ale to dlatego, że miałam spoooro roboty fizycznej z samego rana ![]()
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
a ja przez ostatnie 2 noce spie jakbym czuwala..sie czuje jakbym w ogole nie spala..zasnac nie moge o 6 sie budze z drzemki wyspana noz szalenstwo jakies a jakie glupoty mi sie snia..dzisiaj mi sie snilo ze zrobil mi sie jakis babelek maly pod skora i krew z niego leciala i chcialam to wycisnac i mysz z tego wyszla..baaa a co najlepsze? ta mysz zlozyla mi jajka pod skora...czujecie..mysz i jajka?? ja sie zabije:P
ideee sie malowac..dzisiaj 4 makijaze w barwach zywiolow :d hi hiiiii ![]()
![]() |
#1713 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
czytam i normalnie aż się popłakałam ze śmiechu ( notabene trochę dziwnie to wygląda - siedze za biurkiem, patrze w papiery i się do monitora śmieje ![]() Ale jeśli tak ciekawie wyglądają sny po meridi to ja już sie doczkać nie mogę ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
Ty sie nie smiej..przedwczoraj kupowalam przez sen kosmetyki..taaakie cudowne kolory z brokatem i w ogoleeee i co ?? polamaly sie i wybuchla 3 wojna swiatowa:P ale ja to zawsze mialam pokrecone sny takze nie ma co sie dziwic ale ta dzisiejsza mysz to pobija wszystko :P
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
a co powiesz Candy jak ja we śnie siłowałam się z pająkiem?
![]() fakt, często śnią mi się pająki bo za nimi nie przepadam ale ten sen powialił mnie na kolana. Śniło mi się to 2 dni temu a dzisiaj nie pamiętam co mi się śniło, mąż mi tylko mówił, że czegoś się wystraszyłam i się zerwałam w nocy.
![]() |
#1716 |
Zadomowienie
|
Tia... Meridianki szaleją...
Mysz z jajami i pareo ze spaghetti - no no - czekamy na nastepne nasze rewelacje. Jakoś na razie nikt o szczuplejszych udach nie wspomniał, a przydało by się ![]() Z mojej strony dodam, że dziś dostałam takiego powera, że wysprzątałam pokój który dawno wisiał mi na sumieniu, zajrzałam dosłownie do każdej dziury, a nie tylko machnęłam mopem. Jak na mnie to nie do wiary! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1717 |
Raczkowanie
|
Candy Killer,
jesteś szalona heheheheh ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
no taaa..sie naogladam tych tarczy w tv potem poslucham putina to ja juz widze 3 wojne a jak cos mi sie przysni to sie miesza wszystko :P
doooobra...zywiol wodny zmalowany...teraz powietrze ide malowac ![]()
![]() |
#1719 |
Zakorzenienie
|
Hahahahah, noooooo laski, to macie sny
![]() ![]() Jadę sobie zaraz do lasku, ponoć grzybki się pojawiły ![]() ![]()
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
grzyby to juz dawno byly ale moze jeszcze sa
![]() aaaa sny erotyczne..dawno nie mialam kurcze..ale jak mialam to sie obudzilam z wielkim OOOOOOOOOH ..az dziwnie mi bylo :P ale cśśśś :P
![]() |
#1721 |
Raczkowanie
|
Ja o erotycznych to już nawet nie wspomnę...
![]() Jak tu można mieć erotyczne sny jak obok leży chłop i chrapie...sie człowiek skupic nie może. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
no moj na cale szczescie nie chrapie
![]() ![]() esh..oczy mi zaraz wyplyna chyba tak mnie pieka po tym malowaniu ze nie wytrzymam ![]() aaaaa sobie przypomnialam ze ja nic nie jadlam dzisiaj..oooj tak to byc nie moze..ide na zupkje:d
![]() |
#1723 |
Zakorzenienie
|
ja dziś przeholowałam z obiadem, czułam, że już mam dość a dalej jadłam
![]()
![]() |
#1724 |
Zadomowienie
|
Zjadłam ostatni posiłek o 18.30 - późnawo, ale może wytrzymam nic dziś nie jeść już. Oby...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
kurde no ja dopiero zjadlam pierwszy :P:P
![]() |
#1726 |
Zakorzenienie
|
A Ty laska marzysz o spowolnieniu metabolizmu
![]() ![]() A ja grzybków trochę znalazłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
ja wieeem wiem zawsze jem wiecej ale dzisiaj mnie malarskie weny pochlonely i sie mazialam po twarzy 2 h z przerwami takimi ze wyszlo 4 h:P aleee jako ze ja spac chodze pozno to cos jeszcze sobie wszamie zaraz a jutro juz normalnie porzadnie warzywnie regularnie
![]()
![]() |
#1728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
chociaz tak w sumie to gotowac mi sie nie chce w ogole ostatnio..za goraco tu mam zeby stac przy garach:P
![]() |
#1730 |
Zadomowienie
|
a ja dzis apetytu nie mialam, kolo 15 wciagnelam mala jogobelke i pozniej jakos o 21(wiem ze pozno) bylam z kolezankami w baci-restauracja, po zakonczonej sesji i wzielam mala cole i taka kanapke grilowana z szynka i serem-podzielona na 2 czesci, nie dalam rady zjesc, zjadlam jedna czesc z uporem druga wciagnely dziewuchy.
