Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-08-09, 20:20   #1711
ania230
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1

Majunia po kąpieli już śpi. Ja się zabieram za ogarnięcie kuchni i warzyw.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;63975301]U nas też dzień marudy... i jeszcze w laboratorium mi powiedziali że wyniki moczu są złe i mam je jak najszybciej odebrać i iść do lekarza na razie wiem tyłko że białko i krew w moczu miałam nosa że nie poszłam na szczepienia bo na pierwszy rzut oka nic małej nie dolega [/QUOTE]
Kochana a co może oznaczać białko w moczu?

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-09, 20:24   #1712
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
Śliczna Majeczka

My po szczepieniu, na razie jest lepiej niż po tych obowiązkowych.
Kluseczka moja waży juz 4980

teraz to chyba same dziewczynki się rodzą- w przychodni na 12 osób czekających na bilans/ szczepienia było tylko dwóch chłopców. A tak to same dziewczynki

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;63975301]U nas też dzień marudy... i jeszcze w laboratorium mi powiedziali że wyniki moczu są złe i mam je jak najszybciej odebrać i iść do lekarza na razie wiem tyłko że białko i krew w moczu miałam nosa że nie poszłam na szczepienia bo na pierwszy rzut oka nic małej nie dolega [/QUOTE]
a co Cię skłoniło do zrobienia badania?
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-09, 20:29   #1713
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynan01 Pokaż wiadomość
Boze ale mam dzien marudy. Odkad wstal to ryczy ciagle. Moze pospal lacznie godzine, czyli. 20 min na spacerze a potem ryk ze pierwszy raz zwatpilam i wrocilam do domu, 20 przy usypiance, i raz probowalam uspuc przy cycku. Raz nawet polezal grzecznie z pol godziny, a tak to ryk. Przy cycku tez wojna. Najpierw ciumka ladnie a potem albo usypia i zaraz budzi sie z rykiem, albo wyrywa mi suty co tez konczy sie placzem. Juz dawno tak nie bylo.
Do tego ma pelno suchych krostek na budzi, glowie i karku. Lekarz powiedzial ze to normalne i zeby nawilzac. Ale oczywiscie kazdy do okola mowi ze pewnie cos zjadlam nie takiego i dlatego go wysypalo. Juz malo co jem bo sie boje ze tylko gorzej bedzie wygladac jego twarz.
Dzis zdecydowanie mam dosc wszystkiego. Jeszcze troche jego placzu, potem kapiel i jedzenie i usypianie.

W ogole jak usypiacie swoje dzieci na noc i na dzien? Bo moze ja gdzies robie blad ze on na dniu nie sypia.
Na noc usypiam go ok 22 na rekach ze smoczkiem i pieluszka przy odglosie okapu bo spiewanie kolysanek mija sie z celem jeszcze gorzej go rozbudzaja. Spi tak 4-6 h, cycki ok 1 h, sen 2 h, cycki 1 h itd. Gdzie tez kolysze go na rekach. Czasami tak pospi do 9 czy 10. I juz potem ciezko ze snem. Widze ze jest zmeczony, tule go, spiewam, usypiam szumem okapu, utulankami. Pospi po 20 min a czasami nie. Na spacerze czasami spi, czasami ma otwarte oczy, czasami beczy ale da sie uspokoic. Czesto jak juz mam dosc chodzenia, bo oczywiscie nie da posiedziec w parku, to wchodzac do domu usypia w wizju na godzine. Wiec cale dnie to loteria. Czy Wasze dzieci grzecznie chodza spac? Bo mojemu bardzo ciezko usnac. Jeszcze ani razu sam mi nie usnol. Zawsze kolysze na rekach. Moze czas to zmienic? Nie wiem nie mam pomyslu na niego totalnie.
Ja staram się nie nosić, bo nie chcę żeby Mała się przyzwyczaiła - kręgosłup mnie boli na samą myśl, że potem 10 kilowe dziecko trzeba by było bujać na rękach żeby zasnęło Czasem Marysia zaśnie sama w łóżeczku, czasem trzeba pogłaskać, czasem włączyć dźwięk suszarki w aplikacji, ale też czasem w nocy biorę ją do naszego łóżka

