|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Majunia po kąpieli już śpi. Ja się zabieram za ogarnięcie kuchni i warzyw.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;63975301]U nas też dzień marudy... i jeszcze w laboratorium mi powiedziali że wyniki moczu są złe i mam je jak najszybciej odebrać i iść do lekarza na razie wiem tyłko że białko i krew w moczu miałam nosa że nie poszłam na szczepienia bo na pierwszy rzut oka nic małej nie dolega [/QUOTE]Kochana a co może oznaczać białko w moczu? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczna Majeczka
![]() My po szczepieniu, na razie jest lepiej niż po tych obowiązkowych. Kluseczka moja waży juz 4980 teraz to chyba same dziewczynki się rodzą- w przychodni na 12 osób czekających na bilans/ szczepienia było tylko dwóch chłopców. A tak to same dziewczynki ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;63975301]U nas też dzień marudy... i jeszcze w laboratorium mi powiedziali że wyniki moczu są złe i mam je jak najszybciej odebrać i iść do lekarza na razie wiem tyłko że białko i krew w moczu miałam nosa że nie poszłam na szczepienia bo na pierwszy rzut oka nic małej nie dolega [/QUOTE] a co Cię skłoniło do zrobienia badania?
|
|
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem Marysia zaśnie sama w łóżeczku, czasem trzeba pogłaskać, czasem włączyć dźwięk suszarki w aplikacji, ale też czasem w nocy biorę ją do naszego łóżka ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;63975301]U nas też dzień marudy... i jeszcze w laboratorium mi powiedziali że wyniki moczu są złe i mam je jak najszybciej odebrać i iść do lekarza na razie wiem tyłko że białko i krew w moczu miałam nosa że nie poszłam na szczepienia bo na pierwszy rzut oka nic małej nie dolega [/QUOTE] Koniecznie idźcie do lekarza ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Ania, zapomniałam wcześniej się odnieść do Twoich działkowych łupów Ja dzisiaj kupiłam jeżyny, po raz pierwszy Chyba nigdy ich nie jadłam Czy one z reguły są kwaśne w smaku czy mi się takie trafiły po prostu?
|
|
|
|
|
#1714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Przed kapiela daje Jej cycuszka a po butelke mm. Raz zje 20 raz 100. Potem chwila na rączkach i usypia. Odkładam do wózka bo zawsze mogę Ja ukolysac jak się przebudzi. Zastanów się nad huśtawka. Mi to uratowało życie Dzisiaj 4 razy siedziala po 10-15 min a ja w tym czasie coś porobilam aaa tak to byłoby ciężko bo raczki. W łóżeczku leżała 2xpo 20min słuchając karuzeli. Nie mam wyrzutów ze na noc daje mm ponieważ wiem ze mi trochę prześpi w ja mam czas dla siebie. Odpada mi jedno karmienie ale zawsze sciagam mleko do pierwszego karmienia. Karmię na leżąco i nie odkladam. Spimy razem. Raz prześpi więcej raz mniej. Ale nie ma noszenia na rączkach. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda zjadłam tylko kilka, ale wszystkie były kwaśne, chociaż spore, tak mi się wydaje przynajmniej Dzięki za odpowiedź. Najwyżej jakieś ciasto z nimi upiekę
|
|
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
Motylek ładnie przybierają dzieciaczki
Ania super że cos się rusza u Ciebie. Kciuki za 500+ Dzanet kciuki by to nie było nic poważnego Madzius brawa za wagę i szczepienie |
|
|
|
#1717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1718 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w laboratorium powiedzieli że to wygląda na jakąś infekcje.. zastanawiam się czy nie złapała czegoś ode mnie. Miałam infekcje pęcherza no i ta biegunka... na szczęście Hania nie ma gorączki, biegunki tez nie, apetyt za dwóch... Ale widać coś się jednak dzieje. Może stąd ten płacz częsty Cytat:
Mnie te szczepienia przerażają i chyba nigdy nie przestaną przerażać, ale mimo wszystko uważam że szczepic trzeba. Tylko mogły by być te szczepienia ciut później Brawo za wagę, same konkretne babki
|
||
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
Jem kolacje
pomidory pycha. Mam nadzieje ze Maje nie uczula. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;63980116]Niewiem, wole nie czytać w laboratorium powiedzieli że to wygląda na jakąś infekcje.. zastanawiam się czy nie złapała czegoś ode mnie. Miałam infekcje pęcherza no i ta biegunka... na szczęście Hania nie ma gorączki, biegunki tez nie, apetyt za dwóch... Ale widać coś się jednak dzieje. Może stąd ten płacz częsty Zwykle robię przed szczepieniem, profilaktycznie. Starszej też robiłam. Mnie te szczepienia przerażają i chyba nigdy nie przestaną przerażać, ale mimo wszystko uważam że szczepic trzeba. Tylko mogły by być te szczepienia ciut później Brawo za wagę, same konkretne babki [/QUOTE]Będzie dobrze! Nie ma co się martwić na zapas ;* Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Szczepionki powinny byc na pewno tańsze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Oby się udało. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1720 | |
|
Ania
|
Justynka- ciężko masz z tym swoim Gabrysiem. Mały krzykacz Ci się trafił.
