![]() |
#1741 |
Zadomowienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Ja akurat sie ciesze, ze mialam przeklute uszy jak bylam mala. Nic nie pamietam, kolczyki nosic moge, nie musze i zazwyczaj nie nosze.
Dzisiaj mamy night out!!! Skacze od wczoraj z radosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1743 |
Zakorzenienie
|
Dziekujemy za życzenia!
Dzisiejszy dzień jakiś śnięty, byliśmy na spacerze, młody zjadł i padł. A ja czekam na tatulka jak z pracy wróci. Też walczę ze snem ![]()
#1744 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
#1747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przez ponad 10 lat miałam kolczyk w brwi. Co się nasluchałam, co ludzie myśleli, to do dziś się śmieję. Pomijając, że zazwyczaj w mojej ścieżce zawodowej obowiązywał dress code, to niektórzy chyba myśleli, że ich będę pejczem smagać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1748 | |
Zakorzenienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
Dzustam, oj wiesz co, taka ostra pani z pieczątkami to chyba nie jednemu się marzy
![]() Ja zawsze chciałam w języku, ale się bałam hahah no i nie mam ![]() Kuźwa jak ta nowa aplikacja mnie irytuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
Zakorzenienie
|
Fajnie wiedzieć jakie wrazenie robie
![]() Brew, nos, pępek, język, uszy i.. na tym zakończe ![]() Z tym, ze w nosie juz chyba zarosła ![]() Grzeczna ![]() ![]()
![]() |
#1750 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1751 | |
Zakorzenienie
|
Wyslalam D. do lidla po hokkaido. Nie bylo kupil cukinie. Upieke niuniutasowi.
Ludzie jak on drugi dzien marudzi. Sama z nim niedlugo zostane bo tati oczywiscie ma prawo wyjsc do kolegi. Pewnie wroci nad ranem a jutro bedzie mial prawo odsypiac do popoludnia. Juz mnie trzesie. ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Szkoda ze ja nie musze odsypiac takich nocek jak dzisiejsza... ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
No no woow hihi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1752 |
Zakorzenienie
|
Żabcia,no ładnie
![]() ![]() Iwonia, jak Wasz siusiak? Tzn Jogurtasa ![]() Mateo płacze jak mu go chowam do pieluszki, chyba chce się po prostu nim pobawić ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1753 |
Zakorzenienie
|
Przyjechal wlasnie spiworek.
Grubasny hoho mysle ze warto bylo kupic no ale zobaczymy jak bedzie zimno. Mam wielka gondole a i tak musze go upuchac i zaginac brzegi no ale to chyba standard. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | |
Zadomowienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
U nas tez płacz przy każdej drzemce ale na dolnych dziąsłach można wyczuć pelno wypukłości wiec to pewnie już zęby. Majusia chyba będzie z tych którym idą praktycznie wszystkie na raz bo jak popuchlo to wszystko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha ring for sex ![]() Ciagle go drapie i ciagnie. Ostatnio zauwazylam ze czasem probuje drapac tez przez ubranie. I to mnie zastanawia ze chyba na prawde mam racje ze ma jakis swiad. Hmm mam nadzieje ze nie wymyka sie nigdzie nocami i ze zadna panna mu nic nie sprzedala hahahaha |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1756 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Niegrzeczny chłopak ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Wtajemniczenie
|
Miałam wszystkim już poodpisywane i mi się usunelo... Misia dziekuje ciociom za życzenia. Wszystkim dzisiejszym polroczniaczkom również życzymy samych wspaniałości
![]() Misia dzisiaj jest wyjątkowo marudna...nie wiem, co się dzieje... Kupiłam dzisiaj w Lidlu kostkę drewnianą 5w1. Ma ktoś? Zastanawiałam się nad Arka Noego, ale nie wiem...może zamienić? Dzisiaj ogólnie mamy dzień wariata...mnóstwo bieganiny...podpisaliśmy wreszcie akt notarialny kupna mieszkania... Asiaczek gratulacje bioderek ![]() Padam na twarz...