i tak sie czuje winna za ta kanapke.. bo tam i ser zolty i szynka, ale tez cebula i pomidor;p a poki co ide poszlochac bo sie poklocilam z tym moim chlopem i nie kazalam mu wrocic na noc, bawi sie w najlepsze z kumplem i 2 laskami ![]() ![]()
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
Linus..nie martw sie
![]() ale serio..nie przejmuj sie chlopami..oni sa prosci..najpierw robia potem mysla nie ma co..szkoda czasu na to ![]() ![]()
![]() |
#1732 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A makijaze ogladalam sa boskie i sie nawet usmiechnelam, ale komentowac nie mam sily, na zadne inne nawet nie weszlam ![]()
![]() |
![]() |
#1733 |
Zadomowienie
|
spac mi sie nie chce, sucho w buzi mam, jesc mi sie nie chce....
kochana, faceci to swinie!!!!nie warto przez nich cierpiec, dlatego ja jestem sama.
![]() |
#1734 |
Zadomowienie
|
I ja nie śpię. Ani mi to w głowie. Dalej boję się ciśnienia, receptę mam, specjalnie nie wykupiłam leków, by nie rozluźnić się i nie dostać ciśnienia. Poza tym - od wspominanej wyżej godziny 18.30 - nic a nic poza wodą nie brałam do ust. Mały sukces. (Duży brzuch i reszta)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
a ja ide spac...moze tym razem bez myszy sie obedzie:P
dobranoc ![]()
![]() |
#1736 |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny---ja zauważyłam dopiero po drugim opakowaniu Meridii,że na serio nie mam apetytu i jak coś jem to raczej oczy jedzą, ale apetytu nie mam i nie ssie mnie w brzuchu(a w czasie pierwszego opakowania cały czas byłam głodna)--fakt ,że jem tylko wybrane produkty -------jedyne co mi dokucza to suchość w ustach utrzymująca się przez cały dzień więc piję duzo wody i to chyba bardzo dobrze----mam pytanie--dlaczego niektóre z Was biorą Meridię przed śniadankiem--czy ktoś Wam tak polecił bo ja akurat biorę 30 minut po sniadanku ---pozdrawiam i miełego dnia życzę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1737 |
Zadomowienie
|
meridie sie bierze na czczo najlepiej 2 h przed jedzeniem poniewaz tyle lek sie wchlania do organizmu a spozywanie podczas posilku oslabia dzialanie leku.
ja teraz biore rano jak wstaje i w pracy jem sniadanie, prawie mija ok 2 h.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 |
Zadomowienie
|
no to dziewuchy zasnelam dopiero kolo 2 w nocy, za duzo myslalam
![]() Wzielam przed chwila tabletke bo niedawno wstalam, uleglam i sie zwazylam.. znow 1kg w dol ![]() ![]() I wcale nie wyrzekam sie jedzenia bo mnie sama to zadziwia ze wczoraj kompletnie nie chcialo mi sie jesc, jak bylysmy w tej restauracji, nie wiedzialam co wybrac, jedna dziewczyna wziela szarlotke z lodami-ladnie wygladala ale nie mialam na nia ochoty, druga wziela nalesnika ze szpinakiem i jakimis tam warzywami- zjadlam kawaleczek na widelcu-smakowal bardziej no i sobie wzielam kanapke warzywna, normalnie az smiac mi sie chce;p
![]() |
#1739 |
Zadomowienie
|
ja sie nie waze bo sie boje ze nic nie schudlam. nic nie czuje po prostu, powiedzialabym ze nawet mam wiekszy brzuch niz mialam, mimo ze naprawde nie jem za duzo bo nie mam ochoty
![]()
![]() |
#1740 |
Zadomowienie
|
no ja po sobie nie widze nic ze schudlam i nic nie czuje dlatego sie troche z tej wagi smieje bo nie widze efektow, dopiero jak jakies 10-15 kg zejdzie to moze bedzie cos widac;/
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.