Koniecznie idźcie do lekarza

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Ania, zapomniałam wcześniej się odnieść do Twoich działkowych łupów Ja dzisiaj kupiłam jeżyny, po raz pierwszy Chyba nigdy ich nie jadłam Czy one z reguły są kwaśne w smaku czy mi się takie trafiły po prostu?
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-09, 20:34   #1714
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynan01 Pokaż wiadomość
Boze ale mam dzien marudy. Odkad wstal to ryczy ciagle. Moze pospal lacznie godzine, czyli. 20 min na spacerze a potem ryk ze pierwszy raz zwatpilam i wrocilam do domu, 20 przy usypiance, i raz probowalam uspuc przy cycku. Raz nawet polezal grzecznie z pol godziny, a tak to ryk. Przy cycku tez wojna. Najpierw ciumka ladnie a potem albo usypia i zaraz budzi sie z rykiem, albo wyrywa mi suty co tez konczy sie placzem. Juz dawno tak nie bylo.
Do tego ma pelno suchych krostek na budzi, glowie i karku. Lekarz powiedzial ze to normalne i zeby nawilzac. Ale oczywiscie kazdy do okola mowi ze pewnie cos zjadlam nie takiego i dlatego go wysypalo. Juz malo co jem bo sie boje ze tylko gorzej bedzie wygladac jego twarz.
Dzis zdecydowanie mam dosc wszystkiego. Jeszcze troche jego placzu, potem kapiel i jedzenie i usypianie.

W ogole jak usypiacie swoje dzieci na noc i na dzien? Bo moze ja gdzies robie blad ze on na dniu nie sypia.
Na noc usypiam go ok 22 na rekach ze smoczkiem i pieluszka przy odglosie okapu bo spiewanie kolysanek mija sie z celem jeszcze gorzej go rozbudzaja. Spi tak 4-6 h, cycki ok 1 h, sen 2 h, cycki 1 h itd. Gdzie tez kolysze go na rekach. Czasami tak pospi do 9 czy 10. I juz potem ciezko ze snem. Widze ze jest zmeczony, tule go, spiewam, usypiam szumem okapu, utulankami. Pospi po 20 min a czasami nie. Na spacerze czasami spi, czasami ma otwarte oczy, czasami beczy ale da sie uspokoic. Czesto jak juz mam dosc chodzenia, bo oczywiscie nie da posiedziec w parku, to wchodzac do domu usypia w wizju na godzine. Wiec cale dnie to loteria. Czy Wasze dzieci grzecznie chodza spac? Bo mojemu bardzo ciezko usnac. Jeszcze ani razu sam mi nie usnol. Zawsze kolysze na rekach. Moze czas to zmienic? Nie wiem nie mam pomyslu na niego totalnie.
Justynko bardzo podobnie ja miałam. Teraz udaje mi się tak zrobić ze wychodze na dwa spacery gdzie mi Maja zasypia. Ale oczywiście pierw na rękach potem ja odkładam do wózka bo sama raz na jakiś czas zasypia(musi być cud )
Przed kapiela daje Jej cycuszka a po butelke mm. Raz zje 20 raz 100. Potem chwila na rączkach i usypia. Odkładam do wózka bo zawsze mogę Ja ukolysac jak się przebudzi.

Zastanów się nad huśtawka. Mi to uratowało życie Dzisiaj 4 razy siedziala po 10-15 min a ja w tym czasie coś porobilam aaa tak to byłoby ciężko bo raczki. W łóżeczku leżała 2xpo 20min słuchając karuzeli.
Nie mam wyrzutów ze na noc daje mm ponieważ wiem ze mi trochę prześpi w ja mam czas dla siebie. Odpada mi jedno karmienie ale zawsze sciagam mleko do pierwszego karmienia. Karmię na leżąco i nie odkladam. Spimy razem. Raz prześpi więcej raz mniej. Ale nie ma noszenia na rączkach.