No ja w dzień "bujam" w wózku do uśnięcia. Wieczorem i w nocy odkładam do łóżeczka i tylko smoczek podaje, jak wypadnie-teraz włączam też karuzelkę i usypia sama. Cytat:
![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;63980116]Niewiem, wole nie czytać w laboratorium powiedzieli że to wygląda na jakąś infekcje.. zastanawiam się czy nie złapała czegoś ode mnie. Miałam infekcje pęcherza no i ta biegunka... na szczęście Hania nie ma gorączki, biegunki tez nie, apetyt za dwóch... Ale widać coś się jednak dzieje. Może stąd ten płacz częsty Zwykle robię przed szczepieniem, profilaktycznie. Starszej też robiłam. Mnie te szczepienia przerażają i chyba nigdy nie przestaną przerażać, ale mimo wszystko uważam że szczepic trzeba. Tylko mogły by być te szczepienia ciut później Brawo za wagę, same konkretne babki [/QUOTE]Kurcze, gdybyś nie zrobiła, to nawet byś nie wiedziała;/ Na pewno to nic poważnego
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu Dziękuję
oby tak dalej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1722 |
|
Konto usunięte
|
Czytam Was ale jakoś nie mam weny do pisania... Dzanet kciuki! Oby to nie było nic poważnego ![]() ania, dla Ciebie kciuki za 500+ Fajnie że huśtawka się sprawdza. Mi też często ratuje tyłek ![]() justyna u nas z usypianiem różnie. W ciągu dnia Ignaś zwykle zasypia przy cycusiu, czasem udaje się go potem odłożyć do łóżeczka, czasem się budzi. Po kąpieli dzisiaj odłożyłam do łóżeczka i zasnął sam ale nie zawsze się udaje. Zasypia też w wózku na spacerze. Nie usypiam bujając na rączkach, żeby się nie przyzwyczaił. Tylko kilka razy dotąd tak zrobiłam jak już nic innego nie pomagało. Aaa, jeszcze dzisiaj usnął 1. raz w chuście ale go potem odłożyłam do łóżeczka. Ćwiczymy motanie, bo za 2 tygodnie będziemy nad morzem i się przyda. Wczoraj był 1. raz i Ignaś płakał, a dzisiaj się mu podobało i nawet zasnął. Trochę się boję tego wyjazdu, bo to 700 km... Mam nadzieję że nie będę żałować
|
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już mam chustę. Będę najpierw sama się uczyć a potem z fizjoterapeutką. Chce mieć pewność że dobrze robię.
U nas usypianie aktualnie tylko rączki przez te kolki i bączki , ale wiem że mogę oduczyć. Starszaka oduczyłam i sam w łóżeczku zasypiał. Tylko niech przestaną męczyć |
|
|
|
#1724 |
|
Zadomowienie
|
Ania kciuki za 500+ ja bede składała jak przyznają mi macierzyński w ogóle . Ta huśtawka jest do 9 kg?
U nas nie tyle dzien marudy co spał jak zając bo 10 minut I był meeega kupsztal ![]() Do tego dzis sprzedałam swoją suknie ślubna ktorej nie miałam okazji założyć
|
|
|
|
#1725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na dzień dzisiejszy to mam wniosek złożony ale wszystko wstrzymane. Uslyszalam ze moja sprawa jest w postępowaniu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już się zaczyna zabawkami interesować super!
|
|
|
|
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak wychodzimy na spacer i jest na rękach to się rozgląda gdzie jesteśmy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
Podobnie jak Sliweczka czytam Was na bieżąco ale brak weny i czasu żeby odpisać...