#1758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak serio - kolczyk w języku może się babrać. Nie mam nowej aplikacji. Uciekam przed aktualizacją ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ten ktory pokazalas bardzo mi sie podoba i szary pasowalby do wozka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1760 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj nocka podobna do poprzednich. Młoda zaczęła kwękać koło 2:30, ale jeszcze przysypiała po podaniu smoczka. Ze 3 razy podawałam smoczka to dospałyśmy do 4:30, kiedy to jadła. Potem od 5 do ok. 6 kombinowała w łóżeczku, coś tam sobie stękała, czasem marudziła i tzreba było dać smoczka, więc ja nie spałam. Zasnęłyśmy koło 6 i pobudka o 8 była (na szczęście nie o 7).
Dzisiaj zostawiłam małą z babcią i wyrwałam się do galerii handlowej na zakupy. Majątek wydałam, ale kupiłam sobie 2 pary butów (nienawidzę kupować butów), 2 pary spodni, pasek do spodni i 2 sweterki. Do tego kawka i ciacho w kawiarni i powrót do domu do młodej. |
![]() ![]() |
![]() |
#1761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zabcia hohoho proszę też bym się nie spodziewała ![]() U nas dziś pierwszy obiadkowy sukces dynia z ziemniakiem wygrywa plebiscyt na obiad tygodnia 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1762 |
Zakorzenienie
|
Iwonia a dalabys rade strzelić real foto śpiwora? I wkleić tu albo na insta wysłać? 😉
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1764 |
Zakorzenienie
|
A to do tego szoku dodam, ze umówiona byłam na tatoo ale błyskawicznie zaszlam w ciąże
![]() A ja mam zagwozdkę z chrztem... w sukience Gabi nie upchne do kombinezonu.. chyba zostaje kurteczka, ale kolory mam nie te.Mam srednio cieplą, bardziej misiowa bluza moze sie nada na cieply swetr, jest taka jasno rozowa (swoja droga bialego swetra tez nie mam,pozatym wiekszosc to bluzy) wiec wtedy bede potrzebowac jakis cieplych bialych bucikow..ale znow w samych rajtkach zimni...i bialej czapki nie mam...:/:/ a czapek milion, ale zadna nie pasuje.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-11-18 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro przymierze do spacerowki i zrobie zdj. Ok? Dzis juz D. poszedl na wódke a Jogutas nie da mi isc po spacerowke ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Fab Mia zaraz cykne fotke real. Nom, polecam bo wydaje mi sie ciepluchny. Jest nieprzemakalny wiec deszcz i wiatr mu nie powinien byc straszny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten śpiworek jest z kokardką jak na zdjęciu? Pasuje to chłopcu?
![]() |
#1768 |
Zakorzenienie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1479489929.192944.jpg
Ma dwa zamki. Rozsuwa sie przy dwoch dookoła. Miejsca na 5 punktowe pasy i ten sciagacz na gorze. |
![]() ![]() |
![]() |
#1769 |
Zakorzenienie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1479490043.214098.jpg
W środku taki baranek. |
![]() ![]() |
![]() |
#1770 |
Zakorzenienie
|
Tak ma kokardke. Gdy ją zobaczylam pierwsze co pomyslalam to ooo trzeba odpruć. Mysle ze nie zostanie ślad. ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- O przepraszam pisalam ze rozsuwa sie dookola. Pomylka. Do polowy tylko jeden w jedną drugi w drugą wlasnie zeby calosci nie rozsuwac. ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Mam nadzieje ze moge go polecic. Jak mowilam nie robilam porownań. Kupiłam na spontana. Na pierwszy rzut oka mysle ze jest ok. ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Zrobie jeszcze zdj jak go wloze do gondoli. Tylko jak Igoras sie obudzi co bym tego nie przyspieszyła. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.