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Ania, zapomniałam wcześniej się odnieść do Twoich działkowych łupów Ja dzisiaj kupiłam jeżyny, po raz pierwszy Chyba nigdy ich nie jadłam Czy one z reguły są kwaśne w smaku czy mi się takie trafiły po prostu?
Kochana powinny być słodkie i takie dość duże. Kwaśne oznaczaja ze są jeszcze nie dojrzałe.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-08-09, 20:38   #1715
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana powinny być słodkie i takie dość duże. Kwaśne oznaczaja ze są jeszcze nie dojrzałe.

Eeee, to dupka Co prawda zjadłam tylko kilka, ale wszystkie były kwaśne, chociaż spore, tak mi się wydaje przynajmniej Dzięki za odpowiedź. Najwyżej jakieś ciasto z nimi upiekę
Stary 2016-08-09, 20:54   #1716
fiazo
Zakorzenienie

Motylek ładnie przybierają dzieciaczki

Ania super że cos się rusza u Ciebie. Kciuki za 500+

Dzanet kciuki by to nie było nic poważnego

Madzius brawa za wagę i szczepienie

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-09, 21:03   #1717
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Eeee, to dupka Co prawda zjadłam tylko kilka, ale wszystkie były kwaśne, chociaż spore, tak mi się wydaje przynajmniej Dzięki za odpowiedź. Najwyżej jakieś ciasto z nimi upiekę
Pewnie i cukier puder dodaj i będzie

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-08-09, 21:08   #1718
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Majunia po kąpieli już śpi. Ja się zabieram za ogarnięcie kuchni i warzyw.

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Kochana a co może oznaczać białko w moczu?

Niewiem, wole nie czytać w laboratorium powiedzieli że to wygląda na jakąś infekcje.. zastanawiam się czy nie złapała czegoś ode mnie. Miałam infekcje pęcherza no i ta biegunka... na szczęście Hania nie ma gorączki, biegunki tez nie, apetyt za dwóch... Ale widać coś się jednak dzieje. Może stąd ten płacz częsty

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Śliczna Majeczka

My po szczepieniu, na razie jest lepiej niż po tych obowiązkowych.
Kluseczka moja waży juz 4980

teraz to chyba same dziewczynki się rodzą- w przychodni na 12 osób czekających na bilans/ szczepienia było tylko dwóch chłopców. A tak to same dziewczynki

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

a co Cię skłoniło do zrobienia badania?
Zwykle robię przed szczepieniem, profilaktycznie. Starszej też robiłam.
Mnie te szczepienia przerażają i chyba nigdy nie przestaną przerażać, ale mimo wszystko uważam że szczepic trzeba.
Tylko mogły by być te szczepienia ciut później
Brawo za wagę, same konkretne babki
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-09, 21:37   #1719
ania230
Zakorzenienie

Jem kolacje pomidory pycha. Mam nadzieje ze Maje nie uczula.

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;63980116]Niewiem, wole nie czytać w laboratorium powiedzieli że to wygląda na jakąś infekcje.. zastanawiam się czy nie złapała czegoś ode mnie. Miałam infekcje pęcherza no i ta biegunka... na szczęście Hania nie ma gorączki, biegunki tez nie, apetyt za dwóch... Ale widać coś się jednak dzieje. Może stąd ten płacz częsty

Mnie te szczepienia przerażają i chyba nigdy nie przestaną przerażać, ale mimo wszystko uważam że szczepic trzeba.
Brawo za wagę, same konkretne babki [/QUOTE]
Będzie dobrze! Nie ma co się martwić na zapas ;*

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Szczepionki powinny byc na pewno tańsze

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość

Ania super że cos się rusza u Ciebie. Kciuki za 500+
Oby się udało.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-08-09, 21:38   #1720
haneczkab92
Ania

Justynka- ciężko masz z tym swoim Gabrysiem. Mały krzykacz Ci się trafił.
No ja w dzień "bujam" w wózku do uśnięcia. Wieczorem i w nocy odkładam do łóżeczka i tylko smoczek podaje, jak wypadnie-teraz włączam też karuzelkę i usypia sama.