Remont idzie szybciutko kierownik ekipy to znajomy tz więc,a to kawkę im robię, a to po ciastka i piwo pojechałam do Biedry i tak to ;PWieczorem tz mała się zajął ja z,siostrą śmieci,po panelach wynosilam. Także jest co robić ![]() Jutro jedziemy do Ikei, biorę Hanie bo TZ będzie w pracy. Ja w ciągu dnia nie usypiam. Hania sama zasypia jak jest zmęczona, jeśli widzę ziewanie to za niedługo sen. Czasem drzemkę na kanapie zrobi. W wózku na spacerach ładnie śpi. Po kąpieli przytulnie, chwilę na,rękach i odłożona do łóżeczka/jak marudzi kanapa i kołysanki/gadanie zasypia. Odnoszę do łóżeczka. Fiazo też przy problemach z brzuszkiem nosiłam duuuzo i bujalam na rękach. To często przynosiło ulgę. Bujania się oduczyla noszenia czesto w zasadzie też.Zrobiłam dziś łącznie 12km spaceru ;D Przyszły opaski dla Hani z aliieexpres ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Ania podziwiam, że trzymasz Maję na rękach prowadząc jeszcze wózek ![]() U mnie by nie przeszło bo jeszcze pies na smyczy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zasypia i odkładam.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nocne karmienie nr 1 ![]() Dzanet daj znać jak pediatra zinterpretowal wyniki bad moczu. Mocns kciuki żeby nie było nic poważnego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z nocnego karmienia a dokladnie to odciągania... Po meega placzliwym wieczorze Marcelina padla o 21:30. O 3 obudziła nas kupa ale jesc juz nie chciala a z piersi pocieklo tak, ze musialam się przebrać i strasznie twarda byla. Więc zdoilam do uczucia ulgi czyli 100ml
będzie na sobotę jak znalazł Kładę się, zobaczymy na jak dlugo
|
#1732 |
|
Rozeznanie
|
Nocne karmienie nr 1 po 5 godzinach spania. Kąpiel u nas była o 22:30 bo moja Panienka p 19 uciela sobie 3 godzinna drzemke
teraz zasypia obok mnie, zaraz będę ją do łóżeczka przekładać. Ja tak jak Sliweczka i Madzia jestem na bieżąco ale co trochę podczytam to nie mam jak odpisać. |
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsze karmienie po 7.5 godz śnie. Jak na razie najdłuższym w kadencji Mai
Cyca sobie zamkniętymi oczami wiec szybko pójdzie spać. Była butelka z moim mlekiem i teraz obowiązkowo cyc![]() Pozytywnie jestem zaskoczona reakcja Tutka. Uslyszal Maje i od razu biegiem byl w pokoju Moja niania futrzana ![]() Ooo juz Malutka usnela ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
My się karmimy teraz .Idka spała dziś ładnie od 21 do 5.30
![]() Ania kciuki za 500+ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Pobudka o 6 bo kupa i bąki... Kilka lyków z cyca i spimy dalej. Biedna odsypia wczorajsze marudzenie...
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
Moja Gwiazda nie spała od północy do 3
A potem i tak standardowo pobudka po 5, bez sensu
|
|
|
|
#1737 |
|
Konto usunięte
|
U nas pobudka o 4.30 i do 7 poszły 3 kupy
![]() Australia współczuję Czekam na te nieszczęsne wyniki moczu aż mi tata przywiezie i dzwonie po lekarzach :-( Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie obudzil deszcz. Maja sie przebudowa i cyca. Jeszcze pewnie usnie na chwile.
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
Wstalysmy jak zwykle przed 8
Trochę placzu i pręzenia i poszla kupa deluxe A teraz jest powtórka z wczoraj: raczki i placz przy piersi idziemy dzis do lekarza to się przynajmniej dowiem czy zdrowa jest i po prostu ma taki czas...
|
#1740 | ||
|
Zakorzenienie
|
U nas zimno i deszczowo wiec caly dzień w domku chyba że się rozpogodzi.
Majunia jeszcze śpi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
Daj znać co u lekarza. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.

na razie wiem tyłko że białko i krew w moczu
miałam nosa że nie poszłam na szczepienia bo na pierwszy rzut oka nic małej nie dolega 

a co Cię skłoniło do zrobienia badania?
Czasem Marysia zaśnie sama w łóżeczku, czasem trzeba pogłaskać, czasem włączyć dźwięk suszarki w aplikacji, ale też czasem w nocy biorę ją do naszego łóżka
Koniecznie idźcie do lekarza
Ja dzisiaj kupiłam jeżyny, po raz pierwszy
Czy one z reguły są kwaśne w smaku czy mi się takie trafiły po prostu?
Co prawda zjadłam tylko kilka, ale wszystkie były kwaśne, chociaż spore, tak mi się wydaje przynajmniej
Dzięki za odpowiedź. Najwyżej jakieś ciasto z nimi upiekę 

super!
będzie na sobotę jak znalazł
idziemy dzis do lekarza to się przynajmniej dowiem czy zdrowa jest i po prostu ma taki czas...