Cytat:
Justynko bardzo podobnie ja miałam. Teraz udaje mi się tak zrobić ze wychodze na dwa spacery gdzie mi Maja zasypia. Ale oczywiście pierw na rękach potem ja odkładam do wózka bo sama raz na jakiś czas zasypia(musi być cud )
Przed kapiela daje Jej cycuszka a po butelke mm. Raz zje 20 raz 100. Potem chwila na rączkach i usypia. Odkładam do wózka bo zawsze mogę Ja ukolysac jak się przebudzi.

Zastanów się nad huśtawka. Mi to uratowało życie Dzisiaj 4 razy siedziala po 10-15 min a ja w tym czasie coś porobilam aaa tak to byłoby ciężko bo raczki. W łóżeczku leżała 2xpo 20min słuchając karuzeli.
Nie mam wyrzutów ze na noc daje mm ponieważ wiem ze mi trochę prześpi w ja mam czas dla siebie. Odpada mi jedno karmienie ale zawsze sciagam mleko do pierwszego karmienia. Karmię na leżąco i nie odkladam. Spimy razem. Raz prześpi więcej raz mniej. Ale nie ma noszenia na rączkach.

Ania, brawo dla Twojej córeczki

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;63980116]Niewiem, wole nie czytać w laboratorium powiedzieli że to wygląda na jakąś infekcje.. zastanawiam się czy nie złapała czegoś ode mnie. Miałam infekcje pęcherza no i ta biegunka... na szczęście Hania nie ma gorączki, biegunki tez nie, apetyt za dwóch... Ale widać coś się jednak dzieje. Może stąd ten płacz częsty

Brawo za wagę, same konkretne babki [/QUOTE]

Kurcze, gdybyś nie zrobiła, to nawet byś nie wiedziała;/
Na pewno to nic poważnego

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-09, 21:42   #1721
ania230
Zakorzenienie

Haniu Dziękuję oby tak dalej

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-08-09, 21:48   #1722
201711281320
Konto usunięte

Czytam Was ale jakoś nie mam weny do pisania...

Dzanet kciuki! Oby to nie było nic poważnego

ania, dla Ciebie kciuki za 500+
Fajnie że huśtawka się sprawdza. Mi też często ratuje tyłek

justyna u nas z usypianiem różnie. W ciągu dnia Ignaś zwykle zasypia przy cycusiu, czasem udaje się go potem odłożyć do łóżeczka, czasem się budzi. Po kąpieli dzisiaj odłożyłam do łóżeczka i zasnął sam ale nie zawsze się udaje. Zasypia też w wózku na spacerze. Nie usypiam bujając na rączkach, żeby się nie przyzwyczaił. Tylko kilka razy dotąd tak zrobiłam jak już nic innego nie pomagało.
Aaa, jeszcze dzisiaj usnął 1. raz w chuście ale go potem odłożyłam do łóżeczka.

Ćwiczymy motanie, bo za 2 tygodnie będziemy nad morzem i się przyda. Wczoraj był 1. raz i Ignaś płakał, a dzisiaj się mu podobało i nawet zasnął.
Trochę się boję tego wyjazdu, bo to 700 km... Mam nadzieję że nie będę żałować
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-09, 22:00   #1723
fiazo
Zakorzenienie

Ja też już mam chustę. Będę najpierw sama się uczyć a potem z fizjoterapeutką. Chce mieć pewność że dobrze robię.

U nas usypianie aktualnie tylko rączki przez te kolki i bączki , ale wiem że mogę oduczyć. Starszaka oduczyłam i sam w łóżeczku zasypiał. Tylko niech przestaną męczyć

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-09, 22:10   #1724
soffinka
Zadomowienie

Ania kciuki za 500+ ja bede składała jak przyznają mi macierzyński w ogóle . Ta huśtawka jest do 9 kg?

U nas nie tyle dzien marudy co spał jak zając bo 10 minut
I był meeega kupsztal
Do tego dzis sprzedałam swoją suknie ślubna ktorej nie miałam okazji założyć
soffinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-09, 22:13   #1725
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffinka Pokaż wiadomość
Ania kciuki za 500+ ja bede składała jak przyznają mi macierzyński w ogóle . Ta huśtawka jest do 9 kg?
Do 11 kg tak mam na opakowaniu napisane.

Ja na dzień dzisiejszy to mam wniosek złożony ale wszystko wstrzymane. Uslyszalam ze moja sprawa jest w postępowaniu.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-08-09, 22:22   #1726
Paulinagm
Zadomowienie

Cytat:
o widzisz, Maja dojrzewa już się zaczyna zabawkami interesować super!
Paulinagm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-09, 22:25   #1727
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulinagm Pokaż wiadomość
o widzisz, Maja dojrzewa już się zaczyna zabawkami interesować super!
Tak coraz bardziej sie interesuje
Jak wychodzimy na spacer i jest na rękach to się rozgląda gdzie jesteśmy

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-08-09, 22:55   #1728
Madzia9999
Zakorzenienie

Podobnie jak Sliweczka czytam Was na bieżąco ale brak weny i czasu żeby odpisać...
Remont idzie szybciutko kierownik ekipy to znajomy tz więc,a to kawkę im robię, a to po ciastka i piwo pojechałam do Biedry i tak to ;P
Wieczorem tz mała się zajął ja z,siostrą śmieci,po panelach wynosilam. Także jest co robić
Jutro jedziemy do Ikei, biorę Hanie bo TZ będzie w pracy.

Ja w ciągu dnia nie usypiam. Hania sama zasypia jak jest zmęczona, jeśli widzę ziewanie to za niedługo sen. Czasem drzemkę na kanapie zrobi. W wózku na spacerach ładnie śpi. Po kąpieli przytulnie, chwilę na,rękach i odłożona do łóżeczka/jak marudzi kanapa i kołysanki/gadanie zasypia. Odnoszę do łóżeczka.

Fiazo też przy problemach z brzuszkiem nosiłam duuuzo i bujalam na rękach. To często przynosiło ulgę. Bujania się oduczyla noszenia czesto w zasadzie też.

Zrobiłam dziś łącznie 12km spaceru ;D

Przyszły opaski dla Hani z aliieexpres

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Ania podziwiam, że trzymasz Maję na rękach prowadząc jeszcze wózek
U mnie by nie przeszło bo jeszcze pies na smyczy

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-09, 23:01   #1729
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Podobnie jak Sliweczka czytam Was na bieżąco ale brak weny i czasu żeby odpisać...
Remont idzie szybciutko kierownik ekipy to znajomy tz więc,a to kawkę im robię, a to po ciastka i piwo pojechałam do Biedry i tak to ;P
Wieczorem tz mała się zajął ja z,siostrą śmieci,po panelach wynosilam. Także jest co robić
Jutro jedziemy do Ikei, biorę Hanie bo TZ będzie w pracy.

Ja w ciągu dnia nie usypiam. Hania sama zasypia jak jest zmęczona, jeśli widzę ziewanie to za niedługo sen. Czasem drzemkę na kanapie zrobi. W wózku na spacerach ładnie śpi. Po kąpieli przytulnie, chwilę na,rękach i odłożona do łóżeczka/jak marudzi kanapa i kołysanki/gadanie zasypia. Odnoszę do łóżeczka.

Fiazo też przy problemach z brzuszkiem nosiłam duuuzo i bujalam na rękach. To często przynosiło ulgę. Bujania się oduczyla noszenia czesto w zasadzie też.

Zrobiłam dziś łącznie 12km spaceru ;D

Przyszły opaski dla Hani z aliieexpres

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Ania podziwiam, że trzymasz Maję na rękach prowadząc jeszcze wózek
U mnie by nie przeszło bo jeszcze pies na smyczy

Zazwyczaj staje zdala od ludzi kolo ławeczki i przytulamy się zasypia i odkładam.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-08-10, 02:42   #1730
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Zazwyczaj staje zdala od ludzi kolo ławeczki i przytulamy się zasypia i odkładam.

Nocne karmienie nr 1

Dzanet daj znać jak pediatra zinterpretowal wyniki bad moczu. Mocns kciuki żeby nie było nic poważnego

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 03:42   #1731
Honcia
Zakorzenienie

Witam się z nocnego karmienia a dokladnie to odciągania... Po meega placzliwym wieczorze Marcelina padla o 21:30. O 3 obudziła nas kupa ale jesc juz nie chciala a z piersi pocieklo tak, ze musialam się przebrać i strasznie twarda byla. Więc zdoilam do uczucia ulgi czyli 100ml będzie na sobotę jak znalazł
Kładę się, zobaczymy na jak dlugo

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 04:09   #1732
K_a_s_i_a_86
Rozeznanie

Nocne karmienie nr 1 po 5 godzinach spania. Kąpiel u nas była o 22:30 bo moja Panienka p 19 uciela sobie 3 godzinna drzemke teraz zasypia obok mnie, zaraz będę ją do łóżeczka przekładać.
Ja tak jak Sliweczka i Madzia jestem na bieżąco ale co trochę podczytam to nie mam jak odpisać.
K_a_s_i_a_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 04:11   #1733
ania230
Zakorzenienie

Pierwsze karmienie po 7.5 godz śnie. Jak na razie najdłuższym w kadencji Mai
Cyca sobie zamkniętymi oczami wiec szybko pójdzie spać. Była butelka z moim mlekiem i teraz obowiązkowo cyc

Pozytywnie jestem zaskoczona reakcja Tutka. Uslyszal Maje i od razu biegiem byl w pokoju Moja niania futrzana
Ooo juz Malutka usnela

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-08-10, 05:54   #1734
kanwa
Zakorzenienie

My się karmimy teraz .Idka spała dziś ładnie od 21 do 5.30
Ania kciuki za 500+

kanwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 06:40   #1735
Honcia
Zakorzenienie

Pobudka o 6 bo kupa i bąki... Kilka lyków z cyca i spimy dalej. Biedna odsypia wczorajsze marudzenie...

Stary 2016-08-10, 08:09   #1736
australia87
Zakorzenienie

Moja Gwiazda nie spała od północy do 3 A potem i tak standardowo pobudka po 5, bez sensu
Stary 2016-08-10, 08:25   #1737
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

U nas pobudka o 4.30 i do 7 poszły 3 kupy

Australia współczuję

Czekam na te nieszczęsne wyniki moczu aż mi tata przywiezie i dzwonie po lekarzach :-(

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-08-10, 08:27   #1738
ania230
Zakorzenienie

Mnie obudzil deszcz. Maja sie przebudowa i cyca. Jeszcze pewnie usnie na chwile.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-08-10, 08:57   #1739
Honcia
Zakorzenienie

Wstalysmy jak zwykle przed 8 Trochę placzu i pręzenia i poszla kupa deluxe
A teraz jest powtórka z wczoraj: raczki i placz przy piersi idziemy dzis do lekarza to się przynajmniej dowiem czy zdrowa jest i po prostu ma taki czas...

Stary 2016-08-10, 09:01   #1740
ania230
Zakorzenienie

U nas zimno i deszczowo wiec caly dzień w domku chyba że się rozpogodzi.
Majunia jeszcze śpi

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Honcia Pokaż wiadomość
Wstalysmy jak zwykle przed 8 Trochę placzu i pręzenia i poszla kupa deluxe
A teraz jest powtórka z wczoraj: raczki i placz przy piersi idziemy dzis do lekarza to się przynajmniej dowiem czy zdrowa jest i po prostu ma taki czas...
Dobrze ze kupa jest Daj znać co u lekarza.

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Moja Gwiazda nie spała od północy do 3 A potem i tak standardowo pobudka po 5, bez sensu
to nie ładnie spala:/